Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléred 80at instázol párat.. nagykaland
De azért vannak itt nehéz intsák hamár ugyis erre kérdeztél.
T2-n pug raidel elég sürün elõfordul a wipe T3at meg értelme nincs megpróbálni ha nem guild raid.
Am nekem lowlv-n a black castle nagyon tetszett ötletes eza lõdd ki a kígyó szemét meg stb😊
Csak nekem tunnek vegtelen egyszerunek es unalmasnak, vagy ti is megtudjatok erositeni ezt a dolgot?
Nekem ugy tunt, hogy a healernek, tanknak sem kellett nagyon erolkodnie, nemhogy a dps-eknek.
Jelenleg pve szerveren vagyok, de instance-okbol eddig latottak alapjan semmi sem osztonoz arra, hogy tovabb folytassam a jatekot.
Azert majd meg 1-2 alacsonyabb szintu instaba lenezek, hogy szemelyesen is megtapasztaljam a dolgot, azert nem akarom egybol leirni a jatekot.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ugyhogy mostmár FURY-n van magyar guild. Nem kizáró ok ha külföldi szeretene csatlakozni de jó lenne ha minnél több magyar lenne.
A többi meg majd idõvel kiderül 😊
Ez a játék nem a népességérõl híres fõleg nem magyar játékosok részérõl.
Álljatok össze különben lósz..t sem fogtok elérni..
★ 汤姆 李
Darions ötlete alapból halott,hogy egy teljesen magyar guildet csináljunk fury-n, mert kevés hozzá a magyar sose lehet jelentõs.
azért átgondolnám helyetekbe ha vagyunk teszem azt 20an aktívak 1 guildba akkor azmár jóvolna és ha ehhez nemzetközi guild kell legyen hát azse szívás szerintem.
Ha sikerül megbeszélnetek és valóban lessz 1 nagy közös guild akkor ott jelentõsen tudom támogatni a guild fejlõdését mint resourcekban, mint itemekben és renowban is.
Viszont most ( többek közt a WAR hatására ) a pvp-t is szeretném kipróbálni, ezért esett a választásom a FURY szerverre.
A questek eddig nagyon bejönnek, szóval úgy érzem, a Lotro és WAR után megtaláltam azt a játékot, amit keresek.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
nem tudom miért de Conan az egyetlen olyan mmorpg amit ha megemlitett az ember nekem, mindig jöttem vissza játszani (általában társaság hiány miatt hagytam abba) pedig szinte nincs is olyan mmo amit eddig nem probáltam volna ki, de ilyen érzést még egyik sem keltett bennem 😊
remélem neked is tetszeni fog
és igy tovább és igy tovább... 😊
kicsit sok lett, de ez az én tapasztalatom a low lvl pvp röl (lvl 21 assa)
Sok és színes q van a játékban és szerintem nagyon jó a hangulata.. ráadásul jók a kivégzések is.
PvPûvel most már nagyjából képben vagyok, tapasztaltam is néhány aspektusát.
Amirõl most kérdeznék, az a PVE része.
Végig ilyen sok quest van, mint amivel Tortage körül találkoztam? Vagy egy bizonyos szint után grind festbe megy át?
Milyen a dungeon rendszer? Már alacsony szinten is lehet csapattal instázni, vagy csak magasabb szinten lesz rá lehetõség?
Milyen az end-game? Van élet 80 után?
Itt is jellemzõ a tank/healer hiány, vagy DD-vel is könnyû partyt találni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
a DT számomra is érdekes, azt írták durvás kis karakter, de csak 40 felett (akörül kapja az elsõ CC jét is) ToS rol nem tudok nyilatkozni,
ranger meg majd most kap revampot ha jol láttam forumon
Köszönöm!
★ 汤姆 李
a mini map mellett van egy forditott sárga háromszög, katt rá és Select Instancera katt ott pedig választhatsz, ha kevés player van az adott mapon akkor nincs csak 1 instance!
minigame, bal felsõ sarok 3 emberes ikon, legelsõre katt és a PvP fülecskénél lehet (ez pve szerveren is van) ott a 3 játékmod közül választhatsz, amint megvan a 12 ember rá kapsz egy kérdést h menni akarsz-e ezt 30 secen belül fogadnod kell különben nem dob be.
Még két kérdés:
Minigamre hogyan tudok jelentkezni?
Hogyan tudok instancet váltani?
Köszönöm
területfoglalás nem hiszem, hogy lenne a játékban siege system van, ami klánok közt zajlik le.
Minigamera lvl 5 tõl (lehet hamarabb is lehet nem tudom 5 tuti mert kaptam már lvl 5 ös embert magam mellé -.-) lehet menni szint korlátok vannak, az elsõ lvl 5-19 ig majd 20-39 - 40 - 59 - 60 -79 és 80.
és 6 vs 6 (különbözö játék modok vannak mint pl a Capture the flag, vagy az ellenség totemjét (ami resseli öket) kell leütni..stb)
Hát biztos lehet tauntolni de hogy hatása is lenne a playerre nem tudom, igazából a guardian tesznye kaszt. a polearmjával iszonyat idegesítõ h km erekrõl csapkod... 😊
PvP reward a pvp xp amibõl armort ill ékszerszettet vehetsz, mindennek van x lvl je h mikortol használhatod, illetve hogy mekkora pvp lvl szükségeltetik hozzá.
Raklap barátom mondta, hogy volt ember aki 2 nap alatt 80 volt 😄D
amugy szerintem semmivel sem lassabb mint nem pvp szerveren, annyi, hogy kicsit izgalmasabb, ha meg zavar a sok láma váltasz instancet (ugyanaz a map csak másik instance általában az elsön mennek a fightok a 2. on meg a questezük simábban haladhatnak)
pvp ért kapsz sima xp-t is de elég keveset szoval nem nagyon fejlödsz vele (22k xp alatt kb pvp lvl 3 at össze lehet szedni ami nem kis pvp xp)
ha bármi kérdésed van és tudok segítek, ha valamit rosszul írtak, a tapasztaltabbak majd kivajitják 😊
Remélem segített.
Nuclearity
Fontolgatom a PvP szerveren való karakter kezdést, ezért pár dolgot kérdeznék a PvP rendszerrõl:
A bárki bárkit megtámadhat dolog minden területre érvényes? Vagy vannak zónák, városok, ami PvE only?
Vannak szabad terület foglalások, amelyekhez bárki csatlakozhat? Pl egy vár, vagy terület. Soloban is lehet csatlakozni egy ilyen pvp eseményhez, vagy csak partyval?
Említettétek a minigamet. Ez olyan scenario szerûség? pl 10 vs 10 fõ? Mikortól tudok résztvenni a minigameben?
A lore mennyire érvényesül PvP-ben? Pl egy tank tanként viselkedik pvp-ben, van lehetõsége pl tauntolni stb?
Vannak pvp rewardok stb?
PvP szerveren mennyire lehet gyorsan fejlõdni? Pl a PvP-ért kapok XP-t? Vannak PvP küldetések? Ha egy területen gyakran leölnek, van lehetõségem más területre menni ( tehát van több azonos szintû szintezõ zóna? )
Bocsássatok meg, ha sokat kérdezek...
A válaszokat elõre is köszönöm.
ha valakit érdekel esetleg egy kis baráti klán (célunk a pvp de nem 2 ezer taggal mint egyes klánok a szerveren) és ha nem zavar, hogy nem csak magyarok vannak bent írjatok. Amit garantálni tudok, hogy a klánon belül több közös program is lesz ami szerintem más klánokban nincsen és nem is nagyon lesz 😊
http://www.keenandgraev.com/wp-content/uploads/2008/04/aocce.jpg
Az itemek: killer rhino, drinking cape, ring of acheron, prismatic starfall, copper ring of hastening wings
Nem akarom mindenáron eladni, ha valakinek van reális ajánlata ide várnám: [email protected]
Ne haragudj, de ez baromira nem így van ^^
BS revamp óta a manikra épít, nem véletlenül mani-buff az AA feat-ek nagyrésze.
Az egyetlen mani ami CC-t ad bleed-re, az a winter, és annak is inkább a mana/stamina drain a lényege.
Nem egyszer vertem meg úgy pvp-ben embereket hogy winterrel elszívtam a staminát, vagy forest manival plusz armort/ protection kaptam, stb ^^
Bleed nélkül az alap manik is nagyon is hasznosak, csak tudni kell melyiket használd.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Minél többet üss ez a lényeg,self heal-t stack-olni,közelharcosokat gyógyítani ennyi.
Shaman-al nagyon tudni kell játszani,hogy jó is legyen.
Mi is ütöttünk 2-en bs-t aki csak nevetett közben viszont ha kiismeri az adott player akkor lazán verhetõ..
★ 汤姆 李
Bohemian Rhapsody rulez! 😊
Tegnap mar majdnem osszejott egy BC run... Talan majd ma. 😊
Ezt a manifestation-os mana regent nem ertem. Igaz most kaptam meg a Manifestation of winter-t es az mintha adna vissza manat, de sztem a masik meglevo mani (Manifestation of Spirit) nem regeneral manat.