12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Ez csak a szokásos rendszer séma. Akkor is mindig kiírja ha offline a szerver
  • Palinko
    nekem már töltene valami patch infót :D
  • Tomy Lee
  • Although
    Ne izgulj, kölcsönös :) Ha indítok is egy karit az már megvan kikkel lenne, leszünk elegen. Remélhetőleg a lehető legtávolabb tőled :D
  • Tomy Lee
    Ezt nézem meg persze nagyon várom filmet,hogy van ám hasonlóság a ROTG khitai armorok meg a filmben lévő kosztümökben.csekk
    Conan The Barbarian
  • ricsaj
    Na végre 1 olyan trailer amilyet megérdemel a játék.
  • Tomy Lee
    Age of Conan Unchained launch trailer
    Brutally awesome fun!

• Tomy Lee
    Egy napon indítják az us ill.eu szervereket egy időpontban tehát holnap(szerintem korán reggel)
  • Tomy Lee
    Jó már megbeszéltük te maradsz ott ahol voltál,kurvára nem fogunk sajnálni az előfizetéseddel együtt:D
  • Tomy Lee
    Store:
    Funcom sent us over a list of several other companion pets that’ll be available IN THE STORE TOMORROW. They are: Arctic Hare, White Khitan Tiger Cub, Black Khitan Wolf Pup, Hippo Calf, Wolverine Kit, Panda, Polar Bear, Obsidian Ravager of Jhil, Ivory Ravager of Jhil, Ashen Fu Dog ,Pleasure Priestess of Derketo, Pleasure Priestess of Morrigan, Pleasure Priestess of Ishtar, Pleasure Priestess of Yun, Social Pet: Owlet, Social Pet: Loyal Crocodile, Social Pet: Fearless Crab, Social Pet: Tamed Baboon

hmhm ha pet ennyi akkor mi lesz itt még:) kezd nagyon tetszeni a dolog
  • Palinko
    akkor elméletileg 10 után jön az új?
  • Although
    Nahát, nahát, most aztán lesz sok új noob akit kedvetekre kardélre hányhattok :)Na szóval remélem ez segít megmenteni ezt a nem átlagos játékot.
    Bár szomorú vagyok idestova 2 éve előfizetek, és most mindezt sokan ingyen megkapják :)
  • Tomy Lee
    The Breach and The Forgotten City -- will be freely available to subscribers and available to Unchained F2P players

Megkapjuk a 2 új instance-t is lol:-))
  • Tomy Lee
    Testlive can be a good resource until the final notes are released. As always, not everything on Testlive will reflect the final update. I just can't release anything until everyone else (EU for example) has them. So, soon(tm)!
    (tm)! (tm)! (tm)!
  • Tomy Lee
    Mindenesetre én ezt elkezdem frissítgetni mostantól:D
    Unchained.com
  • Tomy Lee
    Tényleg ott van már több helyen is,hogy 2.6 update mikor done akkor azzal együtt már f2p a game!
  • Palinko
    az jó volna!
  • TDC Geronimo
    Pletykálják azt, hogy holnap indul a f2p
  • Tomy Lee
    Már indul is az új szerver?Nem úgy volt,hogy akkor kezdik mikor behozzák az unrated-et vagy az állítólagos Unchained-et??
  • Palinko
    mettől meddig?
    ricsa, sajna még nincs új infó, de addig én sem játszok.
  • ricsa008
    mikortól lesz ingyenes?
  • ricsaj
    Na ma 8 órás leállás a 2.6 miatt, remélem ezzel az új szerót is berakják.
  • Palinko
    az ok, de én akkor is úgy érzem nem fair, ezt én nem kötném meg.
  • Torzonborz
    item shop így tényleg elbaszhatja . kérdés hogy mit és mennyiért lehet unlockolni .
  • ricsaj
    mikrós lessz ez is. aki nem fizeti a havi díjat az részleteiben vehet meg tartalmakat pl: insta belépés, aa, vagy az itemshop(ami elbassza a játékot, de mind1). láttam olyan potikat.. 5% crit vagy +700combat rating...
  • Although
    Továbbra is azt mondom ez messze több mint egy ingyenes mmo :), úgyhogy tessék! örülni amiért ingyen egyáltalán be tetszik tudni ülni!! :)
  • Torzonborz
    jahm csak a DnD mikrotranzakciós , ez meg az eddigiek alapján nem. ha azt mondanák pl hogy ha assát akarsz ok akkor fizess mittomén 2 dodót akkor jobb lenne. aki csak azért jön ide mert free az nem nagyon fogja kiperkálni a teljes havidíjat DE a töredék részét már lehet hogy hajlandó lenne akármilyen plusz fícsör/tartalomért.

szerintem.
  • ratgab
    Elvégre Conan is barbár volt... Nekem is szimpatikus class!

Ha Ass-t akarsz fizess elő... Valamit valamiért, ezzel is csábítják az előfizetőket!

Ám több helyről olvastam,hogy az először fizetős MMo-k ingyenessé válásuk után lettek igazán sikeresek! D&D Online is így járt, amint ingyenesek lettek megugrott a játékoslétszám (pedig amíg fizetős volt majdnem teljesen kihalt a D&D) és állításuk szerint soha annyi pénzt nem kerestek az ingyenes D&D-vel, mint amikor még fizetős volt! Érdekes dolgok ezek4
  • ratgab
    Ha jól olvastam az ingyenes verzióban nem lesz elérhető a Siege....
  • Palinko
    szerintem én is barbárral indulok, kevesebb esély a guardianra. valószínű barbár tucat acc lesz :( hogy a fene vigye el őket, hogy kivették az assát. igazán engedélyezhetnék minden karaktert.
  • ricsaj
    nem emlékezhetek mindenre...
    még akkor se ha csak 2 hsz telt el azóta xD
  • Tomy Lee
  • ricsaj
    DT-lesz szerintem... hox után elég idegesítő az a piszka vas amit a dt használ a kombóizhoz, de talán meglehet szokni:)
    És te?
  • Tomy Lee
    Na és te ricsaj mit indítasz majd?:)
  • Tomy Lee
    Meg gondolj bele mennyivel jobb az ha többen leszünk akármilyen armorban pvp-re..
  • Tomy Lee
    Lesz egy guild amiben lesznek f2p és premium játékosok.Valószinü T1-töl magasabb instákba a premium játékosokkal fogsz menni.Én se garantálom,hogy be fogok fizetni.Meglátom még.
    Úgylátom kicsit magas lóra tettél ezzel a "t2 semmit nem ér" mert először elég lesz 1:felhúzni a karaktereket 2:t1-et megszerezni ami ugye kell a továbblépéshez.Na ez is már időbe fog telni és addigra lehet egy jó kis társaságunk akik vagy megállnak vagy befizetnek.
    Én így látom a dolgokat és szerintem így lehet egy jó guild mert akik nem fognak befizetni azok is jól érezhetik magukat és maradhatnak hasznosan a guild-ben,craftolhatnak,várral foglalkozhatnak vagy bármit kihasználhatnak az ingyenes játék lehetőségeiből és a számomra fontosabb eseményeken(Wpvp,siege) ottlesznek.
    Item Shop lesz pvp gear lesz,f2p játékos is leverhet majd prémiumost imo:DD
  • ricsaj
    mármint az ott dropolható ruhákra gondoltam.
  • ricsaj
    Engem a t2 egyáltalán nem érdekel mert 1 raklap ****rt se ér.
    Viszont ellentmondás van abban amit írtál.
    Azt írtad hogy f2p miatt elég magyar lesz, de az f2p játékosok nem jöhetnek se khiai instázni se t2be szóval azzal sokra nem megyünk.
  • Tomy Lee
    Lesz biztos csapatunk csak kell pár aktív játékos aki elbír egy guild fenntartását akik kimondottan csapatjátékosok.Én biztos besegítek egy ilyen dologba de csak akkor ha ez a guild kizárólag magyar játékosokból áll mivel itt majd f2p miatt meg lehet tenni,hogy csak magyar playerek legyenek.
    Az a T2 meg nem lesz ám rossz mivel freesek max T1-es armorba lesznek(persze ha nem pvp gear-ért húznak).De ez nem rossz ötlet funcom-tól mert így rá lesznek sokan kényszerülve.
    Nagyon sokan összetennék kezüket majd ha lehetne T2-jük:)
  • Tomy Lee
    Ha befizetek akkor ranger ha f2p választom barbár vagy guardian lesz a main.Barbár jelen állás szerint esélyesebb de meglátjuk még a további update-et mit csinálnak guardiannal.