Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Egyetértek. Más kaliberû mint a többi mmo. Ennek zamata van 😊 Rá kell érezni erre a dark-os Conan világra. Az insták szerintem jók. Nagyon szépek és ötletesek. A tankolás meg szerintem sokkal nehezebb mint pl a wow. nem olyan könynû tartani az aggrot.
ricsaj
Bocs de én már alapból azt nemtudom mi értelme van a PVE szervernek.
Eléred 80at instázol párat.. nagykaland
De azért vannak itt nehéz intsák hamár ugyis erre kérdeztél.
T2-n pug raidel elég sürün elõfordul a wipe T3at meg értelme nincs megpróbálni ha nem guild raid.
Am nekem lowlv-n a black castle nagyon tetszett ötletes eza lõdd ki a kígyó szemét meg stb😊

MrStokes
Tegnap nezegettem a Youtube-on a jatekban szereplo instance-okat.

Csak nekem tunnek vegtelen egyszerunek es unalmasnak, vagy ti is megtudjatok erositeni ezt a dolgot?

Nekem ugy tunt, hogy a healernek, tanknak sem kellett nagyon erolkodnie, nemhogy a dps-eknek.

Jelenleg pve szerveren vagyok, de instance-okbol eddig latottak alapjan semmi sem osztonoz arra, hogy tovabb folytassam a jatekot.

Azert majd meg 1-2 alacsonyabb szintu instaba lenezek, hogy szemelyesen is megtapasztaljam a dolgot, azert nem akarom egybol leirni a jatekot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MarkBlade
Egyenlõre Anarchia... De ez még lehet változni fog, még vita tárgya. 10-15en leszünk ha minden igaz még nem teljes az átállás 😊
MrStokes
Mi lett a klan neve es mennyien vagytok jelenleg?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MarkBlade
Örömmel jelentem be hogy összedugtuk amink van és egy guildbe gyúrtuk magunkat 😊
Ugyhogy mostmár FURY-n van magyar guild. Nem kizáró ok ha külföldi szeretene csatlakozni de jó lenne ha minnél több magyar lenne.
A többi meg majd idõvel kiderül 😊
Igazad van.Látom mostanában van itt hírdetve 3 különbözõ hun guild.
Ez a játék nem a népességérõl híres fõleg nem magyar játékosok részérõl.

Álljatok össze különben lósz..t sem fogtok elérni..

★ 汤姆 李

ricsaj
Nemtudom hogy ti hogy gondoljátok de szerintem ha van darionsnak 1 kis magyar guildja és nuclearitynek egy másik kicsi vegyes guildje azzal sokra nem megyünk szerintem egy nagy guildet kéne gyúrni a kettõbõl.
Darions ötlete alapból halott,hogy egy teljesen magyar guildet csináljunk fury-n, mert kevés hozzá a magyar sose lehet jelentõs.
azért átgondolnám helyetekbe ha vagyunk teszem azt 20an aktívak 1 guildba akkor azmár jóvolna és ha ehhez nemzetközi guild kell legyen hát azse szívás szerintem.
Ha sikerül megbeszélnetek és valóban lessz 1 nagy közös guild akkor ott jelentõsen tudom támogatni a guild fejlõdését mint resourcekban, mint itemekben és renowban is.

Nuclearity
a kedvencem a necro ill a ranger skill ez ilyen alap, ha megtámadod öket egyböl WS csonak és mennek tortageba de ök nem halnak meg.... vicc

MarkBlade
Lesz izgalom bõven. 😊 Ha látsz valakit aki fut feléd azt támad meg 😊 vagy õ fog..ha ketten vannak akkor meg tünj el mert 100% aggro 😄
MarkBlade
Azt szeretem hogy mikor nem tudnak megõlni akkor képesek jönni utánam és inkább elbax 1 órát az életébõl de haljon az ember.. ilyenkor szoktam nevetni.. olyan könnyen nem õlnek meg guardian vagyok 😊
Alapvetõen PVE beállítottságú vagyok ( Lotro win ), imádok questelni, egyet sem hagynék ki.
Viszont most ( többek közt a WAR hatására ) a pvp-t is szeretném kipróbálni, ezért esett a választásom a FURY szerverre.

A questek eddig nagyon bejönnek, szóval úgy érzem, a Lotro és WAR után megtaláltam azt a játékot, amit keresek.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Nuclearity
belefogsz fulladni a questekbe 😊 nem egy kinai grindfest game 😊
nem tudom miért de Conan az egyetlen olyan mmorpg amit ha megemlitett az ember nekem, mindig jöttem vissza játszani (általában társaság hiány miatt hagytam abba) pedig szinte nincs is olyan mmo amit eddig nem probáltam volna ki, de ilyen érzést még egyik sem keltett bennem 😊

remélem neked is tetszeni fog

Nuclearity
nekem a kedvencem 2 napja volt, betámadott egy lvl 35 ös pvp lvl 4 es ranger, de olyan szintem rám szállt h betrackelt és mindig csak kizárolag engem, futok elöle, mennék a vizbe, erre olyan slowot tolt rám h sprintelve álltam, ilyen 100% os slow lehetett v nem tom de szo szerint álltam 😊 szal nem tudom, kicsit gány bár sirnak miatta h gyenge, mintahogy assa ellen is (mint minden játékban) hogy op, ja 1v1 be, arrol nem is beszélek, hogy egy barbár v egy bs megküld vegyik pl a barbár alap képességét a butchert, bekapom kb fél hp-m a levesben van, és nem beszélek akkor a kd rootjárol a stun slowjárol etc etc... szoval ne 1v1 be vegyétek, az unlimited triallal az assámnak vmi 400 killje volt és 100 halálja (WS UH) a mostanimnak 290 kill 250 halál (minigame általában) szóval group pvp ben most képes valamit csinálni szerintem, legalábbis ezen a szinten, és ha már op ságrol beszélünk, egy két karakter (low lvl tapasztalat) pvp je iszonyat érdekes, pl a necro, általában 2 skillt használnak semmi többet, lassitás netán fear, (a pet attackot nem mondom skillnek azzal kezdik) majd futnak elöled mig megnem döglesz, Hox = csak körbe futkos körülötted és spammolja a hellfirebreathet ami aoe és elöbb utobb megdöglesz...
és igy tovább és igy tovább... 😊

kicsit sok lett, de ez az én tapasztalatom a low lvl pvp röl (lvl 21 assa)

MarkBlade
Alapban itt 6 fõs egy group. Szerintem nem gond találni partyikat, szükség is van rá nem csak a insták miatt 😊
Sok és színes q van a játékban és szerintem nagyon jó a hangulata.. ráadásul jók a kivégzések is.
Ismét kérdeznék, remélem nem gond...

PvPûvel most már nagyjából képben vagyok, tapasztaltam is néhány aspektusát.

Amirõl most kérdeznék, az a PVE része.
Végig ilyen sok quest van, mint amivel Tortage körül találkoztam? Vagy egy bizonyos szint után grind festbe megy át?
Milyen a dungeon rendszer? Már alacsony szinten is lehet csapattal instázni, vagy csak magasabb szinten lesz rá lehetõség?
Milyen az end-game? Van élet 80 után?
Itt is jellemzõ a tank/healer hiány, vagy DD-vel is könnyû partyt találni?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

MarkBlade
remélem is hogy kap a ranger.. ha valaki betámad mobozás közben az vagy asa vagy ranger.. 😊
Nem szeretem a DD karaktereket ( kivéve ranger ) de a barbár nagyon megfogott. Eddig mindig healer vagy tank voltam, lehet itt az ideje a váltásnak 😊

Nuclearity
barbár a legjátszottabb kaszt ahogy a napokban írták furyn 😄 (barbárt szeretem, jo kis massziv karakter, nagyokat csapkod és CC zik mint állat, mellette blood rage el hp-t is tölt..)
a DT számomra is érdekes, azt írták durvás kis karakter, de csak 40 felett (akörül kapja az elsõ CC jét is) ToS rol nem tudok nyilatkozni,
ranger meg majd most kap revampot ha jol láttam forumon

Szerver meg van, Fury, viszont a kasztokkal gondban vagyok. Van 3 ( 4 ) amely nagyon bejön ( DT, ToS, Barbar és amúgy ranger bolond vagyok, õ a 4.). A fenti 4 kaszt közül melyik milyen pvp/pve-ben? Az most nem lényeg, hogy nehéz vele szintezni, nem emiatt fogok dönteni, csak érdekelne, melyikkel milyen a játék magasabb szinten, esetleg mibõl van kevés stb.

Köszönöm!

Nuclearity
igen mi is ott vagyunk, mármint sokan innen, 😊

Ott majd csak akkor lesz esetleg mikor ingyenessé teszik AoC-t😄D

★ 汤姆 李

ricsaj
igenbiza😊

Köszönöm a válaszokat. PvP szerverek közül a Furyra érdemes menni?

Nuclearity
instance váltás:

a mini map mellett van egy forditott sárga háromszög, katt rá és Select Instancera katt ott pedig választhatsz, ha kevés player van az adott mapon akkor nincs csak 1 instance!

minigame, bal felsõ sarok 3 emberes ikon, legelsõre katt és a PvP fülecskénél lehet (ez pve szerveren is van) ott a 3 játékmod közül választhatsz, amint megvan a 12 ember rá kapsz egy kérdést h menni akarsz-e ezt 30 secen belül fogadnod kell különben nem dob be.

ricsaj
Dragonknight akkor holnap utalhatom a pénzt?

Köszönöm a részletes választ!

Még két kérdés:
Minigamre hogyan tudok jelentkezni?
Hogyan tudok instancet váltani?

Köszönöm

Nuclearity
a nagyobb városok pve területek, pl Old Tarantia, Tortage és így tovább, minden más pvp zona, tehát betámadhatnak,
területfoglalás nem hiszem, hogy lenne a játékban siege system van, ami klánok közt zajlik le.
Minigamera lvl 5 tõl (lehet hamarabb is lehet nem tudom 5 tuti mert kaptam már lvl 5 ös embert magam mellé -.-) lehet menni szint korlátok vannak, az elsõ lvl 5-19 ig majd 20-39 - 40 - 59 - 60 -79 és 80.
és 6 vs 6 (különbözö játék modok vannak mint pl a Capture the flag, vagy az ellenség totemjét (ami resseli öket) kell leütni..stb)
Hát biztos lehet tauntolni de hogy hatása is lenne a playerre nem tudom, igazából a guardian tesznye kaszt. a polearmjával iszonyat idegesítõ h km erekrõl csapkod... 😊
PvP reward a pvp xp amibõl armort ill ékszerszettet vehetsz, mindennek van x lvl je h mikortol használhatod, illetve hogy mekkora pvp lvl szükségeltetik hozzá.
Raklap barátom mondta, hogy volt ember aki 2 nap alatt 80 volt 😄D
amugy szerintem semmivel sem lassabb mint nem pvp szerveren, annyi, hogy kicsit izgalmasabb, ha meg zavar a sok láma váltasz instancet (ugyanaz a map csak másik instance általában az elsön mennek a fightok a 2. on meg a questezük simábban haladhatnak)
pvp ért kapsz sima xp-t is de elég keveset szoval nem nagyon fejlödsz vele (22k xp alatt kb pvp lvl 3 at össze lehet szedni ami nem kis pvp xp)

ha bármi kérdésed van és tudok segítek, ha valamit rosszul írtak, a tapasztaltabbak majd kivajitják 😊

Remélem segített.

Nuclearity

Sziasztok!

Fontolgatom a PvP szerveren való karakter kezdést, ezért pár dolgot kérdeznék a PvP rendszerrõl:

A bárki bárkit megtámadhat dolog minden területre érvényes? Vagy vannak zónák, városok, ami PvE only?
Vannak szabad terület foglalások, amelyekhez bárki csatlakozhat? Pl egy vár, vagy terület. Soloban is lehet csatlakozni egy ilyen pvp eseményhez, vagy csak partyval?
Említettétek a minigamet. Ez olyan scenario szerûség? pl 10 vs 10 fõ? Mikortól tudok résztvenni a minigameben?
A lore mennyire érvényesül PvP-ben? Pl egy tank tanként viselkedik pvp-ben, van lehetõsége pl tauntolni stb?
Vannak pvp rewardok stb?
PvP szerveren mennyire lehet gyorsan fejlõdni? Pl a PvP-ért kapok XP-t? Vannak PvP küldetések? Ha egy területen gyakran leölnek, van lehetõségem más területre menni ( tehát van több azonos szintû szintezõ zóna? )

Bocsássatok meg, ha sokat kérdezek...

A válaszokat elõre is köszönöm.

MarkBlade
Aki a FURY szerveren szeretne magyarokkal játszani az keresen meg. Flames of the North. Darions néven vagyok ott közismert. Ha szereted a kihívást válaszd a FURY-t mert mire jó a pvp ha nem élvezheted ki? 😄
aquolonia-ra is jól jönne egy full magyar guild. 😄 vagy legalább egy kis magyar társaság. 😊

Nuclearity
megint kihalóban vagyunk...

ha valakit érdekel esetleg egy kis baráti klán (célunk a pvp de nem 2 ezer taggal mint egyes klánok a szerveren) és ha nem zavar, hogy nem csak magyarok vannak bent írjatok. Amit garantálni tudok, hogy a klánon belül több közös program is lesz ami szerintem más klánokban nincsen és nem is nagyon lesz 😊

Sziasztok, ha esetleg van rá érdeklõd van egy eladó AoC CE-m, 2x2 hónap használatlan kóddal, accal (egy 80-an, egy 50 akárhanyas karakter, plusz a lehetõség egy 50-es karakter indítására, ha él még ez az opció a funcomnál). Errõl van szó:
http://www.keenandgraev.com/wp-content/uploads/2008/04/aocce.jpg
Az itemek: killer rhino, drinking cape, ring of acheron, prismatic starfall, copper ring of hastening wings

Nem akarom mindenáron eladni, ha valakinek van reális ajánlata ide várnám: [email protected]
Nuclearity
nincs, nem nem a régi accom töltöttem fel, mivel most nem volt pénzem gc re, igy csináltam uj accot (kieg gold verzsönt vettem ami tartalmazza a sima gamet is) 😊

MrStokes
Kieg megvetelet kovetoen es kithan karaktert inditva is vegig kell szenvedni Tortage szigetet? Kithannak nincs vmi masik kezdo helye?

MrStokes
Nem ertelek. Most jott meg a jatek, de lathatoan a tema nagy szakertoje vagy. Eladtad az elozo peldanyt, es most megint megvetted? o_O

Stigmata
Manifestation nem ér semmit és kis CC? 😊
Ne haragudj, de ez baromira nem így van ^^

BS revamp óta a manikra épít, nem véletlenül mani-buff az AA feat-ek nagyrésze.
Az egyetlen mani ami CC-t ad bleed-re, az a winter, és annak is inkább a mana/stamina drain a lényege.

Nem egyszer vertem meg úgy pvp-ben embereket hogy winterrel elszívtam a staminát, vagy forest manival plusz armort/ protection kaptam, stb ^^

Bleed nélkül az alap manik is nagyon is hasznosak, csak tudni kell melyiket használd.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Én is ma kezdem a kalandozásaimat, de még nem tudom, healer vagy tank legyek. Eddig mindenhol healer voltam, de a tankolás is érdekel 😊

Nuclearity
😊 kb félórája jött meg a game 😊)

de még mindig nem tudom h Barbár avagy Assassin 😄

MrStokes
Sehogy... dolgozom >_<

Nuclearity
na hogy megy a gamma srácok? 😊

Nuclearity
😊)

Hagyd a Manifestation-t,valamelyik legyen rajtad mindig azt annyi,nem érnek semmit kis CC-k és annyi.
Minél többet üss ez a lényeg,self heal-t stack-olni,közelharcosokat gyógyítani ennyi.
Shaman-al nagyon tudni kell játszani,hogy jó is legyen.
Mi is ütöttünk 2-en bs-t aki csak nevetett közben viszont ha kiismeri az adott player akkor lazán verhetõ..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MrStokes
OFF:
Bohemian Rhapsody rulez! 😊

Nuclearity
az egy pvp hely de h nyitott e még nem tudom, majd ha ott leszek 😊

MrStokes
Koszi, akkor nem aggodom ilyenek miatt tulsagosan.
Tegnap mar majdnem osszejott egy BC run... Talan majd ma. 😊

Ezt a manifestation-os mana regent nem ertem. Igaz most kaptam meg a Manifestation of winter-t es az mintha adna vissza manat, de sztem a masik meglevo mani (Manifestation of Spirit) nem regeneral manat.

MrStokes
Shrine of Bori az nem vmi nyitott pvp zona? Ha jol tudom az van pve szeron is.

ricsaj
smap heallel majdnem 2x akkorát lehet healelni de csak akkor ha kb 2-3mp-enként ledobálja magáról a healt az akit healesz, de valóban kevés helyen van rá szükség és a healereken kívül keven ismerik igy azoknál nem is müködik.

Nuclearity
akarom mondani pve szerveren 😊

Nuclearity
pvp szerveren csak minigame és siege a pvp, ott nem lehet nyitott zonákon megtámadni a másikat (mintha nem lenne PK L2 be) ha jol tudom