12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    De ha békét akarsz csinálsz, egy karit a Cromon és gyakorolod a miniben a pvp-t a cromon szinte éjjel nappal mennek a minik nagyon tele van. Mondjuk igaz nincs level nyolcvanas karid. Bár lehet már alacsonyabb levelen is megy sőt biztos.
  • Palinko
    még f2p előtt próbálgatam assát most barbárt kell indítanom de úgy döntöttem hogy kivárom a szervert. elméletileg valami test live üzemmódban megy (gondolom csak fizetőseknek) és amint jónak ítélik megkapjuk mi is. remélem legkésőbb holnap :)
  • Although
    nézd a Blood and Gloryn egy karaktered lehet a másikkal próbáld ki valamelyik európai szervert csak ha lehet ne a lengyel/oroszt :) Az oroszok a legrosszabbak tapasztalatom szerint köztük van a legtöbb ganker, az a baj nem csak a saját szerverüket használják. :) De a spanyolok se nagyon maradnak le tőlük.
  • Although
    Sorry elfelejtettem a smileket
  • Palinko
    jah csak ami kéne nem :D
  • Although
    Eu szerverek a németek meg a crom meg a fury meg az orosz lengyel is :)És azok működnek :)
  • Although
    Csak válaszoltam :DDD
  • Palinko
    nézem a fórumot:
    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=168445

itt azt írják az eu szervereknek elérhetőknek kéne lenniük, de mégsincs bag, ez most hogy?
  • Torzonborz
    most mi van , semmi ilyet nem mondtam :P csak látom nagyon felpörögtél .
  • Although
    Egyébként aláírom az EVE online az biztos jobb :))
  • Although
    van egy skill menu ott tudsz pár dolgot állítani. A többit a rendszer automatikusan csinálja szintenként. Legalábbis akkor mindig add hozzá értékeket, még nem jöttem rá mi alapján :D
  • Although
    :D vannak de itt elég automatikus rendszer és más is :) Annyi kapcsoló, perk meg minden van épp elég az is és ez mmo :)
  • Tomy Lee
    Na sikerült azt a 2 karakterem unlockolni akiknél nincs ott a pénzem:C
    Gondoltam küldök csomó pénzt az új accomra de ez eddig nem jött be.Material meg sok cucc mondjuk van elküldöm azokat.
    Vagy megprobálok most törölni és ujat unlockolni hátha:/
  • ratgab
    Van Conan-ban 8 attribútum? Mert ha nem akkor nem is érdekel!!!
  • Although
    Csak a magam béna módján próbálok segíteni. Tudod, szeretem ezt a játékot. Ezt legalább nem butították le. Ahoz képest hogy mmo nagyon jó. Most néztem a Skyrimet és hát többet egyszerűsítenek mint kellenne. Szóval ez egy kuriózum ebből a szempontból.
  • Torzonborz
    látom elemedben vagy
  • Although
    lv80-tól kapcsolható de elvileg bent kell legyen a menuben felül. inaktivan végig kéne tudjad nézni. Néz végig mindent amit lehet :)
  • Although
    egyébként ez a dupla ténylegesen ugrik is tehát a karaktered elugrik oldalra. Relatív sokat használom pvp-ben. De a conanban nagyon erős a mezőny még a Cromon is mini(ezek minijátékok így a cromon is tudsz pvp-ni 12 ember signál egy ablakban és bekerülsz a játékba)-ben nem sokat segít nekem :D De nem is vagyok egy nagy szám :) csak élvezem :)
  • Palinko
    ez érdekesen hangzik a 18 lvl alatt eddig valahogy nem találkzotam ezzel :DDDD
  • Although
    folyamatosan azt jelenti ő az AA rendszert is nagyon ismeri.
  • Although
    Olyan szinten például ha dupla irányjelzőt nyomsz a billentyűzeten(bal jobb előre) akkor evade értéket add hozzá a dologhoz :) És ez az AA rendszerben fejleszthető :)
  • Although
    Tehát két oldal van az AA rendszerben egy a pve-re a másik a pvp-re s a középső beszámít mindkét dologban. De majd látod.De ricsaj az nagyon profi. És tomy lee is jobban érti mint én szóval ők majd elég sokat segítenek neked ha együtt lesztek nyilván ricsaj fog a legtöbbet mert ő folyamatosan van.
  • ratgab
    Az akkor jó, nem csak statikus csapkodás van! Mikor jön már le a maradék 2 gb????
  • ratgab
    Én nagyon kezdő MMo-s vagoyk! Most, hogy a Steamen vannak ingyenes MMo-k kipróbáltam ezt a Forsaken Worlds-öt és még csak 10-es szintű voltam, de egy másik játékos megtámadott (szerencsére ő is 10-es volt még), de lenyomtam, úgyhogy nem jött be neki a dolog...
  • Although
    Kell igen egy kicsit hasonlít ebből a witcherre 2-re. nem elég, hogy állsz egy helyben, különösen pvp-ben, persze számít a class is. De meg lehet szokni ahogy a witcher 2-t is :)
  • Palinko
    a pve rész utánit leírnád kérlek számomra is feldolgozhatóan? :D
  • Although
    Annyi a lényeg a conan megkülönbözteti a pvp és a pve részt jelentősen az AA-ban tehát érdemes kis időt szánni a perkek meg képességek tanulmányozására.
  • Palinko
    úgy próbáltam, hát nem akart, pedig régen furyn voltam. lehet városon belül az volt a gond, de ha jól emlékszem városon kívül is volt próbálkozás és nem akarta :D
    nah de mostmár megvárom a bagot és csapatás :D
  • ratgab
    Az akkor nem Ganker, hanem Görény!
  • ratgab
    Harcrendszerhez jól látom, hogy kell egy kis ügyesség, vagy ez csak a látszat?
  • Although
    Úgy mint pve, csak épp élő ember mozgatja az ellenfelet és emiatt sokkal kiszámíthatatlanabb a dolog de jópofa. Ha csak játékként fogod fel akkor nincs gond :) Egyszerüen csak élvezd a pvp, pve, meg amit lehet :)
  • Although
    Ráadásul nem csak a játékban hanem a globalt is gyilkolják a mi rp szerverünk is egyrészt miattuk feleződőtt meg. A funcom egyik hibája hogy nem védte meg a normális játékosokat :) de ne agódj a Cromon nem találkozol velük nagyon :)
  • Although
    Magyarul olyan játékos akinek az okoz örömet ha a te kedvedet elveszi a játéktól, a k/d ratio nagyon fontos nekik (kills/death), nem is érdekli őket a conan világa. Az egész egy verseny számukra
  • Palinko
    jah akkor csak logout segíthet :D a gecik :D de emígy sincsenek guardok a respadnál :( meg lvl 25 lehet pár játékos megfingatná :D

emígy hogy kell pvp zni? még nem támadtam meg senkit nem tudtam hogyan kell. még régi verzióban
  • Although
    Például az Aquilonian az Exalted volt ilyen régen az egész guild gankerekből állt. A fél aqulonia elhagyta a conant a gankerek miatt.
  • Although
    Ráállnak a resspadra például. Nem tudsz lejönni és ha nincs szerencséd akkor nem tudsz másikra váltani. Álltalában nagyobb csapatokban vadásznak kevesekre.
  • Palinko
    ok akkor kivárjuk :) de mégis mikor lesz a bag?
  • ratgab
    Noob kérdés: Mi az a ganker(más játékosok, akik khívnak duelre, vagy csak simán megtámadnak?)?
  • Although
    Az tényleg teljesen nyitott pvp
  • Although
    Ott nem lesznek őrök a városban.