Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Már 3 srácnál megpengettem a húrokat, töltik lefelé bõszen...<#vigyor2>#vigyor2>
A grafikát le kellett vennem közepesre, de ahogy olvasom lesz ez még alacsonyabb is késõbb PvP esetén...17 oldalt olvastam el a fórumból visszafelé.
Kérdés:
Ha jól értelmezem akkor itt RvR helyett open PvP van/Fury/, ami annyit tesz hogy mindenki-mindenki ellen küzd?
Vagy csak az számít ki védi a várat, és ki az aki támadja?
Magyarul nem vágom a frakciókat.
Elõre is köszi!
Karak-Norn Immortal Legion
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ami lényeges még, idõ kell ehhez a játékhoz míg megismered. Talán most 2013-ban látom az elsõ olyan játékot ami fantasy vonalon tényleg jobb lehet mint ez.
Beyond of Black river
wiki
WIKI
A conan talán a legjobb dark fantasy ami létezik. Talán csak a witcher világa mérhetõ hozzá.
A Funcom 110%-on hozta a világot questekben történetben. Sajnos a játékosok között csökkent jelentõsen a roleplayer utántpótlás és ez a fejlesztésen is meglátszik. PVP-ben is látszik a nagyhangú nyavajgókat próbálják támogatni, nyilván mert mindig telesírják a hivatalos oldalt.
Egy biztos ez már sose lesz olyan amilyen 2011 elõtt volt. De maga a játék ha már csak tizredannyira nehéz is mint volt még mindig mutatja mit tudott a funcom lore tekintetében alkotni, különösen a cimmerian vonalon de a többi is nagyon üt. Pedig ez már régi játék. Kár ezért a cégért. De nem rájuk van igény.
Ma kipróbáltam a Fiammal, jó benyomást keltett bennünk a játèk, kár èrte, hogy csak most ismerkedem vele!Az hogy rèteg cucc, az lejött elsõre, a regènyek sokat segìtenènek, tudtok ajánlani jó linkeket, cìmeket?
A warhammer sem ment volna "szárazon", könyv hegyeket olvastam ki miatta.
Nekem csak úgy megy, ha telibe ismerem a világot, gondolom nem lenne baj, ha a hoppon maradt RvR-hez szokott kemèny magot /3-4 fõ/ is magammal hoznám??!
Azért én segítek mindenkinek aki még nem bizonyította, hogy érdemtelen rá.
Artanis
Ha segítség kell, a játékban megtalálsz. A Justice guild leader-e vagyok.
Artanis
Viszont a Furynak is van hátránya, egyedül szinte esélytelen szintezni pve részen. Mert nagyon gyorsan megesznek és elveszik a kedved. 😊
2 alapvetõ különbség van a 2 szerverközt:
1. world pvp
2. a játékosok mentalitása
-cromon csak olyan pvpzik aki full cuccban van, vagyis ha te ott el akarsz kezdeni pvpzni akkor esélytelen.
-PVEhez elvárják, hogy legyen legalább 3 különbözõ ruhasetted..
Furyn ha elérem a lv80an akkor a tradertõl vehetõ legolcsóbb ruhával el tudok menni PVPzni és PVEzni is anélkül, hogy noob f*sz volnék.
Akkor kezdek veletek, de nem fogok "csak" felnõni....
TS priviben mûködhet, sokat könnyítene?!
Üdv.:
KG
Én mmorpgben még nem láttam jobbat aocnál, pedig sokat kipróbáltam.
Fury a pvp szerver és ott ne számíts sok segítségre.(habár most páran jöttek ide, velük talán tudnál bandázni amíg megnõttök)
De a túl oldalon(crom) is kezdenek már belefáradni a magyarok, hogy csak felnõni járnak hozzájuk..
Biztosan hallottátok, vége lesz a Warhammer-nek.
Szeretnék PvP-t játszani valamivel, jó lenne ha meggyõzne valaki, hogy az AOC mellett maradjak...!
Elõre is köszi!
4bosst öltünk a 6ból, de a 4. már elég nehéz.
Fõleg a taktikán múlik, és a taktikák sem olyan túl egyszerûek szóval nem rossz.
In space no one can hear you scream.
http://www.players.hu/gamecard/age_of_conan_game_time_card_60_napos_111
Gáz,nem gáz... de nem tudom 😊
Rajtuk kívül az összes népnek van valami amit most nem írok le mert nem forum téma, de ezért a 4. nép összes tagja sárga az irígységtõl
persze ekkoriban még minden classnak volt mindene, még akkor is ha nem is használta szóval nem hinném hogy ez még mindig számítana.
Egy dolog eszembejutott most még hirtelen a karaktergenerálással kapcsolatban. Bal oldalt tudom váltogatni ugye a népeket,és jobb oldalt úgy változik hogy bizonyos nép pl nem lehet varázsló,vagy harcos. Stb.
A kérdésem annyi lenne,hogy Ranger azt hiszem mind a 4 nép lehet. De melyik a legjobb? Vagy nincs befolyásolva? Mindegy melyik népet választom?
Most fognak össze vonni minket az amcsikkal... aztán talán a németekkel... aztán talán a B&G-vel. És ha úgy sem lesz játékos, akkor még mindig tehetik ingyenesé. Mert profiálnak az item shopból is.
Persze ezekkel egyébként szükséges lépésekkel mindig jelentõs fáziskésében vannak. Ezzel maguk alatt vágják a fát... na meg alattunk.
De az biztos nem úgy lesz vége, hogy egyszerûen lekapcsolják a szervert, azt más játékaik miatt sem tehetik meg.
Artanis
Lehet nagy hulyeseget kerdeztem ezzel,de biztosvagyok benne hogy vannak itt olyan jatekosok akik nem ma kezdtek a jatekot es nagyobb ralatasuk van a jovore nezve. Mennyi a jatekos szam,szerver osszevonas esetleg stb...
Az ekezetekert meg a hibakert bocsi... Csak telefonrol irtam 😊
Udv!
Majd írd meg a ranger-ed nevét vagy azt amivel játszol is.
Artanis
Artanis
Artanis
http://www.ageofconan.com/playfree/
De valaki tud választ adni erre a PERK dologra? Csak akkor juthatok hozzá ha premium vagyok?
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952
Can a free player take part in Sieges?
Free players may purchase time-limited passes to the zones related to sieges (Bori and Borderlands), while Premium members may participate in as many sieges as they like, whenever they like.
Law fúziónált valami loser latin guilddal, ami azt jelenti hogy létszámban megtöbbszörözõdtek, és ellene fordultak a meggyengült Night Watchnak. Ferrata a Black Steelel egyesült és szorosan együtt mûködnek a Iron Willel. Az Iron Will stabilan a legerõsebb guild most, Van battlekeepjük is. Night Watch szétesõ félben van. Némelyik már vissza sem mer támadni. Ha akarsz még egy utolsót rúgni beléjük akkor siess vissza.
Artanis
Nem néztem már jó ideje, de jó eséllyel ilyen így vannak elfoglalva:
Night Watch, NW1, The Law, Interlopers, Black Steel etc.
A nevek annyira nem érdekesek, de a jelentés mögöttük annál inkább
Night Watch internacionális, DE orosz guild.
NW1 úgyanaz mint az elõzõ ez egy csutka üres guild amit az elõbb említett guild tart fent csak azért, hogy ne lehessen sok guildnek Keepje.
The Law jó játékosok jó taktikával, na és persze az elõbbi guild segiti õket létszámban.
Interloopers ez még mindig az NW
Black steel, Iron Will és a többiek mind orosz guildek rengeteg játékossal jól felszerelve. Az orosz guildek farmolják T4et szóval ott mindenkinek a legjobb cuccaik vannak.
A másik említettem a hogy a The law is létszám erõsítést kap, mert egy siegehez a 48 ember eléggé javasolt.
A nem orosz guildek nem tudnak furyn 48 embert ostromhoz kiállítani és amelyik ki tudna az vagy nem akar, mert PVE noobok, vagy nincs értelme mert nem bírnak szervezni annyi embert.
Szóval, ha nem vagy orosz akkor nem sok esélyed van ostromra
Vagy ha mégis akkor :
2órát kaptok arra, hogy megvédd/ lerombold az összes épületet és a keepet.
Voltam NW tag. 15perc alatt vertünk rommá az IronWill (akkori második legerõsebb guild) városát.
Arról nem is beszélve, hogy NW még csak egyszer vesztett ostromot és azt is csak azért mert kifagyott a szerver.