12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Carmageddon #12033 Ja igen látni láttam nyilakat csak az a sok pötty elég zavaró tud lenni.
A kereskedő az hol van, eddig eldobáltam a használatlan tárgyakat. -
Bandras DaSilva #12032 Amikor leversz egy vagy több ellent, kis zsákok jelennek meg a hulláknál. Azokat fel tudod venni. Ezekben a zsákokban mindig van vmi ún. loot.
Sokszor lehet jobb páncélt, fegyvert találni, amiket aztán fel is tudsz venni.
Nyílván a páncélok, fegyverek hasznossága függ attól, hogy milyen kasztot választottál, nyilván egy harcosnak más statokra van szüksége mint egy varázslónak. Ha jól emlékszem, a számodra használhatatlan tárgyakat nem is tudod magadra adni. Azokat el tudod adni a kereskedőknél és így egy kis zsetont tudsz szerezni.
Questekért is kaphatsz jobb páncélt és fegyvert. érdemes fejlesztened a karakteredet mert csak úgy tudsz jól haladni. Érdemes a questek szintjét is nézni. ha valami sokkal magasabb mint a te jelenlegi szinted, akkor abba nem érdemes belekezdeni. van elég quest, szóval nem lehet probléma a szintednek megfelelőt találni.
Nem conanozom már egy jó ideje, szóval in game nem tudok segíteni, de talán van itt még olyan aki tolja és jobban el tud magyarázni pár dolgot a játékban. Ha ez az első mmod, akkor lehet pár dolog amit érdemes tisztázni. -
Although #12031 Nem bonyolult. Így van, de ez csak itt van így utána már nem lesz. Mivel az éjszakai sziget különbözik a nappalitól.
Nézd meg a szintedet, ha ráklikkelsz a legyőzött ellenfelek után maradt csomagra tudsz felvenni új dolgokat.
Aztán vannak vendor npc nevük alatt megjelenik mit árul,alap cuccokat árulnak de az se rossz indulásnak.
Éjszaka is tudsz összeszedni pár jó dolgot. A minitréképen is a nagyon is színes nyíl mutatja mi az éppen bejelölt quest amit csinálsz 3-at tudsz egyszerre megjelölni de ezeket tudod változtatni. Vannak consume kaják italok is vegyél, ha nehéznek érzed azok állóképességet növelnek gyors billentyűvel is tudod használni a potikat.
Éjszaka a kis kocsmában a kiscsaj aki a lázadás vezetője adja a küldiket illetve megmondja kihez kell menjél szintén nyílak mutatják az utat. -
Carmageddon #12030 Olyan bonyolult az a térkép is nappal tudok küldiket felvenni, hajózni a csónakkal létrát mászni stb, azok a pöttyök ott ha odamegyek szinte nem is jelez semmit ha odaértem. Tárgyban is van egy gyenge furkosbotom azt csá, a hajóval átmentem a szigetre de pillanatok alatt szétszednek:D:D
Jobb fegyvert hol tudok venni? -
Although #12029 Tehát ott nem fogsz látni másokat magadon kívül de ha elhagy a szigetet ott már rendesen van nappal és este. Tehát multi. ott max a solo dungeonokba leszel egyedül de abból is van vagy 10. -
Although #12028 Mire célzol? Játékos este. Most túl sokan is vannak nem kellett volna összevonni az amikkal. Minden zóna tele van.
A szigeten ahol vagy az este módba soloba vagy az a te történeted kezdete. Amikor csinálta a funcom 2008-ba még nem is igen volt ilyen mmo amibe lett volna solo történet. Szóval akkor ez elég egyedi volt. -
Carmageddon #12027 De látom csak nappal van élet. -
Carmageddon #12026 Azta nem semmi. -
Although #12025 Felül középen vannak iconok nyomogasd végig őket nézz át mindent.Van quest ablak is be tudod jelölni amit éppen csinálni akarsz, és akkor mutatja a mikro térképen is. Ha nyomsz egys m-et pl kpasz nagy térképet is.
Igen ez ilyen az mmo nem teljesen olyanok mint egy solo game.
A város relative nagy van ahova questtel be tudsz jutni van ahova nem.
Amit most látsz az csak a kezdő terület. Ha itt végeztél akkor kezdődik a játék lv20 körül addigra nagyjából beletanulsz. Az igazán érdekes érdekes rész meg lv80 felett lesz ha a Cromon vagy. Ha a Furyn akkor izgalmas lesz a menekülés is low levelen :) -
Carmageddon #12024 Igen az első mmo-m mivel ingyenes lett azért próbálom ki. -
Carmageddon #12023 Igen bent vagyok már a várban, de úgynézem hogy teljesen üres néhány házba csak küldivel lehet bemenni a legnagyobb részében meg csak dísz az ajtó.
Küldiket meg nem is látom hogy hol mutatja a térképen. -
Although #12022 Első mmo-d? A multi területeken ismétlődős questek vannak csak az éjszaka solo. Ne aggódj pár perc múlva újra ott lesz. -
Carmageddon #12021 Arról nem volt szó hogy azt a madarat kell kinyírni aki már más kinyírta. Akkor most buktam az egészet óóóóóóóó -
Although #12020 Pincéből, az éjszakai story egyik questje oda is visz majd. -
Carmageddon #12019 Aha értem és a várba hogy jutok be? -
Although #12018 10 körül jelenik meg addig csak a skill pontokat oszthatod. -
Carmageddon #12017 Oksa csak épp angolul nem tudok, és azt nem értem, hogy tudok képességeket tanulni mivel már 6-os vagyok, és eddig nem láttam semmit ami a képességeket fejlesztené. -
Although #12016 Semmi olyan ami hiányozna :) A Város teli van meglepivel. Arra figyelj a z első kocsmában ha bejutsz lehet váltani az éjszakát és a nappalt, este a te egyszemélyes sztorid megy. Olvass el mindent tanulmányozd a dolgokat. Majd lv10 körül megjelenik a feat table is. -
Carmageddon #12015 Picsába lett volna ott valami egyébként? -
Although #12014 Nyugodtan menj tovább nem lehet. -
Carmageddon #12013 Egész jónak tűnik, most bent vagyok a városban, de egy részt kihagytam mikor a gorillákhoz mentem harcolni, ott átmentem a kapun amikor nem kellett volna mivel a másik irányba lehetett volna csatázni, vissza már nem lehet menni? -
Although #12012 A nagy falig terjedő terület ingyenes azon túl kezdődik az igazán erős rész :) Valamelyik nap poénból mentem egy paikang kirándulást és azért nincs szuperhős élmény még :) -
Although #12011 Gateway of Khitai. -
Although #12010 De van és az ingyenes, lv20-40 közötti. Khemiből lehet menni a nagy kapu onnan már a lv80-as zónába visz az már nem ingyenes. De kapott kezdőterületet a Khitai faj is. És jópofák a questek ott is. Illen3ek a fajhoz. Lv80-ig el lehet vele lenni ingyenesen. Ez történet szerint ,majdnem a teljes játék. Kivéve a frakciós részt de az már lv80-on kezdődik. -
Noitulove #12009 Köszönöm a választ.Tehát, ha jól értem a Khitai kiegészítőt meg kell venni, és magasabb szinttől kezdhetem el, ott nincs kezdőterület? -
#12008 Még mindig is a legszebb MMO(rpg), és ennek ára van. Laptól ne várj sokat. Khitai karit indíthatsz freeként is, a kiegészítő sem kell hozzá, de a származásnak nincs sok jelentősége a játékban. Annak annál inkább, hogy bár szépen ellehet játszogatni L80-ig fizetés nélkül viszont ott vagy abba hagyod és nézel más után vagy fizetsz mint a katonatiszt. -
Noitulove #12007 Sziasztok!
Valaki játszik Laptop-on?Milyen konfigurációval lehet magas grafikai beállítások mellett játszani 1366x768-ban?
A Gateway to Khitai kiegészítő ill. a Khitai karakter generálás elérhető ingyenes módban, esetleg külön meg kell venni vagy prémium státusz?
Köszönöm!
-
#12006 Nem őket azért egy NW kategóriába sorolnám, de mivel az USA pvp szerver nagyon megvolt halva ezért szinte mindenki átment PVE-re... ismerek jópárat közülük akik mondták, hogy jönnének vissza, de még nincs char transfer.. -
#12005 Minket még nem ismernek igazán. Kb a románokkal egy szinten vagyunk. A ruszkikat meg nem kell nekem bemutatni. Alapvetően ők sem mások. Kivétel két dolog. Egyik, hogy azt hiszik azért mert nekik van a legtöbb atomfegyverük a világon, az orosz világnyelv, aki nem beszéli nem számít. És ez komoly probléma velük. A másik, hogy sokan vannak, és az internetezésen kívül nem sok mindent lehet ott csinálni. Tömegesen lepnek el mindent, többen vannak, így köztük nyilván több a csiter, a retardált, a troll és a noob. Az meg már a mi hibánk, ha általánosítunk. -
Although #12004 Van az a vicces kép mely a nemzetek minősítő összefoglalója az mmokra vonatkozóan ha láttad már. Mi sem vagyunk fényesek. De a ruszkik mellet minden tételnél shit,shit... van. :) Nem mindenki akar velük játszani :) -
#12003 Egyetlen egyet láttam közülük a trader előtt... miniben egyet sem. A guild-juk sincs a top20-ban. Lehet, hogy beijedtek?! -
Although #12002 Szerintem jól felszereltek az biztos. Aki a legnépszerűbb videokat csinálja vagy csinálta az requimes. De nem ő számít az amik legerősebb guildja ez tuti pvpben is. -
#12001 Az olyan mint a iron will a ruszkiknál? -
#12000 Ehhez azért az is hozzá tartozik, hogy furyn kb a requiem nex 5%-a játszik.. -
#11999 Az hogy ultra agresszív az jelenti hogy nem érdekli, hogy a támadásainak több mint 80% úgy végződik, hogy ott marad fekve a porban. Respawn-ol és futva jön következő pofonért. Egy barbár aki full pvp cuccban nyilván jobb eredményességhez szokott, jól mozog, jó build-ja van, tudja is használni és pontosan tudja hogy használja ki a kriminal rendszer hülyeségeit a maga javára. Gondolom sok honfi társa hagyta abba a játékot miatta.
De én már túlnőttem rajta és nyilván bosszantja az is, hogy a kifejlett karaktereimmel kifejezetten keresem őt. Nem kellett volna rám támadnia ismeretlenül.
-
Although #11998 Nyilván egyedül voltak. Most meg szemben olyanokkal akik egy bnehéz mmoban edződtek szintén úgy mint ők csak egy zerg népséggel szemben akik szintén jók.
De ne aggódj össze fogják szedni magukat ha akarják. Kezdeti meglepetés hamar elmúlik náluk. Alapvetően még mindig egy vállalkozó szellemű nép habár hanyatlóban vannak. Az ultra agresszív kicsit meglep. De lehet olyan környékről vannak. -
#11997 Fury-n viszont nem tudnak érvényesülni. A legerősebb guildjuk a 9. helyre lett elég közvetlen az én guild-om után. A második legerősebb amcsi guild a 16. Nem látják még át a helyzetük teljesen. Van köztük néhány ultra erőszakos, és hiába beszélünk azonos nyelven, ugyanúgy nem értjük egymást mint a ruszkikkal. A többsége viszont még csak pislog hogy mik vannak. -
Although #11996 *Oki javítom ezen a héten az amik feljöttek a requiem nex az első és egy másik ami a második. Na tudnak ezek azért :)
Oki mondjuk szerintem kb 400-500 feletti tag van a requeimben -
#11995 Nem is arrol beszeltem, hiszen mint irtad, apritod oket. Ami teged (es meg sok mas embert is) bosszant, az a tehetetlenseg erzese, mikozben vegignezed azt, hogy epul le valami/valaki, ami/aki hozzad kozel all. Es kozben nem tehetsz semmit. -
#11994 ...a szerepjátéktól idegen játékstílus bosszant, nem az, hogy vannak olyanok akik ügyesebben kezelik a billentyűzetet... és/vagy jobb gearek tulajdonosai.