12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Palinko
    kicsit későn van :(
  • Although
    Az biztos szerintem most én is felugrok megnézem mi van a többiekkel :)
  • ratgab
    Akkor valamit félreolvastam! Mindegy, amúgy se szeretek konzervdoboz lenni (Guardian), hanem inkább sérülékeny, de nagyot odacsapó karakter, így a Barbár tökéletes választásnak tűnik!
  • Although
    Guradian tud kétkezest is használni elég durva pvp-ben kerültem szembe olyanokkal elég sokszor ütnek rendesen.
  • ratgab
    Nyilván nem azért fizet, de ahogy ők elveszik mások kedvét, az ő kedvüket is el lehet venni! Ezek gyakorlatilag virtuális útonállók!
  • Although
    Normális ember nem azon van mások játékélményét elvegye.
  • Although
    Volt olyan is végére Galadh meg mások meg az rp guildok és más normálisak összefogtak a gankerek ellen, egy részék el is ment akkor. Gyakorlatilag ha meghatolták valakiről hogy saját társát támadta le group ,után vagy eventeken fegyvertelen rpseket támadtak meg stb, azokra vadásztak elégé bedurvult a végére. De alaphelyzeten az ember nem azért fizet ugye.
  • Tomy Lee
    Oké,nem is baj.
    Jó ez a fury pvp szeró.F2p játékos tud guildet létrehozni?
  • tusken
    jövöhét elejére irják BandG szervert ,pancserek ebben is hogy nem tudták összehangolni az f2p indulásával .
  • ratgab
    Crom-on most csak teszt jelleggel indítottam a Barbárt(másik karakterslot-ot fenntartom későbbre más szerverre)!
  • ratgab
    Ha befogadtok egy Noob-ot akkor én szivesen benne lennék a Guildben!
  • ratgab
    Elkezdtem Cromon egy Barbár karakterrel (Guardian csak egykezes fegyvereket használhat, ha jó olvastam, így maradt a barbár), ami már 5-ös szintű és bejutottam a kezdő városba. Harcrendszer egyenlőre fura (skillek nagyon hatásosak), viszont a játék eszi a gépem rendesen, pedig csak mediumra raktam!

Ezt egyébként nem is értettem, hogy ha a Aquilonia-ról a Gankerek miatt mentek el a játékosok, akkor miért nem fogtak inkább össze és ellen gankelték a Gankereket?
  • Tomy Lee
    Na most mindenki a cromon lesz?
    Azthiszem kihagyom inkább új szervert.Én mindenképp szeretnék egy altot ugyanazon szerveren és mind a kettő új karakteremmel itt furyn elértem a lvl20-at most(itt hozzá kell tegyem,hogy szerintem teljesen normálisak a f2p játékosok alacsony szinten már)
    Cromon,hogy menne a bori(pvp) pl.f2p játékosnak ha nem lehet menni border kingdomba vagy csak idő limitesen?!
    Hát nem tudom mi legyen.Most úgy vagyok,hogy maradok itt fury-n.Estig még eldöntöm most megyek T.underhallba pvp-re van egy jó kis group fele magyar fele külföldi:D
  • ratgab
    Nem futott a játék, így emlékezetből írtam! Mitra a 4. szerver!
  • Palinko
    lassan alapíthatnánk cromon is egy guildet :D
    Slythug néven vagyok ott.
  • Tomy Lee
    Strange UI3-at érdemes kipróbálni van combo ill.spelles változat installnál és alatta a "more option"-ben még sok minden jópofa dolog!!
    Vagy van még 2 ami sz.tem jó:corruption 2 az új vagy az új Unchainted-hez készült FDS_UI_1.9.
    Ezek mind jók de Strange3 best:-)
  • Although
    A aquilonia össze lett vonva a furyva az már nincs. Az rp szerver Hyrkania meg a Crommal. Annyi van, több magyart találsz a cromon az biztos. Aquilonia volt a pvp-rp szerver de a furysok tönkretették azt is. Így egyre kevesebben és kevesebben maradtak. Meg persze sokan elégedetlenek voltak a a pve vagy a pvp változásokkal.:) Most reméljük a funcom nem fogja harmadszor is végignézni, hogy pár idióta miatt, mondjuk nincsenek kevesen, a többség szívjon. Mindenesetre a Crom az elég népes most, reméljük az Fury is jól fog működni aztán szerintem a film után újra csinálhat pár új szervert a Funcom. :) A játék maga szerintem nagyon jó :)Aztán ha ráérzel a pvp-re a Cromon vagy tetszik akkor Fury vagy Blood and glory. Egyenlőre szerintem próbáld ki nyugiba a Cromon.
  • ratgab
    Felraktam a játékot és nem látok még mindig Blood and Glory szervert!

Addig is olvasgatok, meg szerintem indítok egy karaktert valamelyik nyugis szerveren (Fury kilőve egyenlőre amíg fogalmam nincs erről az egész játékról, Asgard német nyelvű...Aquilonian mondta Although, hogy sok a Ganker, így marad a CRom egyenlőre!)
  • Although
    Azért a Conanban alapvetően normális népesség van mivel nem a legegyszerűbb játékok kőzé tartozik, ezért a vérpistik zöme elkerülte legalábbis eddig. Azt hogy az f2p milyen változást hoz. Mad meglátjuk.
  • lwb
    Kösz.
  • Although
    A destiny quest(( Ez egy szinteken átívelődő történet a saját történeted, persze ez minden esetben ugyanaz, mindentől függetlenül :) )) az solo. A tortage például alapból két részből áll egy solo és egy multi a nappal a multi az éjszaka a solo. Itt kezdődik a te saját történeted. Alapvetően van egy pár solo dungeon de nem túl sok. Az egyik nemrég jött ki a refuges ez nagyon erős és mókás megtűzve egy hasonló logikai labirintussal, ami hasonló fejtörő elé állít mint a DA:O-ban a hidas dolog :) Azt mondanám amíg eljutsz lv80-ig addig a denisty quest tud lenni egy solo élmény. Maga a térkép terület az normál és epic főleg a régi rész. Így a normál belépés az egyedül kihívás igazából tehát a questek jó része solo.. De a játék során úgy is találkozol pár normális emberrel is akikel aztán már group területeket is meg tudtok nézni :)Nyilván az igazán jó dolgok az ostrom eventek, estleg ha szereted az rp eventek, bár már nincs olyan sok mint régen, és persze a raidok. :)Remélem nagyjából minden benne van amire kíváncsi voltál. Aztán meg a Godslayerrel kijött Khitai szintén alapból solo és az már igazán komoly kihívás legalábbis jelenleg még. És it tudsz factionok hoz is csatlakozni amik solo szinten is, juttatnak hosszabb távon epic cuccokhoz. Szóval igen élvezhető egyedül is :) Jó ideig :)
  • lwb
    Egy noob kérdés: mennyire támogatja az AoC a solozást? tudom, hogy elméletben van, de életképes hosszabb távon is?
  • Palinko
    nah még nincs blood and glory, megpróbálok kérdezősködni a hivatalos fórumon hátha
  • ricsaj
    Habár tényleg felszínes a dolog, de azért mindenki oda van a vanityért.
    http://imageshack.us/photo/my-images/839/viledjswifepicture110.png/
  • Tomy Lee
    Mondjuk lehet ma alapból a netem szar mert mást is alig tölt be

De a conan még mindig nagyon jó és jobban is fut a gépemen mint régebben.
  • ricsaj
    Nemtudom miről beszéltek, nekem 900al jött a patch és 1 deka laggom nincs
  • Tomy Lee
    Biztos nagyon sokan szedik.Péntek este,hétvégén még rosszabb lesz:/
  • Tomy Lee
    Nem tudok skillezni olyan lagom van:C
  • Torzonborz
    ez a launcher mindig ilyen tetves fos lassan szedi le a cuccokat vagy csak most hogy sokan rákattantak ?
  • Although
    Ok sorry. Nem konkrétan ez az egy dolog, de most jött ki. Épp volt összvisz néhány dolog amit kinéztem az elmúlt egy évben, nem játszok sokat meg nem is sokfélével, És mindenhol azt látom hogy egyszerűbbek és egyszerűbbek lesznek miközben egyre csili vilib dolgok jönnek ki, a tartalom végletekig egyszerűsödik mélység kezd eltűnni. Még a komolyabb kategóriákban is mint az rpg, és egyre könnyebbek lesznek. Így egyre többször gondolok rá előbb utóbb a Funcom is erre az útra lép. Mivel a verseny erre fogja kényszeríteni. Aztán nekünk végül nem is marad semmi :D
  • ricsaj
    Nemtudom mit kell 1folytában sírni... ki mondta hogy tovább és tovább butítják. Ez várhatóvolt amikor már sokan kezdenek túl lenni rajta akkor eltörlik a kulcsot, mint BRCben is anno.
    Köv hónapban befejezik T4et és kapunk 1 új raidet is szóval ideje túllépni rajta hogy a belépéshez is kulcsot kelljen szerezni.
  • Although
    Hát emberek a világ változik, ezt tudomásul kell venni. Friss info nem kell Leviathus keze már a T3 raidhoz. Ettől féltem az f2p és a várható wow-s és egyéb könnyű játékok hoz szokott népség kedvéért szép lassan lejjebb vesznek mindent. A végén a khitai is könnyebb lesz. Persze a HM dolog az marad, meg láttam már HM verziót a wing3-ra is az se rossz. Érdekes kísérlet lesz, a funcom próbál több embert szerezni és vajon azok akik ezt azért szerették mert nem egy könnyű játék volt azok mit fognak lépni. Nyilván a Hard mode és az hogy az igazán jó cuccok ott vannak az egy darabig működik. De ha Paikangban ahol eddig néha két npc is elég volt hogy cromhoz küldjék a karimat, ezután majd szuperhős lesz nos, akkora Funcom is mehet az EAworse után.
  • Tomy Lee
    Én lehet maradok amúgy Fury-n(elég nagy előnnyel indulnék neki egy új karakterrel mert nem kevés goldot tettem félre még anno cés azt most fel tudnám használni meg a többi sok mindent).Szerintem ezt az unlock bugot fixálják nemsokára úgyhogy ajánlom mindenkinek,hogy küldjön másik accountra amit szeretne!
    Meglátjuk milyen lesz az új szerver de valami indulás infot dobhatnának..
  • Tomy Lee
    Azt írtam?Nem is vettem észre,mondjuk írok ma össze vissza nem csak ittXD
  • Tomy Lee
    black ring citadel,80-as insta csak
  • Palinko
    rajongó vagy ventillátor :D
  • BoneDragon
    Fan? :)
  • Palinko
    mi az a BRC?
  • Tomy Lee
    Éjjel megpróbálok bemenni BRC-be ha oda is beenged az nagy fan lesz:DD
  • Tomy Lee
    Elmondanátok miért enged 4 karaktert unlockolni a régi accountomon?Itt játszok a full t2-es karival a full pvp5-ös assa-val:)))
    Nem fura ez így?
    Minden karakterem a fury-ra került különben magától o.O