Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BASSZÁK MEG! EZEK MÁR MEGINT ALKOTNAK FURYN NEM LEHET PVPZNI A TORTAGE MAPOKON...
Ennél nagyobb faszságot nem is tehetnének 1 pvp szerverrel...
Én amikor trial accountal elkezdtem játszani biztos nem vettem volna meg a játékot ha nem látom milyen a pvp..
Ennél nagyobb faszságot nem is tehetnének 1 pvp szerverrel...
Én amikor trial accountal elkezdtem játszani biztos nem vettem volna meg a játékot ha nem látom milyen a pvp..
Amugy T4 instát ki tudja hogy kell megcsinálni? ott általában megöljük az elsõ 2 bosst aztán megölnek az addok...
Mikor abbahagytam én is pont Hator kill-es group-ba voltam az volt utolsó t3 instám😞
Am.grat!
Am.grat!
★ 汤姆 李
WOWOWOW! Killed Hator Ka!! 😊 A következõ boss igazán brutál már 😊
Egyébként AA nélkül nagyon sok jó dungeon van a régi területen , Xibaluku, IT, etc 😊
Stewee Hator-Kat láttad már és az még csak nem is Toth amon?😊 Nem tudom, de ha Kara Korum-ot vagy Paikangot nézem nem a könnyû szó jut eszembe. Elnézve a WOW színvonalát a Conan 100x nehezebb, ráadásul a T3 raid az már nem csak szimplán nehéz és taktika kell, de egy rossz lépés és az egész raid lehal és ha nincs szerencséd elég ha az egyik addon közel kerül a bosshoz és ha eltalálod véletlenül kezdhetitek az egészet elõröl. 😊
Egyébként funcom megin alkot küldenek egy 10 napos "visszahívást" aktiválom azt másnap már frozen az accom. Supporttól meg már 3 napja nem kapok választ..
hehe.. Télleg nem op az hogy az assa detonationja 5k kat critel rajtad 😄
Meg hogy a ranger majdhogynem instant nagyobbakat lõ mint te kombókkal meleebe (kivéve assa ofc.).Legalábbis 1-2 hónapja még ezvolt sajnos és az a 2 class igenis OP nem is kicsit a többi classhoz képest.
Bár nemtom lehet benerfelték õket azóta..
Meg hogy a ranger majdhogynem instant nagyobbakat lõ mint te kombókkal meleebe (kivéve assa ofc.).Legalábbis 1-2 hónapja még ezvolt sajnos és az a 2 class igenis OP nem is kicsit a többi classhoz képest.
Bár nemtom lehet benerfelték õket azóta..
Minden karakter más és más van olyan amivel könnyebb játszani és van amivel jóval nehezebb,én még nem találkoztam olyan mmoval amiben tökéletes lenne a balance. Szerintem sokkal többet számít ,hogy mennyire vagy ügyes egy adott kaszttal,hogy mennyire ismered a featjeit vagy ,hogy melyik helyzetben melyik képességed használod,mint annak ,hogy aktuálisan melyikre ragasztják rá az OP jelzõt.
Kössz
Persze <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Még mindig fizetõs?<#miaz>#miaz>
★ 汤姆 李
Sziasztok!
Ha megveszed a ROTGS-t (dvds dobozos változatban),és nincs accountod,akkor az magában foglalja az alap gamet + magát a rotgst,30nap free játékot,és ugye az új accountot.
Ha már van egy accod és beírod ugyanezt a kódot akkor beléphetsz Khitaiba és ennyi,ebben az esetben nincs ingyen game.
USCghost azért a pénzért amibe most kerül, érdemes megvenni,bárki-bármit mond torony magasan a legjobb mmo a piacon. Server ügyileg a Cromot kell választani és imádni fogod a gamet. Tört server nincs.
Ha megveszed a ROTGS-t (dvds dobozos változatban),és nincs accountod,akkor az magában foglalja az alap gamet + magát a rotgst,30nap free játékot,és ugye az új accountot.
Ha már van egy accod és beírod ugyanezt a kódot akkor beléphetsz Khitaiba és ennyi,ebben az esetben nincs ingyen game.
USCghost azért a pénzért amibe most kerül, érdemes megvenni,bárki-bármit mond torony magasan a legjobb mmo a piacon. Server ügyileg a Cromot kell választani és imádni fogod a gamet. Tört server nincs.
Sziasztok!
Csak 1 kérdés: Érdemes megvenni? vagy ha nem akkor megy tört verzióval is?
Csak 1 kérdés: Érdemes megvenni? vagy ha nem akkor megy tört verzióval is?
Tegnap kaptam hírlevelet, hogy 1 hónap elõfizetéshez alapjáték, 3 hónap elõfizetéshez a kiegészítõ jár.
Nem rég volt egy olyan akció hogy ha triallal kezdesz és utána veszed meg az alapot egy akción belül, akkor az alapjáték(32 nap játékidõ)+ rotgs együtt csak 8-9ezer(30 euro) forint volt.
nemtudom mik azok a fõmonstrák, de ha a bossokra gondolsz az ebben a játékban nem igazi boss csak kicsit erõsebb mint a többi. az igazi bossok csak trial után vannak.
mekkora kurva jó játék lenne, ha megírták volna otthoni játékra is...
trialosan yomom, és kurva jól sikerült visszaadni a regények hangulatát, de az AI tökhülye, látszik hogy kifejezetten netes human playeres játékra van kihegyezve.
a fõmonstrák is kurva jók, de nagyon gyengécskék
trialosan yomom, és kurva jól sikerült visszaadni a regények hangulatát, de az AI tökhülye, látszik hogy kifejezetten netes human playeres játékra van kihegyezve.
a fõmonstrák is kurva jók, de nagyon gyengécskék
Van eladó gc-m ha valakit esetleg érdekel.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Furyn nemzetközi guild tagokat keres.
Nincs sok követelmény elég a lv80 és az ha jössz pvpzni.
Nálam lehet jelentkezni.
Nincs sok követelmény elég a lv80 és az ha jössz pvpzni.
Nálam lehet jelentkezni.
Fekete Sereg Megolte Thoth-Amon Elso bosst
http://fekete-sereg.com/forum/album.php?albumid=2&attachmentid=84
http://fekete-sereg.com/forum/album.php?albumid=2&attachmentid=84
http://fekete-sereg.com/forum/content.php?16-Thoth-Amon-Stronghold
Fekete Sereg kerese T3 raidelesre TOS, ASSA, GUA
AAAAAA szia wutang 😊 igen en tolom megallas nelkul meg mindig 😊 Cromon vagyok a seregben! Gyere csak 😊😊 probalom a regi enslaveseket felkutatni de nem nagy sikerrel! Ninkit jo lenne vissza hozni de o is eltunt ugy, hogy nem lehet elerni grrrrr
és most itt mit kéne látni ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Muso!!Te még mindig Conan?😊
Lehet benézek hozzátok hamarosan meglátom még.Így nem ismersz fórum nick-röl esetleg így😞Wutang).
Többieket üdvözlöm ha nem felejted add át nekik thx😊
Lehet benézek hozzátok hamarosan meglátom még.Így nem ismersz fórum nick-röl esetleg így😞Wutang).
Többieket üdvözlöm ha nem felejted add át nekik thx😊
★ 汤姆 李
Upsz koszonnek is hahah sziasztok!
http://fekete-sereg.com/forum/content.php?5-vide%F3k
Tedd el késõbbre, vagy ezeknek lejár az idejük vagy mi? Mit pl egy csokinál, szavatossági idõ... Nekem sajna nem kell, régóta nincs fent gépen az AoC <#shakehead>#shakehead>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
emberek 3000ft-ért oda adom a gc-t mert nállam csak porfogónak van ugyan azokkal a feltételekkel
Szisztok Eladó idõhiány miatt egy Age of conan Gamecard.
4000 ft
Személyesen átvehetõ Kecskeméten vagy pedig elõre utalással és én még az nap küldöm a kódot
4000 ft
Személyesen átvehetõ Kecskeméten vagy pedig elõre utalással és én még az nap küldöm a kódot
Na már Lotro is free lesz hó végére,remélem utána ez a játék jön mint F2P
★ 汤姆 李
Ok köszi😊
★ 汤姆 李
Lesz kis idõm felpakolom megint game-et és utánanézek mi van azzal.
Tényleg jó különben minden csak bakker nálam kockák vannak chat-en még ha angolul írnak valamit az is így engem idegesít kommunikáció nélkül nincs mmo
★ 汤姆 李
2 hétig töltöttem én,persze nem folyamatosan de úgy 5 egész nap tuti volt:-)
Launcher mappa meg kell hozzá amit külön nem hiszem,hogy be lehet szerezni és amúgy is böngészõböl indul és ellenõrzi ahova letöltötte szal le kell szedni sz.tem mindenképpen.
22.5 gb
Launcher mappa meg kell hozzá amit külön nem hiszem,hogy be lehet szerezni és amúgy is böngészõböl indul és ellenõrzi ahova letöltötte szal le kell szedni sz.tem mindenképpen.
22.5 gb
★ 汤姆 李
Kb 22 giga és meg lehet szakítani a letöltést folyt. köv. máskor letölteni meg csak akkor lehet ha van már acc.
Eladóvá vált 1Db age of conan gamecard. 4000ft
érdeklõdni msn-en lehet (adatlap)
érdeklõdni msn-en lehet (adatlap)
akkor felejtõs h letöltöm, szedhetném, 1 hétig... csak 5mps a netem, meg laptopom van. Fut rajta rendesen dx10be is csak, most h éljel-nappal menjen a letöltés, arra nem való.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
cirka 32 - telepítve + patchek, de változó <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka