12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Olvassd el pontosan mit kér. de tusken jól mondja. Ha win7 használsz akkor próbáld végig az ikonokat.
  • ratgab
    Mindegy! Miután leszedte azt a valamit, amit most szed meglátom, hogy lesz-e teljesítményjavulás!
  • Although
    Nem ez nem hibásodik meg nekem sose hibásodot meg még :)
  • ratgab
    Már leszedett 18-at (mondom már játszottam is vele ma!) erre most még hozzászed 2,5-et...
  • Although
    Ez valós idejú internetes játék , de az a memoria miatt van a 3Gb az nagyon a minimum bár úgy emlékeztem nekem a régi rész 2-ön is elment de lehet most jobb a 4
  • ratgab
    Játszottam ma már vele: level 10-es vagyok már... Csak kiléptem és most akartam újra visszatérni, de ez fogadott, amit leírtam!
  • tusken
    nekemis mindig másik ikonnal indult a game mappából nyugi. asszem 3 ikon is van ott
    én 19gb untam meg az elég lesz egy ideig
  • ratgab
    Nem írta, csak hogy valami hiányzik és a patcher elkezdte szedni (2,5 gbnyi, szóval nem driver vagy ilyesmi, hanem a játéknak egy része lehet)!

Vagy meghibásodott valami és azt újra leszedi... a fene se tudja...
  • Although
    Nekem a legújabb kártyadrivert kellett feltennem, mert mással nem volt hajlandó elindulni
  • ratgab
    Hol vagyok én még a Khitai-tól.... Majd kikapcsolom a füvet, ha sikerül belépni (jelenleg is patchel).

Ám még egy dolog... Nálad van olyan, hogy kijössz egy kocsmából és még akkor tölti be a környezetet (először házakat, földet, majd végül npc-ket) a játék ?
  • Although
    Mit keres?
  • ratgab
    Nemcsak ellenőrzés van! Most nem a patcherrel indítottam, hanem az exe-vel (ami kiírta, hogy valami hiányzik a futáshoz) és ellenőrzés után el kezdett szedni valamit, ami 2,5 Gb-nyi adat! Azért gondolom, hogy lehet, hogy valami kimaradt az instalból és lehet ezért voltak futás problémáim!
  • Although
    De fű nélkül el fog futni 3Gb-al is jól a régi rész simán igazából a Khitai zabálja a memoriát
  • Although
    Nem tudok válaszolni de az ellenőrzés ne izgulj az csak a winyon fut :)
  • ratgab
    32 bites
  • ratgab
    Csak azt nem értem, hogyha valamit nem szedtem le hozzá, akkor hogy a bánatba tudtam már vele már játszani???
  • Although
    Legalább 4GB kell.
  • Although
    ah 3gb :(
  • tusken
    hát igen, a kinézettel sose volt baj.
  • Although
    Ez sajna nem 4 magra van úgyhogy csak az órajeled számít de a te gépeden gond nélkül kéne fullon fusson! 32bites?
  • ratgab
    Valami probléma akkor nálam van, mert ennek a közelében sincs a grafikai színvonal még maxon sem....
  • Although
    Dreamworld

De ez az igazi talán volt már de gondoltam újra benyomom :)
  • ratgab
    Kiderült, hogy valamit hiányolt és most elkezdett szedni 2,5 gb-nyi adatot, úgyhogy most várok, hátha így már jobban fut majd.

Egyébként meg egy 4magos gépen, 3gb rammal, ati 5770-es kártyával ne fusson már rosszul (Witcher 2 patch után is jól futott, pedig az még szép is!)... Árnyékokat már így is kikapcsoltam, jó ötlet, füvet kikapcsolom és meglátom
  • Although
    Dreamworld 2.1

Kb így kellene kinéznie fullon ez a gatewayben készült.
  • Although
    Próbáld ki minimumon is úgy is elég szép csak nincs fű.
  • Although
    Nem tudom nekem nem egy gyors gépem van Core2dou 2,4 de hamar végigmegy az ellenőrzés kb 2perc .
    Ma csak egy lagom volt, ez nagyon jó. Nem tudom más mmokban van e, ebbe szokott lenni. Én minimumon nyomom. És kb. 30-40fps van általában.Igaz így nincs grass de lemondtam róla.Az a gond a dreamworld tényleg szép lett de most azt mondom el lettem volna nélküle. Majd veszek még 4Gb ramot ma már tényleg nem akkora pénz és úgy jó lesz.
    Úgy tudom 32-eshez minimum 4Gb 64-hez 8Gb kell.
  • ratgab
    Játékon belüli nem kevés lagról már nem is beszélek
  • ratgab
    Ez a játék most tényleg minden indításnál végigellenőriz mindent (mind a 18 Gb-ot...Veryfiing resource Data?)?

Mert egyrészt kummalassú, másrészt meg kicsit unalmas ezt mindig végigvárni....
  • Although
    *percen
  • Although
    Hát azért lehet a Funcomnak kellene gondolkodnia egy olyanon , hogy elkülöníti a pvp vl 0-5 és a 6-10 kategóriát lassan. Mert ha most az újakat összeereszti a régiekkel akkor abból csak kedv letörés lesz legalábbis a minikben. Nem tudom mi a helyzet a fury de it a Cromon hegyni ember szaladgál 17k kills vagy 20k-val vagy többel. És ez csak a crom. Vannak akik folyamatosan nyomják. Szóval ezt már többen felvetették. Talán nyár végén ezen gondolkodhatnának. Most kevesebben vannak a nyár miatt de ősszel mikor megint sokan lesznek és mégjobban mennek a minik akkor ez nem biztos rossz ötlet. Személy szerint nem zavar mert mindig is jobban szeretem a nehezebb oldalon állni mint azon ahol elit pvp-sek vannak. De a többség nem így lesz ezzel mikor kettő perszen belül húsz halálnál jár meg fogja unni.
  • lolSL
    one moar
  • Palinko
    top 4. ek vagyunk most már ne agyjuk fel :D
  • Mr_no_NaMe
    gyohohoho akkor lehet kicsit felpakolom. Lejátszottam az első hónapot, azóta ott porosodik a polcon.
  • Palinko
    kijött a free to play :D
  • Mr_no_NaMe
    Mi történt itt? Nagyon felpörgött a topic :)
  • Palinko
    lvl 5 1. város
  • ratgab
    Úgy értettem, hogy hányas szinten és melyik területen?
  • ratgab
    Meglesz, csak még töltikézi a 20-60-as playfieldeket!
  • Palinko
    jaja írtam nevet is (Slythug) fel lehet venni!
  • ratgab
    Te hol jársz Crom-on?