Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarokat nagy tömegben a Cromon talász a fekete seregben.
Idõközben kijött az egyik patch-el a Jhebal nevû mini itt 12vs12 van nagyon jópofa és sokan nyomják a Cromon. De tegyél próbát a Furyval, magam részérõl nem fogok odamenni ami valszeg most is tele van idióta oroszokkal, meg más nem normálissal, akiknek a kedvenc idõtöltése a ganking.
Igen az oldalt amit linkeltem az a végleges trial lv20-ig.
Egy sráccal beszéltem akik épp tuningolja a karakterét hyrkania-ba, azt mondta kb 5x annyi ember van még a furyn mint nálunk. De amennyire én tudom a normális pvp-ek zöme már a Cromon van.
Egy sráccal beszéltem akik épp tuningolja a karakterét hyrkania-ba, azt mondta kb 5x annyi ember van még a furyn mint nálunk. De amennyire én tudom a normális pvp-ek zöme már a Cromon van.
van végleges trial lvl 20 ig ( tortage-t nem hagyhatod el.)
valaki él még a Fury-n? tudna valamit mondani a szerverröl, milyen népes most, hogyan áll a pvp a játékban...stb?
valaki él még a Fury-n? tudna valamit mondani a szerverröl, milyen népes most, hogyan áll a pvp a játékban...stb?
Gondoltam be teszem az egyik kedvenc történetem. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=_rWypKRzg9U
http://www.youtube.com/watch?v=_rWypKRzg9U
http://www.youtube.com/watch?v=3F_VZiBoJPw&feature=player_embedded#at=122
Egy kis összefoglaló, bemutató az új motorról és egy kicsit a világról is.
Egy kis összefoglaló, bemutató az új motorról és egy kicsit a világról is.
*ui: Nagyon kemény a lábjegyzet 😊
Tudod követni a Magyar fórumon..ott Huma sokat tud segíteni
Ageofconan.hu
de itt a trial oldal
http://www.ageofconan.com/trial/index_UK.html
Ageofconan.hu
de itt a trial oldal
http://www.ageofconan.com/trial/index_UK.html
az anyád...!!
de tehetnénk egy szivességet
valmi free idõszak v. valami kipróbálnám a kicsikét
de tehetnénk egy szivességet
valmi free idõszak v. valami kipróbálnám a kicsikét
http://www.youtube.com/watch?v=gaYlNKuO4Pg&feature=player_embedded#at=19
egy kis bemutató az új DW engine-rõl, hátha valakinek megtetszik a dolog😊
egy kis bemutató az új DW engine-rõl, hátha valakinek megtetszik a dolog😊
Szóval épp végeztem a munkával..így felléptem Hiboriába 😊 Ha valaki ki éppen ki akarja próbálni most tudok segíteni ha nagyon új neki 😊
Vagy ha a Crom-ot választja keresse a Fekete Sereget õk nagyon profik!
Vagy ha a Crom-ot választja keresse a Fekete Sereget õk nagyon profik!
Vagy ha továbbra is csak a béka van 😊Problémamegoldásba nagyon jó vagyok 😊
http://img845.imageshack.us/img845/3545/avernalispicture000.png
http://img845.imageshack.us/img845/3545/avernalispicture000.png
Nekem újratöltésnél viszont megjelenik a kép itt ha használom a firefox újratöltés opciót!
Szóval sorry ezt a képet nem tudom feltölteni, most látom mindössze 20kbyte adott..Mindegy akit még érdekel itt meg tudja nézni.
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=164266&page=3
ezt próbáltam beilleszteni ide, de letiltja már csak azt kellene tudni miért van akkor ott a kép beszúrása.
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=164266&page=3
ezt próbáltam beilleszteni ide, de letiltja már csak azt kellene tudni miért van akkor ott a kép beszúrása.
Nekem ott volt a kép most már nincs úgy tûnik a forum letiltja az imageshack képeket utólag. Mikor beillesztettem én láttam most firefox újraindítás után nekem is eltûnt. sorry 😞(
Megkérdezem a moderátort, normálba látszik? Mert nekem a béka csak nagyításnál van 😊
Aha látom már click esetén...
Hm nem vettem észre hogy a viccmester megérkezett de most már ok 😊
Azért remélem a kép látszik nekem teljesen jónak tûnik. hm 😊Ha rá "click" nagyobb lesz a béka 😄
Azért remélem a kép látszik nekem teljesen jónak tûnik. hm 😊Ha rá "click" nagyobb lesz a béka 😄
nem látom a képet csak egy sárga békát fégbe fagyva 😄
Húú elvesztettem a fonalat 😊??
és mind békává változott vagy csak ez az 1?
Szóval 2x2 raid egymás ellen 😊
Egy kép a gyõztesekrõl 😄 Személy szerint próbáltam megakadályozni õket az erõdünk elfoglalásába 😄 kb 40vs40 volt az arány 😊

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=162302
Gondoltam belinkelem 😊 Sokat nem fûznék hozzá. Élveztem a perceket amit velük tölthettem..😊
Egy kis link egy ostromról amin sikerült részt vennem 😊
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=164684
Gondoltam csinálok egy kis reklámot 😊
Nem mehetek el mellette, a többi szerver valószínûleg népesebb mint a miénk 😊
Gondoltam belinkelem 😊 Sokat nem fûznék hozzá. Élveztem a perceket amit velük tölthettem..😊
Egy kis link egy ostromról amin sikerült részt vennem 😊
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=164684
Gondoltam csinálok egy kis reklámot 😊
Nem mehetek el mellette, a többi szerver valószínûleg népesebb mint a miénk 😊
Hm 😊 Ez alapján azt gondolám a Fury-n játszol, ott divat lamereket szívatni. De az nem dicsõ tett 😊
"hülyékbõl" jön a pvp xp rendesen<#hehe>#hehe>
Lotro,CO,DDO,PoTbS meg ami nem jutott most eszembe simán ez a szint és egytõl egyig többen játszák ezeket mint Age of Conan-t mivel f2p lett mind és nagyon is megéri nekik + népesek a szerverek..
Lotro,CO,DDO,PoTbS meg ami nem jutott most eszembe simán ez a szint és egytõl egyig többen játszák ezeket mint Age of Conan-t mivel f2p lett mind és nagyon is megéri nekik + népesek a szerverek..
★ 汤姆 李
Hm láttam ingyenes MMo-kat azért ez nem az a szint pláne hogy komolyan fejlesztik még most is de értem a dolgot, lehet nem örülnék neki mert akkor a hülyék is megtalálnák. És köszönöm de nélkülük elvagyok 😊 Emlékszem mikor a shirne of Bori kijött és az oroszok elkezdtek tuningolni járni a szerverünkre, jó lenne ha nem lenne hasonló aztán....
Régen mikor insta elõtt gyülekeztünk egy guild member ezt a zenét bejátszotta ventrin mindig😄
★ 汤姆 李
F2P kellene,hogy legyen nem lehúzni a redõnyt de ezt õk nem értik vagy lusták és ez miatt nem akarják ingyenessé tenni ezt a remek játékot sajnos
★ 汤姆 李
http://www.youtube.com/watch?v=-_OkMan3kkM&feature=related
Hátha valakinek kedve lesz hozzá még 😊 Igen ma már nem számít talán menõnek de én azt mondanám közel tökéletes film volt 😊 Remélem az új Conan film méltó lesz az elõdhöz 😊
Hátha valakinek kedve lesz hozzá még 😊 Igen ma már nem számít talán menõnek de én azt mondanám közel tökéletes film volt 😊 Remélem az új Conan film méltó lesz az elõdhöz 😊
Nem tudom ki hogy, van vele de egy mmo sok mindenre jó lehet, pláne ha normális közösség be kerülsz. Például én azért kezdtem el mert mert meg akartam rendesen tanulni angolul és ez egy jó lehetõségnek tûnt. Emlékszem elsõre egy WOW demot töltöttem le, 15 napost, második nap "ordítva" menekültem, bár nem tudtam angolul pláne úgy ahogy ilyen helyen megy, ott rálehet jönni az iskolai angollal nem fogsz sokmindent megérteni. Aztán megláttam, már több mint 2 éve 😊, az Age of conan-t , gyermekorom egyik kedvenc filmjét és a regények világa is jó volt. Ma is emlékeszem az elsõ gyerekre aki megpróbált leállni velem beszélni egy Mitra pappal volt,egy mukkot sem értettem 😊. eltelt két év nem mondanám jó vagyok angolból, de az rp-sek régmúlt angolját is megértem úgymond "összeáll a kép a fejembe". Épp ez jutott eszembe, így játszva az awakening-el közben. És az, hiányozni fog ez a világ, az emberek ha egynap már annyira kevesen leszünk hogy a funcom kénytelen lesz lehúzni a redõnyt.
Vedd meg..4e-ért már meg lehet szerezni vagy töltsd le a AOC serverõl 😊Nem hiszem hogy tört játékkal be tudsz jutni mert havidíjas szóval nem free 😊 Azt becsülöm nagyon a Funcom-ba bár talán sok mindent elrontottak és már nem vagyunk sokan a szervereken, de nem zárják be hanem ha leépítenek is akkor is fejlesztik tovább. Épp most kaptuk az új DW motort és nagyon jó. Amúgy meg szerintem nagyjából a hc rpg szabályait követi a group meg a raid. Sokan azt mondják nem adja vissza a ennek a sötét világnak a hangulatát, személyes véleményem meg igen. Viszont van combo rendszere meg figyelni kell a felszerelésekre meg arra milyen class vagy 😊 Tehát nem a WOW színvonala. 😊 Ha esetleg nem játszottál még vele😊 Szerintem az egyik legjobb MMO-rpg habár az rp-sek nem osztják ezt a nézetet sajnos igazi rp-s kevés van már de azért találkozhatsz velük a Hyrkania-n meg az Aquilonia-n. Ha nem az rp érdekel akkor Crom vagy Fury, bár a fury tele volt oroszokkal fõleg a rosszabb fajtából, és õket nem komáljuk 😊
Szerbusztok.
Régóta érdekel a játék de csak most tudtam rendes gépet és internetett szerezni.
Érdekelne, hogy vannak e tört szerverek, vagy hogy le lehet e tölteni valahonnan.
Válaszotok elõre is köszönöm...
Régóta érdekel a játék de csak most tudtam rendes gépet és internetett szerezni.
Érdekelne, hogy vannak e tört szerverek, vagy hogy le lehet e tölteni valahonnan.
Válaszotok elõre is köszönöm...
Sziasztok. Még mindig porosodik egy collectors a szekrényem tetején, ha esetleg kell valakinek akkor várom az ajánlatát.
Van egy lvl 80 guardian rajta...
Van egy lvl 80 guardian rajta...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
látom kihaltatok de 1 kérdésem lenne, ugye kivették a pvp-t white sandsrõl, underhallsból is? vagy ott még van?
vargantnak mondanám h a pvp sosem volt egyenlõ a bányászással az más hogy abból szerzik meg sokan a pvp szintet (lásd ragnarok pvp10 8kill 500death),de ha jol játszol simán megölheted...(leszámítva a mostani tank erõviszonyokat mert elég erõs lett a guardian és a conq)
ha lessz megin gépem hozzá én is megint elkezdem,DE a PVP szerókon 1 magyar sincs már, max ha megyek vissza lehet még jön 2 másik srác is, de az nem most lessz.
ha lessz megin gépem hozzá én is megint elkezdem,DE a PVP szerókon 1 magyar sincs már, max ha megyek vissza lehet még jön 2 másik srác is, de az nem most lessz.
Ez havidíjas játék vagy ilyen egyszer megvásárlós?<#smile>#smile>
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Enis gondolkodom, visszanezek.
Azt kerdeznem ha alapjatekom van jelenleg akkor a kieg es a havi feltoltes kb menyiert oldhato meg?
A masik dolog a pvp meg mindig 1 et jelent a banyaszassaL?
harmadik 😛 a jatekos bazis es szerver erdekelne, van meg elet valahol ?
Azt kerdeznem ha alapjatekom van jelenleg akkor a kieg es a havi feltoltes kb menyiert oldhato meg?
A masik dolog a pvp meg mindig 1 et jelent a banyaszassaL?
harmadik 😛 a jatekos bazis es szerver erdekelne, van meg elet valahol ?
Amúgy nagyon megváltozott már a fury is amikor én elkezdtem én direkt az miatt vettem meg a játékot trial után mert tetszett az hogy bárhol bármikor lehetett kaszabolni ami akkoriban még azzal járt ahogy Drutal is írta hogy szerencse kellett ahhoz hogy 1 questet leadj. Azóta viszont más a játékosok mentalitása mivel sokan elhagyták a játékot/megjelentetek a khitai mapok, ezért megosztódtak a játékosok és lv70 alatt nincs, vagy csak elvétve van már resspad gank vagy questes npc-nél gankelés.
Én azt tudnám ajánlani olyanoknak akik érdeklõdnek a játék iránt hogy 7napos trialt regeljenek, és pvp szerveren próbálja ki a csapatos world pvp-t(ehhez elõtte elõnyös ha felveszi valakivel a kapcsolatot, mert egyedül nem élményes ha mindig csak szétcsapnak). Ha nem jön be akkor még mindig ott van a Crom ahol tudomásom szerint sok magyar várja.
Én azt tudnám ajánlani olyanoknak akik érdeklõdnek a játék iránt hogy 7napos trialt regeljenek, és pvp szerveren próbálja ki a csapatos world pvp-t(ehhez elõtte elõnyös ha felveszi valakivel a kapcsolatot, mert egyedül nem élményes ha mindig csak szétcsapnak). Ha nem jön be akkor még mindig ott van a Crom ahol tudomásom szerint sok magyar várja.
az emberek hozzá szoktak a WoW pve jéhez, ahol békésen csinálnak azt és akkor amikor akarnak, ez egy mmo, nem cask te formálod a világot, nem csak rajtad mulnak a dolgok. Sok sikert amugy a Crom-on. De sok ember a pvp ért (open world pvp a java egy ilyen játéknak) játszik. ráadásul AoC-nak ez egy olyan része ami végülis maga a játék. abban a korban, ha valami nem tetszett, esetleg csak elmentél jeremiás mellett, agyon verted, akár rézbörû akár nem rézbörû stilusban. Ráadásul a fejlödés iszonyatosan gyors a játékban, ha engem kérdeznél, azt mondanám, h 1 hetet sem birnék ki Crom Pve jével lvl 80 tol, viszont fury pvp jével éveket is (márha játszanék.) 2x estem neki a játéknak, mai napig vissza fele kacsingatok, mert tényleg iszonyatos amit ez a game kinél és ad a játékosának, de én nem single zni szeretek. nem szeretek soloban nyomulni meg ilyenek, és a társaságom 2x is széthulott sajnya, majd legközelebbi fellángolásomnál vissza térek megint ^^
Addig is jo kaszabolást!
Addig is jo kaszabolást!
Ha szereted az mmokat akkor ezt látnod kell. Számomra egy nagyon jó játék, 2* akartam abbahagyni és pár hónap után itt vagyok megint,pedig elég sok más mmot kipróbáltam.
Server pedig: ha a gyerekes pvp fury parádé nem igazán tetszik,akkor gyere a Cromra(PVE),sok a magyar,a népesség majdnem kétszerese a Furyénak,rengeteg raid,insta,minigame(pvp) lehetõség van, gyakorlatilag mindig van valami történés. Rengeteg Fury játékos is átjött ide. De ha neked bejön a world pvp és szereted ha nem tudsz questelni,npcvel beszélni...mert valaki(k) mindig kinyírnak,mert ugye egyedül soha nincsenek,akkor persze jó hely a Fury. Még mielõtt bárki azt mondaná,hogy nyuszi vagyok és nem tudom mi a jó. Jelzem 2 évig játszottam az Aquilonián,imádtam a world pvpt és mikor én gankeltem (csapatba és egyedül is). De jóval többen hagyták abba a játékot ez miatt mint amennyien elkezdték...mert a gyilkolászás nem ismert határokat...
Illetve az ageofconan.hu egyik moderátora játszik ismét,így az oldal is él megint,jó volna ha a jelenleg játszók néha megnéznék és esetleg kifejtenék a véleményüket.. 😊
Server pedig: ha a gyerekes pvp fury parádé nem igazán tetszik,akkor gyere a Cromra(PVE),sok a magyar,a népesség majdnem kétszerese a Furyénak,rengeteg raid,insta,minigame(pvp) lehetõség van, gyakorlatilag mindig van valami történés. Rengeteg Fury játékos is átjött ide. De ha neked bejön a world pvp és szereted ha nem tudsz questelni,npcvel beszélni...mert valaki(k) mindig kinyírnak,mert ugye egyedül soha nincsenek,akkor persze jó hely a Fury. Még mielõtt bárki azt mondaná,hogy nyuszi vagyok és nem tudom mi a jó. Jelzem 2 évig játszottam az Aquilonián,imádtam a world pvpt és mikor én gankeltem (csapatba és egyedül is). De jóval többen hagyták abba a játékot ez miatt mint amennyien elkezdték...mert a gyilkolászás nem ismert határokat...
Illetve az ageofconan.hu egyik moderátora játszik ismét,így az oldal is él megint,jó volna ha a jelenleg játszók néha megnéznék és esetleg kifejtenék a véleményüket.. 😊
Fury szerveren nagyon sokan vagyunk még mindig..nem a magyarok, abból csak 3van, de jól elboldogulunk.
PVE: elég jól megy sok guild minden héten kivégzi t1-t2-t3at. Néha T4-el is próbálkozunk..de az ritkábban jön össze.
PVP: nehezebb lett hála a pvp10nek.. nagyobb guildek tagjai mind pvp10esek. elég nehéz ezeket elverni, de nem lehetetlen. ellenben a pvp10 et nem könnyû még most se elérni mert az elõbb említettek nem igazán hagyják hogy bárki is ki menjen borira. Mondjuk pvp7 elõtt nincs is rá szükség épp elég xp jön minibõl és world pvpbõl.
------------------------------------------------------
A kieg szerintem mindenképp megéri az árát. ebben nagyon sok új és jó dologgal bõvítették a játékot.(új insták, új skillek(AA vagy skillbók) új itemek).
Röviden ennyi... ha valamit nem írtam le és érdekel írj pm-et.
PVE: elég jól megy sok guild minden héten kivégzi t1-t2-t3at. Néha T4-el is próbálkozunk..de az ritkábban jön össze.
PVP: nehezebb lett hála a pvp10nek.. nagyobb guildek tagjai mind pvp10esek. elég nehéz ezeket elverni, de nem lehetetlen. ellenben a pvp10 et nem könnyû még most se elérni mert az elõbb említettek nem igazán hagyják hogy bárki is ki menjen borira. Mondjuk pvp7 elõtt nincs is rá szükség épp elég xp jön minibõl és world pvpbõl.
------------------------------------------------------
A kieg szerintem mindenképp megéri az árát. ebben nagyon sok új és jó dologgal bõvítették a játékot.(új insták, új skillek(AA vagy skillbók) új itemek).
Röviden ennyi... ha valamit nem írtam le és érdekel írj pm-et.
Valaki írna egy kis összefoglalót a játékról, hogy hogy is áll mostanában, van-e elég játékos, stb? Még anno ki akartam próbálni, de WAR-oztam helyette, utána meg jött a rengeteg negatív cikk és beszámoló hogy el is feledkeztem róla.. Játszik még vele egyátalán valaki ?😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
égetik itt magukat... biztos egy többdiplomás hozzáértõ hozta ezt a döntést...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Szerver összevonás lehetséges?Nem tudom mi másért csinálnak ilyen baromságot..
★ 汤姆 李