12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Witcher
    2 éve mikor játszottam vele nagyon op volt PvP-re a demó tűz feat-en, de mikor nerfelték abbahagytam. Jelenleg mire érdemes featelni, most is a tűz a jó? Egyáltalán jó még a demó PvP-re?
  • Palinko
    még mindég nincs magyar guild cromon a terem buláját?
  • Although
    Van az account oldala a conanak ott több lehetőségből is tudsz választani.
    Ott kártyakódotg is meg tudsz adni a gamecardod van illetve létre tudsz hozni fizetési módot magadnak.
  • Redmarlboro
    csak jótanácsként: ne végy prémiumot, míg nem látod miről is van szó...
    nehogy ragequick legyen a vége
  • Palinko
    jó drága mások ennyiért árulnak játékot és nem 3 hónapra....
  • Tomy Lee
    https://register.ageofconan.com/account
    Alul service opciónál "become a premium member" ha volt már accountod akkor a statusznál reactivate account 35 euroért van 3 hónap
  • Munszu
    Hát ez nem igaz,keresem a lapjukon azt hogy hol lehet megnézni a 3 hónapos premium acc előfizetést és nem találom sehol:\.
    Vagy ti hogy oldjátok ezt meg?
    Más játéknál ott van a shopban és írja.
  • Ironman2
    Most nézem hogy Mitra(deutsch) szerver,és Tortage island ahol vagyok,Piroska néven DDD
  • Ironman2
    Érdekes hogy egész délután töltött,és most nézem csak az introt,meg az első 5 órai játékrészt tette fel.
    Early game,meg a többi még nincs is felrakva
  • ricsaj
    Melyik szerveren kezdtél karit és milyen néven?
  • Ironman2
    Én még csak most ismerkedek a játékkal.Még az elején tartok mikor hajótörött lettem,és kiirtottam pár embert,meg azt a kapuőrzőt.Amugy látom a neved ott van az AgeofConan.hu-n.
  • ricsaj
    Nincs magyarosítás. Mi most lowlvezünk furyn írj rám ha itt kezdtél karit. "Blackwarden"
  • Ironman2
    Erre nincs magyarosítás? Én felraktam mindent fullra,és nagyon gyorsan fut a játék.Gyönyörüen néz ki.
  • ricsaj
    Amúgy amit a dvdről telepítsz az tök fölösleg, mert még úgyis jópár Gb amit lekell töltsél, és még többet is fog foglalni a játék mert olyanokat is felrak ahova lehet 1általán nem is mész.
  • ricsaj
    1hónapot nem éri meg venni. Én 3hónapot(~9500Ft) szoktam 1be úgy türhető az ára.
    Ha volna pénzem hogy nagyobb csomagba vegyem úgy érné meg legjobban.
    Viszont lv80 előtt nem szükséges a premium szerintem, habár nemtudom melyik insták vannak letiltva lowlven.
    classokat meg 750 FC pontért lehet venni.
  • Although
    Eddig 4000 körül volt. De most lehet lejjebb megy majd megnézem. Viszont vannak emberkék Mo-on akik 60 napos gamecardot árulnak nagyon jó árom vagy néz körül az ebayon vagy hol ott is lehet.
  • Munszu
    Mennyibe kerül, 1 hónapra a premium?
    Nagyon drága magyar forintba?
  • Although
    Nincs. :) De próbálj szerezni dvd-t :) Nekem is az van :) Úgy a felét megúszod legalább )
  • Although
    f2p
    Ez szerintem elég jó összefoglaló. Gyakorlatilag az f2p a teljes eredetit jelenti korlátozásokkal. Elég bőven megismerni a dolgot :)
  • BoneDragon
    Nincs valami torrent vagy oldal, ahol egybe le lehet szedni az egész klienst? Ez így elég gáz...
  • Munszu
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem hogy mennyire jutnak előnybe a fizetős játékosok a nem fizetősökkel szemben, főképp pvp?
    Illetve mennyire van lekorlátozva a terület,és mennyire drága ha az ember esetleg fizetni akar,és ha van olyan kb. mikért kell fizetni?
    Meg hogy drága-e?..
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat,ettől függ hogy kipróbálom-e. :)
  • Although
    Nem kerül semmibe utána járni és te is okosabb leszel. Nekem volt egyszer egy elég súlyos grafikai probléma nem jöttem rá az istenek se miért. És elküldtem a hibakódokat és 2 nap múlva már jött a válasz újra kell raknia dx9-et. Ez már régebben volt :)
  • Although
    Lehet, de a 4gb ram is nagyon ajánlot, de az is biztos ha a connection sebesség nem megfelelő, akkor...
    Amúgy ez a jó kis manual mert minimálisan van egy kis lore a legnagyszerűbb világok egyikéről Hiboriáról :) De azért bevezett a dark fantasy legnagyobb királyának történeteibe :)
    Amit nagyon ajánlok! A kezdetekhez képest amikor teljesen idióta support volt most nagyon jó. ha belépsz az account oldalra elvileg live support is van ird le a problémádat, beszélj velük. Biztos segítenek és elmondják mi a probléma ha válaszolsz a kérdéseikre. És kiderül tényleg az internet sebbeség a probléma és azt is megmondják minimum mennyi kell. :)
  • ratgab
    Lehet, hogy a netem nem elég jó!
  • Although
    *hehe minimumon :) De csak a ram miatt.
  • Although
    Ha valakinek kell egy relative jó manual.
    AOC manual
    Próbálom megtalálnia minimum kapcsolati sebességet
    A ram az 4gB
    ratgab a géped biztos bőven elég! Nekem sokal gyengébb és jól fut.
  • ratgab
    Majd ha lesz új gépem majd megpróbálom újra... most ez így nem szórakoztató!
  • Although
    :( Hát sajnálom. Épp most vagyok az acheronian romoknál. Hát nagyon sokan vannak. Ez a Crom full tele van. Nekem is sok a lag de legalább nem dob ki. Mondjuk csak tortage ennyie fullos. Persze a többi is nagyon tele van. De ez durva. Amúgy nekem 4gb al jól fut tortage. Pedig most 32-sen jobb. Nem tudom szerintem ha szerzel 1Gb az már eszméletlen sokat segít. Persze lehet az 512 kevés már ehhez nekem most 4mg bites a vonal azon elég jól megy. Még az ablakot is simán váltom :)
  • ratgab
    Levettem mindent minimumra.... Így is rosszul fut... Így nem jó! Azthiszem ennyi volt nekem a Conan....
  • BoneDragon
    23 óra mire lejön... :D
  • Although
    Refuges

Ez az egyik legjobb solo dungeon a Conanban nemrég jött ki. A hang kicsit gyenge de tényleg mókás hely :)
  • ratgab
    Meglátjuk!
  • ratgab
    Gyanítom, hogy azt találtam meg....
  • Although
    hehe :) A játék amúgy tényleg jó, lehet élvezni jó ideig soloba is és multiba is. Legalább minimum egy év míg megunod :)
  • Although
    Amúgy van egy repair rész ha valami nagyon gond lenne. Akkor az végigellenőrzi az egészet de az tényleg lassú :)
  • ratgab
    6995 fájlnyi patch??? Ez a Funcom nem szarral gurigázik...
  • Although
    Meglátod :)
  • ratgab
    Most tölt valamit (hagyom had menjen)!
  • Although
    Valami patch lehet.
  • ratgab
    Lehet, akkor a 60-80-as playfieldet hiányolta (azt nem szedtem még le tudnillik)!