12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#9256 2 éve mikor játszottam vele nagyon op volt PvP-re a demó tűz feat-en, de mikor nerfelték abbahagytam. Jelenleg mire érdemes featelni, most is a tűz a jó? Egyáltalán jó még a demó PvP-re? -
#9255 még mindég nincs magyar guild cromon a terem buláját? -
Although #9254 Van az account oldala a conanak ott több lehetőségből is tudsz választani.
Ott kártyakódotg is meg tudsz adni a gamecardod van illetve létre tudsz hozni fizetési módot magadnak. -
Redmarlboro #9253 csak jótanácsként: ne végy prémiumot, míg nem látod miről is van szó...
nehogy ragequick legyen a vége -
#9252 jó drága mások ennyiért árulnak játékot és nem 3 hónapra.... -
Tomy Lee #9251 https://register.ageofconan.com/account
Alul service opciónál "become a premium member" ha volt már accountod akkor a statusznál reactivate account 35 euroért van 3 hónap -
Munszu #9250 Hát ez nem igaz,keresem a lapjukon azt hogy hol lehet megnézni a 3 hónapos premium acc előfizetést és nem találom sehol:\.
Vagy ti hogy oldjátok ezt meg?
Más játéknál ott van a shopban és írja. -
Ironman2 #9249 Most nézem hogy Mitra(deutsch) szerver,és Tortage island ahol vagyok,Piroska néven DDD -
Ironman2 #9248 Érdekes hogy egész délután töltött,és most nézem csak az introt,meg az első 5 órai játékrészt tette fel.
Early game,meg a többi még nincs is felrakva -
#9247 Melyik szerveren kezdtél karit és milyen néven? -
Ironman2 #9246 Én még csak most ismerkedek a játékkal.Még az elején tartok mikor hajótörött lettem,és kiirtottam pár embert,meg azt a kapuőrzőt.Amugy látom a neved ott van az AgeofConan.hu-n. -
#9245 Nincs magyarosítás. Mi most lowlvezünk furyn írj rám ha itt kezdtél karit. "Blackwarden" -
Ironman2 #9244 Erre nincs magyarosítás? Én felraktam mindent fullra,és nagyon gyorsan fut a játék.Gyönyörüen néz ki. -
#9243 Amúgy amit a dvdről telepítsz az tök fölösleg, mert még úgyis jópár Gb amit lekell töltsél, és még többet is fog foglalni a játék mert olyanokat is felrak ahova lehet 1általán nem is mész. -
#9242 1hónapot nem éri meg venni. Én 3hónapot(~9500Ft) szoktam 1be úgy türhető az ára.
Ha volna pénzem hogy nagyobb csomagba vegyem úgy érné meg legjobban.
Viszont lv80 előtt nem szükséges a premium szerintem, habár nemtudom melyik insták vannak letiltva lowlven.
classokat meg 750 FC pontért lehet venni. -
Although #9241 Eddig 4000 körül volt. De most lehet lejjebb megy majd megnézem. Viszont vannak emberkék Mo-on akik 60 napos gamecardot árulnak nagyon jó árom vagy néz körül az ebayon vagy hol ott is lehet. -
Munszu #9240 Mennyibe kerül, 1 hónapra a premium?
Nagyon drága magyar forintba? -
Although #9239 Nincs. :) De próbálj szerezni dvd-t :) Nekem is az van :) Úgy a felét megúszod legalább ) -
Although #9238 f2p
Ez szerintem elég jó összefoglaló. Gyakorlatilag az f2p a teljes eredetit jelenti korlátozásokkal. Elég bőven megismerni a dolgot :) -
#9237 Nincs valami torrent vagy oldal, ahol egybe le lehet szedni az egész klienst? Ez így elég gáz... -
Munszu #9236 Sziasztok
Lenne egy kérdésem hogy mennyire jutnak előnybe a fizetős játékosok a nem fizetősökkel szemben, főképp pvp?
Illetve mennyire van lekorlátozva a terület,és mennyire drága ha az ember esetleg fizetni akar,és ha van olyan kb. mikért kell fizetni?
Meg hogy drága-e?..
Előre is köszönöm szépen a válaszokat,ettől függ hogy kipróbálom-e. :) -
Although #9235 Nem kerül semmibe utána járni és te is okosabb leszel. Nekem volt egyszer egy elég súlyos grafikai probléma nem jöttem rá az istenek se miért. És elküldtem a hibakódokat és 2 nap múlva már jött a válasz újra kell raknia dx9-et. Ez már régebben volt :) -
Although #9234 Lehet, de a 4gb ram is nagyon ajánlot, de az is biztos ha a connection sebesség nem megfelelő, akkor...
Amúgy ez a jó kis manual mert minimálisan van egy kis lore a legnagyszerűbb világok egyikéről Hiboriáról :) De azért bevezett a dark fantasy legnagyobb királyának történeteibe :)
Amit nagyon ajánlok! A kezdetekhez képest amikor teljesen idióta support volt most nagyon jó. ha belépsz az account oldalra elvileg live support is van ird le a problémádat, beszélj velük. Biztos segítenek és elmondják mi a probléma ha válaszolsz a kérdéseikre. És kiderül tényleg az internet sebbeség a probléma és azt is megmondják minimum mennyi kell. :) -
ratgab #9233 Lehet, hogy a netem nem elég jó! -
Although #9232 *hehe minimumon :) De csak a ram miatt. -
Although #9231 Ha valakinek kell egy relative jó manual.
AOC manual
Próbálom megtalálnia minimum kapcsolati sebességet
A ram az 4gB
ratgab a géped biztos bőven elég! Nekem sokal gyengébb és jól fut. -
ratgab #9230 Majd ha lesz új gépem majd megpróbálom újra... most ez így nem szórakoztató! -
Although #9229 :( Hát sajnálom. Épp most vagyok az acheronian romoknál. Hát nagyon sokan vannak. Ez a Crom full tele van. Nekem is sok a lag de legalább nem dob ki. Mondjuk csak tortage ennyie fullos. Persze a többi is nagyon tele van. De ez durva. Amúgy nekem 4gb al jól fut tortage. Pedig most 32-sen jobb. Nem tudom szerintem ha szerzel 1Gb az már eszméletlen sokat segít. Persze lehet az 512 kevés már ehhez nekem most 4mg bites a vonal azon elég jól megy. Még az ablakot is simán váltom :) -
ratgab #9228 Levettem mindent minimumra.... Így is rosszul fut... Így nem jó! Azthiszem ennyi volt nekem a Conan.... -
#9227 23 óra mire lejön... :D -
Although #9226 Refuges
Ez az egyik legjobb solo dungeon a Conanban nemrég jött ki. A hang kicsit gyenge de tényleg mókás hely :) -
ratgab #9225 Meglátjuk! -
ratgab #9224 Gyanítom, hogy azt találtam meg.... -
Although #9223 hehe :) A játék amúgy tényleg jó, lehet élvezni jó ideig soloba is és multiba is. Legalább minimum egy év míg megunod :) -
Although #9222 Amúgy van egy repair rész ha valami nagyon gond lenne. Akkor az végigellenőrzi az egészet de az tényleg lassú :) -
ratgab #9221 6995 fájlnyi patch??? Ez a Funcom nem szarral gurigázik... -
Although #9220 Meglátod :) -
ratgab #9219 Most tölt valamit (hagyom had menjen)! -
Although #9218 Valami patch lehet. -
ratgab #9217 Lehet, akkor a 60-80-as playfieldet hiányolta (azt nem szedtem még le tudnillik)!