Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
a gank dologgal egyetértek, bár van elönye is. Azért egy valamire való játékos megtanulja kivédeni és az oldalára állitani a pvp t ha megprobálják begankelni, és nem retard képzõ lesz, ahol pillangókat kergetnek mondjuk Wild Lands of Zelatán, meg Fields of the Dead en. Másrészt, Conan világában szerintem épp az open world pvp volt az eegyik legjobb pvp (és nem nem csak lvl 80 on kellene lenni a pve szervereken). Sokan azért mentek a Cromra (szerény véleményem szerint) mert a pve emberek mindig többségben vannak, és mikor fury kezdett széthullni ök belátták, hogy inkább egy olyan szerverre emigrálnak ahol azért ember van legalább, mintsem maradnak egy FFA pvp helyen emberek nélkül. Szerintem

ricsaj
jah én úgy értettem h nem értettem a mondatot😄

Csak leírtam véleményem az egyik játékosról aki említve lett!?

★ 汤姆 李

ricsaj
ez most mi akart lenni?

Ez nem igaz.Mindig mindenhol volt group számára és group-ban is erõs dps class volt Viledj

★ 汤姆 李

Nos igen az Aquilonia rp -pvp szerver és van pár nagyon nívós játékos ott mint Maggie, Galadh, Gnothe,etc akik utálják a gankereket mert a mezei játékosok kedvét elvették az Aquiloniától is, és sajna õk is kevesen vannak már 😞 Az a gond nagyon sok normál mezei játékosnak elvettétek a kedvét már az egésztõl. Ez a baj, és a funcom végignézte az egész folyamatot. Az a helyzet ezt a mentalitást csak a furyn kellett volna hagyni mert sok rp-s átjött a hyrkaniára korábban, onnan mert semmi kedve nem volt az egészhez. És ez szomorú mert Maggie, meg Galadh a szívét, lelkét beleadta az Aquiloniába és azt kell lássák lassan nem lesz ember a kis eventjeiken. Persze nem ez az egy ok , de ez is benne van. Ezért utálják a gankereket ott..

Meglátjuk 😊

ricsaj
talán, vagy talán nem:/
nem ilyen egyszerû a dolog hogy gonoszok és jók és akármi.
ha jól selytem ez a gonosz vs jó dolog kb fury vs aqualonia.. egyik se jobb,
teljesen más mentalitás. az eggyiken direkt gank guildok vannak a másikon pedig az ellentéte ganker írtó guildek.
Ha a kettõ összejön abból vagy über jó pvp szerver lessz vagy pedig lessz még1 üres fury szerver.
Reménykedjünk az elsõben^^

Talán az új szerver már olyan lesz amilyenek lennie kell lesznek gonoszok ,jók ahogy kell 😊 De nem lesznek 150 fõs ganker guildok akik elcseszik az ember kedvét a játéktól.!! Amúgy továbbra is azt mondom ez a létezõ legjobb mmo, az EVE-t leszámítva 😄

ricsaj
ebbe beletrafáltál.
én is játszogattam aqualonián és nem tartott 3 napig kivívjam az összes nagy guild gyûlöletét, mindez annak is köszönhetõ hogy beleszoktam az akkori(most már nem jellemzõ) játékmódba amiben még a party társainkat is gankeltük furyn.
épp az ilyenek miatt nagyon elszigeteltek a szerverek senki nem menne furyra furyn meg fogy a népesség.. és általában aki ott abbahagyja az már cromon 100% hogy nem fog játszani és hasonló esélye van annak is hogy nem megy aqualoniára.

Hát nem hiszem, hogy ok nélkül történnek a dolgok 😊 Nyilván sokan elmentek mert nem tetszett nekik a game. De most épp pár emberke van a Cromról tuningolni a Hyrken és hát, mondják nagyon sok pvp-s átment a furyról a Cromra..Meg, ezt már írtam, én is összefutottam velük mikor furysok tuningoltak nálunk. Nekem nem hiányoznak és nem is hiányoztak 😊 Biztos nem mindenki ganker meg global killer ott, de az ageofconan-on is ott volt például, Viledj akit még az Aquiloniás pvp-ek sem kedveltek ha jól láttam 😊 Végezetül pedig Aquiloniás pvp-ek sem vágynak, vágytak a furyra vajon miért ?😊Persze lehet mostanában már nem igaz annyira, de ez csak azért van mert sokan elmentek és a gankereknek nem maradt öröm az életben, így valószínû õk is elmentek már 😊 Talán van egy kevés igazam?

ricsaj
Húú nekem annó black castle is nagyon tetszett.

Nuclearity
Alt szeretném hozzá füzni, hogy furyn 80 alatt van kb 7 karakter (mapokat nézegetve pár napon keresztül.) 80 asbol sem voltunk nagyon eleresztve, ha azokból mind elmegy egy másik szerora mainel akkor a fury valami szellemváros szerver marad ahol cask pár 10 en fognak futosgálni.

Nem hiszem mindenki csak egy karit vihet oda 😊 És nem lehet 35 fõnél nagyobb guild, kivétendõ a nagy jópofa ganker guildokat 😊

Vannak dolgok amik nagyon jók lettek a Conanba és nem eresztenek 😊
Ez az egyik szerintem..
http://www.youtube.com/watch?v=wJkfB79emFw
Épp kaptunk egy új solo dungeont, ma tervezem megnézni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=hbnEw7H07cQ

Ez meg szerintem az egyik legjobb a játékba, bár régi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=RQ7LOCx1NIU

ricsaj
nagyon várom már az új szervert sok reményem van benne... viszont valószínû ha az megnyílik akkor a fury majdhogynem becsõdöl.

ricsaj
khitai grpos instákhoz jó a conq ha viszonylag jó gearben van viszont raidre nem épp a tankolási tehetsége miatt viszik. battleress és kite ami leginkább jellemzõ.

Nem használtam még. De két spec van minden karira, conqnál az egyik tank. Egyébként lehet élveznéd a cimmeria borderbe(ends) van a Bori, ami nélkül lehetetlen gyorsan fejlõdni az új pvp rendszerbe. Gondolom 2,3 guild bent van állandóan és harcolnak érte tehát biztos nem unatkoznál, bár egyedül nem sok esélyed lesz 😊 A megfelelõ tempohoz legalább 6 ember kell. Én cheatnak tartom de ez van 😊 Viszont ha háborúzni kell érte az érdekes lehet 😊

Nuclearity
conqueror az mennyire képes tankolni mondjuk khitai instákat? ill 1-2 nem raid instát?

A cimmerian ends az egy terület nem egy arena, gyakorlatilag a Lacheis plans pvp-re..de értelek..ebbõl egyébként három van.

Nuclearity
jah, csak az én szükségleteimet nem elégiti ki az aréna pvp (minigames)

Tehát igazán jól már csak a Crom mûködik az európai angol szerverek közül.

Sokan pvp-nek a Cromon..Vannak területek amik nyitottak pvp-re, tudom nem az igazi,de a fury sajt magának is köszönheti hogy sokan átvándoroltak a Cromra mint hülyékkel osztozzanak egy helyen. És igen a Conan nem a legnépszerûbb játékok közé tartozik, és sokan elmentek. Én is szeretem a pvp-t de olvasva a hivatalos forumot még az elnéptelenedett Aquilonián is volt egy ganker guild aki amikor átmentek a furyra nagyon sokan örültek. Nehéz kérdés. sok kérdést rosszul kezelt a Funcom korábban, mind az rpers-ek szempontjából mind a pvp-ek szempontjából nem biztos hogy van visszaút pedig ez egy nagyon jó és nehéznek is nevezhetõ játék. De sajnos most is sok a lag. Mindig vannak dolgok amik nem mûködnek jól. Például mostanra nekem teljese eltûntek a crash-ek! viszont a lag eventek nagyon elszaporodtak 😞 De én nagyon szeretem ezt a világot és így maradni fogok még egy darabig 😊

Nuclearity
az a gáz hogy akkor lényegében nincs is pvp server ha jol látom, Aqalonián már 1 éve sem volt open world pvp mert kihalt, és aoc.hu-n is irják, hogy fury sem a legnépesebb szerver. Egyszerüen nem tudom, hogy egy ilyen játékban, hogyan lehet pve zni éjjel nappal :S

Hát már nem sokan. De akik vannak azok zömmel nem a WOW-on látható színvonalat képviseli 😊De ott az ingyenes trial lv20-ig érdemes saját tapasztalatot szerezni 😊

atila4
Sziasztok!

Kb. mennyien játszhatnak a játékkal?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

*serverek

and Cimmerians end Borival 😊, Aquilonian ends és Stygian ends 😊 and lot of minies and sieges 😊 but open pvp Fury and Aquilonia sererek 😊

Nuclearity
kérdés: Crom on nincs open world pvp? csak minigame?

Hollow Knight AWSOME már ezért megérte az egész 😊 Minden elismerésem a Funcomnak ezért az encourterért!

Minden elismerésem azoknak akik végeztek már az keepers of Artifact résszel ...2 órája szarakodunk vele 😄 De egyszer megöltük már de a "nagy szellem" lenyûgözõ volt utána 😊

LOL LOL LOL 😊
Szóval Ageofconan.hu ott megtalálod.
Azért írtam ide mert mostanában bennfentes lett ,és talán többet tud segíteni mint én vagy más itt 😊
De legközelebb külön a részedre sorvezetõt fogok használni itt "lol" 😊

integrált hd 4250 egy fos úgy kb.Hd 4870 minimum de HD 5++ széria megfelelõ mostanában..

★ 汤姆 李

Sehol nem volt ez a név lol meg ki az a Huma??
Although irogatja mostanában ide de ki az?😄

★ 汤姆 李

ricsaj
köszi

És mások is nagyon pengék a Conan témába.

Biztos hogy nem 😊 Nagyjábol mindig a Hyrken voltam 😊 Talán más is használta itt ezt a nevet? Gépügy nehéz kérdés *sigh* mert sajna sokhelyen nem tökéletes az új motor még. És lehet nem gép függõ nekem 64bit-es van és a T2 raidokban jelentõs romlás tapasztalható 😞 De tedd fel ezt a kérdést az Ageofconan.hu-n. Huma már FoA szinten van, biztos többet tud segíteni!

ricsaj
Altough olyan ismerõs a neved nem játszodtunk régen 1ütt furyn?

ricsaj
1 kis segítséget kérnék gépüggyel kapcsolatban:
Szerintetek 4gb 1600as ddr3 és AMD Athlon II X3 455 AM3 mellett mekkora fpst produkálna 1 8600gt vagy 1 integrált hd 4250.
Azért kérdeztem rá az integrált ra is mert az is lényeg volna h 2 mûködõképes gépet rakjak össze, és elsõ körbe talán így olcsóbb

Egyébként a mi szerverünkön is végre egy guild végzet Toth Amon-nal, természetesen Conan segítségével 😊 úgyhogy már nekünk is csak a T4 raid maradt állva 😄

A fury azért még közel sem néptelen bár már szinte csak ganker guildok vannak. amikkel azt mondják nem jó ujjat húzni..ageofconan.hu kérdezd ott hátha van még valaki ott. A Huma az Aquilonián volt, ott is nagy guildekben összegyûlt ganker csapat uralta a mezõnyt ha jól vettem ki a szavaiból...

Szóval a resspadon voltam, és használt valami combot amivel kirepültem utolsónál megnéztem, nem tudom mi volt...Mindegy utána nem volt vidám 😊 Van két stuntom meg 2 knockom + no escape ezekre nem volt felkészülve van köztük olyan amit semmivel nem tud kivédeni..decapiátor pedig levete a hp-nak a felét 😊 Mondjuk nagy számú párbajban nem sok esélyem lett volna de ott alaposan elszámolta magát 😊

Nuclearity
a ress padon nem is támadhatnak, ha nem csinálsz semmit és resseltél csak. ha tudom, hogy már 2x leölt akkor meg kiszedem hidebol, v elfutok, nem tudom nekem sosem volt ilyen gondom, Furyn pl imádtam klán eventeket csinálni, csináltunk anno Last Man Standing eventet, lvl 30-40 es karikkal bementünk Khesattába (free prey ugye) mindenki csupaszra vetközött, és futás a városba, ha esetleg tuléltük többen akkor vissza a kapuba, aki utoljára halt meg, az nyert 😄 atom nagy fun volt 😄
a többiröl nem is beszélve, ha nem lehetne kint egymást támadni akkor ez a játék tabu lenne nekem... 😊 most gondolkodom, hogy vissza kacsintok, bár sokat hallom, hogy kihalt nagyon :S reménykedem, hogy nem igaz (kihaltság alatt azt értem, hogy pl a Fury szerveren azért legyenek még hentek mondjuk khesatta elején, vagy khitaiban...stb ne az legyen, hogy 1 ember van rajtam kivül az egész mapon és annyi. (Tortageban nem nagyon látok embereket :S) Igaz lehet nem a városban kéne néznem hanem WS meg UH.

*Mert voltam olyan hülye mikor bejöttem akkor ress, hátha elment de jött újra 😊 Ez ment 4-5ször aztán már csak akkor ress mikor már nem álló karival voltam 😊

Nem tudom én nem tudom élvezni, például kimegyek enni valamit vagy inni...és a karakterem a ress padon hagyom..szóval volt egy tuningoló assa aki avval szórakozott, hogy kiütötte az álló karimat a padról és mire vissza jöttem kb 5-ör likvidálta a karimat 😊, a mi szerverünkön álló karit nem szokás megtámadni, mert lehet crash, lag bármi vagy nincs is ott, ezzel csak elveszitek a kedvét az embereknek. De tényleg reggelig lehetne folytatni, rengeteg rp-st elvesztettünk miattuk. Gyilkolták a globált. Korábban nem volt ilyen "flaming and naming" nálunk. Mondjuk végül is élveztük ha rajtuk tudtunk ütni a CE-ben 😊, de a szerver nagy része nem. Kicsit hiányzik is 😄. De inkább nem köszönöm, parasztokkal az életbe is eleget találkozom azért semmi kedvem fizetni is 😊

Nuclearity
hmm tortage tényleg pvp lesz? hmmm. mikor indul az a szerver? 😊

ricsaj
Viszont az új szerverre biztos megyek^^

ricsaj
oroszok már fogyóban vannak meg én jól kijöttem velük viszont most kihagyok énis pár hónapot sprórolok új gépre, mert egyre nehezebben megyeget

Hát most terveznek egy pvp szervert amire mindenki csak egy karaktert vihet, és nincs transfer sem szóval az igazi championok ott fognak születni, még tortage is pvp zone lesz 😊

Nuclearity
igen igen, gank meg ilyenek nem gond, de én imádom az open world pvp -t 😊 elég nagy érvágás hogy tortageban nem lehet már 😞