12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
KaBuTo666 #9296 WTF? 22.4 GB kevés a játékra? :D:D Legalábbis a telepítésnél ezt írja! :D:D
Mennyit foglal ez bakker? -
#9295 remélem csinálnak vele valamit, mert előszeretettel fagy meg töltőképekkor. -
#9294 Melyik szerveren játszol.
Amúgy az itemshop teljesen korrekt nem kapsz benne olyat amit amúgy nem szerezhetsz meg. -
steweee #9293 mondjuk én szivesen megvenném és csatlakoznék magyarokhoz, de segítség kellene. soha nem játszottam még online rpg-vel, csak lövöldözős meg ilyenek.... a próbaverziót tavaly év vége felé megnéztem, de segítség és társak nélkül hamar kifulladt. a szörnyek meg minden nagyon jó volt, de nem igazán tudtam benne semmit csináláni csak ütögetni a szörnyeket a kezdő szigeten az alapküldetéseket teljesítgetve... -
Tomy Lee #9292 Minden rare-epic pvp armor,fegyver item shop-os.Csak pénzért lehet pvp cuccod viszont kikötés a lvl80 és pvp szint nem kell hozzá hogy használni tudd(ez nagy előny).
Aquilonia,Cimmeria,Stygia nyitott teljesen.
Van esélyed persze fizetős játékosok ellen is! -
#9291 :((( 3. levél
Thank your for your response. I apologize for my previous emails, I was
wrong and the new servers are not live yet. I am sure there will be an
email sent out as soon as they have a launch date. Again I apologize for
any inconvenience with this issue and my misinformation has caused you. -
#9290 Irtam supportank. mondják hogy a blood and glory == rage.
1 levél
Greetings,
Thank you for contacting Funcom Customer Support. The new "Blood and
Glory" servers are up and running. If you have the EU client you can
play on "Rage" and US "Deathwish".
Please let me know if you have anymore questions, I will be happy to
assist you.
2.levél
Greetings,
Thank you for your response. The new "Blood and Glory" serve you are
looking for is called "Rage". When in your character selection page it
will be on the right hand side of the screen. "Rage" is open to all
players. -
Munszu #9289 Az érdekelne engem,mert én nem akarok se 3k-t, se 9k-t fizetni 3 havonta; Hogy ha engem kifejezetten a pvp érdekel,minden pvp-s cuccot be tudok szerezni?
Illetve az hogy, akárhova (korlátozott instákon kívül) el jutthatok-e.
Na meg persze hogy a fizetős emberekkel szemben, pvp-ben van-e esélyem? :)
Előre is köszönöm a válaszokat. :) -
#9288 jaja megy fenn vagyok -
Although #9287 Valamit javítaniuk kellett, de most állítólag újraindították már -
#9286 Due to an issue that doesn't let players login or zone, we have to restart the EU server Crom in 10 minutes (17:54 GMT).
The estimated duration is 2 hours. -
#9285 most meg mi a rák van cromeval, fórum is üres....... -
Tomy Lee #9284 Meg lehet,hogy rosszul is írtam:/
Most a subtlety vagy arra jó,hogy az aggrot tartsa a tank vagy egy dps class esetleg lehúzza tankról a mobot/bosst a magas Subtlety-vel ha tesz rá sok pontot.
Másik esetben lehet pont az ellenkezőjére jó,hogy magas Subtlety-vel nem fog aggrot az adott karakter.
Nem tudom már rég használtam és azt se vágom melyik karimnak volt már ez kimaxolva.. -
Aloe Vera #9283 Hogy rohadjon meg a funcom az édes anyjával együtt hogy a sok ingyenjátékos miatt a fizetösök nem tudnak belépni delet conan és basszák meg -
#9282 a feat rendszer lv10en kezdődik és szintenként 1 pontot kapsz -
Kiado #9281 KEzdtem egy stygiant demonologistot, még cska lvl 6 vagyok, de a spelleket magától adja, amit észervettem, hogy skill pontokat kapok, később nem is lesz ilyen talent szerűség, vagy valami amit el lehet osztani?
Illetve skilleknél eddig csak 10 pontot raktam casting concentration-re, később lesznek értelmes választható dolgok? -
#9280 pve szerón is kell, emigy én sem sokat értek amit irtál :D -
Ironman2 #9279 Azt hiszem beszerzek egy szótárat! -
Tomy Lee #9278 Egyenlőre nincs.80-on raid-en ha nagy dps lesz karakterednek akkor arra az időre még érdemes kimaxolni még raid-en vagy instance-ban leszel.Neked barbárral pl.elég úgy 400-ig majd felhúzni de sin,ranger stb.nagyot ütő class-nak 800-ra nem rossz ha felteszi.Máshova semmi szükség rá -
#9277 subtlety nek van valami haszna? -
Tomy Lee #9276 Azt még nem lehet tudni elég nagy lett hirtelen a népesség.Furyn láttam már magyart pve szerverekhez semmi közöm:D -
Tomy Lee #9275 Én kezdtem és ott is maradok furyn.Egy barbár(male) Nawuro néven és egy demonologist(female) Nawgar néven:-)
-
Tomy Lee #9274 A kétkezes?A dual wield-es reaver ágra gondoltál,hogy nem ér semmit nem?
Csúnya lenne ha a 2h kétkezes ág nem érne semmit:D -
#9273 Kik kezdtek karit furyn? -
#9272 A kétkezes ág nem sokat ér barbárral, viszont a charge az nagyon hasznos arról az ágról. -
Tomy Lee #9271 Kicsi a távolsága blitznek,menj közelebb.Ha reaver dual wield-el vagy akkor mehet 1 pontal de ha berserker kétkezes akkor szerintem felejtsd el a charge-ot 6+ pontért.. -
Although #9270 Ránézek majd van egy reaverem is. -
Although #9269 Szerintem a pve szerveren. De két slotod van tudsz egyet csinálni a pvp-re is meg a pve szerverre. -
#9268 Na végre lejött a teljes game. Akkor pve-n vagy pvp-n van több magyar?:) -
#9267 sehogy sem akarja mindég azt mondja távol van az ellen -
Although #9266 Szoktam látni őket vannak páran szóval él a guildjuk. Néha magyarul is reklámoznak a Cromon a globalon.
A blitz azt hiszem egy roham féle a reaverrel. Most nem emlékszem pontosan régen használtam -
#9265 Slythug köszi! -
Ironman2 #9264 Ennél az ingyenesnél,most sorban le kell töltögetni mindent?
Az optionsban van:
Early game,Mid range,End Game,Rise of the Goodslayer
-
#9263 blitz skill mire jó barbárnál? -
#9262 Mi a neved? szólok nekik -
#9261 Ironman Mitra szervert felejtsd el, ha tényleg PVE szerverre szeretnél menni, akkor inkább Crom mert ott legalább vannak magyarok, de ha kipróbálnál olyan PVP-t ami más játékban nincs vagyis bárhol bárkit bármikor, akkor gyere a Furyra:) -
Tomy Lee #9260 Hybrid dps,érdemes kipróbálni.Havoc+conflag -
#9259 hát nem nagyon akarják :D -
#9258 Demóval a többség most havoc conflag hybridet használ.
http://aoc.yg.com/feat-planner?class=44&tpl=1024-05,1036-05,1026-05,1027-02,1037-05,1028-01,1038-05,1029-01,1055-01,1032-03,1033-03,1042-01,1050-05,1041-02,1049-05,1035-01,1000-15,1001-15,1013-15,1015-12,1051-13,1016-12,1017-11,1014-13,1018-11,1053-12 -
#9257 Még mindig van magyar guild a Cromon a fekete sereg szerintem ikálsz globálba észreveszik.