Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod... vannak olyan free mmok, amiben nincs korlátozás... olyan minimális, hogy észre sem veszed.. és az egész mikrotranzakciós.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát persze anno 4 karit toltam ki HoX ranger ToS assa ,egyik se lesz freeként játszható.
hát, looking foward 😛, végülis nem gáz, low lvl pvp t szeretem benne, 30-50 ig, utána az assa márr akkora op meg a ranger hogy kell a fenének az endgame 1-2 shot 😄 feltéve ha az adott 4 karakter ami játszható lesz érdekel is, minden archtypból 1... hmmm miért érzem ugy hogy pont a barbár lesz az ami nem lesz játszhato a rougeból 😞 😄
hat kicsit utana neztem elvileg iden nyaron tervezik bevezetni vagyis 1-2 honap
premium valszeg tovabbra is elofizetesi ( havi dij) lessz.
Azért, hogy ha már felhúzta valaki a karakterét, fizessen elõ. Lotro-ba eléggé bevált ez a fajta korlátozás. Mit vártál? Hogy full ingyenes lesz?
egyetértek, mésrészt, akinek az accjéhoz hozzáadták a kieget azoknak a full accest is engedném RotGS hez, hiszen ök megvették a játékot és supportolták vele a céget, most ott vagyok hogy a polcomon van egy szép RotGS azt ha gamelni akarok akkor a lvl 20 as zonába ellehetek 😊
ami oltári baromság szerintem, az tényleg a kaszt limit... továbbá van valami hir arrol hogy mennyi lesz a premium? illetve az amit vagrant kérdezett, milesz a meglévõ karikkal? 😄
ami oltári baromság szerintem, az tényleg a kaszt limit... továbbá van valami hir arrol hogy mennyi lesz a premium? illetve az amit vagrant kérdezett, milesz a meglévõ karikkal? 😄
en arra leszek kivancsi hogy a meglevo karaktereimmel mi lessz? 😊
pl a HoX az premium tenyuk fel, akkor nemlephetek be vele vagy ha mar van akkor hasznalhatom.
amugy sztem a korlatozasok nem durvak. havi 2 ezer forint a havidij.
4 class jatszhato abba csak van 1 ami bejovos. PvP armorok ra nemir korlatokat, guild be is belephetsz valszeg tradert is hasznalhatjak a free playerek.
Ennel sokkal durvabb korlatozasok is vannnak.
Remelem felkelti az erdeklodest a jatek irant, mert nekem ez a jatek viszi a palmat, se wow, warhammer, aion es a tobbi mmo ba nem volt ennyire elvezetes a pvp es a pve szamomra.
van valami hir arrol hogy ezt mikorra tervezik mert viszket a tenyerem 😊
de most nemtudom a kieget megvegyem vagy ne.
pl a HoX az premium tenyuk fel, akkor nemlephetek be vele vagy ha mar van akkor hasznalhatom.
amugy sztem a korlatozasok nem durvak. havi 2 ezer forint a havidij.
4 class jatszhato abba csak van 1 ami bejovos. PvP armorok ra nemir korlatokat, guild be is belephetsz valszeg tradert is hasznalhatjak a free playerek.
Ennel sokkal durvabb korlatozasok is vannnak.
Remelem felkelti az erdeklodest a jatek irant, mert nekem ez a jatek viszi a palmat, se wow, warhammer, aion es a tobbi mmo ba nem volt ennyire elvezetes a pvp es a pve szamomra.
van valami hir arrol hogy ezt mikorra tervezik mert viszket a tenyerem 😊
de most nemtudom a kieget megvegyem vagy ne.
Megörültem, amikor meghallottam ma a hírt. Sajnos a korlátozások nekem nem tetszenek. Persze... legyenek korlátozások, de azért legyen már egy határ.
-Korlátozott karakter klasszok? Ez így szar.
-Instákat nem értem, miért nem lehet látogatni... minek korlátozás...
-Karakter slot meg bankot megértem.
Nekem a lista alapján így nem bejövõs...
-Korlátozott karakter klasszok? Ez így szar.
-Instákat nem értem, miért nem lehet látogatni... minek korlátozás...
-Karakter slot meg bankot megértem.
Nekem a lista alapján így nem bejövõs...
Parasite Eve 2, best game EVER!
koszonom ez a lista ha igaz akkor sztem egesz jo lessz
erdekes cikk az biztos reszben orulok neki reszben nem.
Talan fellendithetne a jatekot a f2p opcio, de ugyanakkor en ha kell kiperkalom a havi dijat.
Remelem nem amolyan feneketlen perselyt akarnak csinalni belole hogy ha mindent szeretnel hasznalni elerni az havi tobb 10 ezerbe keruljon ( nem 1 mmo ilyen)
ha a balanc jo lessz esetleg lesz olyan opcio hogy havidijat fizetem tovabbrais es emiatt vip leszek, ami persze azzal jarna hogy a teljes content elerheto akkor varom szeretettel.
Ez 1 nagyon jo jatek, enis csak azert nem jatszom folyamatosan mert keves a jatekos.
Bar a jatekosok annyira kivannak rostalodva mar hogy csak elvetve talalni, bunkobb embereket ami viszont ezzel valtozni fog.
Talan fellendithetne a jatekot a f2p opcio, de ugyanakkor en ha kell kiperkalom a havi dijat.
Remelem nem amolyan feneketlen perselyt akarnak csinalni belole hogy ha mindent szeretnel hasznalni elerni az havi tobb 10 ezerbe keruljon ( nem 1 mmo ilyen)
ha a balanc jo lessz esetleg lesz olyan opcio hogy havidijat fizetem tovabbrais es emiatt vip leszek, ami persze azzal jarna hogy a teljes content elerheto akkor varom szeretettel.
Ez 1 nagyon jo jatek, enis csak azert nem jatszom folyamatosan mert keves a jatekos.
Bar a jatekosok annyira kivannak rostalodva mar hogy csak elvetve talalni, bunkobb embereket ami viszont ezzel valtozni fog.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Azonnal jönnék!!
szerk:küldtem privit mert lehet nem jól értelmeztem amit írtál:/
szerk:küldtem privit mert lehet nem jól értelmeztem amit írtál:/
★ 汤姆 李
sziasztok ha valaki netan most szeretne accountot venni szivesen meghivnam a jatekba, igy kapnak 30 nap jatekra lehetoseget.
Az illetonek pedig segitenek cserebe questek kis power lvl, gold.
Ha valakit erdekel irjon PM et.
Golfear az account nevem.
Az illetonek pedig segitenek cserebe questek kis power lvl, gold.
Ha valakit erdekel irjon PM et.
Golfear az account nevem.
Hali! Eladó WoW+BC eredeti accal együtt! + Age of Conan + Guild Wars! Írj a [email protected] ra ha érdekel! Megyezünk😊 Bocsi az offért mesterek😊Kellemes kalandokat😊
Jó játékot és kellemes hétvégét!
Jó játékot és kellemes hétvégét!
Nem 'tom kérdezd Humát neki van pár karija ott még 😊
Hi 😊 Igen a Cromon van vannak páran a fekete seregbe, de találhatsz pár magyart különbözõ nemzetközi guildokban is, egy van az egyik legerõsebb guildban a Destiny-ben is. A játék meg él még 😊
Sziasztok!Él még a játék?Van valamelyik szerveren nagyobb Magyar közösség?
Elõre is köszi a válaszokat!
Elõre is köszi a válaszokat!
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
Az is megvan,mindkét helyre regeltem,semmi...
Két jelszó szint van az account és a game. Amikor belépsz az account oldalra ott van egy password rész próbálj újat megadni a játékra vonatkozóan. Ennek kb 10 perc után mûködni kell. Utána próbáld meg újra.
Nem sajna,ez is kilöve😞
Õõ véletlen nem amerikai trialt szereztél és EU klienst szedtél le?
Azt irja ki,h nem jo jelszoval probálkozom, rámegyek honlapra,bejelentkezem ugyanazzal,akkor kiirja,h unlimited trial.Mást nemtudok rola mondani,nemenged be és ennyi.Kliensel lehet gond esetleg,trialhoz külön kell,vagy nemtudok másra gondolni.
Hm nem tudom, talán küldj egy mailt a supportnak nekem egybõl a végleges volt meg 2009-ben 😊 Így nem volt hasonló problémám. De ha belinkelnéd ide mit ír ki, akkor lehet okosabbak lennénk.
Sziasztok.Letöltöttem a játékot,csináltam trial accountot,leöltöttem a klienst,de amikor beakarok logolni,nemenged be.Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
ez szerintem nem nekem szólt, épphogy a te pártodat fogtam 😄
és sok sikert a munkához, tudom manapság nem egyszerü egy minimálbérest sem megfogni Magyarországon...
és sok sikert a munkához, tudom manapság nem egyszerü egy minimálbérest sem megfogni Magyarországon...
Hát ne örülj elõre😄 Én csak nevetgélek benne meg összevissza szaladgálok 😊De élvezem!😊 Mondjuk vannak páran akik nagyon jók Drutar,Samu,Huma, és etc 😊
OFF: Hát vigyáz rengeteg összeesküvés elmélet kering szerteszét 😊 A helyzet szerintem, elsõsorban magunkat okolhatjuk, hogy itt tartunk, egy nép amelyik saját nemzettársai ellen szavaz..2004-ben, ahol egy GyF miniszterelnök lehet..nos még rengeteg mindent írhatnék 😊 de igen ez off... szóval voltak már rosszabb idõk is itt 😊
Köszi, jó arc vagy! 😊Én is remélem! Bár ha ezt elolvasod, akkor rájössz hogy az utolsó mondatoddal beletrafáltál az igazságba, nagyon érdekes és elgondolkodtató ez a cikk!
http://www.mommo.hu/media/Magyaroknak_pusztulniuk_kell_a_Karpat-medencebol
És itt be is fejezném ezt a témát, mert mégis csak egy Conan fórumon vagyunk! 😄
http://www.mommo.hu/media/Magyaroknak_pusztulniuk_kell_a_Karpat-medencebol
És itt be is fejezném ezt a témát, mert mégis csak egy Conan fórumon vagyunk! 😄
Reméljük összejön valami új meló! OV nem olyan hülye mint az GyF volt. Annyi esze mindenképp van, csak azt a birkát lehet nyírni....De ez is legalább egy év mire érdembe látni lehet a változásokat. Ha meg nem akkor meg kell nézni merre vezet a legrövidebb út, egy tõlünk nyugatra levõ országba 😞 De ha összejön 😊 akkor újra elõ tudsz fizetni a Conanra 😊
Én sem sajnáltam rá azt a "kevéske pénzt" amíg melóztam elhiheted! De egy ideje munkanélküli vagyok, és azzal a 4ezer forinttal inkább a gyomromat töltöm fel mintsem az accomat: Sajnos ez van itt tart 2011-ben magyarország!
Hollowed Knight
A második rész. Hát nekem nagyon tetszik 😊 Egyenlõre nekünk még nem sikerült átjutni rajta 😊Érdemes 720-as be nézni nagyobba, eszméletlen jó 😊Persze ez csak T3 raid szint. még ott a T4 arra már a Crom-osok is azt mondják nagyon jó 😄
A második rész. Hát nekem nagyon tetszik 😊 Egyenlõre nekünk még nem sikerült átjutni rajta 😊Érdemes 720-as be nézni nagyobba, eszméletlen jó 😊Persze ez csak T3 raid szint. még ott a T4 arra már a Crom-osok is azt mondják nagyon jó 😄
Hát szerintem a Fury kivételével a többi szerver messze átlag feletti színvonalat jelent az mmo-k világába 😊 Ezek a raidok messze lesöprik a többi hasonló mmo-t az asztalról, és pláne nem találkozol ilyenekkel.. 😊
WOW
Nekem ezt jelenti a WOW például😊 Drutar koma tette fel azóta ez a mértékegység 😊 Szóval azért nehezen hiszem el hasonló mmo-k Európában megütnék a Conan színvonalat.
Keepers
Mi épp most ezt próbáljuk elintézni a kis raidunkal ez messze nem a legnehezebb boss, de már itt sem elég csak taktikázni. Egyszerûen ötletes nem semmi módon. És a Cromon ezt simán elintézik. Szóval nem nevezném gyengének a mezõnyt Európába.😊 Lehet a koreaiak és az amik jobbak azt nem tudhatom. 😊És én nem sajnálom a kevéske pénzt rá 😊
WOW
Nekem ezt jelenti a WOW például😊 Drutar koma tette fel azóta ez a mértékegység 😊 Szóval azért nehezen hiszem el hasonló mmo-k Európában megütnék a Conan színvonalat.
Keepers
Mi épp most ezt próbáljuk elintézni a kis raidunkal ez messze nem a legnehezebb boss, de már itt sem elég csak taktikázni. Egyszerûen ötletes nem semmi módon. És a Cromon ezt simán elintézik. Szóval nem nevezném gyengének a mezõnyt Európába.😊 Lehet a koreaiak és az amik jobbak azt nem tudhatom. 😊És én nem sajnálom a kevéske pénzt rá 😊
nem kell megtanulnod koreaiul, és nem szutyok, egyszerüen más mentalitásuak az emberek (a community amugy tuti jobb mint 1-2 EU szeron) (kb olyan lehet mint a Crom, hisz a koreaiak nem nagyon vannak oda a Free to kill ért)
de a KSSN és egy telefonos aktiváció biztos szükségeltetik a játékhoz, mint minden koreai gamehoz kb.
de a KSSN és egy telefonos aktiváció biztos szükségeltetik a játékhoz, mint minden koreai gamehoz kb.
háát igen valamit valamiért😊
játszhatsz ingyen aoccal ha megtanulsz koreaiul + és proxizol.
meg hamár koreai akkor kinézebb belõle hogy registrálásnál még koreai személyigazolvány adatokat is kérhet.
játszhatsz ingyen aoccal ha megtanulsz koreaiul + és proxizol.
meg hamár koreai akkor kinézebb belõle hogy registrálásnál még koreai személyigazolvány adatokat is kérhet.
íme még egy aki támogatja a magyar közösséget részvételével 😊
érdekes lehet majd egy full koreai szutykon játszani, biztos jó a community is.
érdekes lehet majd egy full koreai szutykon játszani, biztos jó a community is.
http://conan.pmang.com/
★ 汤姆 李
Úgy hallottam hogy Koreában már egy ideje F2P! Nem tudjátok véletlenül hogy lehet oda regisztrálni? Megköszönném ha valaki aki tudja, dobna egy Koreai linket mert én égen földön kerestem de nem találtam.
Nem is vitattam. 😊 Olvastam az anyagát a pvp classok egymás ellen. De ha jól láttam õ maga is tudta nem szeretik az Ageofconan.hu-n. Nem mintha jelentene bármit is. De a jelmondatából ," Csak egy dolog bánt nem tudok nagyobb fájdalmat okozni...", meg a többiek szövegébõl kivettem miért nem annyira népszerû 😊 Ha végigolvasod az egész forumot 😊 Bár lehet sokminden már nincs fenn.
Ettõl függetlenül nekem semmi bajom az openpvp-vel fõleg a furyn. De az Aquilonian betett mikor eventeket gankeltek szét!! Szóval ez egy kegyetlen világ de játék is szerintem. Én magam részérõl mint játékban nem futottam el a furisok elõl akik tuningolni jöttek Hyrkre és megszállták a CE-t. Volt hogy csak 3 voltunk szemben õk meg 12-en...semmi jóra nem számítottam szó szerint a resspadon is állandóan támadtak minket és ezt értsd szó szerint. A bolondok akkor is próbáltak ütni amikor a path of asura védett minket. Ezzel szerintem mindent elmondtam róluk.
Ettõl függetlenül nekem semmi bajom az openpvp-vel fõleg a furyn. De az Aquilonian betett mikor eventeket gankeltek szét!! Szóval ez egy kegyetlen világ de játék is szerintem. Én magam részérõl mint játékban nem futottam el a furisok elõl akik tuningolni jöttek Hyrkre és megszállták a CE-t. Volt hogy csak 3 voltunk szemben õk meg 12-en...semmi jóra nem számítottam szó szerint a resspadon is állandóan támadtak minket és ezt értsd szó szerint. A bolondok akkor is próbáltak ütni amikor a path of asura védett minket. Ezzel szerintem mindent elmondtam róluk.