Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szedek össze gear-t,fegyvert Kylikki és Yakhmar-nál majd be fogok fizetni mikor eljutok T+ raidekre,ki kell majd ezt okoskodni,hogy alig kerüljön valamibe a játék:-)

★ 汤姆 李

Olvastam nem rossz. A sieges az egyik legnagyobb fun 😊De te nem olvastad jól az AA csak fizetõseknek van. Tehát havi díjasoknak. Nem elég megvenni a RoG elõ is kell fizetni. A rendszer zseniális. Mindössze a global chat-ot féltem a hülyéktõl az rp-sek különösen érzékenyek a community-re ha degradálják elmennek. És egyet is jobban sajnálnák közülük mint 10 újat.

★ 汤姆 李

De aki csak egyszerûen élvezni akarja az is jól jár az ingyenes rész is elég bõ. Ezt én se találtam volna szebben ki!!! 😄

Igen de ha egyszer megveszed akkor megnyílik(szinte semmibe se kerül sokan beszerzik majd)

★ 汤姆 李

*immunity

Okosok ezek a funcomos srácok 😊 De ezt eddig is tudtam .Craig az egyik legjobb team leader akit valaha láttam. Jó sokan elõbb utóbb meg kell vegyék a Rise of Godslayert. Legalábbis aki komolyan pvp-ni akar. De T3 T4-es raidokhoz is nagyon jól jön. El se tudom képzelni kis barbáromat a 60% immuniti nélkül már.

Ez esetben érdekes lesz a nem fizetõknek esélye sem lesz az AA-val felvértezett emberkék ellen akik igazán jók.hm

Barbarian, Demonologist, Guardian,Priest of Mitra ezek lesznek free?

★ 汤姆 李

Az ingyenes az Khitai nélkül lesz igaz?

ricsaj
Másrészrõl egyszermár megvettem a kieget szóval nem szeretnék nélküle játszani.. se AA, se faction ruhák.

ricsaj
Az a baj hogy biztosan keveselni fogom a f2p tartalmat, mert valahogy pont nem esik bele a kedvenc classom😛

Csakis oda és még be is fizetek ha keveselni fogom f2p tartalmat.
Régi PKers a HC szerón player corpse loot nagyon faja lesz!

★ 汤姆 李

Hyrkania 😊

ricsaj
Aqualonián vagy?

Reménykedj 😊De szurkolok nektek!! Jó a pvp egyébként, de nekem elég a mini meg a borders 😊 Nincs sok idõm meg mi szerverünk volt a legkisebb mindig, így örültem ha volt elég ember valamit csinálni. Most remélem vasárnap már végre végzünk a Hollowed Knight-al 😊) De soha nem akartam máshova menni. Asariin mondta aki már a Cromon van messze európa egyik legjobb szervere a miénk 😊

ricsaj
Nono elvagy tévelyedve.. furyn segítünk az embereknek. Annak aki nyitott rá. És nem a mostani játékosok foglyák elüldözni a szerverrõl az embereket, mert aki most játszik az tudja mirõl van szó, hanem az újak kapva az alkalmon hogy lehet!
Az régiek közül akik igazán gankelnek azoknak a 70%-a átmegy a hcre

Ez igaz de például nálunk nem voltak káromkodások, semmi gank, semmi idiotizmus. Most majd lesz, és az rp-ek jó része pont ezért hagyta el Hyrkaniát korábban mert nem kértek a hülyékbõl. Bár elég erõsek vagyunk megvédeni a szerverünket. Ez sikerült a hülye ruszkik ellen is. 😊Meglátjuk 😊

Ha ott folytatjátok ahol abbahagytátok akkor megint nem lesz nagy népsûrûség a szervereteken 😊 Bár mindegy a ruszkik visszajönnek és akinek van egy csöpp esze elkerüli a Furyt persze az is egy lehetõség hogy megpróbáltok összefogni és segíteni az újaknak. Mert mindenkinek meg kell tanulni használni elõször, vérpisti vagy nem 😊

Nem fogják elkerülni de ne csak ezt nézd.Sok jó játékos is fog jönni.Lehet végre majd full raid-ekkel a nap több szakaszában menni ostromra lesz népesség ez ne zavarjon már.
Egyértelmü azért csinálják ezt a dolgot,mert sokan sírnak a low populácio miatt hát most jöhet a nép hajrá.
Belõled meg a pár száz emberbõl nem fog fenntmaradni a játék.Lépniük kell jól is teszik!

★ 汤姆 李

ricsaj
honnan jött ez a vérpisti dolog?😄
amúgy szerintem is gyorsan eltûnnek majd a pvp szerverekrõl tudjuk miért nameg a pve szervereken meg nemfognak tudni mit csinálni mert többiek szerintem mindenhonnan gyorsan lekoptatják õket😊
Amúgy arra mindenképp jó hogy ne legyen unalmas a low és mid lv lessznek gankelni való frisshúsok és lessznek emberek akikkel lehet bármit is kezdeni.

És messze erõsebb mint egy gagyi ingyenes mmo. Brutális Dx11 grafika, elképesztõen jó dungeonok. Nagyon, nagyon erõs Khitai rész. Messze köze nincs ahhoz ami az elején volt. Szerintem akkor se volt rossz de most szinte mindent lesöpör. Különösebben nem érdekelt a könnyen kiszámítható emberek gyors reakciója és elmenetele. És remélem a mi szerverünket messze elkerülik az idióták. Nagyon nem happy most amiért vérpistikék fognak özönleni hyrkaniába. Bár szerencsére ez messze nehezebb mint a Rift, wow vagy egyéb gagyi dolgok szóval remélem vérpistikék gyorsan lekopnak mint régen 😊

Nem tartom igazságosnak a régiekkel szemben ha mindent szabaddá tenne a Funcom. Idestova 2009 eleje óta elõfizetõ vagyok.

ricsaj
vargant remélem hogy te legalább furyra jössz😊

no ez az. én meg rühellem - direk használom eme szavakat. Nagyon irritál ( de ez egyéni szocproblemem <#alien> ), aszem maradok PVE szerveren. A kasztot még mindig nem döntöttem el.. kb 2 órám van még - mire lejön...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ricsaj
épp ezért fogok átmenni a hcre😄 nem mintha én gankelnék olyat aki nem érdemli meg, csak nekem az jobban tetszett^^

ricsaj
sokat változott ám azóta
van gankelés de már régen nem úgy mint régen.
a legtöbbje ha nem érez fenyegetést akkor nem támad már meg

Fury... gondolkoztam rajta.. de a gankelést kifejezetten rühellem.

ricsaj
Mi szívesen várunk bárkit furyra😊
A nyálunk csorog hogy magyar szóval találkozhassunk, de az istenért se mennénk másik szeróra hacsak az nem a hc szeró.

Az tuti hogy nem folytatom a 67es nekrómat egyenlõre.. még a kaszt mellett a szerveren is gondolkozom.. befizettem 6 hónapra.. meglátjuk 😊

Nuclearity
mi mi? nem értem, tudom nem ap-t farmolsz, játszottam én conannel elég szépen, és pvp szinten conan jobban bejön mint aion. Ide szerettem volna vissza jönni a játékig amit várok, de a népesség miatt nem ide jöttem (Crom nekem nem volt opcio) szal 😛

ezzel a sebességgel reggelre lent is lesz... amugy meg lenne 1 óra.. baxák meg!

Itt KD/ratio van ez nem aion,hogy AP-t farmolsz kis szinten learity:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egy female Conqueror-al szerveren odacsapnék népnek és az a 2 instance egyenlõre elég is lenne még nincs pvp gear😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nekem 750 kb a full 😛

350kb és 1Mb/s között ingadozik, holott bírná 7Mb/s-el is.. ez vicc... nem értem nektek hogy jöhet ez fullal...

hat mar nem emlekszem meik karim hol van cromon 1 karim van fury-n 3 aquilonian 2

nekem is most jott le a kliesnss semmi gond a sebessegevel.
mar csak a supportnak kene jovahagyni a paymant -torlest mivel 6 honapot akar levonni a kis piszok 😛

ricsaj
Amúgy én biztos hoxal mennék az új szerverre. Jó az kis nagy szinten is csak most kicsit gyengébb a megszokottnál.
Meg aztán az se jó ha 1 csomóan kezdenek nekrót és akkor ott 20as szinten megáll az élet mert mindenkit annyira szanaszét gankelnek hogy senki nem akar majd ott játszani😛

ricsaj
Ami azt illeti én is leszedem megint, mert a mostani kliensem már kicsit szar.

ricsaj
lol én 900k 1mb körül szoktam szedni (ennyi amennyit a netem bír)

én is most akarom reaktiválni. a kliens letöltés maradt a két éves szintem... 300k-val jön... talán mégse aktiválom.

ricsaj
vargant te is Cromon játszdtál?

de nemsok mmo ba vaghatod le az illeto fejet vagy idezhetsz 8 miniont magad melle 😛
sztem most feltoltom az accom -_-

BoneDragon
Akkor minden játék jó, csak úgy kell hozzáállni. 😊

uj szerver nagy oltas lenne.
nemis tudom hox vagy necroval alazzam az ujoncokat?
vagy tan legyek jofej nehogy toroljek a gamet?
a gank volt az 1 ik problema ugy olvastam ami buktatta a jatekot 😞
en sokaig rising force online oztam, ami ott megy az gank ami aoc ba az csak amolyan mezei utok vagok 😛
jo game ez csak ugy kell hozzaalni

ricsaj
LFM HC PVP szerver😊
Igaz a nulláról kezdünk, de tapasztaltabbak vagyunk mint az újoncok, mint akik érkeznek és a többieknek sem lessz most hátszelük(guild boost stb.)
Jó volna ha legalább ott lehetne magyar közösség.

BoneDragon
De azok úgy is jöttek ki, hogy free mmo és nem volt elõtte fizetõs!!!44

ricsaj
Amúgy meg a funcom 1 darabig tisztára nyalhatná a seggüket azoknak akik tényleg anno megvették az alapjátékot és a kieget is, mert így ugyan ott vagyunk mint akik nem.

ricsaj
Akik pl a HCra mennének azok akkor most csak az idejüket vesztegetik?

ricsaj
No de ami engem ennél jobban érdekel az az hogy, ezzel egy idõben tervezik a szerver összevonásokat is.
Elvileg 3 szerver marad: 1PvE 1PvP és 1 HC PvP.