12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#9336 nagyon kedves, de nem élnék vele. Crom on vagy? -
#9335 nem adom fel csak zsörtölődök :) -
Tomy Lee #9334 De adok neked mountra ha ezen múlik,hogy játszál tovább csak keress meg ingame -
Tomy Lee #9333 Én jobban élvezem most a játékot mint régen,érdekes de így van:-) -
Tomy Lee #9332 Régi accountomon van egy 200g-s swift hátas meg meg egy 150g-s armored horse és nem volt valami nagy dolog ezt összeszedni igaz rider training-et asszem a veteran pontokból vettem mind2 hátashoz.
Csak mellékesen elárulom lvl60 alatt nem is fog jönni a pénz.Farmoljál majd receptet,csinálj gemeket fegyverbe armorba magas szinten meg sok más dolog van amiből folyik be a zsé.Goldot meg meglehet oldani,hogy gyűjtsed guild bankba vagy valakinél.
De ha már itt feladod ilyen low szinten az egészet az fura azért de te tudod.. -
#9331 lvl 20 ig 2 ezüst 75 réz van nálam, semmit sem vettem, mindent eladtam, sztem ez drága 1 gold kurvasok. egyre inkább megy el a kedvem a gametól. -
#9330 Ingyen játékosok csak a basic mountot. basic mount 75S+ kitanulni 25S -
Tomy Lee #9329 Sima hátas az valami 60 silver körül van ha jól emlékszem az miért drága? -
Tomy Lee #9328 Drága.Gamecardot érdemes beszerezni,most van pár helyen 60 napos 4000-ért -
#9327 arról nem is beszélve hogy mount is kibebaszott drága. ez a 2 gold meg hallatlan baromság -
#9326 Igen tulkép. mindent csak pénzért tudsz megvenni benne. Miért nem olyan mint pl. a lotroban a pont rendszer az is szívás de legalább van esélyed, itt csak ha fizetsz. -
#9325 1hó 14€ 3hó35€
De meglehet szerezni a pvp armorokat fizu nélkül is.
Csak nem értem ezt a 2gold dolgot... -
Munszu #9324 Ez kicsit szomorú, hogy pvp cuccot csak pénzért lehet szerezni:\.
A másik dolog, tényleg csak 2 gold lehet nálad?
Gondolom többe kerülő cuccok is vannak:\.
Esetleg 2 hónapos elő fizu mennyi?
Mint pl. wow 1 hónap 3k, vagy itt van ilyen?
Köszi, ez az utolsó kérdésem,és akkor erősen át gondolom letöltöm-e. GW2-ig kell valami. X) -
#9323 annyi GB updatet tölt -
#9322 RocknRolla
nemtudom, egyáltalán nem terveztem hogy guildet csinálok erre a szerverre,
meg szerintem aki jött furyra az megy a ragere is úgyhogy ez csak ilyen ideig darabig gyüjtő guild.(de amúgy t2 várossal) -
Tomy Lee #9321 Mi a guild neve és marad csak magyar guild vagy mást tervezel? -
#9320 Te amúgy milyen 2.13ról beszélsz? -
#9319 Kiírom megint és szerintem még kb 10x kikell még írjam:
Furyn nincs magyar guild, habár van 1 saját guildem amibe tegnap beinveltem pár magyart és most csak magyarok vannak benne.
Ha csináltok valami csilivili scriptet amit könnyű észrevenni szerintem valamelyikünk észrevesz és beinvel.
De az is megoldás ha csak leírjátok nekem PM-be a neveiteket és felveszlek.
(nem minden hsz-t szoktam elolvasni) -
#9318 milyen 2,13 as update a mai?
-
#9317 Értem, köszi a válaszokat! De amúgy ennek a gold limitnek nem sok értelmét látok. Vagyis de, mindenféleképp fizess elő különben megkeserítjük az életed szaga van a dolognak. -
#9316 bányászat érdekelt, de mind1 vagy nem tudom mit érdemes -
Tomy Lee #9315 Harvesting/gathering(gyűjtögetés) és Crafting a következő helyeken tanulható:
Aquilonia- Poitain
Stygia- Purple Lotus Swamp
Cimmeria- Lashecish Plains
-
#9314 Furyn van magyar guild ahova vesznek fel low lvl emberkéket? -
#9313 szakmákat hol lehet tanulni? -
Although #9312 De talán a legjobb megoldás, ha guildba vagy akkor beteszed mindig a pénzed a guildbankba és úgy gyűjtöd. És a tárgyat is és valaki más adja el. Ez nem nehéz akár saját guildod is lehet. -
#9311 nekem 25 kellett :( -
Although #9310 Mármint amit el akarsz adni. -
Although #9309 Persze ez csak úgy lehet ha átküldöd neki, persze a bound dolog beleköphet ha megfogja leht egyből az lesz nehéz kérdés. -
Although #9308 Hát keresel valakit akinek előfizuja van és megkéred hogy tárolja az aranyadat valaki akiben megbízol például :) Vagy nem tudom inaktív karinál ha volt több mint kettő lehet e tárolni. -
#9307 De mi van ha már mindkét karinál megvan a maximális 2 gold? -
Although #9306 :) -
Although #9305 Ha a tradeposton adod el akkor másik karihoz :I -
#9304 Asszony, anyós. -
#9303 Csak azt nem értem ha eladok vmit a stex hova megy majd!? -
Although #9302 több száz fős guildek vannak az első tízbe úgyhogy. És most nem altokról beszélek. -
Although #9301 Gondlom vannak elegen akár raidekre is -
Although #9300 Szóval a fekete sereg nem lehet olyan rossz ma épp néztem bent vannak ezen a héten az első húszba a Cromon. -
#9299 Na ez a nemsemmi! Küldtem át a régi accomról zsét az új karimnak, csak 2 gold lehet nála! Mekkora cumi! -
KaBuTo666 #9298 Kösz, akkor nem az SSD-re pakolom hanem a hdd-re. -
#9297 20 és fél ha mindent fenn van