Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Régi PKers a HC szerón player corpse loot nagyon faja lesz!
★ 汤姆 李
Az régiek közül akik igazán gankelnek azoknak a 70%-a átmegy a hcre
Egyértelmü azért csinálják ezt a dolgot,mert sokan sírnak a low populácio miatt hát most jöhet a nép hajrá.
Belõled meg a pár száz emberbõl nem fog fenntmaradni a játék.Lépniük kell jól is teszik!
★ 汤姆 李
amúgy szerintem is gyorsan eltûnnek majd a pvp szerverekrõl tudjuk miért nameg a pve szervereken meg nemfognak tudni mit csinálni mert többiek szerintem mindenhonnan gyorsan lekoptatják õket😊
Amúgy arra mindenképp jó hogy ne legyen unalmas a low és mid lv lessznek gankelni való frisshúsok és lessznek emberek akikkel lehet bármit is kezdeni.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
van gankelés de már régen nem úgy mint régen.
a legtöbbje ha nem érez fenyegetést akkor nem támad már meg
A nyálunk csorog hogy magyar szóval találkozhassunk, de az istenért se mennénk másik szeróra hacsak az nem a hc szeró.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
nekem is most jott le a kliesnss semmi gond a sebessegevel.
mar csak a supportnak kene jovahagyni a paymant -torlest mivel 6 honapot akar levonni a kis piszok 😛
Meg aztán az se jó ha 1 csomóan kezdenek nekrót és akkor ott 20as szinten megáll az élet mert mindenkit annyira szanaszét gankelnek hogy senki nem akar majd ott játszani😛
sztem most feltoltom az accom -_-
nemis tudom hox vagy necroval alazzam az ujoncokat?
vagy tan legyek jofej nehogy toroljek a gamet?
a gank volt az 1 ik problema ugy olvastam ami buktatta a jatekot 😞
en sokaig rising force online oztam, ami ott megy az gank ami aoc ba az csak amolyan mezei utok vagok 😛
jo game ez csak ugy kell hozzaalni
Igaz a nulláról kezdünk, de tapasztaltabbak vagyunk mint az újoncok, mint akik érkeznek és a többieknek sem lessz most hátszelük(guild boost stb.)
Jó volna ha legalább ott lehetne magyar közösség.