12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Munszu
    Köszi a választ,hát akkor várok továbbra is a Guild Wars 2-re.
    Lehet vissza teszem az egyet. :)
    Akkor további szép napot,és jó játékot mindenkinek.
    Köszönöm a válaszokat.
  • vzajcev
    1 Na akkor most van gold limit a kariknál vagy nincs?:)- van.
    2 Illetve akkor nem fizetős playerként tudok-e érvényesülni- nem.
    3 Még a chat is kilőve
    4 Hagyd a csudába sztem.
  • Munszu
    Na akkor most van gold limit a kariknál vagy nincs?:)
    Illetve akkor nem fizetős playerként tudok-e érvényesülni, és esetleg pvp szerveren van-e jó magyar klán,vagy valakivel lehet-e együtt menni?
    Mert egyedül nem túl izgalmas.
    Megvárom amíg válaszoltok,aztán elkezdem tölteni mert kéne már valami igényes mmorpg. :)
  • Palinko
    nah csak 1 órás lett
  • foxxi
    Na ez igy ahogy van: Tetszik
  • Palinko
    remélem mert konfigolják a bagot
  • Palinko
    köszi majd bolyongok.
  • Tomy Lee
    Nemsokára lesz 4 órás leállás:(
  • ricsaj
    A bányász területek alap városaiban(azért mondom hogy alap mert a bányászterületeken általában van még 3 guild általál épített város is)
    Purple Lotus Swamp
    Poitain
    Lacheis Plains
  • Palinko
    hol lehet bányászatot tanulni?
  • vzajcev
    :)
  • ricsaj
    Lv 20 fölött bárhol csinálhatsz guildet.
    De cromon már van magyar guild és már furyn is alakul valami.
    Igazán nem értem milyért akar mindenki guildet csinálni főleg hogy guild várost megépíteni... nem áll meg 5000goldban ha nem bányászol éjjel nappal.
  • ricsaj
    "Elérhetőség: A termék nem kapható"

Cence amúgy már lekéstél a f2pről. a múlt héten lehetett f2p accokat csinálni vagy a régieket újraregelni hogy működjön f2pben is:)
  • foxxi
    Nah jah... csak kiböktem magamból, mert egyre jobban zavar. Igaz, ez senkit nem érdekel. De akkor is! Nagyon bosszantó ahogy minden játékot szétbarmolnak ( főleg amivel 3 évig olyan jót játszottam.. és nem keveset öltem bele ).

Jah, és a ruszkikat én is rühellem, jobban mint a vágottszeműeket

És bexarás, de nekem mostanában kezd hiányozni a görög guild amiben 1 évig voltam ( lotro ), aoc-ban pedig Holland bandába nyomtam ( miután a magyar jó szokásához híven, nem bírja a magyart... )
  • Although
    Általában ahogy az életben a magyarok elég széthozok, meg egyebek. hallottam a conanba is történeteket mik történtek azoktól akik kiléptek. Szinte mindig csak nemzetközi guildokban voltam, ahol a széthúzás magyar formája ismeretlen. Pláne ha hollandokkal vagy azok nagyon híján vannak a gyűlölködésnek. De jók a finnek is, norvégok. Egyébként mostanában elég sok magyar van nemzetközi guildokban. Európában élünk :)Szóval persze ez a személyes véleményem de véletlenül sem lépnék be magyar guildba mert egy idő után csak mindig előjönne ez a dolog, ahogy a való életben is. A másik akiket kerülök azok az oroszok. Nem változtak semmit az idők során sose tudod mire számíthatsz még játékban sem. Mindig örülnek ha borsot törhetnek a nyugati ember orra alá. Ha azt hiszed a barátaid úgy sose fogod érteni éppen miért szúrnak hátba. :) Kicsit hosszú lett ez a személyes tapasztalataim, meg olvastam Márai könyveket, jól lehet használni egy mmo-ba is :) Amúgy egy ruszki volt azért akivel jól kijöttem mókásan gyilkoltuk egymás karakterét a cimmerian endsbe. Emlékszem kérdeztem egyszer miért vagy ezekkel a gankerrekel, mikor nem tartozol közéjük. Azt válaszolta, hát oroszok mint én, most mit csináljak, ilyenek :D
  • foxxi
    nembaj, a Lotro után ide is kell 30 magyar guild 3-5 taggal. komolyan... egyre inkább ahogy ingyenesítik a ( számomra ) jó mmo-kat, ugy megy el a kedvem tőlük. Főleg hogy az igazi "törzsgárda" igy esik szét.

Marad az old shcool MMO
  • Although
    Van egy guild ablak a képernyő bal tetején abba nézelődj. Személy szerint nagyon régen néztem hogy lehet csinálni, mert idestova két éve mindig guildba vagyok :) De szerintem nem bonyolult ha jól emlékszem
  • Although
    De aki nagyon megváltozott az idők során az a priest of Mitra. Most már tényleg hasonlít egy Mitra papra akit istene segít :) Van valami amivel sérthetetlen lesz egy időre mókás tud lenni.:) Pláne mini-ben ahol nincs idő kivárni míg elmúlik a hatás. :) Szóval minden class tud jó lenni :) De szerintem csak az a fontos hogy élvezd. :)
  • Although
    Bár ez régen volt teljesen igaz, most úgy látom a berserk mod healja kicsit többet segít mint korábban, meg talán a mágia ellenálás is jobb lett. Kicsit sokkal jobban balance-va vannak a classok most. Ettől függetlenül a necro még mindig gyorsan végez velem:) Szerintem a Necro az egyik best class. Raidban ahol vagyok "mr necro" a guildunkból, mindig 6 millió felett végez összesítve dps-ben.
  • Although
    Nekem két olyan van aki ha kicsit is jó esélyem sincs.:) A necro meg a ToS :)
    Magas dps és hiába szedem le egy ütéssel a hp-je felét visszagyógyítja :)
    Necro meg már a petekkel, kicsit rásegítve spellekel. :)
    Mindkettőnél jellemző már azelőtt végem van hogy elérném őket. De ez a light classoknál van így. A tankoknak több esélye lehet ellenük vagy az assának ha észrevétlenül meg tudja közelíteni őket :) Szóval minden class lehet hó szerintem :) De ToS magas dps és jó heal jellemzi nem egy rossz class szerintem :)
  • Witcher
    Hol is lehet guildet csinálni? Már totál nem vagyok képben...
  • Bigblind
    A ToS mennyire jó most PvP-re? Érdemes kezdeni egyet?
  • foxxi
    lusta
  • BoneDragon
    Nem fog megjelenni ingyenesen. Elhalasztották 2015-re.:)
  • Palinko
    már az, hét elejét mondott valaki de nagyon remélem még ma.
  • Nuclearity
    nem megy. szerinted miért kérdeztem? :D
  • foxxi
    - visszaolvasni?
  • Nuclearity
    hej, van valami info mikor lészen ingyenes? esetleg az uj szerverröl?
  • Palinko
    majd lvl 19 után mehetsz máshová is de akkor meg utazgathatsz minden percben elég uncsi a töltő képernyőt bámulni....
  • BoneDragon
    Akkor lehet inkább azt húzom barbár helyett, de Tortage annyira unalmas már, hogy mindjárt ragequit. :D
  • Tomy Lee
    Igen olyasmi.Kétkezes kard a fő fegyvere egyúttal a mágiát is használja közelről vagy akár távolról is.Instant tűz sebzése igen nagy és ahogy a mágikus sebzést lehet növelni úgy a kétkezes fegyver sebzése is növelhető.
    Csak cloth-ot hordhat tehát kicsit papír de nagyon veszélyes class.Inkább pvp beállítottságu.Látványos a harc vele és T1 instábol nagyon durva kard esik neki,rage of xotli ha jól emlékszem kétkezes kard.
  • BoneDragon
    Én meg a régi trial accal tolom, amin volt egy prémium karakter a Herald of Xotli. Igazából ez milyen stílusú class? Barbár necro keverék? Lehet hülyeséget mondok de még csak lvl7-es szintű. :)
  • Tomy Lee
    Nemsokára kiderül goldot mennyit tárolhatok de szerintem nem 2 lesz a max,mindjárt kiderül
  • Tomy Lee
    Következő a helyzet.A régi account-on ha azon csinálok új karaktert akkor megkapom az összes claim bonuszt,látom lvl1-töl global chatet.
    +100% XP poti 10db,Royal pet,demon ring szal minden:))
    És van 4 karakter slotom amin indíthatom a 4 free class-t mindegyiken megkapok mindent:DD
    Én ennek örülök csak akkora bug ez hogy nagyon:-)
  • ricsa008
    nekem valami brutál módon akad
  • Tomy Lee
    Meg van máshol több helyen 4500-4800
  • Tomy Lee
    http://shop.pcdome.hu/termek/1973/age_of_conan_-_hyborian_adventures_game_card
  • ricsaj
    Amúgy hol lehet kapni GC-t 4K-ért?
  • Palinko
    én is csak a bag ig vagy rage akármi is legyen
  • Tomy Lee
    Fury-n vagyok.Pve szerveren sose játszok.