Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mennek en ha a support torolne a a rosszul bealitott payment met. addig tuti nem irom ki a bankkartyakodot

ricsaj
hmm milyen gyorsan eltelt az az 1év pedig emlékszem amikor utoljára szenvedtél az aktiválással.😊

Pass resetre volt szükség(nem értem miért mind1) és most beengedett.
2010 februárba aktiváltam utoljáraXD

★ 汤姆 李

ricsaj
Már megint elfelejtetted a jelszavad? xD

Miért nem enged be account oldalon?Kértem jelszó emlékeztetõt jól is írtam be de azért lekértem de semmi!?

★ 汤姆 李

ricsaj
jó8

Na ok jószakát aztán 😊

ricsaj
Mondom azt most nemtudom hogy t4 hogy áll, viszont már fél éve hetente kitudta pucolni az akkori guildem a t3at. Csak akkoriban még elvéreztek az t4 elsõ bossig vagy az után.

Ezt megértem elképesztõ nyelvjárások vannak. Személy szerint mindig próbálom kikövetkeztetni a dolgokat. pvp ostromoknál is. Hang után nagyon nem megy de nekem egyéb hátrány is van. Az utasításokat mindig megértem de a litániát nem .

Hm 😊 A Cromon már többen a harmadik boss-nál tartanak legalább a T4-en és hetente pucolják tisztára a T3-at 😊Nagyon erõs a pve mezõny ott.

ricsaj
és én fõleg TSrõl szövegelek mert amikor hátba vág 1 conq nincs idõm leírni hogy valaki kapja már le rólam

ricsaj
De, megértjük 1mást, viszont más angolul dadogni, vagy magyarul bmegolni😄

ricsaj
Amúgy furyn pveben jobban áltunk jóidejig Cromnál is most nemtudom hogy áll crom meg furyt sem tudom nagyon mert kb 1hete jöttem vissza és még csak most próbálunk összeállítani 1 guildet eddig még csak a t2-t tudtuk most megcsinálni de azt is csak pugal mert nincs még elég emberünk ahhoz se.

Nem tom de én 2009 elejétõl mostanra már gyakorlatilag mindegyik náció angolját megértem írásban 😊 Még az rp-ek régi angolját is 😊 Te hogy csináltad ezt ? Nem ragadt rád semmi??? 😄

*2009 tele

ricsaj
most is van kivel pvpzni, de 3magyar azért egész másképp portyázik, mint 3 aki 7különbözõ nyelven nehezen érti meg 1mást😄

1.5 év. 2009 nyara??? Nem emlékszem rá de akkoriba mi még a wing1-et próbálgattuk szerintem 😄 Akkor ti nagyon jók lehetettek 😊

ricsaj
na vargant jössz furyra??

ricsaj
jah én most pvpt2+khitaiban rohangálok, nincs elég rare tropheem a khitaihoz és nem igazán szeretem a borit se szóval még a szintem se volna a pvpt3hoz

egyetek meg a tir jeiteket , aztan huzzatok aludni mara !!!!
XD

2 karakteremnek is megvolt a kulcs levitõl és 1.5 éve volt te ne irjad már,hogy nem

★ 汤姆 李

Sorry pvp5 lett volna

Bár még csak pvp3- as vagyok jutt eszembe 😄

pvp5-ös a ches szerintem a legs az pvp4-es ha jól emlékszem Ezeket próbálom most begyûjteni 😄

ricsaj
mirõl beszélsz? azt hittem pve5 rõl hadoválsz azért néztelek hülyének, de ezt magyaráztam pár postal lelyebb hogy már a pvp10 sem nagy szám, mert a khitai epic jobb pvpre is

A shirne of borival 10 lépcsõs lett a pvp rendszer. Mindegy én csak cheat rendszernek nevezem. Habár egy erõs szerveren komoly háboruk lehetnek a boriért 😊) De a ruszki csalók nálunk tunningoltak meg a spanyolok a roseb vitte colna õket 😄

jelenleg pvp10-es armorok a csúcs. A pvp5 már nagyon könnyen elérhetõ. Mikor jártál utoljára armory-ban ?😊

ricsaj
Igaz

Másfél éve még Leviathus-t(T2) sem sok guild nyomta le 😊

ricsaj
milyen pv5? nem láttam még a 4es bõl is még csak pár darab szaladgál(legalábbis nálunk) és nem is hallottam hogy volna már 5

T3??? Másfél éve még senki nem nyert a Toth Amon strogholdba szerintem nem is volt. Valszeg T2 Black Ring cittadelrõl beszélhetsz. De még az se volt max T1 es( Vistrix, Kylliki, Yakhmar). Szerintem össze-vissza beszélsz 😊

Hm sok sikert nekem talán lesz pv5-ös hamarosan talán 😊

ricsaj
és a t3 fegyó is sokkal jobb mint a pvp t3 a t2 t3 craftolt fegyókról nem is beszélve és ehhez mind pve kell

ricsaj
amúgy pvp armornál jobb a khitai armor

ricsaj
Milyért mi különbség lessz attól hogy más neve lessz a szervernek és többen lessznek rajta?
Nem hinném hogy ott nincsenek ganker guildek amikor ott játszodtam akkor is volt.

1.5 éve T3-as gear-ben szaladgáltunk nem tudom mi oly nehéz benne.Mind guild-el mind random pt-vel.Különben leszarom mert pvp armor kell nem nub pve szett mert az csak ideiglenes úgyis

★ 汤姆 李

De azért a T3 sem könnyû, pláne ha hetente változó összeállítás van mert mindig mások érnek rá 😊Most épp a tizedik változatban harcolunk 😊 De legalább megvagyunk. Volt már hogy le kellett fújni mert nem voltunk elegen 😞 De most talán leszünk. Ha le nem törlik a szerverünket, de akkor befejezem.

Grats 😊

Aquilonia jó szerver. Remélem a Hyrk megmarad nem tudom elképzelni a játékot a barátaim nélkül. Nem hiszem mi át tudnánk menni más szerverre.

ricsaj
T3-mat már letoltuk jópárszor
T4-ben csak az elsõ boss sikerült😛

ricsaj
aqualónia a valószínûbb mert békés társaságot akarnak összehozni arra a szerverre

Hidd el tudom. De neked valszeg fogalmad sincs hogy a régi raidok kutyapicsa a T3, T4 -es raidok hoz képest ott hónapokig csak feküdni fogsz és ábrándozni róla egyszer sikerül 😊T4-es Jade citadel már a Samu és más Cromos profik(nem magyarok) szerint is szerint is nagyon jó lett 😄

ricsaj
Nem biztos az ha valóban összevonják az összes pvp szervert még lehet hogy furyn folytatod vagy az is hogy én folytatom aqualonián^^

Nyilván azért mert nekünk soha nem volt annyi emberünk mint a Cromon vagy máshol. Egész biztos nem férnék be a Denistybe(pl) ahol azt hiszem Samu van, talán egy szem magyarként de õk hetente likvidálják a teljes Toth Amon Strongholdot (T3).De ott több guild is van evvel. Nálunk csak a legends és a Domus raidnak sikerült. Mindegy itt kezdetem és itt fogom befejezni ahogy ricsaj a furyn.

Guardian ha conq.nem lesz free.Teljesen megteszi sõt még pole guard elég jó is lett!

★ 汤姆 李

Hm 😊 Jelenleg T3 és Hollowed Knight 😊 De AA nélkül érdekes lehet a T1 raid 😊Szerintem nem értetted mire gondolok, lehet nem fogalmaztam jól. Új játékos szemszögébõl néztem. 2009-ben mikor kezdtem a Kyllikki volt a nagy szám és lv75 karakterrel egyedül voltam bent 😊

Gyanítom az elit nagyon várja a Blood and Glory szervert. A ruszkik nagyon erõsek. De a spanyolok is. Elképesztõen sok nagyon erõs játékos van a Conanban. De igazi kihívás lesz ezek ellen harcolni AA nélkül 😊

Hát még te nem tudod mi szenvedés volt régen a raid-ek.Már nagyon laza lett ahoz képest..

★ 汤姆 李

ricsaj
hehe. igen meglehet oldani olcsoé ha olyan class játszol ami free.
megszerzed ingyen a t1-et aztán megszerzel valami khitai-t mert az a legjobb és aztán megint játszhatsz freebe 1 problem hogy ha megint freeben leszel azthiszem a már megszerzett perkek se mûködnek.

Hm 😊 Az AA nagyon durva és a Khitai területre nagyon kell. Ez egy zseniális csalogatás. De tény így is nagyon élvezhetõ. egyszerûen zseniális! Ha a T1 T2 raidokat nehéznek érzed akkor semmi értelme elõfizetni például, mert az a WOW szint kb vagy kicsit erõsebb. Ha meg megjön az étvágy akkor elõ lehet. De pvp szerveren pláne a furyn vagy az új hc-n ne is ábrándoz elõfizetés nélkül nagyon 😊