Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennek en ha a support torolne a a rosszul bealitott payment met. addig tuti nem irom ki a bankkartyakodot
hmm milyen gyorsan eltelt az az 1év pedig emlékszem amikor utoljára szenvedtél az aktiválással.😊
Pass resetre volt szükség(nem értem miért mind1) és most beengedett.
2010 februárba aktiváltam utoljáraXD
2010 februárba aktiváltam utoljáraXD
★ 汤姆 李
Miért nem enged be account oldalon?Kértem jelszó emlékeztetõt jól is írtam be de azért lekértem de semmi!?
★ 汤姆 李
Na ok jószakát aztán 😊
Mondom azt most nemtudom hogy t4 hogy áll, viszont már fél éve hetente kitudta pucolni az akkori guildem a t3at. Csak akkoriban még elvéreztek az t4 elsõ bossig vagy az után.
Ezt megértem elképesztõ nyelvjárások vannak. Személy szerint mindig próbálom kikövetkeztetni a dolgokat. pvp ostromoknál is. Hang után nagyon nem megy de nekem egyéb hátrány is van. Az utasításokat mindig megértem de a litániát nem .
Hm 😊 A Cromon már többen a harmadik boss-nál tartanak legalább a T4-en és hetente pucolják tisztára a T3-at 😊Nagyon erõs a pve mezõny ott.
és én fõleg TSrõl szövegelek mert amikor hátba vág 1 conq nincs idõm leírni hogy valaki kapja már le rólam
Amúgy furyn pveben jobban áltunk jóidejig Cromnál is most nemtudom hogy áll crom meg furyt sem tudom nagyon mert kb 1hete jöttem vissza és még csak most próbálunk összeállítani 1 guildet eddig még csak a t2-t tudtuk most megcsinálni de azt is csak pugal mert nincs még elég emberünk ahhoz se.
Nem tom de én 2009 elejétõl mostanra már gyakorlatilag mindegyik náció angolját megértem írásban 😊 Még az rp-ek régi angolját is 😊 Te hogy csináltad ezt ? Nem ragadt rád semmi??? 😄
*2009 tele
most is van kivel pvpzni, de 3magyar azért egész másképp portyázik, mint 3 aki 7különbözõ nyelven nehezen érti meg 1mást😄
1.5 év. 2009 nyara??? Nem emlékszem rá de akkoriba mi még a wing1-et próbálgattuk szerintem 😄 Akkor ti nagyon jók lehetettek 😊
jah én most pvpt2+khitaiban rohangálok, nincs elég rare tropheem a khitaihoz és nem igazán szeretem a borit se szóval még a szintem se volna a pvpt3hoz
egyetek meg a tir jeiteket , aztan huzzatok aludni mara !!!!
XD
XD
2 karakteremnek is megvolt a kulcs levitõl és 1.5 éve volt te ne irjad már,hogy nem
★ 汤姆 李
Sorry pvp5 lett volna
Bár még csak pvp3- as vagyok jutt eszembe 😄
pvp5-ös a ches szerintem a legs az pvp4-es ha jól emlékszem Ezeket próbálom most begyûjteni 😄
mirõl beszélsz? azt hittem pve5 rõl hadoválsz azért néztelek hülyének, de ezt magyaráztam pár postal lelyebb hogy már a pvp10 sem nagy szám, mert a khitai epic jobb pvpre is
A shirne of borival 10 lépcsõs lett a pvp rendszer. Mindegy én csak cheat rendszernek nevezem. Habár egy erõs szerveren komoly háboruk lehetnek a boriért 😊) De a ruszki csalók nálunk tunningoltak meg a spanyolok a roseb vitte colna õket 😄
jelenleg pvp10-es armorok a csúcs. A pvp5 már nagyon könnyen elérhetõ. Mikor jártál utoljára armory-ban ?😊
Másfél éve még Leviathus-t(T2) sem sok guild nyomta le 😊
milyen pv5? nem láttam még a 4es bõl is még csak pár darab szaladgál(legalábbis nálunk) és nem is hallottam hogy volna már 5
T3??? Másfél éve még senki nem nyert a Toth Amon strogholdba szerintem nem is volt. Valszeg T2 Black Ring cittadelrõl beszélhetsz. De még az se volt max T1 es( Vistrix, Kylliki, Yakhmar). Szerintem össze-vissza beszélsz 😊
Hm sok sikert nekem talán lesz pv5-ös hamarosan talán 😊
és a t3 fegyó is sokkal jobb mint a pvp t3 a t2 t3 craftolt fegyókról nem is beszélve és ehhez mind pve kell
Milyért mi különbség lessz attól hogy más neve lessz a szervernek és többen lessznek rajta?
Nem hinném hogy ott nincsenek ganker guildek amikor ott játszodtam akkor is volt.
Nem hinném hogy ott nincsenek ganker guildek amikor ott játszodtam akkor is volt.
1.5 éve T3-as gear-ben szaladgáltunk nem tudom mi oly nehéz benne.Mind guild-el mind random pt-vel.Különben leszarom mert pvp armor kell nem nub pve szett mert az csak ideiglenes úgyis
★ 汤姆 李
De azért a T3 sem könnyû, pláne ha hetente változó összeállítás van mert mindig mások érnek rá 😊Most épp a tizedik változatban harcolunk 😊 De legalább megvagyunk. Volt már hogy le kellett fújni mert nem voltunk elegen 😞 De most talán leszünk. Ha le nem törlik a szerverünket, de akkor befejezem.
Grats 😊
Aquilonia jó szerver. Remélem a Hyrk megmarad nem tudom elképzelni a játékot a barátaim nélkül. Nem hiszem mi át tudnánk menni más szerverre.
Hidd el tudom. De neked valszeg fogalmad sincs hogy a régi raidok kutyapicsa a T3, T4 -es raidok hoz képest ott hónapokig csak feküdni fogsz és ábrándozni róla egyszer sikerül 😊T4-es Jade citadel már a Samu és más Cromos profik(nem magyarok) szerint is szerint is nagyon jó lett 😄
Nem biztos az ha valóban összevonják az összes pvp szervert még lehet hogy furyn folytatod vagy az is hogy én folytatom aqualonián^^
Nyilván azért mert nekünk soha nem volt annyi emberünk mint a Cromon vagy máshol. Egész biztos nem férnék be a Denistybe(pl) ahol azt hiszem Samu van, talán egy szem magyarként de õk hetente likvidálják a teljes Toth Amon Strongholdot (T3).De ott több guild is van evvel. Nálunk csak a legends és a Domus raidnak sikerült. Mindegy itt kezdetem és itt fogom befejezni ahogy ricsaj a furyn.
Guardian ha conq.nem lesz free.Teljesen megteszi sõt még pole guard elég jó is lett!
★ 汤姆 李
Hm 😊 Jelenleg T3 és Hollowed Knight 😊 De AA nélkül érdekes lehet a T1 raid 😊Szerintem nem értetted mire gondolok, lehet nem fogalmaztam jól. Új játékos szemszögébõl néztem. 2009-ben mikor kezdtem a Kyllikki volt a nagy szám és lv75 karakterrel egyedül voltam bent 😊
Gyanítom az elit nagyon várja a Blood and Glory szervert. A ruszkik nagyon erõsek. De a spanyolok is. Elképesztõen sok nagyon erõs játékos van a Conanban. De igazi kihívás lesz ezek ellen harcolni AA nélkül 😊
Hát még te nem tudod mi szenvedés volt régen a raid-ek.Már nagyon laza lett ahoz képest..
★ 汤姆 李
hehe. igen meglehet oldani olcsoé ha olyan class játszol ami free.
megszerzed ingyen a t1-et aztán megszerzel valami khitai-t mert az a legjobb és aztán megint játszhatsz freebe 1 problem hogy ha megint freeben leszel azthiszem a már megszerzett perkek se mûködnek.
megszerzed ingyen a t1-et aztán megszerzel valami khitai-t mert az a legjobb és aztán megint játszhatsz freebe 1 problem hogy ha megint freeben leszel azthiszem a már megszerzett perkek se mûködnek.
Hm 😊 Az AA nagyon durva és a Khitai területre nagyon kell. Ez egy zseniális csalogatás. De tény így is nagyon élvezhetõ. egyszerûen zseniális! Ha a T1 T2 raidokat nehéznek érzed akkor semmi értelme elõfizetni például, mert az a WOW szint kb vagy kicsit erõsebb. Ha meg megjön az étvágy akkor elõ lehet. De pvp szerveren pláne a furyn vagy az új hc-n ne is ábrándoz elõfizetés nélkül nagyon 😊