12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9416 Most is végig lehet vinni egyedül. Én az egyedül való játszás nehézségére gondoltam. Szóval sokszor kerül az ember resspadra ki többször ki kevesebbszer :) -
Although #9415 Én semmiképp, de kösz! Csak írom a kis bugyutaságaimat :) Egyébként tomy lee nagyon ismeri a rendszert, mélyebben mint én. Nekem elég kilogikázni a dolgokat és élvezem. De ricsaj is jó választás. -
#9414 bocsi de én Althoughnak vagy ricsajnak adnám -
KaBuTo666 #9413 Ha csinálsz valami istentelenül jó FAQ-ot, de olyan 50 oldalast! -
Tomy Lee #9412 Vállalnék HG jogot ha gondoljátok akkor igen vagy nemet irjatok:) -
#9411 Akkor ezt benéztem. :) -
foxxi #9410 Amugy teljesen másról beszélünk :) Én azt mondtam hogy a játékot egyedül is "végig lehet vinni" - vagyis lehetett - régen, amég nem volt fele ennyi quest se.
Emléxem hogy lvl 52 körül kifujt a questek, és lvl 70ig ONLY Villa... nagyon fan volt... akkor nyomtam egy megerőszakolt cancelt, azóta sokat javult a helyzet és 100% jobb a játék ( kellett a graf. motorcsere is ), de nekem még mindig hiányzik belőle valami.
ha rájövök, leírom :) -
Although #9409 Persze jó lenne, mint más topic-ba lenne a topicgazda és betenne pár fontos összefoglaló linket a fejlécbe. Nem lenne hátrány.
-
Although #9408 Sose. Csak light és cloth.
De a manualba részletesen benne van amit betettem az összes class röviden mit hordhat mit használhat :) -
#9407 Lehet noob kérdés, de barbár mikortól tud medium armort viselni? -
Although #9406 Biztos 8-) ? -
#9405 jóvanjóvan tudjuk hogy AoC fanboi vagy nem kell bizonygatni , de túlzásba se kell vinni. -
Although #9404 Ez például tetszik, hogy egyedül is végigvihető. Van olyan mmo amelyik csak csapat alapú. -
Although #9403 Igen az a solo meg a group mod választó -
Although #9402 *nods* Nem csak a 9394-es beírás alapján gondolom, nagyon félreértettem foxxit és "elbeszéltünk" egymás mellett. -
#9401 normal meg epic nem? -
Although #9400 Sorry nem félreértettelek. Nem tudtam, hogy nem figyeltél a területnél lévő belépésnél lehet solo és group belépés között választani attól függően egyedül vagy csapattal játszol. -
Although #9399 Mindegy ez tényleg nagyon szubjektív mivel mmo-ban sokféleképp szintezhetsz. Így igazából a játék lv80-on kezdődik. És ebbe a Godslayerrel a Funcom elég jó kis nehézséget rakott mivel nincs azonos szintű ellenfeled és egyedül elég nehezen boldogulsz pláne ha lv80-ként lv85-ös solo boss-t kellene megölni volt amelyik 3 óráig tartott :D -
Although #9398 Mindegy nyilván egy mmo-ban az igazi kihívás szintjét a groupok,raidok nehézsége adja. Ettől függetlenül a Khitai-ban csak magasabb levelű ellenfelek vannak. Nyilván az AA rendszer ellensúlyoz. És nyilván nem érdemes összehasonlítani mmo-kat annyira mert valamiben mind eltér. És így marad az hogy nagyon szubjektív mit érzel nehéznek mit nem ebben igaza van foxxinak. -
Although #9397 hm de talán tényleg elbeszélünk egymás mellett, mert te ezek szerint nem tudtad a térkép rész az alapból solo a Conanba? Én arról beszéltem nem csak végigfutsz rajta? Bizony vannak questek, területek ahol elidőzöl ha egyedül vagy, hogy megold. -
#9396 Más mmo-ba is megmurdelsz ha 2-3 szinttel magasabb moboknak mész neki. -
Although #9395 :) Nem egyről beszélünk :) Természetes az alapterület solo mod, még szép hogy meg tudod csinálni egyedül:) néhány kivételtől eltekintve de ott gyorsan fűbe harapsz utána nem mész oda egyedül. Egyébként azt akarod mondani minden nehézség nélkül végigmentél? Nos igen nem nehéz a green questeket használsz akkor nem annyira nehéz csak nagyon lassú. Javaslom red questeket csinálj személy szerint csak azokat csinálom szinte az alapba is az azt jelenti 2-3 szintel magasabbak az ellenfelek még megér egy próbát :) De az tény ahol már nem lehet trükközni az csak a Khtitai. mivel lv82-85 terület te meg lv80 ott bizony már nem mész úgy feljebb hogy azonos vagy alacsonyabb lv-t keresel. De az is lehet hogy csak nagyon jó vagy :) De szerintem nem egyről beszélünk. Nyilván alacsonyabb szinten a conanban az igazi kihívás az epic belépés illetve a group területek. De mivel tudsz haladni úgy is hogy gyengébb szintű ellenfelekre mész úgy nem nehéz az biztos. Csak unalmas. Csak úgy érdemes, játszani ha mindig magasabb lv-en lévő ellenfelekre mész, legalábbis szólóban. De ez sem igaz mert most egy assa-t próbálok a noble districtbe és bizony már két azonos vagy egy szinttel magasabb ellenfél is padlóra tesz ha nem figyelek. Szóval összetett kérdés :)Egyébként próbáltad a Refuges solo dungeont már? -
foxxi #9394 Csak tudnám mi a nehéz az AOCba? Anno én egyedül!!!!!!!!!! ( tudom mmoban gáz, de az nem most volt ) vittem fel 80ig a nekrómat. Még egyszer: egyedül! ( csak a szintezést mondom, a játékélményt hadjuk... ) -
Although #9393 Érdekes de igazad van, szubjektív :) Személy szerint valami free-t próbáltam a Lotro-ban még régebben, engem nem fogott meg a rendszerre nem tetszik annyira mint ez. Igaz szubjektív talán. De feleannyira sem éreztem nehéznek mint a conan-t. Nyilván nagyon keveset próbáltam ahhoz hogy összehasonlítsam. De tény nem rossz, ha választani kellene a WOW meg a Lotro között :) -
foxxi #9392 Még mindig megvan, sőt! be is van fizetve... ( és még a kieget is megvettem ) immár béta stádium óta. De nekem a pve sose nyujtotta azt amit vártam ( főleg lotro után, ahol tényleg van pve és azt igen nehéz űberelni.. viszont ott a pvp a fos, de az nem is arról szól... ezért se értem hogy miért hasonlítgatják folyton ahhoz - oké, most már próbálja azt a play modellt követni, de ennyi). Van 3 80as karim, meg 2 50 feletti, meg 3 2x, szal én is tudom mit beszélek. De persze ugy ahogy a Te megitélésed, az enyém is szubjektív
De ez az én bajom. Olvastam már olyat is hogy volt akinek azért nem tetszett pölö a lotro, mert egy lénycsoportnak nagyobbak voltak a szemei, és a fülei mint ahogy az "ki lett találva" ). -
Although #9391 Szóval nekem nagyon jó ha nem is tökéletes, nem egy quest akár a cimmerian területeken azt a hangulatot adja ami elvárható, nem tudom neked mi hiányzik belőle. Nekem nem sok minden. Talán egyedül a random eventeket nem viszi túlzásba a Funcom azok lehetnének nagyobb számba is. -
Although #9390 Hidd el végig csináltam a denisty questet párszor. Voltam T1,T2,T3,T4 raidok ba az új khitai group dungeonokba. De folytathatnám. A T1 és T2 szintet talán megtalálod más mmoba, nem EVE online-ról beszélek, de a T3 T4 -et biztos nem arról nem beszélve a dungeonok hard modja is sima csapattal vérfürdő. De reggelig folytathatnám. De ha játszottál vele akkor tudod a pve is átlag felett nehéz. Rendesen be kell gyakorolni nem egy dolgot hogy ne hagyd otta fogad rövid időn belül. És így zseniálisan építette fel a Funcom a dolgot a játékba beesők, első lépcsőben megszokják hogy 5 ből három esetben fűbe harapnak az old területeken is ha ész nélkül mennek akár pve akár pvp. És így talán a végére már nem csak bantha eledel lesz belőlük a Khitai részeken, ha megveszik :)Akit meg nem érdekel nagyon, az is bármikor ingyen játszhat az alappal. -
foxxi #9389 Azért ne essünk túlzásokba, a PvE tartalom messze van a tökéletestől, ellenben a PvP-vel ami valóban zseniális és messze a "legegyedibb". -
Although #9388 A Conan messze az egyik legerősebb pve, pvp tartalommal rendelkező mmo. ami ráadásul tökéletesen felépített crpg rendszert használ. Személy szerint csak az EVE online-t gondolnám jobbnak tartalomban. A helyzet az hogy az ingyenes rész is elég erős a teljes eredeti majdnem. És nem tudom, hogy nem tudod használni a globalt tegnap nem egy free játékos írt folyamatosan. Nem hinném hogy ebben korlátoznának. És hidd el az is heteket vesz igénybe vagy hónapokat is, normál használat mellett, hogy az ingyenes részt kijátszd. Nem hinném, hogy rosszul csinálták meg. Magam részéről ebben a kérdésben! mindenkinek javaslom, a belemerülést a manualba, és emelet ha kérdésed van GM vagy support vagy guild társ. A Conan nem egy WOW szerű egyszerű mmo! Ha beleolvasol a manualba amit feltettem láthatod, némely sima pc játék is megirigyelhetné a tartalmat.
Sajnos az embertömeget látva, és tudva jön a film valamint tudva ingyenesen nem találsz jobbat. Nem bíznék nagy változásokban free téren. -
foxxi #9387 -
#9386 jövőre -
vzajcev #9385 -
gseldon #9384 globális chat nem működik trial acc-al, csak a lokális. Próbáltam, nem ment. Lehet, hogy én szúrtam el valamit.
Más: nagyon unszimpatikus ez a free része a játéknak. Vegyük a két legnagyobb pénzügyi sikertörténetet, ahonnan legnagyobb valószínűséggel az AoC is vette magát az ötletet. A DDO (Dungeons and Dragons Online) és a LOTRO (senkinek se kell gondolom bemutatni) a két pionírja a fizetősből free-be váltó mmo-nak és nagyon bejött nekik.
Mindkét játékban, ha hajlandó vagy 100 ezer órát beleölni, akkor minden, de minden ténylegesen ingyen van. Ha hajlandó vagy faction pontokat grind-olni, questelni, leölni 1000 mobot, akkor ezekért az achievement-ekért valós pénznek megfelelő in-game elkölthető pontokat ad, amivel megvásárolhatod a fizetős instákat, karikat, vehetsz havi prémiumot, bármi. Ergo, rengeteg időbefektetésért virtuális pénzt kapsz, amit visszaforgathatsz a játékba. Az más kérdés, hogy ezt az iszonyatos időmennyiséget szinte senki sem tudja ép ésszel teljesíteni, így inkább megveszik kp-ért, de legalább a LEHETŐSÉG ott van (és vannak, akik élnek is vele). AoC-ban mi van? semmi...
Nagyon szarul csinálták meg ezt a free részt. -
#9383 nemtudom én a trial accomon asszával játszok és globalba is tudtam írni és előfizetőnek is. -
#9382 hát előfizetőnek nem lehet írni csak ha felvesz barátnak :D -
#9381 Elárulom az ami korlátozás azt én mind nem használtam csak már jóval a második 80as karim után.
Én nemjárkáltam kis szutyok instákba és a kieget is 1évvel később vettem meg. Szóval szerintem így is teljesen játszató.. és nemtudom miről beszélsz h chat is kilőve.. nekem van trial accom és azzal működik. -
#9380 mikor a jön a gw2? -
#9379 jah meg az AA az elég nagy hátrány de az sincs 80 alatt -
vzajcev #9378 Hidd el, én lennék a legboldogabb ha pl.pontokért játszható lenne/Lotro pl./. Kiválthatnál területeket, cuccokat, fegyvereket, de nem csak a kp.
Úgy sem könnyű ingyen, de itt viszont lehetetlen.
-
#9377 Te amúgy mirűűű!?
80as szintig teljes értékű pvp-t játszat. Az más hogy sok insta nem elérhető és 80as szint után a PVE armorok csak kis részét és nem is jó részét szerezheti meg, viszont a PVP armort megszerezheti és az is elég erős! csak ugyebár új playernek nem egyszerű pvp szinteket lépni:D