Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem torzi nem 😊 hehe Nem vagyunk sokan mert nem sok rp-s van már de nagyon jópofa társulat 😊
Issue#1
Nagyjából róluk van szó 😊

Torzonborz
"Érdekes a guild amiben vagyok most 1,5 éve még egyetlen afférom sem volt, és él 😊 "

S egyedül vagy a guildben ? <#idiota>

bocs ezt nem tudtam kihagyni <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

8-) Hát 😊 Pár taggal írásban beszéltem akik tényleg jó fejek. Az egyik a Destinyben a legerõsebb guildok egyike a Cromon, van most. De páran mások is mondták mi minden történt.Jó részük a Cromon van most a Fekete seregben, más részük külföldi guildokban. És jó részük a Cromra ment tudatommal😊 Szóval nem véletlen kérdeztem, kíváncsi voltam mit válaszolsz, nagyjából erre számítottam, az én nevem benne lesz mint szint az okok között, mint gaz mindent széttúró magyar jeleg😊 Érdekes a guild amiben vagyok most 1,5 éve még egyetlen afférom sem volt, és él 😊

Enslave azért hullott szét mert több although szintü csábítgatta a vezetõséget át másik szerverre és pont nyár volt mikor amúgy is kevesebben voltak Aquilonian voltak akik furyra mentek és voltunk akik tovább vittük még probálkoztunk Enslave-t megtartani én mint leader(átruházták rám) ott és páran akik maradtunk próbálkoztunk de nem bírtunk a várunkal sajnos nem voltunk elegen a toborzás ellenére sem.
Na most az ilyen although szintü játékos nem is fog kelleni ezt tisztáztad magadról nagyon helyes.Maradj a külföldiekkel neked igen csak ott van a helyed bizony!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tudod inkább olyanokkal maradok mint akikkel most is vagyok az egyiket mikor vége volt az ostromnak a ruszkik ellen. Lemaradt és elkapták tízen tartották a resspadon, pedig õ csak ki akart jönni. Emlékesze a kis svéd kérdezte tõlem ezt miért csinálják. Amíg lesz belõlük addig én is leszek. De a te fajtáddal nem akarok játszani.

*Enslave is, ha ott voltál

Kicsit késve de odaírtam lehet hogy tévedek, veled ellentétben 😊 Mindössze azt csináltam amit te elméleteket gyártottam rólad anélkül hogy ismernélek. Ha nem tûnt fel nem konkrétan nevekkel volt bajom hanem jelenséggel, te meg jó magyar szokásként fikázni kezdtél. És ne izgulj sose csatlakoztam magyar guildhoz ezután sem fogok 😊 Neked jobban kellene tudnod miért hullott szét az Enslave, is ha ott voltál 😊

Te tipikusan az a fajta lehetsz akirõl feltételezem, group után még a saját csoport társadat is gankelted 😄 Persze lehet tévedek de magam részérõl biztos vagyok benne*giggles*.😊

"mikor élvezettel gyilkolnád a karakteremet"Te okostojás hol ölném már le a magyar társamat.Még más játékban sem öljük egymást pedig másik faction-ban van az illetõ mégse ütjük egymást.Te nem tudsz érvényesülni és te maradj is ott ahol vagy szerintem ez nekünk is jobb lesz úgylátom!

Hehhehe 😊 Hát ez túlzás 😊 Nem mondom nagyon jó vagyok de sose futok el ez egy játék, 😊Olyan is volt a pvp6-os hox fejje lehullt szó szerint 1vs1 -ben, pedig az enyém pvp3-as persze ez a jó a conanban tényleg jó a pvp rendszere. De sose támadok tömegben kevesekre. És nem voltam nagy ganker csapat része vagy csatlakoznák hozzájuk mint te. A miniben sem támadok ha látom a másik fél több játékosa kilép vagy valami. De ezt a te fajtád nem fogja érteni. Mint ahogy azt sem érted mi a bajom, veled ellentétben ricsaj érti, mert neki leeset talán nem mindent csinált jól szintén veled ellentétben.😊 Nem baj ha nem tudod mi a probléma, nem zavar, egy mondatban, nagyrészt azért játszok a conannal mert azokkal játszok akikkel, és nem a te fajtáddal. És nagyrészük elment. Jó lett volna akik még megmaradtak nem mennének el de erre nincs sok esély. A te fajtád meg max ignore és kész 😄 És hidd el csak nevetnék mikor élvezettel gyilkolnád a karakteremet mert neked csak ez az örömöd ebben a játékban 😊Engem ez nem zavarna. 745/kb2000 nagyrészt úgy jött össze mindig a nehezebb utat választottam a pvp-ben is. És ez nem olyan rossz egy pve játékostól szerintem, egy pve szerveren, ahol ritkán voltunk elegen a tuningoló ruszkik ellen 😊 De te csak gyártsd az elméleteket. 😄 Nekem nem probléma annyira a gank személy szerint, de tudom globálisan a normális játékosok menekülnek iyen játékból, de ez már megtörtént 😊Ami inkább zavar az a mentalitásuk amit közelrõl láttam a mi globálunkon gyakorlatilag degradált gyerekek tömegeként megjelent. És azért zavar mert tudom azokat az rpseket akik még megmaradtak zavarja a fajtád 😊

Az,hogy beállsz 24 ember közé és ütöd az álló mobot éveken keresztül az biztos nagyon élvezetes közben meg az igazi szerveren a magyarok mit sem érnek azt se tudják kik vagyunk.
Remélem eljönnek tõletek vissza pvp szerverre azok akiknek amúgyis ott lenne a helye mert tudom,hogy el lett csábítva sok pro magyar játékos aki szereti a nyitott világ pvp rendszerét.
Az oroszok különbözõ népek akiket itt rendszeresen szídsz azok nem ökrök ám csak sokan vannak jól játszanak te kikapsz tõlük visszavonulsz megoldod így.
Össze fogunk fogni és csekkold majd mikor küldök egy röpke videót,hogy egy magyar pt miképpen aláz le sok oroszt pl de lehet ezt csak neked itt írhatom úgyse tudod mirõl van szó

Csak megkérdezném te mit csinálsz mikor éppen cd-n van insta nincs pt sehova?Mert el kell mondjam ez egy pvp orientált játék és éppen ez az,hogy van a pvp tartalom amit a nap szakaszában bármikor játszthatsz alap ill.felsõbb fokon,amiért ugye kapod a pvpXP-t ami tartalmazza a szintezéshez is az experience pontot,egyfolytában növeled az esélyed egy jobb gear-ért,fegyverért mikor megy a pvp hiszen csak az érdemli meg a pvp armort aki ezért tesz is.Te nem érted meg a pvp lényegét sok más cimboráddal ezért maradnak ki magyarok ebbõl a játékrészbõl jópáran,hirdeted itt a láma nyugdíjas pve szerveredet sírsz mint egy kutya a gankelésrõl közben közöd nincs az egészhez nem tudsz játszani kikaptál 5ször valakitõl és sírva menekülsz visszatartod társaidat egy igazi csapatós pvp játékmenettõl.
Ugyanezt csináltad másik topikban is,ott is szemet szúrt nekem de itt már véleményezek😄

Jo esetben a szerverek megtelnek, utana szepen letisztul a dolog es megalakul majd egy visszafogodtabb inkabb rp fele fordulo szerver.
Lesz egy ahol "only pvp", es remelem lesz 1 szerver ami a 2 kozt valahol meghuzodik.
En nem vagyok hive komolyabban az rp elemekre, szeretem ha van 1 tortenet ami adott ugye, szeretem ha van oka a dolgoknak.
PVP ben ez az ok sokszor nincs meg ez engem is idegesit, de viszont ad 1 fajta szabad jatekstilust, ami nalam fontos 1 ilyen jatekban.
ami viszont tetszik az a korlatozott classok, igy nemkell assasin meg necro falkaktol menekulni level 40 alatt. valahogy ez a 2 class eleg konnyen lekap kis szinten bar ez lehet az en gyengesegem oka.
1 szo mint 100
en varom kivancsian ezt a lepest, a szerverek kihaltak, en ezert is hagytam abba a jatekot.
ujra lehet menni dungeonokba kis szinten. Vagy csapatot talalni nagyobb bossok likvidalasara.
Most utoljara 1 rangert huztam fel a crome-on es mar ott is olyan benyomasom volt mintha single player lenne a jatek, talan ha 20 playert lattam varosokon kivul osszesen.

Nem csak pvp-rõl szól a játék de ezt neked mondhatom 😄 De sok sikert a blood and glory szerverhez 😊Azért ne vegyél mérget rá, hogy sok magyar lesz ott 😊 Egyébként az aquilonia-ról beszélt zömmel ricsaj, mert õt az azért érdekli. 😊

Ez meg a másik dolog,hogy ha tud valaki játszani és ismeri jól mapot azt nem gangelik ám csak úgy és nem sír hanem küzd,menekül ügyeskedik azt nem szedik szét.Annyira egyszerü dolog szintezni Conan-ban,hogy nagyon😊

Te most komolyan mit erõlködsz?Mit foglalkozol azzal,hogy hova mennek a pve szerverükrõl vagy,hogy mi lesz a pve szerverrel.Össze fogunk jönni egy jó kis magyar klánba HC pvp szerveren játszuk pvp-t amit szeretünk és úgyse lesz semmi közünk más szerver játékosaihoz.Õk megoldják úgy ahogy tudják..

Vissza fognak jönni és sokan. Hidd el jó lenne ha tévednék. Én is örülnék neki.

Azonos létszámban nem nyertünk volna. Bár volt egy nagy csata mikor közel azonos volt a létszám és 2 órás volt. De erõsítést kaptak és vezstettünk de az egyik legszebb élményem volt tudod miért? Mert benne volt mit jelent a mi szerverünk. az egy talán Xilent megállt és nem mozdult gondolom akkor hívta az erõsítést. De tudod senki közhülünk nem támadt rá mert nekünk ez szabály volt nem mozgó karaktert nem támadsz. És ezt velük szembe is be tudtuk tartani. Nekik nem voltak ilyen szabályaik 😊

Ricsaj most vihar elõtti csend van 😊

ricsaj
Nem éppen, én nem ölök lowlv-t, de még csak lowpvplv-t se hacsak nem támad be, és ezzel nagyon sokan így vagyunk, leszámítva azt a pár százalékot akik 40k killel rohangálnak.
Amúgy mondtad hogy szét tudtátok verni a hozzátok érkezõ furysokat.
Egyszerû a dolog akik szét tudták verni õket azok most is megtudják oldani.
Most akik direkt gankre utaznak nálunk azok balfaszok 1v3ban lerakom õket, viszont vannak olyanok is akik tényleg jól játszanak és úgyszint megölnek mindenkit aki az útjukba kerül, de õk viszont nem gankelik resspadra azokat akiket levertek.

Végezetül gondoltam beteszem ezt lehet már beraktam 😄 Szóval Utgan története. Dolaik talán az egyik legjobb volt a legjobbak között, sajna már õ sincs. De a történetei azok megmaradtak 😊Szóval jó volt velük játszani 😊
Everlasting Sky

És ez saját tapasztalatból is tudom, általában mindig nagy létszámban támadnak. 😊 Szóval tudom én is álltam a resspadon körülvéve 10 ruszkival mi meg hárman voltunk 😊Bár el kell ismerni mikor földig romboltuk a z erõdjüket. Õk kevesebben voltak, de becsülettel védték az utolsó kövig 😊 Mondjuk a két hangadó akik leginkább degradálták a globálunkat õk elbújtak 😊)

Ricsaj az eventjeiket is gankelték. De neked ezt jobban kellene tudnod mi minden történt hiszen te is ezt csinálta nem igaz ?😊
Ricsaj ez nagyon egyszerû ha belép egy új játékos aki nem profi pvp-s de kiváncsi az eventekre mert szereti az rp-t, nem egy ilyet ismerek. Próbál eljutni egyre mert hallotta Maggie mindig tart valamit mondjuk. De ti levadásszátok ami még nem baj, de utána a ress padra is követitek, tudnod kell ezt, az orosz haverjaid ezt csinálták, szerinted mi történik utána? Tudja élvezni a játékot? Vagy elmegy? De reggelig folytathatnánk, és ez csak egy példa.

ricsaj
Hogy ha tényleg ennyire beletudják élni magukat a dologba, akkor ebbe hogy lehet belerondítani azzal hogy odamegy két majom a selejtebb változatból és levadássza õket?

"Õk esõt tudnak képzelni oda ahol nincs" 😊 És úgy bele tudják élni magukat a játékba ahogy te meg én nem 😊 Nekik a körítés a feeling az fontosabb mint maga a pve vagy pvp. Nekik ez az egész igazán él ricsaj.😊 Hidd el tudom idestova két éve nagyrészt rp guildokban vagyok. És az õ világukat rombolták le a haverjaid.

ricsaj
"megvédi a saját maguk által írt szabályokat csak már lassan nem lesz kiért " és "gazi rpeerek már kiöregedtek és az új generáció nem kíváncsi az ilyen eventekre" Ittál? jól vagy?
Bocs de most regényeket írsz olyanokat amiket én nem igazán tudok értelmezni, hogy ezzel most mégis mire gondolsz?

ricsaj
Sose gondoltam volna hogy csak azért mert az RP szerver azért ennyire más a mentalitás...
Azok közül akikkel én játszodtam és esetleg hiányolok azok sose a szerver összevonás miatt vagy az miatt mentek el mert legankelték õket.. õk a pvp-ben fellelhetõ újabb és újabb lyukak miatt távoztak.

Persze a lehetõség ott van. Most a funcom megteszi amit 2010 nyarán is meg kellett volna, megvédi a saját maguk által írt szabályokat csak már lassan nem lesz kiért 😊. De már mindegy mert igazából az igazi rpeerek már kiöregedtek és az új generáció nem kíváncsi az ilyen eventekre 😊 Szóval Torzi erre céloztam igazából már csak mmo-k lesznek 😊Ez mondjuk a saját meglátásom.

Ricsaj, a gank eredménye az volt elõször a normálisok mennek aztán,mivel nincs kit gankelni a haverjaid. A jelenség amit nem értettél azért volt mert Galadh, Maggie és a többiek próbálták megtartani azt a kis közösséget ami nekik a kikapcsolódást jelentette. Ezért léptek fel veled szemben is gyilkos modon. Nem voltam ott de tudom és értem mert mi is ezt csináltuk mikor a furys haverjaid meglátogattak minket. Nos most az egész elölrõl fog kezdõdni. Annyi különbséggel most már nem lesz Hyrkania vagy Aquilonia. Nem vagyok optimista mert még sose döntöttek jól szerver kérdésben. Ettõl függetlenül Craig az egyik legjobb team leader. És a Conan marad csodálatos játék csak azok az emberek akikkel idestova 2,5 éve játszok lassan mind eltûnnek. És igazából már ez is csak egy szimpla mmo. És az új szerver struktúra ezt maradéktalanul bizonyítja. A többit neked kell tudni, ott azért valamennyire megismerted õket. Neked kell tudni hiányozni fognak vagy sem.

Torzonborz
mondjuk minecraft qrva jó cucc. végsõ esetben csinálnak saját servert , van rahedli mod/plugin aztán kiélhetik magukat.
jó mondjuk a grafika az olyan amilyen. <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ricsaj
Jó ez a shitcraft szó csak az a baj hogy már nincs jelentése, mert minecraftól elkezdve wow sw sc minden volt már shitcraft.

ricsaj
És igazat adnék Torzinak ki kell várni a végét még jól is elsülhet(mármint számukra is), ha nem lépnek le túl hamar.

Torzonborz
mi az a shitcraft ? oO

Torzonborz
gyk majd mindegyik mmohoz van külön rp server és oda ált. nem a hülyegyerekek mennek.
az aoc sem kifejezetten rp mmo. azt is lehet benne mívelni meg lehet totálisan kreténnek is lenni.
hozzáállás kérdése.

ricsaj
AoC se mai csirke, csak foglalkoznak vele.

És nyugodj meg, nagyon meg lennék lepve ha az általatok nagyon várt shitcraft az lesz 😊 Sorry nem tudtam kihagyni 😊

Igazit ne csak olyat ami nevében az. Én tudok de egyik se mai csirke.

Mondj egy rp mmo-t még Torzi

Torzonborz
"nincs mmorpg már a Conannal kihal az utolsó is. És csak mmo-k maradnak. "

höhö persze. mert máshol nem lehet rpzni csak aocban , meg csak ott van rp server . azért túlzásokba nem kell esni.
én elhiszem hogy jól érzik magukat és most kicsit félnek a változtatásoktól de várják ki a végét.

ricsaj
Ahogy leírtad akkor nem viselt meg engem aqualonia, de az azért volt, mert akkoriban jól asszimilálódtam az AKKORI fury közösséghez ami tényleg hasonló szinten volt mint ahogy leírtad, viszont most mint már jópárszor leírtam egész más társaság alakult ki.
Viszont sosem értettem meg az RP-seknek ezt a nagy önérzetüket. Hyrkrõl még annyit se tudok, de még aqualonián is azt mondták anno: "Mi az aqualonián születtünk és itt is halunk meg"
Örülnék ha ezt úgy eltudnád nekem magyarázni hogy ez miez?
Nem is különösebben a fury az ami zavarná õket hanem az hogy nem az aqualonia, vagy a hyrk. Milyért?
Amúgy nem lehet 1karaktert se transferelni az új szerverre.(én ezzel teljesen egyet értek, viszont csökkenti az átmenõk számát)

Ricsaj nem az enslave terjesztette. Találkoztam velük közelrõl!! Érted nem vagyok rájuk kíváncsi! "LOLLOLOrpeers" vagy "fuck your mother idiot rper" ez az összes amit jó részük tud! Normális ember menekül elõlük mert nem lehet egy helyen megmaradni, mindegy hány évesek.És igen a Fury népesség felét legalább õk tették ki. Nagy részük nem tízéves ez igaz azoknak a zöme nem képes ilyen összetett rendszert kezelni mint a Conan. De agyi szintben ott vannak ahol a 10 éves utcagyerek. Eh mindegy úgyse fogod érteni mint ahogy láttam korábban azt sem értetted teljesen miért utáltak Galadh meg a többiek mint itt írtad korábban. És ha végiggondolod a Blood and glory serverre egy karaktert lehet vinni, tehát a többit hova viszik??? Hidd el a tömeg mindig vonzza a szemetet. És most az lesz az új rendszerrel ebben biztos lehetsz. Mit gondolsz miért nem mozdultam ki a Hyrk-rõl soha? Mert tudtam egy kicsi zárt közösség kiszórja a szemetet. De mindegy. Most viszont erre nem lesz esélyem mert mindkettõt kicsinálják. Megint rossz döntés. Pontosan ugyanúgy mint mikor kijött a Shirne of bori. És könyörögtünk a Funcomnak ne engedje a transfert Hyrkaniára a Furyról mert embereket fog veszíteni. Annyiból igazad van mostmár mindegy mert nagyon kevesen vagyunk. És igazából úgy mint 2010 nyarán vesztett, mikor százával mentek és elvesztette Európa talán legerõsebb rps mezõnyét az már nem történik meg még egyszer. Csak az a szomorú épp mostanában már jópár új játékos jött a mi kis szerverünkre és talán önállóan is megmaradtunk volna. De mindegy.

De most olyan tömegben lesznek hogy esélyünk se lesz de teljesen nem érted mi a problémám az a baj, ezt már tudom, te nem közénk tartozol nem is tartoztál így soha nem fogod érteni. De ez nem baj. Ez az én próblémám és nem a tied. Nekem fáj nem neked. Megint elvesztem a barátaim felét akikkel igazából élveztem ezt a játékot és nem veletek.

Ricsaj! Neked kéne tudnod a legjobban mikor visszamentél és 2 hét után mindenki utált ott már nem nyeretlen kétévesek voltak. A Hyrkánián meg soha de soha nem voltak legfeljebb furys idióták tunningolni de õket elkergettük.

Nagyon dühös vagyok gyakorlatilag kicsinálják a z Aquiloniát is meg a Hyrkát is. Nem marad valódi döntés az rp-seknek meg azoknak akik nem kíváncsiak az adjtuzet típusú fantáziátlan lamerekre. Most ha a pvp mellett döntök próbálhatom kerülgetni a tetû geci faszopó ruszkikat meg spanyolokat aki egész biztos óriási számba jönnek majd most vissza hogy újra lesz gankelni való husika. Legfeljebb csatlakozhatók Galad meg a többi rpeers-hez vadászni rájuk. Nagy jövõkép! A Crom meg annyira tele van de már írtam. tele a faszom a funcommal most!

ricsaj
Nem tudom milyért vagy úgy oda.
Az rp-sek lehet jófejek, viszont ostobák ha ilyen miatt lelépnek.
A két szerver közt nincs nagy különbség.
Az hülyeség amit annak idején az enslave öregjei mondtak hogy ez a szerver tele van 10 éves idiótákkal, és hogy itt mindenki olyan mint viledj...
Nemtudom igazából az enslave vezetõ rétege volt az aki ezt terjesztette.
Amikor teljesen meghalt az aqualonia és átlehett volna freeben jönni Furyra akkor is csak ezt tudták mondani, és láthatóan nagy hatással voltak a többiekre is mert a guild 60%a átjött volna amikor megkérdeztem.

Valszeg global turn off és ignore soha nem használtam de most százával fogom minden hülye nevet minden idiótát. Végtelenül szomorú vagyok. Ez lesz az utolsó hetem az utolsó normális szerveren. Nem tudom mit csináljak.

A funcom kimondta az ítéletet a maradék rps-ek felett is gratulálok nekik. Most nem tudom mit csináljak. Semmi kedvem hulkokkal, supermanokal meg más idiótákkal találkozni. Akik még arra sem képesek normális nevet válasszanak maguknak. Csak amit Treizi mondott nincs mmorpg már a Conannal kihal az utolsó is. És csak mmo-k maradnak.

ricsaj
Az elõbb hallottam hogy a szerverösszevonások elvileg a jövõhéten várhatóak.

ez esetben furyn csinalok 1 hox ot, koszi a gyors valaszt

ricsaj
3 szerver marad
az összes pvp-t összeevonják 1be és az összes pve-t is összevonják egybe + nyílik 1 telejesen új ahol más szerver szabályok is lessznek.