12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9456 Tört szerverre meg semmi pénzért nem mennénk. Már így is elég rossz a híre a magyaroknak. -
Although #9455 Szerintem a Conanból nem fognak a wow-ra vagy Aionra menni :) de sok sikert! :) -
#9454 Amúgy, ha lennénk elegen magyarok, akkor vhogy lenne rá esély ha jól összefogunk, infókat szerzünk, és csinálni egy saját szervert, wowból, silkroadból is van tört szerver, csak kellene szerezni vagy venni a funcomtól/ediostól egy szerver oldali programot, bérelni egy szervert, 20-40 000 között lenne maximum szerintem, , Aionhoz láttam neten 12e ftért, 60 slotosat. Csak egy ötlet. -
#9453 De hagyd azt, én viszem az arhitectet és a weaponsmith-t.
-
#9452 Nem kell könyv.
24 tag kell és rohadt sok pénz. -
Although #9451 Hoppá :) a kis írásom arra vonatkozott egy ilyen dolgot akár éjjel nappal lehet csinálni ha valami patch vagy javítás kell és gyorsan az 3 nap is lehet folyamatosan. :) Deitt most nem ez a helyzet. De a Funcomnak volt már ilyen annyira mellément valami , hogy éjjel nappal csinálták a javításokat :) -
#9450 Nem akarok belemélyedni, de játékszerverek üzemeltetése nem azonos a munkahelyi környezettel. :) -
Although #9449 Hm akkor nem tudom :D -
#9448 de ez csak holnap 1 től 5 ig lesz -
Although #9447 Hát :) Nekem van rendszergazda-programozó ismerősöm. Votl olyan hogy három napig csináltak valamit és akkor effektíve bent aludtak. :) Ez meg nem az a szint azért, kicsit nagyobb volumen :) -
#9446 emígy nem tudom miért nem tudják ezeket a karbantartásokat meg bevezetéseket éjjel elintézni :S -
Tomy Lee #9445 Mennyi tag kell a guild-ban,hogy megszerezzem könyvet a városépítéshez? -
#9444 kár hogz pényt nem lehet majd áttolni -
tusken #9443 ez igy van ,de engem a funcom már elvesztett a megjelenés után 3-4 honappal ,addig birtam csak a faszságaikat más megjelenésekre várok lehet a 80at se érem el de a pvp 10et biztosnem
-
#9442 Amúgy meg hiába bg szerver vagy sem viszont insták nélkül nem lessz cuccunk... a pvp szintet ott is sokáig fog tartani elérni.
És a tokeneket is összekell szedni. Attól hogy hardcore pvp szerver attól még nem leszel a második nap pvp10 full cuccban. -
tusken #9441 nemszoptam be mert a free 4 classok probálgatásához amugy is uj accot csináltam csak a pom ra nem maradt idöm de ha az a legjobb a 4 free közul azt inditok -
#9440 1. NEM lehet semmit átvinni az újszerverre.
2. A POM erős pvpben, DE HEALER CLASS AZ ISTEN BASSZA MEG! CSAK AKKOR KEZDJEN BÁRKI IS HEALERT HA HEALEL!
3. Tusken beszoptad ha unlockoltál 2-t mert akkor azzal az accoddal nem fogsz tudni karit indítani az új szerverre.(hacsak nem leszel premium vagy veszel karakter slotot)
-
Although #9439 Úgy tudom csak újat és egyet lehet ott tartani. És nem lehet negyven főnél több egy guild-ba. Szóval a funcom próbálja élvezetesé tenni. De ezt a ruszkik egyszerűen ki fogják játszani. Ettől függetlenül életképesnek tűnik. Bár szerintem nagy lesz a nyomás a funcom-on idővel hogy ne csak egy alt lehessen ott. -
#9438 lehet majd bármit is átvinni blood and gloryra, crome ról? -
tusken #9437 egyébként most hogy le van töltve a játék be tudok lépni és simán lehet játszani a régi 80-as karikkal (nem free classok) kettöt lehetett unlockolni .ez igy is marad vajon vagy csak bug?
-
tusken #9436 :D kösz gondolhatod mennyire érdekel hogy hilerkedjek mindenféle dungikba meg bg-n.
-
#9435 sztem nem sok de ha healer leszel nem lesz gond a group találás :D -
tusken #9434 na végre, PoM ot nem tudtam kiprobálni a free karakterek közül, meg holnap 5ig se lesz rá idöm van esélye pvp ben érdemes lenne inditani PoM-ot? (idáig barbár a választott)
-
#9433 holnap 5 től blood and glory! -
Although #9432 Oh my God! :) Hehe sorry :) -
#9431 majdnem! #9231 -
Although #9430 #9321 -
#9429 ez kevés lesz -
Although #9428 Nem tudom, Pillars, eddig a random nyilzáporba is belehaltunk elég sokszor a nyilas bossnál, most az mondják már nem öl meg. A necropolisba azért gyorsan kellett mozogni, most ezek azt írják sétálva is meg lehet csinálni a lépcsőket, Kang pagodába ha nem jól mozogtál a mérgező felhő elől ott is ott hagyhattad a fogad még hard mod se kellett hozzá. A hivatalos forumon is konkrétan írják jelentősen visszavették a bossok sebzését. Pont az volt a lényeg eddig, hogy többet buktál mint nem és így nagyon hosszú távon sem vált unalmassá. 2008 óta nem tudtuk kinyírni a Xiba utolsó bossát mert a random lézerbe mindig beleszaladt valaki, persze nem járunk minden héten, de mindig tudtuk mikor mentünk izgalmas lesz. Mindegy megnézem, de ez várható következmény mivel nagy számokban már igaz, az emberek ha nehéz valami, könnyen feladják. Ezért is kevesen élvezték a Conan-t. Nyilván ez az utolsó chance a csapatnak és nagyon nem akarják bebukni ebben biztos vagyok. Csak hol lesz a megállás. Az az érzésem nekünk előbb utóbb eljön a pillanat amikor te is azt fogod mondani na ez is megvolt, és már nem lesz az a varázsa ami volt. -
#9427 http://imageshack.us/f/715/imgzfj.jpg/ -
#9426 Nem lett egyszerüsítve csak az "könnyítés" az hogy normal modeban is van rare trophee drop és +50k mastery pont.
Amúgy teljesen korrekt még mindig mert még mindig mi is wipeolunk ha szar csapattal megyünk, és multkor is wipeoltak a cromos srácok is mert épp készületlenül mentek és nem figyeltek annyira.
Viszont jó csapattal eddig is lehetett farmolni. Sokszor csináltuk a KK köröket régebben is. -
Although #9425 Megnéztem a 2.6 patch összefoglalóját meg a megjegyzéseket. Nagyszerű most lehet farmolni a HM isntákat is. Ez hosszútávon unalmas lesz, szóval marad a pvp mint élvezet csak. -
Although #9424 Úgy látszik ricsaj, nem tévedtem, mikor mondtam a tök hülye wow szint lesz az alap. Elszörnyedtem mikor végig olvastam a fekete sereg összefoglalóját. Ennyire buzi legyen a funcom. A HM mod meg nem egy egyszerű dolog miért kell az alapot így vissza venni. Á mostanában nem voltam de volt egy érzésem terepen is tovább életben vagyok mint korábban. Persze neked pvp az jó lesz továbbra is. És még könnyebem hozzájutsz a khitai páncélokhoz. -
#9423 hol az angol manual? miért nem ordítjuk le? :D -
#9422 Igen amúgy az ageofconan.hu pont jó volna erre sőt nagyon sok mindent le is írtak rajta, viszont az ottani adminok is elég elfoglaltak és ftp pw hiányában már nem is tudják teljesen megújítani az oldalt, viszont ha valaki ért hozzá, és volna kedve megcsinálni az ageofconan.hu brigádja örülne a segítségnek.(rég nem csináltam már ilyet)ezért én csak a játék információk forrása lehetek.
Ha valaki tényleg rászánja magát az először is vegye fel a kapcsolatot Conan Petivel -
Although #9421 Fekete sereg
Pont elkaptam a reklámot akit érdekel és a Cromon játszik. -
Although #9420 Bár szerintem az ageofconan.hu tökéletes a játék alap fórumának. Ráadásul Huma, ha jól már FOA a Conanban, tehát elég bennfentes ráadásul az egy nagyon normális kis weboldal. -
Tomy Lee #9419 Faq mindenképp kell guild infoval együtt
-
#9418 :D -
Tomy Lee #9417 Bocsi de az 1-2 hetes topiklátogató inkább tartózkodjon ha lehetne;D