Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglett az eredménye az összevonásnak.
Lett egy PvE meg egy gumiszoba szerver.

Eddig az Aquilonián teljesen kellemesen éreztem magam. Sok játékossal találkoztam, és nem voltak agresszívek.
Az megszûnt, áttettek a furyra...
Most meg kempelik a ress pontot. Az még oké lenne, hogy egyszer lenyomnak, végül is nagyon jó játékosok, mert 3x annyian meg tudnak ölni, de hogy a ress pontot kempeljék, azt azért csak nem kellene hagyni az adminoknak.

Miért nem hagyták meg az RP PvP szervert? Néztem a naptárat, minden napra volt ostrom. Jó hely volt.

ricsaj
LOOL nemtudom hogy honnan jöttek ezek viszon most lett meg zsinórban a 10. killem úgy hogy még csak le se szálltam a tigrisrõl csak szét haraptattam a menekülõ embert XD

ricsaj
De de, nem lessznek npc õrök.
Ez a szerver összevonás most nagyon megtette a hatását.
Nem is azért mert olyan sok új embert látok, hanem azért mert a régiek is visszajöttek.

MrStokes
A "No guards" nem arra vontakozik, hogy a telepuleseken nem lesznek npc orok?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

helyesbitek 4 szervert , ha valasztani akarsz crom, vagy fury

ha mindent jolcsinaltal elvileg 2 szervert kellene latnod, az eggyik pve a masik pvp

pont most vonta ossze a szervereket.
magyarok mind ket szerveren talalhatok, talan pve szerveren tobben.

Felgolos
Melyik szerveren vannak a magyarok?

Guardian class az új serveren....hogyan? A funcom maga ismerte be ,hogy mekkora opt csinált belõle...
-There will be no guards on this server. <#mf1>
ricsaj
Nem igazán nagyjából minden jelentõsebb eseményt a Conan film megjelenéséhez idõzítenek, de annak megjelenése még ismeretlen

Sziasztok!😊
Azt tudni mikortól lehet ingyenesen játszani?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
ricsaj
+ néha 1-2 t3as raid boss is megjelenik kesh bejáratánál xD

ricsaj
Test szerveren a régi fury tombol
raid vs raid vs raid keshattában aki akar jöjjön^^

ricsaj
esetleg egy ranger is hasznos volna ha volna 1 OP karakterre jelentkezõ😄

igy van ugyis kellene valaki aki elso sorba raront az ellenre, es meg tul is tudja elni.

ricsaj
akkor veled már 5en lennénk.
és pont ez van tervben world pvp+khitai insták

En esetleg inditanek egy guardot. Egy kicsit jatszottam megjeles kornyeken pom-al, de csak 40 korulig vittem es abbahagytam az egeszet. Ha lenne jo tarsasag instakra world pvp-re, szintezesre, az jo lenne.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

ricsaj
nem szerdától csak kap a fury pár although féle nyavajgóst.

TOS egyik legjobb választás ha nem a legjobb.. fõleg ha én kezelem ^^

Akkor szerdától rock n' roll. 😊
Szerda. Összevonják az európai szervereket 1db pve, 1db pvp lesz. Az orosz és a lengyel megmarad külön.

ricsaj
Esetleg valakiknek nem volna kedve kezdeni ott 1 Guardiant és 1 DT-t?😄

ricsaj
Hmm úgy látszik hogy nem a heal lessz a gond😄
Eddig 4bõl 4ebmer belefogott volna a bsbe xD
A TOS viszont nem épp a legjobb választás szerintem, hamár caster healer akkor a pom jobb, pvpben és pveben egyaránt.

Én még biztosan jövök új szerverre Tempestel vagy Bear Sámlival.
Egyébként mikor idul ez az új szerver?
4 postal lejjebb van 2 link. ennel olcsobban csak elvetve talalni.
' bankartya kell neki es igazabol fel oran belul lehet jatszani.
csak arra figyelj hogy EU valtozatot rendelj ne pedig US-t

Várom,hogy free legyen de lehet megveszem és kezdem addig is elölröl nem is tudom.
MO-n hol lehet megrendelni alap+kieget?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Na szoval valaki meg szeretne jonni az uj pvp szervere ami nyilik majd?
3 an vagyunk eddig.
orulnek neki ha meg jonnetek paran mert elkell majd a party meg par pajti majd 😊

ez nagyon jó ár... értem fõleg a kieget ( hivatalos oldalon 30 ojró.. borzadály )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

en ebay en probalkoztam ott a kieg vagy draga volt vagy csak cd vel adtak kulcsot kulon nem.
Koszonom a valaszodat.

Nincs szállítási költség, mert incs szállítás. Csak a CD kulcsot küldik el e-mailben, vagy az oldalon a profilodban megnézheted.

Alapjáték: Offgamers Értelem szerûen az 5 dolláros EU változat.

Kiegészítõ: Pcgamesupply Itt pedig a 15 dolláros EU kieg.

Mindkét helyen van telefonos ellenõrzés. Elsõ helyen lehet SMS-ben + e-mail, második helyen egy csaj felhívott, hogy mondjam be a megadott címet (kis angol tudás szükséges). Csak ezután küldték a kulcsot.

hat igen csak a szalitasi koltseg eleg huzos... 😞

Ebay en talaltam kb ilyen arba megprobalom.

ricsaj
Nekem van accom, de szerintem ez engem is érdekelne😄

erdekelne engem is leirnad pm be honnan lehet beszerezni ezt, ennyiert?

Én most ennyiért vettem:
alap + 30nap = 960Ft
kiegészítõ = 2800Ft

Nem tudom van-e ettõl olcsóbb, de szerintem ez eléggé baráti ár volt.

ricsaj
Sõt inkább azt hogy milyen classokkal van tapasztalatotok ami tetszik is.
Jó volna ha úgy összeválogatnánk hogy milyen classokkal menjünk hogy úgy tényleg életképes legyen, hogy nem is raidelni, de legalább a khitai instákat megtudjuk csinálni, mert a pvp szint ugyanúgy nagy meló ott is, de ezzel kiválthatjuk.

ricsaj
Aki jönne azIDE bökje be milyen classt csinál és egy tippet a guildnévre.
Azért gondoltam erre mivel mindenkinek csak egy karaktere lehet és nemtudom mennyire életképes 1 olyan guild amiben csak assasinok vannak pl.

ricsaj
Csak egy karaktered lehet ott és nem lehet transferelni

ricsaj
The Rules:
-This will be a fresh start server, no transfers.
-You will only be allowed one character on this server. Your reputation will mean something on this server!
-There will be no guards on this server.
-Your only protection from other players will be your allies, and your own wits and skills.
-PVP will be re-enabled in the early optional Tortage areas.
-There will be a player looting system from PVP. We haven't decided on the details here, and it probably won’t be looting from a players equipped inventory, but may include some combination of items from their regular inventory and ‘generated’ loot.
-We may amend other PVP related systems as we see fit, pending testing.

ricsaj
Én úgy tudtam hogy nem lehet oda trasferelni, de utánna nézek

oda nemlehet koltoztetni karit?
amugy meg unatkozom es csak fajna a szivem ha a 80 asommal jatszanak 😊

ricsaj
nem azt mondtad hogy jössz az új szeróra akkor nem kell a pvp2 furyn😊

az meglehet 😊
ha van kedved lvl 19 es pvp hez tolhatnank fury-n jo lenne pvp2 mire jonnek a szerverosszevonasok

ricsaj
RAKLAP!?
Akkor mi játszodtunk régen együtt amikor a gaylord meg a többiek is ittvoltak😛

de ha valaki esetleg tud olcson kieget azis erdekel persze, amugy Raklap, Issey, Groman van par karakterem.

csak trialozgatok
mivel uj accountot csinalok
a regin nincs kieg es eleg draganak talaltam ahhoz kepest hogy 6000 ert van kieg +alap+30nap+tortuga pack
szoval inkabb veszek uj accountot.
A regirol a goldot atadtam a barbaromnak ha free lessz igy elvileg atudom majd tradelni.

ricsaj
vargant te most milyen néven játszol?

en is megyek majd szivesen, hox, bs, necro, esetleg dt vel.

ricsaj
Megy ám a forum pvp😄
Na gyerekek szóval kijön az új szerverre?
Rendes magyar guild biztos nem lessz, viszont jó volna ha legalább a magját a magyarok tölthetnék ki.
Másrészrõl habár pvp szerver azért jó volna egy raidképes guildet csinálni mert ugyebár hiába pvp szerver a pvpxpre nem kapsz szorzót igy aztán jó idejig eltarthat amig pvp cuccot szerezhetünk arról nem is beszélve hogy némely pve cucc amiknek a pvp itemek a közelükbe se érnek(lásd.: craftolt fegyók, és az összes khitai cucc.)
Eddig 3an vagyunk mind furyról.

Remélem megoldják jövõhéten szerver összevonásokat és fizetek is be.Ezt mindenképpen meg szeretném várni

Maradj ott ahol vagy légyszi ha lehet!!😄

Amúgy most van egy új barb-om, Bartholm nevû-t 😄 fejlesztgettem ezt valóban egyedül 8-) de lehet abbahagyom. Most épp gondolkodom hova menjek de ha a Berades együtt marad megyek velük ahova mennek.