12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee
    Csináltam egy guild-et aki akar jöjjön.pm itt vagy játékban:Wultar
    guild név:Hun Lords

szerk:fury szerveren van csak az jöjjön aki marad fury-n,ty
  • Tatyla
    akkor most megéri ez a free vagy csak egy parasztvakítás?
  • ricsaj
    A premium az ugyanaz mint eddig a havidíj, és aki premiumot fizet az továbbra is ugyanazt éri el amit eddig+60FC pont havonta+10% kedvezmény az itemshopban.
  • Tatyla
    ez a prémium dolog ugyanúgy havidíjat jelent?
  • ricsaj
    To [Carlene]: so they cant buy pvp armor?
    [Carlene]: seems so
    [Carlene]: I dunno tbh
    [Carlene]: f2p is kinda only usefull for fully geared pvp 10 players anyway :p
  • ricsaj
    [Carlene]: 2G limit. the money above gets deposited
    Szóval ez még jó is lehet a blood and glory szerón azt leszámítva hogy nem tudod megvenni a pvp armorokat... de mondom 1x premium és akkor megveszed kész..
  • BoneDragon
    Nem is arról szól a f2p, hogy minden ingyenes, akkor húzhatnák le a rolót. Néhány ember tévedésben él ennél a fogalomnál.
  • Tomy Lee
    De nem karakter bound-os.Átadható azthiszem és tudok is venni most ha kell
  • Tomy Lee
    Butterfly npc a tavernába ad satchel-t 16 slot f2p playernek is.5 ezüstbe kerül én megveszem mindig
  • Palinko
    jó de ez így fts (free to suck :D)

hát ahol adják a questeket majd menj le a lépcsőn. én meg Khemit sem találtam meg sztem nem hogy aki ott árulja :D
  • ricsaj
    Night küldin merchantnál???
    Erről azért mondhatnál nekem valamit mert kb 15ször végigcsináltam már és sose láttam ott merchantot.
    Viszont khemiben lehet venni tatyót.
    A goldot még nem probáltam, de tell-t simán tudok küldeni bárkinek.
  • BoneDragon
    Gondolom lehet bővíteni pénzért és ezzel tudják rávenni az embereket,hogy vegyenek prémiumot. Ha nem lenne tatyó korlát vagy más egyéb, ami egy mmo-ban alap dolog, akkor nem lenne miből bevételük.
  • Palinko
    de mikor lehet venni tatyó bővítést? majd ragen nem baszom el, mert cromon elszalasztottam elméletileg night küldin merchantnál van. de nem tudom miért kell ennyire szopatni a f2p eket.
  • Witcher
    Amúgy az itemek mind megvannak.
  • BoneDragon
    Én anno trialként kaptam 16slotos tatyót meg mamut mountot, de a tatyó semmit sem ér kb mert korlátozva van...
  • Witcher
    Pedig hidd el kámforrá vált! De sztem ha feltölteném prémiumra meglenne a stex.
  • ricsaj
    Am esélytelennek tartom hogy kámforrá váljon a pénz a kariról...
    Nekem is van trial accom ami korlátozódott pl.: inventory televolt, telemaradt, de a második feléből ha kiveszem a cuccokat akkor oda visszarakni már nem lehet.
  • ricsaj
    Cromon van nagyon sok magyar, de ott nincs PVP F2Playereknek.
    Furyn is lessz valami szerintem csak várd ki milessz belőle.
  • Palinko
    gondolom nem kicsit lettél idegbeteg :D
  • Tatyla
    f2p-ben most a magyar közösség melyik szerveren van?
  • Witcher
    De van mert beloggoltam a tosommal és ugyanúgy goldlimit van, volt nála vagy 70 gold és most csak 2 g figyel a tatyiban!
  • ricsaj
    pill megnézem az én trial accomon, mert azon globalba is tudtam írni hátha goldlimit sincs.
  • Witcher
    Igen semmivel semmi bajom, csak ez az idióta goldlimit!
  • ricsaj
    Amúgy nem is csoda hogy a khitai dungik zárolva vannak...
    nekünk is megkellett vegyük és az újaknak is megkell vegyék.
    valami 1800 pont kb. szóval olcsóbb mint nekünk régen és mindenképp megér annyit.
    Viszont a 2gold limit az valami eget rengető hülyeség...
    Habár meglehet csinálni azt is hogy mindig guildbankba gyüjtögeti a pénzt és ha összejött elég pénz és token akkor 1hónap premiumot veszel és kész.
  • Although
    Az alapjáték jópár dugeonába és T1 raidra is mehetsz az meg ad T1 epic armort ami elég jó. Nekem is az volt sokáig. Legalábbis én úgy tudom. És nézd meg az iron Tower ls a Xiba azok szabadok e free játékosok számára. Ráadásul az új solo insta a Gatewaynél az is szabad free lv80-sok számára. Előbb néz körül mit lehet mit nem, szerintem van elég választék lv80-nak is. Addigra el tudod dönteni elég vagy előfizetsz teljesen korrekt, főként a Khitai dungeonok vannak zárolva. De az alapba is van jó pár nehéz dungeon. A Xiba például a kedvencem.
  • Palinko
    csak nem tudom mikor fogják ezt fel? :D
  • Witcher
    Elkezdtem egy demót f2p, fel is húztam lvl 15-re aztán rájöttem hogy igazából semmi értelme felhúzni 80-ra! Instákba úgysem mehetek majd hogy esetleg jobb cuccaim legyenek, a pvp szett meg hiába nyitott az free playereknek is, és hiába leszek mondjuk pvp 3-as, úgysem tudok semmit megvenni a goldlimit miatt! Na ez a cumi! Oké hogy legyenek korlátozva a free playerek na de azért ennek így semmi értelme! Sajnos részemről ez így uninstall, pedig jó volt egy kicsit nosztalgiázni a Conannal!
  • Although
    Esetleg ha csinálok egy karit ott akkor egy támogató barbárt tudok, külsősként a khitai instákra. Ha nem lesztek meg.
  • ricsaj
    Amúgy még mindig nincs meg a 6fős csapat se...
    A 6fős csapat alatt olyan játékosokat értek akik tudnak jönni a khitai instákba is!
    DT+BS eddig.
  • Although
    Szerintem csak ez lesz gond ha túl könnyű lesz a game. Annyian leszünk ami pont elég, már most többen vannak a Cromon mint amit elbír. Ha Funcom elfogadja hogy nem tud versenyezni a wow szintű játékokkal és teljesen más szintű közönsége van még a dilinyosokat is beszámítva, akkor jó. Ha esetleg a wow-os embereket akar elrántani mint ahogy ez nem titkolt célja a SWTOr-nak is, akkor érdekes végeredmény lehet.
  • tusken
    Az a baj hogy ennyi emberrel nem üzemeltetik most f2p-re váltamak ,de ha ez sem válik be game over lesz
  • ricsaj
    Igen biza... se pvp se pve szerveren nem tudnánk megjátszani.
    A pvp szerver pont ennyi emberrel tökéletes a pveről meg azt hallottam, hogy már így is gumiszoba. vagyunk elegen erre a pár szerverre.
  • ricsaj
    És lám Conan még ennyi emberrel is jó játék, akinek nem tetszik ...
  • Although
    Sose azt nézem mennyien játszanak egy mmo-val. Sőt sajt szemszögből az csak hátrány :) Elveszik a levegőt előlem :D
  • foxxi
    ez meg senkit nem érdekelt, és a válaszom se erre vonatkozott. Köszi.
  • tusken
    aiont egyébként 3 és fél millióan játszák a conant meg csak százezren .
  • foxxi
    60 ember egy MMORPG-ben? ultragáz, még jó hogy nincs tört, és jó hogy nem szeressem az aijont
  • Although
    #9455 törölve :D
  • Although
    mistell igazad van
  • ricsaj
    nem is azt mondta hogy a conanosok wow szerverre menjenek, hanem azt hogy csináljuk conan tört szervert.
    De tört szerveren játszani olyan mint guminőt baszni. Arról nem is beszélve hogy nem adják ki a szerver oldali fileokat. nem véletlen nincs még tört szerver.