12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Ranwel #9536 Mikor indul az új szerver? -kb. hány órakkor? -
Although #9535 Persze az igazi a blood and glory mivel mindenki nulláról indul, egyenlő esélyekkel. Első időben teljesen a "ki a jobb" fog dönteni. Aztán idővel beáll ami a furyn is van. Egész biztos vagyok a ruszkik most főleg nagy számba fognak mászkálni. Hogy ők jöjjenek ki győztesen fejlődés szempontjából, legalábbis szerintem ezt fogják csinálni. Érdekes lesz az biztos. De ha több európai guild felveszi a kesztyűt akkor szövetségben meg lehetne szorítani őket szerintem. -
Tomy Lee #9534 Az nagyon drága a terület vásárlás meg idő korlátozott o.O -
Although #9533 Ah igaz :( -
Tomy Lee #9532 Oda nem mehet f2p játékos..
Szerk: vagyis DE 3 napig 250 pontért(item shop) vagy 7 napig 500 pontért ha megveszi:D -
Tomy Lee #9531 Még nincs de be fogom szerezni:) -
Although #9530 Egyébként a mini éjjel nappal fut a cromon is. És azt kell mondanom nagyon erős mezőny van itt is . Tele rakás pvp10sel meg olyanokkal akiknek bőven több tizezres killse van. És elfelejtetted a bordereket, pláne a bori miatt állandó háborúk vannak a cimmerian ends-be. És ostromok is állandóan vannak, vagy legalábbis sűrűn. De persze az igazi a pvp szerver de a Cromon sem unatkozol. Persze jó lenne ha ott is lenne egy erős guild mint itt a fekete sereg. -
Tomy Lee #9529 Hát muszáj lesz kezdeniük magukkal valamit pl.kieg vásárlás stb jah -
#9528 Elsődlegesen szint és közbe ölünk mindekit aki szembe jön.
Neked megvan a kieg? -
Tomy Lee #9527 De mi legyen a terv,egyből go lvl up 80-ig vagy mini-mini pár pvp szintért kis szinten??:-) -
Although #9526 Utána megveszik a kieget :) -
Although #9525 Ez azt jelenti ragadt rájuk valami a Cromon és nem az idiótákat követik mentalitásban :)) Szóval ebben lehet tanulni a többi nemzettől mmo játékokban, amit az életben is tudsz hasznosítani. Nekem ez alapból nem volt gond egy guildba se. -
Tomy Lee #9524 ricsaj meggyőzött engem is,várom az új szervert:D -
Tomy Lee #9523 Mi a francot csinálnak a f2p játékosok pve szerveren ha felfejlődtek 80-ig és meglesz a T1?
Miért mennek olyan szerverre ahol kevesebb lesz a tartalom?
Úgyis pvp szerveren fognak kikötni de ők tudják végülis csak időpazarlás imo.. -
#9522 Na jó, lehet rábeszéltél. -
#9521 Hidd el nekem is herótom van már a kezdő területtől legalább 15x végigjártam, de a lv20as kari az vicc ha tényleg szeretnél magyar közösségben játszani nem akadnál fent ilyenen. -
#9520 Én kb 6x kezdtem újra a kezdőterületet amitől már falnak megyek... :D -
#9519 Amúgy ha jól tudom több mint 2éves a Fekete Sereg. -
#9518 Igen van tervben, de nem full magyar pont az miatt amit Although is leírt:
"Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét :D Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. :)"
Dragon te meg ne röhögtess a lv20as barbároddal.... 20perc ha tényleg szeretnél társaságot... -
Ranwel #9517 Az új pvp szerveren tervben van magyar klán? -
#9516 Én is szívesen átmennék furyról, de a barbárom már lvl20 és ha még1x elölről kell kezdenem ragequit. A másik karim meg prémium, úgy hogy azt sem törlöm. :( -
#9515 nagyon frankók a tagok, segítőkészek, viccesek stb. -
Although #9514 Hogy oldottátok meg hogy nem húz száz felé a banda, meg nem eszitek egymást ? :) Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét :D Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. :)
-
bloodwarden #9513
Van magyar guild a Crom szerveren is a nevünk: A fekete sereg
126 tagunk van jelenleg, de amióta ingyenes alig győzzük invelni az új játékosokat
honlapunk:
http://feketesereg.guildlaunch.com
-
#9512 Jah igen és még azt is mondta hogy ha premiumról F2P-re váltassz a pénzed berakja storagebe vagy valami ilyemit mondott. habár már kiléptem és rövid a memóriám, de valami hasonlót mondott.
Na jóéjt! -
#9511 Amúgy beszéltem 1 GM-el a F2P accountról..
Háát a chat problémák feladták neki a leckét.
Álítolag az összes playernek kéne látnia minden chat típust, és kéne tudnia tell messaget küldeni bárkinek.
Azt írta hogy akinek nem működik az írjon petíciót a problémáról.
Valamint azt is hogy ő szerinte a 3. féltől származó UI is lehet a probléma forrása.
A 2gold limitről megkérdeztem hogy ugye csak viccnek szánták, de nemtudott rá pontos választ adni, mivel a GM-eknek nincs betekintésük a fejlesztéssel kapcsolatos tervezetekbe. -
#9510 Lehetséges hogy volt annó és nem törölték ki. Az új F2P játékosokat leszámítva nincs összesen 7 magyar a szerveren. -
Tomy Lee #9509 Csak megjegyzem,hogy most rákerestem guild search opcióban a "hun" szóra és 7 ilyennel kezdődő guild-et dobott ki.
Tehát van minimum 7 magyar guild fury-n:S
Hát én ezt nem is tudtam lol:) -
Although #9508 Vagy megcsinálod végig az éjszakai denisty questet ami saját solo quested. És utána ha legyőzted a főboss, Kalanthes elküld a szülőföldedre. -
#9507 ok meglett már, de köszi -
#9506 White sands felé az utolsó ház[1141,820](balkéz felé) hátulján van 1 tekercs.
Arra rákattintassz ad 1 questet azzal kitudsz menni Tortageből már 16os szinttől.[1012,816]nál lévő házban van 1 faszi aki kivisz.
-Palinko "M" betű Tarantiából van kifelé 1 út balra a térképen ott van 1 faszi az visz át conarchba. -
#9505 Csinálnék szívesen részletes leírásokat akár képekkel is viszont nem SG-re... -
#9504 És hogy lehet kijutni? lvl19 vagyok és questem sincs. :) -
#9503 tarantiát akartam :D -
#9502 tortuga meg timeria xD jól elvagy:D
Tortage és Cimeria..
Tortageből csak oda mehetsz ami a karaktered szülő földje, ha pl ferdeszemű karid van akkor csak khitaiba mehetsz Tortageből. -
#9501 emígy aki az utazást elintézte kapja be. jobb volna mindenhonnan mindenfelé utazni. van valami help hogyan kell? mert úgy elkeveredek. pl tortugáról timeriába lehetne menni a szagatott szerint de valahogy sehogy sem akaródzik :D -
#9500 Néztem viszont hogy az új f2p accnál se global se tell nincs rendesen, míg a régi unlimited trialnál van mind2. -
#9499 akkor majd egymást kell védjük -
#9498 furyn vannak ott nem lesznek -
#9497 most olyasmit hallottam blood and gloryn nem leszneg guardok, itt meg az volt hogy lesznek nah most mi az igazság?