12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Ranwel
    Mikor indul az új szerver? -kb. hány órakkor?
  • Although
    Persze az igazi a blood and glory mivel mindenki nulláról indul, egyenlő esélyekkel. Első időben teljesen a "ki a jobb" fog dönteni. Aztán idővel beáll ami a furyn is van. Egész biztos vagyok a ruszkik most főleg nagy számba fognak mászkálni. Hogy ők jöjjenek ki győztesen fejlődés szempontjából, legalábbis szerintem ezt fogják csinálni. Érdekes lesz az biztos. De ha több európai guild felveszi a kesztyűt akkor szövetségben meg lehetne szorítani őket szerintem.
  • Tomy Lee
    Az nagyon drága a terület vásárlás meg idő korlátozott o.O
  • Although
    Ah igaz :(
  • Tomy Lee
    Oda nem mehet f2p játékos..

Szerk: vagyis DE 3 napig 250 pontért(item shop) vagy 7 napig 500 pontért ha megveszi:D
  • Tomy Lee
    Még nincs de be fogom szerezni:)
  • Although
    Egyébként a mini éjjel nappal fut a cromon is. És azt kell mondanom nagyon erős mezőny van itt is . Tele rakás pvp10sel meg olyanokkal akiknek bőven több tizezres killse van. És elfelejtetted a bordereket, pláne a bori miatt állandó háborúk vannak a cimmerian ends-be. És ostromok is állandóan vannak, vagy legalábbis sűrűn. De persze az igazi a pvp szerver de a Cromon sem unatkozol. Persze jó lenne ha ott is lenne egy erős guild mint itt a fekete sereg.
  • Tomy Lee
    Hát muszáj lesz kezdeniük magukkal valamit pl.kieg vásárlás stb jah
  • ricsaj
    Elsődlegesen szint és közbe ölünk mindekit aki szembe jön.
    Neked megvan a kieg?
  • Tomy Lee
    De mi legyen a terv,egyből go lvl up 80-ig vagy mini-mini pár pvp szintért kis szinten??:-)
  • Although
    Utána megveszik a kieget :)
  • Although
    Ez azt jelenti ragadt rájuk valami a Cromon és nem az idiótákat követik mentalitásban :)) Szóval ebben lehet tanulni a többi nemzettől mmo játékokban, amit az életben is tudsz hasznosítani. Nekem ez alapból nem volt gond egy guildba se.
  • Tomy Lee
    ricsaj meggyőzött engem is,várom az új szervert:D
  • Tomy Lee
    Mi a francot csinálnak a f2p játékosok pve szerveren ha felfejlődtek 80-ig és meglesz a T1?
    Miért mennek olyan szerverre ahol kevesebb lesz a tartalom?
    Úgyis pvp szerveren fognak kikötni de ők tudják végülis csak időpazarlás imo..
  • BoneDragon
    Na jó, lehet rábeszéltél.
  • ricsaj
    Hidd el nekem is herótom van már a kezdő területtől legalább 15x végigjártam, de a lv20as kari az vicc ha tényleg szeretnél magyar közösségben játszani nem akadnál fent ilyenen.
  • BoneDragon
    Én kb 6x kezdtem újra a kezdőterületet amitől már falnak megyek... :D
  • ricsaj
    Amúgy ha jól tudom több mint 2éves a Fekete Sereg.
  • ricsaj
    Igen van tervben, de nem full magyar pont az miatt amit Although is leírt:
    "Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét :D Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. :)"

Dragon te meg ne röhögtess a lv20as barbároddal.... 20perc ha tényleg szeretnél társaságot...
  • Ranwel
    Az új pvp szerveren tervben van magyar klán?
  • BoneDragon
    Én is szívesen átmennék furyról, de a barbárom már lvl20 és ha még1x elölről kell kezdenem ragequit. A másik karim meg prémium, úgy hogy azt sem törlöm. :(
  • Palinko
    nagyon frankók a tagok, segítőkészek, viccesek stb.
  • Although
    Hogy oldottátok meg hogy nem húz száz felé a banda, meg nem eszitek egymást ? :) Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét :D Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. :)
  • bloodwarden

Van magyar guild a Crom szerveren is a nevünk: A fekete sereg
    126 tagunk van jelenleg, de amióta ingyenes alig győzzük invelni az új játékosokat

honlapunk:
    http://feketesereg.guildlaunch.com
  • ricsaj
    Jah igen és még azt is mondta hogy ha premiumról F2P-re váltassz a pénzed berakja storagebe vagy valami ilyemit mondott. habár már kiléptem és rövid a memóriám, de valami hasonlót mondott.
    Na jóéjt!
  • ricsaj
    Amúgy beszéltem 1 GM-el a F2P accountról..
    Háát a chat problémák feladták neki a leckét.
    Álítolag az összes playernek kéne látnia minden chat típust, és kéne tudnia tell messaget küldeni bárkinek.
    Azt írta hogy akinek nem működik az írjon petíciót a problémáról.
    Valamint azt is hogy ő szerinte a 3. féltől származó UI is lehet a probléma forrása.
    A 2gold limitről megkérdeztem hogy ugye csak viccnek szánták, de nemtudott rá pontos választ adni, mivel a GM-eknek nincs betekintésük a fejlesztéssel kapcsolatos tervezetekbe.
  • ricsaj
    Lehetséges hogy volt annó és nem törölték ki. Az új F2P játékosokat leszámítva nincs összesen 7 magyar a szerveren.
  • Tomy Lee
    Csak megjegyzem,hogy most rákerestem guild search opcióban a "hun" szóra és 7 ilyennel kezdődő guild-et dobott ki.
    Tehát van minimum 7 magyar guild fury-n:S
    Hát én ezt nem is tudtam lol:)
  • Although
    Vagy megcsinálod végig az éjszakai denisty questet ami saját solo quested. És utána ha legyőzted a főboss, Kalanthes elküld a szülőföldedre.
  • Palinko
    ok meglett már, de köszi
  • ricsaj
    White sands felé az utolsó ház[1141,820](balkéz felé) hátulján van 1 tekercs.
    Arra rákattintassz ad 1 questet azzal kitudsz menni Tortageből már 16os szinttől.[1012,816]nál lévő házban van 1 faszi aki kivisz.

-Palinko "M" betű Tarantiából van kifelé 1 út balra a térképen ott van 1 faszi az visz át conarchba.
  • ricsaj
    Csinálnék szívesen részletes leírásokat akár képekkel is viszont nem SG-re...
  • BoneDragon
    És hogy lehet kijutni? lvl19 vagyok és questem sincs. :)
  • Palinko
    tarantiát akartam :D
  • ricsaj
    tortuga meg timeria xD jól elvagy:D
    Tortage és Cimeria..
    Tortageből csak oda mehetsz ami a karaktered szülő földje, ha pl ferdeszemű karid van akkor csak khitaiba mehetsz Tortageből.
  • Palinko
    emígy aki az utazást elintézte kapja be. jobb volna mindenhonnan mindenfelé utazni. van valami help hogyan kell? mert úgy elkeveredek. pl tortugáról timeriába lehetne menni a szagatott szerint de valahogy sehogy sem akaródzik :D
  • ricsaj
    Néztem viszont hogy az új f2p accnál se global se tell nincs rendesen, míg a régi unlimited trialnál van mind2.
  • Palinko
    akkor majd egymást kell védjük
  • ricsaj
    furyn vannak ott nem lesznek
  • Palinko
    most olyasmit hallottam blood and gloryn nem leszneg guardok, itt meg az volt hogy lesznek nah most mi az igazság?