12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Adjunktus
    Üdv!
    Ma láttam meg,hogy ingyenesen is elérhetővé tették a játékot.
    Csak 1-2 véleményt szeretnék tőletek,hogy érdemes-e kipróbálni,így"lebutított"free acc-al is?
    Előre is köszönöm!
  • Tomy Lee
    Nem tévedsz,én voltam:)
  • BoneDragon
    Ki lehet kapcsolni, hogy a launcher ne ellenőrizze mindig a patchelést?
  • ricsaj
    Érdekes módon itt valahogy nem említik a gold limitet...
  • Vagrant
    Free premium kulonbseg
  • Kuen
    Tommy Leee, nagyot tévedek, ha azt gondolom, Te voltál Wutang földi megtestesülése?
  • Vagrant
    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952
  • Palinko
    persze megint csak US ra rakták a hülyék
    http://forums.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=3
  • Palinko
    http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=3

ide sem ártana....
  • BoneDragon
    Játékba írták, hogy 3 órás leállás lesz, pont most kapcsolták le a szervereket.
  • Ranwel
    játékban?
  • JaSoN HuNTeR #9565
    mi lesz a különbség a F2P és a fizetős között?
  • Palinko
    de linkeljetek már pls
  • Vagrant
    hmm enis azt a hirt talaltam hogy talan osszejon a dolog
  • Palinko
    és ezt még is hol olvastad?
  • Ranwel
    10 perc múlva újra 3 óra leállás... lehet mégis sikerül ma összehozni?
  • MrStokes
    PoM -rol mostansag milyen tapasztalatok vannak? Milyen vele solozni, illetve meg mindig jo healernek szamit group-ban es raidben?
  • Tomy Lee
    Majd csak meglesz egyszer.Addig is ott van 4 szerver ahol lehet játszani.Különben így is sokkal elöbb jött f2p és a jövő hét is még a nyárba tartozik amit igértek..
  • Palinko
    de nagyon ajánlom hogy hétfőn legyen vagy felgyújtom a székházat :D
  • ricsaj
    Na ja így is törölnöm kell 1 karit..
  • Palinko
    úgy is legtöbben csak 1 et indítottak volna.
  • ricsaj
    Há nem megbasszák a lovat.
    Rossz kifogás... eddig mi a faszt csináltak?
    Test szeveren már működik a BG szerver az új szabályokkal.
    És kizárt hogy az hogy mindenkinek csak 1kari lehessen azon a szerveren az eltart 1 héten..
  • Palinko
    basszák meg a lovat....

However, there was an issue that would have allowed a player to generate more than one character on the new server. As having the "only one char" restriction in place is important for the Blood and Glory server ruleset, we decided to not put the new servers online today. We will have an update on the possible release date for you all next week.
  • Tomy Lee
    Új szerveren meg ha belehúzol a szintezésbe akkor megeshet,hogy egyszer se!fognak gankelni és ez nem rossz dolog.
    1-2 óra múlva indul az új szerveren Rage néven ha érdekel..
  • Tomy Lee
    Lesz esélyünk nyugi csak nagyon jól kell játszani az adott karakterrel és mindent maxon megszerezni amit free-ként most meglehet,mindent és cserélgetni.
    Sokan lesznek ugyanolyan vagy annál rosszabb ruhába mint ami neked van.
    Meg mekkora lesz már az ha jól játszol karaktereddel és leölöd a nagyobb tier-el rendelkező premiumost vagy ami fury-n már működik,hogy free játékosok össze is tartanak.
    Most ahogy szintezgettem szabályosan elzavartuk a gankereket quest helyekről mert 1 ranger-e hárman ugrottunk rá azt se tudta hol van na visszajött még 1× eljátszottuk ugyanazt és többet nem láttuk ugyanígy járt assa is stb:))
  • Although
    De ha pve szerverre mész akkor nem lesz gond ezzel. Azért a játék több annál hogy csak a cucc számítson.
  • Palinko
    5 ig
  • 0Fritz0
    Ahogy néztem a lényeges különbségek csak a 80-as szint elérése után kezdődnek, de majd az okosok megmondják.
    Felfogható úgy is, hogy maga a szintezés ingyenes és csak akkor kell bepengetni a pénzt, ha a végén is tetszik a cucc.
  • Tomy Lee
    Na az jó,akkor sietek haza.köszi:D
  • Grr1234
    Freeként mennyire jó a játék? Gondolom esélyed sincs egy fizetős ellen.
  • Although
    Ha jól láttam Bundrov is megy, nem fogtok unatkozni az biztos vele a globalon :)
  • 0Fritz0
    Most van szerver leállás déltől úgy délután négyig.
  • Although
    Ez egy időben téma volt az összes szerveren a mi szerverünkön is. A furyról mindenki úgy beszélt mint egy orosz szerverről. De ez igaz véget ért már 2010-ben talán, hogy miért azt nem tudom. Mindössze szerintem a B&G szerver sémája az kedvükre való. Meglátjuk mennyien neveznek be mivel csak ez az egy van minden náció csak erre az egyre tud nevezni. Jó kis tömeg várható.
  • Tomy Lee
    17-21ig hát k...a jó ám.Legszarabb időpont szerver leállásra..
  • Although
    Igen nagy részük itthagyta a Conan-t tudatommal. Magam részéről arra számítottam ha ingyenes lesz visszajönnek. Majd kiderül.
  • Although
    Meglátjátok :) Arról az időröl beszélek amikor még több száz fős ganker guildjaik voltak és több is. Mikor nagyjából kijött a bori kb 2010 tavasza. Lehet most visszajönnek erre a szerverre meglátjuk. Most nem tudom milyen a fury, fénykorában az oroszok uralták ezt elég jól tudom még 2009-ben :). De akkor nagyon de nagyon sokan voltak. Meg azt tudom legnagyobb ganker guildok az Aquilonian oroszok voltak tudatommal, de nem részletezném. Most úgy jó pár hónapja nem annyira figyelem a dolgokat ezen a téren.
  • ricsaj
    Although te nemtudom hol játszodtál eddig, mi eddig is szét basztuk az oroszokat, anélkül hogy 6 EU guild fogta volna 1más farkát.
    Nem véletlen van már csak 1 orosz guild furyn.
  • Palinko
    5 kor de remélem most is csak 1 órás lesz mint múltkor
  • bloodwarden
    Igen a fekete sereg több mint 2 éve működik, és nagyon jó hangulatú raideket, HM Khitai instákat szoktunk csinálni. Pl: legutóbb yahkmart pucér karikkal toltuk végig. Kép van fent a fórumunkon
    Nincsenek feszes szabályaink, meg DKP rendszer sem szerintem ezért is működünk jól.
    Egyébként T1 után is van élet, w1, w2, w3-at rutin szerűen toljuk, most Keeper és Toth Amon's a nagy kihívás, az első 5 boss-t már sikerült megcsinálnunk. Van olyan csapat aki rendszeresen minizik.
    Mennek a shard farmok,elkezdtük az IBIS kardok craftolását, 4-et már legyártottunk. Közben szépen fejlődik a városunk is.
    Részemről a pvp nem nagyon tud lekötni, ha gyilkolós kedvem van inkább elmegyek headshot-okat osztogatni a Bad company 2-ben.
  • gseldon
    A köcsög FunCom-nál még mindig 15 dollár = 15 euró?