Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
szerintem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha Ass-t akarsz fizess elõ... Valamit valamiért, ezzel is csábítják az elõfizetõket!
Ám több helyrõl olvastam,hogy az elõször fizetõs MMo-k ingyenessé válásuk után lettek igazán sikeresek! D&D Online is így járt, amint ingyenesek lettek megugrott a játékoslétszám (pedig amíg fizetõs volt majdnem teljesen kihalt a D&D) és állításuk szerint soha annyi pénzt nem kerestek az ingyenes D&D-vel, mint amikor még fizetõs volt! Érdekes dolgok ezek4
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
★ 汤姆 李
És te?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Úgylátom kicsit magas lóra tettél ezzel a "t2 semmit nem ér" mert elõször elég lesz 1:felhúzni a karaktereket 2:t1-et megszerezni ami ugye kell a továbblépéshez.Na ez is már idõbe fog telni és addigra lehet egy jó kis társaságunk akik vagy megállnak vagy befizetnek.
Én így látom a dolgokat és szerintem így lehet egy jó guild mert akik nem fognak befizetni azok is jól érezhetik magukat és maradhatnak hasznosan a guild-ben,craftolhatnak,várral foglalkozhatnak vagy bármit kihasználhatnak az ingyenes játék lehetõségeibõl és a számomra fontosabb eseményeken(Wpvp,siege) ottlesznek.
Item Shop lesz pvp gear lesz,f2p játékos is leverhet majd prémiumost imo😄D
★ 汤姆 李
Viszont ellentmondás van abban amit írtál.
Azt írtad hogy f2p miatt elég magyar lesz, de az f2p játékosok nem jöhetnek se khiai instázni se t2be szóval azzal sokra nem megyünk.
Az a T2 meg nem lesz ám rossz mivel freesek max T1-es armorba lesznek(persze ha nem pvp gear-ért húznak).De ez nem rossz ötlet funcom-tól mert így rá lesznek sokan kényszerülve.
Nagyon sokan összetennék kezüket majd ha lehetne T2-jük😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amivel a khiai insták probléma nélkül mennének és ami köré lehetne gyüjteni 1 olyan külföldi közösséget aminek nem jelent akadájt a t2(mármint az ibis miatt, más értelmét nem tartom a raideknek, mert gyenge itemeket adnak).
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azt,hogy a mostani trial-t lehet e majd folytatni ott ahol amelyik szerveren vagy azt sajnos nem tudom.Karakter átvitel se biztos,hogy létezni fog továbbiakban de US szerverrõl EU szerverre biztos nem lehet még a prémiumosoknak sem.
Próbálgasd addig tortage-ban a f2p class-okat ott ahol vagy(barbár,ToS,demo,guard ezekkel tudsz csak kezdeni ha f2p gamer leszel) és ha lehet folytatni majd akkor esetleg ott maradsz ha nem akkor átjössz az új szerverre és kezded egy már "ismert" karakterrel.
★ 汤姆 李
Mert én ilyen yakhmar meg Kylikki t1 armorban nem igazán tervezek játszani.
Fegyverekre ugyanez a kérdésem
★ 汤姆 李
Age of Conan: Unrated ez lesz az új cím és nyáron lesz elérhetõ digitálisan mint F2P
★ 汤姆 李
szerintem csak tortage free ,nem?(vagy hogy hivják a kezdö helyet, nem emlékszem pontosan sry)
én nem látom sehol hogy free az egész game.
nem használja kombónál sem, pedig mind 2 kezébe pakoltam fegyót. meg meg sem jelenik csak az agyikben.
Eddig túl jelentkezések voltak(kackac), de azért nem bánjuk ha tényleg volnának jelentkezõk.
A terv az volna hogy olyan guildet hozzunk létre aminek legalább a magját magyarok teszik ki(ez legalább 6 ember kéne legyen). Akikkel lehet menni instázni is. Úgy gondolom ha ez megvan akkor jó esélyekkel indulhatnánk az újszerveren.
Valaki mondta ma hogy nem lessznek playerek mert ki hagyná ott azt a kariját amivel évekig szopott?... Példának mi simán otthagyjuk és furyról még sokan mások is, arról nem is beszélve hogy f2p lessz a játék úgyhogy játékosban nem lessz hiány.
Ja amúgy cence elõkerülhetnél.
Amúgy melyik szerveren kezdtél karit?
De jobban tetszett az a pár nap amíg 2méterenként lehetett valakivel harcolni😊