12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9616 Persze az Aquilonian még jelentős számban vannak. -
Although #9615 Hm Személy szerint azt gondoltam az összes örült alig várja ezt a szervert. A hivatalos forum meg csak megerősítette ezt nekem. Végül meg teljesen új emberekkel van tele?
Az rp-sek miatt teljesen más okból "sírtam", személy szerint velük szeretek játszani sok okból. De mára lényegtelen mert csak nagyon keveset láttok. Többek közt amit tomy lee is ír. de ez van :) -
#9614 Ja igen ez szopás F2Playerként nem tudsz unlockolni üres sloton.. igyaztán kénytelen vagy kitörölni 3ból 2karaktered és így unlockolódik 1 üres slot ahol kezdhetsz új karaktert.
Egyedül jöttél? -
#9613 Nem pont ezt mondtam annak idején?
Amikor Although sírt az RP-sek miatt.
Meg senki nem állította hogy "pro pvp szerver" hanem "blood and glory" és nemcsoda hogy nemtudnak játszani a játékosok 80%-a újonc.
Nálunk is volt olyan hogy már majdem 30szintü volt mire kiderült hogy nemtudja hogy kell kombózni, aztán megtanítottuk és aztán majd belejön.. -
Tomy Lee #9612 Mondjuk nem tudom mitől lett az új szerver "pro pvp szerver" mert,hogy a játékosoktól nem az biztos.Őrület mi van ott.Ennyi nubot egy rakáson régen láttam:D
Global chat-et már 10-es szinten kikapcsoltam.80%-a nem is tud játszani de még pve-t sem nemhogy pvp-t.Komolyan röhögtem párat itt magamban és töröltem karakterem.
Fury nagyon jó lett most,hogy elment sok idétlen ember az új szerverre.Remélem mindenki ottmarad új szerveren akik átmentek mert így olyan érzésem van itt most furyn mint a régi Aquilonia -
#9611 lol mi az hogy a guild bankból nem lehet kivenni? most vágtam be 8 silver, ricsi kiveheted a 4 et amivel lógok. -
#9610 miért nem enged karit csinálni az uj serverre? 3 karim van -
#9609 5 silveres bag free playernek megad mindent? vagy még marad korlátozást és olcsóbbat kell venni? -
Tomy Lee #9608 Van AoC wiki de angol,magyar oldalt még nem kerestem nem tudom létezik vagy sem.
http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki -
#9607 Én kérek elnézést. Van ezekről valami leírásféle? -
Tomy Lee #9606 Class 12 van,az a 4 amiről tudsz archetype ezen belül van a 12 class -
#9605 Letöltöm a játékot, egy próbát sztem megér, de eléggé fura, hogy csak 4 class-ból választhatok. -
#9604 Crom-on csináltam egy barbárt Eszterlanc néven de ha máshova menjek még most szóljatok! -
Although #9603 Amúgy ne hogy azt hidd a mini vagy a borderes pvp könnyebb. Ezek az emberkék nagyjából éjjel nappal gyakorolnak :) Nekem eddig 4-7 volt a legjobb amit el tudtam hozni :D Általában 1-9 de volt már 0-19 is :D -
gseldon #9602 Amúgy engem is, elég béna vagyok PvP-ben, mondjuk eddig nem nagyon volt rendes 1v1 csatám, mindig 2-3-an ugranak az emberre. Rohadék elbújós barbárok, meg assák mindig kinyírnak szinte, a caster lelassít, nem érem utól, eddig csak egy rangert sikerült kinyírnom :D -
#9601 hát néha feltekernek amúgy elvagyok :D -
#9600 Tudom, hogy ott van, de akkor nekem csak 4-et ad. -
gseldon #9599 Ja és, nem kibővíti az inventoryt, hanem hozzáad egy második lapot, laponznod, hogy lásd, az is ott van arrafele :) -
gseldon #9598 Nekem is csak 8-at ad a full 16 helyett, mert free vagyok, de 8-at ad rendesen. Be kell húzni a bag-ot az inventorynál jobb alul található slot-ba ahhoz, hogy működjön (nem a karakteren van a slot, ahol a páncéldarabok, meg egyebek, hanem a tárgylista alatt jobb alul). -
#9597 Nekem is onnan van 16 slotos bag-em de mikor használni akarom nem ad + slotot. -
gseldon #9596 Ne haragudj, hogy beleszólok ebbe, nekem sem teteszik alapesetben ez az iszonyatos gank-elés, de jelen esetben erre a szerverre ez jó előre és kihangsúlyozva be lett jelentve, hogy ez lesz. Miért jöttél ide, ha tudtad, és nem akarod ezt? Nem szégyen PvE szerveren játszani, ha az jön be jobban, főleg, hogy ott is van szervezett PvP, amit mondtál, erre kijelölt "szigeten" (minigame PvP). -
Tomy Lee #9595 Nekem van vagy 20 claim de bag az nincs közte.Érdekes régen mindig volt.Muszáj lesz megvenni de Palinko már kiokoskodta,hogy jutunk hozzá gyorsan anélkül,hogy ottmaradnánk kezdő szigeten;-) -
gseldon #9594 Nincs claim-elhető 16 slotos bag-od? Nekem a trial accounthoz járt snow mammuth-al együtt (majd csak lvl40-től). -
#9593 1. mapon hogy kell zsét farmolni? bag elég drága van kb 60 rezem lvl 17 en :D -
vzajcev #9592 xp-farm -
#9591 nem tudom miért nem lehetett ezt a pvpt másképp megoldani, pl csak annak kijelölt szigeten, vagy kihívásos módszerrel... -
gseldon #9590 Sergeant néven van egy guard-om az új szerveren, lehet friend listára tenni engem is :) -
Although #9589 Skilleknél van lehetőség ctrl+ adott skill azt hiszem resetelni ha meggondolod magad újra konfigurálhatod.
Igen kell gyomor hozzá. Én mindig nevettem rajtuk. Szánalmas bandának tartom ezeket. De hát végül is ez egy kegyetlen világ. :) Szóval vissza kell vágni mi is azt csináltuk. persze anno Drutar mondta mindig ők lesznek többen, ha vadászol rájuk, még többen fognak rád. De hát ez van :) -
#9588 emígy Palinko -t lehet friend listára tenni -
#9587 Mégse olyan töketlenek? Csak összehozták az új szervert. -
#9586 gusztustalan egyébként ami megy. csordába verődnek és vadásznak az emberre. white sandsre is csak éjjel megyek ezentúl... -
#9585 miért akarja mindenáron leresetelni a skillem mikor a plusra megyek? jár az valami hátránnyal? én csak növelni akarnám -
gseldon #9584 ma indult asszem. -
#9583 uj serverröl valami hír? májusra igérték ha jol emlékszem :D -
#9582 láttalak az előbb, de már kiléptem. -
Kuen #9581 salmaa -
#9580 Van szerver! -
Adjunktus #9579 Szeva Torzonborz!
Te mindenhol ott vagy wazze?! -
Tomy Lee #9578 Szerver uppp -
#9577 kipróbálni csak így érdemes aztán ha megtetszik max fizetsz is érte.