12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Grr1234
    The awakening I nevű questet próbálnám megcsinálni, de van kb. féltucat lvl9-es mob, akiket nem tudok megölni. Próbáltam mellettük elosonni hideal, de simán észrevettek. Help me. :p
  • ricsaj
    Na megvan az első cheater... 1DT aki néha 2kezes kardot is használ noescapehez és felrugáshoz.
  • Grr1234
    Megtaláltam. :O
  • benioh
    Van az csak te még nem tudsz rolla ^^
  • Grr1234
    Hogy tudok pontot rakni climbingre meg hidera?
  • ricsaj
    Most jut eszembe benioh te is mondtad hogy jössz az új szeróra azt sehun sámli?:p
  • ricsaj
    Jah maga a class erős, DE akik jó asszák voltak azok abbahagyták, nagyjából csak a rerollos noobok vannak asszával azokat meg lelehet csapni.
  • benioh
    Ugyan az mint volt.. (avoid or die)
  • Nuclearity
    amugy valaki tud vmit mondani sin ről? még mindig op pvp ben?
  • Tomy Lee
    Itt nincs ilyen chat sajna.Legtöbb magyar a crome szerveren van fekete sereg guild-ben.Ott biztos találsz sok magyart!
  • ricsaj
    Nem teljesen magyar de itt vannak a magyarok írj rám: Tormentor.
  • Nuclearity
    hmm shift+bal clicre nem történik semmi :S
  • titani
    thx
    magyar csati van az uj szerveren ? vagy hogy lehet oda belépni ? / hun ?
  • Tomy Lee
    shift+bal klikk
  • Nuclearity
    van vmi auto loot v gyors loot a gameban? v csak clickeljek mindenre?
  • Tomy Lee
    Ott van egy kis fej mikor belogolsz a karaktered mellett balra.Arra klikk
  • titani
    üdv
    hogy lehet karaktert törölni ?
    nincs rá gomb
  • Nuclearity
    ahogy néztem gateawayre beenged de tovább nem (hisz frees vok, de gateawayra minden frees mehet... :d) karim még nincs nemtom mit töröljek h legyen helyem
  • ricsaj
    Elvileg eltudsz menni a khitai területekre viszont a régi rész korlátozva lessz ugyanúgy.
    Ha bent vagy írj rám: Tormentor
  • MrStokes
    Jah, tenyleg, lol.
  • Palinko
    barbár.....
  • Nuclearity
    de nekem megvolt véve abe még anno mikor kijött, akkor én most szabadon jövök megyek free-n avagy csak gatewaybe tudok menni miután frees vagyok?
    rage-n kezdenék ha tudnék :D
  • ricsaj
    Ha megvetted a kieget eltudsz menni khitaiba.
    A premiumosoknak is megkell venni a kieget ha nem volt meg.
    Melyik szerón kezdessz karit?
  • Nuclearity
    jaja, venni fogom a fáradtságot és kitörlöm azt a 4 80 as karit amim van, csak hogy megnézhessem (csakmert ugye 2 kari slot van ingyenbe). Más meg hátha kiprobálta, neadja isten olvasott róla valahol és tudna válaszolni. Mindenesetre köszi a válaszokat
  • MrStokes
    Free-nek csak 4 class valaszthato: PoM, Guard, Demo, meg meg 1 ami nem jut most eszembe.
  • böröczk
    f2play-eseknek is meg lehet venni a kiegészítőt?
  • tusken
    ezekre a kérdéseidre te is választ tudsz adni magadnak ha belogolsz és veszed a fáradságot kicsit körül nézni
  • Nuclearity
    és ugye 2 kari slotot unlockolhatok, tegyük fel az egyiken van egy Hoxom ami ugye nem free kari, ha unlockolom azt, azzal unlockolom a karit is esetlegesen egy másik szerveren? avagy csak az adott szerverre unlockoltam a karimat? :)
  • PsyhoApu
    Azon vagyok:)
  • Although
    Tudod használni alapból és érdemes használni egy billentyűt a fegyver váltásra. A különbség a specializáció a feat táblán. Például guard ellen érdemes használnia wreck armor-t mindenképp. Annyi az egykezes specializáción a wreck armor hatása növelhető például. De amúgy próbálgasd a dolgokat és meglátod.
  • Grr1234
    Melyik szerveren vagytok?
  • PsyhoApu
    Kezdő vagyok lenne egy kérdésem. Barbár karaktert indítottam, a kétkezes fegyverhasználat lesz a cél. Skilleket már ad, viszont van egy olyan kérdésem, hogy kell e valamit még megtanulni hozzá, hogy két fegyverrel tudjak gyilkolni? Vagy csak simán berakom a kezébe a két fegyvert. Valamiért ez nem megy, lehet simán bennem van a hiba.
  • Although
    Hú ez jó kérdés. szerintem nem, szóval az havi díjas rendszer. Bár nem 100%. ez érdekes kérdés. De biztos megoldották.
  • Nuclearity
    hm, akinek megvolt eddig a Rise of godslayer annak megmaradt az és ingyenes? mármint beléphetek a többi részre is nem csak gateaway to khitaira? vagy aki anno megvette annak lofasz a seggébe aztán fizessen megint?
  • ricsaj
    http://dynabyte.nl/zoeken#price%5Bmin%5D=0&price%5Bmax%5D=2000&q=rise+of+the+godslayer&sort_field=r&sort_dir=d
  • ricsaj
    Sok instába nem lehet bemenni, és az új részek amit a rise of the godslayer tartalmazott azt a mostani free playereknek is megkell venni.
    De ezzel szemben teljes játékélményt nyújt a játék. Kérdezd Palnikót, ő is velünk játszik és eddig semmiből nem maradt ki.
  • bgabor
    Sziasztok!
    Mosthogy free to play a játék, de a free játékosok csak a játéktartalom egy részéhez férnek hozzá, hogyan kell ezt elképzelni? A legszebb, legjobb városokból, helyekről ki vannak tiltva a nemfizetők, vagy hogy?
  • tusken
    hiába volt rp szerver ugy probálta védeni a szervert a funcom hogyha pl white sanden sokat sirtak belogolt ott 1 gm és mutogatta magát ennyi történt amugy meg olyan szar volt indulásnál az egész hogy saját guild társad is piros volt és támadható
  • Although
    Aqu rp server votl és úgy emlékszem az elején még védte az rp szabályokat a funcom. Nem úgy mint később. Így nehéz elképzelnem de te biztos jobban tudod ha ott voltál. Nekem később volt altom de akkor elég normális volt egy rövid ideig.
  • tusken
    ami most a b&g szeron van az volt az aqulionián is a játék indulásakor