Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is csináltam új accot de hol az új szerver már jöhetne igazán.Ha estig nem lesz kezdek furyn játszani
★ 汤姆 李
De nem enged még mindig be,neked töltõképernyõnél nem váratott meg?Fél órája vacakol itt most:/
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
★ 汤姆 李
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Engedte unlockolni a 80 rangerem meg a 80 ToS is és a Fury serveren vagyok, pedig nem itt voltam és ezek nem free karakterek.
intro - the first 5hours of gameplay
early game
mid-range
end-game
Rise of the Godslayer
Palinko - Nem usa szerverrõl semmilyen módon nem tudsz karaktert áthozni és BaG szeróre se lehet vinni majd karikat. A többire mint eddig is fizetõsen de lehet karikat átvinni
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Felmentem Study resspadhoz ott kapásból levágtak.. ha ez nem volna elég nem lehet onnan resspadot váltani és ha felkellsz nem kapsz shield of the risent. szóval ha valaki más is behal ott akkor /setoption limbo_window 0 és go mini.
Csak az elsõ 5óra kontentje. Tortage foglal annyit.
Amikor indítod a játékot belehet pipálni mit töltsön le, ha nem akkor is letölti amikor majd arra jársz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nálam main Barbár lesz(nem kevés idõt játzszottam barbárral szal nem vakon futok neki) alt pedig Demo(ha már ranger nem lehet lesz full dps demo😊
★ 汤姆 李
tamarin cuccba meg egyenesen félelmetes dps.
amúgy tetszik benne hogy gyorsan üt gyorsak a stunjai, de még nem éreztem rá, de szerintem ezt kezdek^^
Nem tudom mire lehet képes 1 Ibis sword-al Desecration ágon mert ha így üt azért nagyokat akkor lehet jó még pvp-ben is.
Az,hogy tesztszerveren kikapsz egy olyan karakterrel amit még nem igazán ismersz az nem jelent semmit.
Próbáld ki,megyünk majd lvl60+ minit és ott már úgyis látni fogod milyen is pontosan.Én nem ismerem DT-t.Ha meg nem tetszik majd kezdesz mást,nagy kaland😊
★ 汤姆 李
Khitai instákba T2 raideken nem tudnak tankolni.
AGE OF CONAN, HYBORIAN ADVENTURES
LICENCE AGREEMENT AND LIMITED WARRANTY
IMPORTANT - Please read this Licence Agreement carefully.
★ 汤姆 李
Ha így megy tovább megin HoX leszek....
★ 汤姆 李