12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Witcher
    Beszorultam egy sátor alá és nem tudok sehogy kijönni, már nem emlékszem hogy ilyenkor mit kell nyomni, ha valaki megmondaná megköszönném!
  • Bigblind
    Átmennék, de amiket freeként lehet indítani egyiket se szeretem, itt meg van egy assám úgyhogy maradok.
  • Nuclearity
    igen ott nem, egyedül a Rage serveren van low lvl pvp megint (megy a hent ezerrel :) )
  • Bigblind
    Furyn vagyok, Tortage-ban a szigeten. Létezik hogy ez már nem PvP zóna? Egy playert se tudok betámadni, pedig anno itt mindig gankelések mentek!
  • Nuclearity
    jaja ragen vannak most rengetegen.

gseldon, a gond az ,hogy anno sem látták mig már késő nem lett sajna, mindenesetre sok sikert nektek, és remélem nem olyan pvp arcok vannak ott mint a Run or Dieba, ahol első dolga volt gipsz jakabnak elfutni a viz közepére, v kifutni a zonából is :D
  • Solid Snake
    Köszi!
  • Although
    Szerintem s legtöbb furys a rage-re ment, bár talán van olyan aki maradt. Legkorábban ősszel indítok egy altot ott :)
  • Solid Snake
    Valaki tudna ajánlani nekem egy magyar guildet a Fury szerveren? Vagy valakit aki most lesz 20-as vagy a felett és tudnánk ketten menni! Fury szerveren vagyok: Barbár lvl 19 Grendon!
  • gseldon
    Merem remélni, hogy a mostani jobb lesz, bár a régivel nem volt tapasztalatom. Remélem a vezetés rövid úton és kertelés nélkül eltávolít minden oda nem illő arcot.
  • Nuclearity
    ah, csodálkoztam is, hogy hogy abe nem hírdet már.

de szeretném megjegyezni, hogy ettöl a régi még fail volt egyes emberek miatt sajnos
  • gseldon
    Na ne mondd, képzeld újra van. A Run or Die (aminek tagja voltam) egyesült vele, így minden Run or Die tag most Deathwish tag (én is).

és megvan a honlap/fórum is : www.thedeathwish.com
  • Nuclearity
    melyik? van 2 asszem :D
  • Munszu
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a pvp szerveren van-e már magyar klán?
    Mert akkor majd az érdekelne. :)
    Vagy tudni-e arról, hogy van-e?
  • Nuclearity
    o.O

Ageofconan.com semmi zászló nincs, regelsz azt kész

és nincs deathwish (ezer éve nem is volt) az egy jó kezdet majd kezdet után failek sorozata volt mig be nem zárt.

most a Run or Die-t viszi a rage szerveren.
  • Kreeder44
    lrtem köszi szépem
  • gseldon
    EU kliens is van. Én is alig találtam meg, regelj egy új account-ot, csak a nyelvválasztásnál (zászlócskák) a honlapon brit angolt adj meg, ne amcsi angolt. Ezen múlik hova regelsz, beszarás különben, sehol máshol nincs opció, hogy megválaszd, legalábbis én nem találtam.
  • Kreeder44
    sziasztok csak usa cliens van vagy még régen én csinátam rossz accountot? :D előre is köszi :D
  • gseldon
    Alig találtam meg a topikot vagy a 3. oldalon, kicsit aktívabban elvtársak :)

Ricsaj: a deathwish-nek mi a honlapja? nem találom sehol, pedig munka közben (helyett) nézegetném.
  • Nuclearity
    abe, minek csinálsz pve klánt egy retkes pvp serveren?
  • Nuclearity
    sőt 1:43 nál már a khitai cimborája is ott van :D
  • Nuclearity
    megy neki perfectül a weapon switch pvp közben :D
  • tusken
    az arénában dual wield fist weaponnel nyomta az öreg ,amugy meg 2h
  • Nuclearity
    örökzöld :)
    http://www.youtube.com/watch?v=OBGOQ7SsJrw
  • gseldon
    Alacsony szinten szerintem a két egykezes sokkal jobb (gyorsabban ölsz, kevésbé sérülsz), legalábbis tortage nekem azzal sokkal gyorsabb volt, szinte 0 leállás két harc között, most meg a guardian-el például sokszor kell megállni pihenni (rest).
  • Although
    Nem mondanám :) Bár most talán a berserk jobb de tankok ellen szerintem a két egy kezes jobb. Nagy különbség nincs. Egyébként engem sose izgatott melyik a jobb sokáig a dual wide volt a jobb akkor is berserket használtam.
  • tusken
    A barbár tényleg rossz két 1kezes fegyóval ,esélytelen kis dmg? (pvp)
  • MrStokes
    Interface options-ban lehet beallitani automata loot-ot. Nekem mindig az elso ezt megtenni, gyulolok klikkelgetni :D
  • Nuclearity
    vannak no lifes emberek. abe tegnap log outnál kaptál el. sry de muszáj voltam menni, 6 ra miskolcon kellett lenni... meg holnap is QQ
  • Palinko
    lol az mi a rákot csinált :D 44 et alig húztam be
  • ricsaj
    Na itt már megvan az első 80as.
  • Nuclearity
    lol
  • ricsaj
    LoL azt hittem te vagy a Kouta elhajtottam a bús picsába mert azt hittem hogy te szórakozol:D
    De a asszának is kombós vagy castingtimeosak lettek a CCi
  • benioh
    Facepalm.. Amúgy melyik szerveren indítottad?
  • Nuclearity
    hát jah, marad a guardian, vmi fag elvitte a nevem.. szóval maradok AoCos nevemnél Kazuonál :D
  • benioh
    Azzal is béna lennél..
  • Nuclearity
    hmmm, miota van comboja a barbár CC-knek? o.O
    egyre jobban izgatja afantáziám a sin...
  • Grr1234
    Megoldottam, jó parasztosan lefutottam őket. :D
  • Nuclearity
    még elötte van mikor arias után kell sunnyognia ^^
  • Although
    Azt hiszem az az a quest amikor a tetőről kell figyelni az eseményeket keres egy létrát és mász fel ha jó helyen vagy beindul a video.
  • Nuclearity
    huzd fel fullra a hidingot