12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Igen az epic jelenti az "mmo" módot, páran azt hitték a normál is az. Nem a normál az solo mod. Tehát az epic az group de jobb a drops is. Engem nem zavart sose a gankerek hülyesége. Sőt még láttam az igazán fajsúlyos ruszki gankereket is. Na ők viszont nem futottak el ha mi voltunk többen se. Inkább az hogy a globalt is szétbarmolják, meg sok rp-s barátom elment miattuk. De ez van. Lv80-on nagyon jó tud lenni ez a játék. De én szeretem az egész játékot. Hozza a világot a questjeivel. :) Mikor belépek FoTD vagy conalh valleybe az egy külön élmény mindig:) És tényleg tökéletes a pvp rendszerre. És jó a pve tartalom is. És Khitai mint pve önmagában nagy kihívás, mégha túl grindelős is lett. El kell jutni odáig. Pvp szerveren biztos nehéz.Szóval ez egy barbár világ :)
  • foxxi
    Csak egy pöppet értettél félre. Soha életembe nem játszottam AOC-ba pvp szerveren! Persze, nem véletlen. Amikor még bétáztam, már akkor sejthető volt, hogy kb ilyen "rendszer" alakul ki. És nem is sokat változott/tévedtem, igy eleve nem is indítottam karit pvp szerón.

Én csak a visszaolvasottakra, más oldalakon panaszkodók véleményére, "reagáltam". Ami kb az, amit írtál.
  • Sunrider924
    A tippet kosz, nem sok ez a fajta pvp hanem marhara idegesito, es a napi taposomalom(melo) utan inkabb szorakoznek. Van mas mmo amiben szinten van pvp szero es azon 3 evet huztam le, de ott legalabb egyedul is visszavaghattam 2 ellen is. Most javitson ki valaki de lvl 23as guardiannak milyen cc-je van? es ezzel szemben a lvl 10+ demonak? Nem tudom igy mar ertheto amit kifogasolok? A sok 2 emberes majom nem probalkozna ha nem tudna biztosan hogy eselyem sincs visszavagni. Valahogy az elmult 3 napban mindig azt lattam hogy meele karikat szopatnak.
    Mas: az epic beallitast en is probaltam de mivel nem igazan kopik a mobok hpja ugy gondoltam oda inkabb komoly csapatok kellenek, en meg eddig maganyos farkaskent probaltam
  • Although
    Hidd el ha a furyn vagy az nem olyan rossz! Van jópár rp guild meg más normális azok soktak vadászni az ilyen ganker majmokra. De ez tényleg kemény játék. szerintem a rage-re nem menj ha a fury is sok. Évekkel ezelőtt sokkal rosszabb volt, nagy sereg ruszki megállíthatatlanul csinálta ezt. Mára jobb lett. És az Aquiloniás rp-sek is mint Galadh ott vannak szóval mivel pvp vedd fel a kesztyűt és úgy néz ki egyedül nem redemes a csapatban vadászó gankerek miatt menni tehát group és válaszd az epic belépést oda páros gankerek nem mennek mert a mobok sec pec kinyírják őket. Ez egy ötlet.
  • Sunrider924
    A velemenyeddel egy baj van csak, azt sugallod hogy te mekkora kiraly vagy mar mert teged bezzeg nem tudnak szopatni. Elmeselem neked mit lattam 2 napja: egy high lvl tokfej gankelte a kicsiket ahogy a varosbol kileptek, aztan 5 percel kesobb ugyanaz a high lvl tokfej azon kapta magat hogy 6an fogjak korul, nala is nagyobb szintuek, es az egyik jatekos akit korabban begankelt ott verte szet a pofajat 1 vs 1 , mert a tobbiek gyurube fogtak oket es senkit nem engedtek kozbe avatkozni. A baj csak annyi hogy ezt igy nem lehet rendszeresen megcsinalni....
  • foxxi
    Annyi játékkal kéne játszanom hogy ne legyek az hogy; ammár fizikai képtelenség ( meg időbeli is )
  • Solid Snake
    Az áruló mindenhol jelen van
  • Solid Snake
    Sztem.még mindig az lenne a megoldás a PVP szervereken, ha lenne olyan funkció hogy éppen be vagy ki kapcsolható legyen a pk.
    Így lehetne nyugodtan haladni, vagy aki vállalja azt hátba vágják bárhol és bármikor. Persze ez csak szigorúan magánvélemény.
  • foxxi
    Mindig is ilyen volt, nem tudom miért vártatok mást?! Az idegrendszer megörzése érdekében ott a PvE szerver
  • Sunrider924
    Tegnap mar nem idegesitettem magam, gondoltam megprobalok haladni kicsit, questelek parat, hat a forgatokonyv a szokasos, mobozok, jon a kemeny legeny, kinyir. Ok, visszamegyek-megkeresem-elfut, ez van ok questelnek tovabb, visszajon es tamad, na mondom mivan, elokerult a gerinc? hat meg veletlenul se, odahivta a kozelben levo klanos demo haverjat... Na itt kicsit felhuztam magam es beirtam globalra hogy mi a velemenyem errol a tipusu pvp-rol, jott is az iv hogy milyen bena meg ilyenolyan vagyok, nembaj probaljunk questelni. Kicsit szerencsetlenul sikerult a pull, 3 demonkutya jott egyszerre de megis megoldottam volna erre feltunik szembol egy masik 2 emberes bagazs, mar tamadnak is...
    Rezignaltan veszem tudomasul hogy itt a Furyn tenyleg ez szamit pvp-nek ha az ember letszamfolenybol lenyomja a low hp-n levo masikat. Aztan jott egy 80as !! farok, odaallt elem hogy jol lassam ki o es milyen fasza mountja van es oneshotolt.
    Roviden es tomoren a Fury/Funcom egy kalap szart er....
  • Nuclearity
    re, ne vedd magadra, korrigálom, engem az zavar, hogy mindenkinek akkora arca van, azt mikor oda kerül a sor beuszik, zonánik, ez idegel fel, hogy 2-5 szintel nagyobb is, ütösebb gearje is van ő is kezdeményez, és mihelyst (sry ha J :P) nyerésre állok, beugrik a vizbe. ez idegel fel, akár 2-3 vs én. A questelőket meg annyira nem izgatom, nem izgatnak, ezért szoktam kb WS elején állni :)
  • Although
    Egyébként akkor lesz durva a dolog ha 40 vs 40 ember üti egymást. Bár általában a gankerek nagyon sokan szoktak lenni. :)Meglep ha nem találkoztatok még nagy terepen kóborló bandákkal. :)
  • Although
    Ez nagyon ook :)
    Igen mi is ezt csináltuk.:) Itt egyébként tényleg nem kell sírni ebben igazad van, a funcom előre elmondta ez ilyen szerver lesz. Akinek nem veszi be a gyomra, nem megy oda. Meglátjuk mennyi ember vevő erre. Remélem elegen, hogy a Funcom ne zárja be mert talán a Furyn ez után lehet a bomlott elméjűek nélkül pvp-ni majd :)
    De egyébként igen ez amit én is mondok és a funcom legnagyobb hibája. Hiába csinált egy nagyon jó játékot véletlenül se szólnak semmibe bele a norvégok.
    És azért teljesen érthető módon az emberek többsége úgy gondolkodik mint Sunrider924, pláne ha fizet is érte.
  • Witcher
    Ja sorry, most látom a privit!
  • Witcher
    Ja igen a klán neve Armageddon, szólj majd hogy kit ill. kiket kell majd invelni!
  • Tomy Lee
  • Witcher
    A klán már megvan, csak be kell lépkedni aztán eldöntitek ki legyen a leader!
  • Tomy Lee
    Az a jó minél több alt kari is jön nekem is lesz 2 altom majd egyszer!Régen is így működött.
    Tank is kell azt úgy intézzük majd,hogy legyen.Úgyis találni fogunk magyar játékost aki guardot kezdett.Este megcsináljuk klánt most én se vagyok még gép közelbe amin van conan meg Vcajcev sem
  • Witcher
    Mi mennénk ketten, több karival ha nem gond! Egy assa, egy tos, egy necro, meg egy pom aki elég fullos építész is, és szeret b.szakodni a klánnal is, ha neked nincs kedved hozzá.
  • Sunrider924
    Valszeg az a gond hogy nem volt klanom abban az idoszakban, es amugy is az a jatek, ami nem ad egyenlo eselyeket a jatekosok kezebe az ugy fos ahogy van. Miazmar hogy a demo ket kilometerrol ki cc-z a villamlos loszarjaval es kozbe dotol meg minden en meg ott szopok a root vagy stunban es kb ez minden amit csinalni tudok? Gondoltam jol meglepem es oda charge-olok dehat ujabb csalodas, nem tudok cc-bol charge-olni...
    Azt meg nem tudom mire velni, hogy barbar akart ramtamadni, szembefordulok vele, knockback-et kap tolem, aztan meele dot-ot, le is ment a hp-ja 30%ra sajat hp 70% folott es fatalityvel kivegez egy utesbol?? ennel nagyobb baromsagot...
  • gseldon
    Egy sztori tegnapról:
    Field of the Dead első táborában épp, hogy friss 40-es karival próbálok questelgetni, amikor egy 4-5 szinttel magasabb hox, meg egy ranger legankel quest felvétele közben (miközben beszélgetsz, és nem tudsz semmit csinálni). Ezt eljátszák még vagy 4-5-ször, én birka módjára tűröm, egyszer csak megunják alapon, vissza sem ütök, nincs nálam se pénz, se tárgy, nem vesztek a halállal semmit. 5. eset után kapok egy tell-t a hox-tól, hogy kegyet gyakorolnak és mehetek (sic!). Egész eddig nem zavart semmi, ettől viszont eldurrant az agyam és most már én támadtam, ekkora pofátlanságot! Szerencsére elég nagy guildben vagyok és voltak még mások is (kicsit messzebb) az instance-ban, akik jöttek, mikor hívtam egy kis segítséget. A következő 20 percben nem hagytam a rohadékokat békén, addig csináltam, amíg fel nem adták és elteleportáltak...
  • gseldon
    Nekem is guardian-om van, és nem könnyű a low lvl pvp az tuti. Mindenki leüt. Tényleg az van, amit leírtál, de mivel tudtam mire számítsak, ez engem nem zavar. Váltok instance-ot, hide-olok (guardian is tud) és odébbállok, hívok valakit a guildből és akkor jól visszagank-eljük a rohadékokat, na olyankor én is egy szemétté változom és addig nem hagyom őket békén, amíg el nem futnak szégyen szemre, csak úgy, oktatási célzatból :)
  • Sunrider924
    Hat veled ellentetben en nem tudtam mit vallalok. Lehet felfogni akar sirasnak is, de amit a jatek pvp-nek eroltet az valojaban aljas es pofatlan gankeles, 2 vagy 3 vs 1 stilusban, es a respont kozeleben, mert ugye attol kemeny valakinek a nadragjaban, ha a figyelmetlen delikvens kilep a respontrol mielott felgyogyulna teljesen es leesik rola a shield of risen es maris hatba lehet b..szni. Olyan hogy 1 vs 1 az kb nincs, a tamadas mindig akkor jon amikor mobozok es mar fel hp-m oda, akkor bator a ranged es a demo is, vilagos nem? Ha neadjisten eszreveszem hogy tamad es rafordulok, akkor belehatral a folyoba es eluszik... De a legszebb amikor megis 1 az 1 ellen menne es jon meg egy eros pista aki kotelessegenek erzi hogy beszaljon ellenem, es halistennek van 10 szint kulonbseg is a javara, az meg nem vigasztal hogy megkapja a criminal flag-et. Szoval ez nem pvp, a sok idiota verpistikenek kedvezni meg hosszu tavon bukas...
    Jah tudom, alacsony szinten a guardiannal tempest agon kell szopni, hogy majd a nehez pancel viselesevel esetleg nem fog elpicsazni minden hatbatamados goreny...
  • gseldon
    Kicsit ezt most magamra vettem, nem értem miért gond az, hogy én PvP szerveren is csak akkor akarok PvP-zni, amikor nekem tetszik. Nem mindig vagyok abban a hangulatban, hogy oda-vissza gankeljük egymást egy idiótával respont közelében. Valamikor csak menni akarok a dolgomra, és igen, ekkor én magam is megyek úszni, meg futok a fight elől.
    Nem sírok, és tudom, hogy mit vállaltam, amikor a Rage-re jöttem. Tudom, hogy vesznek el a tárgyaim, a pénzem, valamikor jól esik másokat irtani. De az én szabadidőmről van szó, és ha éppen akkor nem akarok pvp-zni, akkor nem fogok. Ennyi...
  • vzajcev
    Köszönöm a választ, és élni fogok a lehetőséggel
  • Although
    De ez megint tipikus magyar dolognak tűnik. "ricsaj gyerek nem kevert volna bele".. Nyilván nem tudom részleteiben de gyanítom ebből a tiszta magyar guildból lett a probléma hm. Kár ezért.
  • Although
    Azért ricsajnak rengeteg nemzetközi ismerőse van, akik sokat segítettek neki. És azért 24 embert csak magyart nem tudom de nehéz lesz pvp szerveren összeszedni. Rengeteg jó fej nem magyar van a conanba. Kár így bezárni a kaput. Meg azt mondom a pve-n mehetne de a Fekete sereggel ott nem lehet versenyezni ők tényleg jól és elegen is vannak meg benne szoktak lenni az első húszba is. De sok sikert!
  • Tomy Lee
    Ment is volna ha a ricsaj gyerek innen sg-röl nem kevert volna be és hagyta volna,hogy kezdjem építgetni a magyar guildet furyn.Nem részletezem ezután mik történtek.

Kedves vzajcev és mindenki aki fury-n játszik én is még mindig szeretnék egy magyar társasában játszani és olyanok is akik már vagy 1 éve játszanak de csak akkor jönnének vissza ha van 1 rendes magyar társaság és engem nem érdekel ez a nemzetközi szarság bocsi a kifejezésért,hogy legyen FR,Török,angol wietnámi mittudémén kik a guildban hanem csak magyarok.

Mindenki akinek ezek a dolgok megfelelnének azok vagy itt vagy privátba jelezzék.
    Összes T1 instát ismerem ha odajutnánk,fel tudnánk állítani jó taktikát Wpvp-re és nem ragaszkodom a leader ranghoz.Nyugodtan bevállalhatná más is.
  • vzajcev
    #9496 "Csináltam egy guild-et aki akar jöjjön.pm itt vagy játékban:Wultar
    guild név:Hun Lords
    szerk:fury szerveren van csak az jöjjön aki marad fury-n,ty"

Nem találja a kereső a klánt, és a megadott játékos nevet sem
    Pedig jó lenne magyarokkal kalandozni/pláne ha még sg.sek is/
  • Tomy Lee
    Azt mondják nincs ott bori,meg csak 1 karakter lehet és nem tudom min megy még a vita valami khitai farm bug valami ilyesmi.Az biztos,hogy húzzák le az új szervert de nem tudom igaz e vagy sem lehet nem kell erre figyelni csak úgy megjegyeztem miket írkálnak global-ba fury-n
  • Nuclearity
    keveseb content?
  • Tomy Lee
    Furyn is rengetegen vannak jelenleg sőt kezdenek visszajönni sokan miután rájöttek mi a francért kezdjenek el elörlől mindent egy kevesebb content-el rendelkező szerveren:-)
  • empie
    Bővebben itt találsz leírást: http://www.virtualgame.hu/
  • Tomy Lee
    /stuck vagy /unstuck már mindenhol működik
  • Nuclearity
    path of asura :D
  • Torzonborz
    "patch of aura" ?
  • Witcher
    Na mindegy marad a patch of aura! Azért köszi a hepet! :)
  • Witcher
    Egyik sem vált be.
  • Although
    Vagy guggolás és ugrálás. :)
  • Although
    Személy szerint kilépés újra belépést használom