12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • benioh
    Senkise mondta ,hogy te megtudod csinálni.
  • Nuclearity
    érdekes, megtudom neked mutatni, hogy elnyomom a butcher-t aminek a végén van a sebzés hogy ha be skippelem te nem kapsz be sebzést, de én elbukom a staminát :D
  • ricsaj
    Nem a skillezgetéshez van az egér.. hogy lootolsz nélküle?
  • Bigblind
    Hogy lehet beállítani hogy az egérrel mozgassam a kamerát, és ne kelljen lenyomni hozzá a jobbegeret? Billel akarok skillezni nem kattingatva.
  • benioh
    Hidd el valahogy biztos lehet mindet ,ha már a pillart is belehet az is a végén sebez..Sosem az volt a lényeg ,hogy animáción belül mikor sebzel.
  • Tomy Lee
    Hát azért mindenki nem hiszem,hogy megtud venni olyan 7000 FP-t 16-17 ezer forintért mert ugye kb ennyi a fullos szett fegyverrel de lehet még keveset is mondtam..
  • Nuclearity
    az animáciot ja, de egyes skilleknek az animácio végén van a sebzés, szal nem minden combot lehet skippelni!
  • Nuclearity
    hol a gond? te is megveheted :Ð
  • benioh
    Jah de skill-t hálistennek nem tudnak venni ,addig no problem. :)
  • Bigblind
    LoL itemshopból lehet pvp cuccokat venni?? Ez mekkora szar húzás a funcomtól! Minden kibaszott idióta pvp cuccban fog rohangálni! Így teljesen értelmét veszti a pvp!
  • lordbalu
    thx
  • foxxi
    climbing
  • lordbalu
    Sziasztok! Nem tudjátok melyik képességgel tudok létrára mászni?
  • ricsaj
    kezd a faszom kilenni itt... eddig mindenkit megbasztam, de 80on a köcsögök megvették itemshopból a pvp cuccokat...
    Ez az ami furyn nem zavart viszont itt nagyon bassza a csőröm..
  • benioh
    Te csak az animációt szakítod nem a kombót magát...
  • ricsaj
    én is megszakítom.. combo skipnek hívják. és ha jól csinálod akkor bemegy a sebzés^^
  • tusken
    én bevallom férfiasan ,nem tudok lenyomni pvp ben 4-5 kombot egymás után de még ha macro nyomja helyettem akkor se pedig spéci bill meg egerem van, pve ben semmi probléma a kombozással de pvp ben folyamatosan megszakitom a mozgással
  • ricsaj
    De én még a castereknek is kitaláltam volna valamit.. úgy mint a Black and White első részében. Egérmozdulatokkal lehetett előhívni a különböző varázslatokat
  • ricsaj
    ... nemhogy egyiknél sem tüntettél volna el..
  • tusken
    nem hogy a meleeknél tüntették volna el ezt a kombozást
  • ricsaj
    Jah most kb minden idióta rangerrel volt, de a ranger csak addig erős amíg nincs ruhája az ellenfelének...
    Na jó tisztelet a kivételnek ismerek olyan rangert akire azt mondom hogy tényleg jól játszik, mert 3man nem bírtuk elkapni.
  • Bigblind
    Erről jut eszembe tegnap beloggoltam a 63-as rangeremmel és leesett az állam, eltüntek a combói lol! Régebben voltak a lövésekhez combók! Ennyire primitívvé tették a rangert? Idáig is könnyű volt vele játszani akkor ezután!?
  • ricsaj
    Rangerrel is jól kell mozogni, mert ha nem akkor kb 5mp-ig nem fog élni nagy szinten...
  • Hentes75
    Nekem se megy a rohangálás közbeni skill nyomogatás.Most a 60-a rangeremet viszem tovább.Azzal nem kell fotkosni az ellen körül.Az való nekem.
  • Hentes75
    Nem a játék az életem,sajnos.Napi 2 óra game aztán finis.Én se veszek 20 gombos game padot 18k-ét,se 16 gombos egeret 17k-ért.PVP-ben béna vagyok.Csak mozatott a probléma más,hogy tudnak ilyen jól játszani.Hát így ajánlották nekem is a linket.
    Ekkor derült fény mindenre.Gamepad + egér+napi 8 óra game és ennyi. :)
  • Although
  • ricsaj
    Na ja én is szívesebben játszanék gamepaddal, de azért ilyenre nem költenék jó pár ezer killt szereztem anélkülis.
    Normál 2ezer Ft-os billentyűzetet körbe bindeltem és máris kb nyerten +15 gombot ami kézre esik.
  • Nuclearity
    mondjuk ugy akkor, akinek egy játék kikapcsolodásra van, annak elég és megfelelő a billentyüzet is. aki ebben éli ki magát, ill a játék az élete, annak meg elengedhetetlen a keypad :P
  • Although
    Például hentes75 egész biztos a beírás alapján :)
  • Although
    Nem nem írta el én is gondoltam rá vannak olyanok akik használják néhányan feltűnően gyorsak :) Perce lehet billentyűzettel is nagyon jónak lenni. De szerintem van aki használ gamepadot :)
  • Although
    Aww. Sure nagy előny lehet. De pár szász kills-t összegyűjtöttem ezzel a hátránnyal is :)
  • Nuclearity
    ezt ugye te se gondoltad komolyan... :)
  • foxxi
    Gamepad???? Ezt ugye elírtad?
  • Hentes75
    Game pad+egér alkalmazás nélkül pvp-nek neki se kezdj,mert esélyed sincs.Akkor menj pve-re instázgatni,ott csak egy helybe kell nyomogatni a skilleket.Dög unalom.
  • Hentes75
    Cozzano assa kollega videói között van billentyűzet kiosztás,mozgás közbeni skill használat.Skill használat sorrendjét,buildeket is felsorol.Az assa összes harcmodorát talent kiosztással együtt részletezi,szájbarágósan. Ez a lényeg.Mindig mozogj az ellenfél mögé.Akkor meg se tud ütni.Vegyél 20 gombos game padot+16 gombos egeret.Arra is van videója,hogy milyen game padot,egeret használ,milyen bill.kiosztással. Minden gombra más skill kirakása.És te leszel a pvp király.
    Bocs.De nem bírtam máz ezt a pvp elleni sírást.
    http://www.youtube.com/watch?v=mVqFN22owRM
  • vzajcev
    Inv. Grendon, vagy írjatok be nevet, ha van fenn most valaki
  • Tomy Lee
    Ma meglesz a magyar guild-unk furyn,tudunk majd egymásnak segíteni sőt ismerek 1-2 vezért így meg se fognak támadni 1-2 nagyobb külföldi klán tagjai ha fejed felett ott virít majd a saját guild nevünk.
    De megkérdezhetem,hogy most egyáltalán vagy valamelyik guild-ben?
  • Although
    Ez nem unbalanced!!!
    A tanknak nehéz páncélja van eszedbe se jusson utána szaladni jól láttod. Én a barbárommal nyírtam már ki így 1vs1-ben tankot. Ez tökéletes így!!!
    Figyelj. Én a Hyrkás votam nem sokan voltunk akik szeretük a pvp-t de páran csináltunk Nem vagyunk a cromosok szintjén pláne nem a furysokén. De láttam egy gyereket ott aki bármilyen karival kinyírt. Legyen az tank vagy hox vagy más volt hogy lv75-sel is pedig nem vagyok tök béna. egyszerüen jól csinálta. Figyelj Sunrider ez nem egy könnyű játék! de pont ezért jó mert ha nem adod fel akkor sokkal tovább élményt ad mint a wow szerű tömegjátékok. Csak sajna úgy néz ki a 2.6-os patchel a Funcom tett egy lépést a tömegjátékok szintje felé.
  • Although
    Nos igen. Így is fel lehet fogni. Az egész rossz s ezért nem jó. Itt a cromon a minik szintje elég magas mondhatni. És tele van olyan emberekkel akik nagyon gyakorolt pvp-sek. És nem gankerek de ugyanúgy nincs esélyed ellenük. Egyszerüen ez nem egy Wow szintű szar. Itt kell gondolkodni milyen karaktert építesz fel, mi megy jól neked és kell gyakorolni is és bizony ha assád van akkor ténylegesen gyorsan kell mozogni. Ha mágusod akkor sem árt ügyesenek lenni, és még folytathatnám. nekem eszembe se jut leszarozni akkor sem ezt a játékot amikor 0-19-el jövök ki egy miniből. Egyszerűen tudom vannak emberek akik nagyon jók és vannak akiknek ez az élete. Személy szerint nekem nem. Sőt én azt élvezem ha sokkal nehezebb ellenfelek ellen játszok és véletlenül egy 4-7-el is ki tudok jönni a miniből. Az elképesztően jó dolog :)
  • Sunrider924
    Okes , lehet tenyleg felreertettem, mint mondtam globalra is hasonlot irtam es jott is a gunyolodas meg okoskodas ezerrel. De tudod mi a baj? Az a baj hogy egy assa 4 szint tavolsagbol is kinyir 2 tamadasbol, az a baj hogy nekem guardian-al ugyanaz a stamina kell a futashoz is mint a tamadasokhoz ergo ha ugy dontok hogy utanszaladok annak aki beprobalkozott nem lessz staminam kombozni/blockolni, es meg sorolhatnam. Ez az ami miatt a jatek unbalanced, es baromira nem hiszem hogy ez a heavy pancel viselesevel meg fog valtozni. Ja es ez ugye pvp jatek, minden jatekos a leginkabb OP karit fogja tolni, a legkisebb ellenallas elve, ugyebar. Aki meg azzal jon hogy milyen forradalmi a combat rendszer, annak annyit uzenek, Severance- Blade of Darkness, amikor ez a jatek kijott a Funcom sehol sem volt....