Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A destiny quest(( Ez egy szinteken átívelõdõ történet a saját történeted, persze ez minden esetben ugyanaz, mindentõl függetlenül 😊 )) az solo. A tortage például alapból két részbõl áll egy solo és egy multi a nappal a multi az éjszaka a solo. Itt kezdõdik a te saját történeted. Alapvetõen van egy pár solo dungeon de nem túl sok. Az egyik nemrég jött ki a refuges ez nagyon erõs és mókás megtûzve egy hasonló logikai labirintussal, ami hasonló fejtörõ elé állít mint a DA😮-ban a hidas dolog 😊 Azt mondanám amíg eljutsz lv80-ig addig a denisty quest tud lenni egy solo élmény. Maga a térkép terület az normál és epic fõleg a régi rész. Így a normál belépés az egyedül kihívás igazából tehát a questek jó része solo.. De a játék során úgy is találkozol pár normális emberrel is akikel aztán már group területeket is meg tudtok nézni 😊Nyilván az igazán jó dolgok az ostrom eventek, estleg ha szereted az rp eventek, bár már nincs olyan sok mint régen, és persze a raidok. 😊Remélem nagyjából minden benne van amire kíváncsi voltál. Aztán meg a Godslayerrel kijött Khitai szintén alapból solo és az már igazán komoly kihívás legalábbis jelenleg még. És it tudsz factionok hoz is csatlakozni amik solo szinten is, juttatnak hosszabb távon epic cuccokhoz. Szóval igen élvezhetõ egyedül is 😊 Jó ideig 😊

lwb
Egy noob kérdés: mennyire támogatja az AoC a solozást? tudom, hogy elméletben van, de életképes hosszabb távon is?

Palinko
nah még nincs blood and glory, megpróbálok kérdezõsködni a hivatalos fórumon hátha
ricsaj
Habár tényleg felszínes a dolog, de azért mindenki oda van a vanityért.
http://imageshack.us/photo/my-images/839/viledjswifepicture110.png/

Mondjuk lehet ma alapból a netem szar mert mást is alig tölt be<#szomoru2>

De a conan még mindig nagyon jó és jobban is fut a gépemen mint régebben.<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ricsaj
Nemtudom mirõl beszéltek, nekem 900al jött a patch és 1 deka laggom nincs

Biztos nagyon sokan szedik.Péntek este,hétvégén még rosszabb lesz:/

Nem tudok skillezni olyan lagom van:C

Torzonborz
ez a launcher mindig ilyen tetves fos lassan szedi le a cuccokat vagy csak most hogy sokan rákattantak ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ok sorry. Nem konkrétan ez az egy dolog, de most jött ki. Épp volt összvisz néhány dolog amit kinéztem az elmúlt egy évben, nem játszok sokat meg nem is sokfélével, És mindenhol azt látom hogy egyszerûbbek és egyszerûbbek lesznek miközben egyre csili vilib dolgok jönnek ki, a tartalom végletekig egyszerûsödik mélység kezd eltûnni. Még a komolyabb kategóriákban is mint az rpg, és egyre könnyebbek lesznek. Így egyre többször gondolok rá elõbb utóbb a Funcom is erre az útra lép. Mivel a verseny erre fogja kényszeríteni. Aztán nekünk végül nem is marad semmi 😄

ricsaj
Nemtudom mit kell 1folytában sírni... ki mondta hogy tovább és tovább butítják. Ez várhatóvolt amikor már sokan kezdenek túl lenni rajta akkor eltörlik a kulcsot, mint BRCben is anno.
Köv hónapban befejezik T4et és kapunk 1 új raidet is szóval ideje túllépni rajta hogy a belépéshez is kulcsot kelljen szerezni.

Hát emberek a világ változik, ezt tudomásul kell venni. Friss info nem kell Leviathus keze már a T3 raidhoz. Ettõl féltem az f2p és a várható wow-s és egyéb könnyû játékok hoz szokott népség kedvéért szép lassan lejjebb vesznek mindent. A végén a khitai is könnyebb lesz. Persze a HM dolog az marad, meg láttam már HM verziót a wing3-ra is az se rossz. Érdekes kísérlet lesz, a funcom próbál több embert szerezni és vajon azok akik ezt azért szerették mert nem egy könnyû játék volt azok mit fognak lépni. Nyilván a Hard mode és az hogy az igazán jó cuccok ott vannak az egy darabig mûködik. De ha Paikangban ahol eddig néha két npc is elég volt hogy cromhoz küldjék a karimat, ezután majd szuperhõs lesz nos, akkora Funcom is mehet az EAworse után.

Én lehet maradok amúgy Fury-n(elég nagy elõnnyel indulnék neki egy új karakterrel mert nem kevés goldot tettem félre még anno cés azt most fel tudnám használni meg a többi sok mindent).Szerintem ezt az unlock bugot fixálják nemsokára úgyhogy ajánlom mindenkinek,hogy küldjön másik accountra amit szeretne!
Meglátjuk milyen lesz az új szerver de valami indulás infot dobhatnának..

Azt írtam?Nem is vettem észre,mondjuk írok ma össze vissza nem csak ittXD

black ring citadel,80-as insta csak

Palinko
rajongó vagy ventillátor 😄
BoneDragon
Fan? 😊

Palinko
mi az a BRC?
Éjjel megpróbálok bemenni BRC-be ha oda is beenged az nagy fan lesz😄D

Elmondanátok miért enged 4 karaktert unlockolni a régi accountomon?Itt játszok a full t2-es karival a full pvp5-ös assa-val😊))
Nem fura ez így?
Minden karakterem a fury-ra került különben magától o.O

De ha békét akarsz csinálsz, egy karit a Cromon és gyakorolod a miniben a pvp-t a cromon szinte éjjel nappal mennek a minik nagyon tele van. Mondjuk igaz nincs level nyolcvanas karid. Bár lehet már alacsonyabb levelen is megy sõt biztos.

Palinko
még f2p elõtt próbálgatam assát most barbárt kell indítanom de úgy döntöttem hogy kivárom a szervert. elméletileg valami test live üzemmódban megy (gondolom csak fizetõseknek) és amint jónak ítélik megkapjuk mi is. remélem legkésõbb holnap 😊
nézd a Blood and Gloryn egy karaktered lehet a másikkal próbáld ki valamelyik európai szervert csak ha lehet ne a lengyel/oroszt 😊 Az oroszok a legrosszabbak tapasztalatom szerint köztük van a legtöbb ganker, az a baj nem csak a saját szerverüket használják. 😊 De a spanyolok se nagyon maradnak le tõlük.

Sorry elfelejtettem a smileket <#hehe>

Palinko
jah csak ami kéne nem 😄
Eu szerverek a németek meg a crom meg a fury meg az orosz lengyel is 😊És azok mûködnek 😊

Csak válaszoltam 😄DD

Palinko
nézem a fórumot:
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=168445

itt azt írják az eu szervereknek elérhetõknek kéne lenniük, de mégsincs bag, ez most hogy?
Torzonborz
most mi van , semmi ilyet nem mondtam 😛 csak látom nagyon felpörögtél .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egyébként aláírom az EVE online az biztos jobb 😊)

van egy skill menu ott tudsz pár dolgot állítani. A többit a rendszer automatikusan csinálja szintenként. Legalábbis akkor mindig add hozzá értékeket, még nem jöttem rá mi alapján 😄

😄 vannak de itt elég automatikus rendszer és más is 😊 Annyi kapcsoló, perk meg minden van épp elég az is és ez mmo 😊

Na sikerült azt a 2 karakterem unlockolni akiknél nincs ott a pénzem:C
Gondoltam küldök csomó pénzt az új accomra de ez eddig nem jött be.Material meg sok cucc mondjuk van elküldöm azokat.
Vagy megprobálok most törölni és ujat unlockolni hátha:/

Van Conan-ban 8 attribútum? Mert ha nem akkor nem is érdekel!!!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak a magam béna módján próbálok segíteni. Tudod, szeretem ezt a játékot. Ezt legalább nem butították le. Ahoz képest hogy mmo nagyon jó. Most néztem a Skyrimet és hát többet egyszerûsítenek mint kellenne. Szóval ez egy kuriózum ebbõl a szempontból.

Torzonborz
látom elemedben vagy <#vigyor>

lv80-tól kapcsolható de elvileg bent kell legyen a menuben felül. inaktivan végig kéne tudjad nézni. Néz végig mindent amit lehet 😊

egyébként ez a dupla ténylegesen ugrik is tehát a karaktered elugrik oldalra. Relatív sokat használom pvp-ben. De a conanban nagyon erõs a mezõny még a Cromon is mini(ezek minijátékok így a cromon is tudsz pvp-ni 12 ember signál egy ablakban és bekerülsz a játékba)-ben nem sokat segít nekem 😄 De nem is vagyok egy nagy szám 😊 csak élvezem 😊

Palinko
ez érdekesen hangzik a 18 lvl alatt eddig valahogy nem találkzotam ezzel 😄DDD
folyamatosan azt jelenti õ az AA rendszert is nagyon ismeri.

Olyan szinten például ha dupla irányjelzõt nyomsz a billentyûzeten(bal jobb elõre) akkor evade értéket add hozzá a dologhoz 😊 És ez az AA rendszerben fejleszthetõ 😊

Tehát két oldal van az AA rendszerben egy a pve-re a másik a pvp-re s a középsõ beszámít mindkét dologban. De majd látod.De ricsaj az nagyon profi. És tomy lee is jobban érti mint én szóval õk majd elég sokat segítenek neked ha együtt lesztek nyilván ricsaj fog a legtöbbet mert õ folyamatosan van.

Az akkor jó, nem csak statikus csapkodás van! Mikor jön már le a maradék 2 gb???? <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nagyon kezdõ MMo-s vagoyk! Most, hogy a Steamen vannak ingyenes MMo-k kipróbáltam ezt a Forsaken Worlds-öt és még csak 10-es szintû voltam, de egy másik játékos megtámadott (szerencsére õ is 10-es volt még), de lenyomtam, úgyhogy nem jött be neki a dolog...<#nevetes1>

Kell igen egy kicsit hasonlít ebbõl a witcherre 2-re. nem elég, hogy állsz egy helyben, különösen pvp-ben, persze számít a class is. De meg lehet szokni ahogy a witcher 2-t is 😊

Palinko
a pve rész utánit leírnád kérlek számomra is feldolgozhatóan? 😄
Annyi a lényeg a conan megkülönbözteti a pvp és a pve részt jelentõsen az AA-ban tehát érdemes kis idõt szánni a perkek meg képességek tanulmányozására.

Palinko
úgy próbáltam, hát nem akart, pedig régen furyn voltam. lehet városon belül az volt a gond, de ha jól emlékszem városon kívül is volt próbálkozás és nem akarta 😄
nah de mostmár megvárom a bagot és csapatás 😄
Az akkor nem Ganker, hanem Görény!<#smile>

Harcrendszerhez jól látom, hogy kell egy kis ügyesség, vagy ez csak a látszat?