12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #9816 Szerver megy is -
Tomy Lee #9815 Update Notes 2.7
-
Tomy Lee #9814 Oké köszi,meg Raid Call szobát nevezd majd át légyszi ahogy beszéltük! -
#9813 Ez huzamosabb ideig nem maradhat így, free playerek ide vagy oda! Erre ők is rájönnek majd hogy mekkora baromság ez a goldlimit! Pontosan ezek miatt amiket írsz, ez olyan szinten kibaszás a free playerekkel hogy sokan emiatt fogják majd abbahagyni! A többi korlátozással semmi gond nincs, ezzel az egyel nem értek egyet!
Ja ha lesz szeró megyünk majd epicen itemeket farmolni a kis kariknak, majd írj rám hogy neked mire lenne szükséged! -
Tomy Lee #9812 Azt már nem csinálhatják meg:)
Gold limit még mindig rossz mert most is van olyan item amit 2 goldnál többért kéne áruljak de nem tudom mert nem kapom meg érte az összeget.
Meg ha majd recept is esik mit csináljak vele,nézegetem esetleg majd így gold limit-el:( -
#9811 Na jó remélem nem, hanem inkább feloldják a goldlimitet! -
#9810 Biztos javítják a bugokat, és mostmár majd tényleg csak a free karikkal lehet tolni! -
Tomy Lee #9809 Oké köszi.Patch info még mindig nincs fennt forumon,szokásos.. -
#9808 17:30 körül ha minden igaz. -
Tomy Lee #9807 Mikor lesz szerver?Megy már régóta a leállás? -
#9806 Na jön a 2.7, kíváncsi vagyok hogy most mit nerfelnek lol... -
Tomy Lee #9805 Aki a fury-n játszik az jöhet ám hozzánk nyugodtan Enslave guild-be.Több éves múltal rendelkező guild,T2 vár.Pár nagyobb külföldi klán-al instázás nem lesz gond mivel régi jó hírünk miatt szivesen fognak vinni minket. -
Tomy Lee #9804 Ha régen hozzáadtam volna kieget acc.-hoz úgy ahogy írtad akkor rendben lenne esetleg de így ez bug -
Tomy Lee #9803 Soha nem volt meg a kiegészítő nekem -
#9802 f2p játékosként is megkell venned a kieget ha khitai karit akarsz kezdeni.
Tomy neked megvolt már Rise of the Godslayer gondolom, ezért csinálhattad, kétlem ilyen bug lett volna, vagy igy bebugzodtál volna, :P -
Tomy Lee #9801 Igen,f2p játékosként semmiképp nem indíthatsz.Nekem a régi fizetős accountom miatt sikerült mert bugos lett.Volt pár karakterem különböző szervereken de mikor jött a f2p és szerver összevonás akkor minden karakterem automatikusan a fury-ra került de volt 2 olyan köztük aminek ugyanaz volt a neve mint ami a furyn már valakinek volt és magasabb szintü így ingyenesen átnevezhettem a 2 karakterem viszont a karakter slot is megmaradt plussz a 2 free slot-ot is megkaptam tehát van 4:-)
Mindehez hozzátársult ez a khitai kari indítás is ezek után,hogy megoldottam a 2+ slotot.De jó kis bug,tetszik:)
Tegnap vagy 3 órát táncoltattam tortage-ban a kis Khitant,ezt a keleti táncot nem gyengén megoldották játékban:D
-
#9800 Fura, mert en is neztem, de nekem F2P-kent nem enged Khitai karaktert inditani. -
Although #9799 Azért ne izgulj vannak akik extrák nélkül is elég jók :) -
Tomy Lee #9798 Itt erről írnak némi okosságot Link
és itt Link -
#9797 reinstall talán?
sajnos nem találkoztam még a hiba jelenséggel igy jobb öteletem nincs :S -
seifer1213 #9796 Hello!
Légyszi valaki tudna már segíteni???
Elindítom a játékot(már patchelve is van) és csak egy üres fekete képernyő jön be meg a kurzor semmi más. Kilépni is csak alt+tab-al tudok.Előre is köszi a segítségeket! -
Tomy Lee #9795 oké köszi! -
benioh #9794 Gateway of Khitai ,ha jól tudom f2p játékosoknak is elérhető és mivel itt van a destinys npcjük nyugodtan csinálhatsz sárgákat is. -
Tomy Lee #9793 Tudja valaki esetleg,hogy Khitai karakterrel tudok majd fejlődni,destiny questeket csinálni F2P játékosként?
Mert nekem enged khitai karaktert indítani de ha a területre nem mehetek akkor hogy lesz ez vajon? -
#9792 Na nekünk is valami ilyesmi van azzal a különbséggel, hogy nekünk bejön egy ilyen hegyes zászlós háttér is, meg megy a zene, de mi is csak alt tabbal tudunk kilépni. -
#9791 Van igen. -
seifer1213 #9790 Hello!
Kellene egy kis segítség! Elindítom a játékot(már patchelve is van) és csak egy üres fekete képernyő jön be meg a kurzor semmi más. Kilépni is csak alt+tab-al tudok.Előre is köszi a segítségeket! -
Although #9789 Van internete? Általában ha nincs kapcsolat akkor csinál így :) -
#9788 Kellene egy kis help! Öcsémnek nem indul a Conan! Felpatchel bejön hogy start, rákattintok és nem jön be a funcom logo meg semmi ami nekem beszokott, hanem bejön egy ilyen üres hegyvidékes képernyő alatta megy a zene, de semmilyen opció nincs,még odáig se jut el hogy kéri a felhasználónevet meg a jelszót, alt tabbal tudok csak kilépni! Már felraktam a legújabb drivereket semmi változás! HD5770 videókari, 2 magos inteles 3 gigás proci, röhögve kellene futnia. Ötleteket előre is köszönöm! -
benioh #9787 Lehet én emlékszem szarul de a barbárnak mindig is volt wreck armor kombója.. -
#9786 más ha 80 van egy targeten, meg más ha 1 ;) -
#9785 de az armor minuszok kibaszott sokat érnek.. lásd BS. -
#9784 na látod, az is több mint a kb semmi stat. :) -
#9783 nem igazad van, mert 80on ahol mindenki tele van AA-val az a 3,5 sec root 1sec root... -
#9782 nem egészen, egy armor csökkentés nem = 3-5 sec rootal. :) -
#9781 Jah viszont levesz az armorból szóval majdnem ugyanott van. -
#9780 hmm, érdekesen lett a barbáb megoldva, már rootja sincs knock back után... -
gseldon #9779 Odaállsz a zsák fölé és nyomogatod az U betűt? :))) -
#9778 Igazad van, erre nem is gondoltam! Csak idegesített hogy állandóan nyomva kell tartani a jobbegeret. Van egy pár gamma ahol ezt be lehet lőni, ha érted mire gondolok. -
#9777 hát másse ha az animácio végén ad csak sebzést. :P