Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit keres?

Nemcsak ellenõrzés van! Most nem a patcherrel indítottam, hanem az exe-vel (ami kiírta, hogy valami hiányzik a futáshoz) és ellenõrzés után el kezdett szedni valamit, ami 2,5 Gb-nyi adat! Azért gondolom, hogy lehet, hogy valami kimaradt az instalból és lehet ezért voltak futás problémáim!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De fû nélkül el fog futni 3Gb-al is jól a régi rész simán igazából a Khitai zabálja a memoriát

Nem tudok válaszolni de az ellenõrzés ne izgulj az csak a winyon fut 😊

32 bites

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak azt nem értem, hogyha valamit nem szedtem le hozzá, akkor hogy a bánatba tudtam már vele már játszani???

Legalább 4GB kell.

ah 3gb 😞

hát igen, a kinézettel sose volt baj.

Ez sajna nem 4 magra van úgyhogy csak az órajeled számít de a te gépeden gond nélkül kéne fullon fusson! 32bites?

Valami probléma akkor nálam van, mert ennek a közelében sincs a grafikai színvonal még maxon sem....

Dreamworld

De ez az igazi talán volt már de gondoltam újra benyomom 😊

Kiderült, hogy valamit hiányolt és most elkezdett szedni 2,5 gb-nyi adatot, úgyhogy most várok, hátha így már jobban fut majd.

Egyébként meg egy 4magos gépen, 3gb rammal, ati 5770-es kártyával ne fusson már rosszul (Witcher 2 patch után is jól futott, pedig az még szép is!)... Árnyékokat már így is kikapcsoltam, jó ötlet, füvet kikapcsolom és meglátom

Dreamworld 2.1

Kb így kellene kinéznie fullon ez a gatewayben készült.

Próbáld ki minimumon is úgy is elég szép csak nincs fû.

Nem tudom nekem nem egy gyors gépem van Core2dou 2,4 de hamar végigmegy az ellenõrzés kb 2perc .
Ma csak egy lagom volt, ez nagyon jó. Nem tudom más mmokban van e, ebbe szokott lenni. Én minimumon nyomom. És kb. 30-40fps van általában.Igaz így nincs grass de lemondtam róla.Az a gond a dreamworld tényleg szép lett de most azt mondom el lettem volna nélküle. Majd veszek még 4Gb ramot ma már tényleg nem akkora pénz és úgy jó lesz.
Úgy tudom 32-eshez minimum 4Gb 64-hez 8Gb kell.

Játékon belüli nem kevés lagról már nem is beszélek

Ez a játék most tényleg minden indításnál végigellenõriz mindent (mind a 18 Gb-ot...Veryfiing resource Data?)?

Mert egyrészt kummalassú, másrészt meg kicsit unalmas ezt mindig végigvárni....

*percen

Hát azért lehet a Funcomnak kellene gondolkodnia egy olyanon , hogy elkülöníti a pvp vl 0-5 és a 6-10 kategóriát lassan. Mert ha most az újakat összeereszti a régiekkel akkor abból csak kedv letörés lesz legalábbis a minikben. Nem tudom mi a helyzet a fury de it a Cromon hegyni ember szaladgál 17k kills vagy 20k-val vagy többel. És ez csak a crom. Vannak akik folyamatosan nyomják. Szóval ezt már többen felvetették. Talán nyár végén ezen gondolkodhatnának. Most kevesebben vannak a nyár miatt de õsszel mikor megint sokan lesznek és mégjobban mennek a minik akkor ez nem biztos rossz ötlet. Személy szerint nem zavar mert mindig is jobban szeretem a nehezebb oldalon állni mint azon ahol elit pvp-sek vannak. De a többség nem így lesz ezzel mikor kettõ perszen belül húsz halálnál jár meg fogja unni.

lolSL
one moar

Palinko
top 4. ek vagyunk most már ne agyjuk fel 😄
Mr_no_NaMe
gyohohoho akkor lehet kicsit felpakolom. Lejátszottam az elsõ hónapot, azóta ott porosodik a polcon.
Palinko
kijött a free to play 😄
Mr_no_NaMe
Mi történt itt? Nagyon felpörgött a topic 😊
Palinko
lvl 5 1. város
Úgy értettem, hogy hányas szinten és melyik területen?

Meglesz, csak még töltikézi a 20-60-as playfieldeket!

Palinko
jaja írtam nevet is (Slythug) fel lehet venni!
Te hol jársz Crom-on?

Palinko
kicsit késõn van 😞
Az biztos szerintem most én is felugrok megnézem mi van a többiekkel 😊

Akkor valamit félreolvastam! Mindegy, amúgy se szeretek konzervdoboz lenni (Guardian), hanem inkább sérülékeny, de nagyot odacsapó karakter, így a Barbár tökéletes választásnak tûnik!

Guradian tud kétkezest is használni elég durva pvp-ben kerültem szembe olyanokkal elég sokszor ütnek rendesen.

Nyilván nem azért fizet, de ahogy õk elveszik mások kedvét, az õ kedvüket is el lehet venni! Ezek gyakorlatilag virtuális útonállók!

Normális ember nem azon van mások játékélményét elvegye.

Volt olyan is végére Galadh meg mások meg az rp guildok és más normálisak összefogtak a gankerek ellen, egy részék el is ment akkor. Gyakorlatilag ha meghatolták valakirõl hogy saját társát támadta le group ,után vagy eventeken fegyvertelen rpseket támadtak meg stb, azokra vadásztak elégé bedurvult a végére. De alaphelyzeten az ember nem azért fizet ugye.

Oké,nem is baj.
Jó ez a fury pvp szeró.F2p játékos tud guildet létrehozni?

★ 汤姆 李

jövöhét elejére irják BandG szervert ,pancserek ebben is hogy nem tudták összehangolni az f2p indulásával .

Crom-on most csak teszt jelleggel indítottam a Barbárt(másik karakterslot-ot fenntartom késõbbre más szerverre)!

Ha befogadtok egy Noob-ot akkor én szivesen benne lennék a Guildben!

Elkezdtem Cromon egy Barbár karakterrel (Guardian csak egykezes fegyvereket használhat, ha jó olvastam, így maradt a barbár), ami már 5-ös szintû és bejutottam a kezdõ városba. Harcrendszer egyenlõre fura (skillek nagyon hatásosak), viszont a játék eszi a gépem rendesen, pedig csak mediumra raktam!

Ezt egyébként nem is értettem, hogy ha a Aquilonia-ról a Gankerek miatt mentek el a játékosok, akkor miért nem fogtak inkább össze és ellen gankelték a Gankereket?

Na most mindenki a cromon lesz?
Azthiszem kihagyom inkább új szervert.Én mindenképp szeretnék egy altot ugyanazon szerveren és mind a kettõ új karakteremmel itt furyn elértem a lvl20-at most(itt hozzá kell tegyem,hogy szerintem teljesen normálisak a f2p játékosok alacsony szinten már)
Cromon,hogy menne a bori(pvp) pl.f2p játékosnak ha nem lehet menni border kingdomba vagy csak idõ limitesen?!
Hát nem tudom mi legyen.Most úgy vagyok,hogy maradok itt fury-n.Estig még eldöntöm most megyek T.underhallba pvp-re van egy jó kis group fele magyar fele külföldi😄

★ 汤姆 李

Nem futott a játék, így emlékezetbõl írtam! Mitra a 4. szerver!

Palinko
lassan alapíthatnánk cromon is egy guildet 😄
Slythug néven vagyok ott.
Strange UI3-at érdemes kipróbálni van combo ill.spelles változat installnál és alatta a "more option"-ben még sok minden jópofa dolog!!
Vagy van még 2 ami sz.tem jó:corruption 2 az új vagy az új Unchainted-hez készült FDS_UI_1.9.
Ezek mind jók de Strange3 best:-)

★ 汤姆 李

A aquilonia össze lett vonva a furyva az már nincs. Az rp szerver Hyrkania meg a Crommal. Annyi van, több magyart találsz a cromon az biztos. Aquilonia volt a pvp-rp szerver de a furysok tönkretették azt is. Így egyre kevesebben és kevesebben maradtak. Meg persze sokan elégedetlenek voltak a a pve vagy a pvp változásokkal.😊 Most reméljük a funcom nem fogja harmadszor is végignézni, hogy pár idióta miatt, mondjuk nincsenek kevesen, a többség szívjon. Mindenesetre a Crom az elég népes most, reméljük az Fury is jól fog mûködni aztán szerintem a film után újra csinálhat pár új szervert a Funcom. 😊 A játék maga szerintem nagyon jó 😊Aztán ha ráérzel a pvp-re a Cromon vagy tetszik akkor Fury vagy Blood and glory. Egyenlõre szerintem próbáld ki nyugiba a Cromon.

Felraktam a játékot és nem látok még mindig Blood and Glory szervert!

Addig is olvasgatok, meg szerintem indítok egy karaktert valamelyik nyugis szerveren (Fury kilõve egyenlõre amíg fogalmam nincs errõl az egész játékról, Asgard német nyelvû...Aquilonian mondta Although, hogy sok a Ganker, így marad a CRom egyenlõre!)

Azért a Conanban alapvetõen normális népesség van mivel nem a legegyszerûbb játékok kõzé tartozik, ezért a vérpistik zöme elkerülte legalábbis eddig. Azt hogy az f2p milyen változást hoz. Mad meglátjuk.

lwb
Kösz.