Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcher
2 éve mikor játszottam vele nagyon op volt PvP-re a demó tûz feat-en, de mikor nerfelték abbahagytam. Jelenleg mire érdemes featelni, most is a tûz a jó? Egyáltalán jó még a demó PvP-re?

Palinko
még mindég nincs magyar guild cromon a terem buláját?
Van az account oldala a conanak ott több lehetõségbõl is tudsz választani.
Ott kártyakódotg is meg tudsz adni a gamecardod van illetve létre tudsz hozni fizetési módot magadnak.

csak jótanácsként: ne végy prémiumot, míg nem látod mirõl is van szó...
nehogy ragequick legyen a vége
Palinko
jó drága mások ennyiért árulnak játékot és nem 3 hónapra....
https://register.ageofconan.com/account
Alul service opciónál "become a premium member" ha volt már accountod akkor a statusznál reactivate account 35 euroért van 3 hónap

★ 汤姆 李

Hát ez nem igaz,keresem a lapjukon azt hogy hol lehet megnézni a 3 hónapos premium acc elõfizetést és nem találom sehol:\.
Vagy ti hogy oldjátok ezt meg?
Más játéknál ott van a shopban és írja.
Most nézem hogy Mitra(deutsch) szerver,és Tortage island ahol vagyok,Piroska néven DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Érdekes hogy egész délután töltött,és most nézem csak az introt,meg az elsõ 5 órai játékrészt tette fel.
Early game,meg a többi még nincs is felrakva

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ricsaj
Melyik szerveren kezdtél karit és milyen néven?

Én még csak most ismerkedek a játékkal.Még az elején tartok mikor hajótörött lettem,és kiirtottam pár embert,meg azt a kapuõrzõt.Amugy látom a neved ott van az AgeofConan.hu-n.

ricsaj
Nincs magyarosítás. Mi most lowlvezünk furyn írj rám ha itt kezdtél karit. "Blackwarden"

Erre nincs magyarosítás? Én felraktam mindent fullra,és nagyon gyorsan fut a játék.Gyönyörüen néz ki.

ricsaj
Amúgy amit a dvdrõl telepítsz az tök fölösleg, mert még úgyis jópár Gb amit lekell töltsél, és még többet is fog foglalni a játék mert olyanokat is felrak ahova lehet 1általán nem is mész.

ricsaj
1hónapot nem éri meg venni. Én 3hónapot(~9500Ft) szoktam 1be úgy türhetõ az ára.
Ha volna pénzem hogy nagyobb csomagba vegyem úgy érné meg legjobban.
Viszont lv80 elõtt nem szükséges a premium szerintem, habár nemtudom melyik insták vannak letiltva lowlven.
classokat meg 750 FC pontért lehet venni.

Eddig 4000 körül volt. De most lehet lejjebb megy majd megnézem. Viszont vannak emberkék Mo-on akik 60 napos gamecardot árulnak nagyon jó árom vagy néz körül az ebayon vagy hol ott is lehet.

Mennyibe kerül, 1 hónapra a premium?
Nagyon drága magyar forintba?
Nincs. 😊 De próbálj szerezni dvd-t 😊 Nekem is az van 😊 Úgy a felét megúszod legalább )

f2p
Ez szerintem elég jó összefoglaló. Gyakorlatilag az f2p a teljes eredetit jelenti korlátozásokkal. Elég bõven megismerni a dolgot 😊

BoneDragon
Nincs valami torrent vagy oldal, ahol egybe le lehet szedni az egész klienst? Ez így elég gáz...

Sziasztok
Lenne egy kérdésem hogy mennyire jutnak elõnybe a fizetõs játékosok a nem fizetõsökkel szemben, fõképp pvp?
Illetve mennyire van lekorlátozva a terület,és mennyire drága ha az ember esetleg fizetni akar,és ha van olyan kb. mikért kell fizetni?
Meg hogy drága-e?..
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat,ettõl függ hogy kipróbálom-e. 😊
Nem kerül semmibe utána járni és te is okosabb leszel. Nekem volt egyszer egy elég súlyos grafikai probléma nem jöttem rá az istenek se miért. És elküldtem a hibakódokat és 2 nap múlva már jött a válasz újra kell raknia dx9-et. Ez már régebben volt 😊

Lehet, de a 4gb ram is nagyon ajánlot, de az is biztos ha a connection sebesség nem megfelelõ, akkor...
Amúgy ez a jó kis manual mert minimálisan van egy kis lore a legnagyszerûbb világok egyikérõl Hiboriáról 😊 De azért bevezett a dark fantasy legnagyobb királyának történeteibe 😊
Amit nagyon ajánlok! A kezdetekhez képest amikor teljesen idióta support volt most nagyon jó. ha belépsz az account oldalra elvileg live support is van ird le a problémádat, beszélj velük. Biztos segítenek és elmondják mi a probléma ha válaszolsz a kérdéseikre. És kiderül tényleg az internet sebbeség a probléma és azt is megmondják minimum mennyi kell. 😊

Lehet, hogy a netem nem elég jó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

*hehe minimumon 😊 De csak a ram miatt.

Ha valakinek kell egy relative jó manual.
AOC manual
Próbálom megtalálnia minimum kapcsolati sebességet
A ram az 4gB
ratgab a géped biztos bõven elég! Nekem sokal gyengébb és jól fut.

Majd ha lesz új gépem majd megpróbálom újra... most ez így nem szórakoztató!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

😞 Hát sajnálom. Épp most vagyok az acheronian romoknál. Hát nagyon sokan vannak. Ez a Crom full tele van. Nekem is sok a lag de legalább nem dob ki. Mondjuk csak tortage ennyie fullos. Persze a többi is nagyon tele van. De ez durva. Amúgy nekem 4gb al jól fut tortage. Pedig most 32-sen jobb. Nem tudom szerintem ha szerzel 1Gb az már eszméletlen sokat segít. Persze lehet az 512 kevés már ehhez nekem most 4mg bites a vonal azon elég jól megy. Még az ablakot is simán váltom 😊

Levettem mindent minimumra.... Így is rosszul fut... Így nem jó! Azthiszem ennyi volt nekem a Conan....

BoneDragon
23 óra mire lejön... 😄

Refuges

Ez az egyik legjobb solo dungeon a Conanban nemrég jött ki. A hang kicsit gyenge de tényleg mókás hely 😊

Meglátjuk!

Gyanítom, hogy azt találtam meg....<#nevetes1>

hehe 😊 A játék amúgy tényleg jó, lehet élvezni jó ideig soloba is és multiba is. Legalább minimum egy év míg megunod 😊

Amúgy van egy repair rész ha valami nagyon gond lenne. Akkor az végigellenõrzi az egészet de az tényleg lassú 😊

6995 fájlnyi patch??? Ez a Funcom nem szarral gurigázik...<#nevetes1>

Meglátod 😊

Most tölt valamit (hagyom had menjen)!

Valami patch lehet.

Lehet, akkor a 60-80-as playfieldet hiányolta (azt nem szedtem még le tudnillik)!

Olvassd el pontosan mit kér. de tusken jól mondja. Ha win7 használsz akkor próbáld végig az ikonokat.

Mindegy! Miután leszedte azt a valamit, amit most szed meglátom, hogy lesz-e teljesítményjavulás!

Nem ez nem hibásodik meg nekem sose hibásodot meg még 😊

Már leszedett 18-at (mondom már játszottam is vele ma!) erre most még hozzászed 2,5-et...

Ez valós idejú internetes játék , de az a memoria miatt van a 3Gb az nagyon a minimum bár úgy emlékeztem nekem a régi rész 2-ön is elment de lehet most jobb a 4

Játszottam ma már vele: level 10-es vagyok már... Csak kiléptem és most akartam újra visszatérni, de ez fogadott, amit leírtam!

nekemis mindig másik ikonnal indult a game mappából nyugi. asszem 3 ikon is van ott
én 19gb untam meg az elég lesz egy ideig

Nem írta, csak hogy valami hiányzik és a patcher elkezdte szedni (2,5 gbnyi, szóval nem driver vagy ilyesmi, hanem a játéknak egy része lehet)!

Vagy meghibásodott valami és azt újra leszedi... a fene se tudja...

Nekem a legújabb kártyadrivert kellett feltennem, mert mással nem volt hajlandó elindulni

Hol vagyok én még a Khitai-tól.... <#smile> Majd kikapcsolom a füvet, ha sikerül belépni (jelenleg is patchel).

Ám még egy dolog... Nálad van olyan, hogy kijössz egy kocsmából és még akkor tölti be a környezetet (elõször házakat, földet, majd végül npc-ket) a játék ?