12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9856 Nemzetközi guildba vagy? Most a héten nem voltam így nincs info-m. Várható valami közös peticio a régi játékosok által a Funcomnak? Abba reménykedek a régi hardcore és erős pve játékosok mint a fekete sereg is nem fogják szó nélkül benézni ezt a Funcomnak. Ha nagyon nagy lenne az ellenállás akkor lehet visszakoznának. Legalább a hardmod és a classok végtelenített egyszerűsítési eljárásában. Megértem kell a pénz a funcomnak de valami kompromisszumos megoldás legyen. Legalább a Khitai részt hagyják meg a régi játékosoknak szintben vagy és esetleg a HM-t hagyják békén. Ellesz a sok kis hobbit az alappal és a normál moddal is. Azt se fogják tudni, hogy van hard mode. Akik meg rákapnak azok előbb utóbb úgy is ráéreznek, ha meg nem akkor úgy is elmennek vagy ha olyanok akik nem szeretik, ha bizonyosa területeken mint Paikang, sűrűn kell resspadot használni. Mert ezzel az egyszerűsítéssel a játék legalábbis akik a pve-t tartalmat szeretik elsősorban unalmas lesz. És akkor azért fognak elmenni. Szóval remélem az első 20 pve guild a Cromon tervez valami összefogást ez-ügyben. Az több ezer játékost jelent ha ennyien adnak be peticiót azt a Funcom sem nyelheti le szó nélkül, szerintem. -
Although #9855 Készülnek a film hatására várható hobbitokra. Azok nem nézik ilyen mélységben a dolgokat mint te. Gyakorlatilag elegük van a régi játékosokból akik mindig kielemzik a változásokat. Egy kicsi igazságuk van mert szerintem az elmúlt egy évben a Conan tökéletes volt. És mégis mindig tele volt a class forum unbalanced megjegyzésekkel. Most majd nem kell panaszkodni ez egy másik játék lesz. Az tuti kis hobbitunk a wow-ból felét se fogja látni annak amiről írsz :) Legalábbis én így látom :) Más logikus magyarázatott nem látok miért nerfelik az összes dungeont is. Voltam a múlt héten a malice-be teljesen random csapattal, volt hyrkásokból és amint ráéreztünk a mozgásra végeztünk a két boszival :( Szomorú az történt mindez hard modban :(
Egyébként a necros peteket tudom sor cc-ni a berserkel karimmal. Általában evvel probálkozom, lefagyasztom a peteket és a lehető leggyorsabban megpróbálom elérni a necro-t, a gond az, hogy általában ő is mozgásban. Aztán meg a petek sem maradnak mozdulatlanok végtelenségig :) -
Redmarlboro #9854 a 2 goldos capról nem is beszélve. csak, hogy még véletlenül se legyen elég kivásárolni a pvp 5 itemeket, mint fegyver, fejes. pár silverrel több kell a cappolt 2 g-nél. komolyan nem normálisak...
viszont az új pvp server volt a legjobb ötletük nagyon rég óta. elöbb meg kellett volna már csinálnijuk. -
Redmarlboro #9853 nem az a pici assa nerf a téma...
egyszerűen leegyszerűsítették a játékot, ahogy csak lehet.
ha az össszes staminád kifutod nincs debuff, casting time vagy kombó minden CC-n, stb. nagyon nincs az ínyemre és szerintem evvel nem vagyok egyedül.
a petes necro továbbra is egy vicc. elvileg nem lehet sor CC-zni. not a pet necro petek simán belassítanak frenzy-vel, a necronak is van egy lassítása, ami ezzel kombinálható EGYIDŐBEN és nem beszélve a hátbaütés miatti lelassulásról. az, hogy a pvp 5 set megvásárolható pénzért...
a pvp 5 set amilyért emberek kőkemény hónapokat, illetve éveket güriztek...
nem is tudom mit mondjak... mennyenek az anyjuka
elnézést, de ez már tényleg a hót birkaság szintje a funcomtól.
várom a véleményeket -
Tomy Lee #9852 Oké ráér,addig azért próbálkozok hátha,köszi!
-
Although #9851 Megnéztem a weblapot és nincs feltöltve és épp free statusba vagyok nincs pénz a kártyámon így most kimenőm van a héten a Conanból :) De lehet hétvégén belépek és beszélek cuval-al, ha addig nem tudod megoldani próbálok szerezni egy sablont. -
Tomy Lee #9850 Jó lenne az is,thx! -
Although #9849 Hu, elvileg utána kell nézek a guild weblapon fent van a sablon, majd megnézem. De azt észrevettem a globalon csak a rövid scriptek működnek. -
Tomy Lee #9848 Hogy kell a script-et megcsinálni(hirdetés).Régit hiába másolom be nem működik de lehet nem is jó helyen van.valaki? -
benioh #9847
Látom beindult a szófosás így hajnalba. -
Although #9846 Persze az is csúnya amit mi csináltunk a furys ganker guild ellen. Szegényeknek esélyük se volt egy légiónyi rangert meg demot és necrot vittünk. Ment a spellweave is. Már félúton hallottak voltak a warrior classaik. Szóval épp befejeztem kis munkám és írom az "észrevételeimet". :) -
Although #9845 Igazából a conquerekkel volt a probléma, ha az assák conquerekkel jöttek akkor nem tudtuk távol tartani a mágusoktól őket elég ideig. Conquerek elég rendesen le tudják kötni az embert. :) -
Although #9844 Nagyjából ez egy tökéletesen felépített játék volt. hm
Ostromoknál egyébként mi voltunk beosztva pár tankkal a magusok mellé az assák távol tartására. :) Jó kis emlékek voltak :) -
Although #9843 Igen mert az assának van silence ami nagyon mókás, barbárnak viszont nincs :) így nem tudom elnémítani :) -
benioh #9842 Hát nekem ToS-al csak az assával van problémám mert ,ha eltalál a kombóival akkor csókolom szóval futkosni kell rendesen vele.Pár napja pl. egy assa 1 death whirlwind crittel lenyomott..(59-en) A necros dolgokkal egyetértek. :) -
Although #9841 Egyébként lehet noob vagyok de teljesen hidegen,hagy például a ToS mindig visszagyógyít minden sérülést amit okozok és esélyem sincs vagy a necro közelébe se jutok ha észrevesz :) Nevetek az egészen. És élvezem a kevés győzelmem ami van :) Persze ha valaki komolyan veszi az egészet akkor az más tészta. és ezt mindaddig így fogom látni míg az összes dungeont nem süllyesztik a wow szintjére. Na az már nem lesz vicces. -
Although #9840 Ah ok rémüldöző fejnek néztem :) -
benioh #9839 Most melyiket nem érted a mondatot vagy a smile-t? -
Although #9838 ????? -
benioh #9837 De szar sorsod van neked -
Although #9836 Nyilván a ti szintetek lehet magasabb.Nem tudom. Nekem is volt, hogy ez történt sokszor, sokszor viszont életben maradtam és tudod mi a visz a decaptionnal szinte majdnem azonnal megölöm az assát ha nincs healer a közelben van olyan knockom amit nem tud kivédeni. és utána a decaption eltűnteti a healja 70%-át. Mi védi meg az assát ha nem tud gyorsan végezni veled? Így is aki ügyes az azonal visszavonul ha látja, hogy lábon maradtam. Rendkivül sok mozgást igényle ez a class. Persze lehet én láttom rosszul nyilván ha csak fullos nagyon jó assák lennének neked lenne igazad. De jelenleg az utolsó 8 ból 4 assa meghalt nálam. Nem mindegyik zseni ezt vedd figyelembe vannak olyanok akiknek nehéz így is. Egyébként teljesen nem értem ezt a felfogást ezt a sírást sose nyavajogtam ilyenek miatt. Pedig a necrok 10 ből 10 szer kínyirnak a petjeikkel. Most én is írogassak fel a global síránkozva? Persze lehet nem nekem van igazam. -
benioh #9835 E szerint az elmélet szerint a sin bárminek nekimehet mer az minden ellen jó. Szal nemtom te mit taktikázol sinnel -
benioh #9834 Te "ember" mi ugyanazzal a játékkal játszunk? :D
59 az assák 120% 2 kombóból megöl mindent ,ami nem heavy armoros soldiereket 4-5 ből.. 39en ugyanez kb. 80on 5-7ezres detonationnnál meg sem álnak ,ami még csak nem is kombó. Tényleg ku**a nehéz mit ne mondjak Itt nem arról van már szó ,hogy lassú vagy ,hanem arról kérlek hogy cc lock alatt simán kinyírsz majdnem minden karaktert.Kiváncsian várom a magyarázatot -
Although #9833 Szerintem a játékba a taktikázás a lényeg pláne miniben. megvan melyik clasnak kit kell támadni, hogy működjön, persze engem sem nagyon érdekel annyira:) De azért két nagyjából azonos csoportnál nem mindegy mit csinálsz ész nélkül szaladgálsz vagy tudod ki az első számú célpontja a classodnak hogy a társaid ne nyiffanjanak ki miattad. -
Although #9832 Eddig is jópár assát átküldtem Cromhoz enélkül az úgynevezett balancolás nélkül is. szerintem éppen a tökéletes rendszert kezdi elszecskázni a funcom most. Mindegy teljesen nem érdekli őket a törzsközönség már mindenáron hasznot akarnak húzni a filmből. A hobbitok a lényeg most! -
Although #9831 Az assának nincs erős páncélja a lényeg a gyorsaság és rewampok is. Azért mert valaki lassú és nem tud reagálni egy assára az nem a rewamp problémája. Eddig is nehéz class volt az assa, most mlgnehezebb lesz. Ez nem balancolás ember. -
Although #9830 Nem gondolod, hogy nem lesz sikere? Biztos hozni fogja a bevételt amit várnak tőle, látványos lesz és vizuálisan biztos felülmúlja az eredetit. Khitai olyan lesz mint amilyenek lennie kell. Csak valahogy a lore az ami kezd kiveszni a dolgokból, az eredeti film hozta a hangulatát a világnak. Az új conan meg biztos hozza a mai igényeket. tucatstoy tucat szereplőkkel. Sablon szövegekkel. A mai amerikai igényeknek megfelelően. Öröm volt olvasni a sok tucatrajongó írását a facebookon :) -
#9829 valaki tud olcso RotGS (ami tartalmazza a sima gamet is) olcsón? -
benioh #9828 Épp hogy akkor unbalanceolták szét a játékot ,amikor bejöttek ezek a revampok és most balanceolnák vissza több kevesebb sikerrel szal én a helyedbe örülnék ,hogy csak ennyit nerfeltek az assán.. -
Tomy Lee #9827 Még amikor elkezték beharangozni filmet én is ilyenre számítottam de szerintem újba se fogok csalódni mert nekem kimondottan tetszenek az ilyen félig kosztümös+stúdiós megoldások is.Meg igaz benne van nálam az a része is,hogy csak legyen valamilyen Conan film:)
Ha nem lesz sikere filmnek akkor lehet észbe kapnak és változtatnak abba az irányba amit te írtál. -
Although #9826 Mindaz, hogy elkezdtem ez a játékot a könyvek és ez a film ami örökre beszippantott. A Funcom eddig követte az eredeti loret úgy ahogy de most ez egyértelműen a Hollywood-i út :( -
Although #9825 Lehet régimodi vagyok de ez jobban tetszett mint ez az új szuperhős. És ez a regényektől is nagyon eltér
Conan the barbarian -
Tomy Lee #9824 Nekem tetszik ahogy az ifjú Conan-t így bemutatják és kiemelkedik a többi barbár gyerek közül.Várom nagyon a filmet! -
Although #9823 Egyetértek :( Nem vagyok egy nagy szám pvp se de szerintem jó volt ezidáig az assa is :(
Barb is jó volt :( Még így is hogy módosították a berserket. Ha egy assa nem végzet gyorsan velem akkor jobban tette ha futott, ha egyedül volt.:D Hehe de mivel általában berontok a sűrűjébe így sokkal izgalmassabb volt. És a társai segítettek :) De mindegy ha így folytatják egy sima wow clone lesz belőle. :( -
Although #9822 Nem láttad a facebookon az új trailert? kiscsávó conan egyedül kinyírt 5 pictet :)
De Huma is feltette ahogy látom. Mindenesetre biztos látványos egy film lesz. http://www.ageofconan.hu/phpbb/viewtopic.php?t=1670
Egyébként ha jól látom a godslayer modokat sem hagyták békén. -
#9821 Nagyon remélem hogy nem lesz igazad! -
#9820 Nah nerfeltek is egyetlen karaktert az assát! Mondanom sem kell hogy assám van! Sok kis idióta nem tud pvp-zni
-Grave's Blossom and Death Whirlwind have been adjusted. They will now scale somewhat differently for 1-4 Soul Fragments, and should still do about the same for 5 Soul Fragments. Both these combos will now also hit a second target with full damage, but will follow the normal rules for damage reduction on any targets beyond the second.
-Grave's Blossom and Death Whirlwind damage has been reduced, but will now hit two targets with 100% damage.
-Fixed an issue where the cone for Grave's Blossom was skewed and would pick targets on the assassin's right side.
Sok kis idióta nem tud pvp-zni, és sírnak globálba hogy a csúnya assabácsi állandóan lerakja anyuci kedvenc kicsi fiát, és erre megint szétbalance-olják a játékot! El is felejtettem hogy anno ezért hagytam abba a conant!
-
Tomy Lee #9819 Ha volt kitanulva 3 szakma és most f2p miatt csak 2 van akkor ha kitörlök a jelenlegi 2-ből egyet és felveszem azt amit elvettek f2p miatt akkor azt visszakapom úgy ahogy az ki volt tanulva vagy amit elvettek az már törlődött is alapból hiába volt kitanulva régen?
Remélem érthetően kérdeztem:)köszi -
Although #9818 Az intro alapján nekem a Star wars új részei jutottak eszembe, mikor kis Anakin igazi szuperhős volt szegény vén Dart Vaderhez képest. Most valami hasonlóra számítok. Annyi szerencsénk lesz ezt nem egy egész részen keresztül kell majd élveznünk. -
Although #9817 Úgy néz ki igazad volt. Egészen elkeserítő ez a tendencia. Még a film előtt leakarják vinni a szintet. Tökéletesen felkészülnek a hobbitok fogadására.
Egyébként megnéztem a film előzetest. Hát egy tipikus hollywoodi produktum lesz, kung fu-zo Conan-al, aki már gyerekként is miszlikbe aprítja a picteket. Gondolom ezt a filinget hozzák be a játékba. hogy kis hobbitunk szuperhősnek érezhesse magát. Csak azt felejtik el így hosszútávon a pve tartalom végtelenül unalmas lesz. Nagyon nagyon elkeserítő ez a tendencia.