12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Nuclearity
    most hogy megjöttek a hobbitok biztosan átprogramozzák hogy csak 1 klikkre lehessen. :)

amugy ez kb minden mmo nál alap ami WASD vel irányitható hogy 2 gomb nyomással fut a kari :D

amugy lehet de valami külső program kell hozzá ha jól olvastam tegnap global chaten...
  • Torzonborz
    óóó jajj . persze a hobbitok. azok tehetnek mindenről ja.
    miért nem lemmingek ? a hobbitok szerintem jó fejek. olyan kis aranyosak .
    :)
  • Although
    Természetesen minden komplex a Conanba :)) Legalábbis az volt! De sajna most a hobbitok ideje jön!!! :)
  • Torzonborz
    már ez is komplex ? :D
  • Although
    Elég komplexen leprogramozták. Például ha nyomod mindkét gombot akkor mozog a karaktered. Tehát szerintem elég komplex.
  • vzajcev
    Nem lehet.
  • Witcher
    Az egér gombjaira hogy tudok rákonfigurálni egy két dolgot? Vagy egyáltalán rá lehet?
  • lordbalu
    thx
  • Tomy Lee
    200 pontot tehetsz climbing-re(250-et ha mész majd sürübben vistrix raid-re) kelleni fog szintezéshez,treausre chest-ekhez aztán 80-on ha elkezdesz minizni és csak pvp akkor majd leveszed 0-ra.
    Ha sok pénzed van vehetsz Atzels Fortress-ben Mountaineering szettet és akkor csak le kell cserélned ruhád és megvan a 200 pont igaz 5 Gold a szett.
    Reset drága lesz ha sokszor újrateszed eléred a 2goldos cap-ot reset nem ajánlott.Ez a szett már jó ötlet megvenni de legjobb ha most teszel 200-250 pontot:-)
  • lordbalu
    Hali! Tanácsot kérnék szerintetek melyik skillekre kéne pontot rakni? Jelenleg ranger karival nyomom. Pl a climbing-nek lesz valami haszna is vagy csak néhány küldetéshez kell?
  • benioh
    Ez valami új divat ugylátom nagy száj kis embereknek.
    És ahogy látom elég sokmindenre használjátok azt a nagy szátok.

És abbalehetne hagyni a topik szétflame-elését..
  • Nuclearity
    ujabb 12 éves vérpistike a klánból?! :D fogalmazás neked se megy, inkább iskolába járnátok mint egész nap a gép elött fekszetek...
  • Nuclearity
    TE MEG NÖJJ FEL A SEGGNYALÁSBOL VÉGRE, 16 ELMULTÁL ELVILEG ÉS MÉG MINDIG NINCS EGY ÖNÁLLÓ GONDOLATOD!!

reaver berserkerrel 1.5 ben volt játszható de mindent bele segítsetek ti nagyon okosak az ujoncoknak..
  • djzolee95
    Viledj-nek és Abe-nak igaza van.. Benioh te egy gyökér vagy és itt szinte mindenki az beszéltek arról amihez nem értetek. Gyere fel és szátkúrom a szádat a sinemmel, egyszerűen degenerált vagy és még észre se veszed.
  • ricsaj
    Bigblind ha érdekel a dolog írj rám van 1 barbárunk aki 3éve barbárt játszik és nincs olyan amihez nem ért.
    CENCE MEGINT ELMONDOM! NE POFÁZZ OLYANBA AMIHEZ NEM ÉRTESSZ!
  • ricsaj
    NE SZÓLJ BELE OLYANBA AMIHEZ NEM ÉRTESSZ!
  • Nuclearity
    pvp re reaver a berserker mellé? GZ....
  • Redmarlboro
    vegyesen szokták nyomni, de a berserker sokkal szívósabb.
    attól függ milyen irányban akarsz kiindulni leginkább.
    max dps vagy inkább szívosabb fajta?
  • ricsaj
    berserker+reaveren a charge+general^^
  • Bigblind
    PvP szempontjából mire érdemes most featelni a barbárt, reaver vagy berserker?
  • Redmarlboro
    akkor sem lesz tied az utolsó szó:D
    hagy basszon az ideg
  • benioh
    Tanuljál inkább Conan helyett mer látom írás se megy.

ON
  • Redmarlboro
    trolololololol..
    másra nincs eszed úgylátom
  • benioh
    Azér kezdtem el ellened beszélni mer baromságot beszéltél..
    Látom szövegértésed 1-es.
    Jah és nem szoktam rage quickelni akármit is jelentsen
  • Redmarlboro
    ugyan már... azért kezdtél ellenem beszélni, mert személyes problémáink voltak.
    ezért mondtam, hogy inkább küldj el a francba, csak ne beszélj ökörségeket
  • benioh
    Megmondtad a frankót demo OP-bb az assánál barbárnak szarabb a dps-e a bs nél ráadásul magad ellen beszélsz 2 egymást követő hsz-ben.. Aztán ,vki elmodja mekkora baromságokat beszélsz egyből személyeskedsz.
    Nemtudom milyen elgondolásból gondolod ,hogy te meg a 10 éves haverjaid mindenkinél többet tudnak a játékról.Főleg ilyen állításokkal...
  • Although
    Hm :) Nem így értettem :)
  • ricsaj
    igaz
  • Redmarlboro
    jól mondod. akkor banioh magában beszél, mert én nem támadtam semmivel.
    szimplán a frankót mondtam.
    csak butaságnak tartom, hogy olyan emberek próbálnak nagyokat szólni akik 1 hónap alatt legalább 5-ször rage quick-eltek a gameből ''ez a játék szar'' címszó alatt, de még mindig sg-n eszi őket a fene és 80%-ban ökörségeket beszélnek megtévesztve ezzel sok embert.
  • benioh
    De ezér kéne abbahogynod a semmitmondó mondataidnak írását és beszélni az általad mindenkinél jobban ismert játékról.
  • Although
    Hát egy ilyenhez két fél kell :)
  • Redmarlboro
    de nem szánalmas?:)
  • Redmarlboro
    sokan ismerik a játékot rajtam kívül, de azok az emberek maguktól fejlődtek, szereztek tapasztalatokat és nem pover levelezve lettek 16-70ig
  • Although
    De tényleg, egy perce azt hittem a WOW forumban vagy a SWTOR forumba vagyok ott megy ez az anyázás néha:)
  • benioh
    Jah le is írtam hova gyere nem jöttél :D
    Am nincs kedvem foglalkozni veled többet szal vedd ugy h magadba beszélsz.
  • Although
    Látom a hobbitokat mindenki szereti :)
  • Redmarlboro
    egyszer már beigérted a randit, de faképnél hagytál és nem jöttél el szal... xD
  • Redmarlboro
    2347 erzsébet királyné utca 4
    szerettettel várlak
  • Redmarlboro
    máris feladtad a bs-t?
    eltudom képzelni mit művelsz barbárral, aminek se heal-je, se akkora dps-e nincs, mint a bs-nek.
    vagy ezt a 6-an rámászunk egyre szitot toljátok?:)
  • benioh
    Jah mer ezt a játékot csak te ismered leülhetsz 1-es.
    Am elküldelek én az anyádba ,ha még nem jüldött el elég ember csak mondd meg hol és mikor..