Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos 8-) ?

Torzonborz
jóvanjóvan tudjuk hogy AoC fanboi vagy nem kell bizonygatni , de túlzásba se kell vinni. <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez például tetszik, hogy egyedül is végigvihetõ. Van olyan mmo amelyik csak csapat alapú.

Igen az a solo meg a group mod választó

*nods* Nem csak a 9394-es beírás alapján gondolom, nagyon félreértettem foxxit és "elbeszéltünk" egymás mellett.

Palinko
normal meg epic nem?
Sorry nem félreértettelek. Nem tudtam, hogy nem figyeltél a területnél lévõ belépésnél lehet solo és group belépés között választani attól függõen egyedül vagy csapattal játszol.

Mindegy ez tényleg nagyon szubjektív mivel mmo-ban sokféleképp szintezhetsz. Így igazából a játék lv80-on kezdõdik. És ebbe a Godslayerrel a Funcom elég jó kis nehézséget rakott mivel nincs azonos szintû ellenfeled és egyedül elég nehezen boldogulsz pláne ha lv80-ként lv85-ös solo boss-t kellene megölni volt amelyik 3 óráig tartott 😄

Mindegy nyilván egy mmo-ban az igazi kihívás szintjét a groupok,raidok nehézsége adja. Ettõl függetlenül a Khitai-ban csak magasabb levelû ellenfelek vannak. Nyilván az AA rendszer ellensúlyoz. És nyilván nem érdemes összehasonlítani mmo-kat annyira mert valamiben mind eltér. És így marad az hogy nagyon szubjektív mit érzel nehéznek mit nem ebben igaza van foxxinak.

hm de talán tényleg elbeszélünk egymás mellett, mert te ezek szerint nem tudtad a térkép rész az alapból solo a Conanba? Én arról beszéltem nem csak végigfutsz rajta? Bizony vannak questek, területek ahol elidõzöl ha egyedül vagy, hogy megold.

BoneDragon
Más mmo-ba is megmurdelsz ha 2-3 szinttel magasabb moboknak mész neki.

😊 Nem egyrõl beszélünk 😊 Természetes az alapterület solo mod, még szép hogy meg tudod csinálni egyedül😊 néhány kivételtõl eltekintve de ott gyorsan fûbe harapsz utána nem mész oda egyedül. Egyébként azt akarod mondani minden nehézség nélkül végigmentél? Nos igen nem nehéz a green questeket használsz akkor nem annyira nehéz csak nagyon lassú. Javaslom red questeket csinálj személy szerint csak azokat csinálom szinte az alapba is az azt jelenti 2-3 szintel magasabbak az ellenfelek még megér egy próbát 😊 De az tény ahol már nem lehet trükközni az csak a Khtitai. mivel lv82-85 terület te meg lv80 ott bizony már nem mész úgy feljebb hogy azonos vagy alacsonyabb lv-t keresel. De az is lehet hogy csak nagyon jó vagy 😊 De szerintem nem egyrõl beszélünk. Nyilván alacsonyabb szinten a conanban az igazi kihívás az epic belépés illetve a group területek. De mivel tudsz haladni úgy is hogy gyengébb szintû ellenfelekre mész úgy nem nehéz az biztos. Csak unalmas. Csak úgy érdemes, játszani ha mindig magasabb lv-en lévõ ellenfelekre mész, legalábbis szólóban. De ez sem igaz mert most egy assa-t próbálok a noble districtbe és bizony már két azonos vagy egy szinttel magasabb ellenfél is padlóra tesz ha nem figyelek. Szóval összetett kérdés 😊Egyébként próbáltad a Refuges solo dungeont már?

Csak tudnám mi a nehéz az AOCba? Anno én egyedül!!!!!!!!!! ( tudom mmoban gáz, de az nem most volt ) vittem fel 80ig a nekrómat. Még egyszer: egyedül! ( csak a szintezést mondom, a játékélményt hadjuk... )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Érdekes de igazad van, szubjektív 😊 Személy szerint valami free-t próbáltam a Lotro-ban még régebben, engem nem fogott meg a rendszerre nem tetszik annyira mint ez. Igaz szubjektív talán. De feleannyira sem éreztem nehéznek mint a conan-t. Nyilván nagyon keveset próbáltam ahhoz hogy összehasonlítsam. De tény nem rossz, ha választani kellene a WOW meg a Lotro között 😊

Még mindig megvan, sõt! be is van fizetve... ( és még a kieget is megvettem <#alien> ) immár béta stádium óta. De nekem a pve sose nyujtotta azt amit vártam ( fõleg lotro után, ahol tényleg van pve és azt igen nehéz ûberelni.. viszont ott a pvp a fos, de az nem is arról szól... ezért se értem hogy miért hasonlítgatják folyton ahhoz - oké, most már próbálja azt a play modellt követni, de ennyi). Van 3 80as karim, meg 2 50 feletti, meg 3 2x, szal én is tudom mit beszélek. De persze ugy ahogy a Te megitélésed, az enyém is szubjektív <#alien>

De ez az én bajom. Olvastam már olyat is hogy volt akinek azért nem tetszett pölö a lotro, mert egy lénycsoportnak nagyobbak voltak a szemei, és a fülei mint ahogy az "ki lett találva" ).

Szóval nekem nagyon jó ha nem is tökéletes, nem egy quest akár a cimmerian területeken azt a hangulatot adja ami elvárható, nem tudom neked mi hiányzik belõle. Nekem nem sok minden. Talán egyedül a random eventeket nem viszi túlzásba a Funcom azok lehetnének nagyobb számba is.

Hidd el végig csináltam a denisty questet párszor. Voltam T1,T2,T3,T4 raidok ba az új khitai group dungeonokba. De folytathatnám. A T1 és T2 szintet talán megtalálod más mmoba, nem EVE online-ról beszélek, de a T3 T4 -et biztos nem arról nem beszélve a dungeonok hard modja is sima csapattal vérfürdõ. De reggelig folytathatnám. De ha játszottál vele akkor tudod a pve is átlag felett nehéz. Rendesen be kell gyakorolni nem egy dolgot hogy ne hagyd otta fogad rövid idõn belül. És így zseniálisan építette fel a Funcom a dolgot a játékba beesõk, elsõ lépcsõben megszokják hogy 5 bõl három esetben fûbe harapnak az old területeken is ha ész nélkül mennek akár pve akár pvp. És így talán a végére már nem csak bantha eledel lesz belõlük a Khitai részeken, ha megveszik 😊Akit meg nem érdekel nagyon, az is bármikor ingyen játszhat az alappal.

Azért ne essünk túlzásokba, a PvE tartalom messze van a tökéletestõl, ellenben a PvP-vel ami valóban zseniális és messze a "legegyedibb".

A Conan messze az egyik legerõsebb pve, pvp tartalommal rendelkezõ mmo. ami ráadásul tökéletesen felépített crpg rendszert használ. Személy szerint csak az EVE online-t gondolnám jobbnak tartalomban. A helyzet az hogy az ingyenes rész is elég erõs a teljes eredeti majdnem. És nem tudom, hogy nem tudod használni a globalt tegnap nem egy free játékos írt folyamatosan. Nem hinném hogy ebben korlátoznának. És hidd el az is heteket vesz igénybe vagy hónapokat is, normál használat mellett, hogy az ingyenes részt kijátszd. Nem hinném, hogy rosszul csinálták meg. Magam részérõl ebben a kérdésben! mindenkinek javaslom, a belemerülést a manualba, és emelet ha kérdésed van GM vagy support vagy guild társ. A Conan nem egy WOW szerû egyszerû mmo! Ha beleolvasol a manualba amit feltettem láthatod, némely sima pc játék is megirigyelhetné a tartalmat.
Sajnos az embertömeget látva, és tudva jön a film valamint tudva ingyenesen nem találsz jobbat. Nem bíznék nagy változásokban free téren.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Nuclearity
jövõre

<#nezze><#taps>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

globális chat nem mûködik trial acc-al, csak a lokális. Próbáltam, nem ment. Lehet, hogy én szúrtam el valamit.

Más: nagyon unszimpatikus ez a free része a játéknak. Vegyük a két legnagyobb pénzügyi sikertörténetet, ahonnan legnagyobb valószínûséggel az AoC is vette magát az ötletet. A DDO (Dungeons and Dragons Online) és a LOTRO (senkinek se kell gondolom bemutatni) a két pionírja a fizetõsbõl free-be váltó mmo-nak és nagyon bejött nekik.
Mindkét játékban, ha hajlandó vagy 100 ezer órát beleölni, akkor minden, de minden ténylegesen ingyen van. Ha hajlandó vagy faction pontokat grind-olni, questelni, leölni 1000 mobot, akkor ezekért az achievement-ekért valós pénznek megfelelõ in-game elkölthetõ pontokat ad, amivel megvásárolhatod a fizetõs instákat, karikat, vehetsz havi prémiumot, bármi. Ergo, rengeteg idõbefektetésért virtuális pénzt kapsz, amit visszaforgathatsz a játékba. Az más kérdés, hogy ezt az iszonyatos idõmennyiséget szinte senki sem tudja ép ésszel teljesíteni, így inkább megveszik kp-ért, de legalább a LEHETÕSÉG ott van (és vannak, akik élnek is vele). AoC-ban mi van? semmi...
Nagyon szarul csinálták meg ezt a free részt.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

ricsaj
nemtudom én a trial accomon asszával játszok és globalba is tudtam írni és elõfizetõnek is.

Palinko
hát elõfizetõnek nem lehet írni csak ha felvesz barátnak 😄
ricsaj
Elárulom az ami korlátozás azt én mind nem használtam csak már jóval a második 80as karim után.
Én nemjárkáltam kis szutyok instákba és a kieget is 1évvel késõbb vettem meg. Szóval szerintem így is teljesen játszató.. és nemtudom mirõl beszélsz h chat is kilõve.. nekem van trial accom és azzal mûködik.

Palinko
mikor a jön a gw2?
ricsaj
jah meg az AA az elég nagy hátrány de az sincs 80 alatt

Hidd el, én lennék a legboldogabb ha pl.pontokért játszható lenne/Lotro pl./. Kiválthatnál területeket, cuccokat, fegyvereket, de nem csak a kp.
Úgy sem könnyû ingyen, de itt viszont lehetetlen.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

ricsaj
Te amúgy mirûûû!?
80as szintig teljes értékû pvp-t játszat. Az más hogy sok insta nem elérhetõ és 80as szint után a PVE armorok csak kis részét és nem is jó részét szerezheti meg, viszont a PVP armort megszerezheti és az is elég erõs! csak ugyebár új playernek nem egyszerû pvp szinteket lépni😄

Köszi a választ,hát akkor várok továbbra is a Guild Wars 2-re.
Lehet vissza teszem az egyet. 😊
Akkor további szép napot,és jó játékot mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat.
1 Na akkor most van gold limit a kariknál vagy nincs?😊- van.
2 Illetve akkor nem fizetõs playerként tudok-e érvényesülni- nem.
3 Még a chat is kilõve
4 Hagyd a csudába <#hehe> sztem.

Na akkor most van gold limit a kariknál vagy nincs?😊
Illetve akkor nem fizetõs playerként tudok-e érvényesülni, és esetleg pvp szerveren van-e jó magyar klán,vagy valakivel lehet-e együtt menni?
Mert egyedül nem túl izgalmas.
Megvárom amíg válaszoltok,aztán elkezdem tölteni mert kéne már valami igényes mmorpg. 😊
Palinko
nah csak 1 órás lett
Na ez igy ahogy van: Tetszik <#alien>

Palinko
remélem mert konfigolják a bagot
Palinko
köszi majd bolyongok.
Nemsokára lesz 4 órás leállás😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ricsaj
A bányász területek alap városaiban(azért mondom hogy alap mert a bányászterületeken általában van még 3 guild általál épített város is)
Purple Lotus Swamp
Poitain
Lacheis Plains

Palinko
hol lehet bányászatot tanulni?
😊<#nezze>

ricsaj
Lv 20 fölött bárhol csinálhatsz guildet.
De cromon már van magyar guild és már furyn is alakul valami.
Igazán nem értem milyért akar mindenki guildet csinálni fõleg hogy guild várost megépíteni... nem áll meg 5000goldban ha nem bányászol éjjel nappal.

ricsaj
"Elérhetõség: A termék nem kapható"

Cence amúgy már lekéstél a f2prõl. a múlt héten lehetett f2p accokat csinálni vagy a régieket újraregelni hogy mûködjön f2pben is😊

Nah jah... csak kiböktem magamból, mert egyre jobban zavar. Igaz, ez senkit nem érdekel. De akkor is! Nagyon bosszantó ahogy minden játékot szétbarmolnak ( fõleg amivel 3 évig olyan jót játszottam.. és nem keveset öltem bele ).

Jah, és a ruszkikat én is rühellem, jobban mint a vágottszemûeket <#alien>

És bexarás, de nekem mostanában kezd hiányozni a görög guild amiben 1 évig voltam ( lotro ), aoc-ban pedig Holland bandába nyomtam ( miután a magyar jó szokásához híven, nem bírja a magyart... )

Általában ahogy az életben a magyarok elég széthozok, meg egyebek. hallottam a conanba is történeteket mik történtek azoktól akik kiléptek. Szinte mindig csak nemzetközi guildokban voltam, ahol a széthúzás magyar formája ismeretlen. Pláne ha hollandokkal vagy azok nagyon híján vannak a gyûlölködésnek. De jók a finnek is, norvégok. Egyébként mostanában elég sok magyar van nemzetközi guildokban. Európában élünk 😊Szóval persze ez a személyes véleményem de véletlenül sem lépnék be magyar guildba mert egy idõ után csak mindig elõjönne ez a dolog, ahogy a való életben is. A másik akiket kerülök azok az oroszok. Nem változtak semmit az idõk során sose tudod mire számíthatsz még játékban sem. Mindig örülnek ha borsot törhetnek a nyugati ember orra alá. Ha azt hiszed a barátaid úgy sose fogod érteni éppen miért szúrnak hátba. 😊 Kicsit hosszú lett ez a személyes tapasztalataim, meg olvastam Márai könyveket, jól lehet használni egy mmo-ba is 😊 Amúgy egy ruszki volt azért akivel jól kijöttem mókásan gyilkoltuk egymás karakterét a cimmerian endsbe. Emlékszem kérdeztem egyszer miért vagy ezekkel a gankerrekel, mikor nem tartozol közéjük. Azt válaszolta, hát oroszok mint én, most mit csináljak, ilyenek 😄

nembaj, a Lotro után ide is kell 30 magyar guild 3-5 taggal. komolyan... egyre inkább ahogy ingyenesítik a ( számomra ) jó mmo-kat, ugy megy el a kedvem tõlük. Fõleg hogy az igazi "törzsgárda" igy esik szét.

Marad az old shcool MMO <#alien>

Van egy guild ablak a képernyõ bal tetején abba nézelõdj. Személy szerint nagyon régen néztem hogy lehet csinálni, mert idestova két éve mindig guildba vagyok 😊 De szerintem nem bonyolult ha jól emlékszem

De aki nagyon megváltozott az idõk során az a priest of Mitra. Most már tényleg hasonlít egy Mitra papra akit istene segít 😊 Van valami amivel sérthetetlen lesz egy idõre mókás tud lenni.😊 Pláne mini-ben ahol nincs idõ kivárni míg elmúlik a hatás. 😊 Szóval minden class tud jó lenni 😊 De szerintem csak az a fontos hogy élvezd. 😊

Bár ez régen volt teljesen igaz, most úgy látom a berserk mod healja kicsit többet segít mint korábban, meg talán a mágia ellenálás is jobb lett. Kicsit sokkal jobban balance-va vannak a classok most. Ettõl függetlenül a necro még mindig gyorsan végez velem😊 Szerintem a Necro az egyik best class. Raidban ahol vagyok "mr necro" a guildunkból, mindig 6 millió felett végez összesítve dps-ben.

Nekem két olyan van aki ha kicsit is jó esélyem sincs.😊 A necro meg a ToS 😊
Magas dps és hiába szedem le egy ütéssel a hp-je felét visszagyógyítja 😊
Necro meg már a petekkel, kicsit rásegítve spellekel. 😊
Mindkettõnél jellemzõ már azelõtt végem van hogy elérném õket. De ez a light classoknál van így. A tankoknak több esélye lehet ellenük vagy az assának ha észrevétlenül meg tudja közelíteni õket 😊 Szóval minden class lehet hó szerintem 😊 De ToS magas dps és jó heal jellemzi nem egy rossz class szerintem 😊