12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Nuclearity
    Elöször is kell neked egy UI installer:

Itt megtalálod
    Majd itt felvan sorolva milyen UI-k vannak, kinézel egy szimpatikusat aztán letöltöd azt is (Google segítségével) az UI installerral felrakod és kész is!
  • lwb
    Vazze. Elkezdted és nem szóltál? Én meg PVE-n várok rád 10-es szinten baszki.
  • tusken
    A Forgotten city zárva a free playerek elött sajnos.
  • himpike
    Thx.
    Másik kérdés...
    Túl kicsi lent a bar, alig férek el képességek terén, sőt mostanában már el se férek.. Nem lehet kibővíteni valahogy másik barral vagy a meglévőt nagyobbra csinálni?
  • benioh
    http://aoc.yg.com/feat-planner?class=20 <- Itt nézz szét featek terén lejjebb görgetsz találsz pár teljes feat fát ,amolyan példaként.. de legjobb ,ha magad kitapasztalod,kipróbálod azt úgy featelsz.
    Amúgy PvP ben a legjobb ,ha sokat mozogsz pl. fuss a leendő áldozatod körül miközbe kombózol stb. csak ,hogy vmi tippet is adjak.
  • himpike
    jah 37 leszek lassan, ez kimaradt
  • himpike
    Sziasztok..
    Elkezdtem a gamet de meg kell hogy mondjam nullára tendál a sikerélményem. Guardiannal játszom de totál nem megy a pvp.. ma pl 14 szinttel kisebb is vert volna ha el nem futok.
    Egyszerűen nem vágom mit csinálok szarul, valószínűleg elvesztem a túl sok featben.
    Mire kéne osztanom és melyik fegyótípussal kéne mennem..?
    Fury-n vagyok egyébként egy baráttal(PoM) de ketten se tudunk nyerni soha.
    Szinte semmi értelmes info nincs a játékhoz, régi buildokat találok mindenfelé de azok gondolom rég idejét múltak.
    Heeeelp :P
  • Although
    Forgotten city
    Szerintem csodálatos Helen hangját meg nem lehet megunni :)
  • lordbalu
    köszönöm mindenkinek megtaláltam :)
  • Although
    Ma megnéztem a Forgotten city-t, elképesztően szép lett! Nos talán könnyűnek nevezhető de valószínű free játékosok részére AA nélkül elfogadható lehet. De az utolsó boss nem rossz. Gondoltam nem véletlenül tettek resspadot elé :)
  • Although
    És Lacheis plainsba is van egy kis falu ahol ott vannak a szakmát adó npc-k ha megfelelő szintű vagy akkor fel tudsz venni kettőt összesen azt hiszem és igen általában a ress pad mellett van egy trainer aki pár ezüstért törli ha nem jót vettél fel. És persze van a nyersanyag gyűjtés azt hiszem 4 féle azt mind fel tudod venni.
  • Tomy Lee
    Ha jól tudom akkor npc törli kis pénzért ott ahol a szakmákat felveszed pl.politain res pontnál áll egy ilyen npc
  • lordbalu
    Sziasztok. Hogy tudok szakmát törölni?
  • Although
    Na ok szóval demo-val nagyon béna vagyok :D Egyszerűen az első boss-t sem tudom megölni a Refuge-ben :D
  • Although
    Baztus a Fekete sereg az ötödik :) Nem mintha nagyon érdekelne ez a fajta lista meg gondolom nyár van és sok free playert kaptak de ez biztos hírnevet ad nekik most :)
  • Although
    Hát javaslom próbáld ki a conant ingyenes elég nagy része és az alap területek zöme solo is tehát belépésnél alapba mindenki azt választja szóval érdemes :) Egy ideig egyedül is élvezhető legalább fél évig :D a PVe szerveren meg a pvp-től sem kell tartanod a területek 90%-án :)
  • steweee
    olvastam vmit arról korábban, hogy ki akarják adni offline kalandjátékként is, persze átdolgozva. engem az online játékok sose érdekeltek, idő híján...

viszont néztem a gameplay videókat a gémről, és tényleg vmi eszméletlen hangulatos lett, sikerül visszaadnia a lehetőségekhez képest tinikorom kedvenc conan regényeinek a fílingjét.

tud erről vki vmi újat ?
  • Although
    Viszont a T3 és T4 raidok eszméletlen jók és talán azokat még nem nerfelte a funcom.
  • Although
    Szóval ez healer szempontból szerintem nem lehetett rossz insta. Így baromira elő jött ha valaki nem ismerte a kariját teljesen és nem tudta mikor milyen heal buffot használjon etc.
  • Although
    Azért ezek a helyek pár hónapja még normálon is nagyon kemények voltak, jó healerrel is. pagoda boss eszméletlen erős poisont is használt és forognod kellett vele, úgy hogy szembe a main tank életben maradjon, és függött a tank featól is, volt olyan akivel egyszerüen lehetetlen volt megcsinálni mert a méreg egyszerüen megzabálta.
  • Tomy Lee
    pvp,lehet okosabb lenne megvenni pvp armort+fegyvert
  • Tomy Lee
    Na mondjuk az szomorú ha nem tud 6 fős instát healelni de lehet nem idegeskedni kellett volna tisztnek hanem rögtön azzal kezdeni van e pl.Holy Cleansing(ha nincs akkor elküldeni érte) és ha látjátok nem megy az insta akkor segíteni neki mit,hogy csináljon,spamolja azt a healt mikor nyomja nagy healt,hogy helyezkedjen.
    Ha leordítja a vadbarom a másik fejét meg idegbeteg azzal csak ront a helyzeten imo ha nincs az a offline leveling 80-as healer(akinek pár mondatból el lehetne mondani mit tegyen) akkor lehet nem lesz másik.Nem rohangál minden mapon 20 pro healer..
  • Nuclearity
    elhiszem, igen ugy gáz dehát van 1000 meg egy dolog ahol probálgathatta volna a karit, test szeron én is kreálltam karikat, de kb semmire se mész vele mert teljesen más egy full geares kari alád rakva mindennel, mint pl mikor lvl ezel és ugy ismered ki az uj abilitieidet :)
  • Although
    *tiszta idegbeteg volt például.
  • Although
    Ennek ellenére khitaiban nagyon kijött, nem egy olyan healer volt aztán aki végül mondta lv30-tól offline-t használt folyamatosan. És bizony például a pagodába szépen wipe vot az elejétől a végégig amíg ott voltunk. Engem mondjuk nem zavart jót nevettem rajta. :) De Stian tiszte idegbeteg volt.
  • Nuclearity
    attol függ, instázni v pvp zni szeretsz? :D
  • Tomy Lee
    Mi éri meg szerintetek.Veszek 2 gc-t és 4 hónapig csak instázok t2/3 vagy ebből a pénzből megveszem a pvp epic ruhákat store-ből?
  • Nuclearity
    casual friendly semmi más, azért van, ha esetleg sok offline leveled van és nem akarsz szintezni megint egy 9. karit esetleg. akkor felhuzod, természetes, hogy nem fogja ugy kezelni a karit piri instant 80 al mint józsi aki végig szopta az utat de majd belejön idővel... elvileg :D
  • Tomy Lee
    Soldier class kivétel lehet mondjuk ez alól.Talán tank az akit tényleg be kell tanulni és végigvinni low instákon is
  • Tomy Lee
    Egy karaktert 80-ig felszintezni így offline-ba 6-7 hónap.Nem hinném,hogy aki eddig játszik az nem értené 80-on mit kezdjen a karakterével és ugye 30-ig fel kell vigye saját maga(mert utána indul offline szintezés).
  • Although
    Ez vaolt az egyik legnagyobb hülyeség a funcomtól, az offline level :(
    Rakat emberke jut el lv80-ig úgy, hogy nem is tudja használni a kariját kicsit se. Persze anno a funcom mindent megpróbált, hogy népszerűbb legyen a játék, így ezt is.
  • Redmarlboro
    pedig engednie kéne.
    eddig mindenféle egérre be lehetett állítani amit csak akartál
  • Tomy Lee
    Itt találtam egy leírást erről a konfigról Link na de ezt végigcsinálni:S
    Itt meg van az auto hotkey progi amivel állítólag egyszerü konfigurálni Link
    Majd tesztelem én is sz.tem
  • Tomy Lee
    Ja,hogy instant adja így már értem,köszi.Akkor ez a 6 szint ez a mostani játékidőm mióta újrakezdtem játékot ez akkor így stimmel vagy maradt régről nem tudom.
    Viszont,hogy működik az offline leveling és nem vagyok befizetve ez is olyan mint a khitai kari indítás,4 szabad slot és a többi jó kis bugom:p
    Jó az accountom,aranyat ér thx funcom:D
  • Nuclearity
    instantban adja a szintet, várnod sem kell, lehet fent maradt pár offline lvl ed még p2p időből...
  • Tomy Lee
    Jó mert nekem 2 óra alatt adott 6 szintet.Ja és nem vagyok befizetve -.-
  • benioh
    Nem ugyanaz. Az offline leveling az az ,ha be vagy fizetve minden asszem 4. nap után kapsz 1 szintet és azt rányomhatod vmelyik karidra.
    Power level meg ,amikor egy nagyszintű üti neked a nagyszintű mobokat.
  • Tomy Lee
    Az offline leveling az egyenlő Power leveling?Délután kiléptem gondoltam kipróbálom még nem leszek,ott lennt klikkeltem párszor a +jelre 2 órára rá visszalogolok és 6 szintel magasabb lettem:DD
  • Nuclearity
    tudom én, én is szeretnék mert van 2 feles gombom az egeren amit minden eddigi játékban használtam... itt pedig nem tudom QQ. :) pedig de jó lenne... :)
  • Tomy Lee
    Witcher az egér gombjaira szeretne beállítani skill,spell bármi ilyet amit bizony régen lehetett mert én is használtam és most nem engedi.Nem a forgatás meg futás meg hogy komplex e dolog érdekli:D