Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
De ez az én bajom. Olvastam már olyat is hogy volt akinek azért nem tetszett pölö a lotro, mert egy lénycsoportnak nagyobbak voltak a szemei, és a fülei mint ahogy az "ki lett találva" ).
Sajnos az embertömeget látva, és tudva jön a film valamint tudva ingyenesen nem találsz jobbat. Nem bíznék nagy változásokban free téren.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Más: nagyon unszimpatikus ez a free része a játéknak. Vegyük a két legnagyobb pénzügyi sikertörténetet, ahonnan legnagyobb valószínûséggel az AoC is vette magát az ötletet. A DDO (Dungeons and Dragons Online) és a LOTRO (senkinek se kell gondolom bemutatni) a két pionírja a fizetõsbõl free-be váltó mmo-nak és nagyon bejött nekik.
Mindkét játékban, ha hajlandó vagy 100 ezer órát beleölni, akkor minden, de minden ténylegesen ingyen van. Ha hajlandó vagy faction pontokat grind-olni, questelni, leölni 1000 mobot, akkor ezekért az achievement-ekért valós pénznek megfelelõ in-game elkölthetõ pontokat ad, amivel megvásárolhatod a fizetõs instákat, karikat, vehetsz havi prémiumot, bármi. Ergo, rengeteg idõbefektetésért virtuális pénzt kapsz, amit visszaforgathatsz a játékba. Az más kérdés, hogy ezt az iszonyatos idõmennyiséget szinte senki sem tudja ép ésszel teljesíteni, így inkább megveszik kp-ért, de legalább a LEHETÕSÉG ott van (és vannak, akik élnek is vele). AoC-ban mi van? semmi...
Nagyon szarul csinálták meg ezt a free részt.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Én nemjárkáltam kis szutyok instákba és a kieget is 1évvel késõbb vettem meg. Szóval szerintem így is teljesen játszató.. és nemtudom mirõl beszélsz h chat is kilõve.. nekem van trial accom és azzal mûködik.
Úgy sem könnyû ingyen, de itt viszont lehetetlen.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
80as szintig teljes értékû pvp-t játszat. Az más hogy sok insta nem elérhetõ és 80as szint után a PVE armorok csak kis részét és nem is jó részét szerezheti meg, viszont a PVP armort megszerezheti és az is elég erõs! csak ugyebár új playernek nem egyszerû pvp szinteket lépni😄
Lehet vissza teszem az egyet. 😊
Akkor további szép napot,és jó játékot mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat.
2 Illetve akkor nem fizetõs playerként tudok-e érvényesülni- nem.
3 Még a chat is kilõve
4 Hagyd a csudába <#hehe>#hehe> sztem.
Illetve akkor nem fizetõs playerként tudok-e érvényesülni, és esetleg pvp szerveren van-e jó magyar klán,vagy valakivel lehet-e együtt menni?
Mert egyedül nem túl izgalmas.
Megvárom amíg válaszoltok,aztán elkezdem tölteni mert kéne már valami igényes mmorpg. 😊
★ 汤姆 李
Purple Lotus Swamp
Poitain
Lacheis Plains
De cromon már van magyar guild és már furyn is alakul valami.
Igazán nem értem milyért akar mindenki guildet csinálni fõleg hogy guild várost megépíteni... nem áll meg 5000goldban ha nem bányászol éjjel nappal.
Cence amúgy már lekéstél a f2prõl. a múlt héten lehetett f2p accokat csinálni vagy a régieket újraregelni hogy mûködjön f2pben is😊
Jah, és a ruszkikat én is rühellem, jobban mint a vágottszemûeket <#alien>#alien>
És bexarás, de nekem mostanában kezd hiányozni a görög guild amiben 1 évig voltam ( lotro ), aoc-ban pedig Holland bandába nyomtam ( miután a magyar jó szokásához híven, nem bírja a magyart... )
Marad az old shcool MMO <#alien>#alien>
Magas dps és hiába szedem le egy ütéssel a hp-je felét visszagyógyítja 😊
Necro meg már a petekkel, kicsit rásegítve spellekel. 😊
Mindkettõnél jellemzõ már azelõtt végem van hogy elérném õket. De ez a light classoknál van így. A tankoknak több esélye lehet ellenük vagy az assának ha észrevétlenül meg tudja közelíteni õket 😊 Szóval minden class lehet hó szerintem 😊 De ToS magas dps és jó heal jellemzi nem egy rossz class szerintem 😊