12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10016 Sure. Úgy tudom egyedül az ostromok vannak kiütve. Mondjuk az az egyik legjobb móka a Conanba :) -
Although #10015 Nos igen. Ezeket nem néztem de ha tizenötből mindent ki tudsz nyitni az nagyon gáz. Mert akkor...Én elvből fizetek, mert nekem ez megér havi 4000-t hogy ne zárják be. De meglátjuk. -
tusken #10014 nem néztem de mintha 2500pont lenne a dungeonok kinyitása permanent és all
de ez nem biztos -
Although #10013 Bár amit tusken írt az nekem is megfordult a fejembe. Bár egyenlőre a T3 és T4 raidok zártak és a Khitai dungeonok is szóval még azért van különbség a fiztetősök részére. És az is nagy kérdés az Augusztus végén jövő új terület az milyen lesz ingyenes vagy fizetősök részére jön. -
tusken #10012 http://www.g2play.net/store/age-of-conan/ -
Although #10011 Igazad van a feltevésem evvel kapcsolatan az volt a Funcom arra számít a freek egy része elő fog fizetni és már előre felkészül. De ebbe nagyjából mindenki egyetért az ismeretségi körömbe, ezért nerfeli a funcom. Miatunk biztos nem csinálná mi eddig se reklamáltunk emiatt. -
tusken #10010 mindenhol -
Tomy Lee #10009 5000 ft a kieg?Hol? -
tusken #10008 elolvastam, és ideirom még 1x -nem kaptam 30 napot- (insták zárva) -
Tomy Lee #10007 Free játékosok miatt minek nerfelne bármit is?Van 2 alap raid azt annyi máshoz semmi köze f2p-nek.Nem nerfelni kellene hanem ezeket a durva korlátozásokat megszüntetni és akár nehezebbé tenni instákat!? -
Although #10006 Mert ha igen lejárat után úgy nem fogod tudni használni az AA-t de ez csakegy feltevés. -
Although #10005 Az account oldaladon meg tudod nézni kaptál vagy nem azRotg feltelepítésével lehet az árba benne volt vagy nem? -
Although #10004 Azért olvasd el a kérdésem légyszi. Persze erre én is gondoltam, de meglátjuk -
tusken #10003 kieggel nem jár 30nap ,ezt sehol nem láttam shoppokban ,pár helyen néztem árakat mielött megvettem és nem olcsó az 5.5k ,nekem 2-3k az olcsó:) -
tusken #10002 elöbb utobb nem lesz bevétele a funcomnak a AoC bol sztem ,mert 5-10-15k-t rákölt az ember és el van , ebbe nem tudom mennyi dungeon v pve tartalom fér bele mert azt nem néztem de utána freeként valószinüleg nem kell többet költeni pvp beállitottsággal elég a kieg sztem + 1 premium class esetleg -
Although #10001 Azért egy kérdés. A main oldalon továbbra is unavaible van az AA-ra a freeknek, ez érdekes. Nem lehet hogy a kieg. megvételével kaptál 30 napot? A khitai dungeonokat nem tudod kinyitni véletlenül? Mert elképzelhető, annyira olcsó a kieg hogy tulajdonképpen a 30 nap miatt kapod meg az AA-t ideiglelesen. Mondjuk nem tudom Tomy Lee hasonló cipőben van e. De ez érdekelne, ha megnézed az account oldalon. -
Although #10000 Valószínű a Khitai dungeonok meg a T3 és T4 raidok amik mindenképpen zárva lesznek, de ez is korrekt. Nehogy már a nem fizető mindent megkapjon amit a fizető. így is minimális a különbség oké egy kicsit több dungeont kinyíthatnának azért de ennyi. Valamivel kevesebben vannak mint korábban a Cromon de ez nem is baj, iszonyúan tele volt. Majd a film után ha kell nyitnak új szervert. Én is úgy tudom a kieg megvételével megkapja mindenki az AA-t az nem havi díjas. Az meg hogy mennek el az emberek, hát nem tudom. Egy kicsit félek. Most így végigpróbálva pár dungeont még mindig nem annyira rossz a nehézségi szint, nem annyira kemény mint volt de még elmegy. A gond az lesz ha az elszállingózó emberek miatt a funcom esetleg további nerfeli a játékot. Remélem nem. -
Although #9999 Ez meg így korrekt nem a RotG mindenkinek meg kell venni. :) Azért már ne essünk a ló túl oldalára! Akinek nem tetszik az nyugodtan keressen mást!!! Az AA-t mi is a kiegészítő megvételével kaptuk meg. Nehogymár más ingyen megkapja!! -
tusken #9998 én free vagyok ,de a kieget megvettem és onnantól jött a mastery meg a prowess ugyhogy valoszinü a RotG kellett :)
-
#9997 Itt egy free játékos 80-on kb. olyan esélytelen a pvp-ben, mint az hogy Trulli világbajnok legyen! Nincs értelme játszani! A Funcom az egyik kezével adott a másikkal meg beintett! Magyarul nem ingyenes a Conan csak kibővítették a trialt! De meg is látszik szépen elkezdtek fogyatkozni az emberek, a goldlimit meg ez az AA esélytelenné teszi a freeket, akik esetleg később fizettek volna az instákért stb. -
Tomy Lee #9996 Törölt karaktert esetleg vissza tudnak állítani?Érdemes ilyen témával support elé állnom?:) -
Tomy Lee #9995 Igen közben rájöttünk mi is,hogy nem jár annak aki nem fizeti.
Érdekes módon én sem fizetem és én kapon a mastery és a prowess pontokat is a 2 hete kezdett karakteremnek van kb 400k mastery+800k prowess és guild társaknak ez nullán áll.
Na és itt a baj f2p-nek AA nélkül necces lesz és én ezt nem tudtam mert ugye nálam működik perk de többieknél nem:( -
gseldon #9994 AA csak prémiumként van, ha megvetted a kieget akkor is.
Ha régit accountját folytatja, de nem fizet elő, akkor ugyanúgy nem lesz AA-ja (nem tud tovább fejlődni, hogy a már meglévőeket ki tudja-e használni azt nem tudom). -
Tomy Lee #9993 Free játékosnak aki f2p accounton van annak ha jól tudom nincs AA?Jól tudom?
Ismerős részéről kérdezem a dolgot,nekem van mert a régi accountom-at folytatom és most tanácsoltam neki inkább ő is a régi accountot folytassa mert lesz neki is AA. -
Although #9992 AOC intro
Imádom ezt az introt :) -
#9991 Nem vissza csábítós ajándékok régen a volt 1 promóció hogy aki akkor indított trial accountot az kapta ezeket. -
#9990 ezeket igényelni tudod ingame, azaz megkapod, öket, bár lvl 40 től használhatod a mamutot, a bag az viszont jo dolog :) -
#9989 Ha ezt megírtad volna 2 órával ezelőtt, akkor nem indítom újra a letöltést :D
Mind1, a fele már lejött.
Volt régen egy próbajátékom, és most néztem az accomat, ahol azt írja, Your Items: Blue Snow Mammoth és Bag of the Mammoth Raider. Ezek mik? Valami visszacsábítós ajándékok? -
#9988 simán letöltheted, átirsz egy pár sort a feltelepitett játék mappájában és voala :) -
#9987 megvan, US volt :) -
#9986 shit....hol látom, hogy mit töltök éppen?:) mert a kliens nem írja, legalábbis én nem találom. az ageofconan.com-ról szedem és ott sem volt választási lehetőség -
#9985 igen itt is van -
#9984 Hali
Itt is van EU meg US kliens? -
#9983 ha jól emlékszem a herezacsi robbantás eddig is volt :D -
Although #9982 Ráadásul ez csoportosan öl mikor használja akik mellettem voltak ők szintén padlót fogtak :) -
Although #9981 Hát emberek ma voltam pvpzni minikben és annyira nem volt rossz napom az assák fele padlót fogott megint :D Bár valószínű több halál mint győzelem votl ellenük azérrt ha nagyon figyeltem nem volt annyira reménytelen. Viszont a necro na az über cheat most :DDD
A pet detonationshoz képest az assa detonatios egy gyenge kis eresztés. Ez új? eddig még nem láttam. Ez kapásból megölt párszor. a deathok fele a necro által volt :) -
Although #9980 ott a Fekete sereg tele magyarokkal :) -
Although #9979 Azért legalább a free zonákban a funcom szabadá tehetne kicsit több istát csak a kedv szerzés véget. Mert ahogy elnézem nagyon karcsú az ok a teljes lv80 khitai zárolt de ha a gateway free akkor legalább a két solo egyikét. -
himpike #9978 thx, nézelődök már :) -
#9977 Na ez miez? Shaulunban beújítottak valami új guardra?^^
http://imageshack.us/photo/my-images/233/tormentorpicture008.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/268/tormentorpicture009.png/