Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
úgy is legtöbben csak 1 et indítottak volna.
ricsaj
Há nem megbasszák a lovat.
Rossz kifogás... eddig mi a faszt csináltak?
Test szeveren már mûködik a BG szerver az új szabályokkal.
És kizárt hogy az hogy mindenkinek csak 1kari lehessen azon a szerveren az eltart 1 héten..

Palinko
basszák meg a lovat....

However, there was an issue that would have allowed a player to generate more than one character on the new server. As having the "only one char" restriction in place is important for the Blood and Glory server ruleset, we decided to not put the new servers online today. We will have an update on the possible release date for you all next week.
Új szerveren meg ha belehúzol a szintezésbe akkor megeshet,hogy egyszer se!fognak gankelni és ez nem rossz dolog.
1-2 óra múlva indul az új szerveren Rage néven ha érdekel..

★ 汤姆 李

Lesz esélyünk nyugi csak nagyon jól kell játszani az adott karakterrel és mindent maxon megszerezni amit free-ként most meglehet,mindent és cserélgetni.
Sokan lesznek ugyanolyan vagy annál rosszabb ruhába mint ami neked van.
Meg mekkora lesz már az ha jól játszol karaktereddel és leölöd a nagyobb tier-el rendelkezõ premiumost vagy ami fury-n már mûködik,hogy free játékosok össze is tartanak.
Most ahogy szintezgettem szabályosan elzavartuk a gankereket quest helyekrõl mert 1 ranger-e hárman ugrottunk rá azt se tudta hol van na visszajött még 1× eljátszottuk ugyanazt és többet nem láttuk ugyanígy járt assa is stb😊)

★ 汤姆 李

De ha pve szerverre mész akkor nem lesz gond ezzel. Azért a játék több annál hogy csak a cucc számítson.

Palinko
5 ig
0Fritz0
Ahogy néztem a lényeges különbségek csak a 80-as szint elérése után kezdõdnek, de majd az okosok megmondják.
Felfogható úgy is, hogy maga a szintezés ingyenes és csak akkor kell bepengetni a pénzt, ha a végén is tetszik a cucc.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na az jó,akkor sietek haza.köszi😄

★ 汤姆 李

Grr1234
Freeként mennyire jó a játék? Gondolom esélyed sincs egy fizetõs ellen.

Ha jól láttam Bundrov is megy, nem fogtok unatkozni az biztos vele a globalon 😊

0Fritz0
Most van szerver leállás déltõl úgy délután négyig.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez egy idõben téma volt az összes szerveren a mi szerverünkön is. A furyról mindenki úgy beszélt mint egy orosz szerverrõl. De ez igaz véget ért már 2010-ben talán, hogy miért azt nem tudom. Mindössze szerintem a B&G szerver sémája az kedvükre való. Meglátjuk mennyien neveznek be mivel csak ez az egy van minden náció csak erre az egyre tud nevezni. Jó kis tömeg várható.

17-21ig hát k...a jó ám.Legszarabb idõpont szerver leállásra..

★ 汤姆 李

Igen nagy részük itthagyta a Conan-t tudatommal. Magam részérõl arra számítottam ha ingyenes lesz visszajönnek. Majd kiderül.

Meglátjátok 😊 Arról az idõröl beszélek amikor még több száz fõs ganker guildjaik voltak és több is. Mikor nagyjából kijött a bori kb 2010 tavasza. Lehet most visszajönnek erre a szerverre meglátjuk. Most nem tudom milyen a fury, fénykorában az oroszok uralták ezt elég jól tudom még 2009-ben 😊. De akkor nagyon de nagyon sokan voltak. Meg azt tudom legnagyobb ganker guildok az Aquilonian oroszok voltak tudatommal, de nem részletezném. Most úgy jó pár hónapja nem annyira figyelem a dolgokat ezen a téren.

ricsaj
Although te nemtudom hol játszodtál eddig, mi eddig is szét basztuk az oroszokat, anélkül hogy 6 EU guild fogta volna 1más farkát.
Nem véletlen van már csak 1 orosz guild furyn.

Palinko
5 kor de remélem most is csak 1 órás lesz mint múltkor
Igen a fekete sereg több mint 2 éve mûködik, és nagyon jó hangulatú raideket, HM Khitai instákat szoktunk csinálni. Pl: legutóbb yahkmart pucér karikkal toltuk végig. Kép van fent a fórumunkon <#hamm>
Nincsenek feszes szabályaink, meg DKP rendszer sem szerintem ezért is mûködünk jól.
Egyébként T1 után is van élet, w1, w2, w3-at rutin szerûen toljuk, most Keeper és Toth Amon's a nagy kihívás, az elsõ 5 boss-t már sikerült megcsinálnunk. Van olyan csapat aki rendszeresen minizik.
Mennek a shard farmok,elkezdtük az IBIS kardok craftolását, 4-et már legyártottunk. Közben szépen fejlõdik a városunk is.
Részemrõl a pvp nem nagyon tud lekötni, ha gyilkolós kedvem van inkább elmegyek headshot-okat osztogatni a Bad company 2-ben.
A köcsög FunCom-nál még mindig 15 dollár = 15 euró?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Mikor indul az új szerver? -kb. hány órakkor?
Persze az igazi a blood and glory mivel mindenki nulláról indul, egyenlõ esélyekkel. Elsõ idõben teljesen a "ki a jobb" fog dönteni. Aztán idõvel beáll ami a furyn is van. Egész biztos vagyok a ruszkik most fõleg nagy számba fognak mászkálni. Hogy õk jöjjenek ki gyõztesen fejlõdés szempontjából, legalábbis szerintem ezt fogják csinálni. Érdekes lesz az biztos. De ha több európai guild felveszi a kesztyût akkor szövetségben meg lehetne szorítani õket szerintem.

Az nagyon drága a terület vásárlás meg idõ korlátozott o.O

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ah igaz 😞

Oda nem mehet f2p játékos..

Szerk: vagyis DE 3 napig 250 pontért(item shop) vagy 7 napig 500 pontért ha megveszi😄

Még nincs de be fogom szerezni😊

Egyébként a mini éjjel nappal fut a cromon is. És azt kell mondanom nagyon erõs mezõny van itt is . Tele rakás pvp10sel meg olyanokkal akiknek bõven több tizezres killse van. És elfelejtetted a bordereket, pláne a bori miatt állandó háborúk vannak a cimmerian ends-be. És ostromok is állandóan vannak, vagy legalábbis sûrûn. De persze az igazi a pvp szerver de a Cromon sem unatkozol. Persze jó lenne ha ott is lenne egy erõs guild mint itt a fekete sereg.

Hát muszáj lesz kezdeniük magukkal valamit pl.kieg vásárlás stb jah<#nyes>

ricsaj
Elsõdlegesen szint és közbe ölünk mindekit aki szembe jön.
Neked megvan a kieg?

De mi legyen a terv,egybõl go lvl up 80-ig vagy mini-mini pár pvp szintért kis szinten??:-)

Utána megveszik a kieget 😊

Ez azt jelenti ragadt rájuk valami a Cromon és nem az idiótákat követik mentalitásban 😊) Szóval ebben lehet tanulni a többi nemzettõl mmo játékokban, amit az életben is tudsz hasznosítani. Nekem ez alapból nem volt gond egy guildba se.

ricsaj meggyõzött engem is,várom az új szervert😄<#eljen>

Mi a francot csinálnak a f2p játékosok pve szerveren ha felfejlõdtek 80-ig és meglesz a T1?
Miért mennek olyan szerverre ahol kevesebb lesz a tartalom?
Úgyis pvp szerveren fognak kikötni de õk tudják végülis csak idõpazarlás imo..

BoneDragon
Na jó, lehet rábeszéltél.

ricsaj
Hidd el nekem is herótom van már a kezdõ területtõl legalább 15x végigjártam, de a lv20as kari az vicc ha tényleg szeretnél magyar közösségben játszani nem akadnál fent ilyenen.

BoneDragon
Én kb 6x kezdtem újra a kezdõterületet amitõl már falnak megyek... 😄

ricsaj
Amúgy ha jól tudom több mint 2éves a Fekete Sereg.

ricsaj
Igen van tervben, de nem full magyar pont az miatt amit Although is leírt:
"Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét 😄 Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. 😊"

Dragon te meg ne röhögtess a lv20as barbároddal.... 20perc ha tényleg szeretnél társaságot...

Az új pvp szerveren tervben van magyar klán?
BoneDragon
Én is szívesen átmennék furyról, de a barbárom már lvl20 és ha még1x elölrõl kell kezdenem ragequit. A másik karim meg prémium, úgy hogy azt sem törlöm. 😞

Palinko
nagyon frankók a tagok, segítõkészek, viccesek stb.
Hogy oldottátok meg hogy nem húz száz felé a banda, meg nem eszitek egymást ? 😊 Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét 😄 Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. 😊

Van magyar guild a Crom szerveren is a nevünk: A fekete sereg
126 tagunk van jelenleg, de amióta ingyenes alig gyõzzük invelni az új játékosokat<#vigyor4>

honlapunk:
http://feketesereg.guildlaunch.com
ricsaj
Jah igen és még azt is mondta hogy ha premiumról F2P-re váltassz a pénzed berakja storagebe vagy valami ilyemit mondott. habár már kiléptem és rövid a memóriám, de valami hasonlót mondott.
Na jóéjt!

ricsaj
Amúgy beszéltem 1 GM-el a F2P accountról..
Háát a chat problémák feladták neki a leckét.
Álítolag az összes playernek kéne látnia minden chat típust, és kéne tudnia tell messaget küldeni bárkinek.
Azt írta hogy akinek nem mûködik az írjon petíciót a problémáról.
Valamint azt is hogy õ szerinte a 3. féltõl származó UI is lehet a probléma forrása.
A 2gold limitrõl megkérdeztem hogy ugye csak viccnek szánták, de nemtudott rá pontos választ adni, mivel a GM-eknek nincs betekintésük a fejlesztéssel kapcsolatos tervezetekbe.

ricsaj
Lehetséges hogy volt annó és nem törölték ki. Az új F2P játékosokat leszámítva nincs összesen 7 magyar a szerveren.

Csak megjegyzem,hogy most rákerestem guild search opcióban a "hun" szóra és 7 ilyennel kezdõdõ guild-et dobott ki.
Tehát van minimum 7 magyar guild fury-n:S
Hát én ezt nem is tudtam lol😊

Vagy megcsinálod végig az éjszakai denisty questet ami saját solo quested. És utána ha legyõzted a fõboss, Kalanthes elküld a szülõföldedre.

Palinko
ok meglett már, de köszi