12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • gseldon
    Semmivel, nekem is megvan még az eredeti DVD. Egyébként meg tonnányi cuccot le kell töltened annak ellenére, hogy onnan telepíted fel. Kb. 3 év peccseit egyszerre.
  • himpike
    Milyen előnnyel jár az ha birtoklom az eredeti játékot - azon felül hogy nem kell letölteni?
  • Witcher
    Ez hihetetlen! Szerintem bugos lett az accom!
  • Witcher
    LoL az assával miért nem tudok két egyforma daggert használni?? Eddig tudtam! Két soulfang-ot akartam használni,(main hand, off hand) megvettem az elsőt, a másodikat már meg se engedi venni! Mi a picsa ez??
  • tusken
    guild bot-hoz külön accot kell futtatni ami figyeli a csetet stb.
  • Nuclearity
    nem
  • Tomy Lee
    Ja majd meglesz akkor egyszer mind csak az a bajom,hogy damage+crit irányba keztem AA-t(talán ez a Ethereal Escape jó választás volt,hogy leszed bármilyen CC-t és ad manát) és lehet inkább defend és hp növelésre kellett volna mennem.Ezért gondoltam reset-en de ha elvesznének pontok az úgy már nem jó.
    Azt kérdezd meg majd hogyis van ez az infó dolog!
  • Although
    A guild leader szabadságon van maholnap visszajön akkor most majd kérek tőle címet. És nekünk is van valamint guildokat is össze lehet vele kötni. És igen komplett mindentudó információs rendszer felépíthető rá. akár konkrét képesség vagy critical, etc szint elérés mikéntje is lekérhető vele. De lehet ha írsz a fekete seregnek vagy Ageofconan.hu-ra ott is segítenek. Az AA resetről nem tudok de értelme sincs mivel az újat ugyanúgy komplett idő elérni valamint az egyidejüleg élő hat képességet cserélheted alkalomnak megfelelően pve-re, pvp-re. Mondjuk én mindig elfelejtem :D
  • Tomy Lee
    AA reset-elhető mint a feat?
  • Tomy Lee
    Létezik még ilyesmi,hogy "guild bot"?Különböző parancsokra kapunk információt.
    Tudja valaki,hogy elérhető ez mi kell hozzá,hogy működik?
  • Although
    *próbáltam
  • Although
    Oki az assával kellőképpen béna vagyok :) volt valaki aki a The breach arénájában low level assával továbbment? 4szer vagy 5ször próbálom. alkalmanként 10szer. és....
  • Tomy Lee
    The king's reward poti pack ingyen kivehető item shop-ból(special offers).
  • Tomy Lee
    Mi Fury-n vagyunk az Enslave guild-ben,van T3-as várunk és egy jó közösség.Utóbbi 2-3 hétben vagy 40 Magyar csatlakozott.Fury-n mi vagyunk Magyar guild más nincs.
    Másik pvp szerveren fogalmam sincs,hogy mi van.Ha Enslave érdekel küldj itt privátot és intézem.
  • Zsoti90
    Sziasztok
    Megtudnátok mondani, melyik szerverre a legérdemesebb menni, ahol a legtöbb magyar játszik, kizárólag pvp szeró érdekelne :D
  • Although
    Hát igen ez a Funcom legnagyobb problémája, és ez is volt mindig. Sose lépnek semmit se az antiszociális barmokkal szemben sem sem a csalókkal szemben. Kérdez rá Humánál fog e lépni valamit a funcom. A cromon nem érzem ezt annyira komoly viták voltak a formumon főleg a k/d fanok miatt akik kiléptek minikből, meg egyszerű trükköket alkalmaztak ne kapják meg a d-t. De mintha jobb lenne a helyzet. Annyi ha az egyik csoport gyengébb akkor rengetegen feladják. Kitartás az semmi :)
  • ricsaj
    viszont pozítívum: nekem lejárt a premium és úgyanúgy kapom a mastery és expertise pontokat
  • ricsaj
    1hó: EUR 14.94, de nem éri meg 1hónapot tölteni minél többet töltessz annál olcsóbb.
    a kieg meg kb 2000 FCpont és 600FC pont 5Euró,
    De én biztos nem töltöm fel mégegyszer, nemtudom hogy cromon mivan, de Furyn elég sokan cheatelnek és Ragen még annál is többen szégyen nélkül és nem bannolják őket!!!
  • Munszu
    Sziasztok, érdekelne egy két dolog.
    Mert a weblapon semmi érdemleges információt nem találtam erről.
    Az első az lenne, hogy mennyibe kerül a prémium előfizetés 1 hónapra?
    A másik meg hogy a kiegészítő mennyibe kerül?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Although
    Hát igen grindeléssel másképp működik ezt elhiszem :)
  • Tomy Lee
    Aki sokat grindel és így szokott szintezni az 7-800ezret össze tud szedni legalábbis nekem annyi összejött.
    Mastery-t most kipróbálom érdemesebb e kis szinten húzni vagy sem meg a pvp tokenek gyűjtése milyen arányban van azzal mint amikor 80-on gyűjtöm.Kiváncsi vagyok..
  • Although
    így van pve renows pontokat érdemben lv80-tól adja előtte első szintes 1 millióból ja ha 100e összeszedsz. :)
  • Tomy Lee
    Én is örültem itt a pontoknak amiket összeszedtem a szintezés alatt aztán mióta 80 lettem 3× annyi lett már lol:D
  • Tomy Lee
    Az,hogy jön lvl20-tól már AA hidd el nem sokat jelent.Lvl80-on röhögve bepótolod.akár 1 nap alatt azt amit lvl10-től 80-ig kapsz.
    Kivétel ha sokat voltál pvp-n miközben fejlődtél itt gondolok arra hogy felhúztad pvp szinted pl.pvp4-re mert akkor tényleg szar ügy mert mastery pontok csak pvp-vel jönnek és az lassabban.
    Ha ilyen pvp1-2 szinten vagy és lvl77 akkor semmi okod bánkódni nem sokat jelent az a pont amit így vesztettél el
  • gseldon
    Én sem vettem meg a kieget, mert úgy voltam vele, hogy lvl80-ig semmi értelme. Szándékomban állt pénzt adni értem, hiszen a prémiumot is előfizetem. Ha tudom, hogy már lvl20-on elkezdi gyűjteni az AA-t, akkor sokkal hamarabb megveszem. Most vagyok lvl77 és kurva nagy hátrányba kerültem emiatt :(
  • Witcher
    Az mindkét ágon sok van :))
  • Nuclearity
    sok pet ^^
  • Bigblind
    Necronak jelenleg mi a jó pvp-re nightfall vagy reanimation?
  • himpike
    Nekem nulla van az egymillió mellett... azaz L43ig nem számolt semmit, gondolom eztán kezdené ha megvenném... :(
  • lordbalu
    Pont ez kell nekem már veszem is. :)
  • Tomy Lee
    Jól rá beszéltelek akkor,ugye megérte?:)
  • Tomy Lee
    Ja igen az működik utána is ha megvan már kieg és nem vagyunk befizetve.
  • Witcher
    Én csak az AA miatt vettem meg!
  • Witcher
    Dehogynem! Főleg az AA-ért érdemes megvenni!
  • himpike
    Na most akkor kinek van igaza...? csak a pontokért aligha éri meg megvenni a kieget ha a területekre nem enged be a game.
  • Witcher
    A legegyszerűbb hogy megveszed az rise of the godslayer kieget 2700 forintért ingame, hogy kapd az AA pontokat! Aztán veszel egy karaktert ha nem akarsz a 4 free karakterrel játszani, az 1000 forint kb. Ezzel simán elvagy örökre ha pvp beállítottságú vagy!
  • Witcher
    De az AA pontokat akkor is kapja ha nincs befizetve, de megvette a kieget!
  • Tomy Lee
    Ott van a Feat táblázatban ha megnyitod alul,hogy "Alternative Advancement" erre rámész és átnézed mik vannak ott.Ráviszed szépen egér kurzort és olvsgatod.Ha alul pontra van állítva akkor ha 1 millát eléred kapsz 3 pontot amit eloszthatsz az AA táblázatba szintúgy mint a feat táblázatba.Pontok jönnek pve-ből és pvp-ből lvl10től már kapod a pontokat és ezt ott látod fennt mikor megnyitod AA táblázatot a prowess meg Mastery szó alatt(0/1000000).
    Neked is szól az,hogy rise of the godslayer kieg akkor működik ha be is vagy fizetve!
  • Tomy Lee
    Nem kell semmit megvenni.regisztálj aoc oldalon töltsd le és mehet.A tier 1-es ruhákat tudod elérni játékban és a pvp5-ös pvp ruhákat.
    Item Shop-ot meg ingame nézegesd ott valós pénzért tudsz venni dolgokat majd.Kiegészítőt meg nem kell megvenned mert az akkor működik ha előfizető vagy csak akkor van nyitva kieg map mikor éppen be vagy fizetve tehát ez neked nem kell..
  • himpike
    Na akkor valaki írja le legyen szives mit érdemes megvenni ha nem akarok előfizető lenni csak elérni amit lehet egyszeri fizetéssel hogy minél többet lássak a játékból.