Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz kifogás... eddig mi a faszt csináltak?
Test szeveren már mûködik a BG szerver az új szabályokkal.
És kizárt hogy az hogy mindenkinek csak 1kari lehessen azon a szerveren az eltart 1 héten..
However, there was an issue that would have allowed a player to generate more than one character on the new server. As having the "only one char" restriction in place is important for the Blood and Glory server ruleset, we decided to not put the new servers online today. We will have an update on the possible release date for you all next week.
1-2 óra múlva indul az új szerveren Rage néven ha érdekel..
★ 汤姆 李
Sokan lesznek ugyanolyan vagy annál rosszabb ruhába mint ami neked van.
Meg mekkora lesz már az ha jól játszol karaktereddel és leölöd a nagyobb tier-el rendelkezõ premiumost vagy ami fury-n már mûködik,hogy free játékosok össze is tartanak.
Most ahogy szintezgettem szabályosan elzavartuk a gankereket quest helyekrõl mert 1 ranger-e hárman ugrottunk rá azt se tudta hol van na visszajött még 1× eljátszottuk ugyanazt és többet nem láttuk ugyanígy járt assa is stb😊)
★ 汤姆 李
Felfogható úgy is, hogy maga a szintezés ingyenes és csak akkor kell bepengetni a pénzt, ha a végén is tetszik a cucc.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
★ 汤姆 李
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
★ 汤姆 李
Nem véletlen van már csak 1 orosz guild furyn.
Nincsenek feszes szabályaink, meg DKP rendszer sem szerintem ezért is mûködünk jól.
Egyébként T1 után is van élet, w1, w2, w3-at rutin szerûen toljuk, most Keeper és Toth Amon's a nagy kihívás, az elsõ 5 boss-t már sikerült megcsinálnunk. Van olyan csapat aki rendszeresen minizik.
Mennek a shard farmok,elkezdtük az IBIS kardok craftolását, 4-et már legyártottunk. Közben szépen fejlõdik a városunk is.
Részemrõl a pvp nem nagyon tud lekötni, ha gyilkolós kedvem van inkább elmegyek headshot-okat osztogatni a Bad company 2-ben.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
★ 汤姆 李
Szerk: vagyis DE 3 napig 250 pontért(item shop) vagy 7 napig 500 pontért ha megveszi😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Miért mennek olyan szerverre ahol kevesebb lesz a tartalom?
Úgyis pvp szerveren fognak kikötni de õk tudják végülis csak idõpazarlás imo..
★ 汤姆 李
"Ilyet még nem hallottam magyar guild és még nem hullott szét 😄 Pedig ti nem mai gyerekek vagytok, mármint a guild, legalább egy éves ha jól gondolom. 😊"
Dragon te meg ne röhögtess a lv20as barbároddal.... 20perc ha tényleg szeretnél társaságot...
Van magyar guild a Crom szerveren is a nevünk: A fekete sereg
126 tagunk van jelenleg, de amióta ingyenes alig gyõzzük invelni az új játékosokat<#vigyor4>#vigyor4>
honlapunk:
http://feketesereg.guildlaunch.com
Na jóéjt!
Háát a chat problémák feladták neki a leckét.
Álítolag az összes playernek kéne látnia minden chat típust, és kéne tudnia tell messaget küldeni bárkinek.
Azt írta hogy akinek nem mûködik az írjon petíciót a problémáról.
Valamint azt is hogy õ szerinte a 3. féltõl származó UI is lehet a probléma forrása.
A 2gold limitrõl megkérdeztem hogy ugye csak viccnek szánták, de nemtudott rá pontos választ adni, mivel a GM-eknek nincs betekintésük a fejlesztéssel kapcsolatos tervezetekbe.
Tehát van minimum 7 magyar guild fury-n:S
Hát én ezt nem is tudtam lol😊
★ 汤姆 李