12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
koalalompos #10136 "Nos, Age of Conan rajongók, most már végre sikerült magunknak egy dob időpont a nagyon várt Savage partján Turán kaland csomag. Az új tartalmat hengerelt két szakaszban, és a rendszeres dob időpont van beállítva szeptember 8., míg a korai hozzáférés időszak kezdődik augusztus 31-én." -
Although #10135 Azért emberek ez nem rossz továbbra sem :d Ma szépen wipe volt a Coppice részen :) Úgy néz ki ez azért nem annyira könnyű a necros cheat nélkül. Most épp élveztük hogy nem volt egy darab necronk sem :D -
koalalompos #10134 én is most igényeltem hozzá új bankszámlát, amire tölthetem az erre szánt összeget :P láttam, hogy karaktert is lehet pontokért (bár nem kevésért) költöztetni. én a német mitrán vagyok, a die atheist guildben (egyszer valaki meghívott játék közben, azt sem tudom ki volt az, és elfogadtam :P), de alig lézeng egy-két germán... ha új karcsit indítok, azt nagy valószínűséggel a cromon teszem, ott legalább vannak magyarok (bár a mitrán is szembelovagolt egyszer velem cimmeriában egy feri nevű harcos) -
Although #10133 Én az account oldalon vettem meg anno.:)Az account oldalt a cliens oldalról is el lehet érni. Akkoriban ott több féle lehetőség bolt függöen mit adtak még hozzá. -
koalalompos #10132 igazatok volt, valóban azokat az itemeket, melyeket nem vettem magamra kivétel nélkül tudom értékesíteni a tradernél. a rise of the godslayer-rel kapcsolatban meg elég nehézkesen, de végül csak leesett, hogy az in-game shopban lehet pontokért hozzáférni (javítsatok ki, ha tévedek) köszönöm a segítséget! -
koalalompos #10131 ja, azt tudom. az aa engem igazából hidegen hagy, inkább az újabb helyszínek mozgatnak. mondjuk az bosszantó, hogy nem lehet boltban kapni, csak ezekben a webshopokban. bocsánat: csak egyetlen webshopban találtam...
a turan is ilyen lesz vajon? mármint azt is feltúrom, aztán havonta csengetek? -
Although #10130 Elképzelhető hogy tudsz csinálni a free kategóriákban khitai karit. Amit ingyenesen elérsz utána a a Gateway Khitai lv40-ig terület kb. Jópofa. Tehát pár dolog fog működni ha feltelepíted előfizu nélkül is. -
Although #10129 Az alap már fel van telepítve gondolom, azzal játszol:) A kliens letölti ha mit tudom én kifizeted az item shopba vagy az account oldalon. Utána a kliens automatikusan feltelepíti kb. 10G azt hiszem :)De a kieg csak úgy fog működni ha havonta fizetsz. Ha megveszed akkor csak úgy érdemes ha elő is fizetsz. Mondjuk lehet az AA-t megkapod alapból. -
koalalompos #10128 másik: ha megvenném a godslayer kieget, az tartalmazza a teljes játékot? magyarul rajta van az alap is? vagy csak a kiegészítő? ha megveszem, feltelepítem, de nem fizetek be (azt olvastam ingyé nem játszható), attól képes leszek kithan karaktert létrehozni vajon? az ingyenes verziónál a karakterkészítésnél csinálhatsz kithant is, de kiírja, hogy nem játszható, mert nincs feltúrva a godslayer. -
koalalompos #10127 a gyártott dolgaimat nem fogom (minek vegyek fel mindenféle lepleket, meg rongyokat, ha talpig sodronyban vagyok? :P), és adom el a tradepostban. kíváncsi vagyok működik-e majd. :) -
Although #10126 Bár lehet a global chat korlátozás azért van mert számoltak vele a free szinten sok idióta is jön és ne tudják szétcseszni a globalt. Akkor meg még jó ötlet is. -
Although #10125 Ha nem teszed fel a karidara akkor nem lett boudos így volt nagyon régen. Most úgy látom már kivételnél bound kerül a class által használható itemekre. Kivétel a culture stuff amit te csinálsz. De ezt látod az item leírásba a fölé viszed a kurzort. -
koalalompos #10124 ami a raktáramban van, az biztos boundos, mivel azért van ott, mert azt feltételeztem, hogy majd még egyszer használni fogom. :P persze ez sosincs így, mivel mindig jobb cuccok jönnek, ezért mikor az összes rendelkezésemre álló slotot betöltöttem, kénytelen vagyok megválni a sok limlomtól. :) viszont szeretnék pénzt is látni abból, hogy vért izzadok a sok csákányozástól. :P -
Although #10123 Ja de szerintem figyeli a funcom a reakciókat szóval ahol nagy az elégedetlenség ok szerintem fognak változtatni ez már rég nem az az elfuserált team akik az elején voltak. Szóval a support meg a community rész nagyon profi lett szerintem. Úgyhogy lehet számítani patchelik majd a free kategóriát. Szerintem Amikor kijön a turan ami szerintem nem valószínű hogy free lesz de lehet. Ezzel egyidejüleg pár dolgot lehet elérhetővé tesznek a freeknek. Remélhetőleg a Vistrix is free lesz meg egy két komolyabb dungeon. Meg remélhetőleg a global chat korlátozást is törlik. Meg talán megemelik a gold limetet mit tudom én 10G-re :) -
Although #10122 Mikor felveszel valamit megjelenik egy text ha te is tudod használni az nagy valószínűséggel bound lesz. De ha nem azt valószínű el tudod adni. Bár szerintem csak a blue stuffokat veszik. Bár én már vettem green cuccot is :D -
koalalompos #10121 a 2 gold limit meg enyhén szólva kibaszás... -
koalalompos #10120 egérbeállításra nem gondolnék, mert az megfelelően működik. az lehet hogy boundosak, mert mikor valaminél találok jobbat, akkor a kotványabb cuccon igyekszem túladni, általában merchantoknál adom el, de jobb lenne tradepostban, főleg most, hogy páncélokat is tudok gyártani. :) -
Tomy Lee #10119 Tudsz játszani vele persze,minden free tartalmat megkapsz.Itt bővebben:f2p faq -
#10118 Sziasztok lenne egy kérdésem. Ha nekem anno megvolt a Conan + a kieg is és van egy 80as guardian akkor azzal tudok játszani vagy effektive semmit nem ért a régi idő? -
Tomy Lee #10117 Oké semmi gond ráérős ám a dolod.
Am.mostanában globálon látok olyat aki hirdeti,hogy elad guild bot-ot,legközelebb meglátom rákérdezek tőle,ha nem real money-ra gondol akkor lehet megvenném tőle. -
Although #10116 Hú Nem tudom. Tényleg érdemes regisztrálni az Ageofconan.hu-n is Huma-t zaklatni mert Magyarországon szerintem senki nem tud nála többet a dolgokról mivel Followers-ek között van szóval, én is általában csak annyit tudok amit ő ír vagy a hivatalos forumon van. :) szóval keveset :) -
Although #10115 Sorry nem felejtettem el a guild bot-ot de egyszerüen nem vagyunk egyszerre online a guild boss-al de most hétvégén törni fogom magam, hogy összefussak vele! -
Tomy Lee #10114 Ezek premium dlc-k lesznek?Úgy mint rotg akkor használhatók ha be vagyunk fizetve?
-
Although #10113 Ah yeah ez nem jutott eszembe!!!! -
Tomy Lee #10112 Character bound-os cuccokat nem tudsz eladni.Olyat próbálj ami alatt ez áll"binds when equiped" tehát amit még nem használtál -
Although #10111 Úgy néz ki hamarosan jön az új kieg. vagy dlc, a Turan-os. Nevezzük aminek akarjuk :)
a testlivesok szerint jól halad. Aki gondolja nézzen körül az ageofconan.hu-n elég sok érdekesség van más dolgokkal kapcsolatban is. Úgy néz ki a funcom nagyon beleerősít. Valami olyasmit hallottam félévente jönnek majd dlc-k a Conanhoz :) Szóval nem kell izgulni a java még csak most fog jönni. :) -
Although #10110 Hey! Nem használsz fordított egér beállítást? Elvileg meg kellene jelenjen egy ablak ahol beállítod az árat. próbáld átenni a raktáradba és hátha onnan működik. Elvileg free player is tud eladni szóval mennie kell! Annyi hogy 2G ba vagy limitálva sajnos. Ami nagyon nagy gáz ha culture recipeshez akarsz jutni mert azok 15-20G min. és 150G is lehet. Szóval ez egy elég kemény korlát. De ettől függ. teljesen élvezhető a játék :) Nem szint függő már lv5-el tudsz eladni. -
koalalompos #10109 jó reggelt mindenkinek! kérdésem a következő: miért nem tudok tradepostban tárgyakat értékesíteni? azt írja hogy jobb klikk a tárgyra az eladáshoz, de csak a törlést ajánlja fel, ha így teszek. free account-tal játszom, ez lehet az oka? vagy hurka vagyok még az értékesítéshez level 41-gyel, mert az szintfüggő? sehol nem találtam választ. -
#10108 Pontosítok. (pvp fury szerver Enslave), (pve crom szerver Fekete Sereg). -
#10107 Az attól függ pvp vagy pve szerverre szeretnél menni! pvp szerver Enslave klán, pve szerver Kekete Sereg. -
Although #10106 Ha előfizetsz akkor majdnem minden elérhető lesz egy két alapból fizetős item dolgon kívül :)És igen az összes class és kb10 tárhely a karakterek részére és az összes dungeon. Tehát az ingyenes gyakorlatilag egy full trial tesztelésre kiváló vagy ha csak élvezni akarsz egy jó játékot fizetés nélkül. Úgy is sokminden elérhető de van pár hülye korlátozás ami idegesítő lehet. De például az Onyx chamber is free dungeon meg az összes rare terület, Oasis of Zara, Frost swamp, etc. De Khitai az gyakorlatilag teljesen fizetős terület. kivéve a Gateway. Tehát lv80-ig jó az ingyenes de felette célszerű előfizetni. Mert a khitai az igazi kihívás és lv80 feletti zona. -
Since #10105 Megnéztem a "trialt", és lenne egy két kérdésem. Biztos leírtátk már 100x, nem szeretnék nagyon visszaolvasni :-)
Ha előfizetek a játékra, akkor az összes class elérhetővé válik a számomra?
Nézegettem az item shopot : olyan itemek is vannak amiket nem lehet összegyűjteni, magyarán fizetned kell hogy használni tudjad? -
Although #10104 A cromon. De vannak a Furyn is páran. De a Cromon egy első 20-ba lévő magyar guild is van. -
Since #10103 Melyik serveren van a legtöbb magyar? -
Although #10102 Nem tudom a Cromon most is sokan vannak. De amennyire én tudom az Augusztus az a holiday hónap :) Szóval sokan mennek szabadságra ahogy Magyarországon is. Szeptemberben sokkal többen lesznek. Pláne jól időzítették a filmet is úgyhogy ne aggódj még :) -
Although #10101 Nem.:) de ha előfizetsz akkor mindenképp érdemes megvenni. Ha csa k ingyenesen ki akarod próbálni akkor nem :) -
Since #10100 Sziasztok,
ha előfizetek a játékra mindenféleképpen meg kell vennem a kieget hogy tudjak vele játszani? -
Tomy Lee #10099 Én érzem csak úgy,hogy kezd megint behalni a játék vagy ez csak ez a hülye nyár miatt van?
Ez gyenge ami van megint 2 hete kb semmi -
Tomy Lee #10098 Premium account-od lesz,indíthatsz bármilyen karaktert,30 nap játékidő,bónusz itemek,minden elérhető,nem kell letölteni játékot,ha megveszed még 2500ft-ért kieget hozzá item shop-ban akkor az AA is elérhető lesz a kezdetektől továbbá ha lejár 30 nap akkor utána is használhatod chat bármelyik részét. -
gseldon #10097 Nézd meg a tárgynál, hogy rá van-e írva, hogy csak 1 lehet-e nálad. Néhány tárgynál láttam ilyet, lehet ez valami olyan, amit csak nemrég vezettek be, vagy csak a soulfang ilyen, és ezért nem tűnt fel eddig neked. Asszem valami ilyen van kiírva rá: "Can only have one" vagy valami hasonló, nemtom fejből.
Ha nem ez a hiba, akkor passz.