Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Class 12 van,az a 4 amirõl tudsz archetype ezen belül van a 12 class

★ 汤姆 李

Grr1234
Letöltöm a játékot, egy próbát sztem megér, de eléggé fura, hogy csak 4 class-ból választhatok.

Tatyla
Crom-on csináltam egy barbárt Eszterlanc néven de ha máshova menjek még most szóljatok!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amúgy ne hogy azt hidd a mini vagy a borderes pvp könnyebb. Ezek az emberkék nagyjából éjjel nappal gyakorolnak 😊 Nekem eddig 4-7 volt a legjobb amit el tudtam hozni 😄 Általában 1-9 de volt már 0-19 is 😄

Amúgy engem is, elég béna vagyok PvP-ben, mondjuk eddig nem nagyon volt rendes 1v1 csatám, mindig 2-3-an ugranak az emberre. Rohadék elbújós barbárok, meg assák mindig kinyírnak szinte, a caster lelassít, nem érem utól, eddig csak egy rangert sikerült kinyírnom 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Palinko
hát néha feltekernek amúgy elvagyok 😄
BoneDragon
Tudom, hogy ott van, de akkor nekem csak 4-et ad.

Ja és, nem kibõvíti az inventoryt, hanem hozzáad egy második lapot, laponznod, hogy lásd, az is ott van arrafele 😊

Nekem is csak 8-at ad a full 16 helyett, mert free vagyok, de 8-at ad rendesen. Be kell húzni a bag-ot az inventorynál jobb alul található slot-ba ahhoz, hogy mûködjön (nem a karakteren van a slot, ahol a páncéldarabok, meg egyebek, hanem a tárgylista alatt jobb alul).

BoneDragon
Nekem is onnan van 16 slotos bag-em de mikor használni akarom nem ad + slotot.

Ne haragudj, hogy beleszólok ebbe, nekem sem teteszik alapesetben ez az iszonyatos gank-elés, de jelen esetben erre a szerverre ez jó elõre és kihangsúlyozva be lett jelentve, hogy ez lesz. Miért jöttél ide, ha tudtad, és nem akarod ezt? Nem szégyen PvE szerveren játszani, ha az jön be jobban, fõleg, hogy ott is van szervezett PvP, amit mondtál, erre kijelölt "szigeten" (minigame PvP).

Nekem van vagy 20 claim de bag az nincs közte.Érdekes régen mindig volt.Muszáj lesz megvenni de Palinko már kiokoskodta,hogy jutunk hozzá gyorsan anélkül,hogy ottmaradnánk kezdõ szigeten;-)

★ 汤姆 李

Nincs claim-elhetõ 16 slotos bag-od? Nekem a trial accounthoz járt snow mammuth-al együtt (majd csak lvl40-tõl).

Palinko
1. mapon hogy kell zsét farmolni? bag elég drága van kb 60 rezem lvl 17 en 😄
xp-farm <#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Palinko
nem tudom miért nem lehetett ezt a pvpt másképp megoldani, pl csak annak kijelölt szigeten, vagy kihívásos módszerrel...
Sergeant néven van egy guard-om az új szerveren, lehet friend listára tenni engem is 😊

Skilleknél van lehetõség ctrl+ adott skill azt hiszem resetelni ha meggondolod magad újra konfigurálhatod.
Igen kell gyomor hozzá. Én mindig nevettem rajtuk. Szánalmas bandának tartom ezeket. De hát végül is ez egy kegyetlen világ. 😊 Szóval vissza kell vágni mi is azt csináltuk. persze anno Drutar mondta mindig õk lesznek többen, ha vadászol rájuk, még többen fognak rád. De hát ez van 😊

Palinko
emígy Palinko -t lehet friend listára tenni
BoneDragon
Mégse olyan töketlenek? Csak összehozták az új szervert.

Palinko
gusztustalan egyébként ami megy. csordába verõdnek és vadásznak az emberre. white sandsre is csak éjjel megyek ezentúl...
Palinko
miért akarja mindenáron leresetelni a skillem mikor a plusra megyek? jár az valami hátránnyal? én csak növelni akarnám
ma indult asszem.

Nuclearity
uj serverröl valami hír? májusra igérték ha jol emlékszem 😄

ricsaj
láttalak az elõbb, de már kiléptem.

salmaa

ricsaj
Van szerver!

Szeva Torzonborz!
Te mindenhol ott vagy wazze?!<#mf1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Szerver uppp

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
kipróbálni csak így érdemes <#vigyor> aztán ha megtetszik max fizetsz is érte.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdv!
Ma láttam meg,hogy ingyenesen is elérhetõvé tették a játékot.
Csak 1-2 véleményt szeretnék tõletek,hogy érdemes-e kipróbálni,így"lebutított"free acc-al is?
Elõre is köszönöm!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem tévedsz,én voltam😊

BoneDragon
Ki lehet kapcsolni, hogy a launcher ne ellenõrizze mindig a patchelést?

ricsaj
Érdekes módon itt valahogy nem említik a gold limitet...

Tommy Leee, nagyot tévedek, ha azt gondolom, Te voltál Wutang földi megtestesülése?

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952

Palinko
persze megint csak US ra rakták a hülyék
http://forums.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=3
Palinko
http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=3

ide sem ártana....
BoneDragon
Játékba írták, hogy 3 órás leállás lesz, pont most kapcsolták le a szervereket.

játékban?
JaSoN HuNTeR
mi lesz a különbség a F2P és a fizetõs között?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Palinko
de linkeljetek már pls
hmm enis azt a hirt talaltam hogy talan osszejon a dolog

Palinko
és ezt még is hol olvastad?
10 perc múlva újra 3 óra leállás... lehet mégis sikerül ma összehozni?
MrStokes
PoM -rol mostansag milyen tapasztalatok vannak? Milyen vele solozni, illetve meg mindig jo healernek szamit group-ban es raidben?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Majd csak meglesz egyszer.Addig is ott van 4 szerver ahol lehet játszani.Különben így is sokkal elöbb jött f2p és a jövõ hét is még a nyárba tartozik amit igértek..

Palinko
de nagyon ajánlom hogy hétfõn legyen vagy felgyújtom a székházat 😄
ricsaj
Na ja így is törölnöm kell 1 karit..