Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Furyn is rengetegen vannak jelenleg sõt kezdenek visszajönni sokan miután rájöttek mi a francért kezdjenek el elörlõl mindent egy kevesebb content-el rendelkezõ szerveren:-)
★ 汤姆 李
Bõvebben itt találsz leírást: http://www.virtualgame.hu/
/stuck vagy /unstuck már mindenhol mûködik
★ 汤姆 李
"patch of aura" ? <#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vagy guggolás és ugrálás. 😊
Személy szerint kilépés újra belépést használom
Beszorultam egy sátor alá és nem tudok sehogy kijönni, már nem emlékszem hogy ilyenkor mit kell nyomni, ha valaki megmondaná megköszönném!
Átmennék, de amiket freeként lehet indítani egyiket se szeretem, itt meg van egy assám úgyhogy maradok.
Furyn vagyok, Tortage-ban a szigeten. Létezik hogy ez már nem PvP zóna? Egy playert se tudok betámadni, pedig anno itt mindig gankelések mentek!
jaja ragen vannak most rengetegen.
gseldon, a gond az ,hogy anno sem látták mig már késõ nem lett sajna, mindenesetre sok sikert nektek, és remélem nem olyan pvp arcok vannak ott mint a Run or Dieba, ahol elsõ dolga volt gipsz jakabnak elfutni a viz közepére, v kifutni a zonából is 😄
gseldon, a gond az ,hogy anno sem látták mig már késõ nem lett sajna, mindenesetre sok sikert nektek, és remélem nem olyan pvp arcok vannak ott mint a Run or Dieba, ahol elsõ dolga volt gipsz jakabnak elfutni a viz közepére, v kifutni a zonából is 😄
Szerintem s legtöbb furys a rage-re ment, bár talán van olyan aki maradt. Legkorábban õsszel indítok egy altot ott 😊
Valaki tudna ajánlani nekem egy magyar guildet a Fury szerveren? Vagy valakit aki most lesz 20-as vagy a felett és tudnánk ketten menni! Fury szerveren vagyok: Barbár lvl 19 Grendon!
Merem remélni, hogy a mostani jobb lesz, bár a régivel nem volt tapasztalatom. Remélem a vezetés rövid úton és kertelés nélkül eltávolít minden oda nem illõ arcot.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
ah, csodálkoztam is, hogy hogy abe nem hírdet már.
de szeretném megjegyezni, hogy ettöl a régi még fail volt egyes emberek miatt sajnos
de szeretném megjegyezni, hogy ettöl a régi még fail volt egyes emberek miatt sajnos
Na ne mondd, képzeld újra van. A Run or Die (aminek tagja voltam) egyesült vele, így minden Run or Die tag most Deathwish tag (én is).
és megvan a honlap/fórum is : www.thedeathwish.com
és megvan a honlap/fórum is : www.thedeathwish.com
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a pvp szerveren van-e már magyar klán?
Mert akkor majd az érdekelne. 😊
Vagy tudni-e arról, hogy van-e?
Az lenne a kérdésem, hogy a pvp szerveren van-e már magyar klán?
Mert akkor majd az érdekelne. 😊
Vagy tudni-e arról, hogy van-e?
o.O
Ageofconan.com semmi zászló nincs, regelsz azt kész
és nincs deathwish (ezer éve nem is volt) az egy jó kezdet majd kezdet után failek sorozata volt mig be nem zárt.
most a Run or Die-t viszi a rage szerveren.
Ageofconan.com semmi zászló nincs, regelsz azt kész
és nincs deathwish (ezer éve nem is volt) az egy jó kezdet majd kezdet után failek sorozata volt mig be nem zárt.
most a Run or Die-t viszi a rage szerveren.
EU kliens is van. Én is alig találtam meg, regelj egy új account-ot, csak a nyelvválasztásnál (zászlócskák) a honlapon brit angolt adj meg, ne amcsi angolt. Ezen múlik hova regelsz, beszarás különben, sehol máshol nincs opció, hogy megválaszd, legalábbis én nem találtam.
Alig találtam meg a topikot vagy a 3. oldalon, kicsit aktívabban elvtársak 😊
Ricsaj: a deathwish-nek mi a honlapja? nem találom sehol, pedig munka közben (helyett) nézegetném.
Ricsaj: a deathwish-nek mi a honlapja? nem találom sehol, pedig munka közben (helyett) nézegetném.
az arénában dual wield fist weaponnel nyomta az öreg ,amugy meg 2h
Alacsony szinten szerintem a két egykezes sokkal jobb (gyorsabban ölsz, kevésbé sérülsz), legalábbis tortage nekem azzal sokkal gyorsabb volt, szinte 0 leállás két harc között, most meg a guardian-el például sokszor kell megállni pihenni (rest).
Nem mondanám 😊 Bár most talán a berserk jobb de tankok ellen szerintem a két egy kezes jobb. Nagy különbség nincs. Egyébként engem sose izgatott melyik a jobb sokáig a dual wide volt a jobb akkor is berserket használtam.
A barbár tényleg rossz két 1kezes fegyóval ,esélytelen kis dmg? (pvp)
Interface options-ban lehet beallitani automata loot-ot. Nekem mindig az elso ezt megtenni, gyulolok klikkelgetni 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
vannak no lifes emberek. abe tegnap log outnál kaptál el. sry de muszáj voltam menni, 6 ra miskolcon kellett lenni... meg holnap is QQ
LoL azt hittem te vagy a Kouta elhajtottam a bús picsába mert azt hittem hogy te szórakozol😄
De a asszának is kombós vagy castingtimeosak lettek a CCi
De a asszának is kombós vagy castingtimeosak lettek a CCi
Facepalm.. Amúgy melyik szerveren indítottad?
Azzal is béna lennél..<#action>#action>
Azt hiszem az az a quest amikor a tetõrõl kell figyelni az eseményeket keres egy létrát és mász fel ha jó helyen vagy beindul a video.