12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • koalalompos
    másik: guild citybe csak a poitanban ácsorgó npc-n keresztül lehet eljutni, vagy van esetleg máshol is ilyen lehetőség?
  • koalalompos
    lehet hogy noob kérdés, de hogy az istenben lehet embereket csődíteni dungeonokhoz???? :) van egy valag csapatnak való küldetés is, amit nem tudok csinálni egymagam...
  • koalalompos
    elérhető az 70-es szinten is akár, legalábbis tudsz járkálni, de minden mob és npc 80 feletti értékű, így semmi perc alatt lehentel akár egy üregi nyúl is a sztyeppén...:) küldetéssel nem találkoztam, az 80-tól kapható csak kithában?
  • Although
    nem ugranak be csak a fekete seregeseket láttam eddig.
  • Gyogyito
    Crom-on van valami Spirit nevű magyar guild. Róluk lehet tudni valamit?
  • Tomy Lee
    Biztos jól,én csak írtam,hogy nem ismerős a neve.
    Nem tehetnek még játékost furyra így is full a szerver hiába írják ki,hogy medium.Jelenlegit sem bírja..
  • ArtanisNerwen
    Tomy, Abe biztos jól játszik ha bírja a tempot a Blood and Glory-n. Nincs sok értelme civodni itt a fórumon. A következő szerver összevonásnál majd talizunk, és kiderül minden :)
  • Tomy Lee
    Fury-n játszunk Artanis-al és páran mások de semmiféle abe nem rémlik
  • Tomy Lee
    Pom a legjobban kiismerhető class,ha van hozzá elég dps lazán verhető.Demo papír pvp7-ig.Barbárnak nagyon jó armor szükséges és tapasztalat,hogy jó pvp-s legyen.Guard-nak meg ha nincs rendes pole-feat-je kb zászlóhordásra mint a DT alkalmas.
    Szerintem sámán,ranger,sin tud a leghatásosabb lenni:)
  • Aloe Vera
    hm Artanis alaposan mellényúltál Abe az egyik legjobb pvp player a gameban de semmibaj ::)))))))))

Ha nem ütközni akarsz akkor értelmezd amit ir.
  • ricsaj
    Akár hol is játszol nem hinném hogy írtam olyat amibe bele lehetne kötni.
  • Although
    Hm :) Emberünk a Blood and Glory serveren játszik . :)
  • ArtanisNerwen
    A vélemény különbségükből kiderült számomra, hogy Te nem a PvP szerveren játszol.
  • ricsaj
    Nem teljesen értek egyet Artanissal néhány dologban.
    Nekem PoM volt az első karakterem és kicsit sem gyámoltalan kis szinten sem, nagy szinten pedig az egyik legerősebb karakter lehet...
    kisszinten pedig halhatatlanná tudja tenni a csapatát pvpben!
    DEMO: nagyon egyszerű és erős karakter.
    Barb: csapat pvpben életmentő tud lenni. sokan mondják hogy nagy szinten nem olyan hasznos mint kis szinten, mivel ott már minden classnak lessznek CCjei, viszont ha valaki kitapasztalja rendesen(ez nagyon ritka) akkor úgy tudja tölteni a saját életét amit egy healer is megirigyelhet!!
    Guard: az egyik legkiegyensúlyozottabb karakter.
    Összességben a ingyenes karakterek a legerősebbek(leszámitva alacsony szinten a pet necrót)
    (habár nagy szintet nem ésszerű bolygatni freeként mert ott nem lehet érvényesülni cuccok és AA nélkül PVPben.)
  • Gyogyito
    Köszönöm a választ!
  • ArtanisNerwen
    A freeként elérhető 4 kasztból a Demonologist ami a "legütösebb", van egy állandó társa és így alapból ketten van. Ez PvPben nagyon előnyös. Ez a kaszt hasonlít leginkább a klasszikus varázslókasztra.
    A Barbár gyorsan add sikerélményt hozzáértő kezekben. Egy tapasztalt játékos a 20 szint környékén PvP király lehet vele. Később ez az előnye a többi melee kaszttal szemben elkopik.
    A Priest of Mitra, egy igazi Gyógyító. Nagyobb csapatok központi alakja, de egyedül nagyon gyámoltalan. Alacsony szinten kell hozzá némi submissive hajlam. Magas szinten, 70 felett azért kárpótol, ha jól fejlesztik. Akkor már lehet vele jól solozni is, és PvPben is megállja a helyét.
  • Gyogyito
    Köszi a választ! Tovább kérdeznék, remélem nem gond:
    én már eldöntöttem, hogy guardian leszek, de két haverom még gondolkodik. Mindkettőt játszott már MMO-val, de nincs sok tapasztalatuk. Számukra melyik kasztot javasoljátok a frreként elérhető négy kasztból? Én a barbárt mondtam, az tűnik a legjobban szólózhatónak, de gondoltam kikérem a ti véleményeteket.

Előre is köszönjük!
  • Although
    Csak Gateway. A többi fizetős terület de az csak lv80 felett elérhető. :)
  • Although
    Azt hiszem összefoglaltad pár mondatban amit erről a világról mondani lehet, nagyon szépen. :)
  • Although
    Örülök hogy tetszik :)
  • Gyogyito
    Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: anno mikor még előfizetéses volt az AoC, játszottam, meg is vettem a Khitan kiegészítőt. Ez a terület most freeként elérhető?
  • Tomy Lee
  • Tomy Lee
    Én is maradok ennek ellenére:)
    Köv.hónapban meg átváltok Premium-ra,kellenek magasabb insták+khitan
  • ArtanisNerwen
    Én már 3 hónapja játszom freeként a játékot, és most értem el a max level közelébe. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A világ egyszerűen gyönyörű, kiváló fantasy hangulata van, a harcrendszer egyedi, kicsit szokni kell de ez végre egy (mmo)rpg ami nem csak kattogtatás. Nyilván aki előfizet többet kap, de aki free acconttal is kihagyhatatlan élményt add a Conan. Millió quest amin keresztül megismerheted Hybornia csodálatos világát. Nem vagy grindelésre kényszerítve.
    A ruszkik miatt meg kár aggódni. Ők sem démonok, vagy ha mégis, hát jobban sebzi őket a holy damage :)
  • Although
    :(
    Igen ha sokan vannak nagyon akkor romlik. Márpedig voltunk elegen a szerver összevonások nélkül is. Lehet készülnek a SWTOR-a sajnos :(
    Mindenesetre én maradok majd.
  • Tomy Lee
    Hát de most mégtöbb lett.Most így még a régiek is visszajönnek aki ruszki volt és abbahagyta.
    Funcom meg összekaphatná magát mert most folyik be nekik pénz item shop-ból és ennek ellenére semmit nincs foglalkozva a szerverrel.Szerver összevonásba nagy királyok arra legyenek büszkék..
    Rosszabb a pingem mint 3 évvel ezelőtt lol
  • Although
    Igazából nem agyon volt jó választása a funcomnak mert ha jól hallottam a lengyelek nagyon kérték már régóta funcomot hogy vegyék ki őket az oroszok mellől.
  • Although
    A lengyelek írásaiból sejtettem milyen lesz majd nagyon nem szerettek az oroszokkal egy szerveren lenni. Persze azért a lengyelek is aranyosak nyomják a szöveget rendesen lengyelül. Mondjuk szomorú hogy újra két szervert bezárt a funcom :(
  • Although
    Volt már ilyen :)
  • Tomy Lee
    Na bassza+,furyn Orosz invázió.Global,lfg full Cirill.Játszani nem tudnak,nevüket leírni megszólítani lehetetlen,angolul nem tudnak.Kössz funcom b+
  • Although
    *összes Old Conanos zóna
  • Although
    Nos ha teljesen új vagy lv80-ig nagyjából azért élvezhető a pve is ott a denisty quest meg az összes zóna szabad. És két raidba is be tudsz lépni. De tény a Pvp-t jobban szabadon hagyták mint a pve részt. Érthető módon. Tehát ha szereted a pvp-t és nem zavar ha levadásznak questelés közben akkor hajrá!!!
  • Gyogyito
    Értem, köszönöm az infot! A free-ként elérhető kasztok közül melyikkel gyorsabb a fejlődés ( egyik sem tartozik a kedvenceim közé :( )
  • ricsaj
    Hááát PVP elég jó tud lenni ha nem mész 80ra. ugyanis ott anális majális lessz. viszont kis szinten pl:59en tudsz jó cuccokat szerezni magadnak és azon a szinten lehet jól PVPzni.
    Nagy szintre akkor érdemes menni ha már vagy legalább pvp4-5 vagy még több.
    PvP4-ig megtudod venni a ruhákat premium nélkül is, de utánna a gold limit miatt legalább 1szer fel kell töltsd. de ezzel nagyon ráérsz mert sok sok token kell addig.
    Free playernek én nem ajánlanám a PVE szervert mert nincs értelme szerintem.
  • Gyogyito
    Sziasztok!

Aki free-ként játszik, attól kérdezném: mennyire "játszható" a játék ha nem fizetek elő? A korlátozásokat olvastam, az érdekelne, hogy ez mennyire kényszeríti rá a játékost a grindelésre, vagy van-e olyan rész, amit free-ként ki kell hagyni, de mindenképp szükség van rá ( insta, küldetés lánc etc. ).

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Although
    És a pvp is jó. Ha gondolod pvp szerveren . Ha csak időlegesen próbaképpen érdekel lehet a pve szerveren is. Kijelölt területeken meg minijátékokba. :)
  • Although
    Az a quest lv80-ig tart :) Ahova megérkezel Tortageból ott lesz egy figura aki adja a quest folytatását, általában 10 szintenként lesz egy lépcső. És igen mindenhova mehetsz mert mindenhol lesznek ellenségek és barátok :) Idővel persze érdemes groupokhoz csatlakozni mert igazi crpg élményt ad. Csak emberekkel. Szóval tank, healer, mage és warrior dps, és együtt a nagy csapat nagyon sok nagyon nívós dungeon van a conanba.
    De pl! Most már például vannak jó solo dungeonok is repeatable kivitelben persze. Gateway. 2db solo és ott van A Slaughter Cellar lv80-sokank.
    Aztán persze az igazi kihívás az a Khitai mind solo mind groupban meg a raidok. De azt mondják vannak jó részek a turanba is. :)
  • ArtanisNerwen
    Capowne!
    Mindegy milyen fajt választotok, mert a világ teljesen átjárható. Egy Cimmeriai és egy Stygiai akár Aquiloniában questelhet együtt. Egy kivétel a destiny quest az kötött a néped szerinti városhoz de az úgyis egyedül kell megcsinálnod.
    Ha PvP-re jöttök add egy kis izgalmat a játékhoz, hogy bármikor megtámadhat másik játékos. Az elején ez plusz óvatosságot kíván, érdemes rejtőzködni, alaposan felderíteni a terepet, és mindenképpen csapatban mozogni, mert az a legjobb PvP védelem. A PvP szerveren a zöld küldetéseket javaslom mert a csaták végén is topon kell lenni, készen egy orvtámadás visszaverésére.
  • Capowne
    Nagyon köszi a gyors választ.
    Tehát ha átutazok stygiába guardiannal akkor ott is lesznek jó rewardok, meg questek is? és az a single player quest line ami tortageban kezdődik el? azt is fogom tudni folytatni máshol, és nem csak a karakterem alap zónájában?
  • Although
    Van map amin fel vannak tüntetve a zónák lv szinttel. Ott tudtok nézelődni(M). Jól fejlődni mindenhol lehet két fővel meg főleg mindig vörös questeket nyomjatok nem árt ha az ellen pár szintel magasabb akár egyedül akár ketten. Pvp szerveren nyilván az emberekre is kell figyelni.