Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó tisztelet a kivételnek ismerek olyan rangert akire azt mondom hogy tényleg jól játszik, mert 3man nem bírtuk elkapni.
Ekkor derült fény mindenre.Gamepad + egér+napi 8 óra game és ennyi. 😊
Normál 2ezer Ft-os billentyûzetet körbe bindeltem és máris kb nyerten +15 gombot ami kézre esik.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Bocs.De nem bírtam máz ezt a pvp elleni sírást.
http://www.youtube.com/watch?v=mVqFN22owRM
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
De megkérdezhetem,hogy most egyáltalán vagy valamelyik guild-ben?
★ 汤姆 李
A tanknak nehéz páncélja van eszedbe se jusson utána szaladni jól láttod. Én a barbárommal nyírtam már ki így 1vs1-ben tankot. Ez tökéletes így!!!
Figyelj. Én a Hyrkás votam nem sokan voltunk akik szeretük a pvp-t de páran csináltunk Nem vagyunk a cromosok szintjén pláne nem a furysokén. De láttam egy gyereket ott aki bármilyen karival kinyírt. Legyen az tank vagy hox vagy más volt hogy lv75-sel is pedig nem vagyok tök béna. egyszerüen jól csinálta. Figyelj Sunrider ez nem egy könnyû játék! de pont ezért jó mert ha nem adod fel akkor sokkal tovább élményt ad mint a wow szerû tömegjátékok. Csak sajna úgy néz ki a 2.6-os patchel a Funcom tett egy lépést a tömegjátékok szintje felé.
Én csak a visszaolvasottakra, más oldalakon panaszkodók véleményére, "reagáltam". Ami kb az, amit írtál.
Mas: az epic beallitast en is probaltam de mivel nem igazan kopik a mobok hpja ugy gondoltam oda inkabb komoly csapatok kellenek, en meg eddig maganyos farkaskent probaltam
Így lehetne nyugodtan haladni, vagy aki vállalja azt hátba vágják bárhol és bármikor. <#hehe>#hehe> Persze ez csak szigorúan magánvélemény.
Rezignaltan veszem tudomasul hogy itt a Furyn tenyleg ez szamit pvp-nek ha az ember letszamfolenybol lenyomja a low hp-n levo masikat. Aztan jott egy 80as !! farok, odaallt elem hogy jol lassam ki o es milyen fasza mountja van es oneshotolt.
Roviden es tomoren a Fury/Funcom egy kalap szart er....
Igen mi is ezt csináltuk.😊 Itt egyébként tényleg nem kell sírni ebben igazad van, a funcom elõre elmondta ez ilyen szerver lesz. Akinek nem veszi be a gyomra, nem megy oda. Meglátjuk mennyi ember vevõ erre. Remélem elegen, hogy a Funcom ne zárja be mert talán a Furyn ez után lehet a bomlott elméjûek nélkül pvp-ni majd 😊
De egyébként igen ez amit én is mondok és a funcom legnagyobb hibája. Hiába csinált egy nagyon jó játékot véletlenül se szólnak semmibe bele a norvégok.
És azért teljesen érthetõ módon az emberek többsége úgy gondolkodik mint Sunrider924, pláne ha fizet is érte.
★ 汤姆 李
Tank is kell azt úgy intézzük majd,hogy legyen.Úgyis találni fogunk magyar játékost aki guardot kezdett.Este megcsináljuk klánt most én se vagyok még gép közelbe amin van conan meg Vcajcev sem
★ 汤姆 李
Azt meg nem tudom mire velni, hogy barbar akart ramtamadni, szembefordulok vele, knockback-et kap tolem, aztan meele dot-ot, le is ment a hp-ja 30%ra sajat hp 70% folott es fatalityvel kivegez egy utesbol?? ennel nagyobb baromsagot...
Field of the Dead elsõ táborában épp, hogy friss 40-es karival próbálok questelgetni, amikor egy 4-5 szinttel magasabb hox, meg egy ranger legankel quest felvétele közben (miközben beszélgetsz, és nem tudsz semmit csinálni). Ezt eljátszák még vagy 4-5-ször, én birka módjára tûröm, egyszer csak megunják alapon, vissza sem ütök, nincs nálam se pénz, se tárgy, nem vesztek a halállal semmit. 5. eset után kapok egy tell-t a hox-tól, hogy kegyet gyakorolnak és mehetek (sic!). Egész eddig nem zavart semmi, ettõl viszont eldurrant az agyam és most már én támadtam, ekkora pofátlanságot! Szerencsére elég nagy guildben vagyok és voltak még mások is (kicsit messzebb) az instance-ban, akik jöttek, mikor hívtam egy kis segítséget. A következõ 20 percben nem hagytam a rohadékokat békén, addig csináltam, amíg fel nem adták és elteleportáltak...
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Jah tudom, alacsony szinten a guardiannal tempest agon kell szopni, hogy majd a nehez pancel viselesevel esetleg nem fog elpicsazni minden hatbatamados goreny...
Nem sírok, és tudom, hogy mit vállaltam, amikor a Rage-re jöttem. Tudom, hogy vesznek el a tárgyaim, a pénzem, valamikor jól esik másokat irtani. De az én szabadidõmrõl van szó, és ha éppen akkor nem akarok pvp-zni, akkor nem fogok. Ennyi...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Kedves vzajcev és mindenki aki fury-n játszik én is még mindig szeretnék egy magyar társasában játszani és olyanok is akik már vagy 1 éve játszanak de csak akkor jönnének vissza ha van 1 rendes magyar társaság és engem nem érdekel ez a nemzetközi szarság bocsi a kifejezésért,hogy legyen FR,Török,angol wietnámi mittudémén kik a guildban hanem csak magyarok.
Mindenki akinek ezek a dolgok megfelelnének azok vagy itt vagy privátba jelezzék.
Összes T1 instát ismerem ha odajutnánk,fel tudnánk állítani jó taktikát Wpvp-re és nem ragaszkodom a leader ranghoz.Nyugodtan bevállalhatná más is.
★ 汤姆 李
guild név:Hun Lords
szerk:fury szerveren van csak az jöjjön aki marad fury-n,ty"
Nem találja a keresõ a klánt, és a megadott játékos nevet sem <#confused>#confused>
Pedig jó lenne magyarokkal kalandozni/pláne ha még sg.sek is/ <#pias>#pias>
★ 汤姆 李