12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee
    Jhebbal-ok,minik 30-70 ms latency végig.Így most tetszik a játék.Töltési idő gyorsabb lett,fps ingadozás minimális
  • Although
    Nawww Imádtam anno mikor kijött, tavaly télen. Nagyon nagyon hangulatos jó kis quest volt. Talán ez az egyik legnagyobb gond ezzel a Funcommal. Nagyon nagyon kevés random eventet nyomnak. Pedig ez adná a változatosságot. Úgy tudom pl ebben a Blizzard a WOWval erős volt. A funcom meg jóesetben egy évben kettőt ha kiad :(
  • Tomy Lee
    Patch-hez van már 3 hotfix ami crash,lag/latency javításhoz kapcsolódik.Végén tényleg összehozzák:)
  • Tomy Lee
    Winter Event
  • Although
    szerintem most én is megnézem az új patchet hogy funkciónál, kicsit uncsi game nekem meg master alatt élvezhetetlen. De a Fallout new vegas nagyon nyomasztó tud lenni :) Úgyhogy most egy kis Skyrim lesz. :)
  • Although
    Melyik video? Nekem egyik sem fehér...
  • Tomy Lee
    Skyrim lesz akkor,be is izzítom:D
  • Tomy Lee
    Miért fehérek karakterek a videóban?
  • Although
    Hát szerintem igen. De kizárt hogy időre végezzenek. :) Úgyhogy szerintem menj aludni vagy nyomd a Skyrimet mert reggelig biztos nem végezenk. De hajnali egy vagy kettő körül ránézhetsz. :)
  • Tomy Lee
    éjfél körül várható server up?
  • Although
    Milyen baszom betűméretek szegény koreai gyerekek nem sokat látnak az egészből. :)
    Russian pvp
    Egy idióta orosz zene buznyák orosz pvperektől :)
  • Although
    Atom állat !!! Funny pvp egy koreai?? szerveről. :)
    Kedvenc mini terepeimről :D
    PVP
  • Tomy Lee

Update Notes 3.1 - 13th of December
  • Tomy Lee
    Este,későn még ez kiderülhet.Ha a mai update jól sikerül akkor esélyes sokak maradása vagyis a nagyja.
    Nem egy világsiker lett az swtor szal nem kell "berezelni",hogy elviszi a népet:)
    Max 1-2 hónap mert akik megvették azok biztos lejátszák a kapott gametime-ot.Aztán meglátjuk,hogy gondolják,megéri fizetni vagy sem.
    Nekem béta elég volt abból a játékból,azért fizetni nem fogok,inkább betolom pénzt ide meg dcu-ba amikor én úgy gondolom ha éppen nincs ilyenre akkor játszok free-ként:D
  • Although
    hm sose foglalkoztam a kis packokkal még sorry nem tudom :( de kérdez rá a gm-nél!
  • Tomy Lee
    A free Dungeon pack vajon meg fog maradni i.shop-ban annak a számára aki új karaktert indít a mai update után?
  • Although
    Jaj most találtam véletlenül. sokak kedvence classának szépen összefoglalt fatality gyűjteménye. :D
    Szóval szép kis video.
    Assa fatalities
  • Although
    Hm Remélem túléljük a SWTOR szívó hatását.
  • Although
    Nagyjából így kellene kinéznie...
    Dx10
    De ez szinte biztos hogy DX10-es
    Turan
    Most veszem meg magamnak karácsonyra :))
  • Tomy Lee
    "2011 has been a very exciting year for Age of Conan. With the launch of Unchained, the success of the Savage Coast of Turan, more great content, and lots of new players, we are really looking forward to an exciting 2012, starting with House of Crom, new raids, new PVP content and much more beyond. So for now enjoy whatever holidays you may celebrate, and enjoy the festivities. May we all raise a glass to Hyboria!

See you on the battlefield in a new year!"

Link
  • Although
    Az optionsba próbálgasd a lehetőségeket. Még neked is van árnyékod meg egyebek. Egyszerűen gyönyörű a világ. De szerintem a full DX10-hez igazi erőd gép kell. Viszont Dx9-sel is gyönyörű, személy szerint ezen nyomom. Ami javaslok mindenképp próbára dungeont az a KK-ban a Refugee. :) Nagyon hangulatos lett. :)
  • Tomy Lee
    Holnap akkor update.Ha jól sikerül minden,jól belövik a szervereket akkor visszatérek játékba,folytatni fogom premium-ként.Kiváncsian várom..
  • ricsaj
    Vannak árnyékok és méghozzá igen szépek.
  • caposfu
    Sziasztok! Ma leszedtem az ingyenes klienst, kipróbálás céljából. DX10-est indítottam az adott .exe-vel, a probléma, hogy a játékban nincsenek árnyékok. Lehetséges, hogy nálam van a gond, vagy esetleg egyáltalán nincsenek árnyékok. köszi előre is.
  • ArtanisNerwen
    Ha nincs helyed az inventory-ban akkor, fejezd be a beszélgetést csinálj helyet az inventory-dban, és utána fogadd el vagy választ tárgyat. Az tárgy választó ablak nyitva marad ez idő alatt. A küldetésért járó XPt is a tárggyal együtt kapod meg.
    Ha még sem így cselekedtél, akkor sem veszett el semmi... a következő küldetés leadásakor előjön újra az elveszettnek hit tárgy, vagy tárgyválasztó sor.
    Fury-n vagy egy kis magyar klán az Enslave. Én elég sokat vagyok fent és szívesen segítek az újaknak. Csak írjatok és küldök meghívót a klánba. A nevem Artarosse.
  • Tomy Lee
    Fekete sereg Crome,Enslave Fury szerver,ennyi
  • KaszaN
    Van magyar klán?
  • Although
    Anno írtam a Funcomnak emiatt, de azt mondták nem náluk van a probléma, hanem az ISpkel. Nem tudom de rengetteg embernek van gondja a red latencykkel. Baromi idegesítő mikor pvp közben vagy dungeon közben jön be a vörös lámpa. Szóval nem tudom de nem gondolom hogy ezzel a problémával 3 év alat nem kezdtek volna valamit ha náluk lenne a bibi. Szóval nem tudom.
  • Although
    Igen ismerős :( Bár nekem mostanában nem volt laggom majdnemhogy tökéletesen működik. De teljesen random a dolog. :)
  • Tomy Lee
    Párszor ott vagyok,hogy befizetek de mindig ahányszor elkezd lagolni,crash-el undorítóan igénytelen a kliens akkor azt gondolom,hogy fizessen a hóhér ezeknek.
    Most pl.nem enged be mert kliens szerint szerver leállás van lol,délelött kidobott 3×miniröl és betett coward-ba.
    Van egy ranger-em azzal naponta eljátsza azt,hogy egyszerüen nem tudok támadni vele se skillezni semmit,kijövök miniröl mapot váltok és megjavul.
    Ebből sose lesz már normálisan működő játék..
  • Although
    És igen csak a quest item átvétele után aktiválódik az xp.
  • Although
    Nemigen van már benne hiba legalábbis kevés. Inkább a lag a fő probléma.
  • Although
    Általában egyszerűbb dolgokat lerak melléd a földre egy kis zacsiban. A quest itemekknél pedig van egy felkiáltójel a minimap mellett amire ha rákklikelsz automatikusan újra megjelenik a komolyabb quest itemek nem törölhetők, ha törölhető akkor az egy grindelhető quest. De ha alapból tele van akkor figyeld a kis felkiáltó jelet.
  • Tomy Lee
    Vagy map váltáskor feldobja megint a rewardot+xp ha teli az inventory
  • MrStokes
    Nekem ugy remlik, ilyenkor megkapod az adott targyat ,csak mivel nem fer be a zsakodba egy ideiglenes helyen tarolja, es miutan csinaltal helyet a szutyodben, a karakterlap-ra valtva megjelenik ott egy ikon, amire rakattintva hozza tudsz jutni az adott targyhoz.
  • KaszaN
    Meg szerintem az xp-t sem kapom meg, mert allul a csík egy milit sem ment feljebb én úgy vettem észre.
  • KaszaN
    Hali
    Mindíg úgy járok, hogy meg csinálom a küldetést, leadom, és a tárgyat éppen adná oda, de az inventory meg telt...ezért rá kell mennem a cancelre, hogy ledobjak valamit, de utána már nem beszél velem az ürge és a tárgyat sem adja így oda...ez most mi a fene?
  • Although
    Ja ez nagyjábúl az összes ugrópont. :)
  • Although
    Most nem ugrik be mert bementem lv78 79-en is de már nem emlékszem rég volt. :)
  • koalalompos
    Depends on where you are. If you are in Old Tarantia the fastest way is to go to Wild lands of Zelata, then in north west corner, there is two npc's. Talk to the City guide and choose travel to guild city, work even if your city is not in poitain.

In khemi, go to khopshef province and find the way to Purple Lotus swamp, there is another city guide there.

Also in Field of the dead, real close to gate to Conalls valley there is another gate to Lacheis plains (probably spelled wrong) there is a city guide there too.