12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee
    Nem tudod véletlenül guild bankba mennyi pénzt lehet összesen tárolni?
    Vagy más esetleg bár nem hiszem rajtunk kívül olvasná bárki is ezt a topikot lol:))
  • Tomy Lee
    Na mindegy akkor várok vele.Nem szokott ilyen sokáig bugos lenni ja,de most az.Ez support lesz viszont mert még mindig nincs semmi
  • Although
    Néha szokott ilyet csinálni de nem napokig. Van hogy eltűnik minden aztán újra látható. Szóval ez a kis bugoska nem múlt ki még.
  • Tomy Lee
    Hali.A friends/guild window behalt másnál is?2 napja teljesen üres,nem működik
  • Tomy Lee
    Gamecard-ot viszont nem találok,kellene pedig rendelnem
  • Tomy Lee
    Full spell effect-en játszok demo-val,eddig sose tudtam(fps ingadozás miatt).Szal nem kamu volt ez a patch:)
    Év végére meglesz új gépem és onnan kezdve Max graf,dx10-ben ez most már biztos,hogy így optimalizáltak..
  • Although
    Nagyon pozitiv!!
    Egyébként tényleg optimalizálták Khitait is!!! végre a dreamworld megjelenése óta először újra élvezhető fullon shaulun. wooo Most megyek idegesíteni a kis yun papot :D Állat nagyon :)
  • Tomy Lee
    Különben megmaradt a free dungeon pack store-ben.4 low instát lehet feloldani vele.Ez is mehet free content-hez és így már tényleg esélyegyenlőség van low pvp-n(39-59)
  • Although
    Így igaz :) Csak ne nerfeljék tovább a gamet mert már így is majdnem wow szinten van :D
  • ArtanisNerwen
    Ha elérsz L80ra mehetsz Khitaiba... és ott szinte új játék kezdődik. A frakciózás, a frakciós itemek és Alternate Advancement, teljesen új alapokra helyezi a játékot, és bőven add szórakozást max level-en. Ehhez viszont már be kell fizetni.
    Amikor elkezdtem ezt a játékot nem gondoltam volna, hogy be fogok fizetni, de aztán úgy gondoltam, hogy megérdemlik a fiúk.
  • tomcsa4
    Hehh ilyenről még nem is hallottam. :) Érdekes lehet. Köszönöm a választ!
  • Although
    Mindkét szerveren van magyar guild egyébként.
  • Although
    Igazából a tortage két részből áll egy nappal ami multi rész és egy éjszaka amikor elindul igazán a saját solo quested a történeted. Aki írta a lv2 solo az szerintem nem kapcsolt átt nappali részre. Van a thirsty dogba egy nő akivel ha beszélsz tudsz változtatni a két napszak között.. Szerintem az egyik legjobban kidolgozott rész egyébként. :)
  • Although
    Nem..lv5-ig a denisty eleje. Utána tortage a kalóz város már rendesen tele van emberekkel lehet dungeonozni meg solozni is. Ki mit akar. De persze még senki nem tudja potosan mi fog történni mikor ténylegesen beindul az SWTOR. De jelenleg mind a furyn mind a Cromon sok ember van, és sok a free player... szerintem.
  • tomcsa4
    Én az érdekelne, hogy sokan játsszák még ezt a játékot? Azaz lehet találkozni bőven élő játékosokkal? Szintén új lennék és egyelőre az ingyenes verziójával játszanék.

(Csak azért érdekel, mert emberi játékosokkal sokkal hangulatosabb menni. Az igaz, hogy lvl 20-ig csak solo mode van?)
  • Although
    Aztán meg lehet már a pvp-t is élvezni fogod. :)
  • Tomy Lee
    Ha pve akkor igen,ezért kell pvp-zni is:D
  • Although
    Ha befejezted a lv80-al denisty-t ami egy epic solo dungeonal fejeződik be :)Valamikor tényleg epic volt. :D Háromszor mentem vissza egy szombat délelőttre míg meglett :D, akkor utána már csak a kieg. ad igazán új solo dolgokat de ez simán elvesz több classal számolva 6 hónapot az életedből míg idáig eljutsz. :) De ha belemerülsz lesznek akik invitálni fognak majd raidbe ésa T1 raid az elérhető lesz neked. És észre se veszed és solo játékosból már dungeonokba kerülsz ahol dragon age hez hasonló élménybe lesz részed csak más emvberekkel. :) De mindenképp nézd meg az ageofconan.com-ot mert végre tényleg nagyon összerakták worldon belül mindent megtalálsz.
    Hát ha elkezded kicsit irigyellek emlékszem milyen boldog voltam mikor először megláttam Eiglopian hegyeket vagy Field of Deathot. És biza akkor még rendesen bugos volt meg minden. :)
  • Tomy Lee
    Ja jogos,nekem nem számít már a f2p része igaz,viszont új játékosnak tényleg nagyon sokat nyújthat a kezdetektől,ott is van tartalom.
  • Madmano
    Az endgame tartalom?Mert anno a WOW-ban,Rift-ben a végén csak az insták meg a raid-ek voltak.Gondolom,itt is hasonló a helyzet...
  • Although
    http://www.ageofconan.com/
    De itt nagyjából minden infot megtalálsz!!
  • Although
    Ez kb 1 vagy 2 hónap volt míg szépen elértem a lv80-t anno :D Pedig anno elég sok szabadidőt beleöletem az első karimba. Mivel a Cona film meg a könyvek a dark fantsasy nekem az első helyen állt. :)
  • Although
    lv1-lv80 A teljes Age of Conan a Godslyer kiegészítő nélkül ingyenes lett. Illetve a turan amiért fizetni kell.
  • Although
    Gz :)
  • Tomy Lee
    Ez gyorsan ment!A tegnapi ati drivert kellett letölteni,telepíteni csak és megszünt a probléma
    Ez volt a gondja:)
  • Madmano
    Bocs,ezt leírhattam volna az előzöben is:ahogy írtam,főleg pve-ben "utazom".A Lineage2 állítólag teljesen ingyenes lett.Ezzel meddig lehet pve-vel ellenni free-ként?A másik:havidíja mennyi?
  • Although
    First look
    a denisty quest eleje és az első képek. :) Tényleg csodálatosan szép. :)
  • Madmano
    Köszönöm szépen az infókat.
  • Although
    Azért ez nem igaz a pve játéktér teljes egészében soloként is játszható kétszintű belépési lehetőség miatt és azért a denisty quest az nem annyira rossz a questek meg adják a világ hangulatát. tehát fre az teljesen alkalmas arra valaki eldönti akar e többet belőle vagy beéri az alap zónákkal. az tény az igazi kihívás pveként az a Khitai de addig el kell jutni. Ne a saját szeművegeddel nézd. :) Ha még valaki nem látta annak az alapjáték is nagyon tetszhet. Épp most olvastam az ageofcoan.hu-n egy amerikai gyerek írását aki most feltette és nagyon tetszik neki a világ pedig csak free. Szóval ki kell próbálni. :)
  • Tomy Lee
    Ha f2p vagy akkor felejtős conan-ba a pve tartalom,van persze de negyed annyi se mintha premium lennél.Természetesen fizetősként van pve bőven.
    Premium-ként pve szerveren nagyon sokáig sok élményt nyújtana számodra Conan.Ott is van pvp de pve dominál ahogy írtad.
    Lineage2-be gondolom annyiban más a helyzet,hogy ott free-ként is használhatod összes pve tartalmat DE tört szerveren ami egy nagy s..r.
    Ha van jó géped akkor én Conan-t ajánlom.Legizgalmasabb raidekkel pve-vel ez rendelkezik,még mindig legszebb grafikával az összes mmo közül ennek van pl.
  • Madmano
    Szevasztok.Felraknák egy mmorpg-t.De ez és a Lineage2 között vacillálok.Egy olyan kéne,amiben nem a pvp dominál.Bocs a kérdésért.Bevallom,most láttam,"free"lett ez is és nem igazán olvastam utána,pontosan milyen jellegű(pvp,pve)ez a játék.Szóval?
  • Although
    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=155733

Ezt találtam kicsit régi de talán segít.
  • Tomy Lee
    Jó megpróbálok mindent köszi de nagyon nem ilyenre szántam a mai napom:(
  • Although
    Nos nem marad más küldesz egy levelet a supportnak vagy ha létezik még az account oldalon a live support beregelsz és írsz egy üzenetet ha van akkor gyorsan válaszolnak. Nem volt még ilyen problémám. Vírust mondanék de nem hiszem. Esetleg egy kártya driver újratelepítés.
  • Tomy Lee
    Patcher exe se megy,verify/repair sem a simple config menüben.
  • Although
    Valami gond van a grafikus interface-l ez azt jelenti.
  • Although
    Hm most épp rányomtam egyet az aoc ikonra nálam működik...
  • Tomy Lee
    "Failed to initialize GUI" ez a kis kedves üzenet fogad ha bármelyik exe-t akarom indítani.Mi a franc ez??
  • Although
    1-2
  • Although
    Nagyon király 3 év után másodszor is sikerült nekik. :) Remélhetőleg megint nekiállnak mondjuk a dreamworld 2 motornak aztán megint várhatunk 12 évet amíg sikerül nekik. :)