Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcher
Na jön a 2.7, kíváncsi vagyok hogy most mit nerfelnek lol...

Aki a fury-n játszik az jöhet ám hozzánk nyugodtan Enslave guild-be.Több éves múltal rendelkezõ guild,T2 vár.Pár nagyobb külföldi klán-al instázás nem lesz gond mivel régi jó hírünk miatt szivesen fognak vinni minket.

★ 汤姆 李

Ha régen hozzáadtam volna kieget acc.-hoz úgy ahogy írtad akkor rendben lenne esetleg de így ez bug

★ 汤姆 李

Soha nem volt meg a kiegészítõ nekem

★ 汤姆 李

Nuclearity
f2p játékosként is megkell venned a kieget ha khitai karit akarsz kezdeni.

Tomy neked megvolt már Rise of the Godslayer gondolom, ezért csinálhattad, kétlem ilyen bug lett volna, vagy igy bebugzodtál volna, 😛

Igen,f2p játékosként semmiképp nem indíthatsz.Nekem a régi fizetõs accountom miatt sikerült mert bugos lett.Volt pár karakterem különbözõ szervereken de mikor jött a f2p és szerver összevonás akkor minden karakterem automatikusan a fury-ra került de volt 2 olyan köztük aminek ugyanaz volt a neve mint ami a furyn már valakinek volt és magasabb szintü így ingyenesen átnevezhettem a 2 karakterem viszont a karakter slot is megmaradt plussz a 2 free slot-ot is megkaptam tehát van 4:-)
Mindehez hozzátársult ez a khitai kari indítás is ezek után,hogy megoldottam a 2+ slotot.De jó kis bug,tetszik😊
Tegnap vagy 3 órát táncoltattam tortage-ban a kis Khitant,ezt a keleti táncot nem gyengén megoldották játékban😄

★ 汤姆 李

MrStokes
Fura, mert en is neztem, de nekem F2P-kent nem enged Khitai karaktert inditani.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Azért ne izgulj vannak akik extrák nélkül is elég jók 😊

Itt errõl írnak némi okosságot Link
és itt Link

★ 汤姆 李

Nuclearity
reinstall talán?

sajnos nem találkoztam még a hiba jelenséggel igy jobb öteletem nincs :S

Hello!
Légyszi valaki tudna már segíteni???
Elindítom a játékot(már patchelve is van) és csak egy üres fekete képernyõ jön be meg a kurzor semmi más. Kilépni is csak alt+tab-al tudok.Elõre is köszi a segítségeket!
oké köszi!

★ 汤姆 李

Gateway of Khitai ,ha jól tudom f2p játékosoknak is elérhetõ és mivel itt van a destinys npcjük nyugodtan csinálhatsz sárgákat is. <#hehe>
Tudja valaki esetleg,hogy Khitai karakterrel tudok majd fejlõdni,destiny questeket csinálni F2P játékosként?
Mert nekem enged khitai karaktert indítani de ha a területre nem mehetek akkor hogy lesz ez vajon?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Bigblind
Na nekünk is valami ilyesmi van azzal a különbséggel, hogy nekünk bejön egy ilyen hegyes zászlós háttér is, meg megy a zene, de mi is csak alt tabbal tudunk kilépni.

Bigblind
Van igen.

Hello!
Kellene egy kis segítség! Elindítom a játékot(már patchelve is van) és csak egy üres fekete képernyõ jön be meg a kurzor semmi más. Kilépni is csak alt+tab-al tudok.Elõre is köszi a segítségeket!
Van internete? Általában ha nincs kapcsolat akkor csinál így 😊

Bigblind
Kellene egy kis help! Öcsémnek nem indul a Conan! Felpatchel bejön hogy start, rákattintok és nem jön be a funcom logo meg semmi ami nekem beszokott, hanem bejön egy ilyen üres hegyvidékes képernyõ alatta megy a zene, de semmilyen opció nincs,még odáig se jut el hogy kéri a felhasználónevet meg a jelszót, alt tabbal tudok csak kilépni! Már felraktam a legújabb drivereket semmi változás! HD5770 videókari, 2 magos inteles 3 gigás proci, röhögve kellene futnia. Ötleteket elõre is köszönöm!

Lehet én emlékszem szarul de a barbárnak mindig is volt wreck armor kombója..<#nezze>
Nuclearity
más ha 80 van egy targeten, meg más ha 1 😉

ricsaj
de az armor minuszok kibaszott sokat érnek.. lásd BS.

Nuclearity
na látod, az is több mint a kb semmi stat. 😊

ricsaj
nem igazad van, mert 80on ahol mindenki tele van AA-val az a 3,5 sec root 1sec root...

Nuclearity
nem egészen, egy armor csökkentés nem = 3-5 sec rootal. 😊

ricsaj
Jah viszont levesz az armorból szóval majdnem ugyanott van.

Nuclearity
hmm, érdekesen lett a barbáb megoldva, már rootja sincs knock back után...

Odaállsz a zsák fölé és nyomogatod az U betût? 😊))

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Bigblind
Igazad van, erre nem is gondoltam! Csak idegesített hogy állandóan nyomva kell tartani a jobbegeret. Van egy pár gamma ahol ezt be lehet lõni, ha érted mire gondolok.

Nuclearity
hát másse ha az animácio végén ad csak sebzést. 😛

Senkise mondta ,hogy te megtudod csinálni. <#taps><#taps><#taps>
Nuclearity
érdekes, megtudom neked mutatni, hogy elnyomom a butcher-t aminek a végén van a sebzés hogy ha be skippelem te nem kapsz be sebzést, de én elbukom a staminát 😄

ricsaj
Nem a skillezgetéshez van az egér.. hogy lootolsz nélküle?

Bigblind
Hogy lehet beállítani hogy az egérrel mozgassam a kamerát, és ne kelljen lenyomni hozzá a jobbegeret? Billel akarok skillezni nem kattingatva.

Hidd el valahogy biztos lehet mindet ,ha már a pillart is belehet az is a végén sebez..Sosem az volt a lényeg ,hogy animáción belül mikor sebzel.<#ejnye1>
Hát azért mindenki nem hiszem,hogy megtud venni olyan 7000 FP-t 16-17 ezer forintért mert ugye kb ennyi a fullos szett fegyverrel de lehet még keveset is mondtam..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nuclearity
az animáciot ja, de egyes skilleknek az animácio végén van a sebzés, szal nem minden combot lehet skippelni!

Nuclearity
hol a gond? te is megveheted :Ð

Jah de skill-t hálistennek nem tudnak venni ,addig no problem. 😊
Bigblind
LoL itemshopból lehet pvp cuccokat venni?? Ez mekkora szar húzás a funcomtól! Minden kibaszott idióta pvp cuccban fog rohangálni! Így teljesen értelmét veszti a pvp!

thx
climbing

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok! Nem tudjátok melyik képességgel tudok létrára mászni?
ricsaj
kezd a faszom kilenni itt... eddig mindenkit megbasztam, de 80on a köcsögök megvették itemshopból a pvp cuccokat...
Ez az ami furyn nem zavart viszont itt nagyon bassza a csõröm..

Te csak az animációt szakítod nem a kombót magát...
ricsaj
én is megszakítom.. combo skipnek hívják. és ha jól csinálod akkor bemegy a sebzés^^

én bevallom férfiasan ,nem tudok lenyomni pvp ben 4-5 kombot egymás után de még ha macro nyomja helyettem akkor se pedig spéci bill meg egerem van, pve ben semmi probléma a kombozással de pvp ben folyamatosan megszakitom a mozgással

ricsaj
De én még a castereknek is kitaláltam volna valamit.. úgy mint a Black and White elsõ részében. Egérmozdulatokkal lehetett elõhívni a különbözõ varázslatokat

ricsaj
... nemhogy egyiknél sem tüntettél volna el..

nem hogy a meleeknél tüntették volna el ezt a kombozást