12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jakuza001
    Na de az ingyen van, mert kitudja valtani a 30 napos jatekidot a jatekos ugynevezett PLEX-ert, amit a jatekban talalhato penzen meg lehet venni.
    Eleg oreg karakterem van ott es nem okoz gondot annak a kitermelese.
    Valahogy nincs kedvem havi szinten 5k-t fizetni azert, hogy elerjem a teljes tartalmat, vagy hatranyt szenvedjek mas jatekosokkal szemben illetve ne legyen elerheto tobb funkcio, mint karakter slot, ostrom es a tobbi.

Csak szemezgettem vele, ezert erdeklodtem.
  • ricsaj
    Hát te tudod.
    Pedig ez se olyan túl drága 1x 15€ a kieg és utánna félévvel évvel később megint 15€ 1hó feltöltés és kalap kabát.
  • Jakuza001
    Na mindegy, akkor marad az Eve Online, ott kitudom termelni a korlatozas nelkuli account havidijat.
  • Tomy Lee
    Ostrom,T2 és annàl magasabb raid,kiegészítők,AA pontok zárolva.2G limit van és még pár dolog.Hivataloson megtalálod pontos leírást f2p-ről
  • Tomy Lee
    80 alatt talán mondhatjuk,hogy nincs különbség.Annyi,hogy epic-et nem tudsz venni ha csak nem kérsz meg ismerős premium játékost,hogy vegye meg neked.Pár low insta még ígyse elérhető de ha jól jàtszol ez nem szàmít annyira de azért a lehető legjobbat be kell szerezni.80-tól bajos a dolog.T1 szett pve amit ki tudsz szedni free az felejtős pvp-re.
    Amit tehetsz,hogy felmész pvp4-re(ajánlott 80 alatt ezt megtenni és ha jól játszol ez 2-3 hónap max) és kiváltod a p4 cuccokat.Ezzel már el lehet boldogulni.
    Màsik,gyors szintezés és item shop nagy bevásárlás:)
  • Jakuza001
    Mintha azt olvastam volna, hogy a Free Accounttal az ostrom reszvetel tiltva lenne.
  • ricsaj
    Most mi is freeként toljuk.
    Gyere és megtanítjuk hogyan kell szopatni hátrányból:)
    Amúgy pvp xp-t pvp szintet kapsz. A pvp t1et kitudod venni és ha meglessz a szinted meg a tokened a többi cucchoz egyszeri feltöltéssel kitudod venni őket.
    Ami tényleg hátrány az az hogy az első kiegészítő nélkül nem kapsz pontokat az AA táblára és ez rendesen számít lv80on. 80 előtt viszont gyakorlatilag semmi hátrányod nincs abból hogy free vagy.
  • Tomy Lee
    Hétvégén végigmegyünk összes kis instán.Kell nekem is onnan gear.Premium-okat most megszorongatjuk:D
    Ja melóbol írok holnap már leszek
  • Jakuza001
    Free accounttal mennyire lehet normalisan jatszani ?
    PvP es hasonlo korlatozasok milyenek ugy ?
  • ricsaj
    Special offerből kilehet venni ingyen 4 lowlv instához a pernament belépőt.
  • ricsaj
    Semmi igazából az a szerver megmarad mert a funcomnak nagyobb pénze van belőle mint a többiből.
    Az ottani ruszkik legalább 2 de még inkább több accountot használnak.
    Az összesen premium kieg itemshoposos vanity stb stb.
  • Although
    Nos oroszul én se beszélek meg lengyelül se meg németül se. Az angollal megélek de akkor angol már nem nagyon megy a chaten. Meg guild sincs. Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
  • ricsaj
    Nem álltak össze.
    Még az oroszok se álltak a másik orosz guildek mellé, de nagy guildek és nagy csapatokkal kóricálgatnak. míg 1 kis guild max 2-3 emberekkel egyszerre.
  • ricsaj
    Amúgy nem az mert nem voltam nagyon megerőszakolva végülis voltak spanjaim a krieger des lószerszámban meg hadiugában is. csak hát hiányolja az ember a magyar beszédet:/
  • Although
    Úh lengyelek meg a németek beálltak a ruszkik mellé??? ezek hülyék. Ahelyet hogy összefogtak volna a többiekkel lett volna egy szép nagy kelet nyugat háború :) Pedig gondoltam rá az ünnepek alatt kipróbálom de a szavaid alapján már nem látom sok értelmét.
  • ricsaj
    aha. nem
    Jó volt amíg tartott a lengyel orosz német 3as felaprította azt az aprócska angol beszédű társaságot ami volt. Szép sorban az összes otthagyta a szervert egy guildet leszámítva.(de szerintem már ők sincsenek ott. kb 25en voltak. az egyik ruszki guild pedig kb olyan 700 fős volt akkor amikor még ott játszodtam. és nem csak 1 ruszki guild volt.) nem is az volt a baj mert tagja voltam én annak a guildnek is csak nem igazán beszélem a русский.
    Így aztán én is ott hagytam azt szervert.
  • Although
    Hoy érzed bevált ez a Blood and Glory dolog? Nem nagyon olvastam utána..
  • ricsaj
    Nem, de én beszélek velük minden nap
  • Madmano
    Olvasgattam erre-arra.Rábukkantam egy Feketesereg nevű klánra,akik a Crom szerveren nyomják főleg a pve-t.Olvassa valaki közülük ezt a fórumot?
  • s0n1c
    Ezek a zenék még mindig ütnek!

• ricsaj
    van ts is, de most Dolby axonra vagyok(unk) áttérőben.
    https://axon.dolby.com/
    vegyél fel rajta friendsbe
  • Madmano
    Valami TS elérhetősége van az itt játszóknak?
  • Although
    Valami ilyesmi kommentre számítottam: ) ...Kevesebb noobot... :))
  • ricsaj
    Meg miért is vonzana?
    Én voltam annó a legnagyobb guildekben.
    Pl darkwindben alapítótag voltam és (?) kevesebb noobot tudtam levágni, mert 1 guildben voltunk.
    Egy guildért hagynám ott az összes többit. Az az Avalon, azt is csak azért mert ott mindenki unleashed tag volt és ott 1 kurva jó közösség volt.
  • Tomy Lee
    Dehogy kell a nagy guild.Sose vonzott engem se és sok ismerősömet sem.Lefogadom külföldieket se túlzottan izgatja ez a nagy guild szitu viszont ők sokan vannak így alap,hogy nagy klánjuk van azt lehet a fele háta közepére nem kivánja a nagy népet az adott közösségben:))
  • Tomy Lee
    Mindenki kénytelen volt megvenni swtor-t mivel egy vacak pár órás trial sincs így visz el embereket Conan-ból de nem sokáig.Sokan lejátszák majd a "kényszer" 30 napot és jönnek vissza.Én erre tippelek,meglátjuk de tény,hogy kevesebben lesznek mostanában.Viszont aki f2p mmo-t akar annak Conan a tökéletes hosszabb távra is.Ide is jönnek újak a télen ez biztos:)
  • Although
    Úgy néz ki a tömegvonzás elmélete nem csak a tárgyakra igaz :D Pl rám nem hat. eszembe sincs nagy guildbe menni ahol olyan nagy a ricsaj hogy senki nem hallja a másikat :)
  • Although
    De ahogy nézem a forumot a régen egyáltalán embereket nem kereső elit guildek is hirdetnek már. Szóval meglátjuk de valószínű igaza lesz az ismerősömnek a guildbe az SWTOR most minden mmo-nak nehéz perceket fog szerezni egy darabig. Túl kell élni.
  • Although
    Nem hiszem hogy az a gond hogy magyar legalábbis a conanba, itt azért főleg normális emberek maradtak, vannak nagyrészt, legalábbis az a kör amit én ismerek az az. Az a gond inkább a kis guildeket hagyja ott az átlag mert jobban szereti ha nagy guildbe van. Pl a régi Hyrkania guildek nagy része mára nagyon kicsi lett. Ez a tendencia menni a száz felettiekbe. A fekete sereg működik még tudtommal bár elképzelhető hogy átmennek az SWTOR-ra legalábbis ezt hallottam valakitől.
    Ez bizony jó pár hónapig kemény lesz amíg az SWTOR újdonság értékű lesz. Pedig most tényleg mindent belead a Funcom. Sajna a régi hibák nem kitörölhetőek. Addig szerintem főleg f2p playerek száma fog nőni csak.
  • ricsaj
    Nem jókedvemből van új kari új acc:P
    Hanem mert nincs meg a régi:D
  • Tomy Lee
    Miért nem a régi accountod használod ami premium volt?Sokkal jobban járnál azzal AA miatt meg claim-ok stb.
  • Tomy Lee
    Természetesen,gyere bizony neked is mindig nyitott a guild:)
    Kicsit offon van most a klán azért vagyunk páran aktívak de ez változni fog úgyis,raidre meg megyünk majd addig pug azt kész:p
    Kiskarizok megint sámánnal+demoval.
    Helidor,Anuhan most ezeken vagyok vagy Nagura nick-en ha éppen trade van.
    Ezekre írj bármelyikkel tudlak invelni.
  • ricsaj
    cső látom téged mindig megtalállak:D
    Mi a neved aocban?
    új acc új kari jöttem megint furyra, lehet érdekelne az enslave.
    én igazából pont leszarom hogy megyünk-e raidelni, instázni vagy ilyenek csak legyen csapatmunka a pvp mögött. ha ez nálatok és bevesztek számíts engem +1nek.
  • Tomy Lee
    Aktívak vagyunk akik még játszunk pvp-t fury-n,nem ezzel van a gond:)
    Itt az a baj,hogy kevesen vagyunk aktívak az Enslave guild-ben pl.
    Pedig ott a T3-as várunk,nincs troll a guild-ben,mindenki értelmes játékos.1-2 hét alatt megint 2 játékosunk hagyott ott minket azzal az indokkal,hogy megy külföldi guild-be(igen,ez a menő még mindig,otthagyni magyarokat és menni máshoz).Tisztelet a kivételnek!!
    De nem felháborodva megy el az illető mert tényleg nagyon jó a légkör nálunk guild-ben hanem azért mert kevesen vagyunk.
    Új jó játékos elvétve jön a helyükre.
    Az erős mag ugye átment még régen a fekete seregbe crome/pve-re.Nem tudom most ők,hogy állnak de nem hallok felőlük sem igazán.

Aki szeretne és komolyabban tervezi még a játékot és fury-n/pvp van az jöjjön hozzánk Enslave klánba.
    Viszont kitartónak kell lenni ahoz,hogy jussunk is valamire:)
  • Although
    De majd Tomy lee elmondja jelenleg hogy megy a magyar guild a Furyn. :)
  • Although
    Nézd, nagyon erős a pvp-je a conannak. Falatlitykkel és a classok tényleg azok amiknek lenni kell. Magussal nem tudsz tankot játszani és assával sem minden classot meg kell tanulni használni. Az ostromok zseniális élmények a minigamek meg állandóan fullon futnak. De rendesen streszel rajta az ember ahoy magába szipant és próbálsz helytállni. A gond elég gyakran előfordul hogy gyenge cspat az erőssel szemben akit az ilyen idegesít az egy idő után nem nevez. A legjobbak azok amikor két premade egyforma erős kb megy egymásnak na az külön élmény. :)
  • UUUU
    Pedig engem kifejezetten a PvP érdekelne.
  • Although
    Hát azért olcassák szerintem. :) És nem tudok róla hogy lenne korlátt a guildpénznél, elvileg kell is belőle rendesen ha valaki T3-as cityt akar építeni :) Meg battlekeepet :)
  • Although
    Tommy Lee-től kérdezd :) A fekete sereg tagjait régebben láttam minikben mostanában nem annyira. A Furyn lévő magyar klánról nem sokatt tudok...
  • UUUU
    És mennyire aktívak a magyar klánok PvP terén ?