12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • steweee
    arról tud vki vmit hogy a játék single player verziója készülőben van e ?

évekkel ezelőtt már kérdeztem :)
  • Although
    A Blizzard elvitte :(
    Silirion
  • Although
  • Although
    És egy kis izelítőNordheim sagas
    Jópár régi hyrkanias is van köztük még 2009-ből Karalee, Rishis, Jariana és még pár.
    Ha valakit érdekel keresse meg őket. Jó lett volna pár éve megállítani az időt egy kicsit tovább tartson.
  • Although
    néha érik meglepetések az embert. nem változik a véleményem, de sokan úgy mondják a remény hal meg utoljára. Szóval a nordheim saga. Mikor eljöttem akkor már voltak. :)world rp event
    Utoljára 2011-ben láttam ilyet.
  • TomStorm
    Masszív pvp(várostrom/Bori) Conqueror,Minigame+Wpvp ill.1v1 pedig Assassin.
    Természetesen megállja helyét mindegyik mindenhol(mert tényleg 2 erős class ezek) de mégis csak a felsoroltakhoz tartoznak sz.tem.
    Ha lehet csendben én az Assassin-ra szavaznék:)
  • Nicco
    Sziasztok! Gondoltam, visszanézek pár év kihagyás után a játékba... csak pvpzni. Két class közül melyik a jobb pvpre: conqueror vagy assassin?
  • TomStorm
    Windows 8.1 rendszeren a SweetFx+EFX kombó működik esetleg?Tudja valaki?
  • Although
  • Although
    legyen akkor egy kis sztori is, a godslayer kezdete. Pedig ez már nem az a szint talán ami az eredetiben van. ÉS mégis egy egészen különleges képessége a funcomnak, szövegírás. Persze ez egy volt kalandjáték készítő cégtől alapvető elvárás. Csak kevesek vannak ezen a szinten.
  • TomStorm
    Te jó ég kipróbáltam SweetFx-el a játékot.De durván néz ki így plazmán lol
  • Although
    Jó kis video, régen ahogy Abe mondta hiányoztak a jó videok az aocról de mióta f2p lett elég sok jó video van :)
    Csak nagyon kellene már egy Godslayer szintű kieg.
  • Although
    Köszi. :) De megnyugtat, tudom hol élek miről szól :) Az zavarna ha fordítva lenne. :) De köszi :)
  • TomStorm
    Amúgy elég jól javítgatom az arányodat már régóta itt SG-n:D
  • TomStorm
    Alatta nem is terveztem.Nem áldozok ilyenre már időt.Most szintezés,Pve,dungeon-t kisebb szinten is persze aztán 80-on befizetek és mehet bármi:-)
    Craftolni is szeretnék mert azt is max Culture armor volt anno amit készítettem semmi más.És nyugodtabb körülmények között szeretném mindezt:P
  • Although
    tommy arra viszont készülj fel a cromon szinte csak lv80-as pvp van. :(
  • TomStorm
    Na én Crom-on vagyok.Kezdetnek Dark Templar-t meg egy csajszi Assassin-t indítottam:)
  • Although
    Artanis becsüklek amiért így kitartasz. Pedig emlékszem neked még a Galadhék is elfogadhatatlanok voltak. Mégis kitartasz emellett. Egy kérdés szerinted mit jelent az open world pvp?: Szerinted hivatalosan nem fér bele az hogy lv80-as segít a barátjának? Vagy az amit velem is csinált a híres demo gyerek az aquilonián vagy a pom aki csak egy kicsit healelte a társát csak annyira nehogy nyerni tudjak? :) Vagy az őrök melletti gyilok? Egyszerűen az a gond, normális ember a második ilyen után tovább áll nem csak a szerverből a játékból is. Nekem több kellett mint kettő de megfogadtam pvp szerver környékére se megyek többet. És nem a funcomot hibáztatom. Ha valakik nem fogják fel hogy ez csak játék akkor ennyi és az ember azért ül le elé hogy jól érezze magát akkor ennyi. Akkor azt kell csinálni olyan játékot, ahol 5 percre se kap esélyt, hogy nyomoronc vágyait kielégítse.
  • ArtanisNerwen
    Én meg csakis a funcom-ot hibáztatom. A szabályokat ők írják, a játék kereteit ők határozzák meg. Nem az egyszerű "hülyegyereket" kell hibáztatni miért született hülyének hanem olyan keretrendszert kell csinálni amiben a hülyegyerek a helyére kerül.
    Kicsit konkrétabban; Tettek a játékban Guard-okat. Azt hiszem mindenki számára nyilvánvalóan azzal a szándékkal hogy ahol ott vannak pvp mentes zónák alakuljanak ki. Ez eredeti elképzelés az lett volna hogy a guardok közelében ne lehessen sikeresen PvPzni. Ez valószínűleg működött is az első évben aztán egyre kevésbé ahogy elszaladt a ló az AA-val meg Khitai gearekkel. Mikor én kezdtem játszani 3 éve akkor már nagyon nem működött demok, hoxok, sinek és rangerek nem foglalkoztak sokat azzal hol van guard vagy nincs, öltek az mellett is mert nem érdekelte őket sem az 5 perc kriminál sem a pve halál büntetés ha kaphattak egy pvp killt érte meg némi pvp XPt. Te nyilván nem ismered ezt a dolgot de aki kicsit játszott PvPn az tudja miről beszélek. Ha egy role player ilyesmit lát akkor azonnal elmegy a kedve a játéktól és nem jön vissza soha. És a funcom a mai napig nem kezdett ezzel semmi!
    Pedig annyira egyszerű lenne a megoldás. Ha valakinek crimial flag-ja van nem kaphat semmilyen címen pvp XP-t. Kész! Egyetlen plusz sor a code-ban. Néhány szintén nagyon apró változtatással meglehetne csinálni hogy szerepjátékosok, PvP és PvE funok mind együtt játszanak a többség elégedettségével. Meg lehetne csinálni hogy szinte bárhol lehessen pvpzni, ha az illető kész megfizetni az árát. Persze ilyesmikhez ötletek, és átgondolt koncepciók kellenek. Azoknak pedig mindig híján volt a funcom.
  • TomStorm
    Jó kis video a kivégzésekről:)
  • TomStorm
    Értem köszi
  • Although
    140ms mindig van és stabil hónapokat dolgoztak rajta :) Igen csak usa van. Mindent átvittek amerikába mert még az is olcsóbb a funcomnak mint a norvég munkaerő. ráadásul 2013-tól elég szar éveik voltak. Sikerült egy még inkább rétegjátékot csinálniuk mint az aoc.
  • TomStorm
    Én is a sötét templomos felé hajlok jobban:-)
  • TomStorm
    Azt néztem éppen,hogy az account-om már automatikusan migrált US-re:/
    Akkor már EU szerver nem is lesz?Mondjuk csak a ping miatt fontos ez mert Amcsikkal bajom nincs
  • Although
    sötét templomos :) Jófajta, de minden jó tud lenni. Viszont ahogy Artanis is írta most meg kell várni mi sül ki az új rendszerből. Ez egyébként a tesoba is szét van választva az történt a funcom is átvette. Nincs benne meglepetés sajnos ez a funcomos csapat is amerikai :)
  • TomStorm
    Minigame-re hódító vagy sötét templomos?:)
  • TomStorm
    Igen ott abba topikba is vagyok a kezdetek óta meg bétáztam is és a több évvel ezelötti hír óta képben vagyok.
    Ez nem az én MMO-m lesz az már biztos:)
    Majd lesz egyszer valami más,addig is AoC+GW2 World pvp így ingyen teljesen jó:P
    AoC-ra különben is van 4ezer F.pontom,ezt is el kell költenem.

Ja és kiváncsi leszek én arra,hogy Tes online-ban hány Fps-el fog zajlani ezek az összecsapások.GW2 borzasztó,ott nem tudták megoldani.Most Zenimax mit alkot azt nem tudom de ha ugyanolyan szarul fog futni az egész Mass pvp mint GW-nél akkor készülhetnek..
  • Although
    Gyakorlatilag ez pont az amire a Beth egész koncepciót helyezett rá, az emberek többsége beéri ezzel is. Ez gyakorlatilag függetleníti a pvpt a pve sztoritól. Persze a csúcs az mint a tesonál is ahol azért van kapcsolat a két szál között. Ezért szomorú ami az Aquilonián történt mert saját maguk alatt vágták ki a fát. Nagyon kíváncsi leszek a TEso után hány cég fog még tisztán pvp szerverben gondolkodni. Szóval nekem ez elég volt beléptem ide és tudtam a pve szortinál nem kell lesni minden bokrot és fát vajon hol ül a majom a 80-as segítőjével.
  • Although
    Tulajdonképpen a Border kingdomok ahol az ostromok is vannak ezek a gathering zonák, mint Lacheis plains másolatai, zömmel npck nélkül, tehát ez elég nagy területek a borit is itt van ugye. Ebből van három de rendesen szerintem csak a cimmeria terület él, ha él még, a pve szerveren ezek a pvp területek. Emelet van a mini játék amik leginkább mennek. Ezek a lehetőségek nyilván rontják a pvp szerver létszámát. Az is szomorú ha egy Requiem next ami usa első számú pvp guildja volt, nem a pvp szervert választja de sokat elmond a viszonyokról.
  • Although
    13364-est nézd meg a teso topicba az elég jól mutatja, kb mire számíthatsz.
  • Although
    Vannak már pvp videok nézd meg őket elég sok. Hasonlít az aocéra lehet a gwre is. Csak nagyon fel van tunningolva meg él az egész :)
  • Although
    Igen maga a zóna teljese egészében pvp ha oda belépsz ott minden ugyanaz mint a pvp szerveren. Csak nyilván ez nem ugyanaz mint amikor 2 vagy több guild egymásnak essik Khessben . :)
    De ezt jól megfogta a Zenimax a pvp legjobb része ez az ostrom, erre még pvp-t gyűlölő rps barátaim is jöttek ha volt. fantasztikus amikor 2 raid szervezeten felvonul ahogy rajta ütnek a felvonulás során az erődön kívül rejtőzködő, esetlegesen, egyik ellenséges 24 fős raid emberei. Nyilván a teso nál még az is rájön hogy akár egy harmadik fél is beavatkozhat. De hát így kell lenni.

Igen tommy ezt mondtam hogy ez hardcore lesz pvpben, de hát az okostojások letorkoltak anno a teso topicba :) Pedig ez csak képzelőerő kérdése aki volt már ostromba tudja milyen nehéz még targetelve is. Mert időd sincs rá nagyon a nagy tömeg miatt. Az egész egy isszonyú kavarodás káosz :)
  • TomStorm
    Flag és Unflag opció akkor van PVE szerveren?
  • TomStorm
    Hiába a Teso pvp rendszer ha non-target FPS meg ilyen oldal nézetes TPS nézetből nem tetszik a pvp:)
    Meg ott van GW2 wvw ilyenre ami ugyanaz és ingyenes.Majd azért figyelem Teso-al kapcsolatos infokat ha eljutnak játékosok arra a részre amit említettél mert valljuk be egyelőre nem tudjuk milyen is pontosan.Lehet tényleg jó lesz és megszoknám ezt a nézetet pvp-re de béta alatt nem győzött meg.
    A fizetési modell meg a szokásos lesz populáció szempontjából.Első pár hónap a best mindenkinek aztán kezdenek elkopni,főként a Magyarok.
    Persze egy TES mmo-nak ilyennek kell lennie mint amilyenre elkészítették.Úgy gondom nincs vele itt arról van szó,hogy vagy tetszik ez a konstrukció vagy abszolut nem érdekel a játék és nem játszok vele
  • Although

Itt van egy 2013-ból nem tudom mennyien lehetek.
    De ilyen mint 2009-ben amikor minimum 48vs48 de volt 80vs80 is szerintem már nem lesz.

Ezek az idők elmúltak ilyen legfeljebb a tesoba lesz :)
  • Although
    ostromok vannak, mini vannak. Az ostrom mindig egyforma két vagy több guild rögzíti az időpontot és mennek. Nyilván közelébe sincs a tesos rendszernek hisz ez 2008-as.És nincs történet hozzá. Már rég nem voltam mert azt is tönkretették egy időben. Igen részint a funcom is tehet róla mert alapvetően értelmes embereknek feltételezi a népet nem azok.
    Úgy tudom az amerikaiak rendszeresen csinálnak, mivel a requiem next a cromon van. De ne vegye el a kedved amit írtam ha szereted a furyt menj oda, az oroszok nagyrészt már elmentek nem bírja a kapcsolatuk az usa szerver távolságot.:) Open world pvp az semmihez nem fogható tényleg. Olyat a cromon nem találsz, de ha ostrom is elég, akkor kérdez körbe a nagyobb guildoknál először a cromon.
  • TomStorm
    Most azon gondolkozom,hogy úgyis befizetek és megyek Mass pvp-t,Bori,ostrom stb.Miért kellene nekem Fury-n lenni ha 20-80 zónákban úgyse fogok pvp-zni?:)
    Végülis minden van Crom-on is csak a szintező map-on nincs pvp.
    Egyébként Flagged rész van a Pve szerveren?Ha akarom betámadnak vagy sem?Létezik Conan-ba ilyesmi?
  • Although
    Szó sincs pvps gyűlöletről. Igazad van a pvp lenne a legszórakoztatóbb része de így nem az. Sőt jól íroda lényeget is, de végül mindig ide lyukadunk, a funcom tehet róla mert ilyeneket tenyésztet ki. :) Jó sok pvp-t ismerek sokat az aquiloniáról, vannak magyarok is köztük. Persze arról is a funcom tehet ami ott történt, gondolom. Mondom 2009 óta láttam ezt a történetet. Én nem a funcomot hibáztatom. És nem lepnék meglepve ha a nagyobb projektek hasonló felfogásban gondolkodnának mint a Zenimax a Tesoval alapvetően egy pve játék benne a játékosok szórakozására egy pvp terület, történettel, az alapok már a conanba is megvoltak. Szerintem ez a jövő és egy ilyen szerveren gond nélkül lehet majd likvidálni azt onnan aki csak a másik szórakozását akarja tönkretenni. A Beth meg is fogja tenni gondolkodás nélkül. A funcomnak ebben az open world rendszerben nem volt esélye erre, pedig még blood and glory szervert is csinált. Eh abbahagyom mert idegesít ez a téma. Ja a funcom a hibás :)
  • ArtanisNerwen
    Belőled mindig eltör ez pvps gyűlölet. Alapvetően a pvp nem azt jelenti hogy tényleg megakarom ölni a másik játékost. A pvp lényege az, hogy mobok ellen harcolni, hosszútávon semmiképpen sem szórakoztató. Egy emberi ellenfél tanul a hibáiból még a legostobább is, és két harc sosem lesz egyforma. Ez volna az online játékok quinteszenciája. Nem egyedül nyomkodod a klaviatúrát mint az offline játékok esetében, hanem másokkal együtt játszol kooperatív stílusban vagy éppenséggel megmérkőzve.
    Én például azért játszok pvp szerveren mert az valóban egy veszélyekkel teli fantasy világ izgalmát adja. Ezzel teljes a hangulata. PvE szerveren nem tudnám ezt megélni. Nyilván nem is játszanék ha csak PvE lenne.
    Értelmetlen arról beszélni hogy PvPs közösség ilyen meg olyan mert mindenhol vannak kivételek. Valahol persze értem az általánosítást, de a funcom-é az első számú felelősség azért hogy olyan közösséget tenyésztett ki amilyet. Nekik meg voltak és vannak a lehetőségeik, hogy egy egy player attitude-t favorizáljanak vagy mellőzzenek. Sajnos a koncepciójuk nekem sem tetszik.

Azzal kapcsolatban hogy a pvpsek mint gondolnak a pvesekről úgy álltalában... majd egy hardcore pvps nagyon röviden összefoglalja :)
  • Although
    És mindezt a pvpsek verték ki a funcomból! Nekik nem volt jó a pvp1-5ös rendszer ők akartak újításokat, nekik akart kedvezni a borival is a funcom meg az sprint resource bevezetésével amivel kinyírtak engem meg mindenkit aki addig ésszel és taktikázással tudott nyerni. És csak a fikázást kapták cserébe. Ha valaki mi reklamálhatunk volna. Nem a funcommal vagy a többi céggel van a baj hanem a pvps közösségekkel.