12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10456 Nem tudom nekem semmi bajom vele illetve egyedül amit írtam az item shop meg a pvp lootos dolog talán sok már ennyi. De mostanában voltam jópár élvezetes pvpben tényleg jókban 1500:1500 ról indul és 0:56 -ra kaptunk ki a Jhebalban ez baromi szoros volt. Persze ha valaki nem idegeskedik meg vérre menőnek veszi csak élvezi az kevésbé lesz ideges. -
foxxi #10455 Fagyás, omlás, graf bugok, lag ( most néztem vidit, 4 napos és azt mutatja amin mindigis jót derültem - a láthatattlan lovaglást -
Although #10454 ? -
foxxi #10453 helyes. A dungik mindigis jók voltak benne. Ahogy a kasztok is. Ezzel sosem volt bajom. csak a technikai háttér volt az ami meggyötört. -
Although #10452 Nem én csinálom, az Sg így írta meg ha nagyon népszerű valaki azt rejtik. :) Szegények nem igen tudnak gondolkodni ezzel csak kíváncsivá teszik az embereket. :(
Nos nekem most a house of Crom megy elképesztő jó lett :D És hát még mindig van pár nagyon nehéz dungeon amit szeretek több mint 1 év után tudtuk kínyirni a T3-as bosst. És még ott a Temple of erik meg a T4 raid. :) Szóval ki mit szeret tudod. :) -
foxxi #10451 Inkább az engine-t nyúlták volna le
Hogy csinálod ezt a rejtegetést? -
Although #10450 Neked is!!! -
Although #10449 Hülye funcom úgy gondolja ez nem probléma. Nézd meg a Biowaret alapvetöen nem profik az mmoban ésrengeteg mindent lenyúltak a conanból is ötletet. De jól csinálják max pár száz ember van a szerveren. És nincs olyan lag amit én nap mint nap láttok ha -
foxxi #10448 Ennek örülök. Akkor jó játékot! -
foxxi #10447 Mindig csak a saját tapasztalataim érdekelnek. Gondolom sejted miért. ugyhogy ha szeretném, megnézem magam, köszi. van még pár megmaradt gamecardom, ami a kutyának se kellett, meg itt ez a free 30 nap is. 2 hónapja 4 nap után uninstalláltam, szal ha csodát nem tettek akkor tudom mien. -
Although #10446 Mondom lag van ha tele a szerver, ennyi... -
Although #10445 Te egy darab bugba nem futotam bele az elmúlt hónapokban. :) -
foxxi #10444 Ez általános az összes F2P-re pattanó mmo-tól. Ott van pölö a mai L2 cikk is ahol 800%al nőt a forgalom. -
Although #10443 Kérdezd Tommy milyen most a játék, lehet többet tud róla mint te. A lag sajnos van ezt nem tudják kiküszöbölni. -
Although #10442 Te szerintem fingod sics róla hogy fut most :))) -
Although #10441 Age of conan
De külföldi oldalakon is ez van elég népszerű elég sokhelyen. Nyilván az SWTOR kicsit rontott rajta. De igazából jóval több szervert kellene nyissanak de úgy nézki nem akarnak a szokásos régi hiba. De meglátjuk próbálják patchelni a lagg kiküszöbölésére De ha ezrek vannak bent akko egy ilyen szintű grafikával megcsinált játékot nem lehet. Ez az én véleményem. -
foxxi #10440 Nem izgulok. Az meg enyhe fényezés hogy csak a lag nagy időnként. Ez a játék még mindig egy bugtenger és ezen a fejlesztők ennyi idő alatt változtatni sem akartak/tudtak. Hiába az új engine. Az meg ködösítés hogy minden rendben. Akkor nem küldenének 30 nap ingyen játékot ( "normális MMO-nál az max 7 vagy ha nagyon jókedvűek is max 14 nap )+ mindenféle bizbaszt ha nem az lenne a cél hogy a mostaninál a valaha előfizetők visszamenjenek játszani ( de akkor az is a 22es csapdája amit mondasz. Várnak vissza minden volt előfizetőt egy olyan játékba ahol már akkor is akkora a lag ha csak ezrek vannak a szerveren... ez öngól ). Igaz; az hogy ad 30 napot nem jelenti azt hogy annyit javult a játék hogy megkell mindenképpen nézni. A grafika felhozás mint pozitívum meg már lapos. Egyetlen erénykén már nagyon karcsú, mivel nem az dönti el hogy hányan játszák a játékot.
De aki tolja, annak hajrá ( őszintén, Én is sajnálom, mert ott a 76os nekróm + az egyéb karijaim és jó lenen ez ha nem az lenne ami ). Nem fikázom, de nem is fényezem azt ami láthatóan se "tökéletes". -
Although #10439 Rákérdezek a GM-nél... -
Although #10438 Azért ne izgulj bőven vannak elegen legalábbis szerintem. 2 Jelen állapotú SWTOrnál mindenképp stabilab és a laggon kívül semmi más probléma nincs vele az meg azért van mert sajna nem egy micimackó grafikája van mint az SWTOrnak. :) -
foxxi #10437 Majdnem leestem a székről.. ezek szánalmasabbak az átlag hülyénél Meg is írhatod nekik -
Tomy Lee #10436 Support meg azt írja,hogy nem tudják miről beszélek(mert írtam nekik ez ügyben) nincs náluk semmiféle free 30 nap csak ilyen 3,6,12 hónap után kapnék bonuszt vagy 3k fp-ért vehetek 30 napot.
Na ki nincs képbe most,én vagy support.. -
Tomy Lee #10435 Kell,hogy küldjenek mailt ahoz,hogy legyen free hónap vagy minden veterán megkapja?Csak mert nekem nem jött levél tőlük -
#10434 nekem is jött , gondolom aki játszott vele az kapott ilyet. az biztos hogy nem mehet nekik vmi jól ha ilyet küldözgetnek. -
foxxi #10433 LOL, ennyire nem megy a játék szekere? Ma kaptam egy mail a fukkomtól, hogy kapok 30 nap premium időt ingyen. De sajna már ingyen se játszanék vele, főleg hogy olvasva semmit sem változott a játék.
Calling all Veterans!
With great new adventures now available in the magnificent new House of Crom dungeon, the king is inviting you back as his royal guest! You can now take advantage of this unique opportunity to return and seek your fame and glory in the latest additions to the dungeons of Hyboria.
Featuring two massive new dungeon areas with a wealth of new items and rewards to claim, don't miss this chance to explore the House of Crom. You can claim 30 days of premium game-time for free, just by logging into your account and re-activating! This is a limited time offer and you must stake your claim before February the 22nd 2012 in order to claim your free premium time! -
Although #10432 Régen kemény csapat volt ez is de amióta VIII. Edward a fönök nagyon jók! Messze az egyik legjobb csapat :) -
#10431 Na nem gondoltam volna, irtam egy petition-t ahogy irtad, kb 2 percen belul jelentkezett is egy emberke. Bar nem tudom, csinalt-e azon felul valamit, hogy o is kuldott egy friend requestet, ot lattam a listaban, a panelem is atugrott a friend ablakra ( addig csak az ignore listaban allt, barmit csinaltam) Igy mar mukodott a show offline friends, es megjelent akit kerestem.
Egy szo mint szaz, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megoldodik, bar nem ismerem a tobbi mmo-t, de pl az EA igen csak tanulhatna toluk a leendo ugyfel kiszolgalasaban :)
-
Although #10430 Azért bekaphatják amint ezer körüli létszám van kb a szerveren azonnal belaggol. Heh előbb utóbb még a legtürelmesebb embernek is elege lesz ebből. Most várhatom a tavasz végét mert mostantól sokan lesznek az száz. :(
Vagy a Secret world kijövetelét, Ráadásul a Khitaiban is sokan vannak. Baromira laggol. -
Although #10429 Persze így nehezebb lesz mert ő már valószínű magasabb dungeonokat koptat. Viszont van appert amivel azonos szintre húz téged és így tudsz menni vele azonos dungeonokba területre. És az xp is jobb.:) Egyébként az északiak nem sok mindenen izgatják magukat, nyugis egy tárasaság. Nekem is sok ismerős van már így online játékból. :) -
Although #10428 Nem gond van aki sokat játszik van aki nem. :) -
Although #10427 Hm néha nem működik. Sajna nem tudok segíteni :( az biztos ha valahol a peremen nyomsz egy clicket nem a választó gombal megjelenik egy rövid menű ahol ki be tudod kapcsolni az offline, online listát. Tehát hogy ne csak az online friendeket lásd. Ha nem jelenik meg bökd meg a GM -et nagyon segítőkészek.../petition..és írod..Bár nem azonnal keresnek meg. A másik megoldás, bár ingame dolgokkal még nem fordultam hozzájuk, az a live support az account oldalon. :) -
#10426 A legjobb az egeszben egyedul az ignore list mukodott. Ekkor megjelent a neve az ablakban, illetve rakattintva lattam, hogy elvileg friend, mert ki tudtam volna tenni a barat listabol. Hihetetlen...
De latom a /tell uzeneteket buffereli, igy legalabb mar megkapja. Bar ahogy nezem 10 szintet lepett azota miota egyutt kalandoztunk:) -
#10425 Guild nevet nem tudom, (ha egyaltlan volt neki mar uj) de meselte regen nagy kocka volt 2 ev jateka volt benne, de aztan elloptak az accountjat, mindenet amit a laptopjan tarolt. Igy most elorol kezdte. -
#10424 Kapcsolagatom, de semmi, tok ures az eredmeny. Ha probalok uj baratot hozzadni (+add) beirva a nevet sem tortenik semmi. Lehet, hogy torolte a karakteret?:) -
Although #10423 Vile
Ha valaki már elkezdte és nem boldogul, itt egy video. Speciel őket ismerem is, régi Hyrkanias guild :)
Talán könnyűnek tűnik egyáltalán nem az mi egy fél délelőtt szívtunk vele, és nem ment. Az időzítés nagyon fontos az excavatooroknál. És be kell kapcsolni a target-targetet is.
-
Although #10422 De ha megjegyezted a guild nevet lehet tudok segíteni. vagy más a forumon.
De nekem is van f2p friend. a tell chat mindenkinek működik, azt hiszem egyedül a globalt tiltották le. De azért nem is kár alapból érdemes kikapcsolni tele van idiótával. -
Although #10421 A friendnek kell működnie f2p részére is. Szóval kapcsold be az offline-t is. -
Although #10420 Be tudod kapcsolni az offline friend listet a friend lapon. És tudsz offline üzenetet küldeni. Meg fogja kapni amikor legközelebb belép. :) -
#10419 Jut eszembe, amikor meg online volt, akkor is felvettem, elvileg o is, de ennek sem lett eredmenye. -
#10418 a free playerek tudnak felvenni a barat listaba elofizetosoket?
Hetvegen jatszottam egy norveg sraccal, de azota egyszeruen nem lelem. hiaba adom friend listbe, nem jelenik meg ott. Vagy ehhez online-nak kellene lennie?
-
Although #10417 Nos utóbbi napban párszor bejutottam a House of Crom nevű új instába. javaslom mindenkinek. The Vile Nativity tényleg jó lett. Kicsit szomorú voltam mert a funcom a játék freevé tételével együtt jelentősen levette a pve rész nehézségét. De nyilván kevesen voltak akik hard mode részt venni tudták ismétlődő rendszerességgel. És többen voltunk akiknek a normal részek is komoly kihívás volt. De most a Funcom bizonyította hogy nem feledkezett el a régi játékosokról sem! :)