Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha igen lejárat után úgy nem fogod tudni használni az AA-t de ez csakegy feltevés.
Az account oldaladon meg tudod nézni kaptál vagy nem azRotg feltelepítésével lehet az árba benne volt vagy nem?
Azért olvasd el a kérdésem légyszi. Persze erre én is gondoltam, de meglátjuk
kieggel nem jár 30nap ,ezt sehol nem láttam shoppokban ,pár helyen néztem árakat mielött megvettem és nem olcsó az 5.5k ,nekem 2-3k az olcsó😊
elöbb utobb nem lesz bevétele a funcomnak a AoC bol sztem ,mert 5-10-15k-t rákölt az ember és el van , ebbe nem tudom mennyi dungeon v pve tartalom fér bele mert azt nem néztem de utána freeként valószinüleg nem kell többet költeni pvp beállitottsággal elég a kieg sztem + 1 premium class esetleg
Azért egy kérdés. A main oldalon továbbra is unavaible van az AA-ra a freeknek, ez érdekes. Nem lehet hogy a kieg. megvételével kaptál 30 napot? A khitai dungeonokat nem tudod kinyitni véletlenül? Mert elképzelhetõ, annyira olcsó a kieg hogy tulajdonképpen a 30 nap miatt kapod meg az AA-t ideiglelesen. Mondjuk nem tudom Tomy Lee hasonló cipõben van e. De ez érdekelne, ha megnézed az account oldalon.
Valószínû a Khitai dungeonok meg a T3 és T4 raidok amik mindenképpen zárva lesznek, de ez is korrekt. Nehogy már a nem fizetõ mindent megkapjon amit a fizetõ. így is minimális a különbség oké egy kicsit több dungeont kinyíthatnának azért de ennyi. Valamivel kevesebben vannak mint korábban a Cromon de ez nem is baj, iszonyúan tele volt. Majd a film után ha kell nyitnak új szervert. Én is úgy tudom a kieg megvételével megkapja mindenki az AA-t az nem havi díjas. Az meg hogy mennek el az emberek, hát nem tudom. Egy kicsit félek. Most így végigpróbálva pár dungeont még mindig nem annyira rossz a nehézségi szint, nem annyira kemény mint volt de még elmegy. A gond az lesz ha az elszállingózó emberek miatt a funcom esetleg további nerfeli a játékot. Remélem nem.
Ez meg így korrekt nem a RotG mindenkinek meg kell venni. 😊 Azért már ne essünk a ló túl oldalára! Akinek nem tetszik az nyugodtan keressen mást!!! Az AA-t mi is a kiegészítõ megvételével kaptuk meg. Nehogymár más ingyen megkapja!!
én free vagyok ,de a kieget megvettem és onnantól jött a mastery meg a prowess ugyhogy valoszinü a RotG kellett 😊
Itt egy free játékos 80-on kb. olyan esélytelen a pvp-ben, mint az hogy Trulli világbajnok legyen! Nincs értelme játszani! A Funcom az egyik kezével adott a másikkal meg beintett! Magyarul nem ingyenes a Conan csak kibõvítették a trialt! De meg is látszik szépen elkezdtek fogyatkozni az emberek, a goldlimit meg ez az AA esélytelenné teszi a freeket, akik esetleg késõbb fizettek volna az instákért stb.
Törölt karaktert esetleg vissza tudnak állítani?Érdemes ilyen témával support elé állnom?😊
★ 汤姆 李
Igen közben rájöttünk mi is,hogy nem jár annak aki nem fizeti.
Érdekes módon én sem fizetem és én kapon a mastery és a prowess pontokat is a 2 hete kezdett karakteremnek van kb 400k mastery+800k prowess és guild társaknak ez nullán áll.
Na és itt a baj f2p-nek AA nélkül necces lesz és én ezt nem tudtam mert ugye nálam mûködik perk de többieknél nem😞
Érdekes módon én sem fizetem és én kapon a mastery és a prowess pontokat is a 2 hete kezdett karakteremnek van kb 400k mastery+800k prowess és guild társaknak ez nullán áll.
Na és itt a baj f2p-nek AA nélkül necces lesz és én ezt nem tudtam mert ugye nálam mûködik perk de többieknél nem😞
★ 汤姆 李
AA csak prémiumként van, ha megvetted a kieget akkor is.
Ha régit accountját folytatja, de nem fizet elõ, akkor ugyanúgy nem lesz AA-ja (nem tud tovább fejlõdni, hogy a már meglévõeket ki tudja-e használni azt nem tudom).
Ha régit accountját folytatja, de nem fizet elõ, akkor ugyanúgy nem lesz AA-ja (nem tud tovább fejlõdni, hogy a már meglévõeket ki tudja-e használni azt nem tudom).
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Free játékosnak aki f2p accounton van annak ha jól tudom nincs AA?Jól tudom?
Ismerõs részérõl kérdezem a dolgot,nekem van mert a régi accountom-at folytatom és most tanácsoltam neki inkább õ is a régi accountot folytassa mert lesz neki is AA.
Ismerõs részérõl kérdezem a dolgot,nekem van mert a régi accountom-at folytatom és most tanácsoltam neki inkább õ is a régi accountot folytassa mert lesz neki is AA.
★ 汤姆 李
Nem vissza csábítós ajándékok régen a volt 1 promóció hogy aki akkor indított trial accountot az kapta ezeket.
ezeket igényelni tudod ingame, azaz megkapod, öket, bár lvl 40 tõl használhatod a mamutot, a bag az viszont jo dolog 😊
Ha ezt megírtad volna 2 órával ezelõtt, akkor nem indítom újra a letöltést 😄
Mind1, a fele már lejött.
Volt régen egy próbajátékom, és most néztem az accomat, ahol azt írja, Your Items: Blue Snow Mammoth és Bag of the Mammoth Raider. Ezek mik? Valami visszacsábítós ajándékok?
Mind1, a fele már lejött.
Volt régen egy próbajátékom, és most néztem az accomat, ahol azt írja, Your Items: Blue Snow Mammoth és Bag of the Mammoth Raider. Ezek mik? Valami visszacsábítós ajándékok?
shit....hol látom, hogy mit töltök éppen?😊 mert a kliens nem írja, legalábbis én nem találom. az ageofconan.com-ról szedem és ott sem volt választási lehetõség
Ráadásul ez csoportosan öl mikor használja akik mellettem voltak õk szintén padlót fogtak 😊
Hát emberek ma voltam pvpzni minikben és annyira nem volt rossz napom az assák fele padlót fogott megint 😄 Bár valószínû több halál mint gyõzelem votl ellenük azérrt ha nagyon figyeltem nem volt annyira reménytelen. Viszont a necro na az über cheat most 😄DD
A pet detonationshoz képest az assa detonatios egy gyenge kis eresztés. Ez új? eddig még nem láttam. Ez kapásból megölt párszor. a deathok fele a necro által volt 😊
A pet detonationshoz képest az assa detonatios egy gyenge kis eresztés. Ez új? eddig még nem láttam. Ez kapásból megölt párszor. a deathok fele a necro által volt 😊
ott a Fekete sereg tele magyarokkal 😊
Azért legalább a free zonákban a funcom szabadá tehetne kicsit több istát csak a kedv szerzés véget. Mert ahogy elnézem nagyon karcsú az ok a teljes lv80 khitai zárolt de ha a gateway free akkor legalább a két solo egyikét.
thx, nézelõdök már 😊
Na ez miez? Shaulunban beújítottak valami új guardra?^^
http://imageshack.us/photo/my-images/233/tormentorpicture008.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/268/tormentorpicture009.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/233/tormentorpicture008.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/268/tormentorpicture009.png/
Elöször is kell neked egy UI installer:
Itt megtalálod
Majd itt felvan sorolva milyen UI-k vannak, kinézel egy szimpatikusat aztán letöltöd azt is (Google segítségével) az UI installerral felrakod és kész is!
Itt megtalálod
Majd itt felvan sorolva milyen UI-k vannak, kinézel egy szimpatikusat aztán letöltöd azt is (Google segítségével) az UI installerral felrakod és kész is!
A Forgotten city zárva a free playerek elött sajnos.
Thx.
Másik kérdés...
Túl kicsi lent a bar, alig férek el képességek terén, sõt mostanában már el se férek.. Nem lehet kibõvíteni valahogy másik barral vagy a meglévõt nagyobbra csinálni?
Másik kérdés...
Túl kicsi lent a bar, alig férek el képességek terén, sõt mostanában már el se férek.. Nem lehet kibõvíteni valahogy másik barral vagy a meglévõt nagyobbra csinálni?
http://aoc.yg.com/feat-planner?class=20 <- Itt nézz szét featek terén lejjebb görgetsz találsz pár teljes feat fát ,amolyan példaként.. de legjobb ,ha magad kitapasztalod,kipróbálod azt úgy featelsz.
Amúgy PvP ben a legjobb ,ha sokat mozogsz pl. fuss a leendõ áldozatod körül miközbe kombózol stb. csak ,hogy vmi tippet is adjak.
Amúgy PvP ben a legjobb ,ha sokat mozogsz pl. fuss a leendõ áldozatod körül miközbe kombózol stb. csak ,hogy vmi tippet is adjak.
jah 37 leszek lassan, ez kimaradt
Sziasztok..
Elkezdtem a gamet de meg kell hogy mondjam nullára tendál a sikerélményem. Guardiannal játszom de totál nem megy a pvp.. ma pl 14 szinttel kisebb is vert volna ha el nem futok.
Egyszerûen nem vágom mit csinálok szarul, valószínûleg elvesztem a túl sok featben.
Mire kéne osztanom és melyik fegyótípussal kéne mennem..?
Fury-n vagyok egyébként egy baráttal(PoM) de ketten se tudunk nyerni soha.
Szinte semmi értelmes info nincs a játékhoz, régi buildokat találok mindenfelé de azok gondolom rég idejét múltak.
Heeeelp 😛
Elkezdtem a gamet de meg kell hogy mondjam nullára tendál a sikerélményem. Guardiannal játszom de totál nem megy a pvp.. ma pl 14 szinttel kisebb is vert volna ha el nem futok.
Egyszerûen nem vágom mit csinálok szarul, valószínûleg elvesztem a túl sok featben.
Mire kéne osztanom és melyik fegyótípussal kéne mennem..?
Fury-n vagyok egyébként egy baráttal(PoM) de ketten se tudunk nyerni soha.
Szinte semmi értelmes info nincs a játékhoz, régi buildokat találok mindenfelé de azok gondolom rég idejét múltak.
Heeeelp 😛
Forgotten city
Szerintem csodálatos Helen hangját meg nem lehet megunni 😊
Szerintem csodálatos Helen hangját meg nem lehet megunni 😊
köszönöm mindenkinek megtaláltam 😊
Ma megnéztem a Forgotten city-t, elképesztõen szép lett! Nos talán könnyûnek nevezhetõ de valószínû free játékosok részére AA nélkül elfogadható lehet. De az utolsó boss nem rossz. Gondoltam nem véletlenül tettek resspadot elé 😊
És Lacheis plainsba is van egy kis falu ahol ott vannak a szakmát adó npc-k ha megfelelõ szintû vagy akkor fel tudsz venni kettõt összesen azt hiszem és igen általában a ress pad mellett van egy trainer aki pár ezüstért törli ha nem jót vettél fel. És persze van a nyersanyag gyûjtés azt hiszem 4 féle azt mind fel tudod venni.
Ha jól tudom akkor npc törli kis pénzért ott ahol a szakmákat felveszed pl.politain res pontnál áll egy ilyen npc
★ 汤姆 李
Sziasztok. Hogy tudok szakmát törölni?
Na ok szóval demo-val nagyon béna vagyok 😄 Egyszerûen az elsõ boss-t sem tudom megölni a Refuge-ben 😄
Baztus a Fekete sereg az ötödik 😊 Nem mintha nagyon érdekelne ez a fajta lista meg gondolom nyár van és sok free playert kaptak de ez biztos hírnevet ad nekik most 😊
Hát javaslom próbáld ki a conant ingyenes elég nagy része és az alap területek zöme solo is tehát belépésnél alapba mindenki azt választja szóval érdemes 😊 Egy ideig egyedül is élvezhetõ legalább fél évig 😄 a PVe szerveren meg a pvp-tõl sem kell tartanod a területek 90%-án 😊
olvastam vmit arról korábban, hogy ki akarják adni offline kalandjátékként is, persze átdolgozva. engem az online játékok sose érdekeltek, idõ híján...
viszont néztem a gameplay videókat a gémrõl, és tényleg vmi eszméletlen hangulatos lett, sikerül visszaadnia a lehetõségekhez képest tinikorom kedvenc conan regényeinek a fílingjét.
tud errõl vki vmi újat ?
viszont néztem a gameplay videókat a gémrõl, és tényleg vmi eszméletlen hangulatos lett, sikerül visszaadnia a lehetõségekhez képest tinikorom kedvenc conan regényeinek a fílingjét.
tud errõl vki vmi újat ?
Viszont a T3 és T4 raidok eszméletlen jók és talán azokat még nem nerfelte a funcom.
Szóval ez healer szempontból szerintem nem lehetett rossz insta. Így baromira elõ jött ha valaki nem ismerte a kariját teljesen és nem tudta mikor milyen heal buffot használjon etc.
Azért ezek a helyek pár hónapja még normálon is nagyon kemények voltak, jó healerrel is. pagoda boss eszméletlen erõs poisont is használt és forognod kellett vele, úgy hogy szembe a main tank életben maradjon, és függött a tank featól is, volt olyan akivel egyszerüen lehetetlen volt megcsinálni mert a méreg egyszerüen megzabálta.