12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee
    Ja hogy,GC-t használtad fel,ok:)
  • Kuen
    Aloe Vera ertelmesen fogalmaz, mig te, Altough, keptelen van egy epkezlab mondatot alkotni. Bosszanto, remelem, hogy az altalanos iskola felsobb tagozataiban meg fejlodsz majd picit.
  • foxxi
    Mióta hozzáadtam a 60 napot, azóta premium
  • Tomy Lee
    2 nappal elöbb regisztráltad account-od,nálam 06.15^^
    A "playable" mindenkinek régóta ott van de az f2p-be teszi.Vagy premium lettél most?Ingame elérhető minden?
  • Although
    Ja és néha olvasom a forumot abból le tudok vonni dolgokat. Meg ha valaki a legerősebb Crom guildok közé tartozik ami pveben baromi erős mezőny az nem hülye gyerekek gyülekezete. :)
  • Although
    Hú neked még nálam is durvább stílusod van. :) de jó éjt :) Nem kell párat már láttam közülük és az elég hogy több éve mennek. Ez kevés magyar guildról mondható el. Tökéletesnek meg senki nem tökéletes..persze rejtad kivül :)
  • Aloe Vera
    Nos Although te javithatatlan vagy :) de nembaj kell ilyen is .

Tényleg nem vitázom veled tovább nem hsz-elek.

Helyesen irtad neked elég ezzel egyetértek viszont nagyon nagyon nagyon sokaknak és köztük nekem nem :)

Hogy a sereg mennyire nivós ha érdekel egyszer jó kedvemben priviben elmesélem neked :)

Én jó játékot kivánok neked továbbra is hozzá. ezzel bevégeztem a többit foxika folytatja majd nemsokára.

jó éjt
  • Although
    Végezetül meg nem jelent semmit hogy ide írogatnak vagy sem. :) Ma is bőven túl sokan voltak. A Magyar guild aki még játszik borzasztó erős kivétel a magyar guildok közül amit láttam belőlük meg olvastam a forumon az alapján nivós társulat nem is kicsit. Ráadásul au is ritkaság hogy egy magyar guild ilyen sokáig él akárhol is. Szemééy szerint általában nem magyarokkal játszok. irogatók ide kedvtelésből. Ennyi :)ha valakit érdekel kipróbálja ha nem nem. :) Egy biztos messze az egyik legerősebb és jó összerakott group és raid élményt adja a pvp is szuper. Szóval nekem elég neked neked meg nem :)
  • Although
    De igazad van ez is egy vélemény. :) A többit ő majd eldönti. :)Egyébként nos a Temple of Erik az még nehezebb mint a T3.. :D Nos jelenleg a guildok zömme mostanra végzett a T3-al :) Nem bukés nem volt értelme elkezdeni. egyébként meg lv50 terület alapból tehát a zóna az szintezésre jó. Ahogy tudom mostanában már van pár guild aki lekzdte a T3.5 raidot mi is. De mégegyszer a tied is egy szempont. :)
  • Although
    Ja sorry ez nem arról szól hogy kapsz über szupi ruhát azt te vag az isten :D
  • Although
    És mikor láttad utoljára a játékot ?:)
  • Aloe Vera
    Hello:)

Nos akkor Foxi elmondom , hogy mi is a valós helyzet a conannal :D

A Grimm verziót Although elmondta most akkor jöjjön a valóság :

Gondolom nem kell különösebben ecsetelni , hogy miért volt kurva nagy bukás az age of conan amikor kiadták hiszen te is játszottad.

Nagyon szép volt nagyon jó volt egészen lvl20 ig. Utána jött az átbaszás, hogy gyakorlatilag a játék eddig tartott. Több százezer játékos hagyta ott a játékot anyázva úgy hogy a max lvlig ki sem tolta.
    Nem kezdeném sorolni a játék hibáit mert arra kéne egy új topic oda tán beférne.

Csúfos bukás volt ennyit erről.
    Elkezdték ugyan foltozni toldozni de jobb nem lett.
    A fő baj ma, a játék 3 évvel történő bukása után is az, hogy a funcomnak nincs koncepciója arról , hogy mit is akar. Minden amihez hozzányúlnak szarrá válik.

Ha nerfelnek kasztok halnak ki , javitanak egy bugot jön helyette kettő. Sok ezer játékos leirta nekik mi a baja a conannak ők még nem értik most sem. A játék most áll olyan szinten, hogy ki lehetne adni csak sajnos ma nem 2008 van inkább 2012.

Én sokadjára hagytam abba a játékot vele immár végleg. Hogy miért ? mert arra jöttem rá miközben sokadik full tiered karakteremmel tankolgattam, hogy kurvára unatkozom.

A játék területe vicc , a Gothic3 odaveri, a droppok unalmasak sablonosak mindig minden ugyanazt dobja, a craft és az AH nevetséges, a raidek harmadjára unalmasak az insták szintén.

Ha van egy 80-as karid a bugokat kihasználva és instázva 5 nap alatt full epic khitan lehetsz :D de minek

A t3 cuccok gyengébbek mint a khitan ruhák ebbe mi az elképzelés fingom sincs. a Turan kieg kurva nagy bukás volt.

Játékos 2 fajta van : 1- belefásult a conanba és már mással nem tud játszani 2- húzza a 7-ik bs-ét.

A szerverek népessége lófasz bár a funcom igyekszik hazudni a népnek, hogy ennyi meg ennyi ezren vannak de az igazság az ,hogy a szerverek konganak.

Amikor én otthagytam a játékot egy rohadt instára legalább 1 órát vártunk . A legnagyobb klánok sem tudnak már önmagukban rédelni.

Ennek ellenére azt javaslom nézz vissza mert a khitan kieg nem rossz.

Én úgy tippelem hogy 1 hétig el fogsz szórakozni vele tovább nem.

Ha dicshimnuszt akarsz kérdezd Although-t ő azt mondja majd amit hallani akarsz :)

De ha visszaolvasol a fórumokon rajta kivül más nemigen irogat már :)

És hogy a Funcom tanult e hibáiból ..nos állitólag a SW-ben kétszer annyi bug van mint a conanban amikor kiadták hát csak igy tovább fiúk:)

Ez egy egyszeri vélemény volt Although nem fogok vitázni veled mert nincs miről.
  • Solid Snake
  • foxxi
    Köszi. A nekrómat fogom folytatni, ha már csak 4 szint kell a 80hoz. Igaz hogy van 27szintnyi offlien szintlépésem, de az pont a savát-borsát venné el annak a 4 szintnek
  • Although
    Nézd ez egy multis cég de szerintem pozitív hogy van solo tartalom, raktak is be három solo dungeont is! Egyik kifejezeten jól sikerült elg jó a nehézségi szintje, szóval egy ideig soloként is élvezehtő. De persze egy idő után főleg a dungeonok és a raidok az igazi kihívások. És persze sajna nem éppen bioware szint storyban de azért hozza a világ hangulatát.
  • foxxi
    Néztem. tetszik az oldal új designe-ja

No, feltöltöttem. Hétvégén vissza is nézek
  • Although
    Nézd meg a videot a free résznél. :)
  • Although
    :)
  • foxxi
    A nevem csak ott maradt, na mind1 :) A gameben is az egyik karim eme nevet viseli ( aszem POM )
  • Although
    Az alapból fizetős, a Turant is meg mindenkinek meg kell venni elősször az 3e pénz :) Itemshopból :) Tehát az max a premium tartalom ingyenessége idején élvezheted. :) Az f2p a Teljes eredeti Conan jeleti a T1-es raidokkal. :) http://www.ageofconan.com/ ott van hogy play for free és részletesen leírja mit jelent az ingyenesség általában. :) Persze igazság szerint nem sok ingyenes mmo ad ilyen szintű tartalmat sem. Arra jó hogy el tudod dönteni hogy kell vagy nem kell a fizetős. A premium ingyenesség re való invitzálások csak azt jelentik kaptok egy kis bepillantást hogy most megfelele e nektek a game. :)
  • foxxi

érdekes, még be sem írtam a 30 napot, de már playable
  • foxxi
    Megvan a kieg is
  • Although
    Mailbe ment :)
  • Tomy Lee
    Although nem tudom mobilról megnyitni üzeneteid semmit nem látok amit írsz szedd már ki ezt valahogy szerintem:)

Foxxi,írok nekik,kell az a hónap ingyér:))
  • Although
    De az sem biztos hogy érezhető lesz neked mert főleg a Khitai érinti. :)
    Ott az az újítás hogy vannak factionok amikhez tudsz csatlakozni és epic cuccokat adnak. Ez persze már grindelős jelentősen. De nagyon pofás dolgok vannak. :)
  • Although
    Hm hétvégén sokan szoktak lenni szóval türelem :) De az insták nem lagolnak annyira főleg a nagy terepekkel van baj a zónákkal. Hétvégén tömegbe vannak de legalább már nem annyian hogy egymás elől lopják a questeket. :D Amikor kijött a free két hétre jegeltem a játékot :D
  • foxxi
    Van még itt elfekvőben 3 60napos gamecard meg az a mailos 30nap is. Szal azzal nincs gond. nekem a Crome-on vannak a kariaim, szal csak olyan jöhet szóba aki ottvan

Amugyan, jó kis videó, tetszik - szánok majd rá egy hosszúhétvégét. Szerintem még most, me 3 bétában is benne vok és persze mind hétvégenként tesztel
  • Although
    De ha ki akarod próbálni írj rájuk velük elég jól bele tudsz szagolni. Ők tényleg nagyon jók anno benne voltak a legjobb 20-ba a Cromon.
    http://feketesereg.guildlaunch.com/
  • Although
    Sötét a hely szóval azért láttod ilyenek a karikat. :)
  • Although
    Egy fél szombat délelőttöt szívtunk vele :D A robbantós fickók keményen szívatnak. :)
  • Although
    Nézd meg ingyenes de sajna az csak az alap. Azér mondtam kérdezd tommyt mert ő is úgy gondolta za ingyenes elég de az igazán durva dolgok sajna a Godslayer meg a Turan.. De azok nem ingyenesek :(
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=QJrF2qUx1M0
    Ezeket ismerem ráadásul Crimson horizont guild nagyon jó fejek. már lehet beraktam, de fenomenális boss :D
  • foxxi
    Na igen, ez a gear majmolás unalmas

lehet hogy azt a 30nap free-t megnézem. Ezekszerint a 2 hónap alatt is van mi változott. Saját szemmel akarom látni
  • Although
    Hát a T3 Toth Amon raid az fenomenális. Komolyan minden boss élmény és már az első hónapig tartott a következő 3 hónap volt...és így sorba a főbossig.
  • Although
    hehe. Én is műkedvelő vagyok de szerintem a Conan pvpje az egyik legkiegyensúlyozottabb és nagyon szuper hogy nem csak a cucc meg a feat számit
  • Although
    nemigen van már komoly bug...
  • foxxi
    Én ezért szeretem bármely MMOban a PVE shardokat. Nem vagyok pvp fan, ritkán játszom csak pvp-t, de akkor élvezem ( talán pont azért mert ritkán csinálom
  • Although
    Összeomlani sem omlik össze sose. Csak a DC van meg a lag persze ez is elég.
  • Although
    fagyásom egyáltalán nem volt már több mint fél éve
  • Although
    Betekered a kamerát meg vissza és megszűnik...