Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mennyi idõ mire végez?, mert nem mutat %-kot se csak képeket mutogat.
Most néztem jópár ismerõs visszajött az SWTOrból az angol haver is, a pvpseknek csalódás az swtor azt már látom, de szerintem a pve tartalom nem lehet annyira rossz. Elvégre Bioware.
Vagy próbáld lefuttatni a patcher.exe-t.
Épp ma nyírtuk ki a Hollow Knightot.
Épp ma nyírtuk ki a Hollow Knightot.
?
mert azzal az egyik ikonnal elindult egy ablak a beállításokkal és ott downloaddal volt az alján a képernyõnek, azt kéne megvárni vagy mi?
nem melyik ikonnal indítsam el?
a sima exevel nekem sem mûködött, a 64bitessel próbáltad?
Emancipate yourself from mental slavement!
ezt írja ki.
Konkrétan mit?
?
Nekem mért nem indul el a játék, amikor ingyenes lett?, az indítójával elindítom azt egy dos ablak jön be, és warning-okat ír ki folyamatosan.
Új gépet is hiába vettem ehez a szarhoz ha így lagol az egész.Keresni fogok valami más korrekt játékot most már tényleg mert ebbõl nagyon elegem van
★ 汤姆 李
Játszhatatlan megint Conan.Mennyi pénzt beleraktak emberek és 2012-re ott tartunk,hogy undorítóan Lag-ol a szerver.Menjenek az annyukba köcsög banda
★ 汤姆 李
Szia furyn igen szerény magyar közösség van, de legalább pvp szerver.
Cromon valamivel többen vannak, de ott se sokan mert a nagyja elment swtorozni.
Cromon valamivel többen vannak, de ott se sokan mert a nagyja elment swtorozni.
750 FC/class->account&character->premium classes... amúgy azt néztem hogy nem éri meg... ha rubellel vásárolsz akkor kb minden fele annyiba kerül mintha euroval vásárolnál(forintba átváltva értem). 1hó kb 1700FT
helló, úgy döntöttem kipróbálom, melyik szerverre érdemes menni ahol van magyar közösség is és segítõkész? 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
Premium class-t miért nem lehet feloldani/megvenni?Mintha kiszedték volna i.shop-bol
★ 汤姆 李
BÚÉK!
Hajrá Conan 2012-ben is!Sok f2p tartalmat a népnek😊
Hajrá Conan 2012-ben is!Sok f2p tartalmat a népnek😊
★ 汤姆 李
Na de az ingyen van, mert kitudja valtani a 30 napos jatekidot a jatekos ugynevezett PLEX-ert, amit a jatekban talalhato penzen meg lehet venni.
Eleg oreg karakterem van ott es nem okoz gondot annak a kitermelese.
Valahogy nincs kedvem havi szinten 5k-t fizetni azert, hogy elerjem a teljes tartalmat, vagy hatranyt szenvedjek mas jatekosokkal szemben illetve ne legyen elerheto tobb funkcio, mint karakter slot, ostrom es a tobbi.
Csak szemezgettem vele, ezert erdeklodtem.
Eleg oreg karakterem van ott es nem okoz gondot annak a kitermelese.
Valahogy nincs kedvem havi szinten 5k-t fizetni azert, hogy elerjem a teljes tartalmat, vagy hatranyt szenvedjek mas jatekosokkal szemben illetve ne legyen elerheto tobb funkcio, mint karakter slot, ostrom es a tobbi.
Csak szemezgettem vele, ezert erdeklodtem.
Hát te tudod.
Pedig ez se olyan túl drága 1x 15€ a kieg és utánna félévvel évvel késõbb megint 15€ 1hó feltöltés és kalap kabát.
Pedig ez se olyan túl drága 1x 15€ a kieg és utánna félévvel évvel késõbb megint 15€ 1hó feltöltés és kalap kabát.
Na mindegy, akkor marad az Eve Online, ott kitudom termelni a korlatozas nelkuli account havidijat.
Ostrom,T2 és annàl magasabb raid,kiegészítõk,AA pontok zárolva.2G limit van és még pár dolog.Hivataloson megtalálod pontos leírást f2p-rõl
★ 汤姆 李
80 alatt talán mondhatjuk,hogy nincs különbség.Annyi,hogy epic-et nem tudsz venni ha csak nem kérsz meg ismerõs premium játékost,hogy vegye meg neked.Pár low insta még ígyse elérhetõ de ha jól jàtszol ez nem szàmít annyira de azért a lehetõ legjobbat be kell szerezni.80-tól bajos a dolog.T1 szett pve amit ki tudsz szedni free az felejtõs pvp-re.
Amit tehetsz,hogy felmész pvp4-re(ajánlott 80 alatt ezt megtenni és ha jól játszol ez 2-3 hónap max) és kiváltod a p4 cuccokat.Ezzel már el lehet boldogulni.
Màsik,gyors szintezés és item shop nagy bevásárlás😊
Amit tehetsz,hogy felmész pvp4-re(ajánlott 80 alatt ezt megtenni és ha jól játszol ez 2-3 hónap max) és kiváltod a p4 cuccokat.Ezzel már el lehet boldogulni.
Màsik,gyors szintezés és item shop nagy bevásárlás😊
★ 汤姆 李
Most mi is freeként toljuk.
Gyere és megtanítjuk hogyan kell szopatni hátrányból😊
Amúgy pvp xp-t pvp szintet kapsz. A pvp t1et kitudod venni és ha meglessz a szinted meg a tokened a többi cucchoz egyszeri feltöltéssel kitudod venni õket.
Ami tényleg hátrány az az hogy az elsõ kiegészítõ nélkül nem kapsz pontokat az AA táblára és ez rendesen számít lv80on. 80 elõtt viszont gyakorlatilag semmi hátrányod nincs abból hogy free vagy.
Gyere és megtanítjuk hogyan kell szopatni hátrányból😊
Amúgy pvp xp-t pvp szintet kapsz. A pvp t1et kitudod venni és ha meglessz a szinted meg a tokened a többi cucchoz egyszeri feltöltéssel kitudod venni õket.
Ami tényleg hátrány az az hogy az elsõ kiegészítõ nélkül nem kapsz pontokat az AA táblára és ez rendesen számít lv80on. 80 elõtt viszont gyakorlatilag semmi hátrányod nincs abból hogy free vagy.
Hétvégén végigmegyünk összes kis instán.Kell nekem is onnan gear.Premium-okat most megszorongatjuk😄
Ja melóbol írok holnap már leszek
Ja melóbol írok holnap már leszek
★ 汤姆 李
Free accounttal mennyire lehet normalisan jatszani ?
PvP es hasonlo korlatozasok milyenek ugy ?
PvP es hasonlo korlatozasok milyenek ugy ?
Semmi igazából az a szerver megmarad mert a funcomnak nagyobb pénze van belõle mint a többibõl.
Az ottani ruszkik legalább 2 de még inkább több accountot használnak.
Az összesen premium kieg itemshoposos vanity stb stb.
Az ottani ruszkik legalább 2 de még inkább több accountot használnak.
Az összesen premium kieg itemshoposos vanity stb stb.
Nos oroszul én se beszélek meg lengyelül se meg németül se. Az angollal megélek de akkor angol már nem nagyon megy a chaten. Meg guild sincs. Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
Nem álltak össze.
Még az oroszok se álltak a másik orosz guildek mellé, de nagy guildek és nagy csapatokkal kóricálgatnak. míg 1 kis guild max 2-3 emberekkel egyszerre.
Még az oroszok se álltak a másik orosz guildek mellé, de nagy guildek és nagy csapatokkal kóricálgatnak. míg 1 kis guild max 2-3 emberekkel egyszerre.
Amúgy nem az mert nem voltam nagyon megerõszakolva végülis voltak spanjaim a krieger des lószerszámban meg hadiugában is. csak hát hiányolja az ember a magyar beszédet:/
Úh lengyelek meg a németek beálltak a ruszkik mellé??? ezek hülyék. Ahelyet hogy összefogtak volna a többiekkel lett volna egy szép nagy kelet nyugat háború 😊 Pedig gondoltam rá az ünnepek alatt kipróbálom de a szavaid alapján már nem látom sok értelmét.
aha. nem
Jó volt amíg tartott a lengyel orosz német 3as felaprította azt az aprócska angol beszédû társaságot ami volt. Szép sorban az összes otthagyta a szervert egy guildet leszámítva.(de szerintem már õk sincsenek ott. kb 25en voltak. az egyik ruszki guild pedig kb olyan 700 fõs volt akkor amikor még ott játszodtam. és nem csak 1 ruszki guild volt.) nem is az volt a baj mert tagja voltam én annak a guildnek is csak nem igazán beszélem a русский.
Így aztán én is ott hagytam azt szervert.
Jó volt amíg tartott a lengyel orosz német 3as felaprította azt az aprócska angol beszédû társaságot ami volt. Szép sorban az összes otthagyta a szervert egy guildet leszámítva.(de szerintem már õk sincsenek ott. kb 25en voltak. az egyik ruszki guild pedig kb olyan 700 fõs volt akkor amikor még ott játszodtam. és nem csak 1 ruszki guild volt.) nem is az volt a baj mert tagja voltam én annak a guildnek is csak nem igazán beszélem a русский.
Így aztán én is ott hagytam azt szervert.
Hoy érzed bevált ez a Blood and Glory dolog? Nem nagyon olvastam utána..
Olvasgattam erre-arra.Rábukkantam egy Feketesereg nevû klánra,akik a Crom szerveren nyomják fõleg a pve-t.Olvassa valaki közülük ezt a fórumot?
van ts is, de most Dolby axonra vagyok(unk) áttérõben.
https://axon.dolby.com/
vegyél fel rajta friendsbe
https://axon.dolby.com/
vegyél fel rajta friendsbe
Valami TS elérhetõsége van az itt játszóknak?
Valami ilyesmi kommentre számítottam: ) ...Kevesebb noobot... 😊)
Meg miért is vonzana?
Én voltam annó a legnagyobb guildekben.
Pl darkwindben alapítótag voltam és (?) kevesebb noobot tudtam levágni, mert 1 guildben voltunk.
Egy guildért hagynám ott az összes többit. Az az Avalon, azt is csak azért mert ott mindenki unleashed tag volt és ott 1 kurva jó közösség volt.
Én voltam annó a legnagyobb guildekben.
Pl darkwindben alapítótag voltam és (?) kevesebb noobot tudtam levágni, mert 1 guildben voltunk.
Egy guildért hagynám ott az összes többit. Az az Avalon, azt is csak azért mert ott mindenki unleashed tag volt és ott 1 kurva jó közösség volt.
Dehogy kell a nagy guild.Sose vonzott engem se és sok ismerõsömet sem.Lefogadom külföldieket se túlzottan izgatja ez a nagy guild szitu viszont õk sokan vannak így alap,hogy nagy klánjuk van azt lehet a fele háta közepére nem kivánja a nagy népet az adott közösségben😊)
★ 汤姆 李
Mindenki kénytelen volt megvenni swtor-t mivel egy vacak pár órás trial sincs így visz el embereket Conan-ból de nem sokáig.Sokan lejátszák majd a "kényszer" 30 napot és jönnek vissza.Én erre tippelek,meglátjuk de tény,hogy kevesebben lesznek mostanában.Viszont aki f2p mmo-t akar annak Conan a tökéletes hosszabb távra is.Ide is jönnek újak a télen ez biztos😊
★ 汤姆 李
Úgy néz ki a tömegvonzás elmélete nem csak a tárgyakra igaz 😄 Pl rám nem hat. eszembe sincs nagy guildbe menni ahol olyan nagy a ricsaj hogy senki nem hallja a másikat 😊
De ahogy nézem a forumot a régen egyáltalán embereket nem keresõ elit guildek is hirdetnek már. Szóval meglátjuk de valószínû igaza lesz az ismerõsömnek a guildbe az SWTOR most minden mmo-nak nehéz perceket fog szerezni egy darabig. Túl kell élni.
Nem hiszem hogy az a gond hogy magyar legalábbis a conanba, itt azért fõleg normális emberek maradtak, vannak nagyrészt, legalábbis az a kör amit én ismerek az az. Az a gond inkább a kis guildeket hagyja ott az átlag mert jobban szereti ha nagy guildbe van. Pl a régi Hyrkania guildek nagy része mára nagyon kicsi lett. Ez a tendencia menni a száz felettiekbe. A fekete sereg mûködik még tudtommal bár elképzelhetõ hogy átmennek az SWTOR-ra legalábbis ezt hallottam valakitõl.
Ez bizony jó pár hónapig kemény lesz amíg az SWTOR újdonság értékû lesz. Pedig most tényleg mindent belead a Funcom. Sajna a régi hibák nem kitörölhetõek. Addig szerintem fõleg f2p playerek száma fog nõni csak.
Ez bizony jó pár hónapig kemény lesz amíg az SWTOR újdonság értékû lesz. Pedig most tényleg mindent belead a Funcom. Sajna a régi hibák nem kitörölhetõek. Addig szerintem fõleg f2p playerek száma fog nõni csak.