12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10753 http://massively.joystiq.com/2012/05/07/the-anvil-of-crom-four-reasons-to-return-to-age-of-conan/ -
Although #10752 Hm nem mondanám mindenki mehet mindenhova. Amúgy a persze mint npc kimmeriában főleg cimmerek élnek, de bele futhatsz pár set rajongóba is :) De összevetve jól látod. A Legnagyobb város az Old Tarantia utána Khemi aztán conarch village. De találhatsz kisebb településeket mindenhol Illetve Khitai zónákban vannak nagyobb települések még. Ott van nem messze conarch falutól a rivális klán már félig lerombolt faluja a vanirok által. Vagy a egy-két nagyobb település Khusban is vagy vannak települések a gathering zónákban is. De Old Tarantia a legnagyobb az nagyon nagy :) -
MaRee #10751 Néhány dolgot nem értek. Itt nincsen "főváros", mint mondjuk a wow-ban Orgrimmar meg SW? Csak minden fajnak van a saját területén egy városa mint pl Kimmériában Conarch Village? És jól gondolom hogy Tortage után minden faj a saját területére megy lvl 20-tól? Utána vannak közös területek vagy hogy van ez? Mert itt Kimmériában csak kimmériaiakkal találkoztam eddig. -
HÁÁHÁ! -
Although #10749 hm nem tudom dpsbe hogy lehet jól megcsinálni, nekem ez a build néha a T3 raid wipe eventnél is ad egy olyat hogy 2 tank meg a kisbarbárom marad állva :) De szinte csak a páncél nélküli classoknak rangerrel bezárva elég a dps-m. Nekem megfelel de az emberek zöme a max dpsre megy nekem az életbemaradás volt a cél amíg lehet :) -
Tomy Lee #10748 Jó a Barbarian de nincs Magyar guild fury-n így feladtam megint:( -
Although #10747 A knock meg a stunt adja a támogató módott időt nyerek a magusnak hogy hátráljon vagy végezen velük ráadásul van 60% immunitym meg blood rage mod miatt sokszor 2-3-an is ütnek de ez 6sec és az rengeteg. ilyenkor :) -
Nem az:) de mint írtam a játékostól függ hogy support-e vagy nem-e -
Although #10745 A berserk barbnak tud lenni 2 knock és 2-3 stuntha bekapcsol mindent. Az egyik utolsó parti amibe voltunk nagyon jó volt az ellen és elmetnek egyel és szinte reménytelen volt visszahozni de sikerült a necro-pom mellé beálltam és ütöttem le róluk az embereket persze az ellen necrojának így állandóan céltábla lettem és lett is 2-17 az k6d-m de a guardunk közbe lelépet a zászlójukkal és 1:1 lett az utóbbi hónapok legjobb partija volt amit láttam :) -
Tomy Lee #10744 Dps class miért support? -
Tomy Lee #10743 -
Ranger ne volna?? annyi trappel ccvel csak azt nem tudja megvédeni akit nem akar:D -
Although #10741 Hát mage classal nem lehet :) Szerintem :) ÉS a ranger se jó arra nagyon :) -
Although #10740 Egy jó healerrel párban tud meglepetést okozni mivel alapból van ugye blood drainje... -
Az aki úgy játszik! és mindegy hogy milyen class -
Although #10738 berserk barb.... -
Tomy Lee #10737 Melyik jó support? -
Although #10736 Igazából ez egy jó support karakter. Általában beállók védeni a healert vagy a necrot. knock and stunt. Így volt egy pom-os akcióm 2 vs 4 és elég hard 4 volt de vagy 4szer jöttek vissza a respadról a zászlóhoz mire letakarítottak minket. :)Jhebal volt. -
Although #10735 Jó oké :) Nyilván legkönnyebben a demot , necrot tudom megölni. Mert ha nem vigyáz nem lesz ideje egy varázslatot se elsütni:) Az assa se marad életben sokáig. általában az assa a legizgalmasabb ellenfél nekem 3-4 sec a fight és vagy én vagy ő. :) Most megnéztem a DT esélyem sincs 1vs1-ben. A guardian reménytelen a berserkemnek szintén a Conqot néha leütöm. A ranger húzós nagyon ha elérem akkor bajban van de az nagyon nehéz jól kell lépegetnem ne kerüljek bele a trapjaiba. Persze az esetek többségében nincs tiszta harc ez a jó a minibe ha két jó csapat megy egymásnak akkor elképesztő élmény most volt pár. Nem tudom volt e class rebalance mostanában de mintha jobban menne a lv80-as pvp. -
Although #10734 Oké az assák se rosszak. De barbár közt nem véletlen hogy nem annyira nyerők. Egy horvát gyereket ismertem na az agyonütött mindenkit. Ő tényleg nagyon jó volt elképesztően nehéz volt eltalálni de a miniket ő se szerette ez igaz. Viszont őt akkor láttam utoljára amikor még a pvp5-ös rendszer volt. -
Although #10733 Nyilván minden classal lehet jól játszani. de nem véletlen hogy a a minkben ezek viszik a primet. Ütöm fél órája idézőjelesen a krapekot erre jön egy demo és nyom két havoc spellt és már övé a kills :D -
Although #10732 Nos igen amelyik egyhelyben áll a kedvenceim azok akik nagyon gyorsan szökdécselnek helyváltoztatással miközben ha tehetik nyomnak rád egy root-ot, az az igazság mire kijössz belőle már halott vagy. -
Én nem a mini killekről beszélek..
láttam én már necrót demót ranger 70+ killel is mini.. ez csak azért van mert felmegy valahova azt szórakoztatja magát, de ha elékerülsz akkor 1 necró nagyon gyorsan meghal -
Although #10730 Nos a mai menüben egy necro ment 17 killsel. a kiss petjei lezabálták a healomat meg egy conqnak is mire elértük a gyereket. :) A hype az rewamp vagy egyéb akart lenni :)
-
LoL ?
egyrészt mi aza a hypolt? másrészt a necrók nem erősek. -
Although #10728 Nem olyan könnyű ám. Az agyon hypolt necro, demo, dark templar, ranger mellett :) -
Mindig meglepődök.. barbárom sose volt és azt hittem hogy szar a 80as perkek nélkül, mert eddig minden magyar aki jött balfasz volt vele.. viszont ma pl láttam egy 70es pvp6os barbit.. ja amúgy F2P ő is.. élég jól nyomta -
Although #10726 Igen nos lv80-on mindenképp elő kell fizetni egy időre míg összeszedsz egy jó páncélt vagy egyszerűen veszel egyet az itemshopba egyszeri vételként. Ott már úgy is vannak olyanok amit a játékba be se tesznek. -
Although #10725 És mi van ha a guildba kérsz culture páncélt? az nem annyira rossz persze T3-as raidra nem biztos hogy elég de pvp-re biztos jó. A másik megoldás hogy elkezdesz gürizni egy faction armorra hm a khitai meg be van zárva az f2p-re. Nos zseniálisan körbebástyázták tény. -
Although #10724 Lag most csak az unchained bevezetésénél volt mert akkor kb 600.000 ember jött be világszerte és persze az idióták bezárták a szerverek felét előtte. De ma szerintem beállt egy létszámra.És ezt relative lagmentesen bírja. Nekem idestova elmúlt 4 hónapba 4 lagom volt kb. -
Although #10723 Én is f2p vagyok most egy ideig és nekem működik :)) Épp múlt héten voltam az Ardashir fortban legfeljebb az lehet a gond amit tommy írt a 2gold limit az tényleg kibaszás főleg az újakkal mert ha ez a thropykra is érvényes meg a MOA-ra akkor nem jutsz jó páncélhoz. Persze eut nem fogják feloldani mert ez az egyik amivel az itemshopba ezek szerint degeszre keresték magukat tavaly. -
tusken #10722 Azért 2008ban könnyü volt feladni mert semmi nem müködött kilikky elsö boss bugos volt + folyamatos nerfek , az ostrom full lagg akkoriban meg még a gép igény is bejátszott -
tusken #10721 a Turan pack akkor nem olyan mint a Khitai kieg volt? tavaly megvettem a khitait mikor f2p lett a game ,aztán attol függetlenül a területre nem tudtam bemenni 80on se.
-
Although #10720 Hát aki nem nagy tempóba csinálja mint mostanában én is annak ez 5 hónap is lehet simán. Nézd nem egyszerű de igazad is van. Szerintem minden 5 ből 1 marad aki rákap megérzi az izét de azt aztán le se tudod vakarni :) Most egy dél afrikai gyerek járt így :) Szegényt lv68son láttam meg a valleyben és mindenáron segíteni akart nekem. Megkérdeztem miért nem a lv70-es zónában van azt mondta hogy megölik a mobsok mindig. Kerítettem egy pom-t aki segített neki már lv80-as És akármikor megyek állandóan fent van :) És ráadásul a 4-5 hónap az egy class és van még minimum 3 amit érdemes nyomni :) Jól meg van ez csinálva csak feladták sajna. Új tartalom nélkül sorra mennek majd el a régiek persze sokan visszajönnek mert valahogy nem tudnak végleg elszakadni :) Én is így vagyok vele :) -
Tomy Lee #10719 Meg otthagyja a f2p nagy része játékot.Eléri 80-at kiszedi t1-et abból a kemény 2 db könnyű instából meg pár közép szintü pvp cuccot és ennyi.Ez kb 1-2 hónap.. -
Although #10718 De nem aggódnék ha a Funcomnak van egy kis sütije ingyenesé teszi az egészet az TSW megjelenése után mert így hogy két éve nem adnak ki új tartalmat így a régiek száma csak apadni fog a premium kategóriában. -
Tomy Lee #10717 Nem igaz nem törlik már el ezt a gold limitet.Így tényleg olyan mint egy demo az egész f2p:( -
Tomy Lee #10716 Csak az instába szerzett tokeneket nem tudod beváltani akkor,mivel az több mint 2G/gear -
Although #10715 Nem tudom :(( De nem hiszem az szerintem élőfizuhoz kötött. A Turan pack mindenesetre arra jó ha már van egy jó kis karaktered lv80-on AA-val és nem akarsz előfizetni akkor egy jó raid ami még thothy T3-asnál is keményebb meg egy erős dungeon vagy kettő nyitott. :) Nekem most pont elég :) -
Tomy Lee #10714 Az feloldja a gold limitet is(turan pack)?