12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Ultimaulti
    Sok szart láttam már, de ez mindent üt. Kerülje akinek kedves az idegrendszere! Ez egy hulladék!
  • Ultimaulti
    Ez egy fos!
  • Ultimaulti
    A játék az oldaláról letöltött patch file-al nem hajlandó feltelepülni. Nem csak nekem, pár haverral akartuk elkezdeni játszani vele. Ez valóban ilyen szar, vagy 3 napja áll a szerverük? Csak azért kérdem, mert akkor nyilván, sem időt, sem energiát, netán pénzt sem invesztálnánk bele, ha még el is indulna netán.
  • TomStorm
    150-es ping mind2 szerveren.Nem túlzottan örülök ennek:/
  • TomStorm
    Minigame melyik szerveren megy jobban(van több)?Inkább este/éjjel érdekelne
  • TomStorm
    Jelenlegi klienshez kompatibilis UI létezik?Vagy már teljesen leálltak ezek mod-ok használatával?
  • TomStorm
    Na mi a helyzet erre felé?
    Játék megy még?Tudok 2e.ft-ért egy GC-t szerintetek megérné visszapillantani?:)
  • ArtanisNerwen
    Nem tudom...
    Ez a fórum halott. Szóval ide nem érdemes ilyen típusú kérdéseket felvetni. De ehhez a játékhoz nem is tudok másikat.
    Melyik szerveren játszol? Ott kellene helyben keresni magyarokat, ha nem tudsz angolul. Ha tudsz akkor pedig a hivatalos fórumot kellene megpróbálni.
    Ha fury-n vagy és érdekel még a játék akkor a Justice guild-ot keresd.
  • aya
    Borzalmas de már megint írnom kell.
    Nekiálltam a turan quest line-nak a tolvajos hands of glory faction quest abbamaradt a főteres slave küldetés után és nem ad újat, ez a zöld jelzésű főküldetés.
    Ki ad még utána ott ilyesmit?
  • aya
    Köszi a választ :)
  • Although
    Mármint a dragon spinera
  • Although
    az alap terület lv50 körüli de a mapon a kurzorral automatikusan le tudsz kérdezni minden fontos infot a területekről.
    egyébként ha van fc pontod azzal tudsz 7 napos, azt hiszem, feloldást kérni és akkor be tudsz nézni, csekkolni milyen a terület.
  • Although
    Biztos? f2pként mindig be tudtam lépni. Mondjuk van egy előquest beszélned kell egy tolvajjal azt hiszem vagy rejtőzködő ügynökkel khemiben. elég rövid utána tudsz belépni. A dragon spine az előfizetői tartalom sajna.
  • aya
    megvettem, de nem enged be, komoly, a dragon spine meg még le is van zárva.
    A csávó ahol be kell lépeni turanra, fel sem ajánl semmi belépést.
  • Although
    Nem az egyszeri vételes. Működik f2p-re is. A raid és a ardash fort is.
  • aya
    Sziasztok, ha megveszem a turan kiegészitőt úgy müködik mint khitai?
    Csak ha elöfizetésem van akkor tudok a területre menni?
  • ricsaj

• ricsaj
    Nekem tetszik.. és pont nem érdekelnek a pvp10esek sem... eddig is megöltem őket most meg a pvp t1 és t3 közt sincs már olyan nagy rés..
    Viszont napokban nem találtam mivel kéne játszanom, mert hoxot kicsit megúntam(így 4év után).. katonázni nem akartam mert tanulva a guardomból nem akarok neki állni a DTnek hogy pvp4en megúnjam azt is mert halhatatlan..
    úgyhogy csináltam egy igazi oldstyle asszát 0corruption 26general.. és tetszik! (btw pvp2 és egy buffolt combóm elvitte a pvp9 barbinak 80% életét [dragonsoul])
  • ArtanisNerwen
    P10es ellen végképp nincs semmi esélye senkinek. Ugyanis legtöbbször a perkjeik is fullosak. A P10eseket lekéne választani a többitöl ahogy az L80 top kategória is le van választva az 79 és az alattiaktól.
    Egyrészt a P10 chest és legs már ön magában is OP, de várható T4 pvp gear is ami feltehetően még erősebb lesz. Ezzel méginkább széthúzva a mezőnyt.
    A legnagyobb probléma viszont nem is ez, hanem hogy a P10esekben nincs motiváció a győzelemre, nem kooperálnak miniben, zero teamplay, kizárólag kill-elni mennek oda. Csinálni kéne nekik egy csupasz arénát ahova beugrálhatnak akár mikor, kijönni csak x idő vagy x death után lehetne. Aztán elvolnának ezzel is. Hiány pótló lenne egy efféle agyatlanság, nem kéne Kheshattában rontaniuk a L72esek játékát.
  • ArtanisNerwen
    Nem baj, el magyarázom. Régebben a T1 pvp gear adott ugyan protection-t de nem adott sem critigation-t, sem tenacity-t, sem critical rating-ot. Utóbbi hármat a khitai gear-ekből kaphattad meg. Még a T2 PvP gear sem adott olyan DPS-t mint a epic frakciós. A pvp level limitek is magasabbak voltak. A fegyverekről már nem is beszélve amik gyengébbek voltak, szinte nem is használta őket senki. Ezért aztán mindenki PvP8 alatt csinálta PvE-t Fury-n is, hogy már alacsony szinten is ütőképes legyen.
    A PvP gear update óta nincs számottevő PvE aktivitás Fury-n. És ha nincs PvE akkor nincs world PvP sem. A world PvP lényege ugyanis a meglepetés, a rajtaütés, olyankor amikor valaki nem áll készen arra. Ez az ami lehetőséget adhat a kezdő, gyengébb felszerelésű játékosoknak is.
    Az meg, hogy Rise of godslayer nélkül lehet PvP-zni tévedés. Semmi esélyed valaha is labdába rúgni perkek nélkül. Még a gear-nél is többet számít.
  • Although
    Lehet nem játszok már de egy ideje mást se látok csak pvp-s updatet :)
    Nem értem mi bajod azzal hogy szétválasztották a pvp felszerelést a pve-től. Most legalább azok is esélyesek lettek akiknek nincs Khitai addon. Ez szerintem egy jó lépés volt. Elég összeszedett szettek vannak már ahogy néztem az armoryban. Már csak vissza kellene állítani ami az elején volt miszerint nem a felszerelés számít hanem a build felszerelés és gondolkodás. És akkor lenne esélye egy pvp3-nak is egy pvp8-9-es ellen vagy akár pvp10-es ellen is. De ezt nem fogják meglépni.
  • ArtanisNerwen
    Nem hiszem, open world pvp-re akarnak építeni. Vagy ha igen akkor alapjaiban szúrták el két ponton is. Az egyik az hogy PvE cuccok sokkal gyengébbek pvp-re. Vagyis nem érdemes már PvE-re koncentrálni azért hogy az alacsonyabb pvp szintek megszerzése közben legyen esélyed. Manapság egy nap borizással full PvP gear-ben vagy, igaz csak T1, de majdnem olyan erős mint egy epic frakciós amiért régebben hónapokat farmoltunk. A másik a sokat emlegetett kriminal rendszer ami alapjaiban teljesen rossz.
    Sajnos a mostani update is erre az alapra épít, tulajdonképpen 4 questet imporvizáltak, nincs többről szó. Az egyik quest teljesen hiányol minden eredeti ötletet. Ölj meg 10 másik játékos karaktert. Egy másik pedig add neked nevet aki éppen kriminál vagy az volt a közel az elmúlt percekben. Ez utóbbi quest integráns része lehetne egy jól át gondolt kriminal rendszernek. Az baj a funcom-nál semmi sem jól átgondolt. Az elmúlt napokban is rengeteg hülyeséggel találkoztam a GM-ek részéről. Bizonyos szituációkkal nem tudnak mit kezdeni. Ez a teljes koncepciótlanság jele.
  • ArtanisNerwen
    Valahol most renown level 18-20 környékén lennék ha nem lenne egy éve bugos a a renown system. Ezért nincs progression. De szerintem te koncepcióra gondolsz inkább. Koncepció pedig annak ellenére van, hogy nem látod. Egy csökkenő populáció mellett alacsony szinten megrekedve nem könnyű nulláról felhozni egy guild-ot. De most kezd ki alakulni egy kemény mag akikre lehet számítani mind a guild managementben mind PvPben. Ami nagyon hiányzik az az információ. Rengeteg dolgot még én sem tudok. És senki nincs akitől megkérdezhetném.
  • ArtanisNerwen
    Nem sítam, hanem voltak kritikai észrevételeim. Most is vannak.
  • Although
    Úgy néz ki, open world pvpre akarnak építeni. Ez működhet is. Ebben nagyon erős játékot lehet csinálni az aocból. Relatív kis befektetéssel sokat nyerhetnek. Csodák nincsenek, az emberek többsége ezután se fogja szeretni az open world pvp-t. Viszont vesztenivalója nincs ennek a csapatnak. Legfeljebb mint lentebb írtam ha jól tudom az előfizetők a khitaiért fizetnek, nem ezért. Nekem már mindegy mert jó ideje felmondtam :) Neked viszont most jöhet az aranykor Abe :)
  • ricsaj
    Artanis játszik még és törekvő guildje már talán benne vana top 5ben.. Habár még mindig nem látok progresst náluk csak sok összeinvelt ember szerintem

VISZONT: megláttam ezt az updatenoteot és instant cancelleltem a ESO subscription-t :D
  • Although
    4.2 patch
    Úgy néz ki full pvp támogatás a játékhoz. Régen sírtak, most meg minden róluk szól. :)
    Artanis játszol még?
  • Although
    1 hónap után ma benéztem, ugye ingyenes, csak kíváncsiságból. Sokan vannak, nekem túl sokan. Gondolom zöme f2p. Jó látni egyhamar nem fog eltűnni ez a játék. Bár kicsit az az érzésem mint az swtornál, a fizető játékosok többet érdemelnének.
  • Although
    Azért kíváncsi vagyok ez az sw team milyen szinten fogja elkúrni az első saját tartalmát. Ahogy a magyar haverral beszéltem a halloween eventről, azt mondta köze nem volt a Conan lorehoz egy az egyben secret worldnek tűnt, beszélő vérfarkasokkal meg siránkozó parancsnokkal.
  • Although
    Igen azt az oldalt zárolták jelszóval.

Egyébként erről beszéltem. Lassan két éve az utolsó nagyobb kiegnek. Ilyen az amikor f2p egy játék. Persze biztos van ahol ennek ellenére is jobban nyomják a tartalmat. De ez sose lesz versenyképes a b2p-vel vagy a p2p-val. A secret world már hét addonja volt és 2012-es.
    director letter april
  • ricsaj
    Amit linkeltél arra nekem azt írta, hogy nincs jogosultságom megnézni:/
  • Although
    Nem vagyok előfizető már. Csak beteszek videokat, képeket.:) És már egy ideje f2p-ként se vagyok. 5 év elég volt, ideje tovább állni. A forum meg nem tudom miért ne működne vannak zárolt oldalak de nagyja szerintem belépés nélkül is megy azt szoktam csekkolni időnként.
  • ricsaj
    És hogy-hogy még elő vagy fizetve? csak mert nekem lejárt decemberben és a forumot se engedi megnyitni nélküle...
    Amúgy meg T4ről annyit hogy valóban tudni kell hogy mit csinálsz és néhány perk is kell(amik a HMekhez is), de nem egy nagy bonyodalom.. Annó nagyon régen cromon azt mondták hogy: full frakció set kell hozzá meg legalább 4pötty az összes proton etc etc.. ehhez képest amikor fury elkezdtem csinálni akkor én pvpt2ben voltam semmi bonuszt adó perkel.
    Később tankolni is mentem és mondanom se kell szerintem, hogy azóta sincs egy karimon se 3nál több frakciós cucc, lehet hogy könnyebb vele de nem szükséges.
  • ricsaj
    évekkel ezelőtt nem láttam kérdésed, de már akkor is készen volt.
    http://uk.ign.com/games/conan/xbox-360-885362
  • steweee
    kár, pedig nagyon jó lenne. anno elég komoly cikk jelent meg róla, hogy készülőben van a téma sp változata. lehet meggondolták magukat, vagy a készülőben van a tervezgetést jelentette csak :)
  • Although
    Nagyon látszik a videon mi az amit a funcom csinál egyrészt kicentizett felszerelés másrészt az aoe és a taktika, amit a mobs megjelenés is ad. Egészen precízen belövi az aoe szintet ami leöli a raid kétharmadát ha nem vagy felkészült mind felszerelésben mind taktikában. Ez az ami hónapok egy nem gyenge csapatnak is én is abba voltam jópár wow, dao és egyébb veteránnal de keményen szívták a fogukat az első bossokon is és még hol voltunk a császártól januárban.
  • Although
    ez nekem egy szívemcsücske video a régi crom egyik erős guildja megerősítve a hyrkania legerősebb pve guldjai által. Ez már múlt mert már nincsenek sokan közülük de több mint fél évvel az amik után sikerült nekik is. :)
  • Although
    Ez nekem csak videon van meg ide már sose fogok eljutni. Ez 2012-es nyilván nem mérvadó hiszen a requiem nex az amerikaiak legerősebb guildja. Mikor eljöttem azok akikkel voltam még az első találkozásnál voltak és hónapok mire meglesz nekik. Ettől függetlenül ez egy jó video. könnyűnek csak azért látszik mert akik csinálják messze az egyik legjobb banda akiket valaha láttam.
  • Although
    Sikerült elvileg hd format az első trailerből :)
  • Although
    Nem hiszem, ez szinte minden máshoz képest is sötét világ. Ezt a funcom nagyon hozta. Általában északi népektől várható ilyen, de szerintem ne számolj vele. :) Ha nagyon nem lesz más akkor talán. Ami jön az a gyűrűk ura világában lesz, az jónak tűnik. Meg lesz a witcher 3 meg a dragon age 3 amik darkos téma ez is több mint jó :) Ha meg arra gondolsz ebből lesz e single nem hiszem ahhoz túl nagy.