Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nos nekem most a house of Crom megy elképesztõ jó lett 😄 És hát még mindig van pár nagyon nehéz dungeon amit szeretek több mint 1 év után tudtuk kínyirni a T3-as bosst. És még ott a Temple of erik meg a T4 raid. 😊 Szóval ki mit szeret tudod. 😊
Hogy csinálod ezt a rejtegetést? <#alien>#alien>
De külföldi oldalakon is ez van elég népszerû elég sokhelyen. Nyilván az SWTOR kicsit rontott rajta. De igazából jóval több szervert kellene nyissanak de úgy nézki nem akarnak a szokásos régi hiba. De meglátjuk próbálják patchelni a lagg kiküszöbölésére De ha ezrek vannak bent akko egy ilyen szintû grafikával megcsinált játékot nem lehet. Ez az én véleményem.
De aki tolja, annak hajrá ( õszintén, Én is sajnálom, mert ott a 76os nekróm + az egyéb karijaim és jó lenen ez ha nem az lenne ami ). Nem fikázom, de nem is fényezem azt ami láthatóan se "tökéletes".
Na ki nincs képbe most,én vagy support..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Calling all Veterans!
With great new adventures now available in the magnificent new House of Crom dungeon, the king is inviting you back as his royal guest! You can now take advantage of this unique opportunity to return and seek your fame and glory in the latest additions to the dungeons of Hyboria.
Featuring two massive new dungeon areas with a wealth of new items and rewards to claim, don't miss this chance to explore the House of Crom. You can claim 30 days of premium game-time for free, just by logging into your account and re-activating! This is a limited time offer and you must stake your claim before February the 22nd 2012 in order to claim your free premium time!
Egy szo mint szaz, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megoldodik, bar nem ismerem a tobbi mmo-t, de pl az EA igen csak tanulhatna toluk a leendo ugyfel kiszolgalasaban 😊
szerintem
Vagy a Secret world kijövetelét, Ráadásul a Khitaiban is sokan vannak. Baromira laggol.
De latom a /tell uzeneteket buffereli, igy legalabb mar megkapja. Bar ahogy nezem 10 szintet lepett azota miota egyutt kalandoztunk😊
szerintem
szerintem
szerintem
Ha valaki már elkezdte és nem boldogul, itt egy video. Speciel õket ismerem is, régi Hyrkanias guild 😊
Talán könnyûnek tûnik egyáltalán nem az mi egy fél délelõtt szívtunk vele, és nem ment. Az idõzítés nagyon fontos az excavatooroknál. És be kell kapcsolni a target-targetet is.
De nekem is van f2p friend. a tell chat mindenkinek mûködik, azt hiszem egyedül a globalt tiltották le. De azért nem is kár alapból érdemes kikapcsolni tele van idiótával.
szerintem
Hetvegen jatszottam egy norveg sraccal, de azota egyszeruen nem lelem. hiaba adom friend listbe, nem jelenik meg ott. Vagy ehhez online-nak kellene lennie?
szerintem
Viszont maxolt perkekkel és Khitan vagy Turan epic armorral tényleg félistenné lehet válni... Ha valaki sokat játszik.
Artanis
Amúgy az itemshopból én is kivenném, de pveben is lehet szerezni ezeket a potikat..
Pl.: én nagyon sokszor megcsináltam az 50es destiny questet, mert mindig 5%crit potit dob.
és khitaiban is megvehetõk habár sok tokenbe kerülnek és nem járok már instázni.
Amúgy lehet mondtad már, de most melyik szerveren játszol?
Sokan voltunk úgy hogy ha a fene fenét eszik akkor se mentünk volna borizni, fõleg annyit nem, hogy a tokenek meglegyenek belõle.
Ezzel azért van esély arra hogy bori nélkül is meglegyenek a tokenjeid a pvpt3 cuccokhoz.
A ruhák kuka itemek a "nagyoknak", de egy friss pvp-snek jók lehetnek az epic kesh szintû ruhák amik pvpben esnek.
A statpotik nagyon hasznosak, de ez is jó szerintem mert ha így nem szerezhetnél akkor nagyobb elõnyük származna az itemshopból vásárlóknak.