12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
tusken #10833 A breach oda nem tudtam bemenni ott a két zászló között ahol a bejáratot mutatta nem történt semmi ,gondoltam valami elö quest kéne de már nem volt kedvem khitaiban questelgetni most meg már lejárt a 3 nap.
-
Although #10832 Megnéztem az ingyen dungeon packot...ez egy jó húzás volt a funcomtól alap grindelős dungeonokat free kategóriába tett. Sajna a the breach az még csak három nap pedig az kedvenc. Húzós volt régebben az aréna rész tényleg kihívás volt legalábbis barbárral jó pár napot eltöltöttem benne.
És úgy nézem mintha többen lennének az f2p játékosok. Ha így folytatja a funcom a végén még élvezhető lesz az ingyenes kategória :) Persze nyilván aki T4 re jár annak már nem. -
eurom #10831 az a baj hogy maradsz 39 meg 59 már nem müködik mert nincsennek playerek .
melyik classnak jobb a khitai gear?
-
Igaz!
Annak hogy oda eljuss van pár módja és az nem a felnövök 80ra és pvpzek..
1. maradsz 39-en egy olyan karival aminek van sanctum gear
2. 59-es mini és eiglophian mountains felső resspad
a többi premium
3. elmész borira
4. vannak olyan classok amiknek a khitai jobb mint a pvp(de ehhez csapat is kell) -
Although #10829 amúgy spec én inkább kifizettem a 4e körüli havidíjat mint ennél többet elköltsek itemshopokban. Eddig semmit nemm vettem ilyen formán. -
Although #10828 Persze kellene a jobb f2p rész, de szerintem ez annyira nem rossz. Nyilván nekünk akik láttuk már a premium tartalmat nekünk kevés de egy emberkének aki életében nem látta belépőnek jó lehet. És ha pár nívósabb dungeon- t hozzácsapnának az ingyenes részhez egyenesen remek lenne egy új játékos számara. Fel nem foghatom pl hogy a Gateway zónában miért tették fizetősé a dungeonokat. Gyakorlatilag már rég megtehetnék hogy a teljese eredeti AOC-t ingyenesé teszik a T3 kivételével. Már egyszerűen nem fognak keresni e nélkül ha ezt nem lépik meg. Persze 2011.06 óta degeszre keresték magukat így is. És igen amit írtál szisztémát az itemshopokhoz az is jól jönne.
És persze lehet igazad van a fizetős mmo-k kora leáldozott. Csak azt nem tudom ebben az f2p-s szictémában egyáltalán lesz keret Godslayer szintű addonok kiadásához? -
Although #10827 Lehet, én nem érzem ezt akkora problémának. A gond az hogy minden mmonak kell addon expansion. Lásd WoW hány jött már ki hozzá. A conanhoz meg csak egy van. Teljesen mindegy ebből a szempontból hogy variálnak az f2p-vel, nyilván mondom úgy hogy értem és persze jogos is amit írsz. De teljesen mindegy milyen a fizetési forma meg egyebek, ha már lassan 1 éve ugyanabba a két elit raidba járok vissza, bármennyire is kurva jók. Persze nyilván neked pvp-s szemmel ez nem annyira fontos viszont a játékosok elsöprő többsége pve orientált. -
Tomy Lee #10826 :D -
eurom #10825 p6 v p7 ig nem jutok el sose mert emberböl vagyok :D
-
Tomy Lee #10824 Aztán 1 hónap múlva megint fizess be,hogy meglegyen a p6 gear aztán a 7-es és így tovább.Olyan mintha fizetnéd a játékot szvsz -
eurom #10823 itt azért pvp ben nem rossz egyszer befizetsz valamikor pvp4 után akkor elég jo geared lehet mondjuk kell hozzá még a RotG kiaeg AA miatt de ez igy összesen is 30 euro
pve az level 80után elég hamar kifullad igy hogy csak a T1 elérhetö fizetés nélkül -
eurom #10822 aionnak tényleg nagyon baráti az f2p modellje
2. hely a lotro-é nálam
-
Tomy Lee #10821 A játékosok többsége már tapasztaltabb MMO-s nem úgy mint régen,ilyen F2p modellre nem fognak rámozdulni.
Aztán ahogy írtad a premium játékosoknak sem lesz elég ami van.
Adják át másik cégnek a játékot aki képes lenne vele mit kezdeni.
Ott van Aion is,egy neves régóta működő cég átadta egy szinte böngészős játékokat üzemeltető cégnek.Pár száz populációs 4 szerverből lett vagy 7 FULL szerver.Egy nagyon átgondolt item shop-al úgy,hogy azt a játékos elérheti ingame pénzért is,akár befizet a játékra és ott már alapból jár neki bizonyos összeg amit még plusszba elkölthet item shop-ba is.Egy mezei Német böngészős játékokat üzemeltető cég hangsúlyozom!
A Funcom pár éve belekezdett egy másik project-be.Egy szintén P2P játékba ami manapság a kiadástól számítva halálra van itélve,nem térek ki rá miért és nem ezt kívánom de nem fognak azzal se boldogulni így Conan mellett. -
eurom #10820 vagy a TSW topicba vagy ingame :D -
eurom #10819 valami kieg fog jönni év vége felé vagy az uj craft rendszerrel nem emlékszem ,de nemrég valaki linkelte ide a cikket -
Although #10818 A fekete seregnek elvileg még fut a T3 raidjuk meg vannak pugjaik is. De szerintem az uncained által felfutott conan ez év nyara körül kezd majd kifutni. És nem hiszem hogy jövő tavasz előtt lesz változás. Addigra talán dobnak ki elég új tartalmat hogy megint megérje reklámozni. Nem hiszem hogy csak a crafting miatt sok új előfizetjük lesz. Bármilyen jó is most a Craig team kommunikációja túl sok új mmo jelent meg a piacon. Ez így kevés. -
Although #10817 Igen lv 80-on megy minden általában. Mondom napi szinten esténként 40-50 6 fős group fut. Nekem spec az ismerőseim a furyra járnak low level pvpzni mert az gyakorlatilag halott a cromon. És igen nagyjából minden 5-10 percben indul egy Jhebbal és a többi is fut rendesen. A szerver még tele de már érezhető a csökkenés. De még rendesen fut minden T3, T4 meg a dungeonok is. A kérdéés az hogy az f2p-sek közül lesznek e elegen akik pótolják a most már érezhetően csökkenő premium réteget. Szerintem nem. -
Tomy Lee #10816 Ja tényleg Fekete Sereg van még.Az a 8-10 nem is rossz ahoz képest,hogy többi szerveren még klán sincs:)
Lvl 80 érdekel csak ezek szerint az megy,az a lényeg.Lehet megnézem,kösz az infót -
tusken #10815 Cromon pörög minden mini meg az összes pve cucc is ,de szigorúan csak 80 on
Aktiv magyar guild? hát fekete sereg 8-10 en talán mindig vannak online,
hétvégén 20an de sztem sokkal több magyar van itt ott elszortan cromon leveé65 vagyok 0 mini idáig meg 1x tordelbach tomb összejött kb ennyire pörög 80 alatt
-
Tomy Lee #10814 Ok,látom itt tényleg semmi ez a szerver.
Crome-on mi a helyzet?Aktív Magyar guild van?Minik indulnak sokat? -
tusken #10813 Indulás után 1-2 héttel már több guild is melózott white sanden akik nem is akartak tovább fejlödni még a nevükben is benne volt hogy white sand gankers stb ,ezek már ott az elején megrostálták a playereket
Tulajdonképpen nem is csodálkozok hogy kiürült a szerver :D
-
Tomy Lee #10812 Én megnézem ezt a Rage-t most úgyis már régóta kiváncsi vagyok rá:p -
tusken #10811 Az nekem is feltünt mikor át logoltam tegnap pedig az lenne az igazi pvp re
szerintem megint elfogytak a playerek -
Tomy Lee #10810 "szinte csak f2p játékosok vannak már ott és nagyja új " -
tusken #10809 cromon vagyok most, 1 honapja játszok megint .
A ragen indulásnál voltam tavaly lvl 70 meg pvp4 kb idáig jutottam mikor haverok abbahagyták meg én se nagyon eröltettem mert akkor már mentek swtor béták -
Tomy Lee #10808 Ez mondjuk jól hangzik. -
senki nincs a rage szerveren a kezdetek óta... aki ottvolt és eljutott valameddig az abbahagyta ott... szinte csak f2p játékosok vannak már ott és nagyja új alig van 80as -
Tomy Lee #10806 Te Rage szerveren vagy? -
Tomy Lee #10805 Ha befizetsz és kiszeded fullos pvp4 szettet akkor simán jó leszel de akkor tényleg minden részt vegyél meg és fegyvert is.
Abban már lehet aprítani:) -
tusken #10804 Hogy rühellem én a külön pve meg pvp geart !
És most jut eszembe nem is csak pvp szintben vannak elönyben hanem AA talentet is talentelgette aki a ragen van indulás óta.
-
tusken #10803 Befizetek 1 honapot ugy gondoltam a pvp4et ,rank szinte megvan csak
ha abban is esélytelen akkor fölösleges.
-
Tomy Lee #10802 Hát egy full P4 armor-al már lehetne esély de free-nek nincs full pvp4-es szett mivel csak nadrágot és felsőt tudod megvenni(gold limit) és a többi részét nem tehát se shoulder,boots,belt,head-t nem tudod kiváltani.
Ezek után nem tudok mit mondani csak annyit,hogy nincs esélyed.Annyi,hogy felső+alsó mellé kiszeded T1-böl epic cuccokat de azok semmi pvp bónuszt nem adnak nem is pvp-re valók.
El lehet bohóckodni így pvp-ben egy darabig de mikor már az AoE-töl kidőlsz akkor elgondolkozik az ember mit is keres ott:)
Vagy éppen egy dps class-al ütsz valakit és meg se érzi na az se kellemes mert mert gyenge free-nek dps+magic boost armor nélkül.. -
Although #10801 Mondjuk nekem fele T2 fele T3 van és bizony a pvp8-as ellen már az se az igazi de nem rossz... -
Although #10800 hát ha még csak a T1 előtt vagy akkor ne várj állj neki mert az biza még nem igazi kihívás. Ha van esélyed bejutni a House of Cromra vagy T3, T4 raidra az lesz az igazi érdemes keresni egy pug T3-at és beleszagolni legalább egy félévig el se ereszt és akkor a T4-ről még nem is beszéltünk. Persze ha a f2p vagy akkor :(( Csak a Pvp és bizony komolyabb szinten akár a Cromon is kevés az alap cucc a pvphez ahogy Tomy mondá :( -
Although #10799 Hát a Cromon ott a mini amik lv80-on állandóan mennek vagy a furyn ha jól hallom megy a low level pvp.
Nézd nekem párszor sikerült pvp8-ast is kiütni de volt egy pvp10-es is én se vagyok több. Függ milyen classal vagy milyen buildod van és kire mész rá szerintem :) -
tusken #10798 pvp4 es gearrel is 0 esély mondjuk a pvp6-7esek ellen mert azt még viszonylag könnyü megszerezni ,csak kiváncsiságbol kérdezem ?
most pve-n vagyok de tavaly mikor free lett félbehagytam egy 70es rangert a rage szerón ,majdnem pvp4. Ugyan a cromon még nem kezdtem el a t1-et de van egy selytésem hogy megunom ezt a pve tökölödést. -
Although #10797 Ja tudom :) -
"max ha befutott a TSW "
szerintem itten elírtál valamit. -
Although #10795 Az a baj Tomy hogy tényleg kellene új tartalom. Hihetetlen az is hogy 2 éve megélnek a khitai addonból. Lassan nem csak a free lesz kevés. Persze gyanítom így is kitermeli azt a pénzt amit ennek a kis csapatnak kell. -
Although #10794 Az eredményre vonatkozottt meg a balancre meg pár dologra. De ez nem kérdés, már lassan két éve levették a fél csapatot és áttették a TSW-re.
Mellékvágányon vagyunk. ehhez képest csinálják amit tudnak ha jól hallottam meg olvastam egy adventure pack amire számíthatunk meg megkapjuk majd az új crafting rendszert.
És bizta ezt is jól reklámozák. de már Tomy is írta korábban ez nagyon karcsú. Gyakorlatilag a high level dungeonok tartják életbe a conant. Meg persze mindig jönnek free játékosok szép számmal de abból már nem lesz pénzük.
Szerintem max ha befutott a TSW akkor fognak a conannal foglalkozni ha fognak egyáltalán.