Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom nekem semmi bajom vele illetve egyedül amit írtam az item shop meg a pvp lootos dolog talán sok már ennyi. De mostanában voltam jópár élvezetes pvpben tényleg jókban 1500:1500 ról indul és 0:56 -ra kaptunk ki a Jhebalban ez baromi szoros volt. Persze ha valaki nem idegeskedik meg vérre menõnek veszi csak élvezi az kevésbé lesz ideges.

Fagyás, omlás, graf bugok, lag ( most néztem vidit, 4 napos és azt mutatja amin mindigis jót derültem - a láthatattlan lovaglást <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

?

helyes. A dungik mindigis jók voltak benne. Ahogy a kasztok is. Ezzel sosem volt bajom. csak a technikai háttér volt az ami meggyötört. <#alien>

Nem én csinálom, az Sg így írta meg ha nagyon népszerû valaki azt rejtik. 😊 Szegények nem igen tudnak gondolkodni ezzel csak kíváncsivá teszik az embereket. 😞
Nos nekem most a house of Crom megy elképesztõ jó lett 😄 És hát még mindig van pár nagyon nehéz dungeon amit szeretek több mint 1 év után tudtuk kínyirni a T3-as bosst. És még ott a Temple of erik meg a T4 raid. 😊 Szóval ki mit szeret tudod. 😊

Inkább az engine-t nyúlták volna le <#alien>

Hogy csinálod ezt a rejtegetést? <#alien>

Neked is!!!

Hülye funcom úgy gondolja ez nem probléma. Nézd meg a Biowaret alapvetöen nem profik az mmoban ésrengeteg mindent lenyúltak a conanból is ötletet. De jól csinálják max pár száz ember van a szerveren. És nincs olyan lag amit én nap mint nap láttok ha

Ennek örülök. Akkor jó játékot!

Mindig csak a saját tapasztalataim érdekelnek. Gondolom sejted miért. ugyhogy ha szeretném, megnézem magam, köszi. van még pár megmaradt gamecardom, ami a kutyának se kellett, meg itt ez a free 30 nap is. 2 hónapja 4 nap után uninstalláltam, szal ha csodát nem tettek akkor tudom mien.

Mondom lag van ha tele a szerver, ennyi...

Te egy darab bugba nem futotam bele az elmúlt hónapokban. 😊

Ez általános az összes F2P-re pattanó mmo-tól. Ott van pölö a mai L2 cikk is ahol 800%al nõt a forgalom.

Kérdezd Tommy milyen most a játék, lehet többet tud róla mint te. A lag sajnos van ezt nem tudják kiküszöbölni.

Te szerintem fingod sics róla hogy fut most 😊))

Age of conan

De külföldi oldalakon is ez van elég népszerû elég sokhelyen. Nyilván az SWTOR kicsit rontott rajta. De igazából jóval több szervert kellene nyissanak de úgy nézki nem akarnak a szokásos régi hiba. De meglátjuk próbálják patchelni a lagg kiküszöbölésére De ha ezrek vannak bent akko egy ilyen szintû grafikával megcsinált játékot nem lehet. Ez az én véleményem.

Nem izgulok. Az meg enyhe fényezés hogy csak a lag nagy idõnként. Ez a játék még mindig egy bugtenger és ezen a fejlesztõk ennyi idõ alatt változtatni sem akartak/tudtak. Hiába az új engine. Az meg ködösítés hogy minden rendben. Akkor nem küldenének 30 nap ingyen játékot ( "normális MMO-nál az max 7 vagy ha nagyon jókedvûek is max 14 nap )+ mindenféle bizbaszt ha nem az lenne a cél hogy a mostaninál a valaha elõfizetõk visszamenjenek játszani ( de akkor az is a 22es csapdája amit mondasz. Várnak vissza minden volt elõfizetõt egy olyan játékba ahol már akkor is akkora a lag ha csak ezrek vannak a szerveren... ez öngól ). Igaz; az hogy ad 30 napot nem jelenti azt hogy annyit javult a játék hogy megkell mindenképpen nézni. A grafika felhozás mint pozitívum meg már lapos. Egyetlen erénykén már nagyon karcsú, mivel nem az dönti el hogy hányan játszák a játékot.

De aki tolja, annak hajrá ( õszintén, Én is sajnálom, mert ott a 76os nekróm + az egyéb karijaim és jó lenen ez ha nem az lenne ami ). Nem fikázom, de nem is fényezem azt ami láthatóan se "tökéletes".

Rákérdezek a GM-nél...

Azért ne izgulj bõven vannak elegen legalábbis szerintem. 2 Jelen állapotú SWTOrnál mindenképp stabilab és a laggon kívül semmi más probléma nincs vele az meg azért van mert sajna nem egy micimackó grafikája van mint az SWTOrnak. 😊

Majdnem leestem a székrõl.. ezek szánalmasabbak az átlag hülyénél <#hehe> Meg is írhatod nekik <#alien>

Support meg azt írja,hogy nem tudják mirõl beszélek(mert írtam nekik ez ügyben) nincs náluk semmiféle free 30 nap csak ilyen 3,6,12 hónap után kapnék bonuszt vagy 3k fp-ért vehetek 30 napot.
Na ki nincs képbe most,én vagy support..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kell,hogy küldjenek mailt ahoz,hogy legyen free hónap vagy minden veterán megkapja?Csak mert nekem nem jött levél tõlük

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
nekem is jött , gondolom aki játszott vele az kapott ilyet. az biztos hogy nem mehet nekik vmi jól ha ilyet küldözgetnek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LOL, ennyire nem megy a játék szekere? Ma kaptam egy mail a fukkomtól, hogy kapok 30 nap premium idõt ingyen. De sajna már ingyen se játszanék vele, fõleg hogy olvasva semmit sem változott a játék.

Calling all Veterans!

With great new adventures now available in the magnificent new House of Crom dungeon, the king is inviting you back as his royal guest! You can now take advantage of this unique opportunity to return and seek your fame and glory in the latest additions to the dungeons of Hyboria.

Featuring two massive new dungeon areas with a wealth of new items and rewards to claim, don't miss this chance to explore the House of Crom. You can claim 30 days of premium game-time for free, just by logging into your account and re-activating! This is a limited time offer and you must stake your claim before February the 22nd 2012 in order to claim your free premium time!

Régen kemény csapat volt ez is de amióta VIII. Edward a fönök nagyon jók! Messze az egyik legjobb csapat 😊

alma2
Na nem gondoltam volna, irtam egy petition-t ahogy irtad, kb 2 percen belul jelentkezett is egy emberke. Bar nem tudom, csinalt-e azon felul valamit, hogy o is kuldott egy friend requestet, ot lattam a listaban, a panelem is atugrott a friend ablakra ( addig csak az ignore listaban allt, barmit csinaltam) Igy mar mukodott a show offline friends, es megjelent akit kerestem.
Egy szo mint szaz, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megoldodik, bar nem ismerem a tobbi mmo-t, de pl az EA igen csak tanulhatna toluk a leendo ugyfel kiszolgalasaban 😊

szerintem

Azért bekaphatják amint ezer körüli létszám van kb a szerveren azonnal belaggol. Heh elõbb utóbb még a legtürelmesebb embernek is elege lesz ebbõl. Most várhatom a tavasz végét mert mostantól sokan lesznek az száz. 😞
Vagy a Secret world kijövetelét, Ráadásul a Khitaiban is sokan vannak. Baromira laggol.

Persze így nehezebb lesz mert õ már valószínû magasabb dungeonokat koptat. Viszont van appert amivel azonos szintre húz téged és így tudsz menni vele azonos dungeonokba területre. És az xp is jobb.😊 Egyébként az északiak nem sok mindenen izgatják magukat, nyugis egy tárasaság. Nekem is sok ismerõs van már így online játékból. 😊

Nem gond van aki sokat játszik van aki nem. 😊

Hm néha nem mûködik. Sajna nem tudok segíteni 😞 az biztos ha valahol a peremen nyomsz egy clicket nem a választó gombal megjelenik egy rövid menû ahol ki be tudod kapcsolni az offline, online listát. Tehát hogy ne csak az online friendeket lásd. Ha nem jelenik meg bökd meg a GM -et nagyon segítõkészek.../petition..és írod..Bár nem azonnal keresnek meg. A másik megoldás, bár ingame dolgokkal még nem fordultam hozzájuk, az a live support az account oldalon. 😊

alma2
A legjobb az egeszben egyedul az ignore list mukodott. Ekkor megjelent a neve az ablakban, illetve rakattintva lattam, hogy elvileg friend, mert ki tudtam volna tenni a barat listabol. Hihetetlen...
De latom a /tell uzeneteket buffereli, igy legalabb mar megkapja. Bar ahogy nezem 10 szintet lepett azota miota egyutt kalandoztunk😊

szerintem

alma2
Guild nevet nem tudom, (ha egyaltlan volt neki mar uj) de meselte regen nagy kocka volt 2 ev jateka volt benne, de aztan elloptak az accountjat, mindenet amit a laptopjan tarolt. Igy most elorol kezdte.

szerintem

alma2
Kapcsolagatom, de semmi, tok ures az eredmeny. Ha probalok uj baratot hozzadni (+add) beirva a nevet sem tortenik semmi. Lehet, hogy torolte a karakteret?😊

szerintem

Vile
Ha valaki már elkezdte és nem boldogul, itt egy video. Speciel õket ismerem is, régi Hyrkanias guild 😊
Talán könnyûnek tûnik egyáltalán nem az mi egy fél délelõtt szívtunk vele, és nem ment. Az idõzítés nagyon fontos az excavatooroknál. És be kell kapcsolni a target-targetet is.

De ha megjegyezted a guild nevet lehet tudok segíteni. vagy más a forumon.
De nekem is van f2p friend. a tell chat mindenkinek mûködik, azt hiszem egyedül a globalt tiltották le. De azért nem is kár alapból érdemes kikapcsolni tele van idiótával.

A friendnek kell mûködnie f2p részére is. Szóval kapcsold be az offline-t is.

Be tudod kapcsolni az offline friend listet a friend lapon. És tudsz offline üzenetet küldeni. Meg fogja kapni amikor legközelebb belép. 😊

alma2
Jut eszembe, amikor meg online volt, akkor is felvettem, elvileg o is, de ennek sem lett eredmenye.

szerintem

alma2
a free playerek tudnak felvenni a barat listaba elofizetosoket?
Hetvegen jatszottam egy norveg sraccal, de azota egyszeruen nem lelem. hiaba adom friend listbe, nem jelenik meg ott. Vagy ehhez online-nak kellene lennie?

szerintem

Nos utóbbi napban párszor bejutottam a House of Crom nevû új instába. javaslom mindenkinek. The Vile Nativity tényleg jó lett. Kicsit szomorú voltam mert a funcom a játék freevé tételével együtt jelentõsen levette a pve rész nehézségét. De nyilván kevesen voltak akik hard mode részt venni tudták ismétlõdõ rendszerességgel. És többen voltunk akiknek a normal részek is komoly kihívás volt. De most a Funcom bizonyította hogy nem feledkezett el a régi játékosokról sem! 😊

Én is hasonlóra céloztam. Pont ezt írtam elég az is hogy pvp10-es extrákkal és full cuccban meg nyilván amit írsz full AA. Nem hiányzott még ez is. Így már nevetséges. Régebben sokkal érdekesebb volt. Még a Bori kijövetelénél is élveztem pedig már az is azoknak kedvezett akiknek élete a Conan. De legyen nyilván õk a legfontosabbak egy ilyen cég számára. De szerintem maradhatott volna a régi is mindenféle extra loot nélkül a miniben. Ez egyértelmûen a cash bevétel miatt van. Egyébként néztem is nagyon szép évet zárt a Funcom a Conanal, úgy néz ki sokan használják ezt az ingame shopot.

ArtanisNerwen
Azért annyi nem potyog ezekbõl, hogy valaki folyamatosan ilyet toljon.
Viszont maxolt perkekkel és Khitan vagy Turan epic armorral tényleg félistenné lehet válni... Ha valaki sokat játszik.

Artanis

ArtanisNerwen
Reggel 8-tól délután 2-ig, aztán 4-tõl 23ig vagy éjfélig... éjjel alszok 😊

Artanis

Na ja. Fõ a bátorság..😄 Én biza megyek nem egyszer van annyi idõm hogy befagyaszam a bandát és ütögetek párat mielõtt kinyírnak 😄

ricsaj
Igen elég demotiváló és az ilyenek miatt van sokszor hogy én is csak a resspadot koptatom miniben... miután kilép a fele semmi értelme nincs lemenni, mert az ellenfeleid 6osával rohangálank és azelõtt megölnek mielõtt 2combót eltolnál.. és mivel nem assza vagyok így ez nem elég a killhez..
Amúgy az itemshopból én is kivenném, de pveben is lehet szerezni ezeket a potikat..
Pl.: én nagyon sokszor megcsináltam az 50es destiny questet, mert mindig 5%crit potit dob.
és khitaiban is megvehetõk habár sok tokenbe kerülnek és nem járok már instázni.

Ma volt egy nagyon jó szoros mini a totem területen rég nem voltam ilyen jóba. Jók voltak nagyon 1-8ba jöttem ki belõle, de nevetem mikor a pvp10-es ranger 1vs1ben menekülõre fogta😄 Pedig tök béna vagyok csak élvezem, 😄.Szóval és mindkét totem oszlop kidõlt sajna mi fogtunk padlót 😄 Viszont a Jhebalok azok full unbalanced és ami még rosszabb a sok pöcs ahogy észre veszi a gyengébb oldalon van azonnal afk vagy kilép. Nem tudom ezek nem fogják fel hogy ez csak egy játék?

Nincs assám. Elég a Crom..a minikben csak. Nem az a gond én se az itembe nem veszek ilyet sem amúgy és általában elég esélytelen most berserkkel menni az ellenfelek rögtön besegítenek mikor látják még hogy nem fogy a hp-m 1 vs 1-ben. Ez nem is baj a gond az hogy eddig azért ki tudtam néha nyírni a pvp3-asal pvp10-est is.És az nekem elég sikerélmény mindegy mennyi death van. Most ez az itemekkel nehezebb mert nekem kevesebb a kills meg nem is megyek rá. Persze a te logikád jó, csak én az itemshopba se raknám. Ez tovább szívatja szerintem az f2p játékosokat is. Mindegy egyre inkább hasonlít a pénzbeszedõs játékokra. Én élveztem a borit ahogy volt. Sokan utálták nekem nem volt vele bajom. De ez a cheat rendszer már zavar. Aki több órája bent van és degeszre gyûjtögette magát velük az hjót nevethet rajtam . 😄

ricsaj
Nem nagy kaland... ha megvolna még az asszám megtudnálak 2 nap alatt megtudnálak tanítani arra, hogy hogy verd el ezt és az összes ellenfelét aki a videóban volt... az más kérdés hogy olyan rég nem játszodtam asszával hogy már egy kombót se tudnék vele beütni😄
Amúgy lehet mondtad már, de most melyik szerveren játszol?

ricsaj
Ezt kellett volna már réges régen berakni.
Sokan voltunk úgy hogy ha a fene fenét eszik akkor se mentünk volna borizni, fõleg annyit nem, hogy a tokenek meglegyenek belõle.
Ezzel azért van esély arra hogy bori nélkül is meglegyenek a tokenjeid a pvpt3 cuccokhoz.
A ruhák kuka itemek a "nagyoknak", de egy friss pvp-snek jók lehetnek az epic kesh szintû ruhák amik pvpben esnek.
A statpotik nagyon hasznosak, de ez is jó szerintem mert ha így nem szerezhetnél akkor nagyobb elõnyük származna az itemshopból vásárlóknak.

Assa PVP
Nos szerintem ez nem rossz. Benne van minden ami egy assának kell egy pillanatra se áll meg szemben az ellenféllel. Pedig szerintem az ellenfelei se rosszak.