12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #10873 Én meg mindig azt tervezem,hogy Crome-on indítok karaktert ami eddig még sose jött össze.
TSW-vel bekaphatják,jól elviszi a népet:(
Muszáj lesz pedig Crome-on indítanom valamit mert ez a Fury necces.
Ja és el se tudod képzelni ennyi külföldi munka után milyen jó is a légkondis szobámba ülni a gép elött:)
-
Although #10872 Egyébként ezért is látni üresnek mert sznte mindenki vagy groupba vagy T3,T4 valamelyikébe van és ha 300 játékos online nem látsz belőlük semmit. -
Although #10871 De ha a funcom nem áll neki új tartalmat csinálni a conanhoz akkor rövidesen csak az f2p playerek lesznek akik hetente cserélődnek. Érdekes régebben segíttettem egy pomnak aki elakadt lv60 körül. És akármikor lépek be mindig benn van és lv80-as. Pont most írtam neki úgy látom nem unja még. :) Mire csak egy mosoly jel volt a válasz. Nem igaz hogy nem tűnik fel a funcomnak hogy az elit játékosok akik még vannak azok már a T2-be se mennek nemhogy a freek számára elérhető T1-be. Kellene szervezniük támogatott T1-es raidokat meg free opciót adni a T2-re de lehet a T3-at is freevé kellene tenni hogy találkozzanak a a régebbi játékosokkal akik ki se mozdulnak a T3 T4 ből. Nem nekem kellene ezen ötletelni. Idióta banda. -
Although #10870 Hát a Cromon vannak jópáran, de a pvp rész is kihaltabb. :) A gond az hogy tényleg sokféle náció van és már a Cromon is csak együtt van max 500 játékos kb egyidejűleg és így az angol részleg az kevés.
Hát meleg van :) Meg kijött a TSW ami halálosabb egy ideig a Conanra mint az SWTOR. :) Mivel a funcom csinálta :) Reméljük szeptembertől jobb lesz. De most akinek sütnivalója van az nem gép előtt ül :) A fekete sereg az még működik és a raidjaik is mennek. A fury-t nem tudom mindig tervezem indítok egy karit de a melegbe nekem sincs kedvem sokat gép előtt ülni. Viszont mókás amikor egy olasszal vagy franciával groupozol és nem tud egy mukkot se angolul :) -
Tomy Lee #10869 Hol vannak a játékosok?Sehol senki nincs ebben a játékban te jó ég-.- -
Although #10868 Gondoltam talán beteszek valamit az utolsó napokból amikor még volt remény hogy túlélhetjük a funcom döntéseit. De végül is mindegy mert az idő eljárt felettünk :) Nekem sajna csak az utolsó napok jutottak Aquilonian serveren. Akit beteszek az egyik legjobb barátom volt a serveren. Gondoltam most hogy Galadh elment legyen itt egy rövid kis történet ebből a világból is :) A funcomnak nincsenek rossz quest szerkesztői és story mesélői, tényleg jók, de Treizi sokkal jobb volt náluk élveztünk minden egyes percet amit beletett ebbe a játékba :) Talán lesznek majd olyanok akik idővel tovább viszik amit mi csináltunk :) Jó lenne ha ez a világ nem tűnne el. Többet érdemel :) in the sand.... -
Although #10867 Most olvastam a hivatalos forumon hogy Galadh is befejezi. Az utolsó üzenet a játék egyik legendájától.
"Time to say goodbye. It was blast long as it lasted, but its now time to do something else for change. Thanks from good Ganks, Carebear stuff and RP to all who got involved to those with me."
mondjuk sok új játékos van a Cromon és remélem a furyn is bár nyáron ez mást jelent.
De olyan ez mint amikor öregember lesz valaki :) Ahogy elmennek azok akik egybeforrottak számára a conannal már sose lesz az ami volt. Tényleg egy időben európa egyik legerősebb rp-s mezőnyét tudta magának a Conan. És nem is hiszem hogy lesz már ilyen és más játékba sem hiszem, mert nincs helyettük más, itt találkoztak az utolsó években amikor még sokan voltak jöttek százával. Életet leheltek ebbe a világba. És ismertem őket és ez jó. Mára már csak hírmondok maradtak. Egy mmo-t a benne játszó játékosok tesznek élővé ha elmennek akkor már nem fog élni. És csak a k/d meg a cél hogy minél több tokens legyen, ez marad. Sorry talán offnak számít. -
Tomy Lee #10866 Ok köszi,megpróbálom megkeresni őket -
#10865 Turul rend tagjai talán még mindig játszanak -
Although #10864 Aww kevertelek Abeval mint assa :) Ő volt egy ismert assa. :) Szóval szerintem csak a fekete sereg él ők viszont megint az első húszba vannak. ahog Abe írta van kb 5 magyar a furyn :) Én is tervezem de annyira meleg ez a nyár hogy a francnak van kedve soat ülni a gép előtt :) -
Tomy Lee #10863 Hoppá.Az egyik GM kinevezett engem az Enslave Leader-nek mert a régebbi túl régóta volt online:D
Van váram:)) -
Tomy Lee #10862 Barbárt hozom vissza akkor.Annyira nem érdekel már k/d inkább legyen kicsivel komplex az a class és ez a Barbár szerintem is.
Aztán,hogy milyen stance-ba leszek pvp-n és milyen fegyverrel azt nem tudom mert jó rég játszottam vele:)
Ja és van Magyar guild Fury-n(az is jó ha pár aktív játékos van)?
-
Although #10861 Anno két éve még ódákat zengtek a reaverről legalábbis jónak számított dpsben. Manapság már nem hallom hogy cél class lenne. amit utoljára nyomtak nekem hogy jó volt az a berserk és az arcane marauder perk. De ez már nerfelve lett szerintem.Mert ezt én is használom. Persze neked híred van. Nos nem tudom, hogy lehet e jó dps-t összehozni vele. Akik ellen harcoltam és nagyon jók voltak azok jól mozogtak el és jó dpsük is volt de már nagyon rég nem láttam őket. Ez lehet nehéz, de persze lehet vele jónak lenni és lehet neked menni is fog. Mindenesetre nagyobb kihívás mint a ranger szerintem. -
Although #10860 Pár hónapja egyértelműen a rangert mondtam volna. Aki könnyű utat akart az mind azt választotta akit ismerek. És zömműk már pvp10 környékén van vagy már az. És ha nézed a groupban a k/d listát a ranger mindig az elején van. A barbárral is lehet jól de az már függ az egyéni qualitástól. de ha jól emlékszem te assával is jó voltál szóval neked elvileg mindegy szerintem :) -
Tomy Lee #10859 Lvl 80 és mind2 pvp4-es.Egy slotot tudok plusszolni azért kérdezem -
Tomy Lee #10858 Melyiket érdemes feloldani pvp-re,Barbár vagy Ranger? -
Although #10857 Jó lenne idáig eljutni egyszer :)
http://www.youtube.com/watch?v=yA40qcQpS40 -
Although #10856 Visszavonom. Nem olyan könnyű ez a monkey azért, ma 4x-re ment, úgy néz ki a múltkor azért jól jött ki a lépés. Ki van találva, minden buffnak rajtad kell lennie mert különben light classnál a claws effekt után lehetetlen körbeérni mert három-négy ütéssel ütésből vége van a közel 10k Hp-s barbomnak berserk healal együtt. Szóval nem olyan rossz ez, AA nélkül meg kifejezetten érdekes lehet. Jószerével állandóan nyomtam az FH-t meg a 60% immunity-met. Mikor aktív volt.:) Arturus is mókás boss de az elsőre padlót fogott. -
Although #10855 Mondjuk az is igaz hogy saját karimnak elég alacsony a dpse és nagyon sok ellenfélnél esetleg nem végzek időbe kellő számú ellenféllel így bizony izgalmas mert hat abból a szoborból egyszerre az sok. Tehát nekem az a rész nehéz lesz szembe a majom bossal ami sajna gyengus volt. Persze érthető az a gond hogy az f2psek miatt ezt jobban nerfelik mivel nem kell hozzá előfizu így sokan AA és jobb cuccok nélkül mennek be. Ami még jó a Turanon és rendesen szívtunk vele az az ardashir fort. -
Although #10854 Ja még annyi nagyjából, igen ami nehéz az a T4 és a Temple of Erik ami maradt. Soloba meg igazából a nagy nerf óta nemigen van ami nagy kihívás lenne. Azért ha kék cuccbe és AA?? nélkül kiütötted az iron statue bossait azért némi elismerés jár! úgy még azért élvezetes lehet bár a heal óriási előny azért szerintem. Próbáld ki egy assával :) Lehet jobban élvezed majd. ott biza egyből véged lesz ha AA és jobb cuccok nélkül csak oda akarsz állni és egy helyben állva próbálkozol. Bár gyanítom a leírt pommal se teheted meg ezt. -
Although #10853 Nos megcsináltam. :) Elsőre fura volt mert nem éreztem hogy az olátrnál megoldható a karimmal időben leverjek annyit hogy négynél többel egyszerre ne kelljen taktikázni, a majom az már könnyen ment. egyedül az oltár volt gond mivel túl sokan vannak.
Az meg hogy a pomal meg tudtad csinálni ne nagyon reklámozd :) És ne írj hülyeségeket hogy nulla dps-e van jó? :) A barbár szerintem nehezebb class. Te meg ráadásul az egyik legjobb heal classal mentél. Az hogy az mennyire problémás az jól mutatja még a nagy nerf előtt egy TOS egyedül kifektette a Harbringlert a Potianba ami epic boss. :) -
Aloe Vera #10852 Látod látod Ajtó itt rázod a rongyot hogy a conan igy nerf úgy nerf amúgy nerf meg ez már nem a te játékod túl könnyü erre egy olyan instát se tudsz megcsinálni mint az Iron statue .
A nulla dps pommal is könnyen megoldható kék fos cuccokban ahogy a majom is meg a dead mans hajó bossa is .
Tudom most én vagyok a geci.... -
Although #10851 Ez egyáltalán nem vicces hely. Esélyem sincs itt nem lehet jól taktikázni ha nincs megfelelő dps érték ezt nem lehet megcsinálni. szeretem a nehéz dolgokat de itt esélyem sincs. Na mindegy valamit kitalálok majd. -
Although #10850 Aha ok megvan a megoldás. Csak épp nem könnyű hehe most kellene magass dps karimnak meg nincs :D -
Although #10849 Valaki volt már aki passolta az Iron statue romot? :) Nagyon durva. Elképzelésem sincs egyenlőre hogy tudnám megoldani. Mikor a szobrok elérik az oltárt utána pont 5 sec amíg ki tudok tartani mértem. -
Although #10848 development of june
Gondoltam beteszem. Összefoglalás a beküldött válaszokból mi az amit a nlp szeretne a conanba.
Ami meglepett az az rpvel kapcsolatos rész. Nem gondoltam volna hogy az rp szerverek kinyírása után ilyen eredmény lehet.Ahogy nézem a Funcomot is meglepte. Amin nem is csodálkozok :) sokat tettek anno a szerverek kinyírásáért. :) De érdekes anyag. Mondjuk szerintem mára elégé letisztult a conan közössége. Mintha kevesebb vérpistike és ganker hero lenne. A pvp is élvezetesebb mint régebben amikor érezhető volt a k/d hősök túl reprezentáltsága. Legalábbis nekem ez jutott eszembe de egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy igazam is van. -
Vagrant #10847 nemszóltam megvan -
Vagrant #10846 A kieg nemvolt meg azt megkell még venni? nemtalálok rá utalást az accountomon -
Vagrant #10845 Helló emberek.
Láttom a régi arcok még mindig itt vannak.
Megint kezdek AoC felé kacsintgatni. Megéri belevágni?
Hogy áll a játék? pvp érdekel főként -
Although #10844 Igen :) Ha pvpzni akarsz megtanulni akkor keresd Abe-t a furyn. Általánosságban most, meglepett, tegnap volt időm haladni a low level karival és elég sok ember volt FotD zonában pl. Ha a Cromra mész akkor a fekete sereget. -
#10843 furyn kb 5, de nem játszunk együtt.
cromon van magyar guild vannak jó páran..
A játék ingyenesen játszható de insták nélkül semmire se mész..
1hó=15€ 3hó=35€ stb stb..
ha belelendülsz akkor 80ra ottvan még a Rotgs kieg ami még kb 5k ft.
-
#10842 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy hány magyar játsza körülbelül a játékot? És hogy mennyibe kerül? Előre is köszönöm a kommenteket ! :)
Üdv, D. -
Although #10841 Ez azért túlzás. Persze lehet a te szintedhez. Nekem spec nehéz csak azt nem érzem most amit pár hónapja ha gyengébb akkor is mindegy most egy necro aki butuska volt a pvp8-as szintjével együtt padlót fogott ettől függetlenül A nagyon jók ellen továbbra sincs semmi esélyem. Tudod itt is olyan mint gondolom a fury vannak emberek akik belépnek és onnantól éjfélig. :) Na azok nem gyengék jó pár olyan van aki hozza amit a classtól kell, assák akikből csak annyit láttok hogy kilép a ködből és vagy van időm elütni őket vagy nincs, tankok akik amint rezeg a léc benyomják az összezavarást és egy pillanatig sem marad ott :) Nekem spec elég ez a szint. :) -
#10840 hogyne... cromon 80ason is lehet pvpzni jó cuccok nélkül, mert egyszerűen annyira gőzük nincs ahhoz hogy hogy kéne mozogni, vagy bármit csinálni hogy szar cuccokba is be lehet őket verni.... -
Although #10839 Pedig most szerintem jó a lv80-as pvp is. Legalábbis jobb mint fél éve volt. -
Although #10838 3.3.5
Érdekesnek tűnik. Bár ahogy most néztem már a Cromon is kicsit kevesebb a pvp-s.
-
#10837 tipp: ne bb-be öltözz:D -
Although #10836 Mindha gyorsítottak volna a harcon. Legalábbis Khitai részen nekem úgy tűnik. Mintha mind az ellen mind a saját hp gyorsabban zuhanna. Nem olvastam már egy ideje a patch naplókat. De így tűnik. -
#10835 igen igen, de 39hez premiumos instából kell kiszedni a ruhákat.. és amúgyis nem minden classnak ad az az insta 39re ruhát ezért is megyünk mi fel 59re.. ha furyn vagytok ti is akkor szólj és tolhatnánk együtt. -
#10834 Miert jo level 39-en maradni? akivel jatszottam mondta, hogy azon a szinten megvar.
Jol sejtem, hogy azert mondta, mert itt is lehet instant pvp-zni, mint a jatek elejen, es ebben a range-ben, ez a max szint akit beenged, osszeneged a tobbi emberkevel?
---
Valamiert engem is csak a pve kot le csak, persze azt coopban tolva.