Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem akarok flame-t kelteni csak azért megjegyeztem
★ 汤姆 李
A bugokra jól emlékeztem, a többit mint írod elszomorító, és hát... na. megnézem hogy legyen "jogalapom" leírni mit tapasztalok.
De szomorú vagyok, ha valóban ez a helyzet. Kicsit most összezavarodtam. No, majd hétvégén kiderül. Bár mostanában mindennel ugy vagyok hogy már nem tudok remegni érte. öregszem <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
★ 汤姆 李
A "playable" mindenkinek régóta ott van de az f2p-be teszi.Vagy premium lettél most?Ingame elérhetõ minden?
★ 汤姆 李
Tényleg nem vitázom veled tovább nem hsz-elek.
Helyesen irtad neked elég ezzel egyetértek viszont nagyon nagyon nagyon sokaknak és köztük nekem nem 😊
Hogy a sereg mennyire nivós ha érdekel egyszer jó kedvemben priviben elmesélem neked 😊
Én jó játékot kivánok neked továbbra is hozzá. ezzel bevégeztem a többit foxika folytatja majd nemsokára.
jó éjt
Nos akkor Foxi elmondom , hogy mi is a valós helyzet a conannal 😄
A Grimm verziót Although elmondta most akkor jöjjön a valóság :
Gondolom nem kell különösebben ecsetelni , hogy miért volt kurva nagy bukás az age of conan amikor kiadták hiszen te is játszottad.
Nagyon szép volt nagyon jó volt egészen lvl20 ig. Utána jött az átbaszás, hogy gyakorlatilag a játék eddig tartott. Több százezer játékos hagyta ott a játékot anyázva úgy hogy a max lvlig ki sem tolta.
Nem kezdeném sorolni a játék hibáit mert arra kéne egy új topic oda tán beférne.
Csúfos bukás volt ennyit errõl.
Elkezdték ugyan foltozni toldozni de jobb nem lett.
A fõ baj ma, a játék 3 évvel történõ bukása után is az, hogy a funcomnak nincs koncepciója arról , hogy mit is akar. Minden amihez hozzányúlnak szarrá válik.
Ha nerfelnek kasztok halnak ki , javitanak egy bugot jön helyette kettõ. Sok ezer játékos leirta nekik mi a baja a conannak õk még nem értik most sem. A játék most áll olyan szinten, hogy ki lehetne adni csak sajnos ma nem 2008 van inkább 2012.
Én sokadjára hagytam abba a játékot vele immár végleg. Hogy miért ? mert arra jöttem rá miközben sokadik full tiered karakteremmel tankolgattam, hogy kurvára unatkozom.
A játék területe vicc , a Gothic3 odaveri, a droppok unalmasak sablonosak mindig minden ugyanazt dobja, a craft és az AH nevetséges, a raidek harmadjára unalmasak az insták szintén.
Ha van egy 80-as karid a bugokat kihasználva és instázva 5 nap alatt full epic khitan lehetsz 😄 de minek
A t3 cuccok gyengébbek mint a khitan ruhák ebbe mi az elképzelés fingom sincs. a Turan kieg kurva nagy bukás volt.
Játékos 2 fajta van : 1- belefásult a conanba és már mással nem tud játszani 2- húzza a 7-ik bs-ét.
A szerverek népessége lófasz bár a funcom igyekszik hazudni a népnek, hogy ennyi meg ennyi ezren vannak de az igazság az ,hogy a szerverek konganak.
Amikor én otthagytam a játékot egy rohadt instára legalább 1 órát vártunk . A legnagyobb klánok sem tudnak már önmagukban rédelni.
Ennek ellenére azt javaslom nézz vissza mert a khitan kieg nem rossz.
Én úgy tippelem hogy 1 hétig el fogsz szórakozni vele tovább nem.
Ha dicshimnuszt akarsz kérdezd Although-t õ azt mondja majd amit hallani akarsz 😊
De ha visszaolvasol a fórumokon rajta kivül más nemigen irogat már 😊
És hogy a Funcom tanult e hibáiból ..nos állitólag a SW-ben kétszer annyi bug van mint a conanban amikor kiadták hát csak igy tovább fiúk😊
Ez egy egyszeri vélemény volt Although nem fogok vitázni veled mert nincs mirõl.
No, feltöltöttem. Hétvégén vissza is nézek <#hehe>#hehe>
érdekes, még be sem írtam a 30 napot, de már playable <#alien>#alien>
Foxxi,írok nekik,kell az a hónap ingyér😊)
★ 汤姆 李
Ott az az újítás hogy vannak factionok amikhez tudsz csatlakozni és epic cuccokat adnak. Ez persze már grindelõs jelentõsen. De nagyon pofás dolgok vannak. 😊
Amugyan, jó kis videó, tetszik <#alien>#alien> - szánok majd rá egy hosszúhétvégét. Szerintem még most, me 3 bétában is benne vok és persze mind hétvégenként tesztel <#alien>#alien>
http://feketesereg.guildlaunch.com/
Ezeket ismerem ráadásul Crimson horizont guild nagyon jó fejek. már lehet beraktam, de fenomenális boss 😄
lehet hogy azt a 30nap free-t megnézem. Ezekszerint a 2 hónap alatt is van mi változott. Saját szemmel akarom látni <#hehe>#hehe>