12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#10913 te milyen néven játszol? -
#10912 Érdekesnek hangzik olyan guildban lenni amivel nemtudsz csak instákban találkozni...mert ugyebár pvp szerverről attól még nemtudsz pvere átmászni és a guildcity mapjai is vagy pvp vagy pve mapok szervertől függően...
arról nem is beszélve hogy megint egy csomó név ütközés lesz... -
Tomy Lee #10911 Ott már van.Nagyon jól működik,ahoz hozzá se kell már nyúlni.
Kapják össze magukat:P -
Tomy Lee #10910 Az szól még instákra,chat,guild,leveling,bori,ostrom.Miért csak minigame-re szólna?
Ha szeretnék mehetnénk Enslave-esek pl.Fekete Sereggel instázni.Ez egy nagyon jó dolog lenne! -
#10909 Ahogy hallottam a cross server is csak minikre lessz érvényes.. ami főként a pve szervereknek és a ragenek lessz jó, mert furyn folyamatosan van mini.. viszont jelen körülmények közt annak se lenne sok értelme..
Aki PVE-n pvpzik az vagy borin összeszedte a pvp10et vagy t4ben van... ragen pedig még az is csoda ha pvp t1 van a játékosok javán.. annó voltak ott jól gearelt emberek de ők már nem játszanak..
Valaki mindig sírni fog... -
Although #10908 Ja ja de az elsőbbség a TSW-é oda tervezik először bár ha jól értettem a kommenteket a topicba ott alapból benne van, nincsenek igazán szerverek.
Egyelőre tudatommal nincs időpont, nem kapkodtak semmivel se, sose a funcomos fiúk. :) hiába na Norvégok :) -
Tomy Lee #10907 Mikorra tervezik akkor a cross szervereket.Annak lenne értelme nem ilyen német szerverek összevonásának,nem?
Meg különben is minek kell nekünk is várni 1 napot még megcsinálják azokat a német szervereket?Semmi közünk hozzá.. -
Tomy Lee #10906 Crome-t nem írják csak a 2 német szervert -
Although #10905 A német pve szervereket meg a cromot....és az pár amerikai szervert. Az öt szerver az Európában van még ennyi amerikai is, ott is lesz összevonás. Úgy tudom vannak dél-koreában is szerverek de azokról nem tudok semmit :) -
eurom #10904 itt most megint mit vonnak össze?
csak 5 szerver van most is -
Although #10903
Oh my god :))) Az imp boss :))))
De jó lenne eljutni ide egyszer :( De már nem hiszem hogy sikerül a régi barátaim egyre kevesebben vannak akikkel igazán élvezném a dolgot. Ez amúgy egy jó kis Crom guild.... -
#10902 BÁáááZ! kb10szer írtam rád kérdezvén hogy miféle szerzet vagy és nem írtál vissza:P -
Tomy Lee #10901 Igen.Miért mi másról lenne szó? -
lacko114 #10900 age of conan unchained röl van szo ? :D -
Although #10899 Ha jól értettem a havi update-t akkor ez szerver összevonás csak, egyenlőre cross nélkül. De nézd meg az utolsó update-t én csak átfutottam. Volt benne célzás hogy később lesz. -
Tomy Lee #10898 Most végülis akkor csak szervereket szüntetnek meg?Nem lesz cross szerver még aug 8.-án? -
Although #10897 Már rég nem működik. A hivatalos oldalon van egy guild összesítő azt annyi. :)
Ja igen készülnek a GW2-re. Úgy számolják a szerverek megsínylik még a német szerverek is pedig eddig azok jók voltak. Úgyhogy 3 szerver marad. A Fury, Crom, Blood. Persze nagyon kellene a cross server tech már hogy a pvp kapjon esélyt. De sajna szerintem csak a TSw-vel foglalkoznak, ez van.
-
Tomy Lee #10896 Community Update:
"The details about the upcoming server merge will get available soon. Right now the plan is to do the server merge on the US side on 7th of August and the EU merge on the 8th of August. All the final information will be made available early next week." -
Tomy Lee #10895 Yellow Gremlin Network oldal(www.yg.com) nem jön be.Megszünt ez tudja valaki esetleg? -
aya #10894 Fury-s vagyok, magyar banda bejelölhetne. ( ayabreahun )
Lv80 guardian, most kezdtem neki pvp-zni, lv2 :( de haladok. -
Although #10893 Emlékszem 1 éve talán már, igazi ritkaság volt hogy valaki Black dragon setbe szaladgáljon :) -
Although #10892 Neten találtam!!! ütős egy kép.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/616360_10151107519608103_1772409503_o.jpg -
Although #10891 :D -
#10890 Van az a pééénz. Van ibis receptem is meg az összetevők is meglettek.. mire én rájöttem hogy nekem t3 polearm kell -.-' -
Although #10889 Most vettem észre a hivatalos forumon. emberünk az Ordine della Rosa olasz rp guild tagja.
Hello everyone, I'm an aoc player (premium) for almost a year and now, near the end of my subscription, I was still pondering whether to sign or leave it.
I has discovered AOC last year, I know it for some time but I never played because of bad publicity that you read on this forum outside.
When AOC has become f2p was an opportunity to try, to give him a chance.
It was love at first sight. I literally fell in love of the game, perhaps the most beautiful MMORPG history, but also the worst managed.
Right now the problem worse the few people who populate the servers, please Funcom, not to kill your great creation. Try to do something to promote the game, publicity sites, the more visibility and make more deals, in fact, make things more attractive to try. Many players free not become premium because are too discouraged and more do not try it even for the bad name of Funcom or dont know him (few sites or magazine now speak of it). Have you got a package for accessing low-level dungeons for example, but for limited period (more f2p has lost it). Encourages people to play, free low-level dungeons and make available to everyone at least T1, organizes periodic events with small gifts, some weapons, some pets, things that cost nothing to you but do feel the life and participation on the servers (Instead of thinking only to set up an online shop (where the prices are a little more balanced in my words)), make sure that people have reason to feel AOC but more importantly, you must make sure that does not want to stop but to remain or better for you to pay.
For me it was so early, but now, where it takes hours to fill a group of 6 when the first raid by 24 continuously was fulled.
I trust that this message is received as a feedback to management.
I stayed for few months of time, where I hope to see some change before the final decision whether to leave everything.
greetings
Zujilin the Barbarian -
Tomy Lee #10888 Bekapcsoltam Ati catalyst-be mintha most jó lenne legalábbis annyira már nem zavaró. -
Although #10887 Huh nem tudom de van az advanced menuje a grafikai beállításoknak ott lehet, vagy lehet a kártya meghajtónál. De volt egyszer nekem is vagy valamelyik ismerősömnek egy komoly problémája amit nem tudott megoldani, elküldte a screenshot-t a supportnak és részletesen leírták mit kell csináljon és láss csodát megoldódott. -
Tomy Lee #10886 Vsync-t,hogy tudok beállítani?Párszor szétesik a kép.Hiába a fullos graf ha nem találom a vsync-et. -
Tomy Lee #10885 Ibis egy kezes kard az nem kell meg drága is craftolni meg nem tudom,közöm nincs fegyverkovácshoz.
Jade palace-hez be kell fizetnem,Shop-ba meg elfogyott az összes coin-om:-)
Az a HoX kard is jó lenne valami fury vagy mi ami T1-be esik vagy a yakhmaros kétkezes balta is "szuper" lenne.Na majd valamit kitalálok rá.
Ingame goldért tudnék venni trader-nél HA LENNE előfizetésem mert még mindig az idióta 2 goldos limit van:( -
Although #10884 Ráadásul ha az ellen tankkal, főleg guardal, indít akkor számolhatsz rá hogy zavarással kezd hogy ne legyen egyszerű az élet :) -
Although #10883 Hát nyakra főre hirdetik az ibist nem tudom hogy jó e.. De lehet venni az item shopba is de az sose az igazi az olyan cheat :) Ami nekem jó kard az a Jade palacben esett groupból. Persze mihez képest ha tele az aktuális mini pvp8-10-esekkel akkor nem biztos hogy elég. De mókás amikor többen ütne a Hp regen miatt amit esetleg egy pom buff is erősít. Egy biztos ha támogató modra mész, számolhatsz rá, ha kiszúrja az ellen hogy fedezed a healert, akkor te leszel az első számú célpontja a rangernek meg a necronak :) -
Although #10882 Nem unalmas :) -
Tomy Lee #10881 Berserk-et esetleg kipróbálom csak nincs normális 2H kardom:/
Az valamivel lassított tempóban megy a harc vele ha jól emlékszem és ott van HP regen stance-ból,lehet az jobban beválna -
Tomy Lee #10880 Én egy T1-es full burst reaver barbárral próbálkoztam most.Tehát azért dobtam el magam jó sokszor.Idegbeteg módjára kell így játszani vele:)
Van damage bőven,egész jó a combo range de minin 20 percen át ütöm a bill-t egyfolytában.Charge,cc ugrok másra ütöm aztán vissza,körül futom jó sokszor mire leviszem életerejét.Kell ez nekem??:DD -
Although #10879 Van sprint is :) Én próbálom kihasználni de szar a billentyű kiosztásom :) Mint mondottam nem tudom milyen a dps barb de a berserknek elég sok stuntja és knock ja van. De nem mondtam hogy könnyű. :) nekem kb 900k és 2500d jutott eddig nem is olyan rossz :D -
Tomy Lee #10878 Áá kell ide a ranger lol:D
Combat hide nélkül Barbárral szinte all range-en belül mindenkinél kicsinálnak:))
A francokat fogok én ennyit ugrálni meg futni jó kis rangert beizzítom. -
Although #10877 És a magyar ismerősömnél is aki a Beradesben van nos ők már csak 4-5-en vannak szóval valószínű ő se tud segíteni. :( De ha gondolod írj rá most Odrhn a karaktere neve és lv50-en körül van. Lehet tud valakit, nekem spec csak lv80-as van kettő :) -
Although #10876 Nekem spec most nincs de a fekete seregeseknél biztos van valaki aki most indít egy új karit. -
Tomy Lee #10875 Nem szintez éppen valaki Crome-on úgy lvl10-től?Egyedül semmi kedvem nekiállni:D -
Although #10874 Mázlista :) Én is tervezem jövöre a lelépést :)