Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamiért képtelen elindulni dvd-rõl.
★ 汤姆 李
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezzel a kommentel együtt! Köszönjük!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jesszus atya úristen most vagyok csak bajban. Én ezt nem merem elfogadni mert mi van ha te jól elbánsz velem jajj.
Törlöm minden regisztrációm mindenhonnan nehogy megtalálj.
ideirtam egy sarokbanrettegektöledemotot
★ 汤姆 李
Idejössz hõbörögni hogy tetszik nekem a játék foglalkozok én vele hogy neked nem? Jó lenne ha gyorsan leállítanád magad. Mit zavar téged ha pozitív dolgokat írok róla? Vagy csak parasztkodás megy? Lehülyéztelek én a véleményedért? Legfeljebb viccesen írtam hogy biztos láttad mostanában.
Torzonborz felesleges bármit is irnod Although szerelmes a conanba és Craigbe is õ még akkor is LFG-zni fog amikor be kell loggolnia a másik karijával, hogy válaszoljon rá.
Totál conan függõ csak nem veszi észre magát mondjuk, hány alkoholista van aki beismeri , hogy alkoholista.
A funcomot még a rendszeresen játszó játékosok is csak Failcomnak hivják.
Össze vissza hazudoznak félmillió playerrõl hagyjuk már az óhéber dumát. Ennyi játékosa a conannak 2008 ban volt.
Ha ez igaz lenne akkor 50 szerver menne darabonként többezer játékossal. Nem pedig menne 5-6 szerver 20-30 fõs guildekkel akik magukban sem tudnak rédelni hagyjuk már.
Igazad van Although ez nem tömegjáték és tudod miért játssza 15 magyar ?
Mert az összes többi hülye és nem tudja értékelni a jót.
jó rendben
komám ezt a játékot már akkor halálra ítélte az igencsak mélyen nem tisztelt fuckom amikor annó 2008 májusban piacra dobták annak ellenére hogy a bétások mint pofáztak nekik.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
PatchThread.cpp (793)
!cUrl.empty()
LocalConfig file-t kicsréltem amit linkeltek hivataloson mindent megcsináltam és nem indul update
FAIL
★ 汤姆 李
Van a Blod and glory server ahol örök sincsenek szabad gyilkolás mindenhol. Van 4 12 fõs mini pálya 1 24-es. Vannak a borderek a pve serveren ahol ami pvp zona. És talán megvan a bori is ott. Persze vannak ostromok is ahol általában 48vs48 van. 3 battleground? nos ez talán a guildek battlegroundját jelenti ma nagyjából minden guildnek van. Persze a guildek több fejlesztést kaptak azt hosszú lenne felsorolni van guild hall ahol akár npcvel is gyakorlolhatsz pvp és atöbbi és a többi. A furyn biztos folyamatosan mennek de a pvp zomeban szintén miden pve guildnak van battlegroundja és vannak pvp ostromok szintén. Bár nem tudom mit értesz high end pvp alatt pontosan. Ami most is igaz továbbra sem csak a feat meg a cucc számít ha bénázol akkor egy lv60-as is agyon vág tök mindegy milyen cucc van rajtad nagy általánosságban. ami nagy eltérés hogy most már van 10 szintû pvp level és bõvült a pvp armorok és fegyverek mennyisége.
lenne pár kérdésem
ez a free 30nap ez most free premium accountot jelent?
benne van a rise of the godslayer meg a turanos kieg vagy azt külön meg kell venni valahol?
a high end pvp mibõl áll jelenleg? mert amikor abbahagytam volt kb 3 battleground meg a klános városrom ami nagyjából egy diavetítés volt. Most mi a helyzet ezen a téren?
★ 汤姆 李
Az egyetlen mostani verziószámhoz jó UI a Stonerune amibe szintén ha jól tudom húzva van a target nyíl: http://www.curse.com/addons/aoc/stonerune-ui
★ 汤姆 李
Tudna valaki valami segítséget abban, hogy a targetemen levõ nyíl nagyobb, jobban láthatóbb legyen messzirõl is? Fõleg pvp-ben nagyon zavar, ha sokan vannak mert néha alig látom ki van kitargetolva.
★ 汤姆 李