12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tommy Drak #10953 Azta:)
Nem is pont a kill hanem az,hogy l59-en?:D
Ez a kép meg valami első helyezett lett egy versenyen ha jól tudom.Ilyenkor gondolkozok el,hogy nem is lenne rossz female karival lenni.Sz.tem igényes
-
Although #10952 Igen, ez érthető. És ismerem a helyzetet. -
aya #10951 Igen, de amit én akartam elég komplikált, és nem biztos hogy müködik.
Fehér tigris pvp, megvan. Farkas kisérő megvan. És egy sárga tigris is kell.
Nem sok pénzem van prémiumra gyorsan ki akarok szedni mindent belöle.
Így már talán érthető :( -
aya #10950 Én is megoldottam közben, +5000 pont és bármelyik frakció frendly, azaz zöld lesz. A schollárok északon, kb 25 perc alatt megoldották a problémámat
120-140 pont / kill ( volt kis minuszom ) -
Although #10949 Ebbe nem láttam utalást rá, és máshol se a változásra. Ezek szerint még nem aggódnak :) -
Tomy Lee #10948 F2P modell marad a régi? -
Although #10947 Ok elolvastam még egyszer, na értető huh ez jó..... -
Although #10946 De ha jól emlékszem Abe is ezt csinálta. Ráálltak egy nap többször is a KK-dungeonokra. -
Although #10945 Hát így ebben már nem tudok segíteni :) De amit javasoltam az nem pvp. Relative gyorsan el érte pár ismerős a tigrist Khitai dungeonozásal mivel beváltották a nagy mennyiségű insignát is faction pontra. -
Although #10944 A class meg a dungeon változások viszont jónak tűnnek, szép csendben dolgozik a kis csapat aki megmaradt a Conan mellett. Bár a priests-re kiváncsi leszek kicsit olyan mintha megint OP class lenne belölük annyi keiggel hogy most már a TOS is az lesz :) -
Although #10943 3.3.8
Na most ez azt jelenti ezentúl az energy fog csökkenni ha sprintelsz? Kicsit átalakították a dolgokat. Névleg tetszik is, de elsőre nem érzem hogy nagy különbség lenne. -
aya #10942 Szóval 120 token volt, kocka akart lenni amit írtam de hát 12" netbookon sz@rt se lát az ember -
aya #10941 Ok, kicsit csaltam, miután pvp nagyon nem érdkel,megvettem 120 kocáért a fehér tigrist, a wolfoknál meg lv5- lettem igy nem lehetett venni az exotic riding-et is meg a horse hairt, ha jól emlékszem azok kellettek hozzá, de ingem gatyám ráment. -
Although #10940 De úgy emlékszem a rendszer úgy működik hogy beszélsz az npcvel a kapunál és utána aktiválodik az npc a grasslandi táborba akinél csatlakozni lehet. De már nagyon rég volt... :) -
Although #10939 Nem tudom észrevetted, de a "normál" questekért kapható insignát be tudod váltani a faction heraldnál, ha jól tudom így hívják, és az is növeli frakció pontokat. Group questekkel elég jól lehet gyűjteni. A funcom tényleg profi a rendszer felépítés kialakításában. Jó a solo rész, de nagyon érződik mindenben előny ha groupozol. -
Although #10938 Nos vannak az ellenséges frakciók előtt a bejárat környékén felvehető questek azokkal lehet javítani az arányon.De szerintem nem ez a kérdés. Az alap, kezdő zóna az a grassland keresd meg ott a táborukat. Vagy ott lehet felvenni, vagy van egy npc a bejáratnál, szintén grassland a Gateway nagy kapunál. Vele beszélj hogy mit ajánl. A tigris ha jól tudom 3-as szinten lesz elérhető az szerintem KK zona már. De személy szerit nem vettem fel anno azt a frakciót úgy hogy nem ismerem őket annyira. -
aya #10937 Addig egy kérdés hátha tud valaki segiteni:
A Tigrises frakció sárga tehát neutrial,nem tudok náluk questet felvenni, 160/50000 a frakció pont :(
Elcsesztem valamit, ne is kérdezzétek.
Hol tudok felvenni nagyon alap questet náluk?
A fővárosukban nem igazán találtam senkit aki szóba állt volna velem. -
aya #10936 Brrr... 6 óra server down.
Pedig pont meglett volna a tigrisem, nem baj csúszik estére. -
Although #10935 Nah vannak kezek is meg lábak is ott nem csak fejek :) -
Probatbicol #10934 Conan összes művei? Az mi, levágott fejek egy ládában? :)
Amúgy a könyv tényleg jó, a Szukits már 2004-ben kiadta. -
Although #10933 Egy ismerős kép, isten tudja hányszor hasonló helyzetben :D
-
Although #10932 Off Nem tudom kit érdekel de Az Alexandra kiadta a Conan összes művei sorozatot két részben, és egy best of-t a Ymirsh lánya és az elefántcsont torony is benne van. Akit érdekel most megismerkedhet a dark fantasy legendás írójának legnagyobb alkotásával. -
#10931 Beszarok norvég guildben vagyok és Ventrin mindig nyomatnak zenét és omegát nyomatnak raid közbe most xD -
#10930 Akkor?
mintha ezen múlna:P
Ott van guild itt meg senki nincs benne.. innentől a guildcity lényegtelen:P -
Tomy Lee #10929 Akkor maradok:) -
#10928 Cromra lehet menni, de guildcity marad.
Ha átmész én szívesen fogadom az ilyesfajta ajándékokat^^ -
Tomy Lee #10927 Át lehet menni Crome-ra is és guild city-t is lehet vinni? -
#10926 Eredetileg csak khitaiban lehetett venni ezeket a mountokat frakciók által.. egy halom questet megkellett hozzá csinálni.. most ha valaki nem foglalkozik vele instákból összeszedi az insigniát amivel feltolja rank 4re +megcsinál kb összesen 10questet a MoA miatt és megtudja venni a könyvet. és pvp tokenből a mountot.
Amúgy reggel még azt hittem hogy mennyire bevan turbózva az FC.. kb akkor nyomtam rá a karakter áthelyezésre és azóta se rakták át... -
aya #10925 Ez egyre gázabb, azt hittem elég a 120 token + 5 arany
Az a frakció dolog hogy is müködik? Prémiumom kb 1 hét múlva lesz, alternativ feat-ot már elkezdtem, great wall kapu még zárva, pedig a godslayer kieget megvettem. -
#10924 Jah amúgy ne költsd el fölöslegesen a tokened cicára.. nem fogod tudni használni..
Előtte kikell húzni 1 frakcíót rank 4re ahol megtudod venni a khitai raiding traininget(20g+300MoA) -
#10923 Már alapból az hihetetlen hogy az FC valamit időre befejez... nemhogy az hogy még hamarabb is xD -
aya #10922 http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=178296 -
aya #10921 Köszi az infót, holnap ki is próbálok mindent amit írtatok.
12.00 után elvileg visszajön az egyesitett szerver.
-
Although #10920 Godslayer fizetős rész egyenlőre. Tény mérhetetlenül pénzéhes banda a funcom. És ezen a téren nem is tudnak szerintem okosan gondolkodni. Ha kettő percig többet keresnek valamin biztos hogy azt választják, mégha utána bukó is lesz. Szóval nem köcsögség mert nem mondták hogy az a rész ingyenes. :) A chat rendszere a conannak nagyon jó könyen tudsz váltani a chat ablakok között vagy akár pullal ki is tehetsz párat külön külön egymás mellé. Van guild chat az zöld de csak akkor láttod ha benn vagy valamiben. A global az nálam offline, de az szürke. És így tovább ha ráklikelsz valakinek a nevére tudsz közvetlen üzenetet küldeni és csak ő látja ennyi szerintem röviden. Sajna látszik a Funcom már nem fog nagy energiát ráfordítania Conanra ez látszik. De új játékosként akár fél évig is ellehetsz vele vagy tovább :) -
aya #10919 Itt a limitált számot a t1 t2-re gondoltam.
A játék lényegében ki van maxolva, a piros helyek meg nagyon nehezek vagy lehetetlen egyedül. Ide kellene pár erősebb ismerős a fury-ról. -
aya #10918 32 arany már talonban, de önző vagyok és a pvp bonuszokbol tigrist veszek :)
Pedig pár ruha kijönne 120 trophy-ból.
Pár hét és veszek prémiumot, mert megvettem a godslayer kieget is de nem enged be.
Ez viszont méretes köcsögség.
A chet az gondolom nem guild függő, és remélem nem limitált tagszámú.
Netes videokat már néztem, de ott voltak akár 24-vagy többen. -
#10917 T1 az olyan hely amihez figyelni kell a chatet:p
Globálon szokták hírdetni..
Amúgy guardian kemény, de nehéz vele ölni kis szinten...
ha kicsit nagyobb leszel és egyszer kitudod majd venni a pvpt2-t akkor viszont nagyon üt. -
aya #10916 Bocs, de nem nagyon nézem a chat részt, meg túlnyomoan netbookon játszok kicsiben és borzaszto fps-el.
Otthon már más a helyzet ott full graffal nyomom, csak melóhelyen gagyizok.
Kicsit béna vagyok a játékban, hiába vagyok 80 (3)-as szinten :(
Most már jobban figyelek igérem :)
A T1 free raid-ekbe szoktatok bandázást inditani? a céhem ( braking hearts ) csak a black citadel-be indit raid-et és az prémium :(
T1 raid-be hogyan tudok csatlakozni? -
#10915 csak 1 karit játszok és egyik karid sincs friendlistán:D -
Tomy Lee #10914 8 karakterem van 2 account
Ranger:Haruzon a többi már van barát listádba legalábbis 1-2.
Gyere be Enslave-be egyik karaktereddel!