12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#11113 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=234770
faszi azt írta hogy megváltoztatta a jelszavát ugyanarra és utánna működött neki -
Although #11112 Ami mindig működik account oldal click a live supporta aztán lökd a problémát nekik. -
ricsa008 #11111 már a hajam tépem 6 accountot csináltam és egyre sem tudok belépni 14 es hibát dob amikor bejelentkezni probálok
5let? -
Tomyh #11110 Utána meg ellenük és akkor volt ez a premade kinézetü csapat,nagyon kikaptunk:/
#11102 Ő is ha jól emlékszem velük volt -
Tomyh #11109 Játszik biza,tegnap egy team-be voltam vele.Ott álltam mögötte aztán csak szórtam a lighting-ot ez nem engedett át senkit:D
De ahogy ricsaj írta nem sokat van.Azért még felnéz néha. -
#11108 ilyen ez a pop szakma...mmorpg rpg nélkül :D -
Although #11107 Furcsa lesz így nekem, role playerek nélkül ez a világ.... -
Although #11106 :(( Hiányzik nagyon. Nekem is de Odrhnek és a Beradeseseknek még inkább van pár Aqulioniás ott. Furcsa így mindenki elment aki ezt a játékot jelentette számunkra. Bár az is igaz a Beradesesek zömme is a GW2be van.... -
#11105 Ja nemrég visszajött, viszont nem szokott nagyon fennt lenni, mert az összes RP guild elment egyedül a tombstoneból vannak még 3an 4en és ott is már csak az megy hogy pár mini aztán később pár hm..:/ -
Although #11104 Egyetértek. De ettől még új és népszerű. Attól hogy vagyunk pár szervernyien akiknek nem tetszik ez igaz :) -
Although #11103 Erre válaszoltam Abe. A lag fennvan egy ideje már az emberek jó része akit ismerek a GW2 miatt ment el és akkor is elment volna ha nincs lag...
Ez igaz Galadh még játszik Pont feltettem pár hsz-vel korábban a búcsú levelét. Az a fickó egy legenda mint rp-s és mind játékos is. :) -
#11102 lol Adelinda egy noob hanem 2:D arról nem is beszélve hogy egy idióta...
multkor a demóján volt.. megöltem erreföl beírja guildbe hogy noob hox. visszaírom neki hogy clever demo azt kilépett a guildből hogy én mekkora bunkó vagyok xD
Pomból Makella aki ölhetetlen. -
Tomyh #11101 Ja és az,hogy ügyesek csak egy dolog.Ha maga a játék vagy a világ vagy éppen a pve tartalom nem tetszik akkor most hol nem Sz@rom(már bocsánat:) én le mit ügyeskednek?Ezzel nem csak én vagyok így,most mit ámuldozzak,hogy milyen ügyesek ha nem tetszik a játék,most nem?:D -
Tomyh #11100 Jó persze az első részével is milyen sokan játszottak eladtak vagy 6 milliót és mégis megfért mellette bármilyen másik MMO.Az,hogy kiadták ez nem azt jelenti,hogy most mindenki GW2-vel fog játszani.A mostani népesség is ott csak ideiglenes meg különben is GW az a játék ami mellett bőven lehet mással is játszani és nem mindenkinek tetszik az a világ ami ott van.
Eltelt pár hét eddig nem ölt meg egy MMO-t sem.Ugyanúgy folytatódik minden másik.3 havonta jellennek meg játékok amik a csúcsra mennek eladási statisztikában mégse megy másik játék kárára.
Conan-ba mindenre van lehetőség ez a népesség nekem bőven elég.Engem az nem érdekel,hogy legyen 15 Magyar guild vagy 55 orosz.
Legyen 1 ahol jól érzem magam és legyen elég játékos a pve ill.pvp tartalomra.Na most ez Conan-ba megvan de szerintem máshol is.. -
Tomyh #11099 Hát Lag az van de csak csúcsidőben.Nálam olyan 15h-tól este 11-ig szokott lenni.Elötte és utána már néha csak nem zavaró.Viszont elég sokan is vannak Fury-n így csúcsidőben de tény,hogy javítaniuk kell a latency-t.Semmi panaszom nincs a népességre Fury-n,nagy szinten még hajnalba is megy a mini+wpvp kis szinten mini 1-2 óra körül befejeződik ilyenkor lépek nagy karira.
Még mindig legjobb ez a game,barbár meg darál durván így,hogy nem vesz el semmit a futás a staminából,nagyon élvezetes játszani:)
De pár játékos kőtömb basszus ez az Adelinda,Galadh meg mittudomén kik kegyetlenek:D -
#11098 Az biztos hogy tanulhata Fcom Anet-től . WvW-n iszonyat zerg mellett sem volt jelentős lagom , néha egy kis skill késés de az is minimális és nem állandó jelleggel. Élvezet így játszani a mass pvp-t. -
#11097 Épp 2 hszel ezelőtt írtam hogy miért mennek el az emberek... mert laggol az egész játék..
CE-n lehet pvpzni rendesen akár 24v24 et is viszont a siegen 2szer ennyien vannak és azt még mindig nem bírja el..
Tegnap pl voltunk kb 30-40en keshattában pvpztünk de sok volt és laggolt nagyon -
Although #11096 Az az igazság régi játék a Conan. És a nagy kérdés az ha elmúlik az újdonság varázsa akkor is maradnak e vagy lesz e aki visszajön. Ez szerintem a nagy kérdés csak a lagra fogni ezt nem lehet. Ez az Arenanet ügyes fickókból áll, sajna. -
Although #11095 Nem tudom Abe. De szerintem nem így van csak a Beradeseket akiket ismerek Odrhn-el és a többiekkel ők nagyon szeretik ezt a világot, de szinte csak 2-3 an maradtak ha jól látom már két hete. Persze nem mérvadó. De egy másik nagyobb T3-ra járó guild is gyakorlatilag kivérzett annyira hogy egyedül már nem tud menni a T3-ra, raidra. Fele az embereknek elment. Nekem kifejezetten nem tetszik, minden nagy léptékű újszerűsége ellenére, sem ez a játék, de ettől még tény sokan elmentek, és ezt nem lehet csak az ingyenességre fogni. És nem csak a pink shit ment el. :) Van köztük olyan aki über brutál pvp ranger volt és minden karival burtál jó T3-as és most várja hogy megérkezzen a példánya a GW2-ből. :) -
Tomyh #11094 Mai tetszetős Global bejegyzés ingame:D
"AOC for real boys,gw2 for pink shit" -
#11093 Igazából a AoC játékosait csak a FC faszsága űzi el a játékból..
Mert ahogy hallottam az aki AoCozik nem feltétlen akar egy bugyuta megjelenéső játékkal játszani.. (most ezzel a GW gnómjaira célzok)
Az más téma hogy AoC laggol folyamatosan és a patch fixek igazából újabb bugokat hoznak.. így nem csoda hogy mindenki elmegy..
Amúgy meg szerintem a TES meg egy teljesen más játékos osztályt pályáz meg mint a GW.. remélem nem basszák el:P -
Although #11092 De ha belegondolsz te is így csinálnád, addigra már az alap unalmas lesz sok embernek. És azért a zenimaxnak sok pénze van reklámozni és azért népszerű a TES is. Csak így ütheti ki a TESO-t az Arenanet ha arra időzít egy brutális kieget. És akkor teljesen mindegy mit csinál a Zenimax. Mert Ott lesz az SWTOr ott lesz a GW2 is, és még mindig itt a WOW is, szóval sok szereplős lesz a piac nagyon. És hát igen nehéz évek várnak a funcomra sajnos. -
Although #11091 Ez egy piac ahol mindenki helyezkedik. :) A GW2 ellen a TESOnak se lesz sok esélye. A GW2 szenzációsan eltalálta mi kell az embereknek. Kicsit úgy érzem ez főleg azok részére készült akik gép előtt élik az életüket, és ők sokan vannak. Láttam a videokat a tánc meg egyebeket amit a forumban feltettek. És hát nem értem hogy jó ez arra ha én ki akarok szakadni a világból amit rl-nek nevezek pár órára? De szerintem nem is fogom. És lehet igen akkora fogja időzíteni ez lehet de mindegy is a TES az főleg solo világ, míg a gw az egy fogalom az mmo-ban. Legalábbis nekem ez jött le idáig. Nagyon nem reménykednék a Zenimax helyében. Ők sose lesznek képesek ennyire idétlen lore-t összehozni :) -
Tomyh #11090 Figyeld meg szemét módon TESO-al egyidőben fogják kiadni első GW2 kieget.
Bethesda nagyon kapjon észbe és sürgesse meg a project-et mert gondok lehetnek!Mindenképpen be kell majd előzniük Anet-et -
Tomyh #11089 Hát mindenesetre az jó ha megmarad mind2 bár TSw-hez sok közöm nincs,annyi,hogy megvettem de köv.hónapot már nem fizettem.Nem azért mert nem jó mert tényleg minőségi lett ugyanúgy mint a Conan de én jobb szeretek akkor adni pénzt játékért mikor én úgy érzem most belefér,ezért is részesítem item shop-os játékokat mindig előnyben és szorul háttérbe a kimondott P2P mint a TSW pl.
Persze ezért el is várom,hogy a játék bizonyos részeit ingyen használjam és ez így is van itt Conan-ba.Ez így korrekt.TSW-t így kezték volna 3× akkora lett volna az eladási statisztika és nem kellene ilyen anyagi problémás Dev.-et olvasni.. -
Although #11088 Szerintem megfér. Mindkettő minőség. A gond hogy a világ változik, amikor kezdtem se volt egy populáris világ, de jöttek az emberek. A gond az hogy az ízlése a mobsnak a játékosok többségének nem ez a világ, már annyira se mint 2008-ban volt. Persze azért jó látni hogy vannak mindig új f2p játékosok és van akinek bejön és marad, előfizet. Látok ilyeneket is. A TSw meg még sokkal jobban működik mint az AOC. Nem hiszem, hogy le kellene adnia. Erre szerintem nincs megoldás, csinálni kell amíg lehet, amíg megy. De ha belegondolsz az Anarchy online 2002 óta fut. De nem hiszem hogy a GW2 uralta piacon a funcomnak sok esélye van, ráadásul jön WOW kieg és a TESO is. Meg kell becsülni aki marad és probálni, ha már többre nem is futja, ilyen adventure packokat adni, meg lehetőleg nem betlizni a laggal állandóan. Aztán meglátjuk. -
Tomyh #11087 Előre félek ettől az eddigi "elmaradt" Class Rewamp-tól:)
Mondjuk ez a sprint rendszer bejött nagyon.Aztán ki tudja lehet kezd megjönni a kreativításuk és lesznek még itt jó kis dolgok.
Többi az minden tetszik annyi,hogy csökkenteni kellene az árakat a jövőben.Havidíjat és Shop árakat is azaz FP-t.
Viszont ezt sem értem,hogy fogják mind2 játékukat fennttartani ha anyagi gondjaik vannak(TSW-t+ezt).
Szerintem de ez csak tipp,TSW-t át fogják adni.Nehéz döntés lenne ez,hogy melyik maradjon de mostani jelek szerint ez a 2 játék egymás mellett nem fér meg Funcom-nál.. -
Although #11086 aug notes
itt az augusztusi kicsit beszél benne sok mindenről az anyagi gondokon keresztül a tervekről amik vannak... -
Tommy Drak #11085 Én vagyok az a nick is csak a "kedves" sg szerkesztőség vagy ki fene nem adta vissza régi account-om így most használok vagy 3 különböző másikat,semmiféle segítséget nem fogok ezentúl nyújtani a továbbiakban feléjük se támogatást amivel kultúráltabb lehetne a fórum.. -
Tommy Drak #11084 Jajj semmi gond ne hülyéskedj már:)Én kevertem meg a dolgot,hogy már magam se értettem:D
Amúgy ezt tettem igen,mivel 3 free slotom van így maradt a Guardian Crom-on maradt a nagy Demo Fury-n és kezdtem egy Barbárt Fury-n Ollé:-) -
Although #11083 Low level nem volt szóba magamtól meg nem ugrott be, sorry. De tudsz venni egy slotot és nulláról felhúzni a furyn. Az élvezetes, amit meg áthoztál azt feltolod lv80-ra és tolod az instákat abba a crom jól áll és ott már pvp siege meg mini is lesz :) -
#11082 barbárnál nem számít.
Amúgy melyik szerón és milyen néven játszol? -
Tomyh #11081 Oké köszi akkor majd 80-on veszek inkább akkor költöm el.
Turan-t meg akkor megveszem shop-ból ha ott van kétkezes sword:)
Vagy blunt is jó pvp-re?Attack speed ugyanaz sword és blunt-nál is? -
#11080 Hmm nem.. 59es pvpre quest epicekkel kell menni
1HE a kocsmából
2HE-2HB turan arénából
de ennyi pénzért már van lv78as 2HB-m meg lv801hb epic. -
Tomyh #11079 40 Gold körül tudtok ajánlani Barbárnak Kétkezes kardot 59-es mini pvp-re? -
Tommy Drak #11078 Transfer csak 1× van,buktam akkor,vissza már nem viszem:)
Ezért kérdeztem a minit na már mindegy -
Although #11077 Igen kis szinten csak a furyn van van aki azért ment át a furyra a cromról legalább is egy-két karival. Csak lv80-as van. Van néhány tag akik lelkes low lv pvp-sek de nagyon ritkán megy. Pedig nagyon kedveltem. De az a baj abba is sok olyan volt akinek élete első pvp-je volt. És hát nem hiszem hogy élvezte. :) Még én is jól jöttem ki belőle azt hiszem 5:2-vel :) -
Tommy Drak #11076 Átjöttem Crom-ra.Nem indul 1 mini se kis szinten lol -
Although #11075 Az jó lehet rá mert kicsi és nincs lag :) huh nekem nem igen volt ilyen még általában a legjobb a 10k és 30d volt :D -
#11074 szóval elmentünk ibist craftolni nekem lett 90killem 6halálom
de ahogy hallom incediaronak 371 kill jött össze..(noob demo) halálokról nem beszélt:D