Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pve az level 80után elég hamar kifullad igy hogy csak a T1 elérhetö fizetés nélkül
mmonomad és pvpista
2. hely a lotro-é nálam
mmonomad és pvpista
Aztán ahogy írtad a premium játékosoknak sem lesz elég ami van.
Adják át másik cégnek a játékot aki képes lenne vele mit kezdeni.
Ott van Aion is,egy neves régóta mûködõ cég átadta egy szinte böngészõs játékokat üzemeltetõ cégnek.Pár száz populációs 4 szerverbõl lett vagy 7 FULL szerver.Egy nagyon átgondolt item shop-al úgy,hogy azt a játékos elérheti ingame pénzért is,akár befizet a játékra és ott már alapból jár neki bizonyos összeg amit még plusszba elkölthet item shop-ba is.Egy mezei Német böngészõs játékokat üzemeltetõ cég hangsúlyozom!
A Funcom pár éve belekezdett egy másik project-be.Egy szintén P2P játékba ami manapság a kiadástól számítva halálra van itélve,nem térek ki rá miért és nem ezt kívánom de nem fognak azzal se boldogulni így Conan mellett.
★ 汤姆 李
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
Lvl 80 érdekel csak ezek szerint az megy,az a lényeg.Lehet megnézem,kösz az infót
★ 汤姆 李
Aktiv magyar guild? hát fekete sereg 8-10 en talán mindig vannak online,
hétvégén 20an de sztem sokkal több magyar van itt ott elszortan cromon leveé65 vagyok 0 mini idáig meg 1x tordelbach tomb összejött kb ennyire pörög 80 alatt
Crome-on mi a helyzet?Aktív Magyar guild van?Minik indulnak sokat?
★ 汤姆 李
Tulajdonképpen nem is csodálkozok hogy kiürült a szerver 😄
★ 汤姆 李
szerintem megint elfogytak a playerek
★ 汤姆 李
A ragen indulásnál voltam tavaly lvl 70 meg pvp4 kb idáig jutottam mikor haverok abbahagyták meg én se nagyon eröltettem mert akkor már mentek swtor béták
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Abban már lehet aprítani😊
★ 汤姆 李
És most jut eszembe nem is csak pvp szintben vannak elönyben hanem AA talentet is talentelgette aki a ragen van indulás óta.
ha abban is esélytelen akkor fölösleges.
Ezek után nem tudok mit mondani csak annyit,hogy nincs esélyed.Annyi,hogy felsõ+alsó mellé kiszeded T1-böl epic cuccokat de azok semmi pvp bónuszt nem adnak nem is pvp-re valók.
El lehet bohóckodni így pvp-ben egy darabig de mikor már az AoE-töl kidõlsz akkor elgondolkozik az ember mit is keres ott😊
Vagy éppen egy dps class-al ütsz valakit és meg se érzi na az se kellemes mert mert gyenge free-nek dps+magic boost armor nélkül..
★ 汤姆 李
Nézd nekem párszor sikerült pvp8-ast is kiütni de volt egy pvp10-es is én se vagyok több. Függ milyen classal vagy milyen buildod van és kire mész rá szerintem 😊
most pve-n vagyok de tavaly mikor free lett félbehagytam egy 70es rangert a rage szerón ,majdnem pvp4. Ugyan a cromon még nem kezdtem el a t1-et de van egy selytésem hogy megunom ezt a pve tökölödést.
szerintem itten elírtál valamit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mellékvágányon vagyunk. ehhez képest csinálják amit tudnak ha jól hallottam meg olvastam egy adventure pack amire számíthatunk meg megkapjuk majd az új crafting rendszert.
És bizta ezt is jól reklámozák. de már Tomy is írta korábban ez nagyon karcsú. Gyakorlatilag a high level dungeonok tartják életbe a conant. Meg persze mindig jönnek free játékosok szép számmal de abból már nem lesz pénzük.
Szerintem max ha befutott a TSW akkor fognak a conannal foglalkozni ha fognak egyáltalán.
Semmi új quest amivel legalább egy napot eltölthetnénk és lenne kis újdonság.
★ 汤姆 李
Még ha item shop-nak is lenne valami befolyása a további játékmenetnek pl.ha megveszek egy armor-t akkor azzal engedjen be T2-be(mert így meg is venném,hogy legalább instázni tudjak).
Megvenni a különbözõ pack-okat?Minek ha az egy idõ után megint zárolva lesz?
Pvp-n még mindig semmi esély akkor se ha kifosztom az egész item shop-ot-.-
★ 汤姆 李
Kiszedtem mindent free instákból megvettem amit engedett pvp gear-t.Adjatok már tippet mit csináljak lol
Új karakter?Aztán megint ott állok 1-2 hónap múlva,hogy akkor mi is van a továbbiakban<#fejvakaras>#fejvakaras>
★ 汤姆 李
Érzik hogy nagy baj
bizony az ingyenes rész elég karcsú
no comment...<#falbav>#falbav>
ezt most ingyen osztogatják kötelezö!
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az ilyen még jobb részek mint a refuge ami solo dungeon!!! és van pár még..az meg nagyon messze van az indulási helytõl...
http://www.youtube.com/watch?v=epYN_BTDyUw
Ez egy tápolt dt ha jól látom neked alap karival ez bizony komoly kihívás lenne 😊
UI: Egyébként most is lehet nehezíteni személy szerint régen is red színû questekre mentem az 2-4 szintel erõsebb ellenfeleket jelent. 😊 Szóval ne csinálj sárga alatti queteket 😊 Amit javaslok vidd végig a denisty questet mert jó 😊 És akkor már van egy lv80-as karid 😊