12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    LoL már 2órája pvpzünk t2 lobbyba xD
  • Tommy Drak
    Duel van Crom szerveren?
  • Although
    oroszok már olyanok akik csaltak a furyra. Azok már szerintem nincsenek. De a legerősebb guild pvp-ben az szerintem orosz.
  • Although
    Nyilván a nyár előtt meg a TSW és a GW2 előtt sokkal többen voltak akkor a Jhebal-ból is több futott egyidejűleg, ami ugye 24 fős mini. Most úgy látom vannak még, bár mostanában nem voltam, kicsit kiestem már a gyakorlatból és most nem erőltettem. Sok vagy kevés nem tudom de vannak pvps-ek még azért. szóval konkrétan ne tudom mennyien majd figyelem. De szerintem ők vesztették létszámban a legtöbb embert.
  • Tommy Drak
    Ja és kevesebb Crome-on az Orosz és a cheater?
  • Tommy Drak
    Crome-on ilyenkor pl.megy a low lvl és a 80-as mini game?Ott is mindig szokott mini lenni mint Fury-n?
  • Tommy Drak
    Jaja Koreai:)
  • Although
    Gondolom nem európai bemutatón készült.
  • ricsaj
    hehe nem rosszak, de igazi nőkkel szebb volna mint ázsia kislányokkal:P
  • Tommy Drak

• ricsaj
    nagyon.. valami kibaszott jó a funcomnál hogy bedobnak új playfieldeket és nem mehetsz rájuk premi nélkül.
    Oké legyenek premiumosak az insták, de pl NG, KK, CH és Paikangba csak mehessen már el a paraszt... és úgyszint ugyanígy az új mapoknál is.
  • Tommy Drak
    Az nice:)
  • ricsaj
    Premium köteles de nem kell megvenni mint a többit
  • Tommy Drak
    Teljes cikk itt:
    http://massively.joystiq.com/2012/08/31/massively-exclusive-funcoms-morrison-on-player-driven-games-n/
  • Tommy Drak
    Ha jól értelmezem akkor az új kieg.fizetős lesz mindenkinek?Tehát ugyanúgy a premium és free játékosoknak is?

"Massively: You mention that the content originally scheduled for the adventure pack will now come in smaller installments throughout the year. I'm assuming the adventure pack was going to have a cost associated with it for both F2P players and subscribers like Turan did, so is that still the case with the smaller chunks? Or will this new content be rolled into the usual patch schedule and perhaps be freely available to monthly subbers?

Craig Morrison: The plan now will most likely be that the content will roll out as free updates for premium players, with more vanity-themed armor being available in the item store alongside those releases. Those armors have been popular with players, so with this approach people should appreciate the great new content as part of their premium status, and there will still be options for micro-transactions on the vanity side. I think that should present a happy balance there."
  • Tommy Drak
    Akkor minek írják ki-.-
    Na logolok vissza:D
  • ricsaj
    Nem csak írta fölül hogy a rage szervert újra indítják, meg azt is írták hogy a várható leállási idő 30perc, de minket ez nem érint:P
  • Although
    Vagy a fury van leállítva most nincs karim ott?
  • Although
    Nálam online a server status.
  • Tommy Drak
    Most meddig lesz szerver leállás?A Ruszkik csináltak valamit azért állítják le?
  • Tommy Drak
    Hát nem álltak tovább.Az alja nép még próbálkozik,gondolom olyan arcok akik miniben vagy egy szinten duel-ben nem tudnak érvényesülni.mondjuk még így is csak akkor mer támadni mikor éppen a mobokat öljük mert holt béna a szerencsétlenje:D
  • Although
    http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/3041273#3041273
  • Although
    Én is csak tippelek, egyenlőre egy guild mate mondta hogy lesz egy nagyobb város, Cetriss lesz a középpont. Jó lenne ha nagyobb kieg lenne de szerintem kevés ember van már a conanon abból is látszik még mindig nem tudták megszüntetni a lag problémát. De város kíváncsi leszek milyen lesz. Mindenesetre a lentebb betett linkbe is ez van.
    benne lévő térkép alapján, szerintem, ez egy Khess szintű kieg lesz. Hacsak nem nagyobb léptékbe csinálják.
  • Although
    Hát ne húzd fel rajta magad, szerintem 12 éves és ez az összes öröme :)
  • Although
    Azt hittem ezek az emberek már nagyjából mind tovább álltak de ezek szerint nem, hát ez egy kegyetlen világ :)
  • ricsaj
    Próbálna jönni sűrübben szerintem, csak hát nehéz úgy hogy ha folyamatosan blokkolva vannak a hozzászólásai:D
  • Tommy Drak
    Miért jössz ide sértegetni az embereket?Vedd észre,hogy ez nem normális fórumozó viselkedés.Egyáltalán mi ez az óvodás "stílus"?Meg ki vagy te,hogy fél évente behánysz ide ilyen primitív hozzászólásokat?Kezd zavarni a dolog.
  • ricsaj
    Szóval a nyálam sercegtetem TSen? Ez új, de ha temondod akkor CSAK neked elhiszem^^
    De most már kezd érdekelni hogy kilehetsz.. 1 ilyen hülye ember jut csak eszembe de az is csoda hogy otthon még nem négyelte fel senki..
  • Tommy Drak
    Viszont,hogy miért gank-elnek még mindig kezdő területeken azt nagyon nem értem.10 szintel nagyobbak ütik a kicsiket mikor már K/D ratio se dominál se pxp semmi
  • Aloe Vera
    Jujj az okos Abe :D

Érdekes kicsi ingame nincs ekkora arcod :D

Ne mellé beszélj hanem arról amit irtam , ha meg nem tudsz akkor pss. szép még lehetsz hülye ne legyél bár hangod alapján meg ahogy a nyáladat sercegtetted a ts-en .... inkább hagyjuk .Biztos az a hülye savanyúcukor ::DDDD

Ez a legjobb játék ? legyen. Naponta 1000000000 ember játszik ? legyen Minen nap rédelsz ? legyen.

Csak ez a faszkom ajnározás már irritáló ::DD
  • Tommy Drak
    Igazad volt ezzel a BS-el kapcsolatban:)
    Szerintem Guardian jobb lesz számomra.A heal-el volt gondom,hogy külön oda kell rá figyelni+kombózni na és mikor melyik manifestation háát tényleg komplikált egy class-.-
    Jó kis Guard+Pole,had szóljon:D
  • ricsaj
    Nem tudom én úgyhallottam hogy jelentősebb kieg lessz a következő.. habár ki tudja..
    Amúgy jó látni hogy egy forumtroll megint visszaért:P
    Nem értem hogy minek pofázik 1 olyan aki már rég nem játszik..
    Nálunk pl minden nap raidnap...
    szóval mindennap többen vagyunk fennt mint 30. még így is hogy 1 csomóan elmentek GWbe.
  • Although
    Bejelentette a funcom a Dragon's spine adventure pack-o gondolom egy Turan méretű kieg. lesz. Egy koncept képecske. Most kaptam egy infot az egyik játékostól meg két képecskét.
  • Although
    Megint akarsz egy hónap pihit ? :)
  • Aloe Vera
    Ostoba ki nem szarik rá mivel tengeted szánalmas életed ?:DD
  • Although
    Törheted magad trolloska nem fogod elvenni a kedvem tőle. :)
  • Aloe Vera
    aha rendben
  • Although
    Okoska van group window amit ha lenyomsz kiírja az éppen futó groupokat az kb 40-50 6 fős csoportot számoltam össze :) Egy dolog a játék mechanikája és a questek meg az egész lore. És egy dolog hogy valakik egyfolytában bénáznak a műszaki problémákkal lag, crash. Ez így van ez meg tudja ölni a kedvét az embereknek de úgy néz ki még így is van 300 ember aki próbálkozik. De igen ez unalmas tud lenni.
  • Aloe Vera
    persze persze hiszünk neked ajtó mint kb. 4 hónapja amikor néhány százezer játékost vizionáltál ::DD

ahol te feltünsz nincs más csak faszkom ajnározás ezt már Torzonborz is megmondta neked .. igaza van.

Tudnám akkor mit nem értesz azon hogy a faszkom 4 év után kidob egy patchet ami kb az aktiv játékosok felénél beteszi a kaput :D

ne értetlenkedj bazdmeg hisz ez a legfaszább cég te mondod
  • Although
    Most épp csak a 6 fős groupok,raidokban van több mint 300 ember egyidejűleg :) És az f2psek zöme egyedül csinálja a solo részeket. És ők is vannak páran. :)
    szerintem változtass nevet mert az Aloe vera az egy normális növény :)