Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nem elméxem. fél éve olvastam a hardwireden hogy készülõben van. azt hittem itt esetleg tud vki vmi többet. én amúgy nem igazán kedvelem az online játékokat, ezt is kipróbáltam mikor volt ingyenes lehetõség, de nem jött be egyáltalán.

viszont annyira kibaszottul királyul visszaadta a tinikoromban olvasott howard regények hangulatát, hogy ezsméletlen lenne sp módban, feljavított sztorival és grafikával ebben a világban nyomulni. ja, és remélem kurva nehéz, brutális és halálosak lesznek az összecsapások, egyedi végkimenetellel. nem bírom az ilyen kis megyek és gyõzök típusú játékokat, és taln sokan így vannak még ezzel. csak nehogy elbasszák !

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/191/feature/6402/Age-of-Conan-Unchained-Fourth-Anniversary-Interview-with-Craig-Morrison.html

Interjú Craiggal.

Húú ja igen de olyat még nem láttam 😊 Versenyt futnak a necrokkal az elsõ helyért a kills listán :\

Bár az AOc is marad 😊 Pláne hogy esély sincs rá hogy az elkövetkezõ 3/4-1 évben egyáltalán a két elit raid fõbossainak közelébe jussak!! 😄

Ha!!!Na az is tuti vétel lesz!!! Ki csinálja?

készülõben van már single player verziója ? állítólag olyasmi lesz mint a gothic vagy az elder scrolls széria...

ricsaj
Igen! legalábbis ami a videóban van..
Az elsõ bosst kb 1,5 éve még mi is levertük, most Avalon meg night watch valahol a 3. 4. körül jár..

Valaki van aki már letudta ezt?
http://www.youtube.com/watch?v=JmY4h6XHklY
Gondolom ide már full T3 kell?
Mi még csak látogatóban voltunk itt.

Nos volt már probléma megtalálni npc-t a map jelölés alapján is. Nem kell ehhez egy ennyire nyilvánvaló. dolog. De speciel nem jutott eszembe 😊

ricsaj
nyilván... nappal nem tudja felvenni a questet és a nappali mapon nem is mutatja.

Baztus mindig a legkézenfekvõbb dolgok nem jutnak eszembe lehet ez volt a baj. 😊 Van egy npc a thirsty dogban és az tud kapcsolni a két mód között. 😊

át kell menni tortage éjszakai üzemmódba, ne nappal keresgélj

mmonomad és pvpista

Hát rendben, lehet hogy csak elnéztem 😊 ha meg nem akkor írok gm-nek 😊 köszönöm a gyors választ.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Egyébkét néz körül nem mindig pont ott áll meg több szintes helyek is vannak etc. A tortage részen egész biztos nincs bug....

Levél a gm-nek 😊 És biztos segít most fejbõl nem tudom de még nem volt ilyen problémám illetve de volt pár. 😄

Üdv srácok 😊 lenne egy kis gondom.. lvl 10-es vagyok, a Letter to the King I nevû questnél járok, de találtam egy bugot. Kellene valakivel beszélni, de nincs a helyén az npc, ilyenkor mit lehet tenni? már minden ellenséget legyõztem és semmi 😞 Nem engedi delet-elni a questet. Kezdjek új karit?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Ha eléred a lv80-at ezt mindenképp javaslom feloldani a House of Crom önmagában egy élmény és az egyik legjobb dungeon a Connba jelenleg.
http://www.youtube.com/watch?v=ALz7ihHohNk

Egy szép video Old Tarantiáról capital of aqulionian 😊
http://www.youtube.com/watch?v=md5CjB7PtMY

Kheshatta is elég nagy. NYilván a Cimemrek kisebb településeken élnek a két igazi civilizáció az a Stygian meg a Aquilonian...

De ha jól sejtem még az elején vagy 😊

http://massively.joystiq.com/2012/05/07/the-anvil-of-crom-four-reasons-to-return-to-age-of-conan/

Hm nem mondanám mindenki mehet mindenhova. Amúgy a persze mint npc kimmeriában fõleg cimmerek élnek, de bele futhatsz pár set rajongóba is 😊 De összevetve jól látod. A Legnagyobb város az Old Tarantia utána Khemi aztán conarch village. De találhatsz kisebb településeket mindenhol Illetve Khitai zónákban vannak nagyobb települések még. Ott van nem messze conarch falutól a rivális klán már félig lerombolt faluja a vanirok által. Vagy a egy-két nagyobb település Khusban is vagy vannak települések a gathering zónákban is. De Old Tarantia a legnagyobb az nagyon nagy 😊

Néhány dolgot nem értek. Itt nincsen "fõváros", mint mondjuk a wow-ban Orgrimmar meg SW? Csak minden fajnak van a saját területén egy városa mint pl Kimmériában Conarch Village? És jól gondolom hogy Tortage után minden faj a saját területére megy lvl 20-tól? Utána vannak közös területek vagy hogy van ez? Mert itt Kimmériában csak kimmériaiakkal találkoztam eddig.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ricsaj
HÁÁHÁ!

hm nem tudom dpsbe hogy lehet jól megcsinálni, nekem ez a build néha a T3 raid wipe eventnél is ad egy olyat hogy 2 tank meg a kisbarbárom marad állva 😊 De szinte csak a páncél nélküli classoknak rangerrel bezárva elég a dps-m. Nekem megfelel de az emberek zöme a max dpsre megy nekem az életbemaradás volt a cél amíg lehet 😊

Jó a Barbarian de nincs Magyar guild fury-n így feladtam megint😞

★ 汤姆 李

A knock meg a stunt adja a támogató módott idõt nyerek a magusnak hogy hátráljon vagy végezen velük ráadásul van 60% immunitym meg blood rage mod miatt sokszor 2-3-an is ütnek de ez 6sec és az rengeteg. ilyenkor 😊

ricsaj
Nem az😊 de mint írtam a játékostól függ hogy support-e vagy nem-e

A berserk barbnak tud lenni 2 knock és 2-3 stuntha bekapcsol mindent. Az egyik utolsó parti amibe voltunk nagyon jó volt az ellen és elmetnek egyel és szinte reménytelen volt visszahozni de sikerült a necro-pom mellé beálltam és ütöttem le róluk az embereket persze az ellen necrojának így állandóan céltábla lettem és lett is 2-17 az k6d-m de a guardunk közbe lelépet a zászlójukkal és 1:1 lett az utóbbi hónapok legjobb partija volt amit láttam 😊

Dps class miért support?

★ 汤姆 李

<#fejvakaras>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ricsaj
Ranger ne volna?? annyi trappel ccvel csak azt nem tudja megvédeni akit nem akar😄

Hát mage classal nem lehet 😊 Szerintem 😊 ÉS a ranger se jó arra nagyon 😊

Egy jó healerrel párban tud meglepetést okozni mivel alapból van ugye blood drainje...

ricsaj
Az aki úgy játszik! és mindegy hogy milyen class

berserk barb....

Melyik jó support?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Igazából ez egy jó support karakter. Általában beállók védeni a healert vagy a necrot. knock and stunt. Így volt egy pom-os akcióm 2 vs 4 és elég hard 4 volt de vagy 4szer jöttek vissza a respadról a zászlóhoz mire letakarítottak minket. 😊Jhebal volt.

Jó oké 😊 Nyilván legkönnyebben a demot , necrot tudom megölni. Mert ha nem vigyáz nem lesz ideje egy varázslatot se elsütni😊 Az assa se marad életben sokáig. általában az assa a legizgalmasabb ellenfél nekem 3-4 sec a fight és vagy én vagy õ. 😊 Most megnéztem a DT esélyem sincs 1vs1-ben. A guardian reménytelen a berserkemnek szintén a Conqot néha leütöm. A ranger húzós nagyon ha elérem akkor bajban van de az nagyon nehéz jól kell lépegetnem ne kerüljek bele a trapjaiba. Persze az esetek többségében nincs tiszta harc ez a jó a minibe ha két jó csapat megy egymásnak akkor elképesztõ élmény most volt pár. Nem tudom volt e class rebalance mostanában de mintha jobban menne a lv80-as pvp.

Oké az assák se rosszak. De barbár közt nem véletlen hogy nem annyira nyerõk. Egy horvát gyereket ismertem na az agyonütött mindenkit. Õ tényleg nagyon jó volt elképesztõen nehéz volt eltalálni de a miniket õ se szerette ez igaz. Viszont õt akkor láttam utoljára amikor még a pvp5-ös rendszer volt.

Nyilván minden classal lehet jól játszani. de nem véletlen hogy a a minkben ezek viszik a primet. Ütöm fél órája idézõjelesen a krapekot erre jön egy demo és nyom két havoc spellt és már övé a kills 😄

Nos igen amelyik egyhelyben áll a kedvenceim azok akik nagyon gyorsan szökdécselnek helyváltoztatással miközben ha tehetik nyomnak rád egy root-ot, az az igazság mire kijössz belõle már halott vagy.

ricsaj
Én nem a mini killekrõl beszélek..
láttam én már necrót demót ranger 70+ killel is mini.. ez csak azért van mert felmegy valahova azt szórakoztatja magát, de ha elékerülsz akkor 1 necró nagyon gyorsan meghal

Nos a mai menüben egy necro ment 17 killsel. a kiss petjei lezabálták a healomat meg egy conqnak is mire elértük a gyereket. 😊 A hype az rewamp vagy egyéb akart lenni 😊

ricsaj
LoL ?
egyrészt mi aza a hypolt? másrészt a necrók nem erõsek.

Nem olyan könnyû ám. Az agyon hypolt necro, demo, dark templar, ranger mellett 😊

ricsaj
Mindig meglepõdök.. barbárom sose volt és azt hittem hogy szar a 80as perkek nélkül, mert eddig minden magyar aki jött balfasz volt vele.. viszont ma pl láttam egy 70es pvp6os barbit.. ja amúgy F2P õ is.. élég jól nyomta

Igen nos lv80-on mindenképp elõ kell fizetni egy idõre míg összeszedsz egy jó páncélt vagy egyszerûen veszel egyet az itemshopba egyszeri vételként. Ott már úgy is vannak olyanok amit a játékba be se tesznek.

És mi van ha a guildba kérsz culture páncélt? az nem annyira rossz persze T3-as raidra nem biztos hogy elég de pvp-re biztos jó. A másik megoldás hogy elkezdesz gürizni egy faction armorra hm a khitai meg be van zárva az f2p-re. Nos zseniálisan körbebástyázták tény.

Lag most csak az unchained bevezetésénél volt mert akkor kb 600.000 ember jött be világszerte és persze az idióták bezárták a szerverek felét elõtte. De ma szerintem beállt egy létszámra.És ezt relative lagmentesen bírja. Nekem idestova elmúlt 4 hónapba 4 lagom volt kb.