12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomyh #11153 Kicsit elkéstek vele:D -
#11152 25€ 3hó premium+2 kieg nem is olyan rossz:P
főleg hogyha azt nézzük hogy 3hó premium 35€ normálisan. -
#11151 Want to expand your adventures in Age of Conan: Unchained? There has never been a better time with this great new offer!
King Conan is calling on all his loyal warriors to brave the battle-field once more, and he is going to make it worth your while! Not only do you get all the fantastic benefits of being a premium member, but if you sign up for one of these deals you will earn yourself access to various expansion content as well!
The Royal Court Access Pack - For just 3000 Funcom Points this limited time bundle provides you with 90 days of premium game time, the acclaimed 'Rise of the Godslayer' expansion, and the 'Savage Coast of Turan' adventure pack
Act now because this offer ends on October 14th! Grab it while you can! -
#11150 és mit írtál az install infoba? -
#11149 csak az van? -
klman #11148 A ConanPatcher exe-t. -
#11147 szóval felraktad valahova és utánna mit indíottál el? -
klman #11146 Kiválasztottam fel is ment de amikor elindítom ezt írja: Unable to locate client installation folder..
És utána mondja hogy... create a file called Installinfo.txt
Ez megvan de mégse fogadja el. -
#11145 A-A nem rég raktam újra kiválasztod hogy custom megadod hogy hova rakja azt ennyi. legalábbis nekem nem volt több:P -
klman #11144 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy találkozott e valaki olyan problémával hogy a telepítés elindításakor azt írja ki hogy nem találja a telepítési útvonalat. Megoldásnak azt írja hogy másoljak be egy txt fájlt amiben benne van az útvonal de az nem segített.
Előre is köszi a válaszokat. -
Although #11143 Azért nem rossz még tény a hétvégék lehet gáz kategória lesz de a hétköznapok jók bőven van ember azért még legalább 6-7 raid ment egyidejűleg a jó pár khitai groupok mellett, tegnap benéztem és ez nem rossz még a GW2 mellett. -
#11142 Nem múlthéten csak a guildből 4ember hagyta abba a játékot a lagg miatt.. jó mondjuk azóta már javították, de akkor is.. nem lehet ilyet megengedni semmilyen játékban főleg nem 1 havidíjasban. -
Aloe Vera #11141 'lehet sok embernek múlt héten járt le a premium' -
Although #11140 Szerintem érthető mert van hozzá kategorizálás meg leírás.
-
Although #11139 Igen de szerintem vagy az elején bevezeted vagy már nem fog menni. Egy öreg játékra hiába vezeted be szerintem. Ráadásul messze több jó minőségi, a minőségi lehet idézőjeles is lehet, mmo van mint 2008-ban. A pc egyértelműen ebbe az irányba mennek a dolgok, vagy kapsz konzolos portot jól, rosszul. Inkább az idő a probléma. Legyünk őszinték ez sose lenne tömegjáték. Max 2006-ban vagy előtte. Attól függetlenül hogy grafikailag ma is ver sok mmo-t. Talán még az új adventure pack segíthet ha akkor teljesen ingyenesé teszik. De úgy meg végképp nem lesz bevétel mert item shopba én se vásárolnék. Minek ellenék az alappal csak azt fejlesszék. De pénz nélkül nem fog menni. -
Tomyh #11138 Meg ez már nem is normális ami itt van AoC item shop-ban.Érthetetlen össze visszaság az egész.Vagy 50 különféle tekercs,armor,poti,kiegészítő,unlock minden instára külön,komolyan azt se lehet tudni mi micsoda.Az ember már inkább befizet 1 hónapra vagy lesz@rja az egészet és tovább áll:D -
Although #11137 De értettem. A második arra ment hogy azér nem kell általánosítani de igaz ezt nem mondtad csak eszembe jutott. :) -
#11136 na látod ez teljesen igaz a GW2ben micropayment van és jól kitalálták. előnyt nem szerzel vele lazán lehet játszani ha egyszer megveszed. ezek a f2p nyavalyák csak a mézesmadzagot húzzák el az ember orra előtt +még jóval drágább is lehet akár mint egy p2p mmo. -
#11135 szerintem nem értetted mit írtam... -
Tomyh #11134 Hát vannak bajok főleg Crom-on.Egyértelmű,hogy keresztbe tett ez a GW2 idén a többi játéknak mert megveszed és játszol és van benne sok jó dolog,annyi tartalom van amennyi kell ahoz,hogy a játékosok oda pártoljanak és hogy játszanak egy havidíj nélküli játékkal inkább.
Az ilyen F2P rendszert meg el kell felejteni ami itt és máshol is van.Ez nem F2P ez Demo amire nem költenek az emberek.
Fury-n azért el lehet lenni így veterán account-al,AA-val néha item shop de nem a legjobb.Magyart meg keresve se találsz-.- -
Although #11133 Jó biztos konzolon is van jó játék :) Ez egy régi szava-járás amit megszoktam :) -
Although #11132 mmo-t konzolra? :) -
#11131 " amire azt letehet volna mondani hogy konzolos szar "
Azt azért remélem tudod hogy az AoC-t konzolra is fejlesztették csak aztán jó Fcom szokás szerint befuccsolt. Szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel. -
Although #11130 Az utolsó esélyük az unchained volt amikor 600.000 játékost regisztráltak. De azt is elszarták. -
Although #11129 Lehet már az se fog segíteni ha teljesen ingyenesé teszik mivel túl régi. Szerintem eddig is azért nem lépték meg mert nincs akkora tömeg, amiből a % arányosan, aki költene az item shoppon, ami van abból nem lehet megélni. Ráadásul nem az átlag játékos réteg játszik, akik közül a zöm nem vásárolna semmit. Mert beérné azzal ami ingyen van. Meglátjuk csak nem fogják törölni az új adventure packot. -
Although #11128 Nem tudom a furyn hogy van de a Crom az nagyon lehalt volt most. Jó vannak emberek a mindig egyedül szaladgáló solo játékosok most is vannak átlag 50-100 között összesen egyidejűleg. De a premium kategoria az eszement modon visszaesett, lehet sok embernek múlt héten járt le a premium és most végleg a Gw2-be vannak. Szóval ki hogy látja de akivel beszéltem volt köztük egy aki a nagy guildok egyikében van és most max 15-20 ember van fenn. Szóval kemény hónapok elé néz a Funcom. Azért sajnálom őket, mert minőségi játékokat csináltak mindig nem volt köztük egy se amire azt letehet volna mondani hogy konzolos szar. :( De a Gw2 nem bitos hogy túlélik érdemben az elit játékos réteget nézve. -
Although #11127 Egy nagyon jó instance :)
-
Although #11126 Jók lettek. A középső adja a hangulatot :) -
Tommy Fury #11125 Pár kép.
-
#11124 2raid, azt hiszem ennyi a max.
Viszont a játék kezdete óta bugos hogy a guilden kívülieket (a másik) raidben néha pirosan jelzi és kiis jelöli tabbal mintha ellenség volna..
Habár nem lehet sebezni, de míg odafutok meg rányomok 2kombót hogy rájöjjek hogy nem ellenség addig eltelik idő és lehet hogy közbe 1 tényleg ellenség ranger meg lelő... -
Although #11123 Jól hangzik, mennyien voltatok? :) -
#11122 LoooooooooL sose volt még ilyen lagmentes a siege.. 20perc alatt már a keepet ütöttük, de visszamentünk hogy mindent leromboljunk így aztán eltartott az egész kb 40 percig is xD -
#11121 [Guild] [Mihel]: WTS SWTOR acc for T3 craft
Lol AoC win xD -
Although #11120 Ja ez volt a jellemző már jó ideje mielőtt ez a sprintes dolog kijött :) -
Tommy Fury #11119 Nincs Lag!!Mióta fellőtték a szervereket 70 fölé nem ment a Latency nálam.Pár minit mentem egyszer se lagolt -
#11118 Maintance volt nem patch és a trader probléma már régebb meglett oldva -
Tommy Fury #11117 Szerver megy,Update sehol de valamit mégis letöltött:)
Megint kiírta Launcher a patch-et és semmi.Akkor az új Kiegészítővel lesz itt majd "előrelépés",reméljük.Bár engem most csak a lag fix érdekelne -
Tommy Fury #11116 Az majd kiderül ha lesz Patch Notes -
aya #11115 És javitja a trader problémát? -
Tommy Fury #11114 Ma,azaz most jön a Patch,6 órás leállás