Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múlt héten Dark Templar vitte a pálmát az összes Premade-Tournament meccsen Kill-be Crom szerveren:D
Sõt van olyan is,hogy 20+ kill van neki.
Lemaradtam én itt sok mindenrõl még nem voltam,úgy látom:-)
Sõt van olyan is,hogy 20+ kill van neki.
Lemaradtam én itt sok mindenrõl még nem voltam,úgy látom:-)
Hát nem tudom.Annyira hülyének nem kell ahoz lenni,hogy ne tegyenek be a játékba pl.Housing,bounty hunter system vagy/és Border Kingdom revamp.
Tudom már a csapból is ez folyik de sz.tem itt is elférne egy kalózos téma.Hajócsatákkal.És akkor még nem is kell nagy kreativítást bevinni az új csapatnak:D
TSW-t hagyják és áldozzanak 1-2 évet Conan-ra.Én ezt szeretném
Tudom már a csapból is ez folyik de sz.tem itt is elférne egy kalózos téma.Hajócsatákkal.És akkor még nem is kell nagy kreativítást bevinni az új csapatnak:D
TSW-t hagyják és áldozzanak 1-2 évet Conan-ra.Én ezt szeretném
Nem lerázás a játékon belüli probléma az GM. A financiális rész az ami nem.
Ja az amik érdekes. Engem is meglepett mennyi segítõkész emberke van ott.
Nekem úgy tûnik a, a TSW lett a pve játék, ebbõl meg full pvp supportot csináltak, az új csapat nagyon hülye a conan loréhoz ez nekem is feltûnt, nem csak a haveroknak. A lényeg viszont az neked tetszik és most. :)
Ja az amik érdekes. Engem is meglepett mennyi segítõkész emberke van ott.
Nekem úgy tûnik a, a TSW lett a pve játék, ebbõl meg full pvp supportot csináltak, az új csapat nagyon hülye a conan loréhoz ez nekem is feltûnt, nem csak a haveroknak. A lényeg viszont az neked tetszik és most. :)
Van egy HD remake video de az istenért nem találom.Ha be vagyok jelentkezve Youtube-on akkor megjegyzi megnézettként a videokat így minden szürke és nem látom,tiszta gáz ez az opció:(
Nekem ami tartalom kell az megvan Conan-ba.Ezért tértem vissza.Úgy õszintén majdnem elkezdtem már WoW-al játszani de átgondoltam,hogy nekem AoC ideálisabb.A WoW több mint 10 éves és mai napig simán megállja a helyét és még jönnek hozzá a kiegészítõk.
Itt van Conan.Az elsõ évet ne számoljuk az még Open béta volt erõsen így van 5 év a háta mögött.Nem sok.
Ez az Engine máig a legjobb ilyen ütközés detektálás sehol nincs a grafika brutál az animációk és mindez DX9-ben LOL:)
Ez az Amcsi szerver nem is gondoltam volna de kezd bejönni.
Egész jó a Community,életre kelt a hivatalos fórum ill.napi v.heti eventek a játékban sõt mondok jobbat van RP Crome szerveren!
Beinvelnek group-ba szinte végig Pug-al szintezek.Azt se tudom kik de nem ez a lényeg hanem az,hogy csapatban minden más.
A Support csalódás.Leráztak azzal,hogy keressek ingame valakit /petiton parancsal.De hivatkozni fogok az email-ben szereplõ névre,megoldom:-)
Kellemes visszatérés most ez nekem.
Nekem ami tartalom kell az megvan Conan-ba.Ezért tértem vissza.Úgy õszintén majdnem elkezdtem már WoW-al játszani de átgondoltam,hogy nekem AoC ideálisabb.A WoW több mint 10 éves és mai napig simán megállja a helyét és még jönnek hozzá a kiegészítõk.
Itt van Conan.Az elsõ évet ne számoljuk az még Open béta volt erõsen így van 5 év a háta mögött.Nem sok.
Ez az Engine máig a legjobb ilyen ütközés detektálás sehol nincs a grafika brutál az animációk és mindez DX9-ben LOL:)
Ez az Amcsi szerver nem is gondoltam volna de kezd bejönni.
Egész jó a Community,életre kelt a hivatalos fórum ill.napi v.heti eventek a játékban sõt mondok jobbat van RP Crome szerveren!
Beinvelnek group-ba szinte végig Pug-al szintezek.Azt se tudom kik de nem ez a lényeg hanem az,hogy csapatban minden más.
A Support csalódás.Leráztak azzal,hogy keressek ingame valakit /petiton parancsal.De hivatkozni fogok az email-ben szereplõ névre,megoldom:-)
Kellemes visszatérés most ez nekem.
Ez egy jó sztori video Tommy. Az ostromokat sajnálom csak nagyon rábízták a játékosokra a guildokon keresztül ezt az egészet, és így nem jött ki sztori vonalon annyira jól. Meg persze több munkát kellett volna, idõvel belerakni. Jó volt, szép volt, hihetetlen már 2009-ben milyen jó ostromok voltak. :)
nem ezt akartam de most meg nem találom amit kellene-.-
Írtam support-nak mert közben megvettem Turan-t és onnan se kapom meg az extrákat.A kieg megvan mert térképen megnyílt
Azt nem tudja valaki miért nem kapom meg a "Bag of the Mammoth rider" itemet?Mást mindent megkapok a RoTgS CE kiegbõl de ezt a Bag-ot nem,mindeközben account-nál mutatja,hogy fel van oldva de ingame nem adja
Aha értem köszi.Most egyelõre próbálgatom a 2 szerver közti különbséget(ha már mind2 van karakterem) ping és induló Minik tekintetében.
Sok különbséget nem látok.A Raid hírdetések jóval több Crom szerveren még éjjel is ment végig persze ez nem jelenti azt,hogy sokszor ott legyek mivel idõkorlát van.
Gamecard-okért reggel elmentem vettem 2db-ot(4K nem sok a kettõért).
Vehettem volna RIFT-hez is de ott nincs Siege.Csak Raid-elni meg nem akarok és ha PvP akkor Conan sz.tem jobb választás volt:)
Most napközben még gondolkozok rajta még nézegetem hol-mi van,úgyis vasárnap van ma.
Hát nehéz döntés.Megnézem ma azt is,hogy Fekete Sereg miképpen áll mennyien vannak online
Sok különbséget nem látok.A Raid hírdetések jóval több Crom szerveren még éjjel is ment végig persze ez nem jelenti azt,hogy sokszor ott legyek mivel idõkorlát van.
Gamecard-okért reggel elmentem vettem 2db-ot(4K nem sok a kettõért).
Vehettem volna RIFT-hez is de ott nincs Siege.Csak Raid-elni meg nem akarok és ha PvP akkor Conan sz.tem jobb választás volt:)
Most napközben még gondolkozok rajta még nézegetem hol-mi van,úgyis vasárnap van ma.
Hát nehéz döntés.Megnézem ma azt is,hogy Fekete Sereg miképpen áll mennyien vannak online
szerzek mindig pár embert magam köré. egy kis pvp guildben vagyok, de kevesen vagyunk sokfelé:P
Egyedül vagy Wpvp-n?Vagy van Guild-ed akikkel mész?
biztos vannak minik de nekem herótom van tõlük.. sose szerettem, mostanság csak world pvp-n vagyok.
Siegek most is csak a nagy guildeknek vannak.
Insták nem nagyon, tervezem, hogy csináljak egy raidplannert pug t3 t4hez, de majd csak a pvp event után.
Néha látom hogy keresnek khitai instákat is de jóval ritkább mint cromon.
Én se vagyok oda értük mert balancolatlan ruhák esnek ott..
Siegek most is csak a nagy guildeknek vannak.
Insták nem nagyon, tervezem, hogy csináljak egy raidplannert pug t3 t4hez, de majd csak a pvp event után.
Néha látom hogy keresnek khitai instákat is de jóval ritkább mint cromon.
Én se vagyok oda értük mert balancolatlan ruhák esnek ott..
Ja közben észbe kaptam és rájöttem azért piros mert UI amit használtam alap piros szinü ami jelzi ezt:D a sima interface-en lehet zöld lenne ja.
Te játszol Fury szerveren?Van ott 80-as karaktered és tudnád írni esetleg milyen rendszerességgel van Mini max szinten?Mennek a Siege-ek és insták?
Van Magyar közösség,kisebb-nagyobb teljesen mind1?
Na most aztán letámadtalak kérdésekkel,sry:-)
Te játszol Fury szerveren?Van ott 80-as karaktered és tudnád írni esetleg milyen rendszerességgel van Mini max szinten?Mennek a Siege-ek és insták?
Van Magyar közösség,kisebb-nagyobb teljesen mind1?
Na most aztán letámadtalak kérdésekkel,sry:-)
Nem mûködött a downloader. Nem szedte, nem patchelte, állandóan leakadt.
És de! p2p-rõl szdtem le az oroszoknak szánt orosz nyelvû klienst. Az gond nélkül felment, simán felpatchelte napra készre. De minek! Négy karakterembõl egy sem volt meg az acc-omon. Szarok erre a fosra! 2009-ben eleve átkúrták az elõfizetõk felét, 20-as szintig volt kész a játék. Már akkor, 2 hónap után leköszönt a játékosok 60 %-a. Én 2011-ben untam meg a sok ígérgetést, hazudozást. És nem, nem fogok írni, hogy mi lett az elvileg "veterán" accountommal. Hová lettek a karakterek. Lehet a szerver egyesítés során nekem is lett volna valami teendõm. De nem érdekel. Sok szerencsét a birka türelmû embereknek a "játékhoz".
És de! p2p-rõl szdtem le az oroszoknak szánt orosz nyelvû klienst. Az gond nélkül felment, simán felpatchelte napra készre. De minek! Négy karakterembõl egy sem volt meg az acc-omon. Szarok erre a fosra! 2009-ben eleve átkúrták az elõfizetõk felét, 20-as szintig volt kész a játék. Már akkor, 2 hónap után leköszönt a játékosok 60 %-a. Én 2011-ben untam meg a sok ígérgetést, hazudozást. És nem, nem fogok írni, hogy mi lett az elvileg "veterán" accountommal. Hová lettek a karakterek. Lehet a szerver egyesítés során nekem is lett volna valami teendõm. De nem érdekel. Sok szerencsét a birka türelmû embereknek a "játékhoz".
édes faszom, emberek ne szenvedjetek már ilyen nyilvánosan..
Letöltöd az oldalról a downloadert láttam ez még sikerült az letölt kb 10mb-t utánna már a clienst indítod el.. mai napig játszom és soha nem volt az updaterrel problémám, pedig nemrég szedtem le lapira is.
meg milyen seederrõl beszélsz ez nem p2p rendes szerverrõl tudod tölteni, általában nekem engedte a netem maximumjával (1.3mb)
Tom: 250ig zöldbe mutatja úgyhogy nézhetsz videókat mindenkinek zöld aki videót rak fel
oroszok többségének 300fölött van egyedül a norvégoknak maradt meg a 100 alatti latency EUból, de ismerek játékosokat hong kongból és ausztráliából is úgyhogy 140es latencibel még lehet játszani.
Az más kérdés hogy azt aki combojumpol sehogy nem tudod megütni, mert az még mindig bugos és mindig máshol van mint ahol a cliensed jelzi.
Letöltöd az oldalról a downloadert láttam ez még sikerült az letölt kb 10mb-t utánna már a clienst indítod el.. mai napig játszom és soha nem volt az updaterrel problémám, pedig nemrég szedtem le lapira is.
meg milyen seederrõl beszélsz ez nem p2p rendes szerverrõl tudod tölteni, általában nekem engedte a netem maximumjával (1.3mb)
Tom: 250ig zöldbe mutatja úgyhogy nézhetsz videókat mindenkinek zöld aki videót rak fel
oroszok többségének 300fölött van egyedül a norvégoknak maradt meg a 100 alatti latency EUból, de ismerek játékosokat hong kongból és ausztráliából is úgyhogy 140es latencibel még lehet játszani.
Az más kérdés hogy azt aki combojumpol sehogy nem tudod megütni, mert az még mindig bugos és mindig máshol van mint ahol a cliensed jelzi.
Nem lagol de 140 is szar Latency.Tehát mindenkinél ennyi.Ezt akartam csak tudni.Így már legalább soha nem kell már terveznem,hogy játszak vele
Én már nem játszok vele, de a video 2014 januári. Nekem kb 140 volt mióta usaba van a szerver. Jól ment, nem volt lag zöld sávban mozgott. Persze amikor még 70-80 volt európában az jobb volt. :) Nem tudom miért laggol neked kérdez rá a gm-re mert sokat dolgoztak rajta 140 mellett is jól menjen és sikerült is.
Vagy csak nálam van Conan-ba 150-200 közötti pingem??
Nekem végig pirosban volt a Latency.Látom itt a videon,neki zölden jelzi tehát jó a ping.
Ha õ Orosz akkor miért jó neki vagy miért jobb mint nekünk Magyaroknak?
Ha õ Orosz akkor miért jó neki vagy miért jobb mint nekünk Magyaroknak?
Ritkán látható jó minõségû video. Régi jó kis solo dungeonról.
Ezeknek a patch file-oknak mindig is volt, s lesz köze a konkrét játékszerverekhez. Az egy más kérdést, hogy a klienst magát le lehet szedni bizonyos formában máshonnan is. Ha azt elindítod, majd a szerverhez patch-eli magát, update-el. Persze egy olyan klienst sem tudok leszedni, mert nincs seeder ahol fenn van.
"Az csak egy downloader exe.Egy dolog mi van oda írva és semmi köze a szerverhez" De, de van köze a szerverhez. Az egy patch file, ami konkrétan a játékszerverhez kapcsolódik. Nem tüköroldalról jön.
Nem értesz. Tudom, hogy az a downloader, de mint írom nincs külön már eu, usa kliens. Nem intéz az magától semmit. Nincs mit külön leszedni, mint amit írtál. Egy kliens van, annak mûködnie kellene. Ugyanakkor nekem és a fórumon sok embernek nem jön le. Leakad. És nem indul újra. Meguntam, ennyi. Tehát! Nem azzal van a hiba, én mit töltök le. Hülye nem vagyok. Ezzel is játszottam pár éve, s még vagy 20 mmo-val. De ezzel nem vagyok hajlandó tovább szarakodni.
Az csak egy downloader exe.Egy dolog mi van oda írva és semmi köze a szerverhez már az automatikusan intézi a letöltést.Simán le lehet vele tölteni a játékot,legalábbis nálam gond nélkül leszedi
Ja, igen. "Age of Conan: Download" résznél van a letöltendõ EU/ENG kliens:Age of Conan (English)" Ez is gyanús. A az USA EU server merge óta nincs USA/EU kliens. ;)
Nem tudom, hogy neked miképp sikerült. Írtam a játék fórumába, ott is szidják mint a bokrot, mert senkinek nem megy fel: napok óta crash-el a szerver. Funcom! Vicc. Shitcom. 2011-ben én már otthagytam ezt a sz.túrást. A haverok kedvérét akartam újra. De ennyi bõven elég volt. El tudom képzelni, hogy maga a játék, hogyan üzemel, ha ez így. (mint anno) Nem véletlenül, bukott ez meg.
Mert ezzel nekem simán megy.Most próbáltam ki egy új mappába és tölti rendesen meg települt minden.
Játék is megy,szerver Online
Játék is megy,szerver Online
Account-on belül az "Age of Conan: Download" résznél van a letöltendõ EU/ENG kliens:Age of Conan (English)
Ezt telepítetted fel és utána nem indul meg az update?
Ezt telepítetted fel és utána nem indul meg az update?
Sok szart láttam már, de ez mindent üt. Kerülje akinek kedves az idegrendszere! Ez egy hulladék!
Ez egy fos!
A játék az oldaláról letöltött patch file-al nem hajlandó feltelepülni. Nem csak nekem, pár haverral akartuk elkezdeni játszani vele. Ez valóban ilyen szar, vagy 3 napja áll a szerverük? Csak azért kérdem, mert akkor nyilván, sem idõt, sem energiát, netán pénzt sem invesztálnánk bele, ha még el is indulna netán.
150-es ping mind2 szerveren.Nem túlzottan örülök ennek:/
Minigame melyik szerveren megy jobban(van több)?Inkább este/éjjel érdekelne
Jelenlegi klienshez kompatibilis UI létezik?Vagy már teljesen leálltak ezek mod-ok használatával?
Na mi a helyzet erre felé?
Játék megy még?Tudok 2e.ft-ért egy GC-t szerintetek megérné visszapillantani?:)
Játék megy még?Tudok 2e.ft-ért egy GC-t szerintetek megérné visszapillantani?:)
Nem tudom...
Ez a fórum halott. Szóval ide nem érdemes ilyen típusú kérdéseket felvetni. De ehhez a játékhoz nem is tudok másikat.
Melyik szerveren játszol? Ott kellene helyben keresni magyarokat, ha nem tudsz angolul. Ha tudsz akkor pedig a hivatalos fórumot kellene megpróbálni.
Ha fury-n vagy és érdekel még a játék akkor a Justice guild-ot keresd.
Ez a fórum halott. Szóval ide nem érdemes ilyen típusú kérdéseket felvetni. De ehhez a játékhoz nem is tudok másikat.
Melyik szerveren játszol? Ott kellene helyben keresni magyarokat, ha nem tudsz angolul. Ha tudsz akkor pedig a hivatalos fórumot kellene megpróbálni.
Ha fury-n vagy és érdekel még a játék akkor a Justice guild-ot keresd.
Artanis
Borzalmas de már megint írnom kell.
Nekiálltam a turan quest line-nak a tolvajos hands of glory faction quest abbamaradt a fõteres slave küldetés után és nem ad újat, ez a zöld jelzésû fõküldetés.
Ki ad még utána ott ilyesmit?
Nekiálltam a turan quest line-nak a tolvajos hands of glory faction quest abbamaradt a fõteres slave küldetés után és nem ad újat, ez a zöld jelzésû fõküldetés.
Ki ad még utána ott ilyesmit?
Köszi a választ :)
Mármint a dragon spinera
az alap terület lv50 körüli de a mapon a kurzorral automatikusan le tudsz kérdezni minden fontos infot a területekrõl.
egyébként ha van fc pontod azzal tudsz 7 napos, azt hiszem, feloldást kérni és akkor be tudsz nézni, csekkolni milyen a terület.
egyébként ha van fc pontod azzal tudsz 7 napos, azt hiszem, feloldást kérni és akkor be tudsz nézni, csekkolni milyen a terület.
Biztos? f2pként mindig be tudtam lépni. Mondjuk van egy elõquest beszélned kell egy tolvajjal azt hiszem vagy rejtõzködõ ügynökkel khemiben. elég rövid utána tudsz belépni. A dragon spine az elõfizetõi tartalom sajna.
megvettem, de nem enged be, komoly, a dragon spine meg még le is van zárva.
A csávó ahol be kell lépeni turanra, fel sem ajánl semmi belépést.
A csávó ahol be kell lépeni turanra, fel sem ajánl semmi belépést.
Nem az egyszeri vételes. Mûködik f2p-re is. A raid és a ardash fort is.
Sziasztok, ha megveszem a turan kiegészitõt úgy müködik mint khitai?
Csak ha elöfizetésem van akkor tudok a területre menni?
Csak ha elöfizetésem van akkor tudok a területre menni?
Nekem tetszik.. és pont nem érdekelnek a pvp10esek sem... eddig is megöltem õket most meg a pvp t1 és t3 közt sincs már olyan nagy rés..
Viszont napokban nem találtam mivel kéne játszanom, mert hoxot kicsit megúntam(így 4év után).. katonázni nem akartam mert tanulva a guardomból nem akarok neki állni a DTnek hogy pvp4en megúnjam azt is mert halhatatlan..
úgyhogy csináltam egy igazi oldstyle asszát 0corruption 26general.. és tetszik! (btw pvp2 és egy buffolt combóm elvitte a pvp9 barbinak 80% életét )
Viszont napokban nem találtam mivel kéne játszanom, mert hoxot kicsit megúntam(így 4év után).. katonázni nem akartam mert tanulva a guardomból nem akarok neki állni a DTnek hogy pvp4en megúnjam azt is mert halhatatlan..
úgyhogy csináltam egy igazi oldstyle asszát 0corruption 26general.. és tetszik! (btw pvp2 és egy buffolt combóm elvitte a pvp9 barbinak 80% életét
P10es ellen végképp nincs semmi esélye senkinek. Ugyanis legtöbbször a perkjeik is fullosak. A P10eseket lekéne választani a többitöl ahogy az L80 top kategória is le van választva az 79 és az alattiaktól.
Egyrészt a P10 chest és legs már ön magában is OP, de várható T4 pvp gear is ami feltehetõen még erõsebb lesz. Ezzel méginkább széthúzva a mezõnyt.
A legnagyobb probléma viszont nem is ez, hanem hogy a P10esekben nincs motiváció a gyõzelemre, nem kooperálnak miniben, zero teamplay, kizárólag kill-elni mennek oda. Csinálni kéne nekik egy csupasz arénát ahova beugrálhatnak akár mikor, kijönni csak x idõ vagy x death után lehetne. Aztán elvolnának ezzel is. Hiány pótló lenne egy efféle agyatlanság, nem kéne Kheshattában rontaniuk a L72esek játékát.
Egyrészt a P10 chest és legs már ön magában is OP, de várható T4 pvp gear is ami feltehetõen még erõsebb lesz. Ezzel méginkább széthúzva a mezõnyt.
A legnagyobb probléma viszont nem is ez, hanem hogy a P10esekben nincs motiváció a gyõzelemre, nem kooperálnak miniben, zero teamplay, kizárólag kill-elni mennek oda. Csinálni kéne nekik egy csupasz arénát ahova beugrálhatnak akár mikor, kijönni csak x idõ vagy x death után lehetne. Aztán elvolnának ezzel is. Hiány pótló lenne egy efféle agyatlanság, nem kéne Kheshattában rontaniuk a L72esek játékát.
Artanis
Nem baj, el magyarázom. Régebben a T1 pvp gear adott ugyan protection-t de nem adott sem critigation-t, sem tenacity-t, sem critical rating-ot. Utóbbi hármat a khitai gear-ekbõl kaphattad meg. Még a T2 PvP gear sem adott olyan DPS-t mint a epic frakciós. A pvp level limitek is magasabbak voltak. A fegyverekrõl már nem is beszélve amik gyengébbek voltak, szinte nem is használta õket senki. Ezért aztán mindenki PvP8 alatt csinálta PvE-t Fury-n is, hogy már alacsony szinten is ütõképes legyen.
A PvP gear update óta nincs számottevõ PvE aktivitás Fury-n. És ha nincs PvE akkor nincs world PvP sem. A world PvP lényege ugyanis a meglepetés, a rajtaütés, olyankor amikor valaki nem áll készen arra. Ez az ami lehetõséget adhat a kezdõ, gyengébb felszerelésû játékosoknak is.
Az meg, hogy Rise of godslayer nélkül lehet PvP-zni tévedés. Semmi esélyed valaha is labdába rúgni perkek nélkül. Még a gear-nél is többet számít.
A PvP gear update óta nincs számottevõ PvE aktivitás Fury-n. És ha nincs PvE akkor nincs world PvP sem. A world PvP lényege ugyanis a meglepetés, a rajtaütés, olyankor amikor valaki nem áll készen arra. Ez az ami lehetõséget adhat a kezdõ, gyengébb felszerelésû játékosoknak is.
Az meg, hogy Rise of godslayer nélkül lehet PvP-zni tévedés. Semmi esélyed valaha is labdába rúgni perkek nélkül. Még a gear-nél is többet számít.
Artanis