12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TomStorm
    Milyen lehet ez a Conqueror?Már olyan régóta ki akarom próbálni:)
    Gondolom nincs akkora DPS mint egy Barbárnak de akkor mit tud?
  • TomStorm
    Hát ehez nem tudok érdemben hozzászólni mivel nem voltak ilyen gondjaim.Csak nem lehet az érdekük az,hogy üressé tegyék a szervereket hiszen elvesztenék a munkájukat.
    Itt arról lehet szó,hogy több az elégedett állandó játékos mint te pl.Inkább meghúzzák magukat az ilyen esetekben amire te panaszkodsz.
    A kis problémákat elintézik a többit hanyagolják de csak kitartást kívánok ezekben az ügyekben neked:-)
  • ArtanisNerwen
    Nekem ilyen zárolás dolog nem volt soha, mert 3 éve folyamatosan megszakítás nélkül premium vagyok. Ilyesmiben sosem kellett segítséget kérnem. Régebben amikor sok raidet vezettem sokszor küldtem petíciót olyan ügyekben, hogy ninja looter noob átadná az itemet másik karinak. Ez ilyen mediátor tevékenység volt, szóval nem tudom mennyiben volt eredményes a segítség kérés, de azt tudom hogy sokszor kellett órákig várni. Ezen kívül sokszor jelentettem csitereket akik vagy nem is voltak bannolva vagy csak nagyon rövid időre, mert mindig vissza jöttek. Jelentettem nekik bugokat is amik évek óta nincsenek kijavítva.
    Például van egy elég durva bug a renown systemben egy éve minden héten írok petíciót nekik ebben az ügyben. Egyszerűen leszarják. Egy éve nem képesek ezt a nyomorult bugot kijavítani pedig már el is magyaráztam nekik mit kellene csinálniuk ha nem értenek az adatbázis programozáshoz. Folyamatosan hülyeséget beszélnek hazudoznak. Egyszer azt mondják, hogy továbbították a programozóknak. Következőben azt, hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel írjak a help.funcom.com-ra. Mintha ott nem ugyan ők lennének. Harmadik alkalommal, hogy dolgoznak a javításán, legyek türelemmel. Amikor már nem tudnak újat hazudni akkor elővesznek egy régi hazugságot, azt hiszik nem emlékszem. És ezt "játsszuk" már több mint egy éve. Minden kérdést elhárítanak, konkrét választ semmire nem adnak. Rohadtul unom és meg is mondtam nekik. Azóta nem köszönnek, lezárják a petícióm válasz nélkül, bannolnak azért mert jól láthatóan, forrásmegjelöléssel más játékostól idézek pont azzal a szándékkal hogy rámutassak arra, így nem kéne beszélni. És a support team supervisor asszisztál ehhez. Megmagyarázza, hogy az nem is úgy volt! Ez a funcom... totál amatőr sufni cég, akik játsszák ez eszüket a nagy semmire. Mert biztos vagyok benne azok közül akik ez valamikor megalkották már senki nincs ott. Azt gondolom hogy szándékosan akarják elvadítani a játékosokat, hogy aztán az üres szervereket már presztízs veszteség nélkül lelehessen lőni, a saját hülyeségük miatt felhalmozott veszteségeket minimalizálni. Ha az egyik legrégebbi premium játékossal ezt csinálják, akkor mire számítson aki free?!
  • TomStorm
    Érdekes én tegnap tértem vissza voltak problémák,hiányzó Collectors Edition item-ek amik járnának de zárolva voltak és 2 GM is azonnal segített mindent odaadtak normálisak,gyorsak voltak
  • ArtanisNerwen
    A GMek gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak. Lusták, nem dolgoznak, hárítanak, mellébeszélnek, hazudoznak, bunkók, aljasak. Az egész support team ilyen mert nyilván megengedik nekik.
  • Although
    Mi a gond?
  • ArtanisNerwen
    gusztustalan trágya cég ez a funcom!
  • TomStorm
    Egy kérdés,tudom nem sok esély rá választ kapnom de hátha.
    Hybrid Barbár vagy Hybrid Conqueror az életképes PvP-n?
  • TomStorm
    A játékosok vannak vérfarkas Form-ba és ha társalognak azt ugye te látod.Max ez miatt lehet beszélő Vérfarkas:)

Vannak Spirit Pet-ek arra akarok most rámenni,kideríteni és persze beszerezni.Nagyon jól néznek ki

De még sok kaland vár rám főleg egész Khitan területen mert eddig semmi közöm nem volt hozzá sőt Bori-n is alig voltam még aztán eddig ami a legjobb kraftolt ruhám volt egy Cloth szett 80-on már nem emlékszem a nevére.
    Sok-sok minden vár még rám.Most elsősorban nem a PvP szintre megyek.El szeretnék jutni T4-ig mert eddig T2-es volt a max abból se mind.

Úgyhogy nekem még a régi csapat által hátrahagyott tartalom bőven ki fog tartani:)
  • Although
    PVP-re nagyon rámennek, sok az event és a random thing ha jól látom.
    PVE tartalomnál viszont hülyeséget, hülyeségre halmoznak. Picteket tettek be az aquilonain fővárosba és az őrök nem verték agyon őket. Meg ha jól hallottam, beszélő vérfarkasok is voltak. És még ki tudja mennyi baromságot csináltak mióta nem vagyok. Ezektől sokat nem várok. Persze titeket ez nem zavar. :)
  • TomStorm
    A múlt héten Dark Templar vitte a pálmát az összes Premade-Tournament meccsen Kill-be Crom szerveren:D
    Sőt van olyan is,hogy 20+ kill van neki.

Lemaradtam én itt sok mindenről még nem voltam,úgy látom:-)
  • TomStorm
    Hát nem tudom.Annyira hülyének nem kell ahoz lenni,hogy ne tegyenek be a játékba pl.Housing,bounty hunter system vagy/és Border Kingdom revamp.

Tudom már a csapból is ez folyik de sz.tem itt is elférne egy kalózos téma.Hajócsatákkal.És akkor még nem is kell nagy kreativítást bevinni az új csapatnak:D

TSW-t hagyják és áldozzanak 1-2 évet Conan-ra.Én ezt szeretném
  • Although
    Nem lerázás a játékon belüli probléma az GM. A financiális rész az ami nem.

Ja az amik érdekes. Engem is meglepett mennyi segítőkész emberke van ott.
    Nekem úgy tűnik a, a TSW lett a pve játék, ebből meg full pvp supportot csináltak, az új csapat nagyon hülye a conan loréhoz ez nekem is feltűnt, nem csak a haveroknak. A lényeg viszont az neked tetszik és most. :)
  • TomStorm
    Van egy HD remake video de az istenért nem találom.Ha be vagyok jelentkezve Youtube-on akkor megjegyzi megnézettként a videokat így minden szürke és nem látom,tiszta gáz ez az opció:(

Nekem ami tartalom kell az megvan Conan-ba.Ezért tértem vissza.Úgy őszintén majdnem elkezdtem már WoW-al játszani de átgondoltam,hogy nekem AoC ideálisabb.A WoW több mint 10 éves és mai napig simán megállja a helyét és még jönnek hozzá a kiegészítők.
    Itt van Conan.Az első évet ne számoljuk az még Open béta volt erősen így van 5 év a háta mögött.Nem sok.
    Ez az Engine máig a legjobb ilyen ütközés detektálás sehol nincs a grafika brutál az animációk és mindez DX9-ben LOL:)

Ez az Amcsi szerver nem is gondoltam volna de kezd bejönni.
    Egész jó a Community,életre kelt a hivatalos fórum ill.napi v.heti eventek a játékban sőt mondok jobbat van RP Crome szerveren!
    Beinvelnek group-ba szinte végig Pug-al szintezek.Azt se tudom kik de nem ez a lényeg hanem az,hogy csapatban minden más.

A Support csalódás.Leráztak azzal,hogy keressek ingame valakit /petiton parancsal.De hivatkozni fogok az email-ben szereplő névre,megoldom:-)

Kellemes visszatérés most ez nekem.
  • Although
    Ez egy jó sztori video Tommy. Az ostromokat sajnálom csak nagyon rábízták a játékosokra a guildokon keresztül ezt az egészet, és így nem jött ki sztori vonalon annyira jól. Meg persze több munkát kellett volna, idővel belerakni. Jó volt, szép volt, hihetetlen már 2009-ben milyen jó ostromok voltak. :)
  • TomStorm
    nem ezt akartam de most meg nem találom amit kellene-.-
  • TomStorm
  • TomStorm
    Írtam support-nak mert közben megvettem Turan-t és onnan se kapom meg az extrákat.A kieg megvan mert térképen megnyílt
  • TomStorm
    Azt nem tudja valaki miért nem kapom meg a "Bag of the Mammoth rider" itemet?Mást mindent megkapok a RoTgS CE kiegből de ezt a Bag-ot nem,mindeközben account-nál mutatja,hogy fel van oldva de ingame nem adja
  • TomStorm
    Aha értem köszi.Most egyelőre próbálgatom a 2 szerver közti különbséget(ha már mind2 van karakterem) ping és induló Minik tekintetében.
    Sok különbséget nem látok.A Raid hírdetések jóval több Crom szerveren még éjjel is ment végig persze ez nem jelenti azt,hogy sokszor ott legyek mivel időkorlát van.
    Gamecard-okért reggel elmentem vettem 2db-ot(4K nem sok a kettőért).

Vehettem volna RIFT-hez is de ott nincs Siege.Csak Raid-elni meg nem akarok és ha PvP akkor Conan sz.tem jobb választás volt:)
    Most napközben még gondolkozok rajta még nézegetem hol-mi van,úgyis vasárnap van ma.
    Hát nehéz döntés.Megnézem ma azt is,hogy Fekete Sereg miképpen áll mennyien vannak online
  • ricsaj
    Am arta guildjébe elvileg legalább 4 magyar van
  • ricsaj
    szerzek mindig pár embert magam köré. egy kis pvp guildben vagyok, de kevesen vagyunk sokfelé:P
  • TomStorm
    Egyedül vagy Wpvp-n?Vagy van Guild-ed akikkel mész?
  • ricsaj
    biztos vannak minik de nekem herótom van tőlük.. sose szerettem, mostanság csak world pvp-n vagyok.
    Siegek most is csak a nagy guildeknek vannak.
    Insták nem nagyon, tervezem, hogy csináljak egy raidplannert pug t3 t4hez, de majd csak a pvp event után.
    Néha látom hogy keresnek khitai instákat is de jóval ritkább mint cromon.
    Én se vagyok oda értük mert balancolatlan ruhák esnek ott..
  • TomStorm
    Ja közben észbe kaptam és rájöttem azért piros mert UI amit használtam alap piros szinü ami jelzi ezt:D a sima interface-en lehet zöld lenne ja.

Te játszol Fury szerveren?Van ott 80-as karaktered és tudnád írni esetleg milyen rendszerességgel van Mini max szinten?Mennek a Siege-ek és insták?
    Van Magyar közösség,kisebb-nagyobb teljesen mind1?
    Na most aztán letámadtalak kérdésekkel,sry:-)

• Ultimaulti
    Nem működött a downloader. Nem szedte, nem patchelte, állandóan leakadt.
    És de! p2p-ről szdtem le az oroszoknak szánt orosz nyelvű klienst. Az gond nélkül felment, simán felpatchelte napra készre. De minek! Négy karakteremből egy sem volt meg az acc-omon. Szarok erre a fosra! 2009-ben eleve átkúrták az előfizetők felét, 20-as szintig volt kész a játék. Már akkor, 2 hónap után leköszönt a játékosok 60 %-a. Én 2011-ben untam meg a sok ígérgetést, hazudozást. És nem, nem fogok írni, hogy mi lett az elvileg "veterán" accountommal. Hová lettek a karakterek. Lehet a szerver egyesítés során nekem is lett volna valami teendőm. De nem érdekel. Sok szerencsét a birka türelmű embereknek a "játékhoz".
  • ricsaj
    édes faszom, emberek ne szenvedjetek már ilyen nyilvánosan..
    Letöltöd az oldalról a downloadert láttam ez még sikerült az letölt kb 10mb-t utánna már a clienst indítod el.. mai napig játszom és soha nem volt az updaterrel problémám, pedig nemrég szedtem le lapira is.

meg milyen seederről beszélsz ez nem p2p rendes szerverről tudod tölteni, általában nekem engedte a netem maximumjával (1.3mb)

Tom: 250ig zöldbe mutatja úgyhogy nézhetsz videókat mindenkinek zöld aki videót rak fel
    oroszok többségének 300fölött van egyedül a norvégoknak maradt meg a 100 alatti latency EUból, de ismerek játékosokat hong kongból és ausztráliából is úgyhogy 140es latencibel még lehet játszani.

Az más kérdés hogy azt aki combojumpol sehogy nem tudod megütni, mert az még mindig bugos és mindig máshol van mint ahol a cliensed jelzi.
  • TomStorm
    Nem lagol de 140 is szar Latency.Tehát mindenkinél ennyi.Ezt akartam csak tudni.Így már legalább soha nem kell már terveznem,hogy játszak vele
  • Although
    Én már nem játszok vele, de a video 2014 januári. Nekem kb 140 volt mióta usaba van a szerver. Jól ment, nem volt lag zöld sávban mozgott. Persze amikor még 70-80 volt európában az jobb volt. :) Nem tudom miért laggol neked kérdez rá a gm-re mert sokat dolgoztak rajta 140 mellett is jól menjen és sikerült is.
  • TomStorm
    Vagy csak nálam van Conan-ba 150-200 közötti pingem??
  • TomStorm
    Nekem végig pirosban volt a Latency.Látom itt a videon,neki zölden jelzi tehát jó a ping.
    Ha ő Orosz akkor miért jó neki vagy miért jobb mint nekünk Magyaroknak?
  • Although

Ritkán látható jó minőségű video. Régi jó kis solo dungeonról.
  • Ultimaulti
    Ezeknek a patch file-oknak mindig is volt, s lesz köze a konkrét játékszerverekhez. Az egy más kérdést, hogy a klienst magát le lehet szedni bizonyos formában máshonnan is. Ha azt elindítod, majd a szerverhez patch-eli magát, update-el. Persze egy olyan klienst sem tudok leszedni, mert nincs seeder ahol fenn van.
  • Ultimaulti
    "Az csak egy downloader exe.Egy dolog mi van oda írva és semmi köze a szerverhez" De, de van köze a szerverhez. Az egy patch file, ami konkrétan a játékszerverhez kapcsolódik. Nem tüköroldalról jön.
  • Ultimaulti
    Nem értesz. Tudom, hogy az a downloader, de mint írom nincs külön már eu, usa kliens. Nem intéz az magától semmit. Nincs mit külön leszedni, mint amit írtál. Egy kliens van, annak működnie kellene. Ugyanakkor nekem és a fórumon sok embernek nem jön le. Leakad. És nem indul újra. Meguntam, ennyi. Tehát! Nem azzal van a hiba, én mit töltök le. Hülye nem vagyok. Ezzel is játszottam pár éve, s még vagy 20 mmo-val. De ezzel nem vagyok hajlandó tovább szarakodni.
  • TomStorm
    Az csak egy downloader exe.Egy dolog mi van oda írva és semmi köze a szerverhez már az automatikusan intézi a letöltést.Simán le lehet vele tölteni a játékot,legalábbis nálam gond nélkül leszedi
  • Ultimaulti
    Ja, igen. "Age of Conan: Download" résznél van a letöltendõ EU/ENG kliens:Age of Conan (English)" Ez is gyanús. A az USA EU server merge óta nincs USA/EU kliens. ;)
  • Ultimaulti
    Nem tudom, hogy neked miképp sikerült. Írtam a játék fórumába, ott is szidják mint a bokrot, mert senkinek nem megy fel: napok óta crash-el a szerver. Funcom! Vicc. Shitcom. 2011-ben én már otthagytam ezt a sz.túrást. A haverok kedvérét akartam újra. De ennyi bőven elég volt. El tudom képzelni, hogy maga a játék, hogyan üzemel, ha ez így. (mint anno) Nem véletlenül, bukott ez meg.
  • TomStorm
    Mert ezzel nekem simán megy.Most próbáltam ki egy új mappába és tölti rendesen meg települt minden.
    Játék is megy,szerver Online
  • TomStorm
    Account-on belül az "Age of Conan: Download" résznél van a letöltendő EU/ENG kliens:Age of Conan (English)

Ezt telepítetted fel és utána nem indul meg az update?