12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11193 Azér szép lassan haladnak előre. Minden class free és szinte minden old dungeon free köztük az egyik legpofásabb a Xibaluku is. Szinte csak khitai maradt premium. Ez azért nem annyira rossz már. -
#11192 hát nemtudom nekem fennt van a cliens beta óta. épp csak megnyitottam, gondoltam megnézem mi változott..
az updater alján Speedboost poti, ability pont poti.. inkább aoc:P -
eurom #11191 és még ez a b2p rendszer is szimpatikusabb mint az AoC-os f2p
-
#11190 Amúgy a Dx11es verziója a motornak gond nélkül megy a TSWben.
apropó tsw.. A TSW-s srácok kicsit kreatívabbak mint AoCos társaik.
Így dobták be a F2Pre való átállást:
-
Carmageddon #11189 Hát kár érte. -
Although #11188 Nem sajna. Pont a nehézség szempontjából még jó részek azok fizetősek.(Khitai). Mondjuk A Turan az egyszeri vételes és működik mindenkinek. Az elég jó. De gondolom a TSW rendszert bevezetik majd a Conanra is. De az is lehet hogy nem mivel vannak elegen így is a maradék szervereken, lehet tartani tőle ha bevezetnék akkor megint az lenne mint 2011-ben mikor 600.000 új és visszatérő játékost regisztráltak és az összes szerver lehalt. Ezek meg úgy néz ki nem akarnak már több szervert. Elfogadható szempont mivel hosszútávon ennek a játéknak nagyjából 100-200e lelkes rajongója van. Szerintem. -
Carmageddon #11187 Ezt a játékot lehet már játszani ingyenesen végig mindennel együtt? -
#11186 van egy harmadik is ami megint előtérbe kerül : sandbox . sőt szerencsére egyre több sandbox játék van készülőben.
swtor versenyben ? mire ? legnagyobb bukás címre ? -
Although #11185 Nem hiszem :) Ez bőven elég évek míg az átlag mmo eléri ezt is :) Valahogy a nagy nerf óta népszerűbb, legalábbis vannak elegen. Most úgy látom kicsit megpróbálnak visszamenni a középút felé. A többi a jövő zenéje. aggódni nem kell az anarchy online 2002 óta fut nekik. :) Mondjuk ahogy látom nagyjából két vonal fut majd a GW2 social meg a conan, swtor féle. Nem nehéz kitalálni melyik fog nagyobb tömeget vonzani. Mondjuk az SWtor az versenybe lesz már csak a lore miatt is. -
#11184 DX11et nem terveznek esetleg ? Vagy annyit már nem akarnak költeni rá ?
Mondjuk az engine-t máshol is tudják használni szóval biztos megérné...talán. :D -
Although #11183 Valamelyik nap kipróbáltam a dx10-es futtatást és valamilyen csoda folytán zökkenőmentesen működik. Meg kell hagyni tényleg szép. Pofás ahogy a fűszálak elhajolnak ahogy haladsz közöttük. -
Although #11182 monthlyupdate
És kint van a seasonal event is. -
Although #11181 Dragon spine
Új képek -
Although #11180 Hát az biztos hogy megfelezték a csapatot, nem jó évet zártak. És a világ változik. De ahogy a secret world élő legendája mondta anno Ragnar Tørnquist mondta mi nem fogunk kicsi lila elfeket rakni a világunkba hogy népszerüek legyünk. És Craig is elmondta habár kevesebben vagyunk amit igértünk megtartjuk lesz új kieg. Szóval mindegy mikor a részemről ha esz örülni fogok neki ennyi. Ha sikerül még karácsony előtt ha nem akkor jövőre. Elnézve a videot szerintem is messze vannak a késztől. -
#11179 ja hogyne... igéretek vannak voltak lesznek..
a mostani az hogy kijön a kieg és a craft revamp az év vége előtt.
esélyes..
néztem a videót és hogyha még ott sincsenek a kész közelében sem akkor még hónapokra van az hogy az eredeti szerveren bugnélkül működjön..FC style -
eurom #11178 igértek valami contentet ez év végéig, semmi nem jött? -
Although #11177 stream event
Egy kis összefoglaló a múlt heti élő adásról. -
Although #11176 Régen barbal szívattam meg a hoxot a second windel. Azért ki tud fogyni a stamnia :) Figyeltem mikor kb 10%-on volt neki akkor a second windel visszatöltöttem a sajátomat fullra :) -
#11175 milyen class-t játszol?
elkapni még mindig könnyebb mint elmenekülni a közelharcos classokkal.
De hoxal, régen se most se tudtam kifogyni staminából és manából, és mindig körbe futottam vele a mapot ha kellett..
Most úgytűnik hogy a guardom többet tud futni mint a hoxom és ez elég idegesítő... -
Although #11174 Aww sorry lejárt :( De időről időre van ilyen akció majd legközelebb időben felrakom. -
Although #11173 khitai_for_free
Ez szerintem akinek fent van a gépén az AOC és van lv80-as karija megéri kipróbálni a még kihívásként szóba jövő területek zöme itt van és itt még a solo is élvezhető maradt. -
Although #11172 AOC Stream
Ha valaki követni akarja az új kiegről beszélnek majd. És megkapjuk majd az új craft rendszert is. Remélem lesz rewamp is a khitai dungeonokra bár meglepődtem de most se rossz pl a Cavern, mintha visszatettek volna egy szintet, bele tört a fogunk a normal Maliceba is most. :) -
Although #11171 Köszi! Na igen ez az ami elvette a maradék esélyemet most a hox ha kifut a stamniából meg a manából egyszerűen elfut. Kezdetben tetszett de Odrhnek volt igaza ez egy elbaszás. -
#11170 nemtudom először kicsit furcsa volt de mostmár úgyérzem hogy ugrálásban ilyenekben nincs különbség azt leszámítva hogy ugrálással nem tudod bugoltatni hogy ne fogyjon az energy. na meg mindenki 1 óráig fut, de hát én is úgyhogy nem sírok rajta és sokszor megment. ellenben hox elől nehéz elfutni:) -
Although #11169 Tegnap este hosszú idő után beléptem egy minibe. Lenne egy kérdésem lehet Tommy vagy Abe tudja. Változott valami a mechanikában? mármint ugrás magasság, vagy abilityk? Mert elképesztő ami van úgy örültem a 2 killsemnek mint még soha egyszerűen az emberek zömét megütni se tudom és hihetetlen ahogy elugrálnak? Szóval ok kiestem már meg amúgy se voltam egy nagy szám de azért ennyire.Szóval minden a régi vagy van valami újdonság? Leszámítva azt hogy a pvp 8-10-eseket meg se lehet sebezni. Jobb lett volna ha marad a pvp5-ös rendszer. -
Although #11168 Azért nagyon sokan szerintem nem lesznek akik kedvelni fogják, mert ez egy dark világ ami minden egyes questbe hozza. Mint Eiglophe hegységben épp tegnap haladtam egy conqal és hát a fönök lánya megkért gyűjtsek neki virágokat mert szereti és persze mindezt egy kannibálok által körbevett területen szereti, mint említi egy fiú elment már a faluból de nem jött még vissza! elmész megkeresed közben megtalálod a fiút agyonverve ahogy szorongatja kezében a virágokat...nos igen :) Ez egy ilyen világ :) Annyi különbséggel most ress nélkül végigmentem, ez 2 éve kb csak ezen a questen 3 ressem volt csak :D Most talán az SWTOR az ami nehézségben jó. Főleg ha kicsit magasabb szintű ellenfelek ellen mész :) -
Although #11167 Hát nehéz döntés :) Ha szereted a fejtörőket meg egy nagyon jó csapat munkáját és rajongsz az jelenkori fantasyért akkor TSW :) De ez fizetős teljesen.
Az AOc rendszere nagyon jó, a történet csillagos ötös, a groupok évekre lekötnek, fejtörők nem sok van de azok aranyosak, lásd (Refuge labirinth) de az igazi élmény a csapatmunkát és gondolkodást taktikai szinten igénylő dungeonok :) Tény kell egy kis idő míg ráérzel a rendszerre, de ez se nagy gond mert 2010-es szinthez képest amikor még alacsony buffok voltak a páncélon, fegyveren mára már számottevő lett de még jó , hasonlóan a solo területet is és a normál dungeont is nerfelték kb 50%-ra. :) Érdekes most kezd el tetszeni a népeknek. Mindenek ellenére a körítés a feat rendszer a story a questek maradt az ami volt egy újítás van bevezették az energy fogalmát a futásra. A pvp sajna nem kapott lorét mint a TESO fog de ettől függetlenül egy ostrommal úgy megy el 2-3 óra hogy észre se veszed :) Tény most lett olyan a játék hogy egy pl. wow-ból jött játékos nem csak kudarcélményeket gyűjt :D
Ebben az évben nem vettem játékot csak az SWTOR-t de szerintem karácsonyra megveszem a TSW-t is. És talán ami jó még a Rift,de a világa nem tetszik. -
Agaba72 #11166 Hát igen.....
MMO-zhatnékom támadt mostanában megint. Két napja meg is vettem a GW2-t de nem igazán jön be. Most azon agyalok, hogy AOC vagy TSW. Valahogy kezdem úgy látni az MMO-kat, ahogy te. Mármint, hogy a funcom a hülyeségei ellenére is a legjobb.
(amúgy a GW2 tényleg jó játék, ötletes, jól fut stb. ezt látom, de valahogy nem fog meg, ami meg Ízlés dolga.) -
Although #11165 Hoppá!
bestmmorpg2012
Mondta ugyan pár ismerős tegnap hogy nőt a létszám meg médium van minden szerver de ez azért meglep de nagyon.
Egy ilyen öreg játéktól. Mindenesetre örülök neki. -
Although #11164 http://www.youtube.com/watch?v=tPBqvfshVPQ&feature=autoplay&list=PL6A0EBE06CE3516B6&playnext=1
Részlet Howard talán egyik legjobban sikerült sikerült írásából, a Túl a fekete folyón. -
Red Hand Scribe's Flame Jet crits you for 12833 fire damage.
Tortageban bizony vigyázni kell:P -
#11162 http://imageshack.us/a/img824/5627/succubypicture020.png
Tortage raid^^ -
#11161 Hello ha szeretnél pvpzni is akkor fury mindenképp -
#11160 Sziasztok! Most próbálnám ki a játékot csak nem tudom, hogy melyik szerveren kezdjek. Mit javasoltok? -
Although #11159 Ez már szerintem jó nem?
http://www.ageofconan.com/ -
Tomyh #11158 Igen,HA befizetsz akkor kapsz ilyen extra dolgokat.. -
#11157 megvan account oldalon van special offers and upgrades és most van ott 7nap ingyen premium vagy 800fc pont vagy 400fc+tigris minden karira ajándékba. -
#11156 vagy lehet hogy csak premiummal nem látom ami viszont kibaszás volna:P -
#11155 Amúgymeg annó én is ilyen packot vettem és a kieg CD-kulcsokat külön küldik el emailben.. és azt tovább tudod adni ha esetleg valamelyik megvan vagy nem érdekel. -
#11154 amúgy most néztem hogy nincs benne az itemshopban..:P