12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jakuza001
    1 nap alatt majdnem 350k ? Az nice.
  • Torzonborz
    asszem FCnél most verhetik a fejüket a falba :D
    http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey
  • Although
    Az utolsóra ma is emlékszem akkor már feladtam a dps conqomat mert reménytelen volt de arra gondoltam talán a support barbom még működhet. Nagyon jó kis meccs volt, nagyjából két egyforma grouppal amibe persze én voltam az egyik gyenge láncszem. Pár perc után beálltam szokás szerint a healerünk mellé mert tankkal támadták és azt éreztem le tudom szedni a healerről ez ment is és sikerült egyenlítenünk mert nem tudták kivonni a forgalomból a healerünket. Gondolom egyszavas szervezés után már a következő zászló futásnál a ranger és a demo célba vette a barbomat, megoldották a problémát, próbáltam elérni őket de reménytelen volt, ahogy kivontattak a forgalomból a tank már robbant rá a healerre chargevel. És 3:1-re vesztettünk és a pvp10-es tankkunk meg közbe egyfolytában nyomta nem igaz hogy ilyen bénák vagyunk :) De jó volt, az persze eszébe se jutott hogy ahhoz az egy győzelmünkhöz, nekem is volt egy kis közöm :) szóval szuper ez a pvp ne ad fel soha :)
  • Although
    Ne aggódj rajta, nem erről szól. Azok a srácok akik nyomják szerintem nekünk már követhetetlenek :) Max a zaz idegesítő ha belefutsz egy anyázóba ez ritka relative a conanban mert olyan tömeg már nincs, de vannak ilyenek, az le tudja ölni a jókedvet :) Nem tudom nem fogja fel hogy ennyi és kész vagy mi. Na mindegy élvezd mert nem rossz. Pár éve még nem volt ennyire durva még sikerélmény is jutott ma már kevesebb de tényleg élvezd amíg tudod :)
  • Jakuza001
    Azert van ennel felnottesebb is. :D
  • Gaben78
    Dehogy temetjük,,, a többi mmo gyerekes :D én meg öreg vagyok... 1 év után elkezdtem a PVP-t a demoval, hát nagyon hurka vagyok a papír ruhámmal együtt.
  • Although
    És az is biztos ezeknél az északiaknál senki nem képes megteremteni jobban egy dark fantasy világot. Született tehetségek ebben :)
  • Although
    Nem írtam időt :) Nem mostanában lesz de ugye tudjuk semmi nem tart öröké :)
  • ArtanisNerwen
    Azért még ne temessük el a játékot... egész évre be vagyok fizetve.
  • Although

Nem hinném, idővel ha már nem lesz ez a játék, valaha is elfelejtenénk :)
  • TomStorm
    Én se tudom,azt néztem én is még ingame.Mindegy,legyen minden a sajátjuk tényleg nem érdekes a dolog már:)
  • ricsaj
    Amúgy azt hittem hogy a régi leader jött vissza hogy hallám mivan, és rádgondoltam hogy te vitted el a guildet, de így gőzöm sincs ki ez a necrotico. valami lv9 necro és ki gondlta volna senki se hallott még róla cromon se.
  • TomStorm
    Azt írtam az egészről amit gondoltam.Tudom nem tetszik de nem érdekel.Nem voltunk mi ismerősök..
  • Although
    Mindig érik meglepetések az embert. Sajnos ez gyakori történet magyar guildeknél, máshol is történik ilyen csak valahogy kulturáltabban intézik. Minden beleszólási szándék nélkül..
  • ricsaj
    Na ne szopass!
    Nem tudtam ki vagy mert 3 havonta van új nick neved sg-n de neked aztán tényleg nincs min sírnod. Amióta ismerlek azért sírsz hogy adják át a guild leadet neked mert az előző leader inaktív volt, erre föl te megkaptad, és rájöttél hogy semmire se vagy guild leaderként se képes, így aztán ott hagytad te is a játékot. és még visszajársz a szádat jártatni..
    Jól nevelt gyerek vagyok ezért erre csak annyit mondok:
    Na takkkarodj!
  • ArtanisNerwen
    Tomika nehezemre esik sajnálni téged! Ugyanúgy vették át tőled a guild-ot ahogyan te átvetted Soulkiller-től. A GMek azért vették el tőled, mert inaktív voltál. 10 hónapig ügyvivő officer-ként nem csináltál semmit, aztán további 11 hónapig guild leader-ként nem csináltál semmit. Nem érzed a felelőséged abban, hogy nincs a fury-n magyar guild? Bizonyára nem! De a kérdés költői volt.
    A legcsekélyebb jogalapod sincs olyanokat mocskolni akiknek velem ellentétben, volt türelmük kivárni amíg megszabadulnak tőled.
  • Although
    Mindegy a TES-be már nem lesznek ilyen gondok :)
  • Although
    Ez benne van a pvp-ben. Nekem spec a powerlevel volt idegesítő. Kis karimnak egy demo jutott aki rootolta, miközben kis kollégája leverte a karimat. Jó móka volt. Persze közben azon nevetem lehet amúgy se lettem volna komoly ellenfele. :)
  • aya
    Meg az is furcsa hogy állok a black citadelben raidre várva és nem támad senki :)
  • aya
    Az a gáz hogy én is azért mentem át barátságosabb szerverre mert meguntam az állandó quest közbeni kill-t lesből szemét helyröl meghalni kicsit idegesítő.
    Így átmentem skyrim-be :) ( rpg módba )
    Bár az elején furcsa volt hogy mindenki segiteni akar, sokkal könnyebb így a játék.

• Although
    Tipikus tovább klikkel mindent. :)
  • TomStorm
    US szervereken szokott lenni Rp-pvp,ToR is van de csak US.
    GW2 félig meddig Rp-pvp de talán inkább pvp az összes szerver.
  • Although
    Milyen fura az Aqulioniát én is szeretem. Bár csak a vége jutott. De ott tudom vadásztak a powerleveles idiótákra is. Egy rp-pvp szerver volt ami ténylegesen visszaadta a conan-t ahogy egy pve server sose fogja. Nem is tudom lesz még más játékokban rp-pvp szerver. Van egyáltalán? Néztem az swtor-t a riftet de nem láttam. lehet a GW2-nek van.
  • ricsaj
    Rossz olvasni hogy már te is cromon vagy, de talán így jobb is.
    Lehet én is lekellett volna lépjek amikor a furys társaság szétszaladt...
    Cromon még van 1 jó közösség, de nemtudok cromon játszani, valahogy nem veszi be a gyomrom..
  • TomStorm
    Ja volt egyszer egy jó szerver jó társasággal.Utána már felejtős minden:)

Az Assassin különben hatásos ugyanúgy mint régen,hogy meg válaszoljam magamnak régebbi kérdésem itt.Napokban pár páncélossal elég hamar végeztem pár Rank különbséggel,Crome szerveren"már"
  • ricsaj
    Végülis, nem volt már sok értelme. pár éve hívtalak titeket és sokan jöttek is volna, viszont csak a többiekkel, a többiek pedig mondták hogy ők Aquilonián születtek és ott is halnak meg és ez így is lett.
    Szerintem sincs sok értelme ott tartani olyan karaktereket akik már évek óta nem léptek fel, ha meg mégis visszajön megtalálja a módját hogy beszéljen valakivel a guildből.
  • TomStorm
    Mármint akinek szerepe volt a Légióban
  • TomStorm
    Nem voltam egy éve ez nem így van.Én is tudom ki szervezte de nem érdekel már.Az biztos,hogy Leader jogot megfosztani úgy,hogy még a bankot kezelni se tudja az illető az fura.
    Én nem így kezeltem a dolgot elötte.Minden Alt.név ott volt aki Enslave tagként részt vett.
  • steweee
    még tavalyi. talán a hardwireden vagy a rpgames.hun jelent meg róla cikk, de azóta semmi sajnos
  • ricsaj
    Haha tudom is kivolt^^
    Elég gané hogy kirámolta a bankot, de végülis nemvoltál fennt lassan 1 éve úgyhogy logikus hogy megkapta a leadet.
  • Although
    Hol láttál infot arról?
  • steweee
    ha csak ennyit látnék kurva jó játék lenne. a videókat elnézve..... no hagyjuk is részemről. viszont állítólag kijön olyan sp játékként is, mint a morrowind pl, de ebben a környezetben. na azt nagyon várom
  • Gaben78
    jah, az a Fury-n van, mi meg Chrom...
  • Although
    Enslave talán vagy egy másik a pvp szerveren.
  • Gaben78
    Melyik guild ?
  • TomStorm
    Még a pénzt is kiszedték,rohadékok
  • TomStorm
    Az ilyentől megy el a kedvem mint most pl,hogy nem voltam online pár hónapig,elvették tőlem a leader-séget ez még nem is baj de az hogy kidobálták az összes ismerősöm és kisajátították a T3-as várat bizonyos lámák ez kiakasztó.Idióta magyarság tisztelet a kivételnek,beléptek a guild-be bennt voltak 1 évig(se) és kisajátították az egészet.
    Még jogom sincs,hogy belenyúljak guild bankba AMIT én meg ismerőseim gyűjtöttünk 4-5 évig,k...a an..tok
  • Gaben78
  • Although
    Kis pillanatkép a pokolból, most kaptam levélbe. :)

• ricsaj
    Hali!
    én speciel nemtudok ilyenről, viszont én úgy csinálom hogy bebindelem valamire a fegyverváltást (nekem C)
    és amikor a ritkábban használt fegyvert használom akkor nyomom az altot a skillekhez és az alap skillbaron lévő nyilakat használom hozzájuk.

pl guardal polearmal játszok alapból, de debuff vagy kb van kardpajzson ilyenkor:
    C -> alt lenyomva -> 2(a kombógomb) -> alt felenged -> 2nyíl
    ha olyan egered vagy billentyűzeted vagy akár progid van amivel 1 gombra több mindent tudsz makrózni akkor csak rárakod 1gombra:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <Root>
    <DefaultMacro>
    <Major></Major>
    <Description>ASD
    </Description>
    <Comment>asd
    </Comment>
    <GUIOption>
    <RepeatType>0</RepeatType>
    </GUIOption>
    <KeyUp>
    <Syntax></Syntax>
    </KeyUp>
    <KeyDown>
    <Syntax>if varE == 0 Goto 3
    if varE == 1 Goto 11
    KeyDown 6 1
    KeyUp 6 1
    KeyDown 265 1
    KeyDown 30 1
    KeyUp 30 1
    KeyUp 265 1
    varE = 1
    if varE == varE Goto 18
    KeyDown 6 1
    KeyUp 6 1
    KeyDown 265 1
    KeyDown 31 1
    KeyUp 31 1
    KeyUp 265 1
    varE = 0</Syntax>
    </KeyDown>
    <Software>asd
    </Software></DefaultMacro>
    </Root>

A 6os itt C-t jelöl amire nekem a fegyverváltás van bindelve. de tetszés szerint átírhatod. Ezt X7es egeremhez írtam, de gondolom más macro is hasonlóan működik.