Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ment a PM

ricsaj
Mekkora a macid és mi a neve?

ricsaj
Senkinek nincs már. Elég jó mert így most van értelme a restnek és tudsz hideolni és kiszedni hideból is.

Egy biztos,szintezéshez baromi jó ez az új sprint rendszer.
Sámánnak nem is kell már Casting Concentration?Nincs a listába nem látom.

ricsaj

Milyen szépen vigyorog.. de ez is mage cuccot dobott😞

Na ez ismerõs.Mikor T3 nyílott régebben akkor is ilyen szitu volt csak akkor Assa-m volt így gondolhatod mennyire zavart😄

Nem akarok rohangálni sem percenként charge-olni sem kite-olni de közben mégis szeretném ha sok skill lenne és jó Survivability.Ezek szerint tetszeni fog.
Azt nem tudom még milyen Damage lesz solo pve vagy pvp-re de nagyrészt tetszik a Class így nem lesz hátrány ha low dps-em lesz..

ricsaj
A t4 drop szívás... folyamatosan csak pom tos assa demo cuccok esnek QQ

Igen az lesz az.Tehát igaz a hír.Na sebaj lesz velem Panda Bear😊
Legalább lesz még Keletibb feeling😊

ricsaj
Amúgy valami perk az amirõl beszétlél Spirit hibernation.
minden csapattárs mellé idéz 1 medvét ami elvileg healel és a bs mellett panda van medve helyett

ricsaj
Annyi az egész hogy kapod a buffot és ha beérsz a szobros terembe úgy hogy sose jár le a debuffod akkor 2 lootlessz a utolsó bossnál.

Hm nem néztem sose van e HM az Isle of Iron statue-hoz épp eleget kellett rohangálnom normálba is. 😊 De jó tudni mert mindig kérdezik HM-be próbáltam e már.. 😊

ricsaj
Emez amúgy akkora hülyeség... nincs HM a bossfightba.. csak ha nem halsz meg lõtte elõtte akkor 2 lootod van -.-'

ricsaj
Hosszú volt sok volt nem olvastam el..
BS-t 2 dolog miatt nem játszok:
1. nincs 300gombos egerem és olyan billentyûzetem amin elérek 40 gombot
2. nekem lassú
Ha téged nem zavar hogy nem úgy rohangál mint a többi és megvan az elsõ feltétel VAGY van 3 kezed akkor BS a neked való!
Habár a sprint rewamp óta nem próbáltam most hogy mondjátok lehet fel unlockolom úgy is akarok 1 healert és pom vagy bs.

: may be related to the in-mail/bank system rather than sprint; i have seen on other games it can cause serious problems.
: on AOC too it affects performances, i think, and that is why you cannot spam the "search" button, there is a delay in seconds that increase if you run searches more often.
: and since the system was modified too in last patch, i imagine that can be linked to the lag, rather than sprint.
Ezt kaptam most whispersen az egyik tagtól lehet ez okozza de ez most nagyon durva. Tényleg pár ingyen nap járna érte....

Na most igazi nosztalgia.5 percenként Latency az egekben kb😊)
Odamenjünk megcsináljuk nekik,hogy ne legyen lag??

Ja a blacksphere video? HM Kang Pagoda? ja ja a HM-ek fõleg a unchained elõtt igazi pain modok voltak😊 mi még a normálba sokat szívtunk. 😊

Oké😊
Jó videó,kemény ez a HM-.-

http://www.youtube.com/watch?v=yy-5i-Zc5_A
Hát Szerintem csak csinálj karit ne hagyd ott a Furyt hiányozni fog aztán indíts egy újat a Cromon is aztán váltogatod, nem?

Na majd ha végre egyszer befizetek ismét akkor egyik 80-assal nekikezdek a kalandnak ott.
Addig szerintem kipróbálom ezt a BS-t jaa és asszem átmegyek Crome-ra még ma

Nem rossz tartalom. Van rajta egy T3 nehezebb raid, egy Ardashir fort és egy mulattatós solo zone, dungeon egy big monkey bossal amivel taktikázni kell 😊Én szeretem. Igazából még az elsõ bosson se jutottunk túl az Ardashirba 😊

Ezek érdekes arcok az biztos a funcom-nál<#idiota>
Azért valami kontentet csinálhatnának.TSw-böl jön nekik most a pénz egy szavuk se lehet erre.
Mondjuk nekem még a Turan-hoz se volt semmi közöm:/

Nekem viszont jó volt mert a second windel nem egy hoxot megszívattam ami elég buta volt futkorászni a barbárommal a conqomal nem ment de a barbal igen. Pontosan nem tudtam kiszámolni, de láttam ha kifogyott. És akkor mikor már se manjá nem maradt azt valahogy túléltem az volt a nehéz, és stamina se akkor benyom second wind és lefejezés ez most dugába dõlt 😊

Te vagy a szakember nem én szóval elhiszem! 😊

Nem tudtad építeni a stamina fogyást éppen ez az,hogy mindig random futkorásztunk és nem lehetett kiszámolni a fogyást.Na most viszont ki lehet!
Jobb harcok lesznek így szerintem.Hosszabb harcok jobb balance ez ha jól látom a helyzetet

Azért furdalja a kíváncsiság mi késztette erre a funcomot. unatkoznak de contentre nincs elég ember és ilyennel ütik agyon az idõt ?😄

Ott a csík igazad van olyan 8-10 mp a futás és vagy 16 mp a visszatöltése.Akkor így már rendben van.Ez így jó mondjuk.
Hmm érdekesnek tûnik az ötlet nem rossz most így aztán tesztelem még majd😊

De lehet én látom rosszul és ez tényleg rossz húzás volt. Heh nem tudom. Odrhn szerint a harcnál a stamina fogyásra stratégiát lehetett építeni az most bukott. pvp-be is meg pve-be is. Kiderül majd mit szól a nép hozzá. Bár a funcomot ritkán érdekli 😊

Igen azt is egyszerûsítették az amúgy semmit nem érõ skilleket törölték 😄

Nem a mágusoknak manája van a harcnál a stamina fogy a futásnál meg mindenkinek az energy 😊 Ha jól értelmeztem. Tehát a varázslat manát eszik a harc stamniát a futás meg energyt. Ez azt jelenti több stamniád lesz a harcba.

Egyszerüen eltörölték a movement skilleket és megmaradtak a pontok amiket most el lehet osztani a kizárólagos kaszt tulajdonságokra pl.hide,reniew mana stb.Mi van itt LOL

Egy sárga sík amikor futsz a képernyõ alsó harmadán megjelenik 😊

De milyen energia?Most a mana gogy Stamina helyett vagy mi van?😊

A stamnia ezután már csak a combokra megy. a #10943 ott a patch ami behozta ez bugos most és cseszteti az egész szervert. A funcomnak ezúttal se sikerült elsõre megoldani, bár ha jól tudom ma volt a második patch napja lehet most már megy 😊

Nem fog ha az energia kifogy ezután se fog. Kicsit fura az biztos és lehet tényleg cheat nem tudom.

Várj!!! Új rendszert csinált a Funcom. Be lett hozva az energia és az fogy a futásnál. Vagy tetszik vagy nem, nekem bejön. Odrhn azt mondja hogy cheat. El kell dönteni. De ez már így marad. 😊

Mi van itt,miért nem fogy a stamina?Na most azonnal rangert így be is fejeztem.Simán odafut hozzám bárki lol

Lesz ingyen hónap?

3 kérdés akkor hozzád Ricsi vagy más aki tudja:
-Közepes szintü játékos kézben is OP(tehát tegyük fel olyan valaki aki már 1-2 éve nem pvp-zett a játékban)?
-Játékstílus nagyobb szinten élvezhetõ,nem túlságosan nehéz vele játszani?
-A Khitai BS Panda Bear-t summonál "azzal a skillel amit nem tudok megnevezni"😊?

Elképesztõ tegnap beléptem és lag lag hátán és állítólag a TAS is bug hegy. Hihetetlen kiadnak egy patchet és lehet egybõl újra patchelni. De már megszoktam, szépen megvárom míg kijavítják. 😊 Mondjuk arról lehetne beszélni hány ingyen hónapot kapunk egy ilyen után hm hm. Lehet meg is kérdezem tõlük...heheh

Hm meglátjuk milyen lesz, nekem spec fõleg a Morrowind tetszett a többi már nem annyira. Idõ elõrehaladtával nem elõre felé haladtak sajna 😊
De mint játék jók fõleg elnézve a sok szánalmas konzol portot. A Bethesda rendes munkát végzet. ÉS crash mentes is. Ha nem is törték össze magukat miközben felépítették a storyt amit csináltak az tökéletesen mûködik. Mindig nevetek miikor olvasom hogy szidják milyen bugos meg minden. Fogalmuk nincs róla milyen nehéz egy ilyen játékot bug mentesen megcsinálni. Bezeg mi akik Funcom játékkal játszunk mi aztán tudjuk 😄 Azért az offline mmo sem kisebb munka sokkal.

ricsaj
A TESO viszont tényleg jöhetne TES részei voltak a legjobb RPGk amit valaha játszodtam csak hát nem igazán játszok single játékokat..

ricsaj
Nemtudom mi épp tegnap csináltunk egy 24v24 guild vs guild csatát csak azért mert 1 emberünk kint volt borin és 1 másik guild odament és begankelte a grpját😄
Amúgy meg a BS még mindig geci OP... az egyetlen class ami mindig az volt és úgynézki hogy az is marad, mert ahogy hallom a bs nem kap rewampot.

Szomorú....Cromon vannak még siege eventek. De mi már kimaradunk belõle...
http://www.youtube.com/watch?v=cGkfWl5NLJM&list=UUUa962_u0lVg-JlV5ix5LUQ&index=1&feature=plcp Ezek mondjuk még szerintem 48vs48 is össze tudnak hozni..
Bár ez is Júliusi, most szerintem a GW2 a nagy guildoknak is betett. Meglátjuk mi lesz késõbb. De nem vagyok optimista a funcom semmi nagyobb contentet nem jelentett be már House of Crom óta. És az se mostanában volt.

Szerintem elég jó a dps és persze gyógyítja magát. De fõleg abból az idõbõl emlékszem dolgokra amikor még 5 szintes volt a pvp. Volt egy gyerek aki szinte minden classal nagyon jó volt. Nos sámánja ellen is rendre vesztettem. Med armor, heal, blunt, szóval nem rossz párosítás szerintem.

Ja és a Khitai BS Panda bear-t idéz vagy ez kamu?

Shaman DPS-el,hogy áll?Képes hozni egy Barbár szintet vagy annyira azért nem?

ricsaj
Igazából gõzöm sincs hogy ki támad minket mert kiírja hogy sebezhetõ a battlekeep de el se megyünk megvédeni mert igazából senki nem támadja xD

Húh, kicsit sok. 😊 Egyébként vannak ostrom eventek még? Rég nem voltam már. A 3 mondjuk jól jön ha egymás után több lenne programba nem lenne unalmas az biztos. Tartok tõle ilyen veszély titeket sem fenyeget már 😊

ricsaj
ja.. ügyes a srác😄 talán az asszám húzom fel a pom helyett😄
Itt egy kis részlet a guild leaderrel való beszélgetésbõl.. besírtam rajta xD
To : btw why we have 2guild with 2 bk?😛
: 3
: ^)
Gondoltam rákérdezek hogy miért van 2 battlekeepünk... és kiderült hogy 3 van... de még mindig nem tudom minek xD