12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2695 uh megaköszi! -
Burca #2694 9600gt-vel van valami tapasztalat hogy fut vele? Core2Duo (2.66)procival -
Tucker Case #2693 http://www.hybes.de/abilities.php
Itt megtalálod. -
SuLtAN17 #2692 Tudom már felvilágosítottak épp most újítottam be egy 3.2 Ghz-es procit és 7600 Gt 256 Mbramot remélem ezen már elmegy mediumon is akár :)
Én még nem játszom majd csak május. 23. után de nekem a Dark Templar v. a Ranger szimpatikus vki van velük tudni valami tapasztalatot megosztani?:) -
#2691 demo, necro, tos és dark templar spellek/featek levannak írva normálisan valahol? mondjuk 1-40ig vagy 80ig :) -
#2690 A videó kártya gyenge csak. Testvérem gépében 8600GT van és mediumon éppen eldöcög neki -
#2689 Ezzel a konfiggal meg se próbáld szerintem. -
Bhalage #2688 ahhh gyogyithatatlan fanboyok lettetek.... kar veletek foglalkozni meg a flamere is immunisak vagytok annyire belebuzdultatok ebbe a jatekba ..
DOOM!
ui. jovo heten jovok;o) -
Bhalage #2687 ejha :D nekem tetszik :D -
#2686 láttam ma videot az interface rugalmasságáról, tök jó:) -
Psychedelic #2685 Remélem sikerül beraknom a képeket.
Azert kicsit mas mint wow-ban tanaris. :)
-
#2684 Ezzel maxon ?
Mediumon esetleg megvan a 30+... -
#2683 pft nub -
#2682 Valaki játszik hasonló géppel?
Core2Duo E4400 (2.00 GHZ)
2 giga ram
Gainward 8600 GTS Golden Sample 256 mb
Winfos IkszPé
Tudom, hogy utáljátok az ilyesfajta kérdéseket de akinek hasonló a configja az mondhatná, hogy hogy fut. Én azért remélem, hogy maxon megvan a 30+ fps. -
#2681 én is annyi mindent olvastam(jót és rosszat) már, kíváncsi vagyok... -
Skill #2680 3 éve wowozom, most hogy lesz aoc kipróbálom , mert senkinek nem hiszek . látni akarom. csak nehogy rl vs wow után rl vs wow+aoc legyen. :) -
#2679 ez egy egész korrekt beszámoló, köszi:) -
#2678 Ennek most sok értelme volt, jól megmondtad. :) -
Bhalage #2677 wow>aoc
discuss! -
Chris #2676 Te még nem kerestél meg minket Fury szerveren? Merthogy miért ne játszanál ott? -
Psychedelic #2675 2.33Ghz meg huzva sincs, most felnyomtam 16x AA, bloom, high arnyekok 15-20 fps volt mozgas közben. -
Gibor #2674 THX a válaszért. -
Chris #2673 Proci milyen? -
Psychedelic #2672 AA 0, nincs bloom, es csak mediumon az arnyekok. :)
De 30 fps+ folyamat es inkabb ez mint az élsimitás. :) -
Chris #2671 Csak egyet tudok érteni ezzel, bár nem értem high-ban hogy fut ilyen jól neked. -
Gibor #2670 Hi!
1 kérdés.
Ittis úgyvan hogy van több szerver? mint pl wowban... -
#2669 még mindig nem árultad el hogy tálentelted a guardianod? -
Probatbicol #2668 Szerintem nem ugyanarról a dologról beszéltek. Az egy dolog, hogy beállítod, hogy milyen messziről láthasd a karaktereket, az meg egy másik, hogy a lag miatt mikor fog neki sikerülni betölteni. Nekem is volt olyan az ob pvp-ben, hogy rámrohant egy player, aztán mikor pár méterre volt akkor töltötte be a 2 társát a game. Ilyen egyébként majd minden mmo-ban van. -
Psychedelic #2667 Akik befizettek az EA-t azoknak nem 20-30-as karijauk lesz hanem 80 mire megjelenik, en 30-as vagyok melo melett. mar most rengeteg 40+ kari van, akiknek meg nincs eletuk 60+.
Az instancelt moka sztem csak kezdön gond, a 20-30 területeken mar csak 4-5 realm fut és már sok embert enged 1-re, de 30-as szintre érve visszasirjatok a 20-30 realmet, iszonyat gyilkolasok mennek, ha mar csak közelitek a quest mob helye felé, már ugranak is rám a partyk. :)
A mobok repopjat nem ertem igazan, van hogy ugy popolnak, hogy elkell futnom mert megse hal mar jon ujra a 3 fős pack, maskor meg 5 percig allok es semmi, az öld meg hoggert tipusu kuldiket meg csak ugy lehet megcsinalni ha lepkedsz a realmeken, mert vmi party mindig varja, es nem kerdik hogy mit szeretnel, mar futhatsz is vissza.
Engem is idegesit hogy a dark tempalrom szaros medium armorban futkos meg 30-on is, jelenleg nem sok mindenki ellen van esélyem, elvileg melee ellen kene majd jonak lennem, de baszhatom, ha olyan bohoc ruha van rajtam.
Gépigény nekem high beállitásokkal c2d6550e 2 giga ram 8800 gt-vel 30-40 fps mindig megvan, azert nem erzem olyan veszesnek ezt a dolgot, en a wow-ban 3 évig 5 fps-el raideltem, pedig hasonlo szintü volt az a gép abban a korban amikor megjelent a jatek mint most ez.
Sztem ne vonjatok le messzemenö következtetéseket a 20 alatti dolgokbol, en azt se ertettem miert volt open betaban 13 a limit, mindenki abbol von le következtetéseket, pedig iszonyat sokat javul a játék 20 után.
A lvl 20-ig olyan mint wow-ban 1-6.
20 utáni területek már tenyleg nagyok, az meg hogy a területek között töltés van nem lesz gond, 10 szinten át összesén 2 területen voltam, rengeteg küldi es iszonyat hangulatos az egész.
A legjobb a cimmerian 20+ terület egy hosszu völgyben indul, aztan szepen kiszélesedik, és piszok magasra fel lehet maszni a hegyekre, vizesések völgyek dombok, sztem piszkosul eltalálták az egészet, mindenhol hullak es karoba huzott emberek, aztan az egyik küldiben megkell ölni a jetit, nah oda vagy 10 perc mire felmaszik az ember a varosbol, de iszonyat kiraly onnan lenezni.
Nekem piszkosul bejön a játék, és sztem mindenki kapcsoljon rá, magasabb szinten 100x jobb az egesz. -
Chris #2666 Ekkora wall of text esetén amit írtál korábban nehéz munkaidőben minden egyes felvetett témára érdemben válaszolni, viszont ha vki által "kiemelődik" egy téma, arra könnyebb reagálni.
A dolog jogos, de nem ér ennyit, utána kell nézni a beállításoknak, én is jöttem rá olyan dologra nagynehezen tegnap amire nem vettem addig a fáradtságot, hogy kiderítsem. -
#2665 Kezd előjönni az az "Én HC vagyok, a többi meg loser noob, szóval kiss" SG-s hozzáállás, ami miatt meguntam az SG-s fórumokat nézegetni...
1.: Ki fikázott, vagy ki állt negatívan a játékhoz? Leírtam a tapasztalataimat. Alaphangon a "gyári" High beállításokkal játszottunk mindhárman. Mindhármunknál előjött a probléma, eltérő gépeknél.
2.: Végigpróbálgattam jó pár view distance opciót, ha olvasnál, feltűnne, hogy írtam is. Nem volt hatása erre. A tereptárgyakra vonatkozó opcióknak volt. Ezért nem értem a szituációt.
3.: Mikor írtam a tapasztalatokat, érdekes módon senki sem reagált érdemben erre. Utólag mikor téma lett, hirtelen mindenki ujjal mutogat, hogy nála márpedig nem. Hurrá...
További kellemest...
/singoff -
#2664 azért,mert vannak olyanok akik alapban negatívan állnak a gammához....
megkéne nézni a beállításokat,lehetőségeket próbálgatni fél órát és ha úgysem megy és úgyis szar akkor jönni és kérdezni,de aki arra nem veszi a fáradtságot,hogy optionsban szétnézzen és jön és fikázik az no comment kategória...és inkább ne is vegye meg játsszon mást azt hali,nem kötelezo AOC-ni:P -
Maksi #2663 Megnyugtattál, köszönöm! -
sleepwalker77 #2662 Hát nekem felére van véve a látótávolság, de simán látok egy messzi faluban harcolni játékosokat, úgy hogy ki se tudom őket jelölni még... -
Maksi #2661 Naja, sehol nincs ilyen kicsi árkülönbség a standard, és a collectors edition között, mint idehaza. Bár az utóbbit is képesek néha 30e fölötti áron értékesíteni kishazánkban. -
Maksi #2660 Akkor nem értem, a kolléga miért panaszkodott erre.
Sajnos, én még nem játszok, így csak mások tapasztalataira támaszkodhatok... de ha azok megtévesztésre alkalmasak, akkor nehezen megy. -
Tucker Case #2659 Neked már fel is adták? Nekem még csak "picked and packed" van. :/ -
#2658 Köszi, de asszem akkor marad a game.co.uk, már el is indult a cucc remélem nyitásra ideér. Azért röhej, hogy angliából rendeli az ember és szállítási költséggel együtt kb a 2/3-a az ára, mintha itthon venném meg. Furi egy orszégban elünk. -
Chris #2657 Pszt, azt is állíthatod. Olyan messziről láthatod, hogy még rákattolni sem tudsz. -
Maksi #2656 Nem mondtam hülyeséget, már ne is haragudj. Csak reaáltam arra, hogy hiába a fene nagy view distance, ha a másik karaktert már 50m-ről nem látod...