12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11393 Melyik szerveren? Milyen szinten?
A cromon Tortage szinte mindig tele van hétvégenként és esténként ezt tudom. A lv80 feletti zónákban most még a fizetősökben is vannak elegen. A Tortage és lv80 közötti zónáknál lehet egy kicsit gond mert sokan offline lv-el egyből lv80-as karit csinálnak. De ahogy néztem ott is vannak elegen legfeljebb nem minden zónában van vagy 10-15 zóna lv20 és 80 között. És általában csak a solo játékosokat látod ők meg azért nem tömeg. A groupokból szinte semmit általában ott vannak az emberek Tortage után. Épp tegnap előtt voltam bent este és kb 500 ember volt csak a groupokba ami 6 fős. Persze ez a raideket is jelzi. Sajna a zónákra egy idő után nem sokan kíváncsiak.
Ez kb mutatja mire számíthatsz. És ezeket bizony nem fogod látni csak a groupkeresővel. Dungeons
És mióta ez kijött ott a dragon spine is már sajnos túl sok dungeon van. -
MaRee #11392 Hm hát így kb három óra játék után ha három másik játékossal találkoztam, akkor sokat mondok :D -
#11391 Tegnap este láttam Drutar hirdeti az Enslave-t Fury-n, nemzetiszín hirdetéssel a global-on. Csak az a gond, hogy az újak nem is látják a global-t.
Ezzel szemben én elmentem Tortage-ba, és a kapun kívül az első akivel találkozok az egy Spiderember nevű kari. Ninja-invite indul, a srác azt mondja " Im Hungarian". Mondom "az jó" akkor beszéljünk magyarul.
Szóval én építem guild-om ahogy terveztem, egyedül is, mások segítsége nélkül is. -
Although #11390 Vannak elegen. És lesznek is. Mindig lesz aki majd kicsit többet, mást akar majd mint amik most kijönnek, vagy mert ki akar próbálni mást is. Azoknak ott lesz a conan is. Vannak nagíy guildek és vannak kicsik is, és azért a fekete sereg sem fog eltűnni szerintem. :) Odhrn annyit azért mondott vannak ott elegen olyanok akik szeretik azt a guildet. -
TomStorm #11389 Te ne keverjél megint.Crom-Fekete Sereg és kész.Kösz-csá -
MaRee #11388 Nem magyarokra gondoltam, hanem úgy általánosságban. -
#11387 na tomifiú megint megszólalt..
A feketesereg guild úgy áltlánosan nem aktív már annyira mint régen, de t3-t4 raideket még megtartják.. -
TomStorm #11386 Van persze.Crome szerver-Fekete Sereg.
Azt hiszem kezdenek T1-T2 Raid-et is még.Érdemes oda menni,más jobb nincs.. -
MaRee #11385 Ajvé, akkor még lehet én is letöltöm :D Köszi. Játékos van még egyébként? Nem a pvp szerveren (fury talán) voltam, hanem a másikon, isten tudja már mi a neve. -
TomStorm #11384 Már elérhető mind -
MaRee #11383 Tesóm fel akarja rakni a konent, azt írják az oldalon hogy pl
Character Classes Full access
Na ez most akkor tényleg így van és minden karakter kaszt elérhető? Mert én ha jól emlékszem még tavaly amikor játszottam vele a kasztok nagyrészéért fizetni kellett. Ezek szerint már mindegyik elérhető? Ha nem akkor nem töltjük le feleslegesen. -
Although #11382 Az a gond ha valaki 200%-on játszik és visszaveszik 110%-ra az már nem fogja élvezni mert mást szokott meg de sok játékos van akinek most kezs élvezhető lenni, sőt rácsodálkoznak hogy ez nem olyan primitív mint a többi :)Mi meg tudjuk mindenek már semmi köze ahhoz ami volt.
Néha irigylem Odrhn barátomat ő még mindig képes élvezni a régi barátaival a dolgokat, holott ő is tudja ez már rég nem az a mi volt. Nekünk meg maradnak az emlékek ahogy nevettünk egymáson épp ki miatt buktunk vagy a csodás Aquilonia szerver meg hyrkania, meg az első keserves győzelmek a T3-ba amikor 24-ből éppen pár életben maradt ember megnyerte :) Jó lenne ha visszajönne de nem fog.
-
Although #11381 mindegy ezt a problémát a TESO kezelni fogja. De tudod mit nekünk már a régi conant semmi se hozza vissza mert már öregek vagyunk :) Max ha elkezded a DDO-t de az meg túl durva :D Szóval mi mindig itt leszünk :) -
Although #11380 Abe ezt tudjuk :) De az a vicc elnézve a most kijövő játékokat a conan még mindig nem rosszt. egyet vegyél még figyelembe ti éjjel nappla nyomtátok úgymond. kb mint Takakura lehetett és csapata.
Mi nem ilyenek voltunk mentünk hetenként ahogy tudtunk, mi szoptunk vele de élveztük, nevettünk egymáson :) Ahogy Odrhn mondta anno mindig kiosztottuk a díjakat ki épp a legbénább.
A mi életünkbe a régi conan már nem jön vissza, mintahogy a DDO sem lesz standard a d&d játékok között. -
#11379 Vannak akik nem szeretik, ha valakik megölik ész nélkül, csak úgy semmiért. Azért mert piros a másik player képernyőjén, vagy Azért Mert Csak... miért is ne... vagy mert "Megtehetem!".
Az itt fórumozok nagyobb része is azért játszik Cromon, mert ezt nem szereti. -
#11378 Ja, bocs nem... volt 1 ember aki megköszönte. -
#11377 Olyan primitíven levan butítva a PVE mostanság, hogy még én is kitankolom Vile-t pvpcuccban pvp buildel.
Az más kérdés hogy olyan degeneráltak játszodják a játékot, hogy ha nem PVE szerveren vagy akkor puggal szinte lehetetlen bármit is csinálni..
Amúgy én meg csináltam útmutatókat Steamre, de kb mindenki leszarja.. az egyetlen ember aki hozzá írt valamit, az is csak annyit írt, hogy:
"Thing is, you don't explain exactly how PvP is in random maps. People camping quests spots, gankers mainly being Assassins/Rangers. Talking to ANY NPC makes you in a "cutscene" state, therefore you are an easy prey for gankers"
Számára lényegtelen hogy pvp szerveren minden sarkon neked fognak támadni főleg ha új vagy, de nem érdekli csak hogy bele tudjon pofázni azért, mert őt megölték... ha ilyenek játszanak akkor nemtudom mit várjon az ember. -
Although #11376 Remuses fight
Hehe régen sokat nevettem ezen de jó is volt :) Mennyit szoptunk vele még 2010-ben :) -
Although #11375 Kár hogy Odrhn kolléga nem olvassa az SG-t. Ez a video talán az utolsó még létező hyrkanias guildok közül van ahol ő is tag, a Cavaliers, jópár rps is van még ott :) Tudatommal T3, T4-eket nyomnak mostanában.:)a srác aki csinálta Maark szintén jó tank. Szóval Overseer boss harc Vile-ben. Lehet volt már. :)Overser Olik -
Although #11374 Nem tudom :) Nem várok sokat a funcomtól, anno is csak belerúgni tudtak azokba akik ingyenesen eventeket csináltak :) Nem is hiszem hogy az rpsek között van olyan cég amit jobban utálnának a funcomnál. A másik ok a jól sikerült Khitai grind rendszer volt ami zombit csinált jópár role playerből :) Úgyhogy ha lehet ne szólj nekik :) Ha meg valaki betéved és nem ismeri annak lesz pár anyag mindig :) -
#11373 Neked a Funcom fizetést kéne adjon a fáradhatatlan promocióért :)
Gondolod olvassa valaki ezt a fórumot, aki még nem játszott Conan-t? -
Although #11372 Refuge of
Egy nagyon jó pofa Refuge végigjátszás egy nagyon jó solo dungeonról fejtörős részekkel mindennel. 2011-ben ez még nem volt annyira könnyű. De most se rossz. Egy AA nélküli kakarter részére igazi kihívás :) -
Although #11371 Steam
Nem új dolog, de gondoltam beteszem.
Elég jó képeket raktak be köztük az egyik legjobb dungeonról amit valaha láttam a house of cromról is. -
Although #11370 T3 armors
Nekem még egy full sincs :) -
Although #11369 Ravenous
Ez se rossz -
Although #11368 Malefic
Emberünk az összes low level bossról videot csinál úgy néz ki.
Nem nagy számok de jópofa, vannak ilyenek akik nem lv80-as helpel mennek. -
#11367 Mindegy már, azért köszönöm, írtam nekik levelet, de közben "megoldódott"..
Érdekes, hogy a honlapon regel accountokkal nem enged be játékba, viszont ha a login képernyőn nyomok registerre, és ott regelek, akkor tökéletes. szóval most be tudok lépni egy 3. accounttal!
ticketet azért hagyom, kapják be! -
Although #11366 account
Az oldal alján szokott lenni live chat néven. Ha belépsz. -
#11365 Egyik sem jó, tűzfal nincs -
#11364 Néztem, volt benne egy download link meg 2 kép hypeolós dumával, aztán annyi, megpróbálok regelni egyet csajom mailjére is. -
#11363 Jó helyről töltöttél. Nekem ilyen problémám sose volt. Most is simán be tudok lépni. Nem jó ötlet jelszavat cserélgetni addig amíg nem volt sikeres belépésed. Mail fiókod nézted? -
#11362 Nem találom ezt az online support dolgot, emailezni meg nincs kedvem, elegem van már abból. -
Although #11361 Legegyszerűbb ha a regisztrációs oldalon írsz az online supportnak, általában 10 percen belül válaszolnak. Ilyenről nem hallottam mármint ilyen hosszú időtartamra, az általad írt failure hiba nálam is előfordult, 1 óra elteltével be lehetett lépni. Mi okozta nem tudom. Lehet nem aktiválták még a jelszavad a programban? -
#11360 Na szóval Innen töltöttem le, és itt is regeltem, belépve AOC-ra azt írja, open, és playable. 3 órája nem tudok belépni, megváltoztattam a jelszavam, akkor sem jó. Rengeteg sok kedvem van így kipróbálni -
#11359 Csáó!
Folyamatos Authentication Failure, honlapon be tudok lépni rendesen, mi lehet a baj? -
#11358 Keresni foglak ingame és elmondom mik a lehetőségek. -
#11357 Guard-nak van egy feat-je a Juggernaut oldalon, úgy hívják Stunning Charge, amivel a már az L39-es minikben is megtudnak lepi. Ha ugrás távolságban vagy le tud stun-olni. Ezen kívül van a Tempest oldalon ott van a Relentless L15 feat ami +10% immunity-t add a stun-ra és a fear-re.
Persze nem minden guard-nak vannak ezek, de összelehet hozni egy hybrid build-ban. Aki régen játszik, egy régi de most is menő guild-ban az további pluszokat kap.
A conqeror-nak meg két AA perkje van a felborítós ugrásokra, plusz sebzést és immunity-t is kap ha ilyen módon fel tud borítani.
A demo-val egyébként a legfontosabb startégiai elem miniben, hogy távol maradjon az ellenségtől. Perk-ekkel ki kell tolni a hatótávot amin csak lehet. Így mindenkinél messzebbről tud részt venni a küzdelemben. Még a ranger-eknél is messzebbre tud lőni. -
Agaba72 #11356 Köszi a lehetőséget élni fogok vele.
Az a bajom, hogy nekem a pvp fontos elem a pve tartalomnál is.Mennék a cromra a seregbe csak hát a pvp........
Kamukaze nevű barbárral tolom éppen. Olyan guild kéne, akik járnak instázni, raidelni is. -
Although #11355 Ostromra már nem sokan mozdulnak az ismerősök közül a Cromon. Régen jó buli volt. De mára sokaknak elege lett az általánosan ostromra menő népségből. Gyakorlatilag a régi általam ismert guildok közül már senki nem megy. Odrhn nevű ismerőst kérdeztem meg erről mi történt, annyit mondott, az a hír járja, az egész már csak a gankerlésről szól és nem az eseményről. Biztos van még jópár guild akik mennek azért. Ez szerintem inkább a Furyn működik vagy a német szervereken talán. -
#11354 Pedig mintha összebeszéltünk volna... pont így csinalom, gyors spellek+skylord, a futás +30% az is ok, de 10km re utánam stunnolnak a szupertekikatonák :D Boritás, stunn, immunisak ezek mindenre :)