12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    mi lesz a receptekkel?
    Nem fognak receptek kelleni az új cuccokhoz, de ha pl.: neked megvan a culture reci akkor the fogszt tudni olyan kinézetű ruhát csinálni.
    mi lesz az anyagokkal?
    törlik..némi kompenzálást igértek, de ne reménykedj sokban
    a már legyártott item-ekkel?
    Maradnak ahogy voltak, de fogod tudni már őket felgemezni. (pont úgy mint annó amikor először volt craft rewamp)
    a gathering-gel?
    Később is kell majd valamit gyűjteni, úgyhogy gondolom oda beszámít majd..
    Miből építünk majd majd city-t. Bori-val mi lesz?
    Ezt én se tudom
  • Although
    Artanis, Abe írta jól jó ideje tudott dolog volt hogy megyünk amerikába. Nyilván a norvégokhoz képest még ők is olcsónak számítanak.
  • ArtanisNerwen
    Valami olyasmi volt a szöveg hogy Fury is Crom meg marad és a nem mi leszünk az amerikai szerverekre pakolva hanem az amcsik hozzánk... és nem pedig fordítva.
    Ha jól értem akkor most az kompromisszum született, hogy mi kapjuk a nevet, az amcsik meg a jobb latency-t. Azért nem igazán értem ezt. Két okból sem. Európa nem csak a térképen van középen hanem hasonló sebességgel vagy jobbal érhető el Los Angelesből mint Vlagyivostokból.
    Miért tesznek egy világszervert a szélére? A másik, hogy a hírek szerint csak néhány játékos lézeng az amcsi szervereken. Azok nagy része is elfog húzni ha a találkozik a ruszkikkal. Miért kell az európai többséget ezzel szívatni? Nem elég, hogy itt is millio játékost veszítettek egyszer azért mert engedélyezték a cyrill írásjeleket és azóta ruszkik lefloodolják a globalt és az újak azt hiszik ruszki szerveren vannak... másodszor mert hülye módon a kisebb nemzetek szerverét vonták össze a ruszkikéval akik sikeresen hitették el hogy ez az ö játszóterük, és már tényleg többségben vannak a nemzetközi szerveren és kulturálatlan és gátlástalan módon vissza is élnek vele, miközben a többi angolul vagy angolul is beszélő nemzetnek van saját szervere... mint amcsik... és ha jól tudom németeknek is szerverük. ( vagy már nincs? ) ...és harmadszor nem képesek a cheat-ereket kiszűrni. A funcom marketingje egy nulla. Nincs ott egyetlen értelmes ember sem aki legalább néha benéz, hogy mi a rák szervereken?
    Most is mit tökölnek már ezzel a mergével ennyit?
    Hol van már az új craft rendszer... oké, hogy késik, de miért nem tudhatjuk hogy mi lesz a régi rendszerrel... mi lesz a receptekkel? mi lesz az anyagokkal? ... a már legyártott item-ekkel? ...a gathering-gel? Miből építünk majd majd city-t. Bori-val mi lesz?

És mivel nem ismerem TSW-t, ezért lószart se értek abból mi az elképzelésük a harmadik fázisban csak, hogy sírnak mint a fürdőskurva, hogy jaj de nehéz lesz megcsinálni.
  • ricsaj
    *a szerverek új helye (új szerverek helyett)
  • ricsaj
    Nem nem Arta. Senki se mondta hogy az új szerverek EUban lesznek.
    És latencyvel itt Magyarországon még szerencsénk van a pingel..(~120) míg keletebbre 200+.
    Phase One - Moving the servers physically to the same location. This allows us to consolidate the EU and US realms into the same physical server set, which paves the way for the single server tech.

Phase Two - Merge same ruleset servers - this is the same as any merge in the past, with the PvE servers being merged into a single giant PvE server and the same for PvP. And yes, this does mean that the EU & US servers will be merged together.

Blood and Glory needs some assessment so, the question is whether we need to make some design tweaks to make them more appealing or we simply fold them. I’d prefer to do the former, but that is the more expensive solution. More information on that as we reach a decision.

Phase Three - Implement the basic cross server network layers - this will finally allow for cross server PvP and PvE queues! This is the most difficult and error prone step in the process - it isn’t simply a matter of ripping the code out of TSW and throwing it in Conan. However if the first two phases are in place, we should be able to achieve this – and knowing the great results it brought TSW I can’t wait to see this live for AoC.

All of the phases will require downtimes and we would like to begin the process as soon as we can. So expect to see those changes coming about during May.
  • Although
    Nem figyelem szóval nem tudom.
  • ArtanisNerwen
    Ez az, hogy nem maradtam le... Hanem azt hazudták, hogy itt marad a szerver európában. Ugyanakkor amcsikkal beszélgetve kiderült, hogy nekik sokkal jobb a latency-jük.

És mikor leszünk rájuk eresztve? Mit tökölnek már ennyit?
  • Although
    Kicsit lemaradtál. USA, (-: és érezhető is a latencyn.
  • ArtanisNerwen
    Beszéljünk inkább Aoc-ról. Rosszul tudom, hogy az európai szerverek itt, európában vannak?
  • eurom
    ha kijön ps4 re még játszom is vele
  • Although
    thankies!

Szerintem jó gépen a TESO is gyönyörű lesz. És az 2013-as vagy 2014-es lesz ez meg tényleg 2009-es. Mégha a rajongóknak talán mindig az AOc lesz az első. Racionálisan nézve a TESo az egyik legnagyobb projekt az mmo kezdete óta. Szóval ütni fog valószínű. Én így látom rengeteg új ötlet van benne. a többi pl a nehézségtől meg pár más dologtól függ. Engem is érdekel mennyien fogják szeretni ezt a még Terához képest is nehezebb rendszert. Bár ahogy nézem elég jól megoldják a kezelést. Azért ez mégse egy egyhelyben állós kis régi fajta mmo lesz.
  • eurom
    te is tudod hogy nem
  • ArtanisNerwen
    Welcome back... Nélküled halott ez a topic.

Úgy értettem, hogy "nincs fő küldi", hogy a fő történet szálat is kihagyhatja. Teljes a szabadság. Nem kötelező megcsinálni.
    Nekem nincs össze hasonlítási alapom más MMORPG-kkel de szerintem is AOC-nak jó kis története van.
    Khitai is jó, a grindre meg csak azt tudom mondani, hogy nyilvánvalóan azt akarták, hogy a csúcsra csak nagyon kevés a végletekig megszállott hardcore gamer jusson... és jól is van ez így.
  • ArtanisNerwen
    Az jó ha egy friss játék már "majdnem hozza" egy 5 éves játék szintjét?
  • Although
    Illetve van valami történet a Khitaihoz is de azt még nem csináltam végig. Az már kicsit grind lett.
  • Although
    A fő küldetés az ami tortagen elkezdődik az éjszaka részen. ami lv80-ig tart. Szerintem jó lett.
  • eurom
    TESO grafika majdnem hozza már az AoC szintet
  • ArtanisNerwen
    Itt nincs fő küldetés. A küldik map-ok szerint vannak besorolva a quest naplódban. Szerintem jól áttekinthetően. A színéről látod a nehézségét. A legjobban akkor tudsz haladni ha összeszedsz minden küldit először, és csak utána kezded megoldani őket. Ha megnyitod a map-ot akkor valahol a szélén, nem emlékszem alul vagy felül van egy opció, hogy mutassa az összes küldit a map-on vagy csak egyet. Állítsd be, hogy az összeset mutassa. Akkor csak oda kell menned ahol valami jelzés van a térképpen, és minden adódik magától.
  • Azeriel
    Amúgy valaki elmagyarázná hogyan van ez a questezés? Mert olyan át tekinthetetlen számomra a rendszere, soha nem tudom, hogy most mi van éppen . Meg melyik a fő küldetés? Honnan tudom melyik az?
  • Azeriel
    Mostmár megoldódott, köszi. :) Küldtem egy üzenetet valami illetékesnek, aki megállapította, hogy a profilom az USA részen volt, ami teljesen más, én meg nem ott vagyok, és át tette EU-ra. Viszont én sehol nem láttam semmit, hogy lehetne választani, hova szeretnék regisztrálni, eddig nekem csak USA részre sikerült.
  • ArtanisNerwen
    Bár nekem sosem volt ilyen problémám, de nem te vagy az első ezzel. Úgy tudom a többieknél a "később újra megpróbálom" lett a megoldás. Mindenesetre jelszót ne változtass, az nem visz előbbre! ...talán, Sőt!
  • Azeriel
    "Authentication failure. Please note that passwords are case sensitive. (14)"

Ez mitől lehet? A nevemet jól írtam be, jelszó is jó, oldalon betudok lépni...
    Kellene még valami account aktiválgatós megerősítős hülyeség amiről nemtudok? Csak mert email az nem jött ilyen témában.
  • PiszkosFred
    Egy szamomra, de remelem szamodra is kedves Nietzsche idezettel zarnam le ezt a temat, mert nem biztos, hogy az AoC topikba akarod te ezt folytatni:

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you." Sajnos igy jartam.

(Valaki majd idezze be neki privatba, mert engem letiltott :( )
  • Although
    vagy józsibácsi szavaival: TROLL=személyeskedő csicska.
  • Although
    Pedig van benne valami. Troll= személyeskedő egyén. Illik rá is.
  • TomStorm
    Mi a gondod vele?Évek óta tesz sokat az emberekért sose volt közösség bomlasztó egyén semelyik játékban.
    Tessék orientálódni kicsit TES világa felé és az "upcoming TESO-ra:))
    Annyi info-t kapsz,hogy úgy érzed kijátszottad már előre
    Téged meg nem így ismertelek,hogy fel tudod magad húzni vagyis pont Fred ez fura-.-
  • PiszkosFred
    Csak egy nyomorult kreten, aki szereti a mmokat es az rpgket - lassan 30 eve -, es alapjaban maskent latja a vilagot, mint egyes pesszimista, soha semmi sem jo, "szar a vilag", es "a fejlesztok kocsogok" felfogasu emberek. Szamukra hja, egy gyoker, egy troll, egy miskakancso.
  • ArtanisNerwen
    közismert troll?
  • PiszkosFred
    ..es fog is meg. Hajjaj, most mi lesz?
  • Witcher
    Jaj ne, a Piszkos Fred nevű hülyegyerek már ezt a topicot is megtalálta? Megfájdul az ember feje a sok faszságától!
  • ArtanisNerwen
    Végig olvastam itt mindent, de semmi info miért nem lehet belépni.
    Az írja nem tud csatlakozni az authentication server-hez. Ilyet az elmúlt két évben nem tapasztaltam.
  • ArtanisNerwen
    Althoughhhh, te ganker :) LOL
  • ArtanisNerwen
    Azért nem is jelentkeztem soha semmilyen "nagy guild"-be mert bennem a +apróságok... teljesen hiányoznak :)
  • Although
    Gondolkodtatok rajta már miért van az hogy újra és újra visszajönnek ide az emberek ? Tegnap benéztem és rég nem látott emberek voltak, jelentős számban. Valami visszahúzza ide az embereket időről időre. :-)
    Jó volt újra együtt, újra Banghi khan ellen :) Bár hiányzik az a feeling nagyon, amikor még esélyünk se volt. :-)
    Volt egy kis kirándulás a CE-ben is jó, volt újra együtt hülye oroszok ellen :-)
  • ricsaj
    Kiveheti az egész itemshopot attól még nem veszik fel sehova...
    Borival 1 nap alatt összelehet azt szedni amit itemshopból kaphatnál...
    Bori nélkül pedig 1 hét..
    Csakhogy a nagy guildeknek ez nem elég.. kell:
    -PvP tapasztalat(és hozzá olyan gear amivel érvényesülni tudsz)
    -PvE tapasztalat legalább T3, de még a T4et is kérik néhány helyen
    -AA
    + az apróságok... orosz nyelvtudás.. hosszúnyelv.. kötél idegek
  • TomStorm
    Külföldi ránéz item shop-ra kiszedi ami kell és felveszik.Simán megteheti.
    Nálunk más a helyzet mi inkább küzdünk érte ezért is tartanak minket taktikus,megfontolt játékosoknak.
    Most nem biztos,hogy ez erre a játékra igaz inkább vagy a többire de Cash nélkül EU trial-ként nem egyszerü érvényesülni.
  • ricsaj
    Nagyon beindultak a gyerekek... nem is olvastam végig, mert van 1 olyan érzésem hogy az egymás fikázása megy, DE
    ÉN arra gondoltam, hogy megint megvannak a nagy guildek akik el tudnak menni siegre.. és ahhoz hogy oda bekerülj, vagy nagyon jó ismeretség kell, vagy pedig nagyon kemény kell legyél..
    Úgy gondolom aki még csak nézelődik fury irányában annak még 1ik sincs meg.

Most már én se járok siegere, mert kiléptem NWből, de ott heti 3 siegeünk is volt, mert az alt guildjeinek is van BKja.
  • PiszkosFred
    Nem tiltalak le, mert ha felreteszed az "utalom a fejlesztoket, mert osszefogtak ellenunk, a kokemeny rpsek ellen" fele ervagdoso emo stilusodat, es ha vegre majd egyszer utananezel annak, amihez kommentelsz, akkor lehetne ertelmes beszelgetest is folytatni veled, mert nagyjabol egy oldalon allunk. A kulonbseg az, hogy te latsz valahol egy mondatot, es napokig/hetekig azon filozol, gondolkodsz, essze szeru kovetkezteteseket, hatastanulmanyokat vonsz le belole, fals de igaznak velt informacioid alapjan - meg akkor is, ha az altalad el mar nem elolvasott kovetkezo mondatban mindent cafolnak. Ezt kellene levetkozni, mert eltekintve par darab hozzad hasonlo felfogasu embertol, nem hiaba kuldenek el a picsaba a legtobb topikban. Es ezt most tenyleg a leheto legnagyobb tisztelettel es joindulattal irom, mert szukseg van az rpgket szereto emberekre, egyre jobban kezd kihalni a kozosseg. En sem vagyok egyszeru eset, ezzel tisztaban vagyok, de vilag eletemben utaltam, (es adtam illetve kaptam is pofont eleget miatta) ha valaki elvakult, zsigeri utalalattal nyilvanul meg, mindezt dacbol.

Ami az ESO-t illeti, nem fognak a szintezos pve reszekbol pvp zonat csinalni, akarmennyire is szajkozod, hogy van ra kis esely... NINCS. Lotto otost hamarabb nyersz. Nem fognak egy tobb eves fejlesztest es koncepciot felredobni ilyen marhasag miatt. A kozponti pvp zona teruletre kb annyi, mint a szintezos zonak. K*rva nagy. De tenyleg. Es ott csak es kizarolag pvp kornyezetben fogsz letezni, ezert kell kialakitva, igy lett felepitve, ez a koncepcio. Ott, nem hogy sok, hanem egyenesen folyamatos pvp szituacioban leszel, vagy egyedul tamadnak meg, vagy egy hadosztaly rohan at rajtad. Ez a lenyege. Akinek ez nem tetszik, megy vissza a pve zonakba.

AOC-ban is lehet sirni, hogy raulnek a hulladra egyes jokepessegu nyomorultak, akik ettol elveznek el, hogy tonkreb*sszak a te jatekodat. Viszont egyelore ebbol van kiut, ott a masik server. Persze, lehet mondani sok okossagot erre, pro es kontra, de amikor az AOC 2007(? - reg volt mar)-ben elindult, mar mindenki tudta, korabbi mmokbol, milyen az elet a pvp servereken. Mindenki, aki oda krealt karaktert, vallalta azt, hogy neha napjan hordania kell a szopoalarcot. Ezzel egyutt elmehet a picsaba az osszes ganker, de valahol az is hibas, aki hagyja ezt.
  • Although
    Figyelj hülyegyerek. Tegyél egy szívességet én most megteszem, tilts le. Én is szoktam használni. Tök jó eszköz. Meg tanulj meg magyarul most nem nyelvtan meg ilyenekre gondolok. Ott van hogy "ennek ellenére nem mennék biztosra", ami egy kevésbé lehetséges forgatókönyvről szól. Nem játékmechanikáról beszéltem hanem ha egy olyan változat lenne, aminek nem nagy a valószínűsége, de nem teljesen kizárható miszerint sok pvp lesz a játékba akkor az probléma lehet. Egyszerűen van pár változat amit végig lehet gondolni. És akkor abból mi következhet. De hagyjuk részemről kiiktattalak. Fasznak van kedve kötekedésben részt venni.
  • PiszkosFred
    Bekenhagynalak en, de akarmikor butasagot beszelsz a TES, ESO vagy esetleg a Zenimax/Bethesda kapcsan, es azt latom/olvasom, ki foglak javitani. Ennyi faradtsagot meger, hogy ne rogzuljon a melyrol jovo Bethesda/Zenimax/TES utalatod altal iranyitott marhasagaid mas, esetleg erdeklodo jatekos vagy forumozoban.

Hogy te mit hiszel, es mit nem, az egy dolog. A tenyek megint. Senki sem fogja kovetelni a pvpt a szintezo zonaban. Ez csak megint egy olyan eltevedt kepzelges, amelyrol azt hiszed, van alapja. Pedig nincs. Lehet, hogy a noname holland oribariddal meg a mittomen milyen cimboraddal ezzel "ostromoljatok" a fejlesztoket (LOL), de ez egyenlo a semmivel.

A vicc az, hogy leirod szepen azt, hogy miert is nem lesznek ganekerek az ESO-ban, es meg neked all feljebb, ha kijavitanak.

Almodozni lehet, de inkabb csinalj egy blogot es ott ird le ezeket az almokat, vagy vedd el Krudy Almoskonyvet es fejtsd meg oket, csak kerlek, a forumokon ne engedd szabadjara a hulyesegeidet, mert ha veletlen olvassa valaki, aki most talalkozik a jatekkal, akkor teljesen felrevezeted.

Azt meg sem merem kerdezni, hogy a pvpseknek miert is fekszik a Skyrim harcrendszere? A vilag legegyszerubb dolga a jobb-bal klikkel kattingatni, majd megfelelo idozitessel nyomni egy powerattackot vagy blokkolas. Erre egy 5 eves is kepes. Ha pedig gondolkodn is tudsz melle, mint ahogy kb egy 12 eves mar tud, aki erti az akcio-reakcio, vagy hatas-ellenhatas elvet (kornyezetismeret 4 osztaly), akkor mar tud ervenyesulni. Mi ebben az a "csoda", amit a rettegett pvpsek ebben jobban tudnak?

Egy szerver lesz, minden ugyanazon, teljesen mindegy hanyan jatszanak, midnig lesz jatekos. Nem lesznek szellemszerverek, se szerverosszevonasok, mivel egy lesz. Emiatt ne aggodj, hogy mennyien maradnak.

Ami pedig a tobbi jatekbol erkezoket erinti, a mmo vandorciganyok kifizetik a 15 ezer forint, hala isten, majd huznak a sunyiba, mert mennek a kovetkezo mmo-ra. Ezekkel nem szamol senki, ezek nem jelennek meg a tervekben, max a beveteli oldalon, de a hosszu tavu fenntarthatosagi tanulmanyokban nem. Ezeket nem tudod lelancolni, mivel nekik - neked - semmi soha nem eleg, nem jo, mindenben csak a rosszat latjak, es szidnak mindent. Ezekre nem lehet gazdasagilag epiteni, nem is teszik meg.

En csak arra kerlek, hogy ha ESO/TES-rol akarsz irni, akkor inkabb vegyel egy nagy levegot, es ne farasszuk egymast, mert nekem is lenne jobb dolgom, mint hogy a baromsagaidat cafoljam, es szerintem neked is.