Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Aquilonia szerveren ott van a magyar Enslave guild, én is tag vagyok. 30-40 aktív játékos van benne. Segítenek mindenben. Nekem bejött. :-)

musha
nem feltöltõkártya, hanem bankkártya szám kell!
mindig szerkeszthetõk késõbb a felhasználói adatok. konkrétan ennél nem variáltam, akkor csináltam csak ilyet, amikor még nem volt kártyám, és épp vártam, hogy megérkezzen, viszont már megvettem az Everquest 2-t 😊
szóval nyugi, mûködni fog, és addig õk sem akarnak semmit a kártyáddal, amíg le nem jár az ingyen hónap...

saxicola
Tehát adjak meg kamu feltöltõkártyaszámot? Nem lesz ebbõl baj? Késõbb átírhatom vagy mi? (márha tetszik a game és veszek 1 kártyát)

www.gportal.hu/bioshock

musha
elsõre írhatsz kamut, csak addig kell érvényeset beszerezni, amikor az elsõ hónap után levonna...már ha továbbra is játszol...

Hober Mallow
Most próbálnám ki elõször.Elég sok MMO ban megfordultam már de eddig a Lineage 2 õn kívül nagyon semelyik se tudott megfogni csak a szenvedés volt😄 De az aoc már régóta bejött csak megakartam várni hogy most lekapcsolják a szerókat vagy feléled a game😄 A craft rendszerrõl mit kell tudni a játékban?illetve valamelyik szerveren van valami nagyobb magyar társaság?😊

dr Kotász
Egyetértek, de nekem tökéletesen megfelel egy nemzetközi guild.
Na az a szerver biztos jó,DE nem lesz magyar közösség.
Hidd el sokkal jobb közösségben játszani.
saxicola
Ahhoz, hogy a játékkal el tudjon kezdeni játszani, létre kell hoznia egy felhasználói fiókot (account), mely folyamat során meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy Age of Conan feltöltõkártya számot.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Bocs csak olyan kétértelmû a megfogalmazás: "a játék elkezdéséhez online fizetésre alkalmas bankkártya vagy feltöltõkártya kell".

www.gportal.hu/bioshock

Igen, mivel kapsz 30 napot. Minden fizetõs MMO-hoz adnak 30 napot, ha megveszed az alapjátékot, de rá is van írva. Minden terméken ott van, ami fizetõs MMO.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

saxicola
Tehát ha jók értem: elmegyek a boltba, megveszem 6000 Ft-ért a játékot és játszhatok is.

www.gportal.hu/bioshock

dr Kotász
Ja, a fõ pvp Fury szerveren akkora a tömeg, hogy az emberek már fontolgatják a szerverváltást, mert lépni nem lehet... Nemrég indítottak egy fresh start szervert csak friss karaktereknek (tehát nincs rá transzfer), a neve Skullcrusher. Én ott vagyok. Nemrég fizettem elõ újra, 5 hónap kihagyás után.

Egyébként most próbálod ki elõször vagy már játszottál vele?
Hober Mallow
Lehet beszerzek egy 8800 GT Golden Samplet. Azzal már eldöcög😄
Amúgy a szerverek kezdenek éledezni?Kezd felállni a játék?

dr Kotász
Nem kell, 1 hónapot játszhatsz.
+ még egy kis infó azoknak, akik még játszanak vele, netán akik kipróbálnák: a havidíj ugye 13 euró, ami mostani árfolyamon kb. 3900 Ft. Viszont a 8000 Ft-os 60 napos felöltõkártya most február 9-ig akciós 3990 Ft-ért, azaz 2000 Ft-os havidíjért játszható a játék. Vagy másképpen fogalmazva az Age of Conan segítségével 153 Ft-ért vehetsz eurót... <#hehe>
dr Kotász
Megy, bõven, teljesen optimalizálták már a megjelenéshez képetst. Én egy 2,9 GHz-es core 2-es procival és 8800 GTX-szel rezzenéstelenül futtatom 1920x1200-ban.
Rage47
1 hónap free
saxicola
Hellósztok!

Ha megveszem az Age of Conan-t, akkor kell-e hozzá vennem kapásból egy feltöltõkártyát is vagy nem.

www.gportal.hu/bioshock

Hober Mallow
Üdv szerintetek egy 8600 GTS-en és egy Intel core 2 duo e4400 on 3,2 ig felhúzva mennyire menne a játék?

j0nNyKa
Üdv!
Létezik itt free-trial? Esetleg ilyen friend-code rendszerben?
Köszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen és most készül az 5-ik😊)
Eddig a Fury és az Aquilónia volt a két legyjátszottabb szerver.A Karakter transzfer él és február 21-ig lehet használni, majd akkor lesz újabb hír a populációról
Igen, Vettem részt ostromokban,de nem ezzel a guilddel mert akor még nem voltunk ennyien.
Az Aquiolónián van egy Enslave nevezetû magyar guild már kb 30-35 aktív játékossal és én vagyok a guild mester. Egyre jobb megint a játék és a közösség
Jockey
Asszem nekem Fury szerveren voltak karijaim es olvasom van valmai kari transzfer is, lehet valamit tudni a szerver populaciokrol?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

dr Kotász
Én a megjelenés napján megvettem, kb. 3 hónapig nyomtam , azóta a polcon pihen. Tényleg rengeteg hiba volt, de nekem már a kezdetektõl tetszett... Leginkább azért hagytam abba, mert a guildem többsége is kiszállt. Te guildtag vagy? Vettél már részt ostromban?
4 darab 80as 😮OOOO

anti hero

A játék egyáltalán nincs kihalófélben. Nekem ez már a negyedik lvl80-as karakterem ,de még mindig érdekes. A grafika, játszhatóság kiváló.
Ha valaki úgy dönt , hogy nekiáll az mindenképp az Aquilóniai szerveren kezdjen.Ott mindenben tudunk segíteni.
Na igen? Az szép, csak nem értem miért kellett így kiadni a játékot. Mire ment el sok idõ? Jó, nem láok a kulisszák mögé,leeht abba abbam,aradt pár hónapig a fejlesztés, nem tudhatom. De akkor is.

krys002: akkor így amit RÁK mondott már bõven oké az a 3500 Ft-os bontatlan.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Velem sajnos nem találkozol. Más játékkal szoktam játszogatni (GW, amikor öcsém ráér, Warhammer Online... na ezt egy hétig bírtam, utána elképesztõen unalmas lett, szóval ez abbamarad, Everquest 2 és Lords of the Rings Online szokott menni, utóbbi annyira jó, hogy a kedvencem lett WoW alapjáték után).

Én kb. 1 hónapja tolom, lvl 43 vagyok és folyamatosan questelek, egyelõre nem kellett sokat farmolnom. Ne a múltban éljünk már. Valószínûleg tényleg elég szar volt mikor kiadták, de már eléggé rendbe lett rakva a játék.

oké, hát lehet akkor, h talákszunk a játékban 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Nem most fog megszûnni, de szerintem nyárig nem húzza ki. A 30 napot szerintem le tudod játszani.

Nem most fog megszûnni a játék. Én azt mondom, ha szeretnéd kipróbálni, akkor 3500 ft-ot mé megér a játék. Level 20-ig nagyon jó, utána sok a farm, de ez a 3500 ft nem olyan hatalmas összeg és kapsz 30 napot hozzá.

én nyáron vettem meg, fél éve. nem jött be. most mi a változás ?😛
és 1 szerver lesz összesen ?😄

oks, és megéri megvenni?

Tatyla
kell e valakinek egy dobozos feltöltetlen AoC?
mindössze 2k!
priviben zaklassatok ha kell nyíregyháza és környéke személyesen is átvehetik akár...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jár*

Bocsi, új billem van és szoknom kell.

A játékból nincs trial és nem is lesz. Ellenben tudom ajánlani a www.vatera.hu-t, ott bontatlanul 3500 ft-ért elviheted. Bontatlan, szóval járr a 30 nap free és onnét tudom, hogy bontatlan, mivel boltos adja el.

Na, nekem még mindig bejön a játék és nyomom is ezerrel. A CD Galaxisban most február 9-ig fél áron van a teljes játék is és a gamecard is, ha valaki akarna vele játszani. Ennyit simán megér.

teddymac
Tudd valaki egy trial kulcsot és egy elérési utat adni honnan tudom leszedni a játékot

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

hali all!! tudtok valami trial szerûséget adni, van kipróbálási lehetõége a játéknak? mostanában nem írnak túl jókat a játékról, meg hallottam, h szerver összevonás is volt, meg szerteném nézni milyen játék is ez!!

Mi az hogy, még egy kieget is terveznek. -csak azt nem értem miért jobb az nekik, hogyha az emberek egyszer veszik meg a játékot a hype miatt, minthogy mondjuk hónapokig fizessék a havidíjat. Sokkal kifizetõdõbb hosszútávon. Igaz a meló is több. :/

rotator
USA Top-20 2008 eladási lista

4. helyen zárt az AoC, Funcomnak valószínûleg simán megérte.

Akkor az Adó mértéke
Egyébként akinek van még Kedve játszani egy egyre fejlõdõ magyar guildben jöjjön az Aquilóniára és keressen engem.
Torzonborz
nem a guild volt rossz <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor Te rossz Guildot választottál!
Az Aquilónián az Enslave guildot próbáld ki
Minek? <#rolleyes>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Jockey
hát mondjuk a szerver összevonás rá is fért..:-)
lehet lassan be kell logolnom pár kombó erejéig..:-)
hallottam amúgyvalahol, hogy állítólag á fogják dolgozni a pvp harcrendszert, errõl tudtok valamit?

Jockey
lol

sztem egy szó tette tönkre ezt a játékot:
guildadó

<#idiota>
😄😄:😄😄

anti hero