12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tylerhun
    Köszönöm a segitséget. Azonban egyelőre akadt egy újabb problémám, nevezetesen az, hogy a kollégiumból - ahol szabadidőm tetemes hányadát eltölthetem - proxy szerveren keresztül csatlakozok a nethez. Nem tud valaki esetleg erre valami megoldást? Mert ahogy néztem az aocban nem tudok proxy szervert megadni... =/
  • baalbaalbaal
    Szia Tylerhun!

Ha a Fekete Sereghez szeretnél csatlakozni, akkor a crom szerveren keresd a következő karikat: Raflany, Rafona, Rafur, Tigris, Mephidemo, Mephitos, Sheky. Illetve, ha végre kihozzák a GC-met akkor én is tudok segíteni. Addig meg itt megtalálsz.

Üdv!

• Tylerhun
    Megnéztem, mindkettőnek a featjei teljesen üresek, sőt a skill pontok egy része is szabadon rendelkezésemre áll. Egyébként akitől vettem a játékot, ahogy nézem kb két hónapot játszatott vele. Egyébként előrendelő volt CE-re és killer rhino-t kapott mellé, szóval egész ütős kis karaktert lehet összehozni abból a guardianból.

Hát pvpből csak annyi tapasztalatom van/volt, hogy folyton legyilkoltak miközben questeltem... szóval nem biztos, hogy pvpre akarom vinni. Meg ahogy néztem most, vannak különböző pvp area-k kijelölve a crom szerveren, ahol ha ilyesmire éhezek kiélhetem magam.

Csak feb.28ig van free character transfer? =/

Guildeket nézegettem már, de pl a cromon a fekete sereget nem találtam. =S
  • Tomy Lee
    Hali.
    Nagy előny a 2 karakter mert így belefér az időszakba amit játékra fordítasz az end game tartalom Guardal.Menj vele gyakorolni(azzal a feat-el ami van neki) tankolni valahova és aztán trainer npc-nél lehet reset-elni feat-et ha akarsz.
    Vagy ha pvp-re akarod akkor van karakter transfer feb.28-ig és vidd át pvp szerverre(aquilonia ill.fury) és rakj össze neki egy polearm fegyveres feat-et amivel elég hatásosan lehet pvp-zni de tankolásra így nem lesz jó.Tehát vagy instázol/raid-elsz vele tankként vagy pvp-zel polearm-al vele.
    Tempest-et is érdemes folytatni mert elég durva caster,jó mindenben simán lehet vele menni pvp feat-el instance-ra vagy raid-re is.
    Nemigazán vettem ki most,hogy az előző tulaj meghagyta a feat-et vagy reset-elte majd átadta de mind1 is mert említettem,hogy trainer npc-nél tudod visszaállítani.
    50-es karaktert valószinü tudsz indítani ha ő ezt már nem tette meg a guardiannal.
    karakter generálásnál kérdez rá mikor az "enter game-re" klikkelsz.
    Az,hogy kiegre megmarad e az 50-röl indítás jó kérdés,nem tudom:-)
    Guildröl találsz infókat ha visszaolvasol..
  • Tylerhun
    Hali,
    Régebben (dec-jan) játszottam egy keveset Conannal, de volt egy kis vizsgaidőszak igy aztán hanyagolnom kellett. Mostanra szereztem gc-t meg egy accot, igy jelenleg két hónapig legalább van lehetőségem játszani, az acchoz kaptam két karaktert, egy 80as guiardiant és egy 42es tos-t, mindkettő a crom szerveren van. A feateket újra el lehet osztani, vagy az előző tulaj alapból nem osztotta el, úgy hogy egy kis segitséget szeretnék kérni ehhez.

Plusz úgy tudom, hogy ha csinálok egy új karaktert akkor az 50-es szinten kezd. Szerintetek ez megmarad a kiegészitőig? Mert inkább egy khitaios 50-es szintü karit csinálnék.

Apropó, esetleg valami klánt tudtok ajánlani?
  • Tomy Lee
    Ranger-el nagyon tudni kell játszani.Nagyon be kell osztani minden root-ot stun-t mindent mert ha elfogy akkor ranger halott.Érdemes vele group-ban pvp-zni.
    Szinte olyan mint az assa,először támadni és gyorsan a leg tovább tartó root-ot rátenni majd full dps,elfutni messzire majd ismét ezt.Ha a közelébe érnek esetleg már az elején rá charge-olnak illetve szerencsével a csapdáját kikerülik akkor ranger nagyon hamar halott.
  • Tomy Lee
    Régen nekem is volt 50 körüli assa-m de törlésre került viszont nemrégiben keztem
    egyet újból és csak lesek mennyire jó lett.
    Nagyon jól lehet miasma-kat kombinálni a kombókkal,Soul Fragments másodpercenkénti regen profi,nem kell leragadni 1 feat táblánál olyan hybridet alakíthatunk amilyet szeretnénk mert mindegyik feat ágban vannak nagyon jó dolgok,toxin-ok kegyetlenek lettek silence-el dot-ol stun-ol.
    Természetesen még mindig sokat kell ugrálni vele meg futni ellen körül de ekkora dps-el ami van neki nem sokáig marad életben az akivel harcolsz:-)
    CC van annyi mint a barbárnak és ha ügyes az assa nem fogja megvárni míg lejár az immunity,addigra meg kell halnia.
    pvp3-as a low lvl assa-m de eddig csak a BS volt igazi ellenfelem,na azt nem egyszerü lezúzni(sőt legtöbb esetben nem is tudom):D
    Mondjuk talán még ide sorolhatnám a caster healer-eket de általában a lassabb cast-juk miatt meg tudom őket fogni.
    Célom most a pvp5 és lvl80 assa-val addig semmi másik karakterrel nem foglalkozok..
  • arcosharcos
    Nem vagyok egy assassin szakértő lvl42ig toltam vele azt annyi.
    Az assasin jó DPS kari de egyéni,singli kalandozásokban a papír armor ami van neki nagyon kibukik ezért szerintem csapat játékban az igazi.
    Lehet én csináltam valamit roszul de engem a 25szintel kisebbek is kiszedtek lopakodásból:) És nem egy stun bajnok szal én dobtam,néha
    ránézek.
    Aki szereti magát kicsid odatenni harcban annak ott a barbár ami szintén rugó kaszt,erösebb armor és stunnol nem kicsit akár 2H vagy 2x1H fegyóval,utóbbi instába,elöbbi PvP-re javasolt.
    Távolsági rugónak ott a ranger de erről aztán semmit sem tok max annyit
    hogy kiegben talán ennek a kasztnak fog legjoban jönni a harcos pet ha
    kifejleszti segítőnek.
  • JethroHUN
    Assassin jó kari? Rugó párti vok, de inkább kés mint íj. pvpbe gondolom hatásos, de eliteek ellen neme annyira. partyban inkább. nem? CMost játszok elöször AoC szal várok tanácsokat :)
  • Tababo
    Horatus: Ha a tankot preferálod akkor azonnal válts Conquerora. 80lvl, jó pvp szett, ütős duel talent és annyit mondok 1vs1-ben csak a Demo tud megszorongatni de ha észnél vagy és megtanulsz vele pro szinten játszani őt is lecsapod. Most a Conq nagyon jó...túl jó.

Jethro: Én nagyon szeretem a kis szarházi assámat. Meghagytam lvl25-ön és csak whitsands-en gyilkolászok vele. Nem szeretnék fejlődni vele. Jó helyen van ő ott. Amikor megunok mindent, megyek vele céltalanul gankalni.
    Van még egy Bear Shaman-om. Szerintem ez no comment.
    A fő karim meg egy HOX. Tolom ki magamból a full dps-t.
    Hamar halok de viszont olyat ütök hogy beszarás.
    A lényeg hogy az assa jó választás.:)
  • Torzonborz
    mert a kiadás óta ennyi patch érkezett . vagy nem tudom milyen "friss" a dvd de ebből azt gondolom hogy ez még az a változat lehet.

evvan. ilyen fos volt megjelenéskor a játék hogy ennyi patch kellett hozzá. :P
  • JethroHUN
    de egy vmit nem értek mér van az h 2dvd a game, több mint 24 gb de még +1 dvd nyit a netről kell leszedni :S
  • JethroHUN
    Ajjj de láma vagyok, most vettem észre h nem kell letölteni mindent, elég most csak lv 20ig a területeket :D ez egy eszméletlen jó ötlet, h optionsba lehet választani :D
  • Horatus
    Egy rövid kérdés azokhoz aki Guardian-nal játszanak az 1.0.5-ős patch után: van a ksztnak létjogosultsága pvp-ben (úgy mint group assist, duel stb)
    (Nem szeretnék ugyan abba a hibába esni mint a korábbi MMO-k során, hogy egy PvP gimp karit erőltessek)
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • JethroHUN
    Érzem h a kukába fogja végezni
  • JethroHUN
    Azta nagyon meglepődtem 3 gb patch, na ezzel sem játszok ma... Nincs vmi manuális patch?
  • JethroHUN
    Meg jött rakom ,telepítem, én egy assasszin karira gondoltam, de mivel csak cloth armorja lehet gondolom elég gyenge? vagy majd a magas dext az kompenzálja nem? Vagy vmi tanács? h mi lenne a legjobb? tom necro de nem akarok varázslósat.
  • JethroHUN
    Kösz a sok segítséget, akkor majd pm elek ha már megvan a game és kész az acc, sztem akkro az Aquilonia szeróra mek majd.
  • Tomy Lee
    http://www.ageofconan.com/
    Itt felül "my account" akkor ott lesz,hogy reg.new acc,beírod a kódot amit megvettél követed az utasításokat a lényeg,hogy mikor odaérsz a paying method-hoz akkor ott a "my pay by cash" opciót választod így nem kér bankártya számot hanem ezzel majd Game card-al tudod folytatni bármikor.
    Ingame a /claim parancsal kapod meg a bónusz item-eket amik járnak a megvett játékhoz
  • JethroHUN
    Várhatóan csütörtökre jön meg, addig írd már le lécci h h csinálja accot, mert néztem regisztrációt azt már kikéne váélasztom h még + mennyit időt akarok venni, de én nem akarok még előfizetni plusz hónapokra, és biztos h nem adom meg a bánkártyám számát.
  • Tomy Lee
    Még annyit,hogy nagyobb szintü player-ek akik nem kapnak xp-t érted mert kicsi vagy nem fognak betámadni sőt mi több nem is fogsz igen velük találkozni.Megvannak a szint határok ki kiért kap pvp xp-t.Aki 10 szintel nagyobb nálad az még csak-csak betámad de annál nagyobbak nem fognak veled foglalkozni.
    A ganker-ek is inkább pvp xp vadászok tehát szinte egyszintüek veled így még esélyed is van ellenük főleg ha 2-3-an mentek.
    A játékban van Murderer pont tehát ha ölöd a kis szintüeket kapod ezt a pontot és ha elérsz egy határt tehát murderer leszel akkor azt muszáj ledolgoznod.
    Ezért nem ölik le a nagyobbak a kisebbeket.
  • Tomy Lee
    Nincs semmiféle korlátozás,bárkit bárhol bármikor ölhetsz.Xp jár a leölt player-ért 24 órán belül 1 valakiért 5× kaphatsz pvp xp-t azon felül ha többször ölöd csak a kill-t számolja.
    Szabad préda vagy mindenhol kivéve ha ally-val találkozol,ő nem támadhat be.Ha mégis megteszi azt jelenteni kell.
    Drop játékosokból semmiféle személyes tárgy csakis különféle pvp resource-ek amiket guild város épületeihez használhatsz.
    Kisebb ill.nagyobb szinteken vannak kimondott pvp zónák ahol gyújtheted a pvp xp-t vagy létezik minigame a játékban ahol team arena jelleggel lehet pvp xp-t szerezni.
    Ha Enslave-t(aquilonia server) választod akkor PM rám itt vagy írsz enslave fórumba,mind1.Van sok új kisebb karakter jelenleg nálunk tehát lenne kivel fejlődjél biztonságosabban mert ugye többen gyorsabb is fejlődni meg ganker-ek ellen is nagyobb az esély felvenni a harcot velük.
    1-20-ig szinte single minden quest ilyen kis oktató jelleg ez a pár szint.
    70+ instance-okat ill.80-as raid-eket sűrűn rendezünk tehát nagyobb szinten felöltözöl hamar.Siege-re ritkábban de szoktunk menni.

A fury szerveren vannak legtöbben.Bár észrevételem szerint szvsz népesebb fury mint aquilonia de azt nem lehet állítani,hogy ott tucatjával szaladgálnak a player-ek mindenhol..
    Viszont tény,hogy fury-n több a csakis pvp-ért rajongó ember így időszakosan többen vannak ott de ha oda mész akkor nemzetközi guild-hez kell csatlakoznod..
    Aquilonia-n is zajlik szépen a pvp.
  • JethroHUN
    Attól függ h van e vmi korlátozás pvp szerón ,mert annak semmi értelme h lv80 as játékosok ot állnak spawnokon és azonnal leszednek, :S
    Jól gondolom h akkor szabad a támadás bárki ellen? Vagy van azért vmi feltétele? nem duel kihívás csak h még csak kiválaszt és támadás. Godnolom xp is jár esetleg drop? Mert nagyon keveset silkroadoztam, és ott pknal eldobta az áldozat akár a legjobb cuccát is. Vagy pl rom ba (ritka gagyi) ott pk módba kellett lépni. Csak azért tudatlankod mert AoC ről semmit nem tok. :)
  • Tababo
    Azt csak te tudod hogy pve vagy pvp párti vagy.
    Szerintem ha magyarokkal akarsz játszani és szereted a pvp mókákat keresd fel az Enslave Guildet.
    Ők az Aquilonia szerveren tevékenykednek. RpPvP szerver viszont az rp-t lehet mellőzni ha nem szereted és nem annyira idióta módon megy a pvp mint a Fury-n de nem kell félni itt is lefognak vadászni questelés közben sokszor. Én ezt külön élvezem hogy mindig a hátam mögé kell nézni, szinte érzem hogy valaki körülöttem ólálkodik...résen kell lenni az biztos.

Tehát ha Aquilonia akkor nézd meg a honlapjukat és jelentkezz.
    Enslave Honlap

Esetleg ha nem kapsz választ nézz el a magyar hivatalos oldalra és keresd Drutart vagy Samut vagy csak simán írj valamelyik topikba hogy mész hozzájuk. Szerintem itt a fórumon is van aki az Enslave-ben játszik.
    Magyar hivatalos oldal

Ha inkább csak pve-t támogatod akkor Fekete Sereg lesz a te csapatod.
    Állítólag még aktívak. Már rég játszottam a guildben viszont ott voltam az alapításnál.
    Itt a fórumon keresd baalbaalbaal felhasználót. Ha jól tudom ott játszik de lehet itt is tudnak segíteni vagy marad a hivatalos hun oldal.

A Fury szerveren volt még a Death Wish de ha jól tudom feloszlott. Én ott tengettem az életem de nem volt egyszerű szeró. Az biztos hogy egy pvp kiképzésnek felelt meg. Talán még ott is vannak magyarok de előre jelzem az keményen gank szerver.

Remélem tudtam segíteni, sajna már nem nagyon tudom hogy mi a helyzet a magyar klánokkal. Nemzetközi Guildben nyomom.

Arcosharcos vagy Tomy Lee is tud neked segíteni. Lehet ők jobban vágják a magyar Guildeket.
  • JethroHUN
    Én is azért örültem meg a 990 ft mert tiralt nem fogok tölteni :D Nekem vidókból jónak tűnik, főleg a harcrendszer, h nem csak 1-9 kell nyomogatni. Egyefene, megrendelem, 2k ft, annyit meg megér, ha meg nem tetszik akkor is. Majd megy a polcra a többi közé.
    Akkor majd segíts h melyik szerón kezdjem, és a többi. Gondolom régóta tolhatod.
  • Tababo
    Ne egy fórumról ítéld meg hogy mennyi magyar játszik még a játékkal.
    Ha most itt az emberek 2 percenként teleszemetelnék a fórumot "értelmes" hozzászólásokkal mint más mmo topikokban akkor megvennéd?

Van magyar klán kettő is ami még biztos hogy aktív.
    Aquilonia:Enslave-RpPvP
    Crom:Fekete Sereg-PvE

Illetve sok magyart találsz még szétszórva nemzetközi Guildekbe.

Hogy a játék mennyire bugos, milyen a játékmenet, milyen a grafika stb...szerintem nézd meg magad, 990ft-ért azt hiszem nem tétel a játékért de ha még ezt is sajnálod akkor van trial.lol

Mellesleg hallgass magadra. Én soha nem hallgattam senkire. Pláne nem xyz Gipsz Jakabra a fórumon aki azt mondta hogy fos a játék.
    Talán a barátaimat meghallgatom akiket ismerek személyesen gyerek korom óta de egy ismeretlen fórum arc akinek csak nicknevét látom biztos leszarom hogy mit mond.

6000ft-ért vettem meg a játékot, teljesen zsákba macska volt de kurvára nem bántam meg. Nekem ez a véleményem de én is csak xyz vagyok.

Nézd meg magad. Lehet hogy azt fogod mondani hogy egy vödör trágya de lehet hogy álmaid játéka és találsz egy jó társaságot akikkel öröm lesz játszani.
    Te döntsd el. Ne döntsön helyetted már más.lol

Na elég a szent beszédből. Mentem aludni. Elkockultam az időt.
    Azért kívánom hogy jöjjön be a gamma.
    Remélem nem vetted magadra.
  • JethroHUN
    Játékban nincsenek ugye még +ba fizetős cuccok, mountok pl? Azt olvastam h elég buggos, de pl a grafika és a játékmenet az kompenzálja kissé. Mi a véleményetek aoc ról?
  • JethroHUN
    Mennyire éri meg ez a gém? Nagyon kihalt ez forum, Magyar klánok mennyire vannak?
  • Tomy Lee
  • Fehercsoki
    Lehet kamu bankkártyát is megadni!
  • JethroHUN
    cdgalxisos a leírásban azt írják h ahhoz h tudjak regelni megkell h adjam a bankártya számom vagy egy érvényes feltöltő kárnyájét. :S akkor mégis csak meg kellvenni 60 napot h elleshessen kezdeni.
  • JethroHUN
    Aha, köszi, és azután kell töltögetni. :) akkor megrendelem. Kíváncsi vagyok, videókból nem tom eldönteni h fogok e vele gamlni, de 30 nap alatt lejön azért h milyen. Amúgyis 1000ft ért megéri, majd megy a polcra a többiközé :)
  • Bandras DaSilva #7583
    Ha megveszed a játékot akkor az aktiválással 30 nap ingyen játékidőt is kapsz.
  • JethroHUN
    és az mennyi játék időt tartalmaz? Mert még hirtelen gamecardot is venni, és ha nem is tetszik akkor megszívtam. 7 nap nem? úgy tudom, vagy az csak a trial? amit külön kell tölteni
  • JethroHUN
    Az igen :D
  • Fehercsoki
    Rendes dobozos,február 15ig 83% kedvezmény:D:D
  • JethroHUN
    1000ft az alap game? akkor az letöltős biztos, és 2000 ft havonta? o.O az nem sok.
  • Fehercsoki
    2k ft havonta kb,de csak 1k ft az alapjáték!
  • JethroHUN
    Csa, mi pénz ez a Conan? egyszr megveszem és kész vagy borsos havidíj?
  • Bandeeka
    sziasztok!
    van 1 olyan problémám, hogy játék közbe összeomlik a kép. mit tudnék csinálni, hogy lehessen rendesen játszani? a legfrissebb driverek vannak fent